ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 07:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Egy újabb Grele Éva?
HozzászólásElküldve: 2014.12.29. 17:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az nálam már rég óta rendben van, hogy a külvilág a legrejtettebb, tehát még feltáratlan karmikus problémáinkat, illetve, a Polaritás Egyetemes Törvénye alapján, azoknak az ellentétét – fordítottját, fonákját jeleníti meg, de van amikor az ember, még hogyha asztrológus is, hiába erőlteti magát (az agyát..:) ) Hiába vallatja az emlékeit mert nem tud rájönni a megoldásra. Itt van pl. ez a valaki, akit állítólag Bojtor Gabriellának neveznek (Amennyiben ez a profil nem megint Gerle Évának egy újabb profilja és álneve és később azt is megírom, hogy miért éppen reá gyanakszom), aki teljesen ismeretlenül is, startból rosszindulatúan, hogy ne mondjam: egyenesen stupid módon szellemeskedett egyet ezelőtt kb. egy – két hónappal a Facebook oldalamon, arról, hogy egy oda feltöltött családi képen látható gyermekek közül melyik lehet Viola, illetve, hogy az a valamikori 4 éves gyermek, miként válhatott ilyen hamar felnőtté, vagy ilyesmi… Én még szép udvariasan kijavítottam, hogy ne sértsem az önérzetét, hiszen nem rég vettem fel a Facebook- ismerőseim közé (mindenkinek bizalmat adok, aki erre felkér), de most nagyon bánom, hogy a szellemessége mögött bujkáló nyilvánvaló szarháziságát egyből érzékelve, miért nem tiltottam le egyszerűen és kész…
Most meg azzal állt elő egy a Viola által feltett családi fénykép alám, hogy „Márpedig neki az Ascendense nem a Bakban áll, hanem a Vízöntőben áll (Vagy fordítva?)”, mert ő nem ekkor, hanem akkor született…, és sajnálja, hogy mindezt „ide” (Oda, a Viola oldalára és egyben az én Facebookos idővonalamra) kell írja, mert állítólag (És ez már egy igen kemény hazugság!), mi valamiféle levelezésben állunk ezen a témán, de én nagyon elutasítón bánok vele „az utóbbi időben”… - Meg ál, az embernek az esze… (Fel áll a haja…)! Esküszöm minden Fészbukos barátom és ismerősöm „színe” előtt, hogy semmiféle Bojtor, vagy Bujtor Gabriellával nem állok semmiféle levelezésben, az ő Ascendense pozíciójának, illetve születési időpontjának a témájában, és semmilyen más néven nevezendő témában. És ez – ti., hogy sem a jelenben, sem a múltban nem állok egyetlen ilyen nevű személlyel sem levelezésben, vagy más fajta (esetleg Csíkszeredai ismerősi) kommunikációban, akkor is igaz, ha netalán igaz lenne az, amire ez a nekem, nem tudom, miért és milyen céllal, a két hónappal ezelőtt történt stupid szellemeskedése óta, állandóan rosszindulatúan és Gerle Évához és barátnőihez hasonló módon célozgatva – inszinuálva beszólogató fehérnép utal, a derült égből villámcsapásként érkező hamis „méltatlankodásával”. Ti, hogy neki én esetleg valamikor horoszkópot készítettem volna… (?????).
Egyelőre viszont, hiába kutatok a számítógépeimben és kurkászom mind a saját memóriámat, mind a számítógépeim memóriáját, mert nem találok sem a saját agyamban, sem a gépeimben akárcsak egy halvány jelt is arra, hogy ennek a velem valamiért mocskolódó, a szakmai hitelemet valamiért rontani akaró némbernek horoszkópot készítettem volna… Mert jó, hogy a horoszkópszövegeket nem őrzöm meg, és egy idő után kitörlöm őket, de pl. a sorsképletekkel nem ugyanez a helyzet, azok évekig ott maradnak a program memóriájába. Ennek a Bujtor, vagy Bojtor Gabriellenának viszont sem az emléke, sem az estelege lefeledett sorsképlete nem ugrik elő! Akkor kérdem én, hogy mi is lenne az a bizonyos ok, amiért én „az utóbbi időben elutasítón bánnék vele” (Ahogy ez a „tibeti masszőr nő”, azt a Facebook oldalainkon pofátlanul hazudja!), hogyha soha nem voltam vele sem szakmai (asztrológusi), sem baráti viszonyban?
De ez csak az egyik izgalmas  rejtély azok közül, amiket a Bujtor Gabika eme rejtélyes célozgatásai felvetnek. Mert Hogyha netalán, tényleg rosszul is emlékeznék, és mégis csak készíttetett velem valamikor horoszkópot, és tényleg elszúrtam volna neki as Asce-jét, akkor miért nem írt a mindenki által ismert imél címemre egy levelet, amelyben meg kér – Vagy meg követeli! Miért ne? – hogy ezt az állítólagos szakmai tévedésemet, vizsgáljam felül és javítsam ki, hogy készítsem el neki újból a horoszkópját helyesen?
Vagy, ha netalán igaz lenne, amire ily finoman célozva hazudik, tehát, hogy netalán ez a felkérés megtörtént volna, de én valamilyen hamis indokkal vagy csellel kibújtam volna a hibajavítás és a helyes horoszkóp értelmezés felelőssége alól, akkor ezt a gyalázatos disznóságomat miért nem a szakmai honlapomon kéri számon? Miért nem közli azokat a bizonyos „elzárkózó” leveleimet, vagy a más bizonyítékait (Amelyek, nyilván, hogy nem léteznek!), illetve azt a szörnyű „tényt”  , amit nem szívesen közöl ugyan, de amihez van elég szemtelen pofátlansága, egy olyan ünnepi eseményről szóló fénykép alá biggyeszteni, amin több más családtaggal együtt vagyok látható! És mondom: nem a szakmai oldalamon, hanem egy baráti közösségi oldalamon!

Nagyon rejtélyesek tehát ennek a Tibeti masszőrnőnek (Apropó: a természetgyógyászok és a masszőrök, nem tudom, hogy miért, de nem is szoktak – legalább is tőlem nem! - horoszkópot rendelni! Még egy rejtély lenne tehát az is, hogy ez éppen miért rendelt? És persze, az is, rejtély, hogy amennyiben rendelt volna, már csak e ritkaság miatt is észben tartom, arról nem is beszélve, hogy miért nem kerültünk szorosabb barátságba, hiszen engem különösen érdekel minden, ami Tibettel kapcsolatos!) a Facebook oldalainkon megjelenő, határozottan lejáratási céllal kelt, mikor a Viola infantilizmusára, mikor az én szakmai kétbalkezességemről szóló, alattomos célozgatásai: Ezért arra kérek minden közös ismerőst (Pl. Salat Lehel Csíkszeredából származó Kolozsvári színművész!), hogy legyenek kedvesek és írják meg a véleményüket, hogy szerintük mi lehet az oka a mi drága Gabikánk eme felettébb rejtélyes viselkedésének? - Hátha ezek segítségével, mégis csak sikerül a végén megfejteni ezt a hatalmas misztikus titkot is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO