ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:25

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.05.15. 17:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Marika! Kaptam egy fészbuk üzenetet, hogy "kedveljem" (jelezzem, hogy kedvelem) ezt az oldaladat. Persze, hogy kedvelem, főként, hogy a Csíkszeredából elszármazott Bíró Sándor doki (Guangriha) előadását megosztottad  , mert őt nagyon tisztelem és szeretem.És persze te is jókat írsz itt általában. Mindössze, sokat látott (24 éve pályán levő) gyakorló asztrológusként fel szeretném hívni a figyelmedet egy, a liberális ideológiából, illetve az annak un. tudományos alapot szolgáltató pszichológia közhely-táróból a rózsaszínű misztika által átvett és hirdetett tévképzetre, amit látom, te is használsz és hirdetsz. Ez ugyanis nagyon, de nagyon félrevezető és rengeteg, jobb sorsra érdemesült embert tart egy helyben, illetve hátráltat a spirituális fejlődésben. Ez a következő: "Tudjuk e vajon szeretni és elfogadni magunkat úgy Isten igazából..." Nos, ez a metafizikailag ellenőrizetlen, de mondom felettébb rózsaszínű és tetszetős közhely, nem csak, hogy ellenőrizetlen, de éppen azért veszélyes, mert amellett, hogy tetszetős, teljesen ellentmond a metafizikai alapigazságnak (A fundamentális lét- és élet-realitásnak), vagyis az Egyetemes Fejlődés és a Magváltás törvényeinek! Vicces - vallásosan szólva ugyanis, egy nagy hazugság az, hogy az Isten, vagy bárki is "elfogadna" minket úgy, ahogy vagyunk születésünktől fogva, vagyis, nem egy esetben kemény karmától "csöpögően"! Nevezhetjük isteni igénynek, vagy sors-elvárásnak, sőt: követelésnek, vagy bárminek, de a 24 éves gyakorló asztrológusi tapasztalatom egyértelműen és határozottan az, hogy az életünk-sorsunk törvény-rendszere éppen, hogy elfogadás-ellenesen van felépítve, igen is, kemény, és rengeteg, de rengeteg esetben tragédiához vezetően erős az un. karmánk (Velünk született, magunkkal hozott negatív késztetésekkel, tulajdonságokkal, ambíciókkal, félelmekkel, rögeszmékkel, mániákkal, kényszer-képzetekkel, stb.) meghaladásával - feloldásával, és megfelelő pozitív tulajdonságokká alakításával szembeni igényesség és elvárás, sőt: az én gyakorló sorsfigyelői tapasztalataim szerint „könyörtelen” követelés.
Vagyis, a gyakorlati spirituális tapasztalat tehát éppen a misztikus – liberális közhelynek az meredek ellentétét mutatja, éspedig, hogy: utolsó élet-pillanatunkig fejlődnünk kell („Munkálkodjatok, mert a ti Atyátok is munkálkodik.” És: „Váljatok tökéletesekké, amiként a ti atyátok is tökéletes”. – Názáreti Jézus), mert éppen, hogy a saját spirituális magunk (önmagunk), az ősvalónk (A felettes énünk: a Krisztusunk) az, aki nem fogad el olyannak, amilyenek éppen vagyunk. Hogy tehát a rendetetésünk,éppen, hogy a „karmával csordultig megtelt” saját magunk az, aminek változnia kell, tehát akit – amit nem kell úgy elfogadnunk, ahogy az van!
Remélve, hogy nem bántottalak meg sem téged, sem a barátaidat, ezzel az általam feltétlenül szükségesnek tartott figyelem – felhívással, maradok barátsággal és sok megváltási – megváltódási – megváltói – ténylegesen boldogítói sikert kívánok neked és az oldaladnak: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO