ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.24. 07:09

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.01.12. 13:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
I.Példa a családalapítási feltételekkel, az apasággal és férfi-öregséggel kapcsolatosan alkotott rögeszméről és a rögeszméknek köszönhető magas szintű önámításról:

Egy rendelőm írta:


”…Ami a párkapcsolataimat illeti elég sok volt , semmi komoly kapcsolatot nem akartam mert úgy éreztem mintha nem csak az lenne a célom hogy családom legyen egyelőre amíg az anyagi javakat meg nem szerzem hogy egy normális családnak elég legyen pl nem akartam sátorba nőjenek fel a gyerekeim mert ma napság egyesek nem a fejükkel gondolkoznak hanem mással, bocsánat a kifejezésért . Sok szeretőm volt nem mondom hogy Casanova voltam de akartam élni az életem mielőtt elkötelezem teljesen magam . Édesapámmal a kapcsolatom szerintem jó volt ahhoz képest hogy a milyen volt a többi testvéreim kapcsolatuk vele mert nagyon szigorú volt és ezt nem mindenki tudta kezelni én valahogy jobban mert mindig felelőség tudatosabb voltam mint ők és mindig csak a sport volt a számomra és megbizható voltam , a többiek egy kicsit lázadóbbak voltak mint én vagy csak bátrabbak . Amikor meghalt nem voltam otthon és sok mindent szerettem volna mondani és megköszönni neki de erre sajnos nem volt lehetőségem , szerettem őt jobban mint akárki a családból mert ma napság hiányzik a szigorúság meg a fegyelem és ezt szerettem benne így most vissza gondolva ezzel az ésszel . Mostani párkapcsolatban boldog vagyok 6 hónapja ismeret a párom és meg korai lenne a házasságról beszélni de amúgy is nekem nem fontos a papír csak az hogy boldoggá tegyem a párom és boldogan éljünk . Én szerintem már nem lesz családom mert úgy érzem túl késő az és nem akarok önző lenni mert majd apa is kell a gyereknek és én már azért eléggé eljárt az idő felettem . Az a gondolat hogy haza költözzek az még nem járt a fejemben mert nem tudom mit is kezdhetnék otthon . Tudom hogy mindenhol jó de otthon a legjobb és még édesanyám is él ami meg vonzóbbá teszi a honnvágyamat , szerintem ez nagyon komoly döntés kellene legyen hogy haza költözhessek . Néha elő jönnek a kalandvágyaim mind mindenki másnak ha 10 évvel fiatalabb lennék akkor biztos más országot is ki próbálnék . Köszönöm szépen hogy mégegyszer időt fordított rám és türelmesen végig olvasta a helyesírási hibáimat de gondolom most nem ez volt előtérbe helyezve önnek . Egyelőre nem akarok analitikus szöveget hozzá hogy ha ez nem gond önnek kedves Szilárd , de biztos hogy vissza térek önhöz mert szeretnék majd rendelni a születés napomra nap visszatérés horoszkópot és gondoltam mert nyáron készülök haza és akkor meglátogatnám önt hogy egy kicsit eligazítson bizonyos dolgokban ( ha ez nem gond önnek persze )vagy lehet már korábban jelentkezem itt a neten .


Ezt válaszoltam:


2016.01.12. 11:59 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:

Kedves András!

Tőlem bármikor, bármelyik általam kínált horoszkóp-félét megrendelheti és ha úgy gondolja, hogy inkább személyesen találkozna velem, annak érdekében, hogy élőben tárhassam fel a karmáját és lássam el asztrológusi tanácsokkal, a nyáron keresne meg, az is rendben van, majd szeretettel fogadom, ha itthon leszek.
Azonban ne vegye tolakodásnak, de szakmai kötelességemnek érzem figyelmeztetni, hogy ön a Rákban álló teljesen negatív
Szaturnusza által jelzett, valamint, az ugyancsak teljesen negatív Rák-napja által is jelzett, veleszületett hibás spirituális életképzeletének megfelelően, egészségtelen és steril és hosszú távon kietlen élet-sorshoz vezető rögeszmék áldozataként utasítja el ilyen korán az apai státuszt, illetve a családapai életfeladatait. Nem akarom megsérteni, de tipikus példája az ide vonatkozó asztrológiai meghatározódásnak a velünk született tudattalan tévképzetek szellemi és lelki befolyási következményének, az asztrológiai sorsképletből kiolvasható, önsors-rontásra való hajlamoknak!
Ön 42 - 43 ik évesen túl idősnek (Beszéljünk magyarul: öregnek) tartja magát a családalapításra, a gyermek-gondozásra és nevelésre. Tudom, nem szép dolog, saját ide vonatkozó pozitív magatartásunkkal előhozakodni, de a rövidség miatt, most ezt kell tennem.
Én 44 éves voltam, amikor a volt feleségemmel összeházasodtunk, és kereken 45, amikor az első lányunk, Medárda megszületett. És írd és mond 59, amikor az ötödik lányunk, Ividő megszületett. És most boldog és minden szempontból beteljesült családapa vagyok, nem csak szép, de felettébb értelmes feleségemmel, akivel csakugyan egy igazi párt - egységet alkotva, két erős oszlopa vagyunk ennek a hétvégenként 5 darab gyermekre felszaporodó (Ilyenkor Réka is velem van, aki annak idején, a váláskor a volt feleségemhez került) egészséges családnak.
Ráadásul az ön sorsképletében ezek a fordított és természetellenes (irracionális) látás-módot jelző negatív bolygó-állások az élettársi viszonyok gyakorlati életkörében az un. 7. házban találhatók, ami tehát, egyben azt is, jelenti, hogy amennyiben ehhez az asztrológiai - karmikus determinációjából eredő, bocsásson meg, de le kell írnom: nevetséges rögeszméjéhez tovább is ragaszkodik, egyetlen komoly élettársi viszonyában nem lehet soha teljességgel boldog, mert pontosan ezek a kielégületlen családdal és gyermekekkel kapcsolatos, tudattalan életfeladat-beteljesítési hiány-érzetek fogják ugyancsak tudattalan szinten elégedetlenné, kielégületlen-érzésűvé tenni. Magyarul: éppen attól és amiatt kell majd - mindig irracionálisan megfejthetetlen okokból, illetve abszurd banalitások miatt - az élettársaitól elválnia, mert ez, az ön spirituális fejlődése és megváltódása szempontjából igen fontos életfeladatát, vagyis az ezzel járó spirituális tapasztalatait és átalakulását, ki akarja hagyni.
Mondom, nem akarom én önt semmire sem rá venni, sem megdumálni, de szakmai kötelességemnek érzem, ezek felől felvilágosítani.
Az már másodrangú kérdés, hogy szerintem, nem szabadna az édesapjától tanultakat nem hasznosítani (egyébként éppen ezért tettem fel a kérdést), néhány egészséges gyermek gondozásában - nevelésében, egy egészséges család beindításában felépítésében és virágoztatásában. Egészen biztos vagyok benne szakmailag – ezt mondják a sok élves gyakorló tapasztalataim – hogy sokkal jobban kiteljesedne az élete és az öntudata, mind egy steril házasságban. Sőt. Ezt a jövő tervet, ahogy ön leírta, az élettársával, annak a potenciális anyaságával a szülői 8ntudaton, anyai- mivoltom keresztül történő személyi kiteljesedési lehetőségeivel szemben is felelőtlenségnek (Negatív Szaturnusz) látom.
Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO