ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 07:34

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.14. 13:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Hát ezért mondom és hívom fel a figyelmeteket állandóan, hogy amennyiben boldogok akarunk -akartok lenni, "rettenetesen" fontos az életben, a tárgyi tényekre, és az azok által világosan bizonyított ok-okozati összefüggésekre nagyon, de nagyon jól odafigyelni!!! És, hogy nem, semmiképpen nem szabad azokat figyelmen kívül hagyni, semmibe venni és főként az általuk jelzett és általuk ellenőrizhető, ok okozati kapcsolatokat, de főként a sorrendiséget egymással semmiképpen nem felcserélni. És ebben az időben történt események időbelisége, idősorrendisége is, végtelenül és beláthatatlanul fontos!

- Nem úgy mint az én szegény Galambos Eszter barátnőm, aki hatalmasan kinyújtja az ajándékozásnak az igen: másfél éves időszakát 4 - 5 évre és az szerint emlékezik, és az által nevez ki logikusnak dolgokat, ti., hogy azok úgy történtek, mint ahogyan azokat ő leírja, holott teljesen más időpontokban történtek és ezért tehát, teljesen más "logikus" logikával, más okok miatt. Persze, ez számára így jó, mivel ez által ő minden alól fel van mentve, az ő "nem szól szám, nem fáj fejem" alapállása a helyes (De csak látszatra, nagyon is csak látszatra!), és neki így igaza van, hogy "elzárkózik", miközben engem benne hagy abban a pácban, amibe úgy kerültem bele, hogy ő berezelvén, nem volt képes határozott álláspontot képviselni az ikertestvérével: Adriennel szemben. És persze, hogyha már ő is ennyire össze kavarja a valóság-elemeket, akkor, hogyne kavarná őket össze Adrienn, akinek éppen ezen alapszik a gyalázkodási, testvériség- és barátság- és életfertőzési, lehetőleg mindent-bemocskolási harci-technikája!

Tehát Eszter arra az időre teszi a négy, vagy öt darab ajándékozás másfél évét (Ti. Egy karácsony, egy húsvét, még egy karácsony, és egy pünkösd. Az is lehetséges, hogy az utolsó, pünkösdi 10 ezer forintos ajándékozást, amire mindannyian világosan emlékszünk, mert abból vettünk, a videókon is látható búvár - szemüvegeket, egy olcsó "karúszót" és egy úszni-tanuláshoz alkalmas szivacshengert a gyermekeknek, megelőzte még egy húsvéti ajándék-pénz elküldése is.), mindjárt az Emőkének a család elhagyásának az időszakára teszi, holott, akkor még nem volt ahogy Ividő még csak a világra is születhetett volna, nem, hogy karúszóval és a szivacshengerrel tanulgasson úszni! Sőt, még ez a családelhagyás és a válás is sokkal hosszabb volt annál a másfél évnél, mivel a válóper lejárta után, Emő a két kisebb gyermekkel vissza költözött a családhoz, majd kerek egy év múlva, ismét elrohant az anyjához és csak hónapokkal később jelent meg az életünkben Viola így tovább... Holott igen is: a másfél évben megtörtént négyszeri, vagy ötszöri ajándékozás utolsó momentuma 2014 pünkösdjén történt meg, tehát amikor mi a Laci-féle geometriailag is rendezett, szabályos tavak partján nyaraltunk, ahol ezek a fürdőzős videók, a már 2 éves Ividővel megtörténtek és amikor a gyermekek már tudták is használni azokat a tárgyakat amiket vásároltunk a 10 ezer forintnak a lej értékéből....
- Ez ebben a kérdésben, ez az időbeliségi "tárgyi tény" nagyon, de nagyon fontos!

1) Eszter nem azért "kényszerült" pénzt küldeni, mert én éppen anyagi és erkölcsi krízisben lettem volna, attól, hogy a nagyobb lányaim anyja elhagyott! Egyszerűen attól az októl fogva, hogy az első ajándékozás nem 2008 tavaszán, az első elhagyás után, és nem is 2009- őszén a második elhagyás után történt, hanem három, figyelem: 3 (!!!) évvel később. Tehát 2012 karácsonyán. És befejeződött 2014 pünkösdkor! Az állítólagos sajnálat és a sajnáltatás tehát, amin aztán Adrienn annyit lovagol, és ami az egész bemocskolási kísérletének a "talán hihető, miért is ne?" - alapját képezi, vagyis azt, hogy Eszter küldhetett sajnálati indítékkal is nekünk pénzt, elesik, annak ellenére is, hogy ő is ezt bizonygatja. A sajnálat esete, esetleg felmerülhetett volna, 2014-ben, amikor is, tényleg a Gerle Éva gazdasági - tönkre tevési célzatú hadjárata folyt, és amikor ennek csakugyan érezhetők lettek a hatásai 2014 nyarára, amikor tényleg nem lett volna más pénzünk, amiből a gyerekeknek fürdőzési eszközöket vehettünk. DE...

De Eszter is, úgy emlékszik erre az időszakra, mint amely alatt neki, "másokkal együtt" feltétlenül el kellett zárkóznia tőlem és meg szakítania velem minden kapcsolatot, amiért én unalmamban, vagy, mivel nem ismertem a nálam 6 évvel fiatalabb és messze műveletlenebb és tájékozatlanabb, és a szezont a fazonnal összekeverő Takács Tibor világra szóló műveit, és emiatt "rosszul éltem meg a 3 házas Neptunomat" :lol: , aminek a következtében, felesleges és szégyenteljes és asztrológushoz és úriemberhez nem méltó "sárdobálásba" kezdtem Gerle Évával.

Tetszik érteni? Eszter szerint, és emiatt Adrienn szerint is, ő egészen máskor, tehát 3 - 4 évvel korábban küldte azt az összesen maximum 50 ezer forintra rúgó ajándékát, mint, amikor mi a Gerle - Lelkes Villő és Kovács Csilla triumvirátus által szervezett, széles körű feminista támadásnak voltunk alávetve, holott éppen, hogy akkor, azokban az időkben is küldött ebből az összegből, két, vagy három alkalommal 10 ezer forintot. - Ebből viszont én azt veszem ki, hogy Eszter éppen azért zárkózott el hermetikusan és nem is hallatott magéról újból 3,5 évig, mert az Adrienn tanácsára (kérésére?) Gerle Éva megfedte, hogy "milyen ember lehet Ő", vagyis a Gonosz Geri szerint az az ember, "aki Kozma Szilárdtól kér segítséget". Hát ezért tűnt el az életünkből a nagy ajándékozó... - Hogy mindaddig, amíg (AZ ÉN NAGY ELKÉPEDÉSEMRE) Adrienn írogatni kezdte a rágalmazó - zaklató magánleveleit "bute tri@" álnév alól, amelyekben arról kezdett nekünk hazudozni, hogy ők immár egy követ fújnak ellenem - nem is tudtam, hogy még él-e, egyáltalán?

Ezért tehát - Mivel ő is el kezdett azokkal a hazugságokkal, amiket Adrienn írt, felületesen nagyvonalúskodni! - Medárdát is kénytelen voltam ezeknek az időbeli eseményeknek (Tehát, hogy mikor érkezett az első ás az utolsó adomány, és menni forint értékben?) fontosságára emlékeztetni

Hogy mennyire , de mennyire fontos, pontosan és félreérthetetlenül fogalmazni... - Nem úgy mint a Takács Tibor nevezetű asztrológus például, akinek a világra szóló tanításaiból... Olvassátok:


Szia Szilárd,
köszöntelek.
Megdöbbenéssel hallgattam a youtubra kirakott felvételedet, amiben Adrienn
viselt dolgait ecseteled………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………..
Kijelentem, hogy amit évekkel ezelőtt küldtem ajándék pénzt a gyermekeknek
jó szívvel adtam, soha nem kérném vissza.
Leírom, én hogyan emlékszem a történésekre.
Te sokat segítettél nekem problémáimban, amit nagyon köszönök ismét.
Majd mikor Emőke elment mélypontra kerültél, ami természetes
gyászfolyamat volt, akkor én megsajnáltalak, mert anyagilag is nehéz
helyzetben voltál, és kitaláltam, hogy a sok jóért cserébe most én segítek
neked, és küldtem a gyermekeknek ajándék gyanánt egy kis pénzt, ezt
részletekben, talán másfél év alatt.
Akkor erről meséltem Adriennek, és egy barátnőmnek, őket is kértem, hogy a
gyerekeknek adakozzanak, mert elhagyta őket az édesanyjuk. Adrienn
elzárkózott, Katalin barátnőm adott 5 ezer huf összeget, amit én utaltam
neked. Majd Katalin is olyan „nagyvonalúságról” tett tanúbizonyságot, hogy
két héten belül visszakérte tőlem a már utalt ajándékát. No comment.
Teltek a hónapok, majd Adrienn valamin felkapta a vizet, és akkor firkált
neked, hogy add vissza az ajándékomat, erre én soha nem kértem. Fel nem
fogom, hogyan merészel a dolgaimba kéretlenül kontárkodni, ha nem adott,
az az ő dolga, de hogy a nevemben firkál és bajt kever azt én elítélem.
Többször el is ismételtem neki, hogy én jó szívvel adtam az összeget ajándék
gyanánt a gyermekeknek szánva.
Akkor került S.Zoltán is a képbe, aki Adriennel egyetemben engem kerge
tyúknak minősített, mert a gyermekekre gondolva, és a te akkori nehéz
helyzetedre, és a kölcsönös segítsége, amit emberek megtehetnek
egymásért a bajban, ajándékoztam, de nekik ez nem tetszett, és támadásba
lendültek.
Talán maguknak akarták a pénzt, vagy csak azt, hogy ne adjak, nem tudom,
és különösebben nem is érdekel, erről is van véleményem, nem
kommentálom, de ezen hozzáállásuk róluk szól.
Majd ismét telt az idő, és te az Éva nővel nagy perpatvarba keveredtél, én ezt
nem véleményeztem, mert le voltam döbbenve a sok sárdobáláson, és nem
is értettem, hogy ismeretlen emberek, hogyan képesek a neten keresztül
hónapokig önlejáratósan, méltatlanul, nagy nyilvánosság előtt civakodni.
Bár azt látom, hogy neked is 3. házas skorpió Neptunod van, ami a
környezetedben áldozattá tesz, vagy te válhatsz csalóvá, bár én úgy
gondolom, hogy mi áldozatok vagyunk, és ezek a neptuni figurák életik meg
velünk a Neptunt, szélsőségesen, a skorpió fekete-fehérségével fűszerezve.
Mivel a testvér is odatartozik, nekem még grátisznak Adrienn is csatlakozik
hozzájuk.
Az ő dolgairól és a magaméról ezen levélben nem kívánok nyilatkozni, nem
szeretnék a youtubra kikerülni, csak bizalmi körrel osztom meg, akik nem
élnek vissza vele lehetőleg.
Nem is értem, miért nem lehet ezeket magánlevelekben intézni, az én
korábbi segítségkérésem és teljes nevem hogyan kerül ki a youtubra, mikor
minimum három éve egy szót nem váltottunk egymással? Annak a 160
valahány vadidegennek, aki látta felvételt mi köze van az én dolgaimhoz?
Ezért kérlek, a rólam szóló részeket haladéktalanul távolítsad el. Köszönöm.
Folytatom, az eltűnésem oka az volt, hogy egyik nap, három éve, vagy több
ideje már, megnyitottam a levelezésemet, és Évától kaptam pár soros levelet,
annak pontos tartalmára már nem emlékszem ilyen időtávlatból, valami utalás
volt benne, hogy milyen ember is az, aki tőled segítséget kér.
Nem tudom a nő honnan szerezte meg a címemet, mivel én kapcsolatban
nem álltam vele, megrémültem. Mivel tudtam a méltatlan sárdobálásotokról,
így azonnal töröltem a mail címet, és kiléptem az életedből, nem kértem
számon senkitől semmit, megőriztelek jó szívvel a lelkemben, de a botránytól
elhatárolódtam, mint ahogy hallottam abban az időben sokan mások velem
együtt. Ez pedig nem arról szólt, hogy nem álltam melléd, hanem nem
értettem, hogy miért nem jöttél el Budapestre előadást tartani, miért kellett
reagálni Évának, ami aztán hosszadalmas cirkuszolásokig fajult.
Az élet nehéz, sok buktatója van, nem hiányzott nekem semmi botrány, főleg
idegen emberekkel, akiket nem ismerek, akik egy pohár vizet nem adtak
nekem az életben, vagy neked adott talán az Éva?
Virtuálisan marakodni, elég érdekes számomra, hiszen az nem is igazi
kapcsolat. Úgy gondolom, hogy a többiek is ezért zárkóztak el, hozzád
segítségért fordulnak az emberek, és nem szeretnék magukat a youtubon
viszont hallani, mikor a problémáik bizalmas jellegűek. Más botrányában észt
osztani meg főleg nem, mikor mindenkinek van nehézsége bőven, ami a
hétköznapok realitásához tartozik.
Adriennel jelenleg nem állok kapcsolatban, mily meglepő, a dolgait kiteregetni
nem akarom, pártoskodni kontra és ellen kontra sem.
Takács Tiborról az a meglátásom, hogy egy nagyon jó asztrológus, de
sztaniolba csomagol, és néha felületes, Adriennel is az volt, de hogy Adrienn
őt hibáztassa, nekem abszurd.
Tibor elmondja, hogy amit meg kellene a népeknek csinálniuk önmaguk
érdekében az egóellenes, hallani nem akarnak róla, az asztrológus ezért
senkin nem is tud segíteni, kizárólag önmagán a hozzája fordulókon
keresztül, hiszen azok megnyilvánulásai a saját problémáira vetülnek rá, és
egyben fel is oldódhatnak.
Jó ha van egy-egy ember, aki az egóját félretéve rövid időre valamit belát a
tanácsokból. Ez általában nem így történik, teszik pont az ellenkezőjét, majd
mikor ismét nagy a baj, megint futnak vég nélkül Tiborhoz, hogy rángassa ki
őket a bajból, mikor amúgy is nagyrészt már torzult analógiákat élünk, így
Tibor sem orvosság, amit be kell kapni, hogy elfedje a tüneteket, majd őt
hibáztatni, ez számomra gyerekes. És persze ő is csak ember, neki is vannak
hibái, gyarlóságai, nehezebb napjai.
Soha senki nem fog megváltozni, a környezetünk majd akkor változik, ha mi
magunk változunk, ezért nem látom értelmét a botrányoknak.
Persze, ha bántanak ma már én is keményen odacsapok, de aztán gyorsan
egyik jobbra, másik balra, nem érdemes olyan emberekre pazarolni az időt,
akik másként gondolkodnak, főleg, ha még távoliak is, idegenek magyarán.
Erről rengeteget lehetne írni, de erre nincs időm, így az alábbiakkal zárom
soraimat, mert akármi is van, csak az elfogadás segít, kezdem belátni.
Értekezés a 3. házas Neptunról, mert ebben szenvedhetünk mindketten, sőt
Adrienn is, csak ő agresszívan kivetíti vélt és valós sérelmeit, feltételezem
csak így bírja elviselni a tudata, de persze ezzel bánt bennünket, de ő még itt
tart a felismeréseiben.
„Hol szeretnél áldozat lenni? Megélheted, hogy átvernek, agresszióban. Amíg
a fogalmi körödben csak a rossz kategóriába esik, addig nem tudod
megoldani. Hogyan lehet áttolni, hogy a tudat jónak élje meg. Ez az
asztrológia lényege, hogy ez egy folyamat, nem megy kapcsolásra.
Ki lehetne váltani az áldozatiságot áldozati munkával? Kőbányában
fegyveres őrök mellett igen. Lehetne festegetni, énekelni a Neptun
megélésére?
A transzcendens bolygónak a nyoma, a hatása az, hogy festegetünk,
betegekkel foglalkozunk, énekelünk… stb. De a Neptun házban álló
bolygóként olyan eseményt hoz, amiben te a 3. házban áldozat leszel.
Festegethetsz, nyugodtan, énekelgethetsz …, de mikor a Neptun a 3.
házban kiváltódik te ott áldozat leszel. Semmit nem lehet tenni, csak azt
választhatod meg, hogy miben leszel áldozat.
Mikor a Sors felkínálja, jön egy csaló, jön egy agresszív, aki meg akar verni,
lehet alkoholista lakótársad is a szomszéd szobában, lehet egy szomszédod,
aki üvölt, veri a mennyezetet, a csöveket, ugat a kutya ..., melyiket szeretnéd,
és mondod, ez jó nekem.
A bolygókiváltódás összefügg a sorsfeladatoddal ...”
Persze a radix egy mátrix, de ez elég hangsúlyosan jelenik meg, amitől én
sokat szenvedek, és ha talán valamikor el tudnánk fogadni, hogy vagy valami
jó, vagy értem van, ezen figurák maguktól eltűnnének, mint egy rossz álmot is
töröl a tudat.
Ennyit szerettem volna mondani, én még gyerekcipőben járok, de ki tudja,
minden kezdethez az első megtett lépés vezet.
Valaki még azt is mondta, hogy mi tesszük ezen általunk nehezen viselt
alakokat neptunivá, hogy meg tudjuk élni a 3-as Neptunt. Nem tudom,
meg valami tükörelméletet mondanak, de azzal nem igazán tudok mit
kezdeni, látod, erről tarthatnál értekezés a youtubon, mert ezzel
kapcsolatosan is sokak fejében zavar van.
Illetve, talán még annyi, hogy bár az AC-n álló Plútó remek a szimatoláshoz,
de együtt a Marssal, mivel csak azon keresztül tud megnyilvánulni, hát, elég
sok agressziót hoz …, sajnálom, hogy ezt Adrienn által, aki nem tudja
kordában tartani, meg kellett ismét tapasztalnod.
Minden jót kívánva Neked és a gyermekeknek búcsúzom.
Üdvözlettel: Galambos Eszter
2018. január hava


2018.01.04. 20:42 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:
Kedves Eszter!

Mondom, nagyon örvendek, hogy megtörted végre a hallgatás falát mert nagyon elkeserítő volt, hogy Adrienn a te nevedben lépett fel és folyamatosan azt követelte, mondom: a te nevedben és rád hivatkozva! - hogy küldjek vissza (Igaz, azt nem tisztáztuk, hogy neked-e, vagy neki? De nyilván, hogy neki, hiszen veled nem tudtam kommunikálni és ő ezt nyílván, hogy tőled tudhatta!) egy sokkal nagyobb összeget, mint amit te négy évvel ezelőtt a négy gyermeknek küldtél ajándékba! – Ez nem csak, hogy sötét aljasság de félelmetes embertelenség is! Hogy is tudtál te, ilyesminek helyet és lehetőséget adni? Főként, hogy én azért utasítottam vissza a horoszkópja elkészítését, mert már a megrendelő levelében mocskolt téged?

De nem is ez a gondom ezzel a förtelmes mocsokkal, amibe hagytad, hogy a testvéred hosszú hónapokon át, figyelem: rád hivatkozva és a te nevedben fellépve, illetve, a belőled kicsikart információkat messze túl pergetve a valóság-tartalmukon, bele keverjen, hanem az, hogy te is neki állsz vigasztalni azzal, hogy egy nálam 6 évvel fiatalabb, hozzám képest messze- műveletlen és ráadásul felső végzettség nélküli, olyan asztrológusnak az általam teljesen abszurdnak látott, primitív Mivel hogy a karma pontokat teljesen figyelmen kívül hagyó, azok jelentéséről még csak nem is tudó! - nézeteire hivatkozva nyugtatgatni, ami szerint, állítólag nekem ez a sátáni fertő, amiben rád hivatkozva és a te nevedben fellépve a testvéred részesített, „ki jár” állítólag a Neptunuszom pozíciója alapján! Ez hallatlan! Ahelyett tehát, hogy mint teljes jogú európai állampolgár egyszer s mindenkorra ki kérd azt, hogy, már közel az 50 évetekhez is, a testvéred – Aki a bevallásod szerint előzőleg eltékozolta a kettőtök által örökölt ház árának azt a felét is, ami a te jogos tulajdonod kellett volna legyen! - neked még mindig megszabja és tőled számon kérje azt, hogy te mire költöd és hova teszed, vagy hova küldöd, kinek adod az általad megkeresett pénzt! Neki ehhez éppen úgy nincs köze, mint ahogy nekem, vagy másnak sem. Egy valakinek lenne, amennyiben házasságban élnél valakivel, és esetleg alkoholra, vagy kábítószerre költenéd a pénzedet, na a férjed ebbe esetleg még bele szólhatna,de a testvéred az nem! Hiszen ti már rég óta nem vagytok sem kamaszok, sem gyermekek, de még tinik sem, hogy az egyik irányítsa a másikat magánéletében,illetve beleszólhasson abba, hogy mire költi a másik a saját vagyonát képező pénzét!
Most is milyen szükség van még arra, hogy te az én akkori állítólagos feleségtől való – elhagyottságomból eredő szegénységemre hivatkozzál neki, a gyermekeimnek küldött ejándék-p.nz elküldése miatti magyarázatképpen? – Ami messze nem igaz, mert akkor már rég Violával voltam, és Ividővel, tehát évekkel később, nem közvetlenül a válásunk után történt! És szó nem volt arról, hogy a szegénységből való kisegítésképpen – Hiszen abból nem lehet 10 ezer forintokkal! – hanem te egyértelműen és határozottan, te úgy küldted azt a pénzt, aminek az elfogadására többszörösen is kapacitáltál, mert nem akartam elfogadni, hogy a gyermekeknek küldöd ajándékként. És valljuk be: 4 gyermekre elosztva a 10 ezer forintot már tényleg nem olyan nagy összeg, hogy azt illetlenség lett volna elfogadni, hanem éppen fordítva: illetlenség lett volna NEM ELFIGADNI!

Akkor meg mit akartok? – Mert ne haragudjál, de ha te játszod a semlegest és nem határolod el magad keményen és nem kéred számon a testvéredtől, hogy milyen aljas mocsokba mártogatott engem szabályosan megzsarolva és fenyegetőzve és a feleségemet is mocskolva, és teljesen idióta módon követelve, hogy vallja be, hogy az nem mossa ki 98 fokon a gyermekeink bugyiját, – 7 hónapon át a te nevedben, akkor téged is egy kalap alákell vegyelek vele és egyformán kell kezeljelek vele.

És még valami: most már egészen biztos vagyok benne, hogy ADRIENN volt az aki Gerle Évának írt és felajánlotta, hogy az írjon neked, megadva a címedet, mert ugyanezt tette a Szerbiában élő Szőnyi Tiborral is, és a Csíkszeredai polgármesterrel is, tehát mindenkivel, akiről azt képzelte, hogy azzal bűnszövetségbe léphet ellenem, illetve, akikről azt képzelte, hogy hajlandók lennének velem kikezdeni nyíltan is – nem mint ő álnéven! - árthatnak nekem! És mindezt csak azért, mert téged az ő rajtam keresztüli ármánykodásától meg akartalak védeni (Hiszen ha elfogadom tőle a honoráriumot, egyféleképpen a lekötelezettje lettem volna!), illetve magamat meg akartam kímélni attól, hegy veled szembeni, áttételes és kifinomult ármánykodásba bele akarván vinni, abból utólag nagy veszteségek árán kihátráljak!

És még egyszer mondom, hogy azt az igényedet és kérésedet hogy rólad senkinek ne írjak és szóljak, maximálisan tiszteletbe tartottam, mindaddig amíg Adrienn azt nem írta, hogy te, Eszter, nagyon fel voltál háborodva, azon, hogy én milyen kevés összeget „vagyok hajlandó bevallani”, ahhoz képest, hogy ő százezrekről hadovált. Ekkor már nem tudtam, hogy itt kicsoda mit játszik, és védekezésképpen nyilvánosságra hoztam ezt a rágalmát is, amivel tehát azt állítja, hogy én, aljas módon, a gyermekeim állítólagos éhezésére hivatkozva, belőled jelentő pénz-összegeket csaltam ki! Hiszen azzal is fenyegetőzött, hogy ezt a nyilvánosságra hozza! Amennyiben tehát számon kérni valód van a Videókon elhangzott neved miatt, azért ne hozzám fordulj, hanem az Ikertestvéredhez, aki, kihasználván azt, hogy miközben ő rendezi velem és velünk a nagy balhét, te tovább is hallgatsz, mint a csuka, a valóságos tények felől, az utóbbi hónapokban általam többszörösen elátkozott ajándékaidnak a jellegét és mennyiségét illetően, tovább zsarolt és fenyegetőzött! És tovább kellett tűrnöm, a testvérednek az aljas rágalmait, amiatt, hogy neki erről az ajándékozásról nyilatkoztál, miközben tőlem teljesen abszurd módon, hallgatást kértél, hát, ha eddig az igazságot illetően hallgattál, akkor ne nálam méltatlankodj, mert nem én tehetek arról, hogy a testvéred engem ebbe a messzire bűzlő, a szarnál is szarosabb kényszerhelyzetbe hozott, HANEM TE!

Megbántott és megbánt barátsággal: Szilárd "

(Folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.26. 19:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
De miért adtam ezen alrovatom címének ezt a népköltészetből vett címet?

Hiszen én nem vagyok leány, vagy nő, tehát: virág, hogy kertészre lenne szükségem. Tehát, semmiképpen nem magamra gondoltam, illetve arra, hogy Adrienn, vagy Eszter lett volna az én rossz kertészem, és annyi önbecsülésem is van még ahhoz, hogy ne magamat képzeljem az ők rossz kertészüknek. Ráadásul, állítólag az Eszternek általam készített horoszkóp elveszett (Noha, akkor viszont nem tudni, hogy Adrienn, honnan veszi azt, hogy én abban értelmezés közben mikor "fröcsögök", mikor meg szamárságokat beszélek. Mármint olyasmiket, amik szerinte szamárságok. És itt meg akkor a kérdések sora merül fel, hogy ha ez a benyomása, miért akart nálam - tőlem horoszkópot rendelni? - De ne mennyünk bele ebbe a láthatóan vészterhes, Szűzi agyvelőbe...), a testvérének meg nem készítettem horoszkópot egyáltalán, mivel elutasítottam.
A rossz kertész tehát, az én meglátásomban nem más mint Takács Tibor kollégám, akihez a két nővér sűrűn járt asztrológusi konzultációra és tanácsadásra, mert sajnos, még Eszternek sem jött, hogy elhiggye, hogy helyesek a tanácsaim arra vonatkozóan, hogy az asztrológiától teljesen függetlenül is, neki, mint ép és egészséges személynek, nem a nővérével való gyermekkori összenövés kényelmesnek tűnő, de idővel egyre kényelmetlenebb és veszélyesebb, Ikrek-es játszmázás folytatásával kell az együttélés során felmerülő problémák megoldása által az üdvösségét megszereznie, hanem, bármennyire is nehéznek tűnik ez a számára, de egy férfival. És persze, a rossz kertész, aki szerint a karma-pontok éppen úgy nem léteznek, mint a fekete-lyukak a világűrben, hiszen nem bolygók, azonnal le is csapott e hatalmas tévedésemre, és éppen hogy nem tette számukra kötelezővé az együtt-élést. - De jó..., nem kell elválniuk és Eszternek sem kell további erőfeszítéseket tenni arra, hogy egy férfivel több órát is együtt legyen egyáltalán... Ezekről a hülye és viselkedni sehogy nem tudó férfiak miatt, mindig szerencsétlenül végződő kísérletekről több levélben is panaszkodott és kérdezte, vagy határozta, hogy tovább nem csinálja, mert a férfiak lehetetlenek. Ebben a meggyőződésében bizonyára megerősítéseket kapott Adrienntől, aki a testvére szenvedését látván, elvitte Takácshoz, hogy az tisztázza ki számára a dolgot. És Takács a KONZULTÁCIÓK alatt úgy kitisztázta, konzultációként 10 000 forintért, majd egy 15 000 forintért írt szövegben, hogy én egy hónapig kellett írva magyarázzam, Eszternek, hogy ezt és ezt, minden asztrológiai kézikönyv másként írja, vagyis úgy írja, ahogy én neki korábban leírtam és a hangfelvételeken elmagyaráztam, és tehát az a következtetés is, amit Takács levont teljesen rossz és hibás. Illetve - És ez későbbi és utólagos érv és magyarázat: - annyira igaz, mint ahogyan igaza volt abban is, hogy Adrienn előtt fényes karrieri sikersorozat áll... Mondom, ez a bizonyíték arra, hogy ez a magát asztrológusnak nevező jóember, akinél később Eszter még egy 4 éves asztrológiai iskolát is elvégzett, csak később keletkezett, de azt a tényt, hogy miféle kertészre akadtak a Galambos-nővérek, abszolút bizonyítja.

Tehát, miután, én megkíséreltem 2012 őszén, kb. 2 hónapon át az Eszter számára a horoszkópjának a legegyszerűbb és világosabb logikáját megértetni, és ő ezért hálás lévén el kezdett engem gyomrozni azzal, hogy mennyi pénzt küldjön ezért, illetve, ha nem fogadtam el, akkor legalább engedjem meg, hogy a gyermekeknek küldjön egy kis ajándék-pénzt. Ez a történetnek az a része, amiről még biztos lehetek, hiszen én is részt vettem benne. Azt is tudom, hogy Eszter még 2013-ban húsvétkor és ismét karácsonykor szintén küldött 10 - 10 ezer forintot, illetve, lehetséges, hogy az egyik alkalommal lehet, hogy 20 ezeret, azt is tudom.
De hogy a 2014 év folyamán mi történhetett a három "Szűz" között, azt nem tudom, csak azt, hogy Eszter egyre paranoiásabban kezdett félni Adrientől, olyannyira, hogy minden küldemény előtt pl. más és más E-mail-ról jelentkezett. És persze, azt is, hogy időközben meg lettem támadva egy Salek Zoltán nevű, ugyancsak munkanélküli kopasz fiatalúr által, aki minden mocskot rám hordott, amiért nevetségességgel jellemeztem az ő "beavatási" kísérletezéseit Eszteren, amelyeknek nyilvánvalóan az Eszter megvezetése és leuralása volt a céljuk (Gondolom utólag, hogy ezt Adrienn rendelhette meg.) Amit viszont nem sikerült Saleknek, azt Sikerült Takácsnak, mert, amint azt tavasszal szomorúan tapasztaltam: Eszter olyan rajongással beszél - Bocsánat: ír...- Takácsról, mint ahogyan csak a szerelmes kamaszlányok szokták dicsérni a bálványozott színészüket, vagy a színészek által megtestesített főhősök karakterétől messze lemaradó tényleges legényüket.
Higy mindez a kavarodás, hogy függ össze még azzal is, hogy Adrienn viszont annyira megharagudott Takácsra, hogy hónapokig és talán évekig azért perelt, hogy a bazi téves jóslata csak a jéghegy csúcsa annak a sok hamis dumának, amivel őt a konzultációk alatt etette, BECSÜLET SZAVAMRA NEM ÉRTEM. EZ SZÁMOMRA MÁR A REJTÉLYEK REJTÉLYE. :o :shock: :o
Mert az, hogy amikor az én rágalmazásomhoz kellett neki a Takács állítólagos pozitív szakember figurája, ami mellett én eltörpülhetek, akkor arra is jó volt ez a konzultációként akkoriban tőlük
10 000 forintokat legomboló, "kiváló szakember".

Galambos Eszter és Adrienn azóta teljesen külön élnek és Eszter továbbra is, heretikusan rejtőzködik a nővére elől, de időnként együtt tesznek meg egy - egy nyári utazást, mert azon állítólag spórolni lehet.
Ez az ők nagy története, ahogy azt én megismerhettem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO