ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.20. 23:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.07.31. 19:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A pozitív Vízöntői és Skorpiói szellemiségnek megfelelően, nem vagyunk sem bádoggallérosak, sem vaskalaposak, tehát, aki úgy véli, hogy bármilyen tárgyi vonatkozású kérdésben, bármivel, vagy bárkivel kapcsolatosan hibás információt írtunk le az oldalon, vagy Kozma Szilárd és Joó Violetta hamis információt közölt az általuk készített videó-felvételek bármelyikén, bátran lehet kérni a hibaigazítást, vagy a téves és félre vezető információ törlését, mert, mi igen is hajlandók vagyunk a tárgyi bizonyítékokkal alátámasztott tévedések kiigazí1tására, vagy törlésére. Sőt, abban az esetben is hajlandók vagyunk erre, ha véletlenül olyasmit állítunk, aminek a tárgyi valóság szerinti igazságáról, sőt: a metafizikai valóságáról és hitelességéről nem lehetünk meggyőződve.

Például a Labant Csaba misztikus zenélő előadóművész, egyetlen fórumon, vagy legalább levélben sem kért fel (Tehát sem itt a Logoszon, sem magánlevélben, sem privát üzenetben) arra, hogy azt, amit egy videofelvételen elhangzó interjújából, az ő szájából - szavaiból - én kihámozhattam és ide leírtam, a második gyermeke halálának az ugyancsak szerfölött misztikus körülmények között történt elhalálozásáról, vonjam vissza, mert - A vádirat szerint legalább is! - a gyermek halála a valóságban nem úgy történt, ahogy azt én abban az itt is közölt és a youtube-on található interjúban tett, erre vonatkozó nyilatkozatából értettem és leírtam. Ehelyett, ez a szerfölött ambíciós misztikus előadó, aki hivatalosan a Nyilas jegyében született ugyan, de erős Skorpiói befolyással és beütésekkel, hivatottnak érezte magát arra, hogy minden hibaigazításra vonatkozó felszólítás, vagy kérés nélkül, bele keverjen egy rá nézve (Főként az ő idealista - hogy ne mondjam: forradalmári - misztikus eszméire nézve!) szerfölött nevetséges perbe, mert állítólag megrágalmaztam azzal, amit írtam abból, amit az ő szavaiból és mondataiból megértettem.
Holott, nekem tényleg nem lehetett és nem lehet ahonnan tudnom máshonnan, hogy mi is történt tulajdonképpen a ő meghalt kisbabájával, a gyakorlatban és ezzel kapcsolatosan bármit állítana ő határozottan azonnal elfogadnám, mint ahogy a baj is abból származott, hogy elfogadtam, amit ő állított a Debreceni Misztikus Társaság tévé-műhelyének a stúdiójában. Ő ugyanis ott arra célzott, hogy ő és a gyermeke valamiféle autóbalesetnek lettek az áldozatai, és hogy ezt a balesetet valakik - talán az oltásokat erőltető egészségügyi hatóságok - rendezték volna meg az ő számára. Mondom, hogy én ezért minden fenntartás és probléma nélkül akár bocsánatot is kértem volna Labant Csabától és a Logoszon azonnal kicseréltem volna az én értelmezésemet az ő remélhetőleg, a tárgyi valóságnak megfelelő állításával a halál körülményeit illetően. És főként, hogy a cikkemben nem is az volt a fontos, hogy milyen tárgyi vonatkozású körülmények között halt meg a gyermek, hanem az, hogy a számomra utólag felettébb misztikusan viselkedő és még misztikusabban viselkedő és nyilatkozó lantművész viselkedett a gyermeke halála után. Egészen pontosan, hogy egy mysztészhez meredeken nem méltó módon, ugyancsak misztikus célzásokkal, nem csak, hogy másokat hibáztatott a gyermek haláláért, de egyenesen arra célzott, hogy ő és ők valamilyen konspirációnak és valamilyen konspirátoroknak az áldozatai.
Sajnálom, hogy Labant Csaba, akivel az életben kétszer is találkoztam, és akivel együtt tartottunk előadásokat a 2OO4-es Bálványosi életmód táborban és nem csak, hogy együtt ebédeltünk és vacsoráztunk mint előadók ugyanannál az asztalnál, de akit én később még a Csíkszeredától 8 kilométerre fekvő Hosszúaszóba is eligazítottam és elkísértem gyalog, ahol ő házat - vagy csak telket? - akart venni, most anélkül, hogy hibaigazítást kérjen, egyből perbe idéztetett. Ezt nem annyira magamért, mint érte, mert ez a nevetségesen kacifántos vád, amit ráadásul még nevetségesebb, óndicsőítő szavak kíséretében megfogalmazott, már csak azért sem fog megállni, mert ezt a felszólítást elmulasztotta, arról nem is beszélve, hogy nekem az ő szavain és mondatain kívül, akkor, amikor az illető témát elindítottam, semmiféle más forrásanyagom nem állt a rendelkezésemre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 15:29 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Linda,
Igazi fejlődést kívánok neked, igazivá születést, őszintén és szívből, Szilárdhoz hasonlóan, az általa leírtakkal együtt értve és külön köszönöm, hogy ilyen bölcsen megírta a meglátásait és a megfelelő tanácsokat, példaértékű a számomra is a vitának ez a lezárása, ez a higgadt és józan hozzáállás az adott helyzethez.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 16:00 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Köszi! Én is kívánok neked és Nektek minden jót! :)

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO