ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2021.12.01. 08:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.06.22. 12:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel a fészbuk idegesítően (egyből nem látható és követhetetlen) módon tárolja (rejtegeti) a szakmai értelmezéseimet, ahelyett, hogy sorrendben ott hagyná, kénytelen vagyok ide át hozni a Benedek Tiborról szólókat, mert állítom, hogy van belőlük, amit tanulni. Sőt, ettől kezdve csakis ide teszem fel az ilyen jellegű írásaimat és a fészen esetleg csak megosztom, és az esetleges hozzászólásokra is innen adom meg a válaszokat ettől kezdve:

I. Benedek Tibor halála talányának (miértjének) az asztrológiai megfejtése

Amikor valakinek időnap előtt (Az életkorához képest igen korán) kell meghalnia, az azt jelenti - azért van! - mert minden isteni remény elfogy (elfogyott) arra vonatkozóan, hogy spirituálisan felébredve, nekifogjon karmát oldani, vagyis: önmagát és valamennyire -amennyire csak tudja...- a környezetét (élettársát, testvéreit, barátait, gyermekeit, stb.) megváltani. És ebben az esetben a megváltás kifejezést egyáltalán nem vallásos értelemben használom, hanem alkímiai - metafizikai (Minél teljesebb kiegyenlítődési) értelemben.
Erről a huszonnyolc éves.-, tudományos sorsfigyelői meggyőződéses alapról néztem utána tehát, újfent tiszta tudományos kíváncsisággal a Benedek Tibor vízilabdázó bajnok halálának, akinek a születési adatai megvannak ugyan, de a születési órája nem, ezért, az ilyenkor szokásos módszerrel, déli 12 órával állítottam fel a képletét.

Annyit tudok még, hogy a halálát okozó betegség oka rák, mégpedig a Rák konstellációnak a "meredek" analogikus kapcsolatának megfelelő hasnyálmirigy rák. Persze, ez még egyáltalán nem kellett (volna) abból következnie, hogy Benedek Tibor a Rák jegyében született, mivel a napjegy, csak a nyers természetre (Pl. az átlagostól eltérő lelki érzékenységre) utal, semmiképpen nem Rák-jellegű karmára. De a sorsképlet viszont ide vezeti vissza a vizsgálódást, mert egyrészt a Sárkányfarok (Leszálló Holdcsomópont) nevű karma-pontja úgyszintén a Rákba volt található. Ez viszont azt jelenti, hogy a sportolónak kimondottan és egyértelműen és határozottan a családapai (férji és édesapai!) életfeladatait kellett volna ellátnia a napnak minimum nyolc (8) órájában, és persze, minimum 3, de lehetőleg négy gyermek édesapjaként. Egyrészt...

Másrészt, mivel a Lilithje a Skorpióban található, ennek a Skorpiói karmának a feloldása, minimum tudományos kutatói (felfedezői!) munkát, de még inkább valamiféle spirituális (nem viccelek: asztrológusi...) munkát, foglalkozást vagy hivatást igényelt volna folytatni, sőt: művelni, amit részben és gyengén (úgy, ahogy), de még fedett (volna...) a válogatott csapatnak a szakmai irányítása.

De a további Oroszlánkódás (Abban voltak a legjobban fény-szögelt bolygói, innen eredt tehát a különleges harcosi és önirányítói, önfegyelmezői tehetsége: az Oroszláni stellium által jelzett pozitív tulajdonságaiból - tehetségéből! ), válogatott edzőként (Felnőtt személyek fél-apjaként), teljesen letérítették arról az életpályáról, amit jobb esetben be kellett volna járnia. (A különleges tehetség ugyanis éppen arra való, hogy karmát oldjunk azok segítségével, és nem arra, hogy megnyerjük általuk, vagyis azok segítségével az életünket!)

És mindennek a tetejében a Patkány évében született a kínai asztrológia számításai szerint, vagyis: kettős tudattal élt és a másodikat nyilván keményen elnyomta, a családdal szembeni lelkiismeret-furdalásával együtt. Ne melyiket? Hát a családapai öntudatát.

Hát ebből az ehynomott rejtett negatív Rák-öntudatból (A napja teljesen negatív a képletben) keletkezett a rák-betegség. És abból, hogy eszébe sem juthatott az, hogy amennyiben meggyógyulna, nem térne vissza a szövetségi kapitányi helyzetbe, de minimum egy nyerő csapatnak az edzői tisztébe, hanem el menne pl. sport - képesség növelési kutatónak, vagy minimum sport - pszichológusnak. Hát ettől lett végleges és végzetes a Benedek Tibor "ROSSZUL-JÁRÁSA."

Persze, az egész ennél sokkal, de sokkal összetettebb és árnyaltabb, de abszolút lényeg szerint erről van (volt) szó.


II. A Benedek Tibor halála miatti spirituális fellebbezés második része

(Lásd alant az első rész anyagát és a hozza fűződő kommentárokat. Vagyis: ez a bejegyzés mindössze annak a folytatása, és a helyes megértés és a bejegyzés értelmezése - értékelése érdekében azt is el kell olvasni.
2. Figyelmeztetés: ajánlatos megfontoltnak és bölcsen gondolkozónak lenni - még a férfi neműek számára is! - mert ha olyan hőzöngést észlelek, mint a Bunkó Tivadaré, vagy a Buksi Robié, ezután már figyelmeztetés nélküli kitiltást alkalmazok.)

Van viszont a klasszikus asztrológiának egy másik karma- és sors-értelmezési módszere, amely, bizonyos mértékben már meg enged következtetetéseket levonna a bolygóknak és a karma-pontoknak a horoszkóp-házakban való elhelyeződéséből is. Ez az un. szoláris horoszkóp, amelyet napkeltére állítanak fel és az, az erre vonatkozó elmélet és a gyakorlat is, hogy az így megkapott sorsképlet, ugyan nem teljesen személyes, de a nagy sors-motívumai, jellemzők mindazon személyekre általában, akik azon a napon születtek. Nos az, amit láthat az egyébként is sokat látott asztrológus ebben a Benedek-Tibori képletben, az tényleg sokkal közelebb áll, ahhoz a személyiségi képzethez, ami az újságírók és más életrajz-írók szemtanúk által közvetített élettörténetéből, de maga a bajnok által írt könyv szellemiségéből is kirajzolódik róla. Éspedig, a nem csak az általam korábban már említett pozitív oroszlánsága, a rendkívüli küzdeni – akarása, egyesek által csodált, „harcosi” – sikererőltetői - ambíciója. Hanem az a negatív értelemben vett, minden áron és minden téren való, már - már beteges győzni akarás és más alternatíva nem-ismerés, amit a leginkább az jellemez, hogy valamelyik Európa-bajnokság előtt falhoz vágta a kezében tartott televíziós távirányítót, mert azzal – azon – valamilyen hülye gyerekeknek való, gépi játékon nem sikerült nyernie.
Igen: az Oroszlán gyakorlati életterületén álló, erősen támadott Skorpió Lilithje éppen ezt a beteges ambíciót és az isteni igazság szellemétől erősen távol eső, elfogult és öncélú rombolási szellemiséget jelzi, amivel képtelen volt felismerni, hogy az igazi sikerek nem kívül kell hogy létrejöjjenek (És főként nem öncélúan és halomban!), hanem a saját gyengeségeink legyőzésében, és, hogy a külvilág történései (sikertelenségei) vagy azt jelzik, hogy életutat, illetve magatartást kell változtatnunk azon a téren, ahol a sikertelenség „keresztbe tette”, vagy azt, hogy teljesen mást kell csinálnunk – tennünk még a külvilágban is, mint addig, nem, hogy belső me4ntailtásban, élet-képzeletben (sors fontosságú imaginációban).
És arra, hogy teljesen mást kellete csinálnia az életben, mint továbbra is vízipólózva, magát benne tartani ebben az öncélú siker-aratási őrületben, meg kapta az egyértelmű választ, amikor előbb csak 8 majd 15 hónapra el volt tiltva a pólózástól:

Mintájában kis mennyiségű clostebolt találtak, amely a játékos véleménye szerint a gombásodás ellen használt kenőcse útján juthatott a szervezetébe. Szeptember 1-jén, egy nappal a firenzei Európa-bajnokság előtt az Olasz Olimpiai Bizottság az Olasz Úszó Szövetség hatáskörébe utalta az ügyet, de felfüggesztését helybenhagyta. Egy hét múlva az úszószövetség 8 hónapra eltiltotta Benedeket. November végén a nemzetközi szövetség (FINA) 15 hónapra növelte a büntetést.

https://infostart.hu/…/benedek-tibor-egy-felejthetetlen-ele…

De hát mondom: nem is ő a hibás azért, hogy tovább folytatta az útját a korai halál felé, akárcsak Erőss Zsolt hegymászó, hanem ez az egész beteges és természet- és Isten-ellenes nyugati nézet, hogy valamiben kiemelkedni és azzal, annak a segítségével „meg nyerni az életet”, illetve az öncélú győzelmi mániánknak hódolni, mert azt fizeti a néző (szurkoló) közönség, és ha az nem elég, akkor a reklám-szponzorok, vagy az állam. Mondom: egy kibicsaklott antikrisztusi életkoncepció ez az egész, aminek ez a fiatalember csak az ártatlan áldozata lett, akárcsak Erőss Zsolt és az a nála sokkal fiatalabb hegymászó, aki megkísérelte a saját magát a siker érdekében megcsonkíttató székely habókost a besötétülő Himalájáról lehozni.
Minden cím- és éremszerző bajnok, aki nem képes abba hagyni az öncélú sikervadászatot, ezt hazudja magának: "Bár azt gondolom, hogy nincsenek véletlenek, tehát az ember valamiért kerül oda, ahova kerül." Ezt állítja a lovasíjjász, Kassay Lajos is, miközben a horoszkópjából még annyi eredmény- vadászat és lő-találati életfeladat sem derül ki mint a Benedek Tibor sorsképletéből, de Rák-karmát feloldani szükséges életfeladat (nagycsalád-vállalás) annál inkább! De Benedek egyértelműen öncélú "munkájától" eltérően, a lovasíjjászát még nem volt úgy bejáratva mint a póló, és az sokkal, de sokkal összetettebb foglalkozás is annál, ami tehát rengeteg szervezést igényelt és persze: természetközelséget, állat.szeretetet és rendeltetés-megértést. Tehát Kassainak mással is kellett foglalkoznia, mint csak hogy megtanuljon lovat irányítani testsúly-áthelyezéssel és célba lövöldözzön lóról, és emellett még rengeteget is olvas, és ráadásul spirituális irodalmat, köszöni szépen, jól van és ténylegesen követni való példakép lehet, akinek a példája nem a korai - időnap előtti! - biztos halálba vezet. De rák-karma oldásnak számít az is, hogy nem külföldön akar boldogulni, hanem, a szülőföldjén, sőt, még az is,. hogy a népe múltját kreatív vizsgálatnak vetve alá, törekszik a pozitív népi szokásrendek szerint élni.
. Te tőle és tőlük elérően, az a rengeteg nem sikeres (Sőt: magát kimondottan sikertelennek érző) ember, aki egyáltalán nem érzi magát a helyén, és akinek a szavait nem jegyzik a firkászok, egyáltalán nem ezt vallja, hogy mindenki oda kerül "ahova rendezi a sorsa!". Mert, amint fentebb láthattuk, Benedek sem oda került éppen, ahova kellett. Bocsánat, egészen pontosan így hangzott ebben az esetben: "az ember valamiért kerül oda, ahova kerül. Tehát: VALAMIÉRT, VALAMI CÉLBÓL, VALAMILYEN ÉRTELEM-SZERŰ SORSRENDEZÉS FOLYTÁN. - És ez nem igaz! Én ezt 29 éves sorsfigyelői tapasztalatommal garantálom!

Mindig oda kerül az ember, ahova kerülhet a karmája szellemisége által meghatározott álmodozási - vágyakozási késztetései szerint, amennyiben vannak neki ilyenek. Mert van akinek csak gazdasági szükséges diktálják azt, hogy mit dolgozik éppen. Tehát a legtöbb esetben a karma-oldási szükségleteit sajnos felül író, korábbi hibás foglalkozási - munka elképzelései vezetik, az ilyen jellegű eleve hibás választásai és képzelgései. Sőt: később éppen az azok által mágikusan - akaratlanul létrehozott (bevonzott) kényszerű sors-helyzetek, valamint a gazdasági szükségletek-, illetve: lehetőségek következtében kerül oda, ahova éppen kerül (Van, amikor éppen a kórházba, vagy otthoni betegágyba! Sőt: amint a jelen példa is mutatja a halálba.)
Én magam is például, sokkal inkább szeretnék az alkotásaimból megélő, nyugalmasan szemlélődő író lenni, és mégis asztrológus vagyok még mindig, és ezzel egy csomó, magát szerfölött okosnak képzelő, művelt, vagy primitív szamárnak a beszólása miatti kényszer-harcokat vagyok kénytelen felvállalni. De legalább magánvállalkozóként így sem vagyok kénytelen politikailag korrekt lenni, és legalább képletesen úgy pofon vághatom őket szóban, mint amilyen pofátlanul kitanítanak és le "jósolgató"-znak, annak ellenére, hogy mindenütt elítélem a jóslást. - Szóval, végül mégis csak az ember legbelsőbb lelki békéje az ami számít. És nekem az adja meg a békét azon felül, hogy a családtagjaim jól legyenek, hogy ne kelljen sértő aljasságokat viszonzatlanul lenyelnem, illetve, hogy ne kelljen az igazságtalan állításokat kijavítatlanul hagyjam. Mert ha azt tenném, egészen biztos, hogy engem is elvinne a skorpió halálos betegsége: a prosztata-rák.
Szóval, jobb, ha az ember nem csinálhatja éppen azt amit igazán szeretne - pontosan mert esetleg éppen a karmája hatására vonzódik oda és abba az irányba, ahol csak dagasztani és növelni lehetséges azt öncélúan -, mint hogyha a sikervágyainak hódolván, megfeledkezik és elhanyagolja az élete más, annál talán sokkal, de sokkal fontosabb területeit! (Karmaoldási Életfeladatait!). Vagyis: ilyenkor ajánlatos az asztrológussal megnézetni azt, hogy nem-e éppen azzal a foglalkozással - munkával lehet jobban és inkább karmát oldani, mint ahogyan lehetne (Nem lehetne!) azzal, amire annyira, de annyira vágyunk. Merthogy éppen ide ékelődik be a kereszténység legfontosabb motívum rendszer, az értelmes áldozaté! Munkám során ugyanis rengeteg alkalommal tapasztaltam, hogy jobb egy kellemetlennek tűnő (Pl. takarítói, takarító női..), sőt, a németek és az un. őshonos nyugatiak által még le is nézett munkát elvállalni, mint egy élvezeteset, irigyelhetőt. Becsületszavamra, hogy nem hazudok: volt két évvel ezelőtt egy olyan rendelőm, aki egy fiatalkori kényszerhelyzetből kiindulva, úgymond profi takarítónővé vált magánvállalkozóként. Senki - tetszik érteni? - senki nem kérdezett és működött együtt a horoszkópkészítés során olyan értelmesen, mint ez a személy! Na, ebben az esetben egészen biztos lehettem abban, hogy a dupla szűz karmáját teljesen fel fogja oldani és, hogy a kezei sem fognak megsérülni, vagy elsorvadni a karma hatására végzett hibás sorskezelés következtében.
Hogy is mondja Jézus? "Mert az én terhem könnyű, és az én igám gyönyörűséges. gyönyörűséges." És azt is megfigyeltem tehát, hogy amikor valaki megfogadja a vonatkozó tanácsomat, és vagy tovább folytat egy ott hagyni kívánt munkát (Pl. a legtöbb esetben tanítás!), amit én karma-oldónak ítéltem meg, és most már spirituális tudatossággal folytatja azt, egy idő után erősen kezdi élvezni azt, mint én öt év szakmai gyakorlat után a horoszkóp-készítést. Mert ezt a részét nagyin szeretem az asztrológiának, de amikor szükségképpen tanítanom - magyaráznom kell, illetve példával illusztrálnom, azt, hogy az elképzelésekkel ellentétben, miképpen is működik a sors mechanikája, rengeteg negatív beszólást és rágalmazást kapok, mint ebben az esetben is például.
DE PERSZE, LÉTEZIK RENGETEG HIBÁS ÉS HAMIS ÁLDOZAT IS.


Csatolmányok:
Benedek Tibor (4).jpg
Benedek Tibor (4).jpg [ 138.67 KiB | Megtekintve 741 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.06.22. 12:23 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Csilla Szurdoky Én is minduntalan keresem , hogy a sorsomban miért kapom a nehézségeket, pedig Szilárd elkészítette több éve az elemzésemet, de nem került napvilágra , hogy már öt éve egyik súlyos betegségből megy a másikba a férjem, aki jelenleg ugyanazzal a problémával küszködik, mint Benedek Tibor.. Decemberben diagnosztizálták és azóta hősiesen küszködik..Onkológiai kezelések mellőzésével.
1

Tetszik
· Válasz · 1 napja

Anikó Bognár
Anikó Bognár Csilla Szurdoky kedves Csilla, szerintem a férje horoszkópjában lenne a válasz, mivel ő a beteg. Jobbulást kívánok.
3

Tetszik
· Válasz · 1 napja · Módosítva

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Anikó Bognár Abszolút!
2

Tetszik
· Válasz · 1 napja

Csilla Szurdoky
Csilla Szurdoky Köszönöm a hozzászólást.. Azt tudtam én , hogy ott kell keresni, meg is jegyezte, Szilárd akkor nekem, valami megállapításommal kapcsolatban, hogy nem kértem én fel őt arra, hogy elemezze a férjemet is. Akkor minden " majdnem " rendben volt, nem gond…Tovább

Tetszik
· Válasz · 1 napja · Módosítva

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd A hasnyálmirigy-rák meghaladásához, kigyógyításához, sőt, már csak a hasnyálmirigy gyulladásnak a megszüntetéséhez is, az egész szellemi - lelki alapállást kell megváltoztatni, vagyis a Rák- okozó karma miatti negatív tulajdonságokat (rögeszméket, ham…Tovább
1

Tetszik
· Válasz · 1 napja

Anikó Bognár
Anikó Bognár Csilla Szurdoky értem, sajnos sok férj nem fogadja el ezeket a dolgokat, és sokat ártanak ezzel önmaguknak és szeretteiknek is, kedves Csilla.
1

Tetszik
· Válasz · 23 órája

Csilla Szurdoky
Csilla Szurdoky Anikó Bognár így van ez sajnos nálunk is. Egyetértek..
1

Tetszik
· Válasz · 21 órája

Csilla Szurdoky
Csilla Szurdoky Kozma Szilárd Köszönöm Szilárd..

Tetszik
· Válasz · 21 órája

Csilla Szurdoky
Csilla Szurdoky Kozma Szilárd A férjem 78 éves, ebben a korban ez már nem megy, mikor eddig sem használt a szép szó. Pedig folyamatosan mantrázza, hogy miért kaptam én ezt..? Szilárd által említett " hamis valóságérzékelés és látás" tulajdonság fennáll.

Tetszik
· Válasz · 20 órája

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Anikó Bognár Igen, mi tagadás, ez a szomorú általános helyzet. A nők hamarabb ráéreznek a spirituális valóságra, mivel ők a szeretet megtestesülései általában és hamis szeretet nem létezik, csak egyeseknél megjátszott szeretet, de az ilyen álnokok is ritkán jutnak oda, hogy elhitessék magukkal, hogy valódi a megjátszott szeretetük. A férfiak - férjek - viszont, akik a Fénynek és a Világosságnak (kellene, hogy legyenek!) a megtestesülései, folyamatos hamis fényben kell hogy éljenek, mivel a materialista tudományos (életnyerési) ideológia és a technika - technológia, amivel a "felvilágosult" világunkat működtetjük, semmi más, mint hamis fény az egész vonalon.
- Amiként ezt a szerencsétlen sportoló tragikus esete is bizonyítja, aki még gén-kezelésnek is alávettette magát...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.06.22. 12:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szike Sára: ... és itt a Plútó is ott van a 4-es ház csúcsán.
2

Tetszik
· Válasz · 16 órája

Kozma Szilárd
Kozma Szilárd Igen. Akárcsak a 20 évvel ezelőtt meghalt 2,5 hónapos kislányunknak...- Akkor tanultam meg, hogy négyes ház csúcsán álló bolygók karmapontként "viselkednek". Vagyis arra figyelmeztetnek, hogy különösen kell figyelni azokra a bennünk levő őserőkre, amelyeket asztrológiai szimbólumokként megtestesítenek. (Nekem kettő van és mind a kettő negatív.) És itt éppen, a Tibor képletében, az isteni igazság ősereje került teljes sötétségbe...(Az Ég Alja nevű ponttal együttállásba.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.06.22. 12:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A fenti bejegyzésemmel eszem ágában nem volt a szenvedő - gyászoló családtagok bántalmazása (Különösen a szülőkre való tekintettel, mivel nekem is meghalt egy kislányom és mondhatom, hogy azt a rettenetet senkinek nem kívánom..), és talán az is logikus, hogy semmiképpen nincs szándékomban a szurkolók, vagy a tanítványok hadát magamra haragítani, hanem, ezeknek a szakrális "titkoknak" a felfedésével, csak arra akarok rámutatni, hogy mennyire nem egyezik az újkori modern és poszt-modern, polgári - világi életpálya-modell koncepciója az istentől elrendeltet életfeladatok felvállalásától és beteljesítési szükségétől. Vagyis, hogy mennyire tragikus ennek az eltérésnek a következménye. Mert az a keserves tragédia ami Benedek Tiborral történt, illetve az a spirituális következmény, aminek ő is többek között a szenvedő áldozata lett, mindössze a jéghegy csúcsának a hegyén csillogó kis gyémánt-köve.

UGYANENNEK az elvétett, tehát teljesen hibás - élet-megnyerési, vagyis: csúcsdöntögetési, és csúcson maradási - életmodellnek lett az áldozata a híres hegymászó Erős Zsolt is!

És ilyenkor persze, hogy eszünkbe jut az emberiség legokosabb tagjának és tanítójának az a figyelmeztetése, ami az asztrológiában (Mint sors-mechanikát figyelő tudományban) egy az egyben beigazolódik, és, ami szerint: "Aki meg akarja nyerni az életét, elveszti azt, és aki feláldozza az életét, megnyeri azt."

Meg az ami még inkább közelít az asztrológiához és ami szerint: "Az elsőkből lesznek utolsók és az utolsókból elsők."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO