ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.10.12. 21:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Bori!
Külső, kívülről jövő "ártó energiák" nem léteznek, ez egy ostobán primitív misztikus babona. De igen is létezik az ön-sorsrontás jelensége, vagyis a szeretet-képtelenség, és a világosságra való mély-tudattalan haragvás ősi vétke, vagyis a kevélység bűne amiben a Bak-karmájának köszönhetően és a 12 házban álló, teljesen negatív Szaturnnusza által jelzett, az apai szellemiséggel szembeni lázadó szellemisége miatt, vagyis a mélyen rejtett spirituális felelőtlenkedésre való hajlama miatt, ön szenved. Önnek felőlem, illetve a munkásságom minősége és milyensége felől rendesen tájékozódnia kellett volna, tehát meg kellett volna világosodnia afelől, hogy mi is az, ez esetleges információ-többlet és minőség, z a spirituális műveltség és nemesség, amit én képviselek és amit én tanítok, ebben a misztikus szélhámosokkal és hazudozókkal teli modern és poszt-modern ezoterikus "karma-katyvaszban", amelyben ön olyan szépen tévelyeg évek óta, hogy azt kétségbeejtő nézni, ahelyett tehát, hogy itt engem holmi primitív fekete-mágusokkal össze tévesszen, hogy ilyen idióta és ismétlem: primitív és degenerált misztikusokra jellemző "ártó energiázási" feltételezésekkel engem lealacsonyítva sértegessen!
Ehelyett a lealacsonyító feltételezgetés helyett (Ami önt, az ön alacsonyrendű színvonalát jellemzi tehát és semmiképpen nem engem ), már csak azon is el kellett volna gondolkoznia, hogy több könyvnek a szerzője vagyok, amiből nem az én hibámból jelent meg csak hét mostanig, és, hogy 5 kislánynak vagyok a szerető és róluk maximálisan gondoskodó édesapja, vagy, hogy mérnöki végzettségem van és tehát bizonyos egzaktság-igénnyel kerültem erre a pályára, nem misztikus fantazmagóriák bódultjaként, vagy, hogy 3 danos karate mester vagyok, annak ellenére, hogy nagyon későn, 31 évesen indultam el az éberségnek ezen a konkrét útján, és mégis éppen olyan egészséges és erős vagyok, mint a velem egy korú mesterek közül elég kevesen, és.., végső soron, hogy már 64 éves vagyok és tehát nem játszom az üdvösségemmel! ) inkább azon kellett volna gondolkoznia, hogy miként törleszti a velem szembeni minimális anyagi adósságát, hiszen annak a horoszkóp félének az ára, ami felett önnek a felületessége és kapkodása sugallatára éppen finnyáskodni és nagyképűsködni akadt kedve, 7OOO forint az értéke, amennyiben a beállítást, illetve az időpont ellenőrzést nem számoljuk bele:
"1. A szintetikus horoszkópnak (A 4-5-6-7-8 pontoknál szereplő, és hangfelvételeken is készülő sorselemzésnek) az elméleti alapját képező, karma- feltáró (az ön problémáinak- gondjainak- konfliktusainak a rejtett okait feltáró, és egyben a gondoknak és sorskríziseknek az igazi - spirituális okait feltáró, és a problémák tudatos feloldását - meghaladását szolgáló) Egyszerű, Analitikus Horoszkóp-szöveg (Aminek az ára 90 lej, vagy kb. 7000 forint), a következőket tartalmazza:"
Az ön éltében – sorsában, irracionális módon megjelenő, lappangó, vagy nyíltan látható – érzékelhető, egészségi, szerelmi - szexuális-partneri, családi, munkahelyi, hivatásbeli, vagy anyagi vonatkozású kríziseinek az igazi, de a hétköznapi racionális gondolkozás elől rejtett okok részletes feltárása. Vagyis, a horoszkópszöveg, a válságos állapotoknak, konfliktusoknak, vagy meghaladhatatlannak látszó, nehéz élethelyzeteknek, sorsdrámáknak, sérüléseknek, nagyobb baleseteknek, ismétlődő természetük miatt feltűnő betegség- és balesethajlamoknak, valamint az öröklött, vagy "szerzett" krónikus betegségeknek (Pl., ha ön női személy, akkor a magzat-foganási képtelenségének, “meddőségének”, és amennyiben férfi a megtermékenyítői képtelenségének.) a rejtett (Karmikus) okairól, tehát sors-rugóiról, valamint ezen karmikus meghatározódásoknak a feloldási és meghaladási lehetőségéről nyújt konkrét és kimondottan személyre (és egyéni élethelyzetre) szóló tájékoztatást. És természetesen, megjelöli a problémák és sors-krízisek feloldáshoz és meghaladáshoz vezető, szükséges mentalitás-változtatásokat, a felvállalandó gyakorlati életfeladatokat.
A horoszkópszöveg, nem csak az elemenkénti részletes és pontos leírásainak a minősége által tér el gyökeresen a különböző portálok automata-programjával elkészíthető ingyenes horoszkóp-szövegektől, hanem főképpen az által, hogy az általam felfedezett és leírt kauzális asztrológia elve és az anyai ági örökletes (karmikus) programok logikája – szemszöge – szerint van megírva! Az elemenkénti leírásokat én készítettem 15 éven keresztül, de folyamatosan pontosítom és bővítem, annak érdekében, hogy mindenki számára komoly, átfogó és teljes képet adó objektív leírást nyújthassak. Ez a szöveg-együttes, a célszemély (ön, vagy más személy) teljes sorsprogramját és sorsproblémáit (betegi, sérülési és baleseti hajlamait, párkapcsolati, vagy családi zavarok és konfliktusok karmikus (rejtett) okait, esetleg gyermeknemzési, magzatfoganási gondjait, pályaválasztási- és munkavállalási, pénzkereseti – gazdasági gondjait, stb.), valamint ezeknek az asztrológiai elemenkénti feloldási – meghaladási lehetőségeit tartalmazza részletesen, a horoszkóp egyes elemei (tételei) szerint külön – külön. Mindez, a teremtés és az élet eredeti rendeltetése (Őskarma) logikájának az illető személy sorsában megjelenő jellegzetes befolyásainak az alapján, külön – külön, az egyéni (személyi) karmikus meghatározódások és személyi sorsprogramok szerint, valamint a harmonizációs készségek kialakulása érdekében felvállalandó gyakorlati (egyéni) életfeladatok szerint írom le úgy, hogy a részleírások a feloldási – meghaladási lehetőségek részletes leírását is tartalmazzák a horoszkóp minden egyes eleme szerint. Ez a magyarázat arra, hogy miért annyira hosszú az elemnek közötti, vagyis a címek előtti üres részekkel együtt, az egész szöveg-együttes, és egyáltalán nem azért mert felesleges általánosítások lennének benne:
Fontos tudni tehát, hogy ebben, az 5 oldalas bevezető szöveggel együtt is, 85 – 100, 110 oldalas analitikus személyi horoszkópban (Figyelem! A részletes leírások mennyisége koránt sem azt jelenti, hogy általános asztrológiai leírásokat és nem konkrét személyi vonatkozású információkat tartalmazna a horoszkóp!) az asztrológiai kifejezések nem szerepelnek, hanem csak, és csakis az elemenkénti egyes tételek címeiben. És mindössze annak bizonyítékául, hogy a leírás nem légből kapott, hanem megfelel grafikai sorsképletnek (Asztrogrammnak), amit, az elején elküldök adat-beírási felülvizsgálás céljából. A szövegek összessége tehát a személy egyedi sorsképletében található horoszkóp-elemek rész-egység szerinti leírását tartalmazza. Tehát a szöveg-együttes összességében egyedi (egyéni!), de részleteiben rész-elemeiben általános. Elemi részeiben, olyan leírásokat tartalmaz, amelyek a klasszikus asztrológiai empirikus megfigyelések alapján, egy - egy horoszkóp-elemere és az illető elem pozíciójára mind érvényesek, kiegészítve, az általam felfedezett és leírt anyai ági karmikus programok szerinti, karmikus asztrológiai megfigyelésekkel, karmikus értelmezésekkel. - Így tudtam elérni azt, hogy ilyen olcsón tudjak hiteles és autentikus (Tehát megbízhatóan érvényes és hasznos!) személyi horoszkóp-leírást adni mindenki számára, aki tőlem a horoszkópját igényli.
Ez a szöveg tehát tartalmazza azokat az objektív feltárásokat és a feloldási - meghaladási lehetőségekre vonatkozó konkrét tanácsokat, amelyek segítségével a legégetőbb problémáinak az igazi okaival szembenézhet, és az élete és a sorsa helyre állításába, rendezésébe bele foghat.

A fényszögelések együttes – szintetikus értelmezését viszont, csakis a szintetikus értelmezés hangfelvételeiben tudom részletesen személyesíteni. Ez a részletezés az analitikus horoszkópban is megtörténik, csak éppen nem az aktuális problémákra van fókuszálva, hanem a mindenkori személyi késztetésekre, ösztönökre, félelmekre, ambíciókra és szorongásokra, fóbiákra. Egészen biztos lehet abban, hogy a sorsának a kézbevétele nem ezeknek a részletkérdéseknek a megértésén múlik, hanem a karmája és a gyakorlati életfeladatai jellegének a feltárásán, ami nagy részletességgel és metafizikai egzaktsággal szerepel az általam készített írott részben.
Ami a tudattalanban található karmikus programoknak a meghaladási és feloldási lehetőségeket illeti, minden egyes elem leírásának a végén megtalálható a tanács és útmutatás erre vonatkozóan, de a fontos fényszögek leírásánál is, ez a tanácsadói szövegrész kiemelt szerepet kap a horoszkóp-szövegekben. Ez a szövegállomány képezi tehát a kikerülhetetlen és életbevágóan fontos elméleti alapját az alant leírt különböző horoszkóp-fajtáknak. Az ön személyi spirituális és kauzális tulajdonságainknak az írott rész segítségével történő mélyebb és egyre mélyebb feltárása, biztosítja ugyanis az utat a sors-nehézségeinknek a feloldása és a tényleges egészség és boldogság elérése felé, még akkor is, ha a pillanatnyi sorsállapotának az okait és feloldási lehetőségeit konkrétan a hangfelvételekben adom meg. Továbbá ezt szolgálják például a spirituális naplóírás is, vagy a komoly, kauzális meditációk is. – Ennek érdekében, minden egyes horoszkóp esetében, csatoltan még küldök több, az illető horoszkópból kiolvasható karma szerinti (A karmikus pontok elhelyeződése szerinti), általam jellemzőnek és fontosnak ítélt tanulmányt is. Valamint más, a horoszkóp jellege szerint általam fontosnak ítélt cikkeket és metafizikai leckéket. (Pl. a táplálkozásról, vagy a Naplóírásról, vagy a magzatfoganásról szólókat.) Mindemellett viszont, utólagos belső asztrológiai konzultációra is van lehetőség, és amennyiben ez érdekli, kérem szépen, levélben igényelni az erre vonatkozó tájékoztatót.
Ennek, az ön sorsképlete minden egyes elemének megfelelő, kauzális asztrológiai leírásokból álló, tehát részletes karma-feltáró szöveg-együttesnek az ára 90 lej, vagy 7000 forint, amihez jár még egy(!), ön által sorsfontosságúnak vélt (sorskrízissel járó) probléma szellemi okainak a feltárása, és a tárgyalt krízis feloldási lehetőségére vonatkozó asztrológusi tanácsadás."
Igen, a végén említett sorsfontosságúnak vélt kríziseinek a szellemi okainak a feltárása ugyan elmaradt, mivel beavatási horoszkóprendelésről volt szó, amit az ön türelmetlensége és felettébb való misztikus tájékozottságának a tévképzete megtorpedózott, de mivel ön is tudja, hogy nincsenek véletlenek, hadd mondjam el, hogy az ön elsődleges sorsproblémája az, hogy képtelen tanulni a velőkig hatoló, hús-vér tapasztalatokból, illetve, mivel a III. háza csúcsán álló Lilithje mellett ott áll szorosan a Neptunusza, ezeket a lényegi és a spirituális fejlődését - megvilágosodását szolgálni hivatott közvetlen - nyers tapasztalatokat (A 3-as ház szellemisége), amelyekből sorsvonatkozású képességeket kellene szereznie, ön, most már széles ívben elkerüli, illetve kikerüli kicselezi az árnyék-énje sugallatára. (A 3-as ház az ikrek gyakorlati életköre). Példa és illusztráció: Így pl. arról is írt nekem, hogy nincs párkapcsolata, és a következőkben nem is óhajt ilyet létesíteni, mivel a spiritualitásra (ilyen jellegű fejlődésére) akar koncentrálni. Nos, kedves Nóra: rossz hírem van: 21 éves korát betöltött felnőtt ember számára, nem létezik semmiféle spirituális fejlődés szerelmi - párkapcsolati - szexuális élmények és tapasztalatok nélkül! És ez ráadásul az ön Mérleg AScendensének is a lényege, de a rajta álló Plútónak is: a legelső spirituális kiegyenlítődés megvalósításának a lehetősége, vagyis a szerelmi - szexuális élettérsí viszonyban elérhető maximális harmónia és együttműködési képességek kifejlesztése. - Ezért viselkedik tehát ön ennyire infantilis módon, mivel a nagyokos asztrológusok akik önt eddig világosították, illetve az ön amatőr búvárkodásai nem tették önnek lehetővé ennek az elemi ténynek (szellemi - spirituális Igazságnak, lásd a Plútót) a felfedezését és tudomásul vételét sem. Ön tehát szerelem és párkapcsolat és élettársi viszony és szexualitás és házasságban elérhető boldogság nélkül spirituális szempontból egy vissza marad csökevényes személy marad, egy ilyen kapkodó, háborgó, félelemben és gyűlölködésben élő misztikus tévelygő örök boldogtalanságra ítélt személy.

Ha nem lenne ehhez 23 éves szakmai tapasztalatom, akkor a személyi tapasztalataim úgy is aranyfedezetként szolgálnak a fentiek alátámasztására: A Lilithem ugyanis, éppen ott áll, mint az ön képletében, és ráadásul a Mérlegben! - Remélem, fogja az összefüggéseket, még akkor is ha keresztezve vannak némileg, de a lényeg ugyanaz.

És ez még a legkevesebb. Merthogy ha nincs párkapcsolat, akkor nyilván, hogy gyermek sem kell, illetve : gyermekek sem kellenek. Holott, egészséges - épkézláb felnőtt személynek és főként egy nő nemű személynek, tehát egy potenciális édesanyának, úgyszintén lehetetlenség a spirituális fejlődés gyermekáldás nélkül, vagyis a gyermekekről való gondoskodás az anyai ösztönök és a szülői szeretet megélése - átélése nélkül. És tudja, hogy micsoda, illetve kicsoda sugallja önnek ebben a pillanatban is, amikor ezeket olvassa, azt, hogy ez nem igaz? Hogy csak bosszú vágyból írom ezeket? A Bak- jellegű karmája, illetve a Bak karmájába bújt árnyék-énje, vagyis a majdhogynem feloldhatatlan, és meghaladhatatlan, és még csak nem is annyira rejtett kevélysége. önnek nem az édesanyjának és nem is az édesapjának kell tehát megbocsátani, mert egy gyermeknek nincs amit a szülőknek megbocsátani, mert a szülő jól - rosszul, de igen is áldozatot hozott a gyermeknek az által, hogy gondozta és mondom: jól rosszul, ahogy értett hozza, az ő szellemi képességeivel és értelmével és karmájával, de felnevelte ! Önnek képesnek kell tennie magát a szülői minőség megtapasztalására és helyes megélésére - átélésére! És itt van a nagy baj! Merthogy mind a két karma-pontja a 3 házban van! Vagyis az ikrek gyakorlati életkörében, ami nem csak azt jelzi, hogy ön, születésétől fogva, iszonyodik mindenféle konkrét személyes (hús - vér) tapasztalattól, hanem azt is, hogy önnek az árnyék-énje a harmadik hatványra emelve vezérli, vagyis megvezeti - becsapja önt, illetve lebeszéli mindarról, amit meg kellene tennie a karmájától való megszabadulása érdekében! Nem viccelek, olvassa el az árnyék én zsenialitásáról szóló csatolt fájlok tartalmait! Hát éppen ezért küldtem el előbb az írott rész objektív leírásait, mert lépésről - lépésre akartam haladni, hiszen szakmai tapasztalatból tudtam, hogy így egyből a fejéhez vágva a konkrét személyes feltárásokat, tehát azt amit ön felháborodva igényelt, és aminek a hiányában engem lekezelt, majd vissza mondta a rendelést, nem lett volna képes elviselnie.

És záró-pontként lásd az apaság bolygóját, vagyis a Bak uralkodóját, teljesen negatívan a 12 házban! Önnek nem hiába volt tehát az édesapja olyan amilyen, hanem azért, mert az ön anyai ági felmenői is utálták már valamiért az apjukat! DE ettől az ősi - karmikus apai szellem-gyűlölettől még koránt sem szabadult meg az által, hogy megbocsátott az édesapjának, hanem akkor lenne ez az ősi feminista átok az ön lelkében - szellemében , sőt a még annál is finomabb spirituális struktúráiban kitisztítva ( lásd a 12 ház szellemiségét), hogyha meg tanulna a (Egyelőre nem létező) gyermekeinek az édesapjával(Akinek nagyjából azonosnak kellene lennie az ön szintén nem létező férjével való harmonikusan együtt működni, illetve együtt élni és együtt nevelni a k9zös gyermekeiket!

Ja, és elfelejtettem szólni, mivel ön professzionális szinten ért az asztrológiához ugyebár és képes megítélni azt, hogy én mennyire gyenge vagyok szakmailag, tehát az is világos az ön számára, hogy a Szaturnusz a Bak uralkodó bolygója is! Micsoda véletlen...

Isten áldja! Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.10.23. 19:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ez a hölgy bizonyára ezt érezte meg:

2017.10.23. 16:45 keltezéssel, Kassay Tünde írta:
> Kedves Szilárd!
>
> A pénzt átutaltam, remélem minden jól alakul majd.
> Előre is köszönet a munkájáért, és már nagyon izgulok hogy mint fog ön nekem magamról mondani, mert ahogy a mellékelt tanulmányokat olvastam,(és néhol magamra ismertem) lesz amin rágódjak.
>
> Baráti tisztelettel Tünde


Kedves Tünde!

Mint ahogy az orvost csak a páciens betegsége és annak a biológiai, esetleg kulturális és morális háttere érdekelheti, a horoszkópnak is, csak a létező, vagy az esetlegesen felmerülő problémáknak és betegségeknek a kauzális (karmikus) spirituális - lelki ok - okozatoknak a szövődményes és összetett rendszerének a felmutatása, tudatosítása, tehát a "bajokat' okozó, személyes és általános tévképzetektől való felszabadítása és a rehabilitációhoz - egészséghez, illetve a boldogabb (minőségibb) élethez vezető lehetőségek feltárás lehet a célja és témája, tehát sem az ítélkezés - moralizálás, sem a misztikus - idealista hitegetés, vagy pl. a felnőtti öntudattal rendelkező rendelőknek a dicsérgetése :). - Merthogy egyes kollégák ezt teszik a komoly és felelősségteljes elemzések helyett.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO