ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd (Kozma Botond Szilárd) asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2017.09.26. 12:23

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 11:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3602
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Linda, a Logosz-regisztrációkat törülni csak egyedül István tudja, de ez csak akkor történhet meg, ha ezt valamelyikünk felveti, és ebbe mindannyian beleegyezünk. Egyelőre tehát senki nem vetette fel annak az igényét, hogy téged a Logoszról törüljünk. Erről esetleg tárgyalhatsz a többiekkel, de én személy szerint, nem akarom, hogy ez megtörténjen, hogy egyáltalán megtörténhessen. Hogy miért arra legalább ezer érvem van, itt tehát nem írom le. Esetleg majd tedd meg azt, amit eddig éveken át folyamatosan elmulasztottál és amiből ezek a régi és, sajnos máig tartó, velünk való irracionális konfliktusaid támadtak. Gyere el velünk egy táborba és ott majd meggyőzhetsz valamennyiünket (Nem vagyunk sokan) külön külön, hogy ezt a kérésedet teljesítsük. Én, őszintén szólva, erre nem látok semmi esélyt, mivel túlságosan rég óta tagja vagy a Logosznak, szinte alapító-tag, tehát a te szellemi fejlődéstörténeted össze függ a Logosz szellemi fejlődésével. Másrészt, ezt a töröltetést te most, az elképesztően bonyolult, és kemény skorpió-témákat is tartalmazó, meg általában igazság-motívumokat tartalmazó, vagyis számodra, máig feloldatlan - Mivel, hogy beismeretlen!- igazságtalankodási hajlamokat adó, szűz-karmádból eredő, irracionális ellenségeskedési, hogy ne mondjam: bosszúállási indíttatásból kéred.
Erről a rendkívülien összetett, de sajnos, velünk szembeni ellenségeskedési érzelmekből eredő, "eltüntetési" vágyadról viszont én meg vagyok győződve, hogy valamikor, amikor ezt az igazságtalankodásra és a, talán, még magad előtt is rejtett, velünk való ostoba konkurenciázásra - versengésre (Valamikor, nagyon régen még Istvánnal kezdted, most Violával folytatod), és a nekem magánlevélben régebb kifejtett isteni irracionalitásra való gyanakvásra való hajlamaidat való késztetéseidet feloldottad, nagyon megbánnád, ha most engednénk e kérésednek.

Neked rejtetten most az is problémád, hogy mivel nem voltál közvetlenül a tanítványom, de rengeteg, sőt, még annál is több.... magánlevélben kértél tőlem segítséget ennek, vagy annak a metafizikai jelenségnek a megértetésére, megvilágítására, a magánéleti problémáidról és az utólag közölt abortuszaidnak a feldolgozási levél-dialógusokról nem is beszélve, mégis csak egyfajta tanítód voltam akaratlanul és szándéktalanul is, majd, amikor ez már igen nagy teher kezdett lenni és felajánlottam azt, hogy ezt a sok levelezést tegyük át egy becsületes tanítványi viszonyba, te ezt határozottan és többször is, elhárítottad. A te dolgod az, hogy azért haragudtál-e meg tudattalanul rám, mert ezt követően, tapintatból már mégsem tehetted meg te sem azt, hogy "baráti alapon" tovább is ingyenesen információkhoz, jussál, vagy azért, mert egy idő után, (kb. 3 éve), egyre erősebbnek érezted magad asztrológusként, és nem csak, hogy zavart az, hogy a Fészbuk oldaladon, néhányszor hozza szóltam és lebuktattam egy - egy misztikus - csodabogár hetvenkedőt, miközben te az elején, amíg ki nem derült, hogy az illető tudással nem rendelkezik, csak gátlástalansággal, te dicsérgetted, a Kolozsváriak nem tőled csak rendelnek kizárólag, hanem egy - egy kolozsvári rendelő, inkább hozzám fordul, mint hozzád.

Úgy gondolom, hogy ezért és ezekért nem rám kell haragudnod, és nem ránk, és sunyi módon azzal áskálódj, hogy lám csak Kozmáéknál is kicsúszott a nagyobbik lány a figyelem köréből, mert az apa "csak" férfi :lol: (Nemétől fogva tehát nem lehet metafizikailag is éber édesanya tehát!), Violának meg fogalma nincs még az anyaságról, mert ahhoz túl fiatal lévén, nincs elég tapasztalata hozza ( mint neked ugyebár...) és amúgy is "el van foglalva a maga bajaival".... - Szóval, ezekért az "ártatlan" kis ferdeségeidért és a "konkurenciának" való, finom alányúlásaidért, amiket tovább nem tűrtünk és lelepleztünk, nem ránk kell haragudnod (Hosszú távon nem lesz belőle semmiféle hasznod, hidd el!), hanem saját magadra!
Mindannyiunknak van egy hibákkal és tévedésekkel telt múltja a teljes megvilágosodás előtt, amit nem, hogy szégyellnie kell, hanem, amit fel kell vállalni, mert anélkül hiába világosodott meg, valójában nem tud tovább lépni, mivel nem végzi el magában azt, amit a Tarot 20-asm ikonja jelez: az Utolsó Ítéletet. Hiszen, ha megtagadja és eltörli, illetve megsemmisíti annak a dokumentumait, akkor mi alapján és mi fölött tarthatná meg az utolsó ítéletet? Tudomásom szerint neked még az első, általam készített horoszkópod sincs meg, mert a darabjai valahol elvesztek és tönkre-mentek. Nekem, az első, az Eltában készített 11 oldalas horoszkóp - szövegem is meg van, ami megmentette az életemet. Amennyiben tehát te, még ennyire össze-zavarodottan és az elemi - Személy- és személyiség.ellenes igazságtalankodási, konkurenciázási karmádtól megtisztulatlanul is, tovább is asztrológus akarsz maradni, legalább maradjon meg valamilyen írott anyag arról, hogy milyen nehézségeid voltak bizonyos metafizikai jelenségek megértésében, amennyiben mégis csak szeretnél egy biztos bázist létrehozni a magad számára és nem véletlenszerűen, a pillanatnyi asztrológusi ötleteid alapján ítélkezni felületesen, akárcsak a Viola "anyai kapacitásainak és potencialistásainak" a senki által nem kért nyilvános megítélésében.
Hogy minden világos legyen: A metafizikában - szellemi tudatossággal folytatott és vezetett ÉLETBEN, nem létezik versengés, nem létezik konkurencia, ami a saját és egymás karmájuk által vezérelt társadalmi - közösségi élet jellemzője. Tehát a dzsungel-harc, ahol az életfenntartási ösztön a legfontosabb léterő, ami irányít aztán mindent (Még a fajfenntartási ösztönt is.) Az asztrológusok között tehát nonszensz a konkurencia, a konkurálás, a versengés, ezért szükségtelen és nevetséges és azonnali ellenérzést kelt ez egymásnak még csak az áttételes (rafináltan palánkozó, hogy nem mondjam: analógiás :lol: ) kritizálása, amit te időnként (tudatosan, vagy öntudatlanul, akarattal, vagy akaratlanul, mindegy mert többször is figyelmeztetve voltál erre, még Isti által is) megengedtél magadnak velünk szemben az évek során, és tetted ezt a Medárda ügy kapcsán is előbb nagyon finom célzásokkal mindkettőnkre, maid egyre egyértelműbben Violával.
Ha te merő hiúságból, ami éppen, hogy a következő állításainkat (A Marikáét is!) igazolja: nem akarod elismerni, és ezzel fel és beismerni azt, hogy mindez azért is van, tehát, hogy ezeket te, akár teljesen ártatlanul is (Amit folyamatosan állítasz!), de azért teszed, mert az I. házban áll a Sárkányfarkad, a Plútóval és a Jupiterrel együtt, és a Szaturnuszod a 8 házadban, a te bajod, csak nyakaskodjál tovább, de akkor légy szíves, hogy enélkül a születési időpont korrekció nélkül is, tedd képessé magad végre az elemi a hibabelátásra és szüless teljesen újjá (Szaturnusz a 8 házban!), mert az eddigi változásaid csak részlegesek és teljesen megálltak - megmaradta intellektuális szinteken, a szellemi - isteni (Plútói) gondolkozásodat meg sem érintették, amitől nem veszed észre, mert nem veheted észre, hogy még mindig a Halak karmád vezérli és irányítja a fene-nagy eszedet. (Agyalsz, csak agyalsz és agyalsz..) És, hogy csupa hiúságból, a volt rendelőid előtti, a velük szembeni szégyenedben nem akarod végre elfogadni, azt, hogy helytelen, illetve a szükséges születési időpont-korrekció nélküli sorsképletből értelmezed magad, illetve, hogy folyamatosan hibás szellemi - spirituális tükörbe nézel, azt az a nekem írt mondatod abszolút bizonyítja: "Nehogy már te mondanád meg nekem, hogy melyik a helyes horoszkópom".
Szóval, a te dolgod az, hogy a hibás kauzális tükörben nézed-e magad továbbra is, vagy nem, de ezeket a spontán, vagyis megfontolatlanul kapkodó, konkurenciás és igazságtalankodási reflexeidet velünk szemeben, de másokkal szemben is, mindenképpen el kell hagynod, át kell alakítanod igazi, kauzális megértési - fény-szerzési, fény.befogadási - késztetésekké és a finom csúsztatásokról és a velünk provokált - tőlünk kérdező - újabban meg a minket kioktató eszmecserékben, az érveinknek a teljes semmibe vevését és a vitáknak az úgy való folytatását, hogy teszed magad, hogy azok az aspektusok, amelyeket érvként felhoztunk , nem is léteznek (Illetve, hogy te azokról nem tudsz és tehát nem is kell szempontul venned), nos, ezek a tisztességtelen vita-fogásaid, akárcsak az olyan "Gerleévás", alaptalan feltételezéseidnek az érvként való "bevetéseid", amelyek (Nálunk pl.) a tárgyi valóságban nem léteznek, el kell, hogy maradjanak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 15:29 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 671
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Igazi fejlődést kívánok neked, igazivá születést, őszintén és szívből, Szilárdhoz hasonlóan, az általa leírtakkal együtt értve és külön köszönöm, hogy ilyen bölcsen megírta a meglátásait és a megfelelő tanácsokat, példaértékű a számomra is a vitának ez a lezárása, ez a higgadt és józan hozzáállás az adott helyzethez.

A törlésről én is nem-mel szavazok.

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 16:00 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 489
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Köszi! Én is kívánok neked és Nektek minden jót! :)

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.24. 17:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3602
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Linda! Nagyon szépen kérlek, hogy többet itt ne vagánykodj (István úgy gondolta, hogy itt egyedül én törülhetek, és ez természetes mert én fizetem a logosz évi tárhely és domain - díjait, én viszont ahhoz ragaszkodom, hogy ő is, és Maresz is és viola is fejtse ki a véleményét egy ilyen súlyos kérdésben. És ezt meg is tettük a belső Zárt fórumunkban. Nem kell emiatt cinikusnak lenned, tehát megint ezzel is fölényeskedj, mert ez neked semmit nem használ, minket meg nem zavar.) és pejoratív kifejezést a logoszon ne használj, mert ezzel nem csak arra kényszerítesz, hogy az illető hozzászólásaidat le kell töröljem, hanem mindazzal együtt, hogy a regisztrációd marad és a az eddig írt anyagaid is, ki kell tiltanunk. Tehát mindened itt marad, mindent elolvashatsz, csak éppen hozza nem szólhatsz semmihez. És persze, mivel ez a második ilyen kihágásod lesz, ez a kitiltás végleges marad. Tényleg ezt akarod? - Kérlek, fontold meg nagyon jól, mielőtt döntenél, mert ha negatívan döntesz ebből már soha nem lesz vissza út (vissza kapcsolási lehetőség).

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.27. 18:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3602
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
1. Mivel Csüdöm Linda, régi barátunk, az utóbbi hetekben többszörösen és keményen vissza élt a barátságunkkal is megerősített és megsokszorozott megértésünkkel és türelmünkkel, illetve olyan elfogadhatatlanul (alattomosan gúnyolódó -kételkedő, és rafinált - ravaszon alányúló-ironikusan) személyeskedő, majd fölényeskedő és gúnyosan szellemeskedő szellemben kezdett különféle "játékos" szövegeket közölgetni a fórumon, amelyeknek nincs helye egy komoly szakmai (kautális - asztrológiai) szakportálon, és mivel a fenti figyelmeztetésem ellenére is, még utána is beírt ide egy olyan, esetleg a szent "Johannai D'Arc"- történetéről, vagyis: tragédiájáról szóló irodalmi műbe illő szöveget, aminek semmi keresnivalója nincs egy asztrológiai fórumon (Nem tudom eldönteni, hogy gúnyból írta-e, vagy komolyan is gondolta, de bármelyik eset is forogna fenn, nagyon rosszul tette, hogy ide írta!), kénytelen voltam, mind az Asztrologosz kezdeti és időben meg nem változott etikai kódexének megfelelően, mind a figyelmeztetésem szellemében erről a fórumról őt végleg kitiltani.

2. Nagyon sajnálom szegény Lindát, de ahova jutott, teljesen csak maga tehet. Miután éveken át nem csak, hogy ostromolt, de valósággal ostromolt a metafizikai - asztrológiai alapú magán-jellegű kérdéseivel, ti., hogy ez miért van így, amaz meg miért van másként, az miért nem megy, az miért megy, ezt nálad most hogy értsem, ez veled miért történt meg, velem meg miért történ így, miért nem megy ez, miért nem megy az, és csak jöttek és csak jöttek mint a golyózápor a különféle, és sajnos nagyon sokszor a kételkedéssel teli, Linda kérdések (Hiszen akkor már, az Eurocolor nevű népi-egyetem keretén belül, levelezői kurzuson szerzett diplomája alapján, ő is asztrológusnak hirdette magát!) , és egyszer csak, ezelőtt három évvel, amikor meghirdettem, hogy vállalok tanítványokat felajánlottam ezt neki is, felajánlottam, hogy legalább legyen valami rendszer az állandó dialógusainkba, amelyek az értetlenkedései és kétkedései, hitetlenkedései és a rengeteg félreértései - félre-értelmezései miatt, sokszor veszekedésekbe és a részemről elzárkózásokba is fulladtak.
Hát nem elutasította? És miután úgyszintén évekig zaklatott, hogy mondjam meg már neki, hogy miért "kellett" :) kétszer elkapartatnia a magzatait (Ebbe a "kellett"-be ne menjünk bele, mert tulajdonképpen nem úgy "kellett", hogy nem lett volna más kiút, főként az első, teljesen egészséges magzat esetében, de ez hosszú mese, ebbe ne menjünk itt bele.), miután hónapokig imádkozott azért, hogy azok megfoganjanak.és ugyancsak rengeteg próbálkozás és veszekedés és a részéről jött értetlenkedés után, amelyben egyetlen érvemet sem fogadta el, illetve vagy figyelmen kívül hagyta, vagy megcsavarta - elmódosította és akkor persze elvetette, nagyon -nagyon nehezen, rá jöttem a megoldásra: Valamiért, kerek 2 órával el van tolódva a sorsképlete, attól a képlettől, ami az ős spirituális struktúrájára szerintem, abszolút jellemző. Megvizsgáltattam a kérdést Dénes Máriával is és Violával is (Hogy Istivel megvizsgáltattam-e már nem emlékszem!), és mind a ketten teljesen egyetértettek abban, hogy igen "Ez Linda"! - Ő viszont nem elutasította - Amink később kiderült, telkesen primitív hiúságból, vagyis asztrológusi foglalkozásnál majdhogynem tiltott gyarlóságból, kevélységből eredő, letagadásból. :
"Na nehogy már te mondanád meg nekem, hogy milyen az én horoszkópom?" - És emiatt csinált amit csinált - cirkuszolt ! - velünk vagy három héten át, és a végén hajlandó volt végre beismerni és elfogadni, hogy csakugyan a Sárkényfarka a Plútóval és Jupiterrel együtt ott kell álljon az I. házában. - Igen ám csak hogy miután úgy látszott, hogy lecsendesedett (És ezt meg is ígérte magánlevélben) azt az elképesztő - bocsánat, de nincs ahogy másként nevezzem: - alantasságot követte el, hogy kitiltott az általa indított Fészbuk oldaláról, amit ráadásul, valamikor nagy szemtelenül, az általam felfedezett és kidolgozott kauzális asztrológia kifejezéssel illetett, mostanig, amikor is valamitől belátta, hogy ez mégis csak tiszteletlenség velem szemben, holott erre én neki még csak célzást sem tettem. De nem tettem - írtam - ott egyetlen szót, kifejezést sem, amiért ki kellett volna tiltania, hiszen a tavaly ősztől, amikor is írt nekem ebben ez értelemben egy önérzetes levelet, hogy tekintsem őt szakmailag felnőttnek és másokat ne okítsak az ő oldalán, csak egy elkerülhetetlenül fontos, az általa gerjesztett vitánkkal kapcsolatos objektív helyreigazítást tettem, amit nem is értek, hogy miért kellett ő oda is bevigyen, hiszen az a http://www.asztrologosz.hu c. portálomon és az én Facebook-oldalamon zajlott? - Holott ilyen szakmai oldalakról, csak komoly etika vétségek és előzetes figyelmeztetések után szoktak embereket kitiltani. És főként, ha az én munkásságomon és felfedezéseimen alapuló tárgyalási módra utalt annak az oldalnak az eredeti neve, még akkor is, ha utólag átkeresztelte és át "magyarázkodta" :) a dolgot. Szerintem tehát be állt neki az, ami a Halak karmával meredeken szemben álló Szűz karmák esetében gyakran elő szokott fordulni: a személyiség megduplázódása (Hiszen egyes szám harmadik személyben is írt már nekem magánlevelet), amit, amennyiben az illető, személy nem tud lecsendesedni és nem válik képessé az őszinte meggyőződésen alapuló hibabelátásra akár a skizofrénia is követhet. - Nagyon reméljük, Lindának sikerül nem sokára megnyugodnia és a hogy ennek a megnyugvásbak és a szerintünk rá tökéletesen érvényes sorsképlete szerinti önelemzésének, valós önismerete megszületésének köszönhetően, ez nem fog bekövetkezni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.10.12. 09:49 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 671
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd: A Szaturnusz, Medárda és Linda

https://www.youtube.com/watch?v=cdxR8HR0OcQ

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO