ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.05.11. 11:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A kérdésre a választ az egyetemes törvények, illetve a megváltás logikájában találjuk meg, aminek a legnehezebb fejezete - vonatkozása a gyermekeinkre vonatkozik, amiről egyetlen, utólag vallásalapítóvá tett spirituális beavató mester sem beszélt sajnos. A rezonancia és a fejlődés és a megváltás törvényei, de még a polaritás és a kiegyenlítődés törvénye szerint is az valósulhat meg, hogy egy spirituálisan beavatott személy nem megy oda (nem mehet) ahol a terrortámadás történik. Amennyiben az netalán és esetleg utunkba esik egy olyan helyszín, ahol terrortámadás fog történni, abban az időben egészen biztos, hogy le fogjuk késni az autóbuszt, a vonatot, a repülőt, nem jön a taxi, vagy elromlik az autónk, de mi nem juthatunk oda, mert más rezonanciában vagyunk. Meredek és kemény történelmi példa az un. aprószenteké. Amikor Heródes ki adta a parancsot, hogy öljenek meg az egész országban minden két éven aluli csecsemőt, a Jézus családja, vele együtt, már átlépte a határt Egyiptom felé.
De az is lehetséges, hogy oda érkezünk - bele futunk mégis a helyszínbe és az időbe, de akkor sem lesz semmi bajunk.
A gyermekeinkre - Akik nem rendelkezhetnek spirituális tudatossággal és kiegyenlítődési törekvésekkel - vonatkozó kényesebb részt, utólag fogom megírni, most sietős dolgom van.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.05.11. 21:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ami a tőlünk időnként távolabb kerülő gyermekeinknek egy olyan terror-támadásnak az esetleges áldozatává válási esélyeiről kell tudnunk, aminek akkor eshetnének áldozatául, amikor nincsenek velünk, és akiket, a fentiek értelmében nem érhet olyan károsodás, amely meg tudna őket gátolni abban, hogy a megváltódási törekvéseinket át tudják venni majd és ők is sikerrel járhassanak ebben a törekvésükben, hosszú távon, a következőket kell megértenünk:

A már a megváltás irányába forduló személyek életet és spirituális – erkölcsi értelmét megóvó, azt fenntartó (Ám, ugyanakkor, a karma-oldáshoz szükséges hibajavításokra figyelmeztető sors-jelzések megtörténéséről is gondoskodó-, vagyis, a mágikus lét-teremtés egyetemes törvényéből következő Éberség szükségének a személyi tudomásulvétele és bevésése nélkül - Tehát az abban való feltétlen – automatizált, és személyes hit nélkül, hogy az életünknek-, és ez által a gyermekeink életének is, van abszolút pozitív értelme. - nem lehetséges az emberi Boldogság és ez által a megváltás megvalósítása. Az Ikrek, a Szűz-, az Oroszlán és a Nyilas, vagy a Bak-karmák, vagy e konstellációknak megfelelő életköröket bejelölő horoszkóp-házak által jelölt, gyakorlati életfeladatok jelentésének a megértése nélkül ugyanis, az ember kész annak a kételyének helyt adni a szívében és képzeletében, hogy lehetséges az Isteni igazságtalanság. (Ezért én abban nem hiszek pl. hogy komoly asztrológiai és mély asztrológiai ismeretek nélkül, lehetséges lenne az igazi – teljes boldogság megvalósítása.) Holott, ha ez így lenne, mármint akkor, ha lehetséges lenne az Isteni sors-igazságtalanság, akkor nem lenne lehetséges a megváltás, aminek az ember a főszereplő- végrehajtója és beteljesítője.
Az életért, és az egyetemes létért-felelősen gondolkozó, és úgy is élő-viselkedő és képzelődő-, vagyis a spirituális - szellemi energiákkal telítődő és azokat a környezetére, de legfőképpen a gyermekeire is kiárasztó ember gyermekei is, automatikusan óvottakká válnak. Tehát az ilyen ember úgymond istenileg – „istenesen” óvott attól, hogy az ilyen katasztrofális események során olyan baja essen, amely megakadályozná őt a megváltódása elérésében (Figyelem: nem kivételezett, mert az egészen más, mint az óvott!) és ettől fogva a gyermekei akiket szintén a megváltás szellemében gondoz és nevel, ugyanannyira óvottak, de mondom, csak abban, hogy olyan sérülés ne érje őket, amely lelki, vagy mentális sérülés megakadályozhatná azokat a szülőktől elsajátítandó megváltás szellemiségének a megértésében és elsajátításában. A „Bolondnak” ez a saját léte törvényességének a tudata és hite, tulajdonképpen az igazi bolond- boldogságnak az előfeltétele. Mármint az isteni igazságnak a gyermekei életének a megóvására is vonatkozó atyai - vigyázó törvénybe vetett hit. Ez a tényleges boldogságunknak az előfeltétele. Enélkül nem lehetséges a megváltódás, üres duma az egész!
Én még azt sem hiszem el, hogy Krisna, a Buddhának nevezett Sakjamundi Gautáma, vagy a Názereti Jézus (Hogy a több gyermekes Mohamed, mit tanított az iszlám terjesztése érdekében folytatandó dzsihádon és a szent vallás-háborúban kinyiffanó harcosoknak kijáró 72 szüzes mennyországon kívül, gőzöm nincsen.) egyáltalán megváltódtak volna, nem hogy másokat megváltottak, hiszen erről semmit nem tanítottak! Tehát nem is tudtak róla… Mármint a hit teljességének erről a feltételéről. (Maximum, ha el nem titkolták a vallás-gyártó epigonjaik ezeket a tanításokat, annak érdekében, hogy a megvilágosodott és spirituálisan ambíciós, családos személyek, nehogy erősebbek legyenek szellemben mint a család nélküli, tehát gyermekek nélküli papok…)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO