ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:02

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.03.03. 10:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az ál-szabadság eszmerendszerek születésének az oka, vagyis az anarchiát és az ön- és a nemzet-utálatot közösségi szintekre emelni képes Vízöntői karma erejéről


Úgy látszik, ez már egyfajta spirituális betegség mint a pánik és a mazochizmus. Mármint egyes közéleti személyiséggé vált önutálókból lett nemzet-utálóknak a nagy fokú jelenléte. Meg kellene fejteni, hogy mi a közös karma-motívum ezekben… Mikor, milyen karma hatására fordul valakinek az értelme saját maga ellen, illetve a neki életet adó, az őt gondozó.nevelő szülei ellen, vagy a nemzete ellen. Halak, Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Ikrek? Össze kellene hasonlítani a Nagy Attila Puli, a Gerle Éva, a Lelkes Villő, Parászka Boróka, Sipos Zoltán és ennek a Krisztina nevű, ellen – Janne D’ Arcnak a sorsképletét…
(Lásd: http://www.peticiok.com/forum/159151)

Szó, ami szó, Jézus is azt mondja, hogy “aki nem utálja meg magát és aki nem utálja meg az anyját és az apját, nem lehet az én tanítványom.” Persze, ennek átvitt jelentése van, vagyis, hogy meg kell ismerni, és meg kell érteni az elődeink vétkeit és azt, azokat nem mind ismételgetni családi, vallási, vagy nemzeti tradíciók formájában. Pl. a Rómeó és Júlia családjainak a generációkon át tartó és fokozódó gyűlöletét, öncélú háborúzását. De vigyázni kell a sablonokkal, mert ugyanez az öncélúság nem fogható rá a román – magyar politikai és nemzeti érzelmi egymásra orrolásról. Hiszen nem a magyarok, és főként nem az erdélyi magyarok tehetnek arról, hogy a román politikusok és valamennyire is felvilágosult értelmiségiek komplexálltak amiatt, hogy 1.) Románia Erdélyt magas szintű, sorozatos diplomáciai csalással (szélhámossággal) és elképesztő gátlástalan adathamisításokkal kaparintotta meg, éppen olyan időszakban, amikor a hatalomra került magyarországi politikába beütött a bolsevista internacionálé kerge marha kórja, és : 2.) Ez nem elég, de a megkaparintási lehetőségnek –A politikai zálognak: A híres Gyulafehérvári nyilatkozatnak – egyetlen, az Erdélybe szorult másfél millió magyarság nemzeti önrendelkezésére vonatkozó ígéretét sem tartotta be. Sőt, az erőszakos románosítást, illetve a vallásos színekbe öltöztetett „honfoglalást”, meg az asszimiláció, más, kevésbé látványos formáit a múltban is, és most is következetes kitartással, mondhatni, könyörtelenséggel felérő ambícióval végzi a román állami apparátus, politikai rendszertől és berendezkedéstől függetlenül. Arról tehát, hogy a románok az erdélyi magyarság elemi jogainak a történelmi elcsalása miatt komplexálltak, nem a magyarok tehetnek. És arról sem, hogy a románok ezt úgy vélik magukban lerendezni (Nem , hogy az elemi tisztesség szabályai szerint orvosolni!), hogy még száz éves, tervszerű és erőszakos, meg kevésbé látványos asszimilációs törekvések ellenére is megmaradt magyarság töredékének sem akarják megadni az őseik által megígért és vállalt önrendelkezést.
A tárgyi valóság szerinti igazsággal szembeni vétkezésre vonatkozó Krisztusi tanács és intés tehát metafizikailag helyes, hiszen a beavató kereszténység a velünk született vétkezésre való hajlamoknak a felismerését és a vétekhez vezető hibáknak a beismerését tartja fontosnak, akárcsak az asztrológiai karma- és karma-meghaladást szolgáló sorsképlet-értelmezés.. Nem is érhető el alkímiai értelemben fejlődés és a sors-idéző (Ez esetben sorsjavító, gyógyító…) pozitív spirituális – mágikus képességeknek a felszabadítása, a karmikus hajlamainknak a pozitív tulajdonságokká való változtatása nélkül.

Na, de az a saját nemzet-gyűlölet, amit Puli és Gerle Éva, Sipos Zoltán és az RMDSZ nagy kedvence: Parászka Boróka, meg most ez a Krisztina művelnek, jóval a lónak a túlsó felére való átzuhanás. És ráadásul ezek a tipikusan spirituális karmával rendelkező személyek nem saját maguk, vagy a szüleik ellen viseltetnek gyűlölettel, hanem a nemzettel, amelyből „vétettek” és amely viszont, valahol a szüleikkel együtt táplálta és óvta őket, ha csak kultúrájával, tehát szellemileg és szimbolikusan is, amíg felnőttek lettek.

Ez a saját nemzetüknek a gyalázása tehát, már éppen olyan túlzás, mint az új svéd liberálisok fiatalságának az ötlete, hogy lelegalizálni kellene a testvérpárok közötti szexualitást, meg a halottak meggyalázását, ugyancsak öncélú és perverz élvezeti lehetőségekhez jutási lehetőségek fokozása érdekében. Ez a perverz- Isten és ember-árulás szintű, vagyis Anti-krisztusi (megváltás ellenes) vágy-kielégítési kezdeményezés is ugyanolyan karmikus gyökerekhez (Halak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió és Rák, vagy Ikrek karmák?), hajszálerekhez vezethető vissza tehát, mind a nemzet-árulás. És valóban: mindkét gusztustalan viselkedésű tradíció-ellenes politikai csoportosulás liberálisnak nevezi magát.

Holott ezeknek a sátánnal való cimborálásoknak (A nemzet- gyalázás esetében: a nemzet tagjai számára fájdalom okozási vágyból eredő gonoszkodásnak, és sok esetben még úgy is, hogy a szülők is ennek a nemzetnek a tagjának vallják magukat, mint Parászka Boróka esetében, vagy Nagy Attila Puli esetében.) semmi köze nincs a szabadsághoz, mivel a szabadság nem a természeti törvények által leképezett egyetemes törvények megtagadásában és az azokkal szembeni mentalitás gyakorlásában áll. A spirituális alapú, tehát a teremtés alapjainál található (spirituális) szabadságnak ugyanis, van egy olyan összetevője, amely messze kívül tartja ezeket a perverz képzeletű és gondolkozású személyeket a tényleges szabadságtól. És ez nem más, mint az egyéni, a családi és a közösségi a felelősségtudat és felelősségérzet összhangja. (Lásd a Vízöntő szellemisége által megtestesített és képviselt szabadság-eszme metafizikai értelmezését, a honlapjaimon olvasható Vízöntővel és a Szabadsággal kapcsolatos tanulmányokban. Például itt van a Karmák leírása jegyek szerint:
http://kozmaszilard.hu/index.php?option ... iew&id=229)

II. Az autoimmun spirituális perverziók gyökereiről
Posted on 2016-03-01 Szerző: Kozma Szilárd
Nem is kell messzire menni és nagyon mélyre ásni ahhoz, hogy a 20. század elején agitáló és a nemzeti katasztrófát (Trianont) előidéző magyar bolsevista politikusok, valamint mostanában a magyar liberálisok és az ők áldatlan – romboló tevékenységének a szépítését és kívánatossá tételét (népszerűsízését – ideologizálását) végző újságíró-szövetségeseik által megtestesített nemzetárulás személyi gyökereinek, illetve a saját nemzetnek az utálataként (is) jelentkező közéleti pszichés betegségeknek a kauzális – asztrológiai gyökereinek a felkutatását elvégezzük. Korábbi felvetésemben említettem, hogy a megértés és a diagnosztizálás érdekében, feltétlenül a Halak jellegű karmával született személyeknek a mazochista és szadista hajlamaiból (annak a kauzális magyarázatából, értelmezéséből) kell kiindulni. Majd ezt, a tudattalan karmikus késztetést párosítani a Skorpió karmás személyeknek az önrombolásra és öngyilkosságra és az igazságtalankodásra (igazságtalan vádaskodásra, rágalmazásra) való hajlamával, valamint a Nyilas karmásoknak az ugyancsak spirituális vakságra, zavaros és hibás szellemi -és erkölcsi-spirituális látási módjára, betegesen téves ítélkezésre (teljesen hibás és ugyancsak romboló kritika gyakorlására) való késztetésével.
Már csak egy elem hiányzik ahhoz, hogy ezeknek a közös eredőjének a végeredményeként megszületett önutálatból, az ego és az árnyék-én hatására nemzeti eredet-utálattá alakuló (A zseniális árnyék-én által transzmutált) pszichésnek mondott, de valójában sokkal magasabb dimenziók szintjén végbemenő karmikus (tehát spirituális) nemzet-káromlási, nemzet gyalázási és nemzet-árulási jelenség , közéleti szinten is meg kívánjon mutatkozni.
Ehhez már csak a Vízöntő karmásoknak a két szélsőséges megnyilvánulási formában jelentkező “ön-hülyítésre”, ön-kábításra, illetve az un. Isten és sors elleni lázadásra (anarchiára, anarchikus és öncélú robbanásra – robbantásra való hajlamával kell társulnia. Az egyik, a nyílt. közösségi szintre emelt +fenegyerekeskedés”, megbotránkoztatási vággyal elegyedő olyan új élet- és társadalmi helyzetnek és “műnek” a létrehozási vágya, amilyen még soha nem volt azelőtt a világon. Másik véglete a teljes anonimitásban való maradás melletti, ugyancsak kriminális anarchista cselekedetek végrehajtása (A Biatorbágyi rém esete, illetve a mai korszellemnek megfelelő “intim” terrorizmus.), A halállal és az ördöggel való sakkozás intim élvezete.
És ez még csak a két ellentétes megnyilvánulási formája a Vízöntő, fentebb említett öngerjesztő, belső rendszerű “behülyülési” meghülyülési késztetéseinek, aminek a végzetes megnyilvánulási formáival pszichológusok és pszichiáterek is találkozhatnak.
De minket most nem a végső kisülések érdekelnek, hanem csak a látszatra normális személyekben is létező finomabb késztetések. Ahhoz, viszont, hogy megértsük a jelenséget, szükségünk van annak a legszélsőségesebb megnyilvánulási formájának a megemlítésére is. Ez, az ördöggel, a halállal, de ugyanakkor az istennek . a sorssal! – való kockázási forma pedig, nem más mint az Orosz Rulett. Az a halálos játék tehát, amelyben a magányos játékos, aki egyedül az Istennel vívja a csatáját “valamiért”, vagy az ellenfeles játékos,aki rendszerint pénzért is kockára teszi az életét, egyetlen golyót hagy a forgópisztoly hordó-tárába, majd azt megforgatja, majd a pisztolyt a halántékához emelve meghúzza a ravaszt. És csakugyan: az Orosz nép, amelynek a géniuszából ez az “isteni rulett” sorsjáték, megszületett, a Vízöntő szellemiségéhez tartozik, spirituális besorolásában…

És most térjünk vissza a Vízöntői karma szelídebb változataihoz. Egy nagyon értelmes és az un. egzakt – materiális tudományok terén is magasan képzett volt hallgatóm, aki ugyancsak rendelkezik ezzel a szabadság köntösében tündöklő szabadság-ellene (Vízöntő) karmával, tárta fel számomra a vízöntő karmások eme nagy titkát és rákfenéjét:
“Az ilyen személy mindig kísértést érez, valamilyen rendkívüli, és nem csak materiális szempontból morálisnak tartott veszedelmes gondolat-sor göngyölítésére, azzal való malmozás szerű, öncélú és öntörvényű foglalkozásra, hanem az un. spirituálisan kísértő gondolatokkal való foglalkozásra is. Sőt, ezeknek a bűnözési (törvény szegési) lehetőségekről való képzelgéseinek a fizikai megvalósíthatóáról való képzet-alkotásokra is, amelyekről nagyon jól tudja, hogy őrültségek, hogy tehát ”lehetőleg”, soha nem fogja azokat elkövetni. Ez a gondolati – képzeleti szinteken történő erkölcsi “kocka-játék” viszont, éppen a benne rejlő magas rendű kockázati tényező (pl. elvetemült erkölcstelenkedési, fajtalankodási lehetőségekről szóló fantazmagóriák, “reális” jeleneteinek a végig játszása, végig pörgetése képzeleti szinten is), nem csak élvezettel járó izgalmat jelent a Vízöntő karmásoknak, hanem egyszerű fizikai energia-vesztességgel, kimerüléssel járó szellemi kísértéseket is. Amellett tehát, hogy éppen azért, mert soha nem engednék meg magukban, hogy a fizikai valóságban is elkövessék mindazt, amiről fantáziálnak, érzik a kockázati veszélyét is annak, hogy “hátha mégis, úgy hozná a sors”, akkor nem egészen biztosak abban, hogy a kísértésnek ellen tudnának állni. Nem sorolom és nem fokozom tovább, gondoljon bele mindenki a maga fantázia-erejével, ebbe az ördögi folyamatba, a Vízöntő karmás személyeknek ebbe a spirituális rák-fenéjébe!
Tény az, hogy a saját nemzetük utálatának a közéleti kommunikációs szinteken is többszörösen és határozottan kifejezést adó, szellemi álcaként un. globalista - humanista eszméket szajkózó személyek, minden esetben rendelkeznek az önutálat, az önbántalmazás és az önrombolási, valamint hibás kauzális ítélkezési sugallataik és reflexeik mellett, a Vízöntő karmás személyeknek ezzel a perverz, morális kockázat-vállalási sóvárgásával is, akár tudatosan, akár tudatlanul. Rendelkeznek ezzel a közéleti – köztudati szinten elkövethető sors (környezet, közösség, társadalom) - provokálási élvezethez jutási sóvárgással, annak az érvényre juttatási vágyával, vagyis a bátorságnak képzelt provokatív vakmerőséggel, amivel folyamatosan megkockáztatják a környezetük türelme elfogyását, és amivel annak a tűrési határainak a feszegetését „bátran” gyakorolják.

Amikor ezeket a sorokat írtam, ezekből a szempontokból még nem vizsgáltam meg azt pl. , hogy a Parászka Boróka és Sipos Zoltán sorsképleteiben mekkora mértékben és milyen arányban találhatók meg ezek a motívumok, de nagyon kíváncsi vagyok… Az biztos, hogy a náluk sokkal gyengébb közírói” :) eredményeket elért és tehát, semmilyen területen, nem annyira jelentős tevékenységet folytató Nagy Attila Puli és Gerle Éva sorsképlete bővelkedik ezekkel a motívumokkal. És az is biztos, hogy Parászka Boróka, valamint, pl. a román nemzeti asszimilációs politika elképesztő anyagi áldozatokkal járó stratégiáját és taktikai trükkjeinek – zsivány árnyék-hatalmi tevékenységének - (Pl. a kilencvenes évek legelején létrehozott HARKOVNAK a földalatti tovább működtetésének) a leleplezése helyett, (És ezt tessék megfigyelni: ) az Orbán Viktornak És a Fidesz-nek az állítólagos Erdély-visszafoglalására irányuló tevékenységét „LELEPLEZŐ” J cikkeket firkáló Sipos Zoltán is, kemény és egyértelmű Vízöntő-karmával (Tehát csak és csakis negatív – fordított! – spirituális látási móddal) rendelkeznek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.03.16. 21:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A hónap első hetében jelent meg Udo Ulfkotte német újságíró új könyve A menekültipar – Miként profitálnak politikusok, újságírók és szociális szervezetek a menekülthullámból címmel. Tizenegy hónappal azután, hogy szintén a Kopp kiadónál látott napvilágot bestsellerré vált könyve, "A megvásárolt újságírók".
Ulfkotte nevét idehaza nagyon sokan ekkor ismerték meg. A Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori haditudósítójának és szerkesztőjének könyve hatalmas megbecsülést és hírnevet váltott ki a magyar jobboldalon és gyűlölettel teli zavart hallgatást a balliberális térfélen, hiszen nehéz konteó-gyártással vádolni egy vezető német lap egyik korábbi kulcsemberét.

A szerző előszavában leírja tapasztalatait arról, hogy milyen megpróbáltatások érték és érik tavalyi leleplező kötete miatt. Egyik lábával a börtönben van, másik lábával az anyagi összeroppanás szélén egyensúlyoz, aki olyan könyvet ír, mint ő. Minden sorát nagyítóval vizsgálják az ügyvédek, melyik állításáért lehet perelni. Eddig százötvenezer euró kifizetésére kötelezték. Hozzátehetjük: tudjuk jól, milyen veszélyes a hatalmasokkal szemben tényfeltárást végezni, akik minden tettüket titkolják. Azok meglétét tehát nem könnyű a bíróság előtt is megálló bizonyítékokkal igazolni.

A kötetből megtudhatja az olvasó, hogy a nagyvállalatok mekkora profitot fölöznek le a menekültipari tevékenységükkel. Ulfkotte könyvében végig a Németországban megszokott „menekült” ("Flüchtling")szót használja.
Megtudja továbbá, hogy a gyógyszeripar miként növeli forgalmát milliárdokkal a beérkező menekülteknek felírt gyógyszerek eladásából. Hogy a rendőrökre és újságírókra szájkosarat raknak a menekültstátust kérők bűnelkövetései ügyében; hogy számos SPD (szociáldemokrata) politikusnak mellékállása van olyan szervezetekben, amelyek a migránsoknak szállást adnak; hogy a pártok a menekültek ellátásával kapcsolatban törvénytelen finanszírozásban részesülnek, és hogy újságírók külön pénzt kapnak, ha könnyfakasztó sztorikat írnak a menekültstátust kérőkről.

Ulfkotte bemutatja azt is, hogy miközben a német sajtó és Angela Merkel kancellár halálra aggódja magát a menekültek sorsa miatt, annak nem adnak hangot, hogy az országban háromszázezer, többnyire etnikailag német hajléktalan él, akik közül harminckétezer a gyerek.




Könyvéből megtudjuk azt is, hogy a német újságírók szívhez szólóan megható, de kitalált történeteket is előadnak menekültekről, például a szenegáli Abdou Dioufról, aki horrorisztikus élményeit ecsetelte állítólagos hajón történő meneküléséről. Azonban kiderült, történetét 2015 nyarán egy spanyol reklámügynökség találta ki.

Ulfkotte azt is leírja, mennyibe kerül egy menekült a német adófizetőknek. Fejenként havi háromezer-ötszáz euróba. Egymillió menekült ellátása tehát havi három és fél milliárd, évente negyvenkétmilliárd euróba kerül. Pontosan ennyibe kerül a költségvetésnek a németek segélyezése.

E könyv megjelenése előtt nem igen tudtunk arról, hogy Németország nettó kivándorlóország, mert egyre több németnek lesz elege saját hazájából. „A bevándorlók már csak az olyan országokból érkeznek, ahol az oktatásban kevesen részesülnek.

A távozó, képzett németek „Goodbye Deutschland!"-dal búcsúznak. Ma már minden negyedik német azzal a gondolattal játszik, hogy elhagyja hazáját. Minden évben 165-170 ezer német fordít hátat Németországnak.
A legtöbb közülük fiatal és egyetemi végzettségű.”

Álljon itt a fejezet végkövetkeztetése: „Az igazság így hangzik: Német­ország kivándorlási ország – legalább is az etnikai németeknek.” Mely mondattól, mint általában a kínos tényektől, megállhat az ütő a hazai, a Merkel-Németországot imádó balliberális sajtó magyar-utáló tamtam-dobosai kezében.




És hogy honnan érkezik a „munkaerő-utánpótlás”? Abból az Afganisztánból, ahol a nők nyolcvannyolc százaléka analfabéta. Az afrikai Nigerből (ott ez az arány 84,9 százalék), Dél-Szudánból (84 százalék) és Burkina Fasóból (78,4 százalék).

A menekültek orvosi ellátása óriási összegekbe kerül az adófizetőknek. Németországban négyszáz-ötszázezer a Hepatitis-C vírussal fertőzött emberek száma – egy jelentős részük migráns. Egy negyvennyolc hétig tartó kezelés ára 25-28 ezer euró. Ha más, drágább gyógyszereket is alkalmaznak, akkor 51-64 ezer euró a terápia költsége. De lehet, hogy az orvos még a – grammját tekintve szó szerint az aranynál is drágább – Gilead pirulát is felírja, az szemenként 714 euróba kerül.

A menekülteknek megfelelő szállás is dukál. Sokukat szállodákban helyezik el. Nem egyszer a hoteltulajdonos akarata ellenére. De kastélyokban és magánnyaralókban is. E téren sincsenek tabuk, akadályok. A Holte-Stukenbrock-kastélyban a rendőröknek kellett átadniuk a helyüket a menekülteknek. Máshol (a helyszínek pontos jelölése a könyvben) idős-otthonokat ürítenek ki számukra.

Hogy mindez mihez vezethet, Ulfkotte brit lapok cikkeit idézi, melyek szerint legkésőbb 2018-ban már páncélosok düböröghetnek Európa városainak utcáin és terein. Az amerikai CIA egyik jelentése azt a képet vetíti elénk, hogy a közel-keleti és észak-afrikai menekültek hullámai országokat árasztanak el, és számos nagyváros kormányozhatatlanná válik.

A Németországban menedéket kapottaknak maximum tizenöt hónap ott-tartózkodás után jogukban áll behívni családtagjaikat. Sok esetben a visszamaradt rokonok küldik ki előőrsként az egyik családtagot, aki az­után behívja őket. Így azután egy család eltartására évente akár kétszázötvenezer eurót is rá kell fordítani.

A legújabb felmérések szerint a németek már jobban félnek a menekültektől, mint a munkanélküliségtől, ami korábban a legnagyobb gondot jelentette. Az egykor patyolat-tiszta Németország közben koszosodik. Amit a sajtó trendinek igyekszik eladni.

Közben Berlinben a zsebtolvajlá­sok száma ötvenöt százalékkal emelkedett. Annak ellenére, hogy a szállások őrzése havi hatezer-ötszáz euróba kerül menekültenként.

Csak remélni tudjuk, hogy Udo Ulfkotténak ez a könyve is hamarosan megjelenik magyar kiadásban.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO