ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.10.30. 10:41

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.07.08. 10:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4225
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
1) Esett az eső?
----------------
Idős paraszt bácsi kimegy az udvarra pisilni. Mikor bejön a házba, az
egész gatyaszára csupa víz. Megkérdezi tőle a felesége:
- Mi az, esett az eső?
- Nem, fújt a szél!

-----------------------
2) Kínai telefonszerelő
-----------------------
- Hogy hívják a kínai telefonszerelőt?
- ???
- Nicsakki Cseng.

-------------
3) Két cigány
-------------
Két cigány találkozik.
- Szia more, hogy vagy?
- Én megvagyok, és te?
- Én még nem vagyok meg, de már tegnap óta köröznek.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.10.03. 18:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4225
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Galléros Adrienn feltámadt a halottaiból és újra kezdte.
Ezúttal, valamiért a Csíkszeredai Szente családot "tisztelte" meg és szólította fel az ellenünk indítandó jogi hadjáratban való szövetkezésre:

"Címzett: Szente Ibolya és Szente László. Kérem Tisztelt Szente Ibolya szíveskedjen felvenni velem a kapcsolatot, sértetti tanúnak szeretném idéztetni férjével, Szente Lászlóval együtt! Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta számos csíkszeredai polgárt is zaklatott, kérem jelentkezzenek sértetti tanúnak!

A leánygyermekeket nevelő, veszélyes Kozma Szilárd / Kozma Botond Szilárd NEMI ERŐSZAKOK ELVISELÉSÉRE SZÓLÍTOTTA FEL A TESTVÉREMET: FEKETE JÖVEDELEMÉRT CSERÉBE, asztrológiai tanácsadásokat hazudva. Bizonyíték: hangfelvétel.

Az interneten kiskorú gyerekeket is zaklató Kozma Botond Szilárd azt is kirakta az internetre, hogy mikor szexelt a nála bébiszitterként dolgozó, tárgyakat törni-zúzni akaró, gyereke iránt gyilkos gondolatokat tápláló, nevelt gyerekeit verő, étellel is mérgező, veszélyes, önmagát border-line elmezavarosként jellemző, Kozma Szilárd eredeti családját elszegényítő szihalmi Joó Violettával reggelenként, s amikor ennek a Kozma Szilárd bűnözőnek a kiskorú gyerekei apjuk Joó Violetta bébiszitterrel való szexelése iránt kíváncsiskodtak, akkor a gyerekeket ütlegelte a szeretőjével, Joó Violetta bűnözővel együtt ez a Kozma Botond Szilárd, kiber-bulling bűnöző, aki a testvéremet nemi erőszakok elviselérésre szólított fel az Isten nevében, s több tízezer illegális forintért cserében.

Kozma Botond Szilárd fasisztának nevezett, és közölte velem, hogy nem az én öreg picsa lyukamba fog ömleni a geci sperma folyam.

Szám: 08010/4262/2018. büntető ügy

Tisztelt Fülöpné Viczina Ágnes r. fhdgy. Asszony,- s Tisztelt Ombudsman!

Tájékoztatom, hogy a kiber-bulling bűnöző Kozma Botond Szilárd testvérem - Galambos Eszter - felszólítására sem törölte le az ellenünk évek óta az interneten szeretőjével, Kozma-Joó Violettával megjelentetett zaklatásokat. - Miért nem emelnek vádat? Újabb 5 darab bizonyítékot csatoltam, mellékletként.

TESTVÉREM ELLEN, ÉS ELLENEM CIVIL ÜLDÖZÉS FOLYIK.

Tájékoztatom, hogy Goldáné dr. Réthy Gabriella bírósági titkár jogsértő, azaz a tartózkodási helyemet törvénytelenül ismertető, hamis vádakat, rágalmakat, személyiségi jogaimat sértő, soha ki nem vizsgált, elévült perirata, amelyet a két kiber-bulling bűnöző, Kozma Botond Szilárd és a Kozma-Joó Violetta még a 2018. évben rakott ki az internetre a felém és a primer családom ellen irányuló zaklatásaik céljából, vagyis, emiatt a perirat miatt is érnek újabb és újabb zaklatások VADIDEGENEKTŐL, azaz, például késő esténként kapucsengőn szoktak felcsengetni hozzám ismeretlenek a 1094 Budapest, Bokréta utca 5. szám alá. Tájékoztatom, hogy tegnap is, késő este kapucsengőmet zaklatáshoz használva zaklattak vadidegenek.

Goldáné dr. Réthy Gabriella bírósági titkárnak az internet számos platformján (jelen levelem írása közben is) megtalálható, jogsértő, Kozma Botond Szilárd és a Kozma-Joó Violetta bűnözők által felém irányuló internetes zaklatásaikhoz felhasznált perirata elévült, hiszen ellenem jogerősen Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta feljelentéseiből folyamatba helyezett büntető eljárásokat megszüntették.

Tájékoztatom, hogy az interneten nemcsak engemet, hanem egypetéjű ikertestvéremet is Kozma Botond Szilárd pénzzsarolóként rágalmazza, és az interneten Kozma Botond Szilárd bűnöző azt is közzétette, hogy tőlem évenként hatmillió forint kártérítést kér a bíróság által.

Mint már írtam, az engemet feljelentő két kiber-bulling bűnöző, Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta a bíróságokat megtévesztették, a bíróságokon - azoktól illetékmentességet is kérve, a Magyar Állam pénzeszközeivel is visszaélve - nem jelentek meg feljelentőimként a bírósági idézésekre, továbbá Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők bírósági tértivevénnyel szélhámoskodtak!

A bíróságokon meg nem jelenő feljelentőim, azaz Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők az elévült periratokat ellenem, primer családom ellen irányuló zaklatásaik céljából a mai napon is az interneten szerepeltetik! - Miért nem történt vádemelés a két kiber-bulling bűnöző, azaz Kozma Botond Szilárd és a Kozma-Joó Violetta ellen, évek óta?!

Én, Galambos Adrienn a 2017. évben jelentettem fel először Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta bűnözőket. Sérelmezem, hogy a mai napig hatósági intézkedés nem történt. Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta bűnözők később megtett feljelentéseinek a hatására szinte azonnal folyamatba helyezték ellenem a büntető eljárásokat.

Azt is panaszlom, hogy több rendőr is kifogásolta, hogy én hosszú beadványokat írok, miközben rólam több, mint 300 -háromszáz- oldalas hamis vádakat tett közzé a Budai Központi Kerületi Bíróságon a bűnöző Kozma Botond Szilárd, amely több, mint 300 oldalas beadványát a hatóság szinte azonnal feldolgozta,- lásd: Goldáné dr. Réthy Gabriella bírósági titkár által fogalmazott, elévült periratot. Az elévült periratokat a mai napig a feljelentőim, Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta a családom ellen irányuló és az ellenem irányuló zaklatásokként használják fel az interneten. Azaz, Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta - akik feljelentőimként egyik bíróságon sem jelentek meg (!) - az elévült, soha ki nem vizsgált, hamis vádjaikat, rágalmaikat tartalmazó periratokkal zaklatnak az interneten, személyes adataimmal, más természetes személyek személyes adataival is visszaéléseket elkövetve,- lásd: adatvédelmi törvényeket. Hatósági intézkedést kérek Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők ellen.

Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta ál internetes profilokat is gyártottak a nevem alatt a képmásommal is visszaélve.

Amit Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta művel el ellenem és a családom ellen az nemcsak internetes zaklatás, internetes kiber-bulling bűnözés, hanem aljas szándékból elkövetett erkölcsi és anyagi tönkretételünk. Én, Galambos Adrienn kártérítési pert fogok indítani Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta ellen.

Tájékoztatom, hogy 90 oldalas zaklatások is megtalálhatóak az interneten rólam, amit Kozma Botond Szilárd kiber bűnöző készített. Kozma Botond Szilárd testvéremmel folytatott magánlevelezéseket hamisított meg, és az én magánlevelemet beadva a bíróságnak hamisan vádolt: PKKB.

Nyomatékosítom, az internetes ál profilokat, szennyblogokat, az internet számos felületére feltöltött szenny videókat is gyártó, a karomat eltörni szándékozó (!), trágár adócsaló, csaló Kozma Botond Szilárd és szintén a trágárkodó Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők által kezdeményezett valamennyi büntető eljárást jogerősen megszüntették ellenem!

Ellenben, az elévült, a hamis vádjaikat tartalmazó periratokat a felém irányuló és a családom ellen irányuló zaklatásaik céljából ez a Kozma Botond Szilárd bűnöző és a Kozma-Joó Violetta bűnöző feltöltötték az internetre évekkel ezelőtt, vagyis a felénk irányuló internetes zaklatásaik miatt vadidegen emberek kezdték el az ikertestvéremet - Galambos Esztert - is zaklatni, továbbá testvérem ellen Győry Evelin Kinga cinkostársaival szervezett támadást indított el, emiatt újabb rendőrségi feljelentéseket kellett tennem a 12. kerületi Rendőrkapitányságon, 9 - kilenc- részben, bizonyítékokkal.

Győry Evelin Kinga, Fekete Bálint, dr. Molnár István, Magyar Eszter a GOOGLE internetes keresőn a Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által feltöltött internetes zaklatásokra hivatkozva megzsarolták, megfélemlítették ikertestvéremet, Galambos Esztert, akit pénzzsarolással is megrágalmaztak. Győry Evelin Kinga könnyű testi sértést is okozott a testvéremnek, miközben súlyos bántalmazásokat szenvedtünk el Fekete Bálint, Győry Evelin Kinga támadóktól.

Ikertestvéremet, Galambos Eszter TEK alkalmazottat is meg-googlizta a Győry Evelin Kinga bűnöző, és meg-googlizta a Fekete Bálint bűnöző is, és ezek ketten is a nem dolgozó Kozma Botond Szilárd, valamint a soha nem dolgozó Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők ellenem és az ikertestvérem ellen több éve folytatott internetes zaklatásaiból ötletet merítettek és lemásolták Kozma Botond Szilárd bűnöző ördögi tervét, azaz a testvéremet kifigyelték, éjszaka megtámadták, mivel ez a Győry Evelin Kinga, a szintén nem dolgozó Fekete Bálint, továbbá hamis szerződést, fiktív számlákat gyártó dr. Molnár István bűnözők, illetve a feljelentéseimben megnevezett cinkostársaik hamis vádakkal, hamis tanúzásokkal millió forintösszegű kártérítéseket akartak az ikertestvéremtől a bíróság megtévesztésével ellopni. A csaló, lopó Kozma Botond Szilárd tőlem és Gerle Évától évente hatmillió forintot követelt fejenként hamis vádjaira hivatkozva Goldáné dr. Réthy Gabriella bírósági titkár irataiban! A felém irányuló, éves szintű 6 millió forint összegű kártérítés követelését is közzétette a bűnöző, nem dolgozó Kozma Botond Szilárd az interneten. Kozma Botond Szilárd a felém irányuló, évenkénti 6 millió forint összegű kártérítés követelése okán a bennünket meg-googlizó Győry Evelin Kinga, Fekete Bálint és dr. Molnár István bűnözők is vérszemet kaptak: megfélemlítettek, bántalmaztak, megfenyegettek, megzsaroltak bennünket.

Civilek általi üldöztetéseknek vagyunk kitéve testvéremmel együtt a két kiber-bulling bűnöző Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta miatt, évek óta semmiféle hatósági intézkedés nem történt, hanem kiterjesztett zaklatásokat kell elszenvednünk Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta bűnözők internetes zaklatásai okán.

Én, Galambos Adrienn, ha nem törli le az ellenem és a családom ellen irányuló internetes zaklatásokat haladéktalanul az internetről Kozma Botond Szilárd és bűnsegédje, Kozma-Joó Violetta, akkor Brüsszelhez fordulok!

Kérem ismét, sokadszorra a hatóságokat, hogy szólítsák fel Kozma Botond Szilárd és a Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözőket arra, hogy a családom és az ellenem irányuló internetes zaklatásaikat azonnal töröljék az internetről.

Kérem ismét, sokadszorra a hatóságokat, hogy szólítsák fel Kozma Botond Szilárd és a Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözőket arra, hogy Goldáné dr. Réthy Gabriella bírósági titkár által fogalmazott, elévült, hamis vádakat, rágalmakat, személyes adataimat, más magánszemélyek személyes adatait tartalmazó periratot is haladéktalanul töröljék az internet valamennyi webes felületéről.

VÁDEMELÉST KÉREK!

U.i.: Ezen levelemet az általam feljelentett kiber-bulling bűnözők, továbbá a személyes adataimmal visszaélő Dénes Mária adócsaló is megkapta, valamint a román hatóságok is.

Ismételten csatoltam a 2018. évben megtett rendőrségi sértetti tanúvallomásomat, is.

A sértett: Galambos Adrienn

---------- Forwarded message ---------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Date: 2020. szept. 29., K, 15:12
Subject: 1. rész: HAMIS VÁD, a MÁSODIK ÉVE TARTÓ internetes zaklatások miatt a 2018. évben megtett feljelentéseim után ismét feljelentem Kozma Botond Szilárd, Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözőket.
To: <kozmaszilard@gmail.com>, <jooviol@gmail.com>, <gr.micimacko@eduhr.ro>, <micimackok@mailbox.hu>
Cc: Éva Gerle <csakazolvassablog@gmail.com>

Ezúton levelemet Szente Ibolya részére is megküldöm.

A rendőrségi alkalmazottak, hatóságok, ügyészség címeit titkos másolatba raktam, mivel ezen levelemet is feltételezhetően meghamisítva fogja kirakni az internetre Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők.


Szám: 08010/4262/2018. büntető ügy

Tisztelt Fülöpné Viczina Ágnes r. fhdgy. Asszony,- s Tisztelt Ombudsman!

Hamis vád, hamis vádak, továbbá a családom és az ellenem irányuló, a második éve állandó jelleggel (!) tartó, kemény, kegyetlen, erkölcsi és gazdasági tönkre tételünkre irányuló internetes zaklatások miatt újból megismételt feljelentést teszek, vagyis feljelentem Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözőket hamis vádakért, továbbá évek óta az ellenem és a prímér családom ellen folyó internetes zaklatásaik okán, személyes adataimmal való visszaéléseik okán, Goldáné dr. Réthy Gabriella által fogalmazott törvénysértő perirattal való internetes visszaéléseik okán, személyiségi jogaim megsértése okán, védett tulajdonságaim megsértése okán, több száz internetezővel megosztott rágalmazó videó felvételeik okán, amely felém irányuló zaklatásaikból internetes jövedelmekre is szert tettek, becsületem megsértése okán, testi sértésekkel való fenyegetéseik okán.

Kozma Botond Szilárd - kiber-bulling bűnözőt - adócsalásokat is megvalósító ál-asztrológiai tevékenységei okán is feljelentem. (A magát borderline elmebetegként diagnosztizáló, szihalmi Joó Violetta ál-asztrológus EUR -ban is mérte a sarlatáni tanácsadásait, iskolai végzettség nélkül.) Az ikertestvéremet a csaló, adócsaló Kozma Szilárd nemi erőszakok elviselésére szólította fel az Isten nevében százezer forintokért cserébe, adóügyi bizonylatok átadása nélkül, asztrológiai tanácsadásokat hazudva,- erről a hangfelvétel bizonyítékokat megküldtem. Kozma Szilárd asztrológiai tanácsadást hazudva trágárkodva szidalmazta ismerőseimet, családtagjaimat, engemet, mindezekért fizetett Galambos Eszter az adócsaló Kozma Szilárdnak.

A zaklatások 18 éve kezdődtek meg ellen Kozma Szilárd által, a bizonyítékot szintén elküldtem.

Szente Tamás feljelentette Kozma Botond Szilárdot azzal a váddal, hogy leányait prostitúcióra kényszerítette,- források: Galambos Eszter, YouTube.

Kozma Botond Szilárd a saját leányait az interneten kurvázta, és előadta, hogy a leányai pornográf felvételt készítettek magukról, mely pornográf felvételt az interneten osztottak meg férfiakkal,- forrás: YouTube, a bizonyítékot szintén megküldtem. Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők a kiskorú nevelt gyerekeiket is belevonták az internetes zaklatásokba, ahol rendszeresen a Szente családot mocskolták.

Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők több százezer forintot csaltak ki az egypetéjű ikertestvéremtől azt is hazudva, hogy a kemény pornót néző leányaik éheznek, valamint azt hazudva, hogy a bébiszitterként a Kozma Szilárdnál dolgozó szihalmi Joó Violetta Kozma Szilárd szeretőjeként leszegényítette Kozma Botond Szilárd eredeti családját.

Feljelentem ismét a karomat eltörni akaró Kozma Botond Szilárd bűnözőt, aki az egypetéjű ikertestvéremet hamis tanúzásra akarta rákényszeríteni, erről is benyújtottam a bizonyítékot. Dénes Mária (Sárkány Marika) csíkszeredai adócsaló nő adta ki a személyes adataimat Kozma Botond Szilárd bűnöző részére. Kozma Szilárd az interneten felszólította Dénes Mária adócsalót arra, hogy verjen meg, a videó felvételt több száz internetezővel szintén megosztották, erről is megküldtem a bizonyítékot.

A tegnapi napon jeleztem, hogy egy dr. Molnár István - számomra ismeretlen bűnöző - férfi által is újabb zaklatásokat szenvedtem el.

Korábban egy Madari Gyula nevű idegenvezető bűnöző Vietnámban egy zárt buszban a busz mikrofonját használva - miután a kollégáival, Ézsöl Boglárkával, és Kispéter Zoltánnal meg-googliztatott - üvöltött, ordított, életveszélyesen fenyegetett, kényszerített, megzsarolt a belső idegenvezető és az utasok jelenlétében Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta rólam az interneten megjelentett internetes zaklatásaira hivatkozva. Madari Gyula olyan mértékű zaklatásokat valósított meg az irányomba, hogy az egyik utas elővett egy Szűz Mária felszentelt szobrot és imádkozott értem.

Egy Kovács Kriszta nevű nő is zaklatott, aki kéretlenül elkezdte átküldeni nekem Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözők által a rólam készített internetes zaklatásokat, Goldáné dr. Réthy Gabriella jogsértő periratát, vagyis ez a Kovács Kriszta is jogot formálta arra, hogy Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta internetes zaklatásaira hivatkozva felcímkézzen, gúnyolódjon velem, leértékeljen, intim szférámba hatoljon, és verbálisan bántalmazzon. Számtalan ismeretlen is zaklatott, akiket 'spam' szűrőben megszűrtem! A bizonyítékokat korábban szintén átküldtem Vámos Gergő Károly nyomozónak.

Készítettem egy több, mint 100 névből álló listát is, és felsoroltam, hogy rajtam kívül kiket zaklatott az interneten a két kiber-bulling bűnöző, azaz Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta. Pedagógusokat zaklattak ezek, akiket kalóz felvételekkel zsarolt Kozma Botond Szilárd bűnöző az interneten.

Tájékoztatom, hogy ma ikertestvérem, Galambos Eszter is felszólító levelet küldött Kozma Botond Szilárd részére, hogy a családunk ellen az interneten fellelhető összes internetes zaklatást törölje le a bűnöző cinkostársával, Kozma-Joó Violettával, együtt. Békéscsabai hivatalnok is feljelentette Kozma Botond Szilárdot és cinkostársát, Kozma-Joó Violettát, aki ellen pszichiátriai vizsgálatot is elrendeltek a békéscsabai kórházban. Jelenleg a két kiber-bulling bűnöző - Kozma Szilárd és Joó Violetta - a békéscsabai kórház alkalmazottjait zaklatják az interneten.

dr. Molnár István tegnap a rólam fellelhető, Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által készített internetes zaklatások nyomán testvéremet pénz zsarolással rágalmazta meg. A mai napon is a 'pénzzsarolós' hamis vádakkal ellenem telis-tele van az internet,- lásd: csatolt bizonyíték.

Kérem, azonnal szólítsák fel a hatóságok soron kívül Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnözőket arra, hogy haladéktalanul töröljék le az összes internetes zaklatást ellenem és a családom ellen! Nem tudunk a vádemelésig várni a minket ért másodlagos, kiterjesztett zaklatások miatt, a 2018. év óta várunk a vádemelésre!

Kozma Botond Szilárd kiber-bulling bűnöző e-mail címe: kozmaszilard@gmail.com

Kozma-Joó Violetta kiber-bulling bűnöző e-mail címe: jooviol@gmail.com

E-mailek:

kozmaszilard@gmail.com

kozmabszilard@gmail.com

jooviol@gmail.com

kozmajoo@gmail.com

Kérem az elektronikus kapcsolattartást, azaz kérem válaszleveleiket a .GOV TÁRHELYEMRE szíveskedjenek feltölteni a vádemelés meggyorsítása céljából.

VÁDEMELÉST KÉREK!

Tanúnak idézem Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta ellen: Gerle Évát, Galambos Esztert, Szente Ibolyát, a békéscsabai hivatalnokot, akinek a feljelentése a rendőrségi adatbázisból kikereshető, továbbá a békéscsabai kórház 'Tigris' professzor néven az internet a két kiber-bulling bűnöző által zaklatott professzorát is.

Tájékoztatom a hatóságot arról is, hogy mivel legutóbb Kozma Botond Szilárd a karomat akarta törni, így nem vállalom a bírósági együttes jelenlétet Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta bűnözőkkel, vagyis kérem a bíróságot, hogy engemet külön hallgassanak ki és biztosítsák a védelmemet! Köszönöm.

Csatolt mellékletek száma: 3 darab.

A sértett: Galambos Adrienngalambos adrienn pénzt zsaroló - Google-keresés_2.JPG

Kozma zaklató_2020.09.30._1..JPG

Kozma zaklató_2020.09.30._3..JPG

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO