ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.23. 16:41

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 16:55 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 60
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
„Elválok a terhes feleségemtől” – Egy bántalmazott férfi vallomása

Két éve házasok, épp úton van a gyerek, a feleség a 6–7. hónapban jár. A férfi pedig válni akar. De még mielőtt elítélnéd őt látatlanban, olvasd el a történetét.


„Életem legrosszabb döntése volt, hogy elvettem őt feleségül. Nem szeretem az életemet, nem élvezem egy pillanatát sem, gyűlölöm a feleségemet.” A férfi ezzel a felvezetéssel írt körkérdést leningradoblat néven a Redditre, segítséget kérve abban, hogy el akarja hagyni a várandós feleségét, de nem tudja, hogyan vágjon bele.

Egy válás története

Leningradoblat leírta azt is, hogy mielőtt összeházasodtak, persze voltak néha vitáik, de csak ritkán, és általában békés kompromisszummal meg tudták oldani a problémáikat. Minden az esküvő után kezdett rosszra fordulni: a veszekedések egyre szaporodtak, durvultak, egészen addig fajult a helyzet, hogy a férj már inkább csak szó nélkül hagyta, hogy a felesége kiabáljon vele, amíg meg nem nyugszik, meg sem próbált vitázni vele. Ám amikor a feleség teherbe esett, borzasztóan örültek neki, és azt remélték, jóra fordul tőle minden.

„Mindig akartunk gyerekeket, és azt hittem, hogy egy baba majd jót fog tenni a házasságunknak, jobbá teszi a kapcsolatunkat.” Sajnos azonban a terhesség csak rontott a viszonyukon, a felesége elviselhetetlenné vált.

„Ordítozik, a legkisebb dolgoktól is idegrohamot kap. Ha valamit nem teszek vissza a helyére, ha a mosogatással kések, vagy nem mosok el egy tányért tökéletesen, akkor a poklot zúdítja rám. Amikor ilyenné válik, nem lehet észérvekkel hatni rá, beszélni sem lehet hozzá. Ha megpróbálom megnyugtatni, csak még rosszabbá válik a helyzet. Van, hogy odáig fajul a dolog, hogy tíz körömmel nekem esik, és ott üt, ahol ér.”

Amikor a férfi az áldozat, és a feleség a bántalmazó

A férj úgy érzi, hogy fizikai, érzelmi, mentális bántalmazásban él, a boldogsága és az élete romokban hever. Már semmi mást nem lát a feleségében, csak egy olyan embert, akit messzire el kell kerülnie.

„Ő nem az a nő, akit szerettem, borzalmasan bánom, hogy elvettem feleségül. Ha teljesen őszinte vagyok, akkor már egyáltalán nem érzek szeretetet ez iránt a nő iránt, akivé a feleségem vált, aki a gyermeket hordja a szíve alatt.”

Az egyik veszekedéskor a feleség egy villát vágott a férj arcába, ami épp a szeme alatt landolt, alig pár centi hiányzott, hogy elveszítse a látását. Azóta fél a feleségétől, fél a közelében lenni. Annyit tud csak az asszony mentségére felhozni, hogy régebben depressziós volt.

„Tudom, hogy a terhesség sok esetben előhozza, felerősíti a depressziót, és hogy a várandósok a hormonok miatt érzelmi hullámvasúton ülnek. Csakhogy arról hallani sem akar, hogy esetleg pszichológushoz menjen, ha szóba hozom, újra idegrohamot kap, és azzal vádol, hogy őrültnek tartom.”

A férj próbálta a depressziót okolni ezért a viselkedésért, hiszen tudja, hogy a felesége kamaszkorától húszéves koráig szedett rá gyógyszert is, ami elmondása szerint nem használt semmit.

„Nem akar gyógyszert vagy bármilyen terápiát. De most már én is eljutottam odáig, hogy nem is akarok már párterápiára menni, nem mintha ő nyitott lenne rá. Egy ideig rá akartam venni, hogy kérjünk segítséget, de már csak ki akarok szállni, nem bírok így tovább élni.”

Amikor ezeket a sorokat írta, akkor még nem tudta, hogyan mondja el a feleségének, hogy válni akar, félt, hogy az asszony bántani fogja őt, saját magát vagy a babájukat.

„A lényeg: a terhes feleségem pokollá tette az életemet, minden tekintetben bántalmaz engem. Válni akarok, de félek tőle, és nem tudom, hogyan vágjak bele.”

Ha férfi az áldozat, azt nem kell komolyan venni?

Az utolsó bejegyzése után 16 nappal adott hírt a férfi magáról, és elmesélte, hogy beadta a válókeresetet, amiből óriási balhé kerekedett, de megúszta ép bőrrel. Elköltözött, és állandó kapcsolatot tart a felesége nőgyógyászával, aki értesíti mindig a még pocakban lévő baba állapotáról.

Mivel a történetét egy közösségi oldalon tette közzé, természetesen kapott hideget és meleget a felhasználóktól, ami után meglepődve tapasztalta, hogy az emberek szemében a férfiak bántalmazása nem olyan súlyos, mintha fordítva, a nővel történik ilyen. Tényleg kisebb probléma, ha a feleség bántalmazza a férjét, aki elmenekül tőle inkább?

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 16:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 60
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Elfelejtettem mellékelni a linket, ahol a fenti cikk található:

http://www.nlcafe.hu/baba/20151019/fele ... seg-valas/

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az igazság az, hogy ezt az igencsak figyelemre méltó cikket nekem ma reggel Annamária már el küldte, és nem volt türelmem megvárni, amíg ide feltölti, ezért a facebook-oldalamra betetszikeltem, majd meg is kommentáltam. Íme:

A probléma csak az, hogy a feleség "betegségét" nem lehet véglegesen kikezelni sem pszichológiai, sem pszichiátriai terápiákkal, módszerekkel, mivel az amiben szenved azt a szférát érinti, amit régebb a vallásban sátáni megszállottságnak képzeltek. Isten őrizz viszont, hogy azt állítanám: a Hollywoodi forgatókönyv-írók fantazmagóriáiban és talán még itt - ott (pl. az erősen elmaradott román ortodox vidékeken), a gyakorlati valóságban is előforduló primitív démonűzés az, ami egyedül segíthet. Nem kérem, én egyenesen hazabeszélek és a mind a vonatkozó asztrológusi és mind a személyes tapasztalataimra támaszkodva, ki merem jelenteni, hogy csak és csakis komoly asztrológiai karma-feltárással menthető meg - Nem a házasság, aminek már lőttek, ha a nő a férfit már ennyire leszerelte a férfit (Ha együtt maradnának már csak a papucskormány, meg az impotenssé válás maradna a férfi részére, mind "megoldási lehetőség", illetve a prosztata-rák.). - Hanem a nő lelke és egész hátralevő élete, olyan értelemben, hogy ne kelljen az előreláthatón a felszínre kerülő pánikbetegsége és más pszichésnek nevezett és képzelt "betegsége" miatt, néhány év múlva a gyermeket átadva az apának, hosszú - hosszú pszichiátriai agresszió-tompító és persze butító, kezeléseknek magát alárendelnie, Ez a nő ugyanis, csak így kapásból, abban a kauzális - karmikus maghatározottságban szenved, amit az anyai ágon öröklött karma-programokban az 1, a 2, az 5, a 6 és a 7, valamint a 8, és a 10 pontoknál írtam le.
DE a szomorú ebben a történetben nem az, hogy létezik egy ilyen rendkívüli eset, hanem ez, hogy titokban és elfojtottan ugyan, de ezeket a karmikus meghatározottságokat hordozza az aurájában (tudattalanjában) ma a fiatal nők nagy többsége. És ettől nem csak a történetben is szereplő, erélytelen, hogy ne mondjam gyáva férfiak zavarodnak meg és lesznek hozzá hasonlóan kétségbeesettek, illetve, +a gyermekeik érdekében" elfogadják a papucs-kormányt és ezzel a tudattalan impotencia - vagy a prosztata rák felé menetelést. Hanem ez, hogy maguk a férfi- és a férfiasság és az apaság- és felelősség, illetve a sors-ellenes karma-programokkal születő lányok, fiatal - és idősebb nők teljesen boldogtalanok az egész vonalon. És az ebből eredő, un. "nőgyógyászati" betegségeket már nem lehet "megelőzni" semmiféle kötelező, vagy szabadon választható oltásokkal sem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És íme:

Ami a fiatalembernek azt a +meglepő" tapasztalatát illeti, hogy a bántalmazott férfiaknak a bántalmazott mivoltát az emberek nem hiszik el, illetve nem veszik komolyan, sőt, még őt okolják azért, hogy bántalmazva van, az én tapasztalataim ezen messze túl mutatnak, egészen odáig, hogy nem csak a gyermekeit az ilyen féle, tévelygő és felelősség-hárítási mániájukban gyűlölködésig begerjedt anyák nevelésétől és gondozásától megmentő édesapákat nézik rossz szemmel az emberek (Főként a nők, persze.), hanem a kishivatalnokok és tanárok, sőt: az iskola-igazgatók is. És például, amennyiben egy csak az édesapa által nevelt gyermeket (lehet, lehetnek azok akár kislányok is), bántalmaznak, vagy megbélyegeznek, és hónapokon - éveken át lehülyéznek pl. az anya elvesztése miatt létrejövő zavartságukért az osztálytársaik, mivel, "csak az apa neveli" őket, úgy gondolják, hogy akkor nem kell a dolgot komolyan venni és a megfelelő gyermekvédelmi intézkedéseket meghozni. Ehelyett a bántalmazott gyermekekre próbálják valamiképpen vissza hárítani a hibát =Az áldozatot hibáztatni tehát), vagy ha az nem megy már semmiképpen (Az illető gyermek, vagy gyermekek jó tanulók és jó magaviseletűek pl..) , akkor meg rafináltan körmönfont elméletekkel azt kísérlik meg bebizonyítani, hogy a apai nevelési mód, amely szerintük mindenképpen csakis hibás lehet, az, ami a kellő élettapasztalat és felelősségtudat nélküli kis osztálytársakból, természetszerűleg a zavarodott "apás" gyermekek lenézését és kiközösítését - megbélyegzését és üldözését. kiváltotta. De persze, ez a fordított logika csak az egyébként egészséges gyermekek esetében kerül felszínre. Mert ha isten őrizz "fogyatékkal élő", akkor már teljesen más, akkor mindegy, hogy apa, vagy anya, vagy mindkét szülő neveli-e, mert akkor mindenképpen kötelező a sajnálat és a segítség, szerencsére. Hogyha nem, még a szociális hivatalnokok is furtonfurt abban járnak, hogy a gyermekeit egyedül, vagy újabb élettárssal - feleséggel nevelő apát a legelemibb jogaitól is - Pl. családi pótléktól - megfoszthassák.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Érdekes "pszichés" :) jelenségek, nem? - Persze, ilyen tudattalan mentális (Férfi- férj - és apa-ellenes mentalitást okozó) mélységekben pszichológiáról már szó sem lehet. Ezek megértéséhez és orvoslásához karmikus asztrológia szükséges.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Pósa Rékuci :D barátnőnk kérdezte: A "sátáni elvadulás" a nőknél miért csak a házasság után jelentkezik?
Tetszik · Válasz · 2 órája
Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Mindkét nemnél csak azt követően jelentkezik általában, de, amint írtam, az agresszivitás jelei, a férfiaknál már korábban is jelentkeznek, mivel hozzá vannak szokva, hogy azt ki lehet mutatni, nem szégyen. Ezért, a figyelmesebb, az óvatosabb és megfontoltabb hölgyek az ilyen férfiakat, illetve a velük kötendő házasságot, végül is ki tudják kerülni. Továbbá: ez kimondottan a Rák és a Mérleg karmáknak a sajátja, de általában a Ráknak és a Mérlegnek megfelelő gyakorlati életkörben jelentkező karma elemek esetében figyelhető meg leginkább az ilyen, a férjem, vagy a feleségem a legnagyobb ellenségem" jellegű karmikus tévképzeteknek az előfordulását az asztrológiai vizsgálatok során, hogy a hölgyeknél ez az irracionális karmikus késztetés, hogy az élettárs, illetve az egész család (tagok, pl. gyermekek is) vagy éppenséggel a hely, tehát az otthont képező lakás, vagy hely az illető személy ellensége, akitől, illetve akiktől, vagy amitől ő nem tud boldog lenni. Hogyha ez tehát személyiség és férfiasság-ellenes karmával, meg agressziós (5 pont) karmával, vagy-és sors-ellenes (7 pont) karmával, vagy, ami a legrosszabb Isten-ellenes karmával is rendelkezik, eben a házasság után megvalósuló, konkrét a sajátos házassági - vagy otthoni -családi "szorításban" indul be a többi karmikus tévképzet, tehát az a bizonyos Lilith-inverzió is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És Ráckevi Csaba barátunk megjegyezte: "Velem is ez történt."

Válaszoltam: Kedves Csaba! Egy Kolozsvári barátomnak törvényszéki látleleteken alapuló, ügyészségi igazolása is van arról, hogy a volt-felesége kétszer is rá támadt a konyhában, és előbb késsel és másodszor hozza vágott, törött tányér csonkkal össze vagdosta a védekezésből előre nyújtott kezeit. A nem akciós és nem kimondottan sikervadász amerikai filmekben is egyre több ilyen jelenetet lehet látni, és én már méltatlankodni is kezdtem amiatt, hogy az ilyet "normális és természetes" magatartásnak veszik ma már, illetve még mindig, az ellentétét viszont mindig közfelháborodás és mély elítélés kíséri. És ezeregy "családon belüli erőszakok áldozatait" megvédeni hivatott szervezet alakul, de még soha nem hallottam arról, hogy ez ilyen nekivadult hölgyek ellen is fellépett volna, illetve, nők által testi és lelki bántalmazott férfiak jogvédelme érdekében fellépett volna.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 23:48 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 60
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
https://www.facebook.com/toldicatering/ ... nref=story

Ezt a videót a Facebookon láttam néhány hónapja, azzal a címmel, hogy "Soha ne tagadd meg egy lánytól a szexet". Végignézve ezt az eléggé felkavaró videót azon gondolkodtam, hogy ha valaki hasonló tartalmat osztana meg, csak fordított szereposztásban - azaz egy férfi verne össze egy nőt, miután az nemet mondott neki - az erőszakos tartalom miatt le is tiltanák azonnal. Így meg csak afféle pajzán kikacsintásnak tűnt nekem ez a cím, mintha azt mondták volna, hogy "Na nézd, micsoda vadmacska!", a fiút pedig ugyanakkor kiröhögik, amiért ilyen "fatökű". (No és a "lájkolók" is férfiak, érdekes módon.)
(Amúgy nem tudom, mennyire lehet gyakori az, hogy nők fizikailag bántalmazzanak férfiakat. A lelki bántalmazásban tudom, hogy mi nők utolérhetetlenek vagyunk, sajnos.)

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.22. 22:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 798
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Itt a válasz arra, hogy miért nem bűn, vagy nem olyan nagy bűn, ha a férfit bántalmazza a nő? Illetve, hogy miért és mióta kötelező a férfiakat nő- és gyermekbántalmazóknak nézni, kivétel nélkül, tehát egyszerűen diszkriminálni őket. Avagy kik mentették fel a nőket a férfiak bántalmazásának bűne alól össz-társadalmilag?

A Nane honlapján olvashatóak az alábbi alapelvek és kinyilatkoztatások:

Nincsen "mi" és "ők"
Tény, hogy valamilyen formában minden nőt - minket is beleértve - ér férfierőszak az élete során” – NaNe, Alapelveink a nők elleni férfierőszak elleni munkánkban

- Már bocsánat, de hogyhogy tény?! Hogy lehet ilyesmit állítani? Hogy "TÉNY, HOGY MINDEN NŐT"? Hogyan lehet ezt tényként állítani? Ha minden férfi agresszor lenne, ez még akkor sem valósulna meg, mert vannak apa nélkül felnövő lányok, akik pl. elmennek apácának, vagy aggszűzek leszek. Tehát ez a tény eleve emeletes hazugságot állít és követel meg mindenkitől! Ennek az agymosásnak az lesz az eredménye, ahova Gerle Éva is jutott, és bizony Éva nem a Nanetől függetlenül süllyedt oda, hogy feminista terminátorként ránk támadjon, és mai napig a Kozma Szilárd elleni rágalmazó cikket és rágalom-blogokat kattintgassa a tönkretételünk reményében, ott áll pl. az ő a wikipédiás életrajzában is, hogy részt vett a Nane lelkisegélyező képzésén - ezért találkozhattunk nála is épp ezekkel az őrült vádakkal és rágalmakkal, pl. miszerint én, Kozma-Joó Violetta márpedig bántalmazva vagyok, megerőszakolva is stb. sőt, Gerle még egy Stockholm szindrómát is megállapított nekem időközben eme kiképzésen szerzett fene nagy szociális érzékenységével és persze az ideológiai felvértezettsége által. Ezeknek az agymosott nőknek a fejében az van, hogy amely nő azt állítja, hogy őt nem bántalmazták, vagy épp a férje nem bántalmazza, és az a férfi, aki azt állítja, hogy ő nem bántalmaz nőket, az MIND ELLENSÉG, és ugye nem lehet tudni, hogy melyik feminista hogyan reagál az ilyen "ellenség"-re. De ha ezeken a Nane-sokon múlik, akkor biztos úgy, mint Gerle Éva és állampolgári (meg bloggeri) kötelességének érzi, hogy gyermekestől, feleségestől tegye tönkre a férfit, illetve a nőt és a gyerekeket is, akik az ők ideológiájukba beépített hamis tényeknek ellent mernek mondani, vagy ha már a puszta létezésükkel is cáfolják az ők állítólagos tényismeretüket.

„A NANE a bántalmazott oldalán áll
A NANE Egyesület azon elmélet alapján dolgozik, hogy a társadalmi nemek közötti hatalommegosztás egyenlőtlen. Éppen ezért nem áll szándékunkban úgynevezett "semleges" álláspontot elfoglalni, mivel az erőszak el nem ítélése (vagy például relativizálása) valójában nem semleges álláspont, hanem az erőszak támogatása és az erőszakos személy megerősítése. Tudjuk, hogy a férfiaknak nagyobb intézményi befolyása van, és hogy a diszkrimináció a nőket az élet minden területén sújtja. A nőknek egyértelmű támogató hozzáállásra van szükségük ahhoz, hogy ki tudjanak lépni az erőszakos helyzetekből. A társadalmi intézmények általában azoknak az oldalára állnak, aki hatalommal, befolyással bírnak. Azzal, hogy mi a túlélők oldalán kötelezzük el magunkat, csupán a társadalmi igazságosságnak próbálunk esélyt adni.” – Nane, Alapelveink

„A NANE "családi ügyekbe" avatkozik
Az uralkodó fehér középosztálybeli férfi-központú értékrend azt sugallja, hogy a családi ügyekbe nem lehet beleavatkozni. Ez az ideológia csak Magyarországon nap mint nap bántalmazott nők és gyerekek százezreit szigeteli el a segítségtől. Ez az etika komoly eredményeket tudhat magáénak: például a férj felesége sérelmére hazánkban is büntetlenül követhetett el nemi erőszakot egészen 1997-ig.” – NaNe, Alapelveink

Ezen alapelvek alapján, amelyek szerintem durván diszkriminatívak, ezek alapján működnek ők, ezek alapján informálják a hozzájuk forduló nőket, és ezek alapján még kampányolnak is természetesen keményen (fasiszta módon) diszkriminalizálva a férfiakat.

Kik ők? Mióta tevékenykednek?

„ÜDVÖZÖLJÜK A NANE EGYESÜLET HONLAPJÁN!
Reméljük, honlapunk segítségével választ kap a családon belüli erõszakkal kapcsolatos kérdéseire, és akár szakmai, akár személyes érdeklõdés vezérli, hasznos böngészésnek néz elébe. Köszönjük figyelmét!

AZ EGYESÜLETRÕL
A Nõk a Nõkért Együtt az Erõszak Ellen (NANE) Egyesület 1994 januárjában alakult azzal a céllal, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nõk részére. A segélyvonalra, amely mind a mai napig az egyetlen olyan célzott telefonos szolgáltatás e témában, amelyek képzett nõi önkéntesek mûködtetnek civil szervezeti keretek között. Immár 13. éve érkeznek hozzánk hívások az ország minden részérõl. Este hattól tíz óráig tartó ügyeletünk napi 5-8 bántalmazással és családon belüli erõszakkal kapcsolatos ügyet regisztrál.
A családon belüli erõszak nem magánügy. Számos nemzetközi egyezmény és javaslat kimondja, hogy a családon belüli nõk és gyerekek elleni erõszak a nõkkel szembeni diszkrimináció egyik formája, és ezért ennek megszûntetése állami feladat. Egy ilyen mértékû társadalmi problémát egyetlen civil szervezet sem tud egymaga megoldani. Amiben a NANE valóban segíteni tud, az a meghallgatás és az ítéletmentes megértés, valamint a családon belüli erõszak társadalmi jelenségérõl szóló ismertetek terjesztése akár publikációk, akár képzések vagy kampányok formájában.
Mivel Magyarországon mind a mai napig a NANE Egyesület az egyetlen családon belüli erõszakra specializálódott nõi civil szervezet, az elmúlt évek során tevékenységeink köre jelentõsen kibõvült. Reformokat kezdeményezünk például olyan jogi, államigazgatási-eljárási területeken, ahol az állam jelenleg nem szolgáltat igazságot a családon belüli erõszak áldozatainak. Eljárást indítottunk az Alkotmánybíróságnál a nemi erõszak bûncselekményként való elismertetéséért abban az esetben is, ha az a házasságon belül történik. (Mint talán ismeretes, ez utóbbi társadalmi megmozdulássá szélesedett kezdeményezés 1997-ben sikerrel járt.) A segélyvonalon kívül számtalan csatornán hallatjuk hangunkat. 1999-ben az Egyesület kiemelkedõen közhasznú státuszt kapott.”
Érdemes szétnézni a honlapon: http://www.nane.hu/egyesulet/index.html

Talán nem jelezte nekik eddig senki, hogy óriási hibát követtek el a túlbuzgóságukban, vagy vakhitükben elferdített tények közlésével, és azzal, hogy hamis tényekre egy egész ideológiát építettek, amely mostanra az egész magyar társadalmat megfertőzte a férfiak elleni durva és kegyetlen diszkriminalizációval? Vagy miért nem hagytak még fel a férfiakat diszkriminalizáló plakát- és tv-s reklám-kampányaikkal? Miért nem korrigálják az alapelveik között leírt hamis tényeket és az azokra alapozott elveiket? Hogyan ad esélyt a magyar jog egy ilyen diszkrimináció párti, ki nem mondottan, de lényegében uszító szervezetnek a működésére? Elfogadható az, hogy egy egyesület olyan áron nyújt lelki segélyt a hozzáfordulóknak, hogy cserébe hamis és diszkriminatív ideológiát terjeszt? Bajbajutott nők és gyermekek lelkébe csepegteti a gyűlöletet? És ők beszélnek az erőszak társadalmáról? Akik a rasszista gyűlöletkeltéstől messze súlyosabb saját nemzetük létét és hosszú távon az egész emberiséget veszélyeztetve gyűlöletet gerjesztenek?

Én őszintén remélem, hogy ez a panasz eljut hozzájuk és valahogyan belátják, hogy korrigálniuk kell és azonnal felhagyni ezzel a tulajdonképpen egyenesen emberiség-ellenes propagandával és tevékenységgel.

Az biztos, hogy az emberiség jövője arra tart, és egyáltalán csak akkor lehet jövője, ha ez a magatartás, ezek a cselekedetek, ha nem is feltétlenül emberiség-ellenes bűncselekményekké, de minimum állam-ellenes bűncselekményekké lesznek nyilvánítva. Hiszen egy egész társadalomnak az egészséges és normális párkapcsolatra, normális családi életre való lehetőségét, ezekhez való jogát veszik el. Láthattuk, hogy emberek tömegének az életét tették tönkre a feminizmusnak és nővédelemnek álcázott általánosan férfigyűlölő és férfiakat diszkriminalizálni, jogaiktól megfosztani kívánó ideológiák hívei.


Csatolmányok:
Magyarázat: Ne támogassa - Hívja fel a figyelmüket, hogy diszkriminalizálják a férfiakat és tönkreteszi a magyar társadalmat
kisfiu_A2.jpg
kisfiu_A2.jpg [ 68.22 KiB | Megtekintve 1056 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO