ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.18. 19:29

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.02.06. 19:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Bár a beszélgetés első témája is érdekes, és, számomra legalább is, megmagyarázza azt, hogy miért annyira idegesítő a társadalmi légkőr (-Nem is a magukat baloldalinak hazudó izgága politikusok performance-akciói teszik azzá, de nem is, a Fidesz és az Orbán kormánynak az előbbiek által zsarnokinak minősített kormányzása teszi azzá!), hogy számtalan Rák-karmás, vagy Nyilas-karmás horoszkóprendelő határozottan kijelenti, hogy az kibírhatatlan és onnan el kell pucolni. Nos, a jogot és a törvényességet és ez által az igazságot relatívvá tevő és így az emberek biztonság-tudatát és igazság-érzetét lebénító, bemocskoló, felszámoló, a munkájukat elképesztő dilettantizmussal - illetve a tárgyi valóság és az elemi logika és ráció gátlástalan szembeköpésével - végző bírók azok, akik szennyezik és mocskolják az erkölcsi légkört és egymással szemben is bizalmatlanná teszik azokat a polgárokat, akik ezért még ráadásul fizetnek is nekik - kereset utáni adózás formájában.

De most nem az észak-magyarországi veres-iszap dráma miatt felelős tulajdonosoknak és vezetőknek a felelősségre vonása ügyében zajló szégyenteljes igazság- és jog-lopás miatt teszem fel ezt a Bayer Zsolt által irányított stúdió-beszélgetést, hanem az miatt, amit e téma kimerítése után jelentett be a New-York állam parlamentje által megszavazott új, abortusztörvényről, amely egyes horror - filmek által megjelenített sátánizmuson is túl-tesz:

https://www.youtube.com/watch?v=WL3VWML_31w

Az indiai "filozófus", aki be akarja perelni (vagy már be is perelte) a szüleit, azért mert őt állítólag az akarata és a beleegyezése nélkül a világra hozták, már csak cseresznye-szem a tortahabon.

A kérdés már csak az, hogy a liberalizmus teszi-e monstrumokká az emberek, szerintem igen nagy részét (Hiszen New - Yorkban egy egész állam képviselői szavaztak sátán módon!), vagy csak politikai és "törvényes" lehetőséget biztosít arra, hogy az emberek igen nagy részévben lakozó sátáni gondolkozás és vágy-akarat, megnyilvánulhasson?

Úgy-e mondtam, hogy nem létezik semmiféle. per emberiség szintű, tehát globális szellemi - spirituális "fejlődés" ? Sőt...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO