ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:51

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.06.17. 12:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Sára!

A Férfiak klubja utóbbi csütörtöki rendezvényeiről "tudósításaid" és azok kapcsán tett eszmefuttatásaid, vagyis a férfiak klubjában észlelt túlzó finomkodások és „nőiekedések”, és az emiatti mellélövések kapcsán írott, „szaturnuszi”  kommentárjaid nagyon tetszettek. Szeretném tehát tudatni, hogy nem azért tettük fel a tévében Bedő Imrével és a kisemmizett édesapákat védelmezni – bátorítani hivatott szervezet elnökével készült rövid beszélgetést, amiben a felelősség szó pl. egyszer sem hangzott el(!!!), hogy a meglátásaid értelmét és súlyát érvénytelenítsük, vagy enyhítsük, hanem csak azért, hogy jelezzük a többi logosz- olvasóknak is, hogy az új Orbán-kormány pozitív család-politikának a még egyelőre udvariasan bátortalan hatásai kezdenek beszüremleni a kormány tévé-csatornájába, ahol egyébként már minimum 12 évvel ezelőtt is, sokkal nagyobb terjedelemben és hatásosabb súllyal, jelen kellett volna, hogy legyenek.
Nagyon szeretném tehát, ha ezt folytatnád, de persze, azt is, ha nem csinálnál úgy, mint a sokáig a füvezés cselekvés-ellenes, nyugalom-filozófiáját valló, majd valamitől mégis, felébredni - megtisztulni vágyó füvesek (Ezt a cigit még elszívjuk, aztán majd neki állunk megváltozni. Aztán majd elszívják a következőt és még a következőt és az utána következőt is, és nem állnak neki soha semminek.), és nem várnád ki a 10-ik alkalmat, hogy ott, a Klubban is, élő szóban is, előadd az itt leírt szaturnuszi szellemiségről szükségességéről szóló nézeteidet, mert így, egyfajta tisztességtelen kémkedésnek is kinézhet a dolog. Gondolom, tudod, hogy mind, bizonyos fontos dolgok elvégzésének, min a harc felvételének az elhalasztása a halak karmához tartozik.... Nézd újra a Revolver c. filmet, ahol a beavató mesterek a főhőst az árnyék-énjével való leszámolásnak a legélesebb helyzetébe állítják belé, majd a végén ő maga áll egy még élesebb helyzetbe az által, hogy beszáll a liftbe, miközben klausztrofóbiától szenved. Te is ezt kell tedd, ha meg akarsz szabadulni tőle, mert máskülönben mágikus úton mindent tönkre tesz, amit el akarsz érni.
Ide – Mármint a felszólalásodra, felszólalásaidra - vonatkozóan tudnod jó, hogy a Szaturnusz - kérdésekben, egyáltalán nem kell viccesnek (Népszerűnek!) lenni, de persze, feszültnek és betojtnak sem. Én is azért írok most, hogy kiemeljem az ide vonatkozó megfigyeléseid fontosságát az európai – nyugati civilizációban történt szaturnuszi – apai szellemiség beteges hiányáról és az attól való még betegesebb félelemről (Amint látom, a Bedő részéről is, illetve az apai felelősség-tudat és felelősség érzet fontossága hangsúlyozásának a népszerűség- és a tömeges hatás hajszolásának az oltárán való feláldozásáról. ), annak a kikerülési vágyáról. Pl. a tévé-beszélgetésben azt hallhatjuk, hogy Bedő végre kimondja a tutit, azzal, hogy nem igaz, mese-beszéd az, hogy a férfinak az lenne a dolga hogy eltartsa a családot, amit végül is, akik termelésben és állami, vagy cég- alkalmazottként, mindenki számára evidencia, ti., hogy amennyiben nem tulajdonos, vagy résztulajdonos, valaki, akkor is munka és kereset nélkül maradhat, ha úgymond nélkülözhetetlen szakembernek látszik, hiszen sok esetben még a cégtulajdonosokat, vagy az állami hivatalok főnökeit sem a termelékenység irányítja, hanem a Lilithje, a Sárfarka, meg a Kínai asztrológia szerinti, karmikus meghatározódása! Szóval, a Bedő féle nagy tuti után is, ami egyébként óriási dolog, hogy egyáltalán el mert hangzani egy köztévében , senki nem mondta ki az igazi tutit, hogy az apa – férfiaknak első és mindenekelőtti szerepe és funkciója tehát az, hogy a gyermekeiket erkölcsre neveljék és az élet nehézségeinek a megoldási lehetőség-keresésnek a „Nagy Titkába” BEAVASSÁK! Hogy arra a gyermekeiket rá vezessék és ha nem sikerül, akkor annak a kipróbálására rá szorítsák, a nők többsége által elvetendőnek és kiűzendőnek és lefejezendőnek érzett és képzelt igényességükkel, elvárásukkal, a szívhez szóló, könnyesen könyörgő gyermeki szemek leszerelős hatásától meg nem hátráló szigorúságukkal. És persze, ehhez apukának is megfelelő alapállással kell rendelkezni, és nem korrumpáltnak a drága tokaji boroknak, vagy a Soproni, stb. söröknek a rendszeres élvezete által… - Honnan ma „ilyesmi” a mai férfiakban…? De amíg ez nem lesz kimondva és sokszorosan megismételve, addig nem csak a funkció- és reményvesztett munkanélküli, vagy közmunka programos alkoholista apukák maradnak a szomorú állapotaikban, hanem a mellettük kitartó, vagy tőlük elváló, műkörmös anyukák következetlen, tehát irány- és példát mutatni képtelen boldogtalansága is!
Sőt, a helyzet annyira súlyos már, hogy nem is tenne jót neki a viccelődés, humorizálás, és inkább ezt kellene te is hangsúlyozd. Szedd össze magad és minden stratégia nélkül, ahogy Jézus tanítja, hogy miként tegyenek a tanítványok, hogyha a bírák elé állítják őket (Ti., hogy bízzák a szent lélekre azt, hogy mit fognak mondani!), vágjál bele!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO