ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.18. 06:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Élő példák a liberálisok lehetetlenségi (mentális) betegségéről.


E két, végül is, meddőre sikerült (Vagyis rendelés szempontból nem sikerült: meghiúsult) asztrológusi levelezésemnek a mondanivalója, illetve: bizonyítani valója… érdekében, úgy fogom a levelek szövegeit, persze a személyek felismerhetősége lehetetlenné tétele érdekében, a lényeges adatokat és családi alap-helyzeteket elferdítve, de az azokban kifejtettek spirituális – kauzális (karmikus) lényege meghagyásával - idézni, amiképpen, az asztrológusi „munkaasztalomra” a sorsképlet beállítására és horoszkópértelmezésre készen, személyesítendő illusztráció gyanánt, elő szoktam készíteni, ezeket az általam előre kért adatokat és leírásokat tartalmazó leveleket.

I.

Kedves Szilárd!

Szeretnék horoszkópot rendelni, remélem lehetséges, mivel "égető sorsproblémám" van, küldöm is az adatokat.

Születtem: XY városban, EKKOR ÉS EKKOR, X –én. Napszakot tudok csak biztosan: hajnalban, az anyám csak annyira emlékszik, hogy világosodott.

Anya...
Apa...
Anyai nagymama...

Nagyanyám szerint, a világháborút a szerencsének köszönhetően élték túl. Budapesten született, később Pécsre költöztek anyjával. Balesetről, krónikus betegségről nem tudok. Időskorában magas vérnyomása és csontritkulása van. Két lánya született anyám, és a húga '69ben. (koraszülött) Aztán pár évre rá volt egy abortusza. Nagyapámmal él ma is, őt ápolja már vagy 5 éve. Most, egy hónapja eltörte a kezét. (alkarcsontok) és előtte nem sokkal műtötték a szemét hályoggal. Milyen információkra lehet még szükség vele kapcsolatban? Elegendő ennyi?

Anyám K-váron született, krónikus betegségről nem tudok. Én koraszülöttként születtem és volt egy öcsém, aki csak pár napot élt meg (szintén koraszülött) - azért hangsúlyozom ezeket, mert a saját szüléseimhez szeretnék kapcsolódni, nem tudom, hogy lényeges információk-e- Húgom született 1993-ban, császármetszéssel. Mióta változókorba ért furcsa betegségei vannak. Szájüregi gyulladása volt, több fogát ki kellett venni, aztán a térde fájt sokáig, erős hajhullása volt/van... Balesete nem volt.

Férjem született: Bataka, 1974. 10. 24. Órát, percet még kérdezek, de nem hiszem, hogy tudni fogja. Erőnléte általánosan jó, szorgalmas, energikus ember, ötödik éve, állítólag a reflux betegsége miatt (ill. ha ideges?) csúnyán köhög.

A személyes balesetek, betegségek időpontjára lenne szükség? vagy csak ezek jellegére? Nem tudom milyen volumenű betegség ami már számít... Gyerekként kiműtötték az orrmandulámat,

Skorpió-karma gyanús, vagy a Plútója teljesen negatív, vagy, karma értelmezés szempontjából fontos helyen áll. – Megnézni… - hát igen: Plútó a skorpióban és a 10 házban (!) erősen támadva…

két mutatóujjam volt eltörve.

Súlyos Jupiteri, vagy Nyilas jellegű bajok lehetségesek (Önámító, hazudós, szélhámosságra hajlamos?)

Egyszer már a férjemmel volt egy totál káros autós balesetünk, azt hiszem 20XX-ben,

A skorpiói karma-motívum ismétlődik…(Halál és - vagy újjászületés? De hát nem nyolcas ház, ott nincs semmi…)

nem sérültünk meg, de elég "meredek" baleseti helyzet volt.

Három szülésem volt, császármetszéses.

- Ez viszont kemény Nyilas karmára utal.. (Akárcsak a mutató újjak balesetei…) És persze: Mérleg Sárkányfarok a 9*es házban!)

Két diplomát szereztem egy magyar szakost, mert nagyon szeretek olvasni és egy gyermek-pszichológusit, mert nagyon szeretem a gyerekeket. :) Gyerekkoromban óvónő szerettem volna lenni, aztán balettos, középiskolában pszichiáter, majd színész. Szívesen dolgoznék óvónőként, azt érzem HÍVatásnak (csakhogy a diploma megszerzése közben születtek a gyerekeink). Jelneleg a családomat szolgálom, de nagyon hiányzik valamilyen alkotói és/közösségi tevékenység...Jelenleg leginkább a spirituális fejlődésem HÍV...

Ezek viszont a Szűz karmának (=A macska évében született.) felelnek meg, azzal vannak analogikus kapcsolatban.

Igazából a férjem előtt nem volt ellentétes nemű személy akivel együtt éltem volna. Volt egy-két szerelem, de plátóiak, akkor az ő dátumuk nem kell, ugye? :)

Amit szeretnék:
Teljes analitikus horoszkópot, szükséges lesz az időpont pontosítás is...
Különösen érdekelne a sorsfeladatom, életfeladataim, mert nagyon el tudok bizonytalanodni mindenben... (Ilyen erős Nyilas karmával ez nem is csoda! Még jó, hogy eddig nem lett cukorbeteg. Lehet, a gyermekvállalási kedve miatt: előre, az élet felé néz és céloz. )
Másrészt abban kérném MOST a segítségét, hogy a 4. gyermekemet várom, jún. 15.-re van kiírva és nagyon szeretném természetes úton megszülni a 3 császár után. Az érdekelne. ha tudna benne segíteni, hogy miért lett eddig mindig műtét.

(Egszerű: a Nyilas karma miatti hitetlensége, illetve tévhitei, vagyis az erős kétségei, kételkedése, spirituális céltudati bizonytalansága miatt)

(minden alkalommal kiharcoltam, hogy megpróbálhassam a természetes szülést) Furcsán zajlottak a szüléseim -amiket mindig vártam, mint ahogy az ember élete fontos élményét várja- a tágulási szakaszt mindig szépen átéltem, megnyitottam az utat a babáknak, ők viszont mindig magasan maradtak, nem illeszkedtek be a szülőcsatornába, vagy ha igen, akkor rosszul. Nagyon sokat segítene a mostani szülésre készülésemben, ha tudnám ennek a rejtett okát, ha van ilyen...
Ha ez belefér az analitikus horoszkóp keretei közé?

Kérem írja meg, hogy milyen információra van még szükség.

Köszönettel,
B. Emőke
u.i.: Gratulálok az onilne tartalmaihoz, nagyon információdúsak és még csak most kezdtem beleásni magam...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. ápr. 12., P, 14:59):

Kedves Emőke!
Hirtelen, nyakon öntöttem egy csomó tudnivalóval, ami a rendeléssel kapcsolatos, és, ami arra is vonatkozik, ha nem is mind közvetlenül, amiben ön a segítségemet kéri. Ami az utóbbit illeti viszont, első sorban nagyon, de nagyon sajnálom, hogy csak most jelentetett, mert garantáltan tudtam volna segíteni, de ehhez messze nem lesz elég csak az igazi okoknak a feltárása, időre is lett volna szükség ahhoz, hogy a megfelelő spirituális mentalitás-változások megtörténjenek, ahhoz, hogy minden simán megtörténhessen ezúttal. Másod sorban erre egy külön típusú horoszkópfajta van, a teljes analitikus, sajnos messze nem lesz elég. Tovább kellett volna olvasni és a 10-es pontnál a következőt találta volna:
10) Meddőnek képzelt nőknek, illetve, akik szültek már, de nehezen - szövődményesen, vagy császármetszéssel…, tehát, a magzatfoganást és a könnyű szülést elősegíteni, a fogamzási folyamatokat beindítani (a karmikus blokkokat felszabadítani) hivatott, tehát a magzatfoganási szellemi – lelki és testi (fiziológiai) gátak és blokkok feloldását és elhárítását elősegíteni hivatott, MAGZAT - FOGAMZÁSI - SZÜLÉSI horoszkópok, amelyek párkapcsolati vonatkozású (A férjekre, élettársakra, azok spirituális nemzőképességére, belső hozzáállására vonatkozó) információkat is tartalmaznak! Ezeknek az ára 45O lej, vagy 32 ezer ft., vagy kb. 100 euro).
Ezt, az olyan nők, vagy élet- és házastársak számára, akik magzatfoganási, magzatkihordási és gyermekszülési nehézségekkel küzdenek, vagy akiknek meg halt, vagy meg haltak gyermekeik szülés után, vagy egészen kis korukban (Tehát: spontán, vagy orvosilag szükségesnek művi vetélések, korai meddőség, ismételt magzat-, vagy csecsemőhalál, férfiak esetében a megtermékenyítői képesség hiánya esetén.), az anya és a gyermek életét veszélyeztető szülés közbeni szövődményekkel küzdő nők számára. De, amint a zárójelben is jeleztem, olyan párokon is tudok segíteni (És az ide vonatkozó szakmai sikerekről e honlapon a visszaigazoló – köszönő levelekben és a vonatkozó tanulmányokban lehet olvasni.), ahol a férfi nemzőképességével van valamilyen probléma. (Rossz, illetve hibás mozgáskoordinációval rendelkező, vagy csökkent számú, vagy gyenge életképességű spermiumok és más hasonló esetekben.). Hogy az ide vonatkozó feltárásaim és javaslataim, mennyire hatásosak, arról szintén a Köszönő levelek c. fejezetben és a Gólyahírekben lehet tájékozódni.
Előre kell bocsátanom, hogy a pozitív eredmény nagy mértékben attól függ, hogy az illető személy, mennyiben fogadja el a mély tudata (lelke) szintjén is az általam feltárt tényeket és milyen mértékben fogadja meg és tartja be a tanácsaimat, javaslataimat, illetve, hogy személyi adottságaitól és a gyakorlati életkörülményeitől, sorstényeitől függően, mennyire képes szellemileg és fizikailag is a tanácsaimat megfogadni. Talán érthető, ha közlöm, hogy olyan esetem is volt, hogy csak négy év múlva jött meg az un. közös munkánknak a pozitív eredménye, akkor fogant meg a magzat. Minderről részletesen lehet olvasni a Fogamzás c. tanulmányomban.
Ugyanezen horoszkóp-kereten belül, a várandóságra és a (Minél könnyebb), természetes szülésre való felkészítő horoszkópokat is készítek, azok számára, akik egyszer vagy netalán többször is vetéltek el korábbi várandóssági időszakban. "


Nemsokára küldöm az ön nyers képletét (valamilyen hajnali órával) biztonsági ellenőrzésre, hogy azután majd elkezdhessem a sorsképlet beállítását. Megjegyezném még, hogy a horoszkópban olyan féktarsókát is kap majd, amelyeknek köszönhetően a Nyilas jellegű sorsproblémák feloldódhatnak és sem önnek, sem pedig a gyermekeknek nem lesz ide vonatkozású mély és krónikus problémája (betegsége: máj, epe, hasnyálmirigy, szemek, csípő-betegségek, vagy balesetek, ezek elgyengülése.), amire anélkül viszont igen hajlamosak maradnak.
Barátsággal: Szilárd



Kedves Szilárd!

Ha van ilyen horoszkóp-típus, (10es) akkor inkább azt szeretném kérni! Sokat dolgozott a lelkem már több körben a problémán, hiszek benne, hogy talán már csak egy utolsó löket hiányzik az átrendeződéshez. Több üzenetet, segítséget kaptam az álmaimon és meditációkon keresztül, úgyhogy azt érzem elég közel vagyok most a tudatalattimhoz ahhoz, hogy talán ez a 2 hónap elég legyen! Amúgy is elég nyitott és rugalmas vagyok, hogy beépítsem a tanácsait, próbáljuk meg, kérem!

Elöljáróban ennyit, most még csak a 10-es pontra reagáltam, olvasom a többit is!
Üdvözlettel,
Emőke

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Kérem hagyja abba a munkát!
Elnézést, de van itt néhány dolog, amivel nem tudok azonosulni. A pontosítást természetesen kifizetem!
Nem fogom sehol rossz hírét kelteni,semmi ilyesmi, csak az ember nem mindenkivel harmonizál...

Köszönöm eddigi fáradozásait,
üdvözlettel,
Emőke

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2019.04.15. 0:22 keltezéssel, Emőke Baranyai írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Szóval olvastam, valamelyik csatolmányban, hogy ha valaki negatívan véleményezi az interneten, akkor Ön sem kezeli azt kesztyűs kézzel. Ez őszintén szólva nem igazán tetszett (az természetes, hogy rágalmazás esetén feljelentést tesz valaki, de az említett fenyegetés szerintem óvodás hozzáállás) és ezek után kezdtem magam nagyon rosszul érezni, hogy hogy kitárulkozom egy vadidegennek... Képzelje bele magát egy megrendelője helyébe... Ami eddig a pontig engem nem zavart, megértettem, de itt kezdtem valahogy nagyon furának érezni az egészet. És akkor persze hogy rákerestem az interneten, hogy milyen rossz tapasztalata lehet, amiért ilyeneket ír... és akkor bukkantam egy s másra, amiről nem tudtam, hogy mit gondoljak de további rossz érzéseim keletkeztek. Úgyhogy így jutottam erre az elhatározásra.
> De igazából aludtam rá egyet és rájöttem, hogy túl befolyásolható voltam megint. Én szakmailag teljesen megbízom Önben és nagyon szükségem lenne a segítségére...
> Lehetne még visszacsinálni?
> Folytathatom a beszámolókat?
>
> Üdvözlettel,
> Emőke

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Hjaj Szilárd, ne haragudjon, de újra és újra olvasok olyan dolgokat (most már nem rágalmakat, hanem saját kijelentéseket a fórumon) amik elbizonytalanítanak.
Ne haragudjon, de mégis csak hagyjuk ezt a megrendelés-dolgot, nekem nagyon szélsőséges nézeteket vallanak és félő, hogy ez nyomot hagy az értelmezésen is...
És "ami nem határozott igen, az nem." alapon.
Elnézést a sok kavarásért. Elmegyek inkább meditálni. :)
És ez az utolsó szavam.

Minden jót a továbbiakban, a családjának is!
Üdvözlettel,
Emőke

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 21:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Emőke drága,
az Isten szerelmére, önnek két felsőfokú diplomája is van és akkor az ön számára a tárgyi valóság szerinti igazságok, szélsőséges nézetek?
Azok a tények pl., hogy nálunk azok a felnőtt és kamasz lányok is szeretik és tisztelik a feleségemet, amelyeket nem ő szült és nem ő nevelt 7 éves korukig, anyukának szólítják és tisztelik és hallgatnak rá, ezek a tények önnek szélsőséges nézetek? Hogy én 66 évesen 46 évesnek mutatok és olyan erővel is bírok, de még kávét sem iszom, nem, hogy alkoholt, és persze, a gyermekeink szeretnek, pedig sem nem kényeztetem, sem nem korrumpálom őket édességekkel, az önnek szélsőségesség?

Legalább vásárolja meg a tavaly megjelent könyveimet, csatoltam a megrendelési lehetőséget.

Szerintem ez a bizonytalankodás nem méltó egy két felső fokú diplomával is is rendelkező szuper - értelmiségihez:

> "És "ami nem határozott igen, az nem." alapon.
> Elnézést a sok kavarásért. Elmegyek inkább meditálni.
> És ez az utolsó szavam."
>
> Nagyon remélem! Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 22:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2019.04.16. 23:59 keltezéssel, Emőke Baranyai írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Köszönöm a könyvekkel kapcsolatos információkat!
> Sajnálom, hogy raboltam az idejét, máskor először tájékozódom pontosabban, mielőtt írogatni kezdenék...
>
> Minden jót kívánok!
> Emóke
>



Kedves Emőke

A felvetült probléma - A feltárás visszavonása, a visszatáncolás, a visszamaradás - egyáltalán nem a hiányos tájékozódás kérdése, hanem a feltáratlan és emiatt feloldatlan és meg nem haladott személyi karmájának a kérdése. Talán ismeri a Hermész Triszmegisztoszi világaxiómát, ami szerint: "Mi lent van, ugyanaz, mint ami fent van és ami lent van, ugyanaz, mint ami fent van.", amin az asztrológia is alapszik egyébként?
Nos, ezen az analogikus szellemi - spirituális megfelelési rendszernek az alapján, az ön magzat-babái is, de bizonyára a gyermekei is, ugyanazt teszik mint ön: mivel öntől "megtudják", hogy a földi élet megpróbáltatásokkal teve van, illetve, azt, hogy itt kint a karma-oldás, illetve a szembesülés és a gyakorlati feladatvállalás kötelező, hát szegénykék éppen úgy meggondolgatják magukat és nem mernek kijönni, mint ahogyan ön ötöl - hatol egy ilyen életfontosságú kérdésben is, mint a karmikus horoszkóp-rendelés megtétele.
Persze, a helyzet sokkal összetettebb, mivel az Ikrek karmájának megfelelő az árnyék-énje (racionális zavarosságának a kis démona) az az ellen-akarat önben (Apropó, talán az árnyék-én létezéséről szóló leleplezéseinket nevezi ön szélsőséges eszméknek?) aki az egész folyamatot le akarja állítani, a nappali éber akarata ellenére. És, ha nem létezne a modern orvostudomány, akkor bele is halna ebbe a kauzális meg hőkölésbe. DE, sajnos, azzal, hogy ezt ingyen felfedtem önnek, azzal még az alap-problémája, tehát a rendkívülien összetett karmája nem oldódik meg és fel.

Isten áldja! Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 22:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
>> B. Emőke ezt írta (időpont: 2019. ápr. 18., Cs, 23:18):
>>
>> Kedves Szilárd!
>>
>> Hű.
>> ha.
>> Tényleg többször kerülök ilyen helyzetbe és igazából ugyanazt csinálom amit a babáim...
>> ha még nem utál nagyon visszatáncolhatok újra, mert nagyon kíváncsivá tett...?
>> szélsőséges nézetként amúgy a nők helyzetére és a gyereknevelésre vonatkozó elgondolásaikra gondoltam, de nem ragaszkodom hozzá, hogy ezekről vitát nyissunk...
>> kezdem elhinni, hogy vannak táltos bolondok. :)
>> Az árnyék-én amúgy az ego megfelelője?
>> Szóval vállalná még így is a melót?
>> Üdvözlettel,
>> Emőke


Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. ápr. 19., P, 8:29):

Hogyha tehát újfent kéri a munka folytatását, akkor kérem szépen a fogadalmát is leírni, hogy többet nem táncol vissza, és ezen új szempontok szerint is, az egész probléma-komplexust is kibontja, ti., hogy miként történt ez a vissza hőkölés jelensége a babák részéről, mind a három alkalommal, mert azért bizonyára voltak, ha nem is részletes, de minimum árnyalatnyi különbségek a három eset között. És, ha lehet azt, hogy a három foganási - szülési periódusban, milyen lelki - szellemi relációban élt a babák édesapjával? Azonos volt-e a belső - külső magatartása mind a három esetben? És ez tényleg fontos: Nem-e veszi észre a kicsiken, hogy az életgyakorlatban is ezt a bizonytalankodást végeznék ők is, illetve valamelyik, vagy mind a három, nem-e ennek a szélsőséges ellentétét, a túlzott határozottságot és magabiztosságot (A Polaritás egyetemes törvénye alapján.), ami ugyanannak a jelenségnek a másik végletes formája, de ami éppen annyira káros, mert vakmerőséget idézhet és tartósíthat. Ezeket mind kitisztáznám és helyretudná ön is tenni a dolgokat és a krízist meghaladva, a veszélyeket, illetve a tehetetlenségi mentalitást megelőzni, csak legyek mindenről helyesen és pontosan (Nem idealisztikusan szépítve!) informálva.

Szilád
2019.04.19. 8:40 keltezéssel, Emőke B írta:
> És persze köszönöm, hogy mindezt, ingyen, leírta! Ez mutatja mély elköteleződését a szakmájával és az emberekkel szemben...
> Hálával,
> Emőke
>
> Emőke Baranyai<ebari@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. ápr. 18., Cs, 23:18):
>
> Kedves Szilárd!
>
> Hű.
> ha.
> Tényleg többször kerülök ilyen helyzetbe és igazából ugyanazt csinálom amit a babáim...
> ha még nem utál nagyon visszatáncolhatok újra, mert nagyon kíváncsivá tett...?
> szélsőséges nézetként amúgy a nők helyzetére és a gyereknevelésre vonatkozó elgondolásaikra gondoltam, de nem ragaszkodom hozzá, hogy ezekről vitát nyissunk...
> kezdem elhinni, hogy vannak táltos bolondok. :)
> Az árnyék-én amúgy az ego megfelelője?
> Szóval vállalná még így is a melót?
> Üdvözlettel,
> Emőke



2019.04.24. 16:39 keltezéssel,Emőke B írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Ha jól értem, Ön nem kevesebbet kér tőlem, mint hogy áldozzam fel a meggyőződéseimet..."

- Hiszen ez őrület! Újból? És egyáltalán hova gondol? Milyen alapon gyanúsítgat? Nem szégyelli magát? Az az érzésem, hogy az a baj, amivel ön küzd, mesze meghaladja az asztrológiát és ezért, a sorsképletében nem is látszik...
> - mert képzelje már 32 évesen is lehetnek - és legyek az Ön agymosott követője,..."


Szilárd: Te Jószagú Úristen! Hiszen semmiféle iskolát nem alapítottam, még egy picinyke hallgatói csoportom sincs, és pszichológus sem vagyok. - Mert azok "agymosoknak" ugyanis, akik folytonosan terápia-függőek, ezt ön is nagyon jól tudja! Már hogy a csudában lehetne tehát, ön "az én a követőm"? Nekem nagycsaládom van kérem és én karatézok 35 éve. Vagyis, az a sok pszichológiai hülyeség tehát, amiről ön olyan szenvedélyesen hadovál és amiket minden megfontolás nélkül és minden valóság-alap nélkül rám ken - Minthogyha tényleg egy ilyen nagy misztikus csodabogár - kozmetikus tanító, és főként: mester lennék! - engem messze elkerül!
>
> "...aki az univerzális tudás birtokosa, mindezt pár email alapján, amik alapján Ön már teljesen ismer engem és amúgy is Mindent..."

Szilárd:- La, la, la, la, la... . De mikor írtam én önnek ilyeneket? Ezek az extra-fogalmak, kizárólagosan az ön fejében léteznek!
>
> Csakhogy az én egyik kedvenc idézetem az, hogy a "nem tudás tudása a tudás kezdete"
>
> Nagyon helyes! Ez egy igen meggyőzőnek látszó liberális közhely. De miért írja ezt le nekem?
>
> és bár hiszek a hierarchiában, a tekintélyben, abban nem, hogy ezeket az életkor határozza meg. Abban még kevésbé, hogy egy gyerek csak azt tudja tisztelni aki őt megüti, mert ez NEM IGAZ.

- Úgy van Emőke, tök igaza van: Ez abszolút nem igaz! DE hol találkozott nálam a "tiszteletlen" alapuló nevelés elméletével, vagy a tiszteket kifejezések bármelyikével is, egyáltalán? Milyen kontextusban és hol írtam le én ön szerint ilyen kifejezéseket? Illetve, hol írok arról, hogy a gyermeki tiszteletadás kiváltása érdekében, azokat verni kell? Kérem szépen idézzen csak egyetlen ilyen mondatot is! Őszintén, hálás leszek!
ÉS TEHÁT, és következésképpen: - MIÉRT AD ÖN SÁTÁNI HAZUGSÁGOKAT A SZÁJAMBA? - Úgy látszik, hogy Önök, feministák csak egyet tudnak! Másnak a szájába hazugságokat adni, majd azok alapján bevádolni. Majd amikor mindennek a levét issza, gondoljon arra, hogy másként s lehetett volna eljárnia!
Mondom: ezek megint csak az ön nézetei, bocsánat: meggyőződései... amihez szíve - jóga! De újfent azt kérdem: miért írja le mindezt nekem?

> összegezve én pont úgy érzem, hogy egyre inkább csak a legtisztább forrásból származó információkat vagyok hajlandó elfogadni (ezért is fordultam a több ezer éves zen meditáció felé- Igen, szegény Dúl Antal barátom, a Hamvas életmű gondozója és kiadója is oda fordult, aztán meg idejekorán felfordult... Gőzöm nincs, miért. Talán mert mértéken felül követte mesterét "A bor filozófiájának" a gyakorlásában. Pedig, ha valakire azt lehetett mondani, hogy kiegyensúlyozott szellem, az ő volt!) és sajnos az Ön hozzáállása, ahogy mindenkire rá akarja kényszeríteni a saját véleményét.
>
De könyörgöm, hol látott ilyen "mindenkire" való ráerőszakolási aktusokat tőlem? Én meg vagyok itt húzódva, önöktől messze-keleten, egy távoli kis városban, a családom körébe.., a minap ugyan el akartam kezdeni egy kis asztrológiai kurzust, arra is alig jöttek, hát a negyedik előadás után, épp a tegnap, abba is hagytam, mert elvem, hogy semmit nem szabad erőltetni. Tehát mit mind hadovál ön (Hogy ne mondjam: hőbörög) itt össze - vissza? Nem szabad ekkorákat hazudni, még akkor sem, ha tök materialista lenne és nem hinne az Istenben! De látom, hogy hisz valamiben...Gondolom, a férfiak veleszületett agresszivitásában...
>
> - mert ez is csak az, nem több - nem megy át ezen a rostán. Sok tudás van Önben,..."

- Nem sok, sőt: nagyom is levés. DE ami van, az lényeges. "Tiszta forrásból való". A rendtartó székely közösség eszmevilágán alapszik. Hallott róla?

>"... ez egyértelmű, de nekem ez ilyenformán nem fog átjönni, mert keveredik egyáltalán nem bölcs dolgokkal."
>
- Honnan tudja ön, fele annyi idősen mint én azt, hogy mik a "bölcs dolgok"? Hiszen még csak alig 12 éve érkezett a felnőttek világába...
>
> Asztrológusként nyilván látja, hogy a mostani életrend merőben más életfeladatoknak kedvez mint 150 évvel ezelőtt. Nem?


- Nem! Nem azt látom. Hanem azt látom, hogy ezekkel a mesterségesen keltett műanyag - értékekre alapuló felfújt életvíziókkal, kutyául szenvednek az emberek, holott, a rendkívülien magas tudományunknak és a technikánknak köszönhetően, legalább 50 éve már, hogy be kellett volna köszöntsön a paradicsomi élet a földön. De mert azok a világot háttérből manipuláló gazemberek, akik önt is így begerjesztették, hogy képes volt ártatlanul rám törni s rólam hazudozni, ugyan így, e hamisan csillogó - villogó életvízió által manipulálják a föld népeit, akárcsak önt is, és sajnos, kizárólag csak a magunk fajtának lehet boldogan és egészségesen élni. Ezen jó lenne elgondolkoznia, legalább most, így, a negyedik, ismételten veszélyeztetettnek induló szülése előtt.

> A változás azt gondolom szükségszerű és sem a gyerekekkel sem a nőkkel nem lehet úgy bánni mint 150 évvel ezelőtt, és ez nem jó, nem rossz, más.
>
- Na igen, helyben vagyunk. Most aztán jön a liberálisok különleges - bazi másságnak a dicsőítse. Persze, sunyiban, a természetesség, a normalitás, az igazság és az egészség helyett... Ismerjük a libcsi lobbis lemezt, a könyökünkön jön ki. Főképpen, ha azok a nagyszerű, "felszabadító" pozitív eredmények, amiket ön is megtestesít... Ti, hogy a magzatait mindig ki kell operálni a méhéből, miközben (Ls azért mert!) ön a férjétől független, autonóm életről ábrándozik, még négy gyermekkel is (- Ezt nevezik aztán felelős gondolkozásnak!), akárcsak a szerencsétlen volt-feleségem, aki morálisan immár elvesztette az összes gyermekét, akit a világra hozott és a nagyobbaknak nem mer még a szemébe sem nézni. Hát ez a liberálisok és a feministák csodálatos másság-ideáljának a következménye! Az anyaság őserejére emlékeztető, Notre Dame - jellegű templomok felgyújtása a másság érvényesítésének az érdekében!
>
> Azt gondolom, hogy ez egy folyamat, aminek most ezt a részét éljük, ahogy minden kiegyenlítődésre törekszik."
>
> Igen, én is ezt látom! Ahogy a veszetten kretén liberalizmus és feminizmus által létrehozott perverz dekadencia, szivárványosan kiegyenlítődik a nyugati civilizáció női és a gyermek- egyedeire kimondottan veszélyes (sokszor bizonyítottan életveszélyes!) primitív iszlámmal.
>
> És számos értékesebb civilizáció is tűnt már el a világ színéről, mint az európai, sőt lehet hogy hamarosan az összes kultúra el fog tűnni.

- Na tessék! Ezzel az apokaliptikusan kegyetlen, hogy ne mondjam: gonosz életvízióval akar ön természetes úton gyermeket szülni? MEG SE KÍSÉRELJE! MÁR STARTBÓL PROGRAMOZTASSON CSÁSZÁRMETSZÉST!

> Úgyhogy köszönöm, de akkor ezek alapján én nem élnék az Ön által kínált "könnyítésekkel" amikre valóban hajlamos vagyok. Mert egy asztrológus segítsége is az, végső soron, nem?
>
> Nem! Egyáltalán nem az! Az igazán jó asztrológus szembesíti a megrendelőit és a rá hallgatókat az igazsággal, vagyis a boldogsághoz való eljutáshoz felvállalni szükséges, gyakorlati életfeladataival. HA VALAMIT NEM ISMER, ILLETVE, VALAMIRŐL NEM GYŐZŐDÖTT MEG A GYAKORLATBAN SZEMÉLYESEN, ARRÓL NE HIRDESSEN VÉLEMÉNYT, MINT A KORÁBBI RÁGALMAZÓIM! Én jóindulattal voltam ön iránt, gőzöm nincs tehát, hogy miért csinálja velem ezt a szemétséget. - Ja, igen: a liberálisok csimborasszójáért: A MÁSSÁGÉRT!
>
> Elnézést, ha tiszteletlen voltam, vagy megsértettem, nem állt szándékomban.
>
> DEHOGY NEM ÁLLT A SZÁNDÉKÁBAN!!! Önmagának annyit hazudhat, amennyit akar, de én nem vagyok vevő az ilyen felvilágosultan mimikriző, finoman csúsztatásokkal rágalmazó gaztettekre.
>
> Csalódással: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO