ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd (Kozma Botond Szilárd) asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2017.11.22. 15:58

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.07.31. 19:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3614
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A pozitív Vízöntői és Skorpiói szellemiségnek megfelelően, nem vagyunk sem bádoggallérosak, sem vaskalaposak, tehát, aki úgy véli, hogy bármilyen tárgyi vonatkozású kérdésben, bármivel, vagy bárkivel kapcsolatosan hibás információt írtunk le az oldalon, vagy Kozma Szilárd és Joó Violetta hamis információt közölt az általuk készített videó-felvételek bármelyikén, bátran lehet kérni a hibaigazítást, vagy a téves és félre vezető információ törlését, mert, mi igen is hajlandók vagyunk a tárgyi bizonyítékokkal alátámasztott tévedések kiigazí1tására, vagy törlésére. Sőt, abban az esetben is hajlandók vagyunk erre, ha véletlenül olyasmit állítunk, aminek a tárgyi valóság szerinti igazságáról, sőt: a metafizikai valóságáról és hitelességéről nem lehetünk meggyőződve.

Például a Labant Csaba misztikus zenélő előadóművész, egyetlen fórumon, vagy legalább levélben sem kért fel (Tehát sem itt a Logoszon, sem magánlevélben, sem privát üzenetben) arra, hogy azt, amit egy videofelvételen elhangzó interjújából, az ő szájából - szavaiból - én kihámozhattam és ide leírtam, a második gyermeke halálának az ugyancsak szerfölött misztikus körülmények között történt elhalálozásáról, vonjam vissza, mert - A vádirat szerint legalább is! - a gyermek halála a valóságban nem úgy történt, ahogy azt én abban az itt is közölt és a youtube-on található interjúban tett, erre vonatkozó nyilatkozatából értettem és leírtam. Ehelyett, ez a szerfölött ambíciós misztikus előadó, aki hivatalosan a Nyilas jegyében született ugyan, de erős Skorpiói befolyással és beütésekkel, hivatottnak érezte magát arra, hogy minden hibaigazításra vonatkozó felszólítás, vagy kérés nélkül, bele keverjen egy rá nézve (Főként az ő idealista - hogy ne mondjam: forradalmári - misztikus eszméire nézve!) szerfölött nevetséges perbe, mert állítólag megrágalmaztam azzal, amit írtam abból, amit az ő szavaiból és mondataiból megértettem.
Holott, nekem tényleg nem lehetett és nem lehet ahonnan tudnom máshonnan, hogy mi is történt tulajdonképpen a ő meghalt kisbabájával, a gyakorlatban és ezzel kapcsolatosan bármit állítana ő határozottan azonnal elfogadnám, mint ahogy a baj is abból származott, hogy elfogadtam, amit ő állított a Debreceni Misztikus Társaság tévé-műhelyének a stúdiójában. Ő ugyanis ott arra célzott, hogy ő és a gyermeke valamiféle autóbalesetnek lettek az áldozatai, és hogy ezt a balesetet valakik - talán az oltásokat erőltető egészségügyi hatóságok - rendezték volna meg az ő számára. Mondom, hogy én ezért minden fenntartás és probléma nélkül akár bocsánatot is kértem volna Labant Csabától és a Logoszon azonnal kicseréltem volna az én értelmezésemet az ő remélhetőleg, a tárgyi valóságnak megfelelő állításával a halál körülményeit illetően. És főként, hogy a cikkemben nem is az volt a fontos, hogy milyen tárgyi vonatkozású körülmények között halt meg a gyermek, hanem az, hogy a számomra utólag felettébb misztikusan viselkedő és még misztikusabban viselkedő és nyilatkozó lantművész viselkedett a gyermeke halála után. Egészen pontosan, hogy egy mysztészhez meredeken nem méltó módon, ugyancsak misztikus célzásokkal, nem csak, hogy másokat hibáztatott a gyermek haláláért, de egyenesen arra célzott, hogy ő és ők valamilyen konspirációnak és valamilyen konspirátoroknak az áldozatai.
Sajnálom, hogy Labant Csaba, akivel az életben kétszer is találkoztam, és akivel együtt tartottunk előadásokat a 2OO4-es Bálványosi életmód táborban és nem csak, hogy együtt ebédeltünk és vacsoráztunk mint előadók ugyanannál az asztalnál, de akit én később még a Csíkszeredától 8 kilométerre fekvő Hosszúaszóba is eligazítottam és elkísértem gyalog, ahol ő házat - vagy csak telket? - akart venni, most anélkül, hogy hibaigazítást kérjen, egyből perbe idéztetett. Ezt nem annyira magamért, mint érte, mert ez a nevetségesen kacifántos vád, amit ráadásul még nevetségesebb, óndicsőítő szavak kíséretében megfogalmazott, már csak azért sem fog megállni, mert ezt a felszólítást elmulasztotta, arról nem is beszélve, hogy nekem az ő szavain és mondatain kívül, akkor, amikor az illető témát elindítottam, semmiféle más forrásanyagom nem állt a rendelkezésemre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.22. 16:28 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 677
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Linda,Egyelőre én velem nem zártad le a dolgot, a ravaszdi róka-féle "hazugságaimmal eltűnök, engedj futni" típusú, róka-lelket, júdás-lelket kímélő megoldás-felajánlásoddal - köszönöm szépen, de én nem megyek bele.

Lementettem a facebook-os irracionális vitázásodat velünk - az egész anyagot - azt valószínű, hogy amint időm engedi fel fogom tölteni a facebookra és a logoszra, és azt elemezve, meg a Szilárdnak privát levélben rólam írt megállapításaidat elemezve szépen megindoklom, hogy mi is a probléma azokkal az állításaiddal, és amíg azokat vissza nem vonod, tőlem bocsánatot kérve az ott elkövetett fölényeskedéseidért, addig azok nyilvánosak lesznek. - Tehát az olyan, szerinted soha nem volt fölényeskedéseidet, amikor is Szilárddal értelmesen eszmét cserélgetve, Szilárddal kezdtél finoman, burkoltan fölényeskedni és amikor ő erre figyelmeztetett és megkérte, hogy ne csináld ezt, akkor csak úgy merő gonoszságból és kegyetlenségből, visszakézből annyit vágtál oda, hogy "aki fölényeskedik, az Viola". Kérem szépen, miféle viselkedés ez? Miféle baráti beszélgetés az, ahol, amikor két ember egymással beszélget, és az egyik kezd fölényeskedni és a másik megkéri, hogy ne tegye, akkor az ahelyett, hogy barátian biztosítaná, hogy nem arról van szó és megmagyarázna a félreértést, illetve, ha mégis fölényeskedett, akkor beismerné és bocsánatot kérne, ehelyett két legyet egy csapásra módon odakeveri a barátja hozzátartozóját, hogy az szokott fölényeskedni, nem ő.

És Lindának ez újabban életfilozófiája lett, hogy semmit be nem ismer, és ha hibázik, akkor gyorsan a másik hibáját, vagy annak hozzátartozója hibáját emlegeti fölényesen - mert ugye ez őt mindenre feljogosítja, első sorban a mindennemű felelősséghárítására és persze a jól eső fölényeskedésre. - Neki újabban már érv lett az, hogy csak Viola fölényeskedhet, mert hát ott a Nyilas Lilith! - és ezt többször említi... Mert ez ugye érv! hát hogyne, csak az a baj, hogy soha semmi konkrét fölényeskedésemről nem írt, nem tette szóvá, csak így emlegeti, nagy okkultan, hogy a "Nyilas Lilith"
- Ezzel, nemhogy engem sért (egyébként a Lilithem nem Nyilasban van) de mindenki mást, aki Nyilas karmás blamál és lekezel ezzel. Úgy látszik, aki ezzel születik az Lindának a bokájáig nem érhet fel, mert Linda és a Nyilas Lilithesek, az két külön ember faj. Csak mellékesen megjegyzem, hogy miközben én rég kívülről tudom a Linda karmikus meghatározódásait, mert foglalkoztam vele eleget, amíg a problémáit írta a Logoszra, vagy olykor nekem is privátban, ő még azt sem tudja, hogy a Lilithem nem Nyilasban van (mint néhány közös ismerősünknek) hanem a Sárkányfarkam van a Nyilasban.

És akkor már ne is beszéljünk arról, hogy nyilvános vitáim, ellenségeskedéseim mind úgy alakultak ki, hogy engem a gyáva és gyengének látszó Oroszlán-Nyilast lekezeltek, nemcsak a NEM Nyilas karmás (!!!) Gerle Éva, de a Lindával egy karma-karakterű szintén NEM Nyilas karmás Tövissi Enikő!! Megmondjam, hogy ezek a nem Nyilas karmások többek között miért is kezeltek le? Hát pl. azért, mert mind a kettőnek a Sárkányfarkán áll a Nyilas uralkodója, a Jupiterje, pont, mint Lindának. És akkor már arról ne is beszéljek, hogy mit jelent, amikor nemcsak a Jupiterje áll együtt valakinek a karmapontjával, de a Plútója is - úgy, mint Lindának és Tövissi Enikőnek.
Ez pont olyan, mintha a Nyilas meg a Skorpió karma, sőt, Plútó szempontjából Halakkal is analóg. Na, tehát így blamáljad, Linda drága, a Nyilas karmát, amiről azt hitted, hogy neked nincs! Csak nekem, hát persze, Linduska karma nélkül született, mint minden Szűz.
- Azzal a Jupiterrel tud ő olyat, mint amit a Nyilas Lilith-ről képzel - ha nagyon akar, akkor tud! :lol: Nem kell félteni. A Plútóval együtt meg még intrikus és sunyi is - bebizonyította.

És nem is, mint asztrológustól érzem szörnyűnek és szégyenletesnek, amit művel - de persze asztrológusként is szégyen! - de első sorban az szomorú, hogy egy olyan ember jutott ide, akivel valamikor baráti ismeretség indult köztünk, és aki Szilárddal még inkább baráti relációban volt.

Tegnap írta ezt Linda Szilárdnak:
"Össze-vissza kutyulódtak a dolgok. Ha Viola a kioktató ecsetelés helyett, annyit mond mindössze, hogy elbuktam, mert ......nem vettem észre a kardfogú tigrist, mert éppen a magam dolgaival voltam elfoglalva ,,,,,,, ez az egész nem ebbe fut ki. Tehát ki a kevély? Ki az, aki magasztos litániát kezdett nekem írni? Már a Logoszon? Igen, leírta, hogy el volt foglalva a maga dolgaival, de bocsássa meg a világ, se egy, se két gyerek , se 3 , se 4 gyerekkel nem mentség ez. És csak annyit kellett volna írjon : elbuktam!!! baszki. és azután követelje rajtam, az én elbukásaimat. Mert a két dolog TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ. Nem mindegy, hogy gyereket érlelsz magadban vagy a más gyerekének a lelkét kell figyelgesd!!!!"

- Becsület szavamra, én úgy emlékszek, hogy ezt már hetekkel ezelőtt elmondtam videón, és leírtam a Logoszon. Kioktató ecsetelés helyett. Nemhogy helyett, de jóvalta előbb. Szerintem pont, hogy a vallomásaim hatására kezdett engem lenézni, már nem tudok másra gondolni.
Linda még most sem érti, hogy miért kellett "kioktassam". És kérem tessék megfigyelni: "Igen, leírta, hogy el volt foglalva a maga dolgaival, de bocsássa meg a világ, se egy, se két gyerek , se 3 , se 4 gyerekkel nem mentség ez." - Álljon már meg a menet, a francba is, hol állítottam én azt, hogy felmentem magam? Én vállalom máig a felelősségemet ebben, beismertem, és sajnálom, hogy az én hibám is közrejátszott az Emőkéék tervében. De ettől még nem hárítom a karmaoldási feladatom - kötelességem.

"és azután követelje rajtam, az én elbukásaimat. " - pontosan azután, sőt, még azután, hogy ő, aki viszont nem írta le, hogy miért kellett elvetesse a harmadik és a negyedik magzatát, ő fölényeskedik velem szemben, aki beismertem nyilvánosan is, hogy hol hibáztam. Velem fölényeskedik, és nem veszi észre, hogy nem volt más választásom már, nem kímélhettem tovább, meg kellett kérdezzem, hogy milyen alapon? Milyen erkölcsi alapon fölényeskedik?
Hibáztam vállalom és vállaltam, de nekem is családi karmám van, mégis vállaltam ezt a négy gyermeket.

Az eredmény és a tény akkor is az, hogy csináltam. És hiába próbálod Linda azt beállítani, hogy te ezzel meg azzal előrébb vagy 2O évvel, és én ne oktassalak ki, igazából itt te vétettél óriási nagyot ellenem, hogy primitív és gusztustalan fölényeskedésbe kezdtél, ami eleve primitív, de ráadásul alaptalanul.
Most azt magyarázod Szilárdnak, hogy az még rendben van, te csak kicsit hibáztál (két abortusz), az még belefér, de Violának milyen mentsége van arra, hogy 32 évesen négy gyermekkel, három kamasszal és egy kicsivel "ELBUKOTT"? Na milyen?
De hol kerestem én mentséget?
Azt írod, hogy nem mentség se kettő, se három, se négy gyermek mellett, hogy nem tudtam odafigyelni eléggé! Vagyis? Vagyis Viola igenis, hogy helyt kellett volna álljon, és ezek után Viola kussoljon. - Csüdöm Linda nem kellett volna helytálljon azért a harmadik magzatért, ami csodaként megfogant neki, se a negyedikért, ami még azután is megfogant, de állítólag "rosszul".
Azt, hogy egy ilyeneken keresztül ment ember fölényeskedik velem, és oktat ki sajnos hibásan - fantazmagóriákat hirdetve az anyaság témájában, azt nem nézhetem el és nem hagyhatom, egy bizonyos határon túl még neked sem. Az, hogy így viselkedsz azzal ország világ előtt leleplezed azt, hogy nemcsak a magzataiddal és a sorsoddal bántál el, de a lelkiismereteddel is, és spirituálisan nagyon lesüllyedtél. A vitákban képtelen vagy a lényegnél maradni, irracionálisan csapongsz, nem érdekel a valóság, a realitás, csak az érdekel téged, hogy nehogy valamiben lemaradottnak tűnj hozzánk képest. Sőt, kapva kapsz az alakalmon, hogy végre valahára fölényben lehess velem, abszolút meggyőződéssel, minimális bűntudat nélkül.

Hiába akarja Linda beállítani magát anyaságban előljárónak, pl. velem szemben - lehetne is, de nincs ott. Bár ott lenne, semmi probléma nem lenne, tisztelném, mint ahogy tisztelem a férjemet az anyai képességeiért, pedig nem is nő. Leginkább akkor lenne, amiért tiszteljem, ha vállalta volna a csodaként megfont harmadik gyermekét, és ha már azt nem, akkor a negyediket, ha rosszul fogant, hanem. De így elbánni a sorssal és két megteremtett élettel, hát ez, nekem nem fejlődésnek tűnik, és főként nem a Rák karma oldásának, akár teszi a nyolcas házba a Szaturnuszát, akár nem.

Vagy lenne bölcs legalább, és tisztelném mint ahogy tisztelem pl. Nagy Annamáriát, aki sokkal később lett a férjem tanítványa, mint én, de szerintem messze velősebb, bőségesebb tanulmányokat ír, mint én. Én igenis megadom a tiszteletet annak, akinek van, amiért. Ráadásul Lindát is elismertem régebben, mert volt időszak, amikor tisztán-látott, összeszedett és komoly volt. Ez hogy kikezdett engem, ez számomra indokolatlan, és a "Nyilas Lilithemen" kívül nem is magyarázta eddig semmivel, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Nagyon haragszom rá, megmutatta, hogy az ellenségem akar lenni és igazságtalankodni akar velem, mint Tövissi Enikő, vagy mint Gerle Éva. Ha már ennyire képtelen volt visszafogni a velem szembeni fölényérzetét, akkor legyen, legyen az ellenségem - egyenlőre bocsánatot eszében sincs kérni. Legyen meg az akarata.

Én most már ezeket a nagy könnyen felém dobált igazságtalan elítéléseit nem hagyom szó nélkül. Kap viszontkritikát és akkor majd képes lesz eldönteni, hogy ki is mentegette magát, meg hogy tényleg olyan jól helyt állt egy felnőtt és egy kiskorú gyermek mellől magzatokat kapartatva és erre fel, végülis milyen anyai minőségbeli 2O évnyi elönyre és többlet tudásra hivatkozik? Mert köszönöm szépen az ilyen sátáni megoldásokkal, nagy megbánatlanul nincs, amiért ő engem blamáljon. Az egy dolog, hogy amit művel velem, abból is ordít a bűntudat-elnyomásból fakadó, a súlyos visszaélés miatti kudarcérzését kompenzálni vágyó olcsó kevélykedési késztetés, de én arra is emlékszem, hogy Szilárd mesélte, hogy Linda valami külön elméletet gyártott arról, hogy a negyedik gyermeke malformációjáról, aki nem őt tükrözte. Illetve ha őt tükrözte, akkor azt, hogy erőltette az anyaságot. Tehát, hogy csak azért akarta a gyermeket, hogy elmondhassa magáról, hogy oldja a karmáját vagy mi a csudáért - nem olvastam a sok és hosszú spekulációkkal teli leveleit.
Nekem azt írta a napokban, hogy hát "ennyire voltam képes" - de itt nem a képességei végességéről van szó, mert nem elvetélt, hanem elment és kivetette előbb az egészségesnek tudott magzatot, mert a tudattalanja nem bírta elviselni, hogy új élet van a méhében és napokig hányt, aztán elkapartatta a negyediket is, mert az állítólag rosszul fejlődött.
Ez milyen felelős, milyen metafizikát tudó emberi hozzáállás? Milyen metafizikai tudáson alapuló megoldás ez? Várandósan hányt és ahelyett, hogy feloldotta volna a tudattalan ellenállását és valahogy végigvitte volna a kilenc hónapot, mint több száz materialista, aki hány az első hónapokban, de nem: ő ment és megszüntette a karmafeloldási életfeladatot, megszüntette azt az életet.
Ennek az anyai teremtő erővel szembeni véteknek és rombolásnak az eredménye lett, hogy a következő rosszul fogant, de az, hogy megfogant az az előző vétek helyrehozásának a lehetősége volt. Hát, ő azt is elvetette. Hogy ezeket nem asztrológiai alapon tette az biztos, ezt pontosan, hogy a horoszkópjából kiolvasható életfeladatok vállalásával szemben tette.
Senki nem bántotta őt eddig ezzel, én nem ítéltem őt el ezért, nem is foglalkoztam ezzel. Örvendtem az anyai sikereinek, ennek jelét is adtam felé. És erre mi történik, amikor nálunk történik baj, nehéz sorsfordulat, mert a legnagyobb lányunkat az anyja rossz útra téríti? Linda neki áll fölényeskedni mindkettőnkkel szemben! És még megjegyzéseket tesz, hogy nem ő az, akiből a fölényeskedés fakad - fakadhat, hanem Viola!? Most már hogy képzeli?

Ha ő neki rendben lenne az anyai lelkiismerete, akkor a velünk történtek alapján nem lett volna szüksége magát velem összeméregetni és minden áron engem és Szilárdot is (!) :lol: kevesebbnek és vétkesebbnek kihozni szülői minőség szempontjából, miközben, ő is Szilárdtól tanulta!

Neki az anyaság valami verseny? Versengés tárgya? Mert nekem nem. Amikre pedig hivatkozva bizonygatta a vélt előnyeit, az nevetséges idealista ötlet volt mind. Amiknek ő maga sem felel meg egyáltalán és nem is fog - bezzeg engem elmarasztal és nekem erőlteti azokat.

Utólag azzal akarta menteni a róka-bőrét, hogy ő csak az anyaságot istenítette, mert a 4. házban van a Neptunusza - De amikor eldöntötte, hogy abortál, akkor miért nem istenítette az anyaságot és szülte meg azt a drága életet, aki fogant? És másodjára? Akkor nem ott volt az a Neptunusz? Arra mentség a két másik gyermek, hogy arra kellett figyelni? Ki hallott már ilyet? És a nagyfia akkor már 21 elvolt múlva! - Ez nem is isteníteni való anyaság a számomra.

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.22. 23:27 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 677
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kutyulsz kavarsz, és még ezen felül is mindig van két verziós válaszod: hogy te sosem vagy hibás, vagy ha igen, az semmi, mert bezzeg a másik! És még annyira senkiházi is képes vagy lenni, hogy miután rendszeresen fölényesen írtál Szilárdnak rólam, most bebizonyítod, hogy én már állítólag lenéztelek rég... Majd amikor este nem hagy aludni a lelkiismereted, akkor olvasd el újra, amit írtam - utólag leegyszerűsítettem a szöveget, és megtördeltem, mert én is fáradtan kellett ezzel foglalkozzak és nem tudtam jól összeszedni a lényeget, mert azt se tudtam, hogy fogjak neki a nyakatekert okoskodásaid kibogozásának - embert próbáló feladat.
Tehát majd akkor, amikor az Árnyék-éned nem hagyja ki a részleteket és nem cserélgeti az időrendi sorrendet, stb., olvasd el újra. Addig nincs veled, amit csinálni, az ilyen őrült tényleg csoda, ha egy gyereket képes gondozni.

Ja, és majd, amikor esetleg elrákosodik a végbeled, vagy a méhed, amikor demens leszel, és amikor a lelked mélyét maró, oldatlan rák karma szomorúságával mész a túlvilágra, akkor is nyugodtan hivatkozz és háríts rám mindent, hogy az mind semmi amit te csináltál, mert bezzeg az a nagyképű Kozma-Joó Violetta, miket csinált! Mondd meg nyugodtan a jóistennek, hogy mi a francot képzel, hogy te oldod majd a karmádat, amikor az a hülye, nyilas karmás Kozma-Joó Viola "se uralkodott magán"! Nézzenek oda! - Jópofa vagy te, Linda. Ne félj, a végén majd kiderül, te min és mennyire uralkodtál, megkapod te is a méltó következményeit a tetteidnek, szép lesz az, amiket így ilyen lelkiismerettel "bántál meg".

"Hát vedd tudomásul, hogy annyira hárítom , mint te , amikor olyan helyzetben vagy és voltál, amikor nem sikerül uralnod a karmád kínjait. Annyira. " - Nem lehet erre mit mondani, elborult az agyad. Az én tudattalanom úgy reagált a Szilárddal való elköteleződési szándékomra, hogy a térdeim bénulni kezdtek, néhány hónapig csak a bal, majd a jobb is. Ividőnek a csecsemőkori állandó ordítósaitól - sírásaitól pedig gyomorfekélyt kaptam. Mondjuk engem ezek különösebben nem érdekelnek, ez volt a legkevesebb: hogy nálam materializálódtak, amikor a tudattalanba lenyomódtak, de ez semmi volt ahhoz a lelki-szellemi szenvedéshez képest, amikor a felszínen voltak és le kellett győzzem, ami bennem van. (Lehet, hogy te most épp ebben vagy benne, mert te is úgy viselkedsz, mint aki menten el is kárhozik. Remélem, győzni fog az örökéletbe tartó isteni magod.) - Ezeket is vedd azért majd számításba és hasonlítgatás alá, amikor esetleg még az úristennek magyarázod, hogy miért kellett elmenj az orvoshoz, hogy a méhedben levő magzatot megölje és kitakarítsa onnan, akit harmadikként fogantál, s a negyediket is. Eddig én ezt nem feszegettem és tiszteletben tartottam a döntéseidet, kívántam, hogy boldog légy, szorítottam neked - de most megmutattad nekem, hogy hogyan is oldod te közben a karmáidat, úgy hogy már nem tudtad mivel lenyomni és elhallgattatni a lelkiismeretedet! Úgyhogy nem volt indokolt, amit tettél, súlyosan vétettél, és most már belekeseredtél a lelkiismereted lefojtásába és most már kell gonoszkodjál, fölényeskedjél, és kicsinyesen konkuráljál, mint a gonoszságától megkeseredett lelkű és őrült gerleéva, vagy Benkő Emőke.

(Ami a "miért nem írtál privátban" című replikádat illeti: hát nem te kellett volna privátban írd, ha lett volna benned becsület és egyenesség? Még a nyilvánvaló aljasságodat is ilyen természetesnek veszed és az én védekező reakciómat ítéled el?
De legalábbis, ha még Szilárdot barátodnak érzeted, akkor egy vitában nem kellett volna, egy baráti jelzésre visszavágni olyannal, hogy benned nincs kevélység, azt keresse a Nyilas Lilith-nél! Vagyis a feleségénél. Kettőtök közt folyó eszmecserékbe, minek kellett engem rendszeresen odakeverjél? Előkapd a nyilas karmámat, mint egy ütőkártyát. Így akartad meggyőzni az igazadról? Ilyen aljas szurkálásokkal?
Hát, persze, hogy amikor láttam, miket írsz, akkor már tudtam, hogy júdás vagy - júdásokkal nem levelezek privátban.)

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 08:09 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 485
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Nézd Viola, azt mondtam, hogy véleményem volt. Nem azt , hogy nem vagyok hibás. Senkinek , de az égadta világon senkinek, még a falubeli asszonyoknak se, akik sajnálták, hogy a gyerekprojekjeim nem sikerültek még azoknak sem mondtam azt, hogy nem vagyok hibás. Azoknak,meg akik rendelkeznek horival vagy én készítettem nekik horit, azt mondom és mondtam, ami van. Amit tudtam megtettem, a horoszkópom szerint. Valószínű nem jól csináltam valamit. Majd, ha egyszer meg tudom fogalmazni, leírom. Egyelőre keresem és naplózom. Szilárdhoz se azért mentem, hogy zaklassam és elvegyem tőletek a pénzt, ahogy te azt nekem lefested. Nem szórakozásból fordultam hozzá. Hadd tegyem hozzá, hogy próbáltam meg is hálálni a törődését azzal, hogy bár az Emőke ügy idején pont várandós vagy pici babás voltam (már nem tudom pontosan) és ez már önmagában is nálam sok odafigyelést igényelt, mégis mentem segíteni Szilárdnak. És a Gerle ügy esetében is, amikor is rettentő erőfeszítésekkel (de most utólag azt kell mondjam erőlkődésekkel) "álltam a sarat" , vagyis igyekeztem nem gyengélkedni, akkor is mentem gerlét szidni. Úgy látom csak szidástól és pellengére állítástól Gerle Éva sem tud más lenni, oda a saját ereje és még sok minden kell. De ez is vélemény.

Nem tudom neked leírni , miért sikerült Réka és a többi nem. És hiába erőlteted, hogy te megmondod helyettem, és majd nyílvánosan te bebizonyítod, hogy én milyen ilyen és olyan vagyok, mert akkor sem tudom egyelőre megfogalmazni. Csak odáig jutottam el, hogy keresem. Mind elemezgetheted a horoszkópomat, és szidhatsz kegyetlenül, mert az nem elég , ahhoz, hogy ne legyek rákos , satöbbi, amiket ide felsorolsz. Ahhoz az én rálátásom kell és az nálam van. Neked a térd vagy egyéb bántalmaid se attól múlnak el, hogy jól leszidnak érte, hanem attól, hogy azokat megértetted és az asztrológus férjed támogatásával és a rendelkezésedre álló körülmények mellett tudod oldani. Te mind nevezheted kutyulásnak, akkor se tudok mást mondani. Nem értem, miért mind erőlteted? Milyen vallomásokat akarsz még kicsikarni? Például, a horoszkópom után, hetekig éjjel-nappal naplózva, értelmezve készültem meghaladni a karmám. A második babánál ezt hiába csináltam, mert közben a sors keze ott volt, olyan körülményeim voltak, hogy hiába hagytam a babát, nem volt elég. Tovább , még jobban erőt vettem magamon, megint nem sikerült. Tehát eddig az erőt vevés és akarás és hagyás nem volt elég. De mindegy is.

Nem tudom, honnan veszed, hogy az úristennek lehet magyarázni. Én sose gondoltam ezt. Még a vallásos korai fiatal koromban sem. Ha féltem az úristentől akkoriban ( persze, egy szakállas nagyúrtól) valamiért, az volt, hogy nehogy akarata, elvárása ellen tegyek. Nem ismertem, hogy néz ki, de tudtam, hogy a miatyánkoktól és a szűzmáriáktól, amiket annak érdekében osztanak ki a papok, hogy behízelegnek egyet ártatlanságból és attól meghatódik az úristen, nem fog történni semmi. Nem tudtam megmagyarázni akkoriban a korrupciót és senki se tudta, pedig papokkal is volt alkalmam beszélgetni. Magamtól kerestem , anélkül hogy tudtam volna mit is keresek. Most azt is tudom, hogy erőlkődésektől és erőltetésektől és szidástól sem fognak jobban menni a dolgok. Sőt, minél nagyobb az úgynevezett igyekezet és minél jobban szidják az embert, annál jobban összezavarodik. Legalábbis én.:) Nem a lelkiismeretem zavarától nem tudok aludni Viola, hanem ha egyszerre rámöntenek egy talicska szart és nem világos, miért kaptam. Nem a haragomat élvezem, hanem zavar , ha nem látom, mi ez a katyvasz. Ezért ne haragudjál nem szeretném és nem is akarom már megbeszélni veled az élet dolgait, mert nekem ezek a technikák , amiket alkalmazol, csak nehezítik a megértést. Nekem más technikáim vannak. Ahhoz, hogy a megkülönbőztetéseket meg tudjam tenni, nekem nem használ a te technikád. Hiába nagyolsz és fújsz fel dolgokat, szidsz és csúfolkodsz, és közben tévedsz is, mert nincs hogy ne tévedj, mert ez engem nem segít hozzá a világos látáshoz, csak még jobban összezavar.

Légy szíves tehát, hagyjál békén. Köszönöm.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 09:10 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 485
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Még annyit teszek hozzá: amikor hozzám fordulnak kérdésekkel az emberek, főleg, ha barátaim az illetők és tudom a nyomorukat,(ők is az enyémet) hogy szem előtt tartom azt, nem jókedvűkből, nem gyerekeskedésből kérdeznek , nem azért, mert nem akarnának látni.

Tudják a horijukat, de kell valami infó ahhoz, hogy értsék is, amit látnak. Még akkor is ezt alkalmazom, amikor elteltek évek és akkor bukkanak fel problémák. Ha nincs időm, akkor csak annyit mondok, nincs idő most, de ahogy lesz , mondom a dolgokat.Azt gondolom, pont a bizalom az, ami a hitet alapozza. Tehát nem feltételezek és nem válaszolok nekik a feltételezéseim alapján. Nem tudom mi van az életükben, lehet, hogy akkor, ijedelmükben vagy fájdalmukban vagy egyéb körülményeik folytán, nem tudják pontosan megfogalmazni a gondolataikat. Ritkán jutunk oda, hogy szidnom kelljen, ha megy a dolog másképp is. Felnőtt emberekről van szó. És eszembe nem jut, éppen Tövissi Enikő óta, hogy a barátainkká vált személyekkel ne tudnánk privátban lebeszélni egy dolgot. Nem tudom Gerlét miért kell erre a lapra tenni, hiszen én nem álltam ki fölényesen és kritizálni vaegy cikkedet a hátad mögött. Mindegy. Nem is érdekel.Nem tudom hogy magyarázzam, nehogy ezt is félreértelmezd és megint jöjjél egy talicska szarral. :) Mindegy. Más a technikám (lehet azért, mert nő vagyok, nem tudom) és eddig úgy néz ki, hogy segít a látásban. A visszajelzések ezt mutatják.

Miért nem mondtam neked egyenesen,amit a férjednek? Mert nem gondoltam, hogy ekkora súlya van egy véleménynek.

Figyeltem az életedet, amit a videókon keresztül lehet látni. Én is drukkoltam neked, de voltak kétségeim is, amikor azt láttam , hogy erőlkődsz. Nem bántalak, leírom, amit lehetett látni és amit mások is láttak. Hiszen ti is mondtátok, hogy jöttek jelzések, miszerint úgy néz ki, hogy nem beszélsz eleget, nem beszélsz magabiztosan, stb.Én is láttam. De nem is gondoltam, hogy lehet ez másképp. Minek zavartalak volna meg és nagyokosan írjak neked levelet arról, hogy bár szép és tiszteletre méltó amit vállaltál , vajon lehet-e "sikered",lévén, hogy egyszerre kell mindent csinálj , ekkora családdal, más anya szült gyermekekkel. Még akkor is, ha Szilárd már megnevelte a gyerekeket és van ott rend. Hirtelen kell felnőjjél. Én is hirtelen kellett felnőjjek és nem értem vele sokat, nem spórolhattam meg azt, hogy fel is fogjam , miért és hogyan történnek a dolgok az életben. Csak én előbb éltem jó sokat és azután értettem meg , amit éltem. Erre értettem az "előnyőm". :) Úgy gondolom most is, hogy sem a gyakorlatot , sem az elméletet nem lehet megspórolni. És ennek kapcsán motoszkált a fejemben az, hogy "be lehet-e hozni" azokat a tapasztalatokat, amiket saját gyerekkel van lehetősége valakinek egyszerre? Mindegy-e az, amikor sorban születnek a gyerekek valakinek, és fokozatosan tanul bele az anyaszerepbe (de kevés is ez a szó a szemléltetéshez, azt gondolom) vagy supsz felvállalja.(Hősnek hőstett, persze. De ne haragudj, engem a hősiesség nem érdekel, amióta hősiességemért elvette az úristen a gyerekeim, mert nem érvényes semmiféle hőstett) Saját megítélésem szerint nem lehet mindegy. Vagyis, ha előszőr tapasztal valaki és azután érti meg más dolog, más az, amikor bár tudja elméletben , de hiányzik a tapasztalat és más az is, amikor éberen igyekszik élni, hogy a tudását kipróbálja a gyakorlatban. Még jó, hogy született Ividő, azon volt esélyed "gyakorolni", amit a másikoknál nem lehetett, mert egyrészt nagyok voltak és az apjuk gondozta, nevelte, másrészt nem "véreid". Volt rá példa már, hogy melyik anya diktálja a sorsot nálatok. Most is az van. Nem tehetsz semmit, úgy látszik.

Ennyi. Reméleg elég lesz már.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 10:55 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 677
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
„Néyd Viola, azt mondtam, hogy véleményem volt. Nem azt , hogy nem vagyok hibás.
Senkinek , de az égadta világon senkinek, még a falubeli asszonyoknak se, akik sajnálták, hogy a gyerekprojekjeim nem sikerültek még azoknak sem mondtam azt, hogy nem vagyok hibás."
- És belül, a lelkiismeretednek?

"Azoknak,meg akik rendelkeznek horival vagy én készítettem nekik horit, azt mondom és mondtam, ami van. Amit tudtam megtettem, a horoszkópom szerint. Valószínű nem jól csináltam valamit. Majd, ha egyszer meg tudom fogalmazni, leírom.”
- Ha olyan nehéz rájönnöd arra, hogy miért kapartattad el a 3. és 4. gyermekedet, akkor hogy lehet, hogy pl. jobban tudod, hogy mit kellett volna én máskép tegyek 3 kamasszal és egy kicsi gyermeket nevelvén, hogy Medát ne csábítsa el az anyja? Előbb nem a magad hibáit kellene átvilágítsd mielőtt egy nehezebb és összetettebb helyzetben levő embert kioktatsz és fölénybe helyezed magad? Sántít ez a dolog kicsit, nem úgy érzed?

„Egyelőre keresem és naplózom.”

- Hát, akkor keressed! És megkérlek szépen, hogy a nálad jóval több áldozatot vállaló társaidat ne okítsd ki, ne fölényeskedj, amikor is te jóval könnyebb helyzetben, egy kiskorú gyermeket gondozva, fix fizetésű férjjel elvetettél egy majd még egy magzatot, miközben tudtál már rég a rák karmádról is.

” Szilárdhoz se azért mentem, hogy zaklassam és elvegyem tőletek a pénzt, ahogy te azt nekem lefested.”
- (Milyen pénz elvételt festettem le? Ja, hogy konkurálásból fölényeskedsz velünk? :D hát, Linda, én szeretnék neked hinni, de olyan ordenáré módon leleplezted magad....Nem persze, nem azért mentél, hogy zaklassad Szilárdot, csak pofátlanul állandóan gyötörted, az bezzeg derogált, hogy a tanítványa legyél De legalább azzal megháláltad volna, hogy nem kezdesz fölényeskedni azzal az emberrel, akit évekig nyaggadtál a bajaiddal, amikre a választ – mint mindenki láthatja a nyughatatlan, minden értelmet nyakatekerő természeted miatt – nagyon sokat kellett magyaráznia Szilárdnak. (Én fel is adtam ezt, nem volt erre időm, ezért nincs már levelezés közted és köztem, régóta.)

„Nem szórakozásból fordultam hozzá."
- És akkor már hálásnak sem kell légy, vagy mi van? Akkor az neked járt mindenképpen? A minimális baráti tiszteletadást is megvonva aztán?

"Hadd tegyem hozzá, hogy próbáltam meg is hálálni a törődését azzal, hogy bár az Emőke ügy idején pont várandós vagy pici babás voltam (már nem tudom pontosan) és ez már önmagában is nálam sok odafigyelést igényelt, mégis mentem segíteni Szilárdnak. És a Gerle ügy esetében is, amikor is rettentő erőfeszítésekkel (de most utólag azt kell mondjam erőlkődésekkel) "álltam a sarat" , vagyis igyekeztem nem gyengélkedni, akkor is mentem gerlét szidni. Úgy látom csak szidástól és pellengére állítástól Gerle Éva sem tud más lenni, oda a saját ereje és még sok minden kell. De ez is vélemény.”
- hát, Szilárd is segített rajtad, és foglalkozott veled, a nekem magyarázással rengeteget! Bár, lehet, hogy hiába. És meg is köszöntük neked, amikor te segítettél, de ez sem indokolja, hogy most már fölényeskedned és aljaskodnod kell, mert nem írtál te annyit a Gerle ügyben, mint amennyit kerested Szilárdot, és amennyit ő kellett neked magyarázzon a nem-értéseidre reagálva – sokat nem ért, úgy látom. Ami pedig Gerlét illeti, egyrészt magunkat védtük, nem pedig az ö megváltoztatása volt a célunk, ne kend ránk a te idealista elképzeléseidet.

”Nem tudom neked leírni , miért sikerült Réka és a többi nem. És hiába erőlteted, hogy te megmondod helyettem, és majd nyilvánosan te bebizonyítod, hogy én milyen ilyen és olyan vagyok, mert akkor sem tudom egyelőre megfogalmazni.”
- De, igen Linda! Megmondom! Mert te annyira meg akartad mondani, hogy én milyen vagyok, most már ne mind menekülj, mert úgy is kontrát kapsz, adtam én neked időt visszavonulni eleget, miért nem gondolkodtál akkor, hogy kell-e ez neked, ez a velem való fölényeskedés? Most már nem tetszik a annyira a dolog, igaz? Csak amíg engem kontra nélkül leblamálhattál és Szilárd áldozatosan igyekezett neked mindent magyarázni, addig tetszett! Igaz? Megmondom én neked, hogy te milyen vagy: Lelkiismeretlen. És mind húzhatod az időt évekig, és áltathatod magad, hogy nem tudod, miért történt. Vajon miért is fogtad magad kétszer is, hogy elmenj és letedd az orvosnak a kemény pénzeket, hogy kiszedje belőled a magzatakot? Vagy az olyan nagy talány, hogy miért hánytál várandósan? Vagy mi olyan rejtélyesen nehéz magaddal szemben? Miközben rajtunk kuncogsz, és velünk fölényeskedsz? – Te nem nem tudod, hanem nem akarod megfogalmazni! És ezért értetlenkedsz annyit, és ezért utálod azt, aki érti, és még azt is, aki neked évek óta barátként időt és energiát nem sajnálva több oldalas válaszokat írt hogy hátha megérted azokat!!!

„Csak odáig jutottam el, hogy keresem.”
- Nagyon lelkiismeretesen keresed! És a keresésbe meg már odáig jutottál, hogy te helyt álltál, de bezzeg Kozma-Joó Violának az ölébe hullott minden, és végre „elbukott”. Pont. És most már akkor tűnjön el a színről, majd Csüdöm Linda megmutatja mindenkinek, az igazi anyaságot :DDD azt se tudod, hogy ennek örüljél-e, vagy a világba kiabáld a félelmedet, hogy viszont, akkor vajon veled mi lesz ?, mert, hogy te önállóan sokra nem jutsz! Ha az a "technika" (tudás) nem jó, amit mi képviselünk. - Nagy a te dilemmád, Lindus. Ki oldja meg?

„Mind elemezgetheted a horoszkópomat, és szidhatsz kegyetlenül, mert az nem elég , ahhoz, hogy ne legyek rákos , satöbbi, amiket ide felsorolsz. Ahhoz az én rálátásom kell és az nálam van.”
- Hát, így van, Linda. Ha te nem akarod a hibáidat beismerni, azon az Atya úristen se segíthet. Elemezheti neked akárki a horoszkópodat és figyelmeztethet bármire, te már eldöntötted, hogy nem érted és ebből nem engedsz sehogy.

„Neked a térd vagy egyéb bántalmaid se attól múlnak el, hogy jól leszidnak érte, hanem attól, hogy azokat megértetted és az asztrológus férjed támogatásával és a rendelkezésedre álló körülmények mellett tudod oldani.”
- Ahogy azt Móricka elképzeli! Jesszus, Linda, és te hiszed magadat asztrológusnak?.... Ez lesújtó. Mert ami miatt a térdeim bénultak azért a szellemiségért kaptam szidást én is attól, akivel szemben elkövettem, és megérdemeltem! És kaptam a szidásnál ezerszer megrázóbb sorshelyzeteket, és megbántam. Tudod? Sajnos, van, hogy a másik fel kell emelje a hangját, és van, hogy kiábrándító az ember és ennek a másik, akit megkárosít, akit elárul, az hangot is ad és az nem piszi kommunikáció :D Szerencsére, hogy voltak olyan gerinces emberek azok, akikkel szemben vétettem, hogy a képembe vágják. Isten segítse őket!
Igyekeztem is pár napon belül belátni, és megbánni.
De téged se szidott senki egyik várandósságod alatt sem, se a hányásokért, se a malformációs magzatért, hanem biztattunk, segítettünk, az információk és a körülmények megvoltak neked is bőven, vagyha nem, akkor mire fel vagy most asztrológus, ha nem volt információd a rák karmádhoz, és ha nem tudtál olyan körülményt teremteni, hogy oldjad? Te a karma oldási „körülményt” a lehetőséget elutasítottad,– nem pedig nem adatott meg. Ne mind szépítsd.
Azért kellett szembekerüljek veled, mert te fölényeskedni kezdtél, hiába nem akarod érteni és látni, és ezzel végülis te leplezted le magad, hogy mi van a lelkedben, és hogy dolgoztad fel a vétkeidet. Mindez csak most derült, abból, amit művelsz. Csak most derül ki, hogy nincs benned felelősség és képesség a bűntudatra, így megtisztulni sem tudsz. - De lehet, hogy igazad is van. Ezen nem segít a naplózás, se a horoszkópod magadnak való értelmezgetései, ezen csak a krízis segít, akkora krízis, amiben kénytelen vagy magadon uralkodni, amikor már túl nagy a tét ahhoz, hogy felmentsd magad és a szőnyeg alá seperd és mással foglalkozz. Ha szerencséd van és kegyes a sors, akkor add még krízis lehetőséget, hogy újjászülethess, ha nem, akkor továbbra is hagyja, hogy bebiztosítva élj és elkárhozz.

„Te mind nevezheted kutyulásnak, akkor se tudok mást mondani.”
- Kit érdekel, hogy nem tudsz mást mondani? Akkor fog be a szád, ülj le a fenekedre és ne velem fölényeskedj, ha ennyire megátalkodottan képtelen vagy a hibabelátásra és ezért mindent kitekersz, máskor ne is kezdj bele, mert következményei is vannak az össze-vissza locsogásnak és fölényeskedésnek.

„Nem értem, miért mind erőlteted?”
- Azért, mert mind - mind fölényeskedtél velem alaptalanul és fantazmagóriákat összehordva a magad igazolására, azért. Azért. Világos-e?


„Milyen vallomásokat akarsz még kicsikarni?”
- Ne fölényeskedj. Mibe reménykedsz még? Ha csak ennyi telik tőled, akkor tényleg menj inkább a francba… lelkiismeretlen idiótává teszed magad.


”Például, a horoszkópom után, hetekig éjjel-nappal naplózva, értelmezve készültem meghaladni a karmám."
- Hetekig???! És aztán? Azzal rendszeresen kell foglalkozni! Volt rá időd.

"A második babánál ezt hiába csináltam,"
- Annak oka volt, ha hiába végezted, akkor előtte te jól el kellett hanyagoljad az önvizsgálatot, évekig.

"mert közben a sors keze ott volt"
- Nem, mert ott volt a sors keze. Azok a te szellemiséged következményei voltak, a te életfeladataid.

"olyan körülményeim voltak, hogy hiába hagytam a babát, nem volt elég."
- Miféle olyan körülmények? Hagyjuk már a mesét. Férjed volt, fix fizetése volt, lakásotok volt, megfogant, egy kiskorú gyermeket neveltél - miféle körülmények nem voltak elegek?

"Tovább , még jobban erőt vettem magamon, megint nem sikerült. Tehát eddig az erőt vevés és akarás és hagyás nem volt elég. De mindegy is. „

- És akkor milyen alapon készítesz horoszkópokat? - Másfelől, hogy mersz te arra hivatkozni, hogy erőt vettél magadon és "nem ment", miközben nem "nem ment" HANEM TE BEAVATKOZTÁL ÉS MEGSZAKÍTTATTAD!!! Ezt nem úgy mondják, hogy erőltetted és nem mert, hanem úgy, hogy nem akartad és beleavatkoztál erőszakkal, önállóan igénybe vett orvosi megszakítással, mind a kétszer, ezt így hívják! A "nem ment" az arra vonatkozik, hogy valaki akarja és elvetél!

”Nem tudom, honnan veszed, hogy az úristennek lehet magyarázni. Én sose gondoltam ezt.”
- Dehogynem. Tudod, honnan veszem? Tőled. Téged parodizállak, annyira szánalmasan fölényeskedsz és méregeted magad hozzám, miközben soha ilyen verseny meghirdetve nem volt :D Akkor kinek másnak csinálnád ezt a cirkuszt mind a saját lelkiismereted megvezetésére? Linda, mindenki látja, ne légy naiv.


”Még a vallásos korai fiatal koromban sem.”
- Most viszont csinálod, már régóta, ha így kiütött rajtad. Úgy látszik így készültél te a horoszkópodból a karmaoldásodra, vagy nem tudni, hol gyakorolhattad ezt így be, de már elintézted magadnak jól az egyszer biztos.

„Ha féltem az úristentől akkoriban ( persze, egy szakállas nagyúrtól) valamiért, az volt, hogy nehogy akarata, elvárása ellen tegyek. Nem ismertem, hogy néz ki, de tudtam, hogy a miatyánkoktól és a szűzmáriáktól, amiket annak érdekében osztanak ki a papok, hogy behízelegnek egyet ártatlanságból és attól meghatódik az úristen, nem fog történni semmi. Nem tudtam megmagyarázni akkoriban a korrupciót és senki se tudta, pedig papokkal is volt alkalmam beszélgetni. Magamtól kerestem , anélkül hogy tudtam volna mit is keresek.”
- Mit kerestél volna? Hát a felelősség kerülést. Amit végre meg is találtál.

”Most azt is tudom, hogy erőlkődésektől és erőltetésektől és szidástól sem fognak jobban menni a dolgok.”
- Hát ez az!!! Nincs neked valami véletlenül a 8. horoszkópházban? – Ugyanis az az igazság, hogy semmilyen karmaoldás nem megy erőltetés nélkül, mint ahogy a test sem lesz erős erőltetés, tehát edzés és az edzéssel járó fájdalmak és fáradtság nélkül. Semmilyen fejlődés nincs, ha nem megyünk mindig túl egy kicsit a felső határainkon. – Nincs neked az a Szaturnusz a 8. házban? Nem mintha számítana, hogy a felelősségről való hazudozás vágya hajt-e téged kielégíthetetlenül és uralhatatlanul vagy a felelősségbeli újjászületéssel szembeni megátalkodottságod íratja ezt veled.

„Sőt, minél nagyobb az úgynevezett igyekezet és minél jobban szidják az embert, annál jobban összezavarodik.”
- A 45 éves korában elhunyt nagybátyám mondása volt: „üsd a rosszat, még rosszabb lesz” persze őt is anya nevelte (nagymamám) akivel szemben megszokhatta a lázadást, a csakazért sem változok magatartást, és ő aztán bebizonyította az úristennek, hogy őt a sors hiába veri, ő attól csak rosszabb lesz. Látom, te is erre hajtasz most már.
Sok sikert a további nem értésekhez. Az úristent meg majd meghatja néhány imamormolás, vagy egy-két szép fotó a két gyermekeidről. S azzal minden el van intézve.

„Legalábbis én. Nem a lelkiismeretem zavarától nem tudok aludni Viola, hanem ha egyszerre rámöntenek egy talicska szart és nem világos, miért kaptam.”
- Persze, hogy nem világos. Hogy is lehetne világos? Hiszen te a lelked mélyén megtetted azt a sátáni fogadalmat, hogy mind arra fogsz hivatkozni, hogy nem érted a negatív következményeket, jelzéseket és mész tovább – de ki fogja ezt neked elhinni? Főként, hogy már rég asztrológusként hirdeted magad, és töménytelen elméleti tudást magadba szívtál. Úgy látszik abszolút potyára, mert hibabelátás és felelősségtudat nélkül ez luciferi értelem marad - olyan ember, aki csak tetteti, hogy nem érti. – Nézz utána a jelenségnek anyai ágon. Szerintem találsz valakit, aki pont így nem értett semmi kritikát és felelősségrevonást.


„Nem a haragomat élvezem,”
- Ezt még elhiszem.

„hanem zavar , ha nem látom, mi ez a katyvasz.”
- Dehogy zavar. A tudattalanod ezt élvezi, mert így soha nem kell újjászüless. Az orrodnál fogva vezeted saját magadat. Bármikor abbahagyhatnád, de ha nem akarod abbahagyni, akkor viszont kérdés az is, hogyan és hová fogsz vezetni másokat?

„Ezért ne haragudjál nem szeretném és nem is akarom már megbeszélni veled az élet dolgait,”
- Még csak az hiányozna. Én arra már rég nem vállalkoztam veled, nem most fogok kedvet kapni hozzá, ne izgulj.

„mert nekem ezek a technikák , amiket alkalmazol, csak nehezítik a megértést. Nekem más technikáim vannak.”
- :DDDD Azt látom, hogy más technikáid vannak.


„Ahhoz, hogy a megkülönbőztetéseket meg tudjam tenni, nekem nem használ a te technikád.”
- Azt nem tudom, hogy az „én technikám” nem-e használna neked, dehogy a tiéd nem használ neked semmit, sőt, árt, abba szerintem már biztosak lehetünk.

„Hiába nagyolsz és fújsz fel dolgokat”
- Igazad van, mit kell úgy felfújni azt a két abortuszt, amit egy gyermek mellől elvégeztettél a „körülmények miatt” meg máig se tudod, miért - pedig te úgy keresed. Bezzeg azt odavágtad Szilárd képébe, hogy olyan nincs, hogy Violának nem volt ideje eléggé odafigyelni a három kamaszra és egy kicsi gyermekre, csak mert neki is voltak karmikus problémái. Milyen könnyű felrakni azt a lécet, ha nem rólad van szó! Milyen könnyű hibát találni abba, aki nem biztosította be magát egyszem gyerek nevelésére - Rák meg Halak karmával, jól esik a másiknak megadni a mércét családi és áldozatvállalási kérdésekben, igaz-e? (Lindának Rák a Lilithje és a Halaknak megfelelő Kakas évében született, tehát Halak karmás.)


„szidsz és csúfolkodsz, és közben tévedsz is, mert nincs, hogy ne tévedj, mert ez engem nem segít hozzá a világos látáshoz, csak még jobban összezavar.”
- Ha téged csak jobban összezavar, az a te bajod, a te lelkiismereteden szárad. Lesz még idén is skorpió hava, akkor majd nem nekem kell, bizonygasd, hogy te pedig mennyire nem érted, pedig mennyire kerested, mennyire érteni akartad...

"tévedsz is, mert nincs, hogy ne tévedj"
- Mintha a sátán írta volna. Sátáni kinyilatkoztatás - esszenciális szellemi kígyóméreg - hol érlelted ezt, Linda?


”Légy szíves tehát, hagyjál békén. Köszönöm.”
- Nem hiszem, hogy abban a helyzetben vagy, hogy kérjél valamit, de még abban se, hogy alkudozz.
Ha még valami hazugságot vagy fölényeskedést találok az eddig rólunk – rólam írt, nekem meglevő szöveg-labirintusaidban, mind nyilvánosságra teszem, és amit eddig írtam, az is mind marad nyilvános. Ez az én lelki békémért - te meg gondoskodj a sajátodéról, lesz vele dolgod elég.

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 15:29 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 677
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Igazi fejlődést kívánok neked, igazivá születést, őszintén és szívből, Szilárdhoz hasonlóan, az általa leírtakkal együtt értve és külön köszönöm, hogy ilyen bölcsen megírta a meglátásait és a megfelelő tanácsokat, példaértékű a számomra is a vitának ez a lezárása, ez a higgadt és józan hozzáállás az adott helyzethez.

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 16:00 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 485
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Köszi! Én is kívánok neked és Nektek minden jót! :)

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO