ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.18. 03:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.27. 20:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
 MARS AZ IV. HÁZBAN




    A nyers („vad”-nak is mondott) természeti életerőknek, a szenvedélynek és más, spontán és ösztönös erő- és jellem-megnyilvánulásoknak, a bátorságnak és az ösztönös erélyességnek, valamint a tudatos célirányosságnak és harci készségnek, illetve a spontán válaszadási (reagálási) készségnek, valamint az átható mentális (értelmi gondolati) képességek célirányos felhasználásának az őserejét megtestesítő Mars bolygóra jellemző élet-problémák (sors-kihívások és provokatív konfliktusok) kiemelten az otthon és a család körében, a családi viszonyrendszerek életkörében, vagyis a férfi-családtagokhoz való viszonyulásában nyilvánulnak meg elsődlegesen.  

   A szülött nem talál megnyugvásra, otthonra és kiteljesedésre sem a szülői otthonban, sem az általa létrehozott otthonban és családban, sem a szülőföldjén, sem idegenben, ahol látszatra, minta inkább tudna érvényesülni... De ott sem igazán és egyértelműen. Természete általában kötözködő, akadékos és néha még kellemetlenül akaratos, rámenős is, és főként a családtagjaival szemben. Ezért öregkorára zsémbessé, nehézkes természetűvé, sőt kiállhatatlanná és megtűrhetetlenné is válhat, amennyiben nem ébred fel spirituálisan és nem vesz fel egy teljesen más fajta (pozitívabb, megértőbb és ellenségképzetektől mentes) magatartást. Feszült viszony lehetséges az apával, vagy fivéreivel, a család többi férfi-tagjával, esetleg a férfias jellemű édesanyjával, de a spirituális felébredéséig, mindenképpen feszült viszonyok között kell élnie az otthonban és a családjában, ahol vagy túl sok az elfojtás miatti, felhalmozott nyers energia, vagy túl kevés.

   Ha családot alapít, a szülött úgy érzi, hogy nincs elég energiája a családot egybefogni. A férfi tagú családtagjaiban mindig ellenségeket érzékelő természete miatt, képtelen az otthon nyugalmát és melegségét létre hozni és megőrizni és emiatt, mindig fáradtnak érzi magát a házi-munkától, vagy, ha nem, akkor a sok általa előidézett konfliktus miatt létrejövő lelki ismeret furdalása következtében, kompenzációképpen, tevékenységi mániássá válik, amitől megint csak ő az, aki szenved és a család mártírjának, főként azok férfi-tagjainak a mártírjának képzeli magát, ami miatt fennen panaszkodik és amely panaszkodáson keresztül végső soron ugyancsak zaklatja családtagjait.

   Az ilyen jellegű erkölcsi sikertelenségei agresszívé teszik a család többi tagjával szemben, aminek következtében a családi konfliktusok elszaporodnak, amelyek nem hogy megoldanák és feloldanák az őáltala létrehozott feszültséget, hanem még inkább felhúrozzák a szülött idegzetét. Annak érdekében, hogy kezelje a helyzetet, gyakran nyúl az erőszakosság és a zsarnokoskodás különböző - nem mindig fizikai: pszichológiai, mentális (manipulálás, mágiázás)- eszközeihez, ami csak rövid távon hozhat látszólagos sikereket. Egészen diszharmonikus konjunktúrában halálesetet, teljes elhidegülést, vagy tűzvészt is hozhat a családban és az otthonban a szülött ellenőrizetlen, negatív szellemi - lelki tevékenysége. 

  Életfeladata a nyers energiáknak a család intimitásában történő átalakítása közvetlen szereteté, annak bensőséges megnyilvánulási formák közötti kiárasztása és átváltoztatása családi meghittséggé, melegséggé.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO