ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 09:36

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.06.13. 10:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az illető (Persze: Skorpió karma is van a spirituális struktúrájában) személynek, akivel történik a levélváltás egy igen közeli, de ami ennél fontosabb: életvidám és életerős rokona halt meg autóbalesetben és annak ellenére, hogy ő maga is keresztül ment két korábbi baleseten, amelyben tagjai roncsolódtak meg és halálközeli állapotban volt, meg az egyik szülőjét el is vesztette fiatalon, most, ez alkalommal sokkal nehezebben megy egy ilyen baleset következtében beállt korai halál-esemény elfogadása és feldolgozása, mint azelőtt. Még az asztrológusi értelmezési segítség ellenére is.

2017.06.13. 8:17 keltezéssel, Baby Szántó írta:

> Most hallgatom a felvételt, rögtön reagálok is. A fiú lehetséges - esetleges "kábulásával" kapcsolatban nem tudok mit mondani. Értem én, hogy duplán Halak karmás volt, de a gyakorlatban ebből semmit nem észleltünk. Tudomásom szerint nem fogyasztott kábító szereket, sem alkoholt, nem is cigarettázott. Ahogy mondtam meseszerűen jó fiatalember volt. Egy 1000 fokon égő, életvidám fantasztikus fiú volt. Pont ezért érezte mindenki hogy nagyon szuper, mert Ancsát vele biztonságban éreztük. Nem féltem elengedni őket együtt, tudtam, hogy vigyáz rá. Ancsa sokszor azt mondta, hogy Krisztián pont olyan mint én. Nevettünk rajta, mert a lányunk neki az ellentéte volt. Magába forduló, morcos kislány. Krisztián vidámmá tette, kinyitotta. Azt gondoltuk, hogy nagyon jól kiegészítik egymást. Egymás csiszolgatásával jó páros lett volna belőlük.
> Szóval Krisztiánnak is 8-as házas Szaturnusza volt és nekem is ha jól értem. És az a különbség, hogy nekem van egy pozitív fényszögem a Vénusztól és neki nem volt. Amit Ön ír, hogy lehet, hogy nem olyan volt ez a fiú amilyennek láttuk. Ha ez így volt akkor lehet, hogy sosem derül ki. Mert tényleg csak a nagyon jót láttuk benne. Ancsa lassította őt. Amúgy igazi mai fiú volt, nagyon értett a technikához, de több idegen nyelven is beszélt. Teli volt életenergiával, magas szinten ívelt. Nem tudok róla, hogy bármi "titkos" üzelme lett volna. De ha titkos volt akkor hogyan is tudhattam volna róla. Szerintem Ancsa sem tudott semmit.
> Nem mondtam, hogy nem nagy dolog az anyaság. Szerintem a legnagyobb dolog. De a legföldibb. Amikor kicsi voltam és szokásosan megkérdezték, hogy mi akarok lenni, én mindig azt mondtam, hogy én csak anyuka leszek!!
> (Lehet, hogy csapkodok a gondolatokkal, de próbálok reagálni a felvételre).
> Szóval én úgy gondolom, hogy nagyon szabálymegtartó ember vagyok. Próbálok a törvényeknek eleget tenni. Szerintem sikerült is.
> Gyilkolni tilos. Akkor aki mégis megteszi? Azzal mi van? És elég sokan vannak akik megteszik (pl. öngyilkos merénylők, vagy gyilkos merénylők.)
> Most vízöntő karmám van, vagy ikrek karmám? Vagy a majom éve miatt van vízöntő?
> Jól mondja, hogy kiborult a mérleg... jó lenne, ha tudnám, hogyan kell "nem kiborulni" - most ebben helyzetben.
> Köszönöm azt a rengeteg anyagot, idő lesz amíg átrágom magam, persze van amit már elolvastam, csak tegnap kinyomtattam egy csomót, mert én jobban szeretek papírt olvasni...
> Sorskutya, ez jó! Na engem jól harapdál.
> A hangfelvételek alapján most nem tudom eldönteni,, hogy most semmi sem véletlen, vagy vannak véletlenek. Zavaros.. Eddig azt gondoltam, hogy semmi sem véletlen. Mert ha nem így van, akkor semminek semmi értelme. A születési horoszkóp is egy tuti dolog. Abban a pillanatban mutatja a bolygók állását. És ezt nem lehet tologatni, ide oda tenni. Az úgy volt és kész. Szóval a Krisztiánnak most lehetett volna más útja, vagy nem? (amúgy ez már mindegy) Régebben hallottam kilépési pontokról, ami állítólag mindenkinek több van. És végül is a szabad akarat dönt, hogy melyiket válassza. Ön szerint? Gondolom Krisztiánnak az nem felelt volna meg, hogy mondjuk rokkantan élte volna az életét. Ez egy másik fajta nagyon durva teher mindenkinek. Van ismerősöm fiatal lány járt egy fiúval, ha jól tudom már együtt is éltek, a fiú agyvérzést kapott lebénult. Ezzel a teherrel élni, úgy hogy az előző pillanatban még a család alapítást tervezték. A lényeg, hogy a lány nem bírta, kilépett a kapcsolatból. Ezt a döntést meghozni sem egyszerű. Most, ha jól tudom másik barátja van, és nem akar összejönni a várva-várt gyerek...Szóval minden mindennel összefügg...
>
> Köszönettel
>
> Baby


Kedves Baby!

Köszönöm, hogy ilyen, mentális figyelem szempontjából, illetve koncentrációs szempontból ilyen nehéz órákban is erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy reagálhasson.

Ami az ellentmondásosságot illeti, még egy lóherén belüli sejtrendszerben is egymással ellentétes erők próbálnak egymással szemben érvényesülni és éppen ez a dinamika teszi lehetővé az életet. Hát akkor az emberben? És hát akkor egy Ikrek karmás személyben mint ön is, akinek a sajátja az egymásnak homlokegyenest ellentmondó vágyak - ösztönök, érzések és érzelmek, gondolatok és sugallatok, sejtelmek - megsejtések - és bizonyosságok, valamint a fantázia és a tudatos képzelgés világai?! És ez még semmi, de mivel önt most egy spirituális trauma érte, vagyis megrettent, igencsak szelektíven fog fel és jegyez meg dolgokat mindabból, amit én feltárok, és egymástól függetlenül értelmezi, holott én éppen az összefüggésekre igyekszem rávilágítani. Pl. az első, vagy a második felvételen világosan elmagyaráztam, hogy a Lilith nevű metafizikai (Isteni szintű!) jelenség miatt, az idea-világban is, egy enyhe zavarodottság keletkezik, és ezt, a konstellációk által megtestesített isteni ősidea-rendszerek szerinti enyhe zavarodottságot a Polaritás törvénye úgy billenti át az isteni szférából az alacsonyabb vibrációs szinten levő idea-világba, hogy az abszolútumból kiáramló sérült ősideákat, amelyek integrálhatatlanoknak (használhatatlanoknak) bizonyulnak az isteni létezés szintjén, a visszájukra állítja. Nem? tessék újból végig hallgatni és elolvasni a Lilithről szóló tanulmányt! Mást most már ne is olvasson el addig, amíg ezt el nem olvasta végig! És akkor azt is elmondtam, hogy minden ember minimum négy konstelláció szerinti karmával, vagyis zavarodottsággal érkezik, ennyi veleszületett zavarodottságot hordoz magában, és ezt a láthatatlan négy konstelláció szerinti karmikus fordított látás-módot, vagy, ha úgy tetszik spirituális (képzeleti!) kábulatot, ami a fizikai dimenzió szintján nem közvetlenül érzékelhető, hanem csak a hosszú távú hatásaiban és következményeiben, ezt kell neki az élete során, a fizikai dimenzió által biztosított körülmények között "kitisztítania".
És azt is elmondtam, hogy önnél ez a négy konstelláció az Ikrek, a Mérleg, a Vízöntő (Majom-éve) és valamivel enyhébben a Skorpió!!! Nem? Bármennyire is nehéz most önnek ezt megtenni, arra kérem, hogy legyen nagyon alapos és hallgassa végig immár sokkal figyelmesebben lehetőleg az első két felvételt, mert másként, minden jó szándékom és akaratom ellenére, csak a káoszt fogom növelni önben, és akkor több rosszat csinálunk, mint hasznosat! Még egyszer tehát: önnek az élet rendeltetését kell megértenie, amiről a Szűz ascendense kapcsán beszéltem elég sokat és gondolom, hogy elég érthetően, és egyszerűen nem értem, hogy miért van akkora ellenállás önben ezzel a kérdéssel szemben (A rendeltetéssel, amit Krisztián, akinek a különleges képességei által biztosított könnyű életnek a habzsolásából, vagyis az élet kábulatából kellett volna felébrednie, valamiért nem tudott beteljesíteni, és valamiért, amit mi nem tudunk egyelőre megítélni, minden remény szétfoszlott arról, hogy bár csak részben is beteljesíthetné ezt a maximális spirituális éberség megszerzését!), hiszen akkor, ha végre - valahára erre koncentrálna és nem más felesleges rész-kérdésekre, meg tudná érteni, hogy ez az eset sem lehet véletlen?!

- De... Egy kicsit jobban mondva, a képletét újból megvizsgálva, értem: A Szaturnusza negatív fényszöget vet mind a Szűz - Asdcendensére, mind a Szűzben álló három bolygóra az I. házban: A Marsra, a Jupiterre és a Plútóra, az Isteni Igazság bolygójára. Jól van... Innen folytatom tehát...

Ami a véletlen kérdését illeti: Ön hallott bizonyára arról, hogy a ritka kivételek erősítik a szabályt. Tehát: igen, semmi nem véletlen és nem létezik isteni igazságtalanság, de igen ritkán a mi konkrét fizikai eseményekhez szokott logikánk szerint, ebből az alacsonyabb emberi szemszögünkből legalább is, lehetséges véletlen. Egy egész hatalmas tudomány foglalkozik ezzel kb. 80 éve és ezt úgy hívják, hogy KVANTUMFIZIKA. - Kérdezzen erről, efelől a férjétől, ő biztos tud róla és ért is hozza valamelyest, de az interneten is található róla rengeteg anyag, ahhoz, hogy megérthesse azt, hogy mit akarok mondani.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.15. 19:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ez a tavalyelőtti eset meg magáért beszél. Egy a nagylányommal, Medárdável egy idős, ugyancsak tehetséges fiatalemberről van szó:

Kozma Botond Szilárd asztrológus közlése:



Feladó: Kozma Szilárd
Elküldve: 2015. június 5., 14:37
Címzett: Váradiné Tokay Tekla
Tárgy: Re:



Kedves Tekla!

Ha egyelőre nagyon szakaszosan is, de már az ön Gyuri-fiával is, felvettem a levelezést. Amiket viszont ön írt, elismerésre méltó felelősségtudattal rendelkező édesanyaként, egyelőre hasznosabb a horoszkóp-feltárás szempontjából, mint amit tőle tudok meg. Nálam ugyan garantált a diszkréció és a fiát sem kívánom a horoszkóprendelő édesanyjának diszkreditálni, de azért mégis csak ön egyelőre, a felelősség-teljesebb szülő, tehát én úgy vélem, hogy jó, ha ön is tudja az alábbiakat, de nagyon kérem, hogy ezt a siker érdekében, kezelje diszkréten:

Kedves Gyuri!

Nem tudom, ez mennyiben jelenthet számodra vigaszt (Gondolom, semennyire…), de én is csal 19 éves koromban (Éppen a születésnapom tájékán) veszítettem el úgymond a szüzességemet egy nálam fiatalabb, de mégis beavatottabbnak bizonyuló, kedves iskolatársammal. De ez csak amolyan nyugtató tabletta, illetve lelki fájdalomcsillapító volt még, nem igazi orvosság a tiedhez hasonló kétségbeesésemre. Mert egyrészt, a nagy siker-élmény után, nagyon megijedtem attól, hogy a lány terhesen marad. És mivel a város különböző végeiben laktunk és ott is végeztük a szakmai gyakorlatnak nevezett, kötelező őszi hazafias munkát, vagyis az őszi mezőgazdasági termény-begyűjtést, szegény, csak két hónappal később tudott szólni, hogy erősen közel járt hozza, hogy idejekorán anyává váljon, de valamilyen vidéki ismerőse segítségével, végül is „szerencsésen” elhajtották a közös magzatunkat. (Akkoriban, még fülkés – vonalas köz-telefont is alig lehetett látni, nem, hogy mobil létezett volna egyáltalán. Ez a „felszabadító” információ viszont, talán még jobban megrázott, mint a korábbi másfél-hónapos gyötrődés.) De, az igazi, szerelmes szeretkezésre még több mint egy fél évet kellett várnom.
Mindazonáltal, azt is kell tudnod, hogy te is, felelős édesapa (is!) leszel valamikor, bár tudom, hogy ez a gondolat számodra így leírva, még ijesztő, sőt, talán iszonyatos. De egyrészt ezzel számolnod kell, és minél hamarabb teszed meg, annál jobb lesz. Másrészt azt is tudnod kell, és szembe kell nézz azzal, hogy a lányok nem jönnek ki fogamzásgátlóval felszerelve az édesanyjukból, és nem is nő ki bennük ilyesmi, mondjuk a mellükkel egyszerre. Tehát egyrészt, antropológiailag, nem létezik „biztosított” öncélú szex, vagyis: következmény (magzatfoganás) nélküli szeretkezés. És ezért, előbb te is készen kell állj arra is pl., hogy ha éppen úgy adódik, akkor tudd vállalni felelősségteljesen és becsületesen a szexuális élvezeted következményét.

Szóval, mielőtt teljesen kétségbe esnél amiatt, hogy a „tökéletes testeddel” semmire se mész egyelőre ezen a téren, meg kell szoknod a felnőtté válás közben, a több irányú felnőtti – Tehát a következményekben való! - gondolkozást. Meg kell tanulj előre látva is, és a mások szemszögéből, mások érdekéből is gondolkozni a türelmetlenkedés és az elkeseredés helyett. Másrészt, hogyha te, jövendő édesapaként, startból utálod a saját apádat, vagyis azzal együtt, önkéntelenül is, a saját potenciális, nemző - nevelő édesapai szellemiségedet, ami a férfiasságnak egy sokkal, de sokkal fontosabb része (Szaturnuszi), mint az életerő és a vakmerőség-fitogtatás, meg a szenvedélyesség, vagyis mint a férfiasnak tetsző agresszió (Aminek egyelőre csak a „szoba-berendezéseid” láthatják az eredményét - kárát, akkor tehát:
hogyan képzeled azt, hogy ezt (Tehát mindkettőt, úgy mint a veszélyes agressziót és az ordító felelősség-hiányt is!) a lányok, akik sokkal érzékenyebb és finomabb, tudattalan spirituális információ befogási (Tudattalan lelki üzenet- kaptációs!) képességgel rendelkeznek mint mi, férfiak, ezt a veszélyes zavart, ne érezzék meg rajtad? Hogy a csudába ne kerüljenek tehát így el önkéntelenül is? Mind lehetsz tehát testileg "tökéletes", ha a lelked és a szellemed ennyire megbízhatatlan és félelmetes üzeneteket küldözget a számukra!

Hogy a kapkodós (Vagyis: a nem megbízható…) természetedről ne is beszéljünk, amiről az is árulkodik pl., hogy majdnem ugyanannyi levelet írtál, nekem, mind amennyi mondatot! Én nagyon köszönöm tehát az őszinteségedet, de arra kell felkészítselek ebben az első válaszomban, hogy ahhoz, hogy az álmaidat be tudd teljesíteni, sokkal, de sokkal mélyebb és belátóbb – felmérőbb – és átfogóbb gondolkozást kell majd kialakítanod. – És igen: éppen a horoszkópod segítségével. Hiszen az, amit eddig válaszoltam, mindössze primitív, rutin- asztrológiai észrevételek voltak csak, útszéli pszichológiai logikával megírva. Légy tehát felkészülve arra, hogy ezeknél sokkal magasabb és mélyebb perspektívából megírt mondatokkal fogsz találkozni, mind leírva, mind elmondva.

Egyelőre tehát csak annyit jegyezz meg, hogy a kiegyenlítődés egyetemes törvénye szellemében, az édesanyák semmivel nem jobbak az édesapáknál, és fordítva! Illetve, hogy csak látszólag jobbak az anyák az apáknál, egyik nemnek a tagjai sem jobbak, vagy rosszabbak a másiknál. Arra, hogy ennek az egy alapigazságnak az emlékezetbe való vésése mennyire fontos, a saját megnyomorodott fiatalkorom a tanúja, mivel én is, akit többnyire az édesanyja nevelt, azt képzeltem, hogy az anyák (Nők) angyalok, az apák (férfiak) meg a megtestesült ördögök és ez a tévképzetem, amitől negyven éves korom előtt sikerült megszabadulni, vészesnek, sőt, azt is mondhatom, hogy számomra tragikusnak bizonyult.

Légy szíves tehát ezek fényében – Ti., hogy te is édesapa leszel valamikor, és bizonyára nem szeretnéd, hogy a te fiad is ugyanezeket írja majd egy másik, nálam jóval fiatalabb asztrológusnak valamikor rólad, de ehhez viszont az egyáltalán nem lesz elég annyi, hogy te majd másként fogod csinálni, mint a „gonosz” apád, mert a te fiadnak lehet, hogy éppen ez a férfiasságot negatív fényben láttató, idealista humanista tolerancia bizonyul majd éppen sátáninak… - bővítsd ki jó részletesen, és lehetőleg egyetlen levélben(!) – Úgy tehát, hogy ne én kelljen levelenként össze szedjem a te gondolataidat. - , azt, amit eddig nekem írtál.

A tulajdonképpeni horoszkóprendelő – Gyuri édesanyja írta:

Kedves Szilárd!

Természetesen a megfelelő diszkrécióval kezelem a helyzetet. Azon vagyok, hogy segítsek neki helyre rakni az életét, ha már a gyerekkorát sikerült elrontani. (Neki eleve nem lehetett jó gyerekkora ilyen sérült lelkű szülőkkel.) Másfelől viszont, szerencsénk is van, mert időközben egészen konkrétan is, megtapasztaltam egyet s mást a karma-oldásról és talán nem vagyok szerénytelen, ha azt állítom, hogy sikerült elég messzire eljutnom ebben az önszabályozási törekvésemben. Ezt pedig remélem, hogy a fiam is látja már és jó példát tud venni róla. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az ön tanulmányai és előadásai nélkül aligha sikerült volna idáig jutnom. Nem hízelegni akarok, de azt kell mondjam, tisztább és teljesebb metafizikai tanítást nemigen kapni senkitől a világhálón. Őszinte elismerésem a munkájáért.

Köszönettel: Tekla

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO