ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 15:34

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2021.12.02. 19:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Tennis!

Éppen most akartam írni, tehát még mielőtt a sürgetést olvastam volna, hogy olvastam a panasz - kérdésedet és fogok is rá válaszolni, csak nem azonnal, mert egy igen összetett és nehéz sorsú személy horoszkópértelmezésében vagyok benne. Amint kint leszünk annak a sűrűjéből, neked is válaszolok. Elöljáróban annyit, hogy a 30 éves szakmai tapasztalataim alapján, nem jó (hibás) az alapállásod a párkapcsolati gondjaid (Karmád?) megoldását illetően. Hiszen annak a pozitív megélési - átélési, megvalósítási lehetőségét illetően, soha, de soha nem szabad feladni a reményt. Ez nem lehet megoldás, ez nem vezethet semmiképpen semmiféle pozitív eredményhez. A részletekről kicsit később tehát.
Köszönöm a megértésedet.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2021.12.14. 22:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Tünde!

Az általam használt klasszikus és közismert asztrológiai rendszerben, illetve a Kauzális asztrológiát gyakorló asztrológusok által használt, Széll János István barátunk által készített )(programozott) asztrológiai sorsképlet szerint, az ön 7-es házában semmi, nem található. Persze, ez ön által bűnösnek megnevezett Kiron nevű misztikus képződménynek a szimbóluma sem található meg ebben a sorsképletben, annál az egyszerű oknál fogva, hogy sok - sok éves tapasztalat és megfigyelés után be kellett látnom, hogy ez nem egy valóságok karma pont, mint a Lilith, vagy a Sárkányfarok, hanem egy misztikus fikció, aminek semmiféle pszichológiai megjelenési formáját, mint valós, egyéni képzelet-alakító sors-erőt és és ezért sorsot-befolyásoló mentalitást, nem tapasztaltam - tapasztaltuk a több éves megfigyeléseink során.
Viszont ez helyett, az ön sorsképletében azonnal feltűnik a több sebből is vérző, tehát egészen pontosan öt negatív fényszöget alkotó, Halak - Lilithje, az Otthon és a Rák konstellációnak megfelelő, család gyakorlati életkörét megtestesítő horoszkópházi pozíciója, amiről asztrológiai közhely-számba megy az, hogy nagy fokú drámaiságot, szomorúságra és bánatra való irracionális önkéntelen késztetéseket (hajlamokat), önsajnálatot, sőt, az önsajnálatnak a mazochista érzések intenzív átélési hajlamát eredményezi azoknál a személyeknél, akiknek a sorsképletében megjelenik.
Vagyis: ez a negatív Halakra, vagyis még inkább a Halak karmás személyekre jellemző un. "boldogtlansági" mentalitás, vagyis a boldogság.képességének a teljes un. veleszületett hiánya, illetve a boldogtalanság állapotába való elmerülés és az abban való önkéntelen és öntudatlan késztetések szerinti mentalitás - gyakorlás, az ön esetében a családdal és a családtagokkal, illetve a családalkotással és az otthon-teremtéssel kapcsolatos. Magyarul mondva: ön azért létesít, illetve önnel azért létesítenek (létesítettek az idők folyamán) szerelmi - szexuális jellegű párkapcsolatokat olyan ellentétes nemű személyek (férfiak), akiknek már volt családja, de legalább is el voltak hivatalosan vagy félhivatalosan (is) kötelezve, mert ön, a karmája szerint, tehát önkéntelenül és öntudatlanul fél, sőt iszonyodik a családalkotástól. És ezt éppen azért mert ez lenne az élete legfontosabb életfeladata, aminek a segítségével fel tudná oldani a Halak jellegű mélységesen mély és ezért majdhogynem kivédhetetlen, szomorúsági és búbánatos (és önsajnáló és öngyötrő és saját maga előtt a saját maga által létrehozott-, jobban mondva a képzelet világa reflex szerű negatív késztetései által létrehozott és fenntartott, karmáját.
Sokat látott és sok személyen és családon reálisan segíteni képes, asztrológusi tapasztalatokon alapuló tanácsom tehát az, hogy sürgősen keresse fel a Budapesti hahota - klubok valamelyikét és ott tanuljon vidámságot és derűlátást és a jó kedély állandósítását, és fővesztés terhe alatt tiltsa meg magának a borongást és főként az önsajnálatot, meg az érzelgős dramatizálást (Pl. "Egz életre szóló szenvedés!), és fogadja meg magának és az Úristennek, hogy igen is, szeretetteljes és odaadó és felelősségteljes családanyává fog válni, mert képessé teszi magát mind az igazi,önzetlen szeretet, mind a romantikus szerelmi érzések őszinte átélési képességére, és ha vénasszonyok potyognak az égből és Kovidos lesz a fél világ, ön akkor is addig keresi a családalapításra kész és képes apa-típusú önálló (szabad, tehát sehova, senkinek és semminek el nem kötelezett!) férfit, amíg megtalálja. Persze ön is tudja, hogy ennek a megvalósulásának nem csak a Halakra a leginkább jellemző búbánatnak az elűzése, hanem az önhöz gyenge prédaként, tehát olcsó szexuális élvezet- szerzési szándékkal közeledő családos férfiakra, vérszomjas csatakiáltással forduljon szembe és küldje vissza a családjukhoz és a feleségükhöz -élettársukhoz! Hogy tehát így gondoljon magára, mint aki képes ezt megcsinálni, valahányszor fel merészeli ölteni a fejét, még egyetlen ilyen kísérté (lehetőség) is, akár valamelyik régi szerelme formájában is. Ilyen lehetőségnek még csak nem is szabad léteznie többet még az álmaiban sem, ha ilyet mer álmodni a Halak - késztetései hatására,ébressze fel magát és tiltsa meg, hogy ilyen álmai legyenek! Illetve, ha nem tud felébredni azonnal, akkor reggel erre vissza emlékezve, szidja jól meg önmagát és írja fel a naplójába, hogy ilyen többet nem fordulhat elő többé soha, még az álmaiban sem.
2. Nagyon szépen kérem, méltányolja azt, hogy milyen mélyen és komolyan válaszoltam és ne írjon olyan választ, hogy márpedig a Kiron létezik, mert lévén ez az én egyéni portálom, egyszerűen kitörlöm az olyaan írásokat, amelyek azt állítják, vagy sugallják, hogy a 3O éves asztrológiai megfigyeléseim hibásak lennének.

Sok sikert és ha gondolja, rendelje meg a minimum közepes szintetikus horoszkópját, a kozmaszilard@gmail.com e-mail címemre küldvén ennek a szándékáénak a bejelentésével egy levelet: Kozma Szilárd


Csatolmányok:
Asztrologosz Tünde(2).jpg [183.04 KiB]
Még senki sem töltötte le.
Asztrologosz Tünde.jpg
Asztrologosz Tünde.jpg [ 146.25 KiB | Megtekintve 975 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO