ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.22. 17:27

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.08. 14:23 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.20. 10:29
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Budapest
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!

Boka problémáimmal kapcsolatban írok neked. Én kb. 1 éve kértem horoszkópot tőled, és azóta annak fényében rendezem az életem. 5. házas Kos Lilithem van, az utóbbi 1 évben tehát nagy ismerkedésekbe kezdtem, sok férfiemberrel, fiúval találkoztam és beszélgettem és igyekeztem kapcsolatba kerülni. Szexuális együttlétekre is sor került, írtam is tavaly az orgazmusproblémák miatt. Sajnos ez az orgazmushiány azóta sem oldódott még meg, érdemi partner hiánya következtében.
Nagyon hálás vagyok a tanácsért, hogy egyelőre ne akarjak szerelmes lenni, és ne a nagy őt keressem. (De szerelem nélkül se jó élni.)
Vezetek naplót is, és igyekszem keményen őszintének lenni.

Az utóbbi időkben viszont nagyon aggaszt, hogy kimegy a bokám. Májusban egy edzésen, egy rosszul sikerült rúgás után annyira megsérült a bal talpam közepe, hogy másnap alig bírtam vele munkába menni és a bokám feldagadt. Megzúzódott és fájt. (Érdekes, hogy pont május közepén történt az eset, mikor másnap új albérletbe költöztem.( mert lakótársammal kenyértörésre került sor, sok volt a konfliktus, és én kiállva magamért szóvá tettem a dolgokat. De a légkör közöttünk már nem volt jó, ezért döntöttem úgy, hogy költözöm. )
Ennyit a bal bokáról. (tudom, hogy a talp Halak problémát vet fel, az exlakótársam is Halak volt egyébként Bika Lilithel (ezért is ragaszkodik annyira a lakáshoz)–szóval így is úgyis Halak problémám volt- mondhatnám viccesen)

Tegnap viszont szeptember 7-én barátaim koncertjére mentem el, ahol egy mélyedést nem vettem észre és belelépve a JOBB BOKÁM bicsaklott ki. Eléggé fel van dagadva. Folyamatosan próbálom megfejteni milyen téren járok tévúton. Mert azért ez egyértelmű jelzés.
Őszintén elkezdtem belenézni, mi járt a fejemben, képzeletvilágomban mostanában. Mire jutottam?
Nem szeretek beJÁRNI dolgozni. Az oktatási rendszer átalakítása miatt több a munkám, ráadásul még a szinte tiszta női tanári karból sem tudtam megszabadulni. Vagyis nem tudtam még olyan munkahelyre átkerülni, ahol több férfi és így több JANG elem venne körbe (ahogy javasoltad is). Nyilván emiatt is dühös vagyok magamra.
De visszatérve:
ELLENÁLLÁS van bennem a többletmunka miatt, semmi kedvem foglalkozni vele, nagy belső lázadások voltak bennem az utóbbi hétben. Nem vagyok elhivatott – ha őszinte akarok lenni. Nem tudok egyensúlyt teremteni az önmagammal való tevékenységek és a munkavégzés között. Úgy érzem akadályoz és szétszakadok. Nagyon nehéz most ez az időszak nekem. Meditálni se nagyon sikerül.
Mit jelenthetnek a bal s jobb bokaproblémák meglátásod szerint? Mit tegyek?

Köszönöm a tanácsot.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 17:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Réka,

Amíg felkerül a képletedet a Logosz születési képlet gyűjteményébe és annak ismeretében válaszolhatunk a kérdésedre, addig is annyi kiegészítést el kell végezzek, hogy bár a láb egészét, külön a lábfejet és a járási problémákat analógiában lehet értelmezni a Halak jeggyel, de a boka, mint irányváltoztatási testrészünk a Vízöntőhöz és az Uránuszhoz tartozik.
A boka sérülések hátterében állhat szellemi irányváltoztatási, megfordulási nehézség, képtelenség, tehát pl. az, hogy amely irányba indulnál tudatosan, a tudattalanod annak keményen ellenáll, és annak tudatában, hogy pontosan a karmafeloldásod szerinti utadra tértél rá nem olyan rég (két-3 évnél bizonyára nem régebb) akkor én inkább ezt tartom valószínűnek. Esetleg valamilyen szempontból mégsem váltottál a régi, karmikus útról a helyes útra.

Az, hogy lázadás van benned a munkáddal, munkahelyeddel szemben egyértelműen oka lehet a Boka kibicsaklásának, annak, hogy te nem azt az utat akarod járni. Ez a jobb boka rejtett oka, tehát egy értelmi, tudatos ellenállás, míg a bal inkább érzelmi és tudattalanabb ellenállást jelez.

A munkahellyel kapcsolatosan vagy te kell belásd, hogy esetleg túl lazán veszed és te kell alkalmazkodj és felelősségteljesebben állj hozzá, megkeresve benne azokat az elveket, lehetőségeket, feladatokat, amikért képes vagy elkötelezettebben végezni a munkád, vagy pedig, ha a munkahelyi légkör az, ami az egyetemes törvényekhez képest egyértelműen hamis légkör, ahol már nincs dolgod, harcolni, tisztázni és leleplezni valód, akkor váltani kell. A fent leírtak - a feltárásodban is elhangzó tanácsok - szerint ez a valószínűbb.

Szilárdnak jelenleg sok munkája van, így megkíséreltem én válaszolni a neki intézett kérdésre. A válaszaimat teljes mértékben saját felelősségemre adom, mert attól hogy közösek a lényegi asztrológiai alapjaink Szilárddal, Marikával, Istivel és Lindával is, de mindenki egyénileg közelít minden jelenséget és problémát, sokszor esetleg egészen mást lát fontosnak megjegyezni.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 20:09 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.20. 10:29
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Budapest
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: skorpió
Köszönöm a reagálást. Képletem átküldtem , remélem hamar megérkezik és úgy tisztábban láthatunk.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.09. 20:43 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Felteszem ide is:


Csatolmányok:
p-reka.JPG [137.97 KiB]
Még senki sem töltötte le.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.10. 00:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Köszönöm Violának a segítséget és a közbenjárást ahhoz, hogy a képlet felkerüljön, noha Réka annyira "rendes" és főként csodálatra méltóan bátor Logosz tagnak számít már (Lásd a csikló orgazmus problémakörében bátran vállalt feltárásokat!), hogy a képletét érdemesnek találom a gyűjteménybe is betenni. Szóval, kedves Réka, az első esetben nyilván, hogy az albérletből való szégyenteljesen etikus megfutamodásod miatt került sor a bokaficamra, jelezvén, hogy ilyet soha többé ne tégy az életben! Te Jó Isten! Hiszen nem is Skorpió Nap, hanem egyenesen Kos Lilith van az 5. házadban! Vagy én nem magyaráztam el elég világosan sem a Kosnak sem az 5. háznak a jelentését, hogy te ennyire "etikus" :D megoldást mertél annak ellenére is választani, vagy az Etika - tanulmányaid terheltek be ennyire keményen szerzett karmával, hogy az minden Oroszlán Ascendenssel rendelkező skorpió-asztrológusi igyekezetemet ennyire képes volt semlegesíteni! - Nagyon sajnálom... De ezzel a sajnálattal te immár gyakorlatilag semmit nem fogsz érni, ezért könyörögve kérlek, hogy a következő hasonló helyzetben (És meg nyugtatlak, hogy lesz még hasonló helyzeted, ha ezt ilyen szépen "el etikáztad"! :lol: ), nehogy hasomlón cselekedj, hanem vedd elé szépen minden skorpiói tartalékodat (Még azt is, amiről eddig semmit nem tudtál, de én garantálom, hogy ott van) és részesítsd az illető személyt a lehető leggonoszabb válogatott személyi sértésekben, úgy, hogy ő bizonyuljon nálad sokkal etikusabbnak és ő hagyja el a harcteret (albérletet)! Máskülönben a következmény nem bokaficam lesz, hanem dupla vagy tripla sípcsont törés! 18O fokot kell itt fordulnod Réka, hanem le fogod mérgezni a méhedet és még a petefészkedet is, és nem csak hüvelyi orgazmusod nem lesz, de gyermeked sem. - Nagyon komolyan beszélek!
A munkahelyi problémákat illetően: ha tényleg még mindig nincs kolléga abban a közösségben, egészségi, vagy lelkiismereti, vagy vallásos okokra, vagy a szüleiddel való közelléti szükségekre hivatkozva, de azonnal kérd magad egy másik közösségbe, ami ennél már csak jobb lehet! Ha jól emlékszem, ott nem is tanárkodsz, hanem könyvtároskodsz, vagy ilyesmi...? Kérd tehát magad be a "mélyvízbe" a gyermekek közé az igazi tanításba! Vagy, ami annál is jobb lenne, csak erre kevés a lehetőség, mert előbb "tovább kell képezned magad" - valamilyen pedagógiával kapcsolatos kutató-intézetbe, tudományos kutatómunkába, ahol lehetőséged lenne, "Skorpióskodni", és a sok etikai hazugságot leleplezni, a liberális pszichológia által teljesen tönkre tett pedagógiát tudományos szinten rehabilitálni, jogaiba vissza állítani, eredeti egészséges alapjaira újból felállítani.
Ez tehát a hibás albérleti "megoldással" teljesen ellentétes megoldást kíván, tehát ezzel az egyes házas skorpió feladatkörrel, Ascendenssel és Sárkányfarokkal, ott nem szabad maradnod semmiképpen! De az viszont újfent nem fog jelenteni jó megoldást, hanem teljes energia vesztéshez és esetleg végzetes lebetegedéshez is fog vezetni, ha nem teszel semmi "erőset" és hathatósat a változtatás érdekében, hanem ahelyett pufogsz és duzzogsz és neheztelsz a sorserőkre. Vigyázat: mert azok erősebbek mint te és éppen, hogy azért nem végzik el helyetted a dolgot, hogy te "bátorkodj" tovább és harcolj a változtatás érdekében, mivel neked kell a megváltást elérned, nem nekik! - Ők is tőled, vagyis a sors-változtatás érdekében tett hathatós intézkedéseid hatékonyságától függnek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.10. 21:45 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.20. 10:29
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Budapest
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!
Jelentem megértettem a harc jelentőségét, tudom hogy nem babra megy a "játék". Igenis komolyan veszem amit mondtál. Nincs mit tagadni, és még magyarázkodásba sem kezdek (bár az árnyékénem már mentegetné magát) hogy anno miért voltam gyáva és miért költöztem el arról a helyről. Egyértelmű most már. Természetesen felvetődött akkor ez a gondolat is a fejemben, mármint hogy ne költözzek el, mikor kétségbeesve alig bírtam ráállni hajnalban a fájó bal lábamra, hogy kivánszorogjak valahogy a Wc-re.
Fáj szembenéznem ezzel a gyávasággal, a diszharmonikus Kossal, ami hol alul, hol túlexponálódik bennem. De a gyávaság és bátortalanság, hogy nem tudtam/tudok kiállni magamért az nagyon fáj.
Most, hogy a jobb bokám sérült meg, annak kapcsán is magamba néztem. A munkahelyi dolgokon kívül felmerült még bennem a párkapcsolati sikertelenségek miatti türelmetlenség is, hogy siettetem a dolgokat, s talán ezért ment ki a lábam, hogy LASSÍTSAK kicsit.
Ahol most vagyok munkahelyen, itt egyébként tanítok is, tehát benne vagyok a "mélyvízben" , foglalkozom gyerekekkel (bár nem nagy óraszámban), valamint összesen 2 férfitanár és 3 munkás dolgozik itt. Tenni akarok azért, hogy máshova kerüljek át, bár nem egyszerű a "mai világban". Az elhatározás eddig is megvolt, "csak" a megvalósítás maradt el. Ezért is lázadoztam, ellenálltam a nyár végén hogy jönni kell vissza dolgozni. És nagy félelmek vannak bennem , hiszen az anyagi megélhetésemről van szó. S tudom h. a Skorpió Sárk.farok 2.ház miatt dolgoznom kell. Egyedül az ad erőt, hogy amint jó útra térek, segítenek majd az Egyetemes Törvények.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: BOKA -Lábak
HozzászólásElküldve: 2013.09.10. 23:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Jegyezd meg "kicsi Réka" :) , hogy a bátorság pozitív mágiája itt is fő- tényező a pozitív sorsváltozásokban. Nem az a fontos tehát, hogy milyen racionális következménye van egy - egy tettednek, változtatási céllal véghez vitt akciódnak, hanem az, hogy elég bátorsági energia van-e benne! Ez annyira fontos, hogy még a szeretet sem ér semmit önállósági bátorság nélkül, hanem annak hiányában mindössze a "szeretett" ember lekenyerezési vágya marad!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO