ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.22. 18:01

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.06.13. 12:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Egy, a sorstól kapott új (Bár lehet, hogy igen régi) barátom blogján (Szabad Gondolat) található az a mélyen meggondolkoztató interjú, amelyet ezúttal én is népszerűsíteni akarok (Figyelem: nem kívánok, hanem akarok.).
Teszem ezt annak ellenére, hogy a "legendás EPILEPSZIA" nevű betegség valós, de egyelőre csak a szellemi lelki okaira és még nem az annál is mélyebb: spirituális - kauzális okaira, tisztességes szabad-gondolkozóként rámutatni törekvő akupunktúrás gyógyító, nincs ahonnan tudja (Mert úgy látszik, egyelőre nem érdekli az.), hogy az egész drámai, betegségi és megvilágosodott-i sorstörténete (Az édesapja idejekorán történt halála, az Ő hat éves fia halála, stb.), mélyen a Skorpió által megtestesített spirituális -motívumrendszerben gyökerezik, akárcsak az EPILEPSZIA!
És egészen biztos vagyok benne, hogy ezek a skorpiói motívumok (Ha nem is a Skorpió jegyében született, valamelyik karma-pontja, vagy az Ascendense a Skorpióban kell álljon. És ha ez sem igazolódik be, akkor viszont, vagy a Napja (Bár nem Skorpió.típusú az arca), vagy a karma-pontjai egyike található a VIII. házban, és ha még ez sem igaz véletlenül, akkor minimum egy erősen fényszögelt bolygó-együttállás található ott.

Annak ellenére is közölni és megosztani akarom tehát ezt, a szerintem, egész székelység, ész az egész magyarság számára igen fontosnak tartott interjút, hogy a gyógyító nem számol még egyelőre azzal az elemi metafizikai ténnyel, hogy amennyiben az édesapja idejekorán meghalt az ő gyermekkorában, asztrológiailag azt jelenti, hogy ő kemény Skorpió - motívumokat hordoz a spirituális struktúrájában. Annak ellenére is közölni akarom ezt az interjút, hogy ugyanazon székelyföldi kisvárosban élek a gyógyítóval, tehát egészen biztos vagyok benne, hogy ő tud rólam, mint ahogyan én is tudok róla, de nincs, amiért megkeresem, mert nem vagyok beteg. Róla viszont elképzelhetetlen, hogy nem szeretne a gyakorlati - tárgyi valóságban is ellenőrizhető spirituális igazságokat tartalmazó, könyveket - regényeket olvasni. - Én viszont tizenöt éve már, hogy kizárólag ilyeneket írok.

És az is erős Skorpiói meghatározódást jelez (Más meghatározódások között, persze,!), hogy a fia ugyancsak idejekorán meghalt. De főként azt is jelzi ez, ez is "könyörtelenül" arra utal, hogy Gudrán úr, a rezonancia egyetemes törvénye hatására, ugyancsak egy az aurájában, vagyis a spirituális - szellemi - lelki struktúrájában (És persze: a sorsképletében!) található, igen erős skorpió-motívumokkal rendelkező (Halál és- az újjászületés, illetve a halál, vagy újjászületés motívumai) nőt vett el feleségül!

Íme tehát az interjú az "Isteni igazság" (Tehát a Skorpió ura által: a Plútó által megtestesített őserő) megsértése miatt, az anyai ági női ősök által okozott mélyen - mélyen, az Egyetemes kiegyenlítődés ősokáig visszanyúló, karmikus betegségről:

http://szabadgondolat.wordpress.com/201 ... ogyithato/

(Folytatása tehát ITT következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.06.13. 15:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És persze, Gudrán Úrnak, az egész rendkívüli gyógyulás-története és az azzal egyszerre történő, majd azt követő megvilágosodási sorozata, majd az egész folyamatból leszűrt "gyógyítói" tudása, tehát a praxisát megalapozó személyes elmélet-rendszere a Skorpió szellemiségének és a kígyó évének (Abban az évben születtünk mind a ketten!) az igen erős jegyeit és színezetét viseli magán, sőt: teljes egészében, annak a (A skorpió) géniuszának a megtestesülése!
Az Epilepszia tehát egyrészt a Skorpió által megtestesített két egyetemes princípium, minél teljesebb (Figyelem: sohasem tökéletes) kölcsönös kiegyenlítődésének és kiegyenlített egységének az egyén és az egyének szintjén való ... figyelem: NEM . MEGVALÓSULÁSÁNAK, vagyis ennek az egyetemes elvnek a következetes és majdhogynem tudatos és intenzív megsértésének a következménye! Ezért ez majdhogynem kizárólagosan karmikus, tehát az anyai ágon, az anyai ági női ősöktől öröklött, olyan karma-következmény, amely azokkal a rendkívüli energia-kisülési szükségletekkel (baleset-szerű kiegyenlítődésekkel) jár, amelyeket a benne szenvedő betegek át élnek. Valamelyik, vagy valamely anyai ági női felmenő annak következtében, hogy valamiért úgymond rossz házastársi életet folytatott, vagyis többnyire hosszú ideig, nagyon mélyen és nagyon gyakran és sokáig (különböző okok miatt) elfojtott szexuális életet élt, és ezt az elfojtott kiegyenlítődési (Isteni igazság szerinti) szexuális és spirituális energia-zavarodottságát, akaratlanul és tudattalanul átörökíti annak a gyermekének, akit ilyen elfojtott szexuális és spirituális élet folyatása közben megfogan.
Más szinten, ugyancsak a Skorpió másik motívumához is tartozik az Epilepszia, nevezetesen a fent is emlegetett újjászületés - vagy halál, halál és-, vagy újjászületés motívumrendszerhez. Vagyis, az utód, aki közvetlenül örökli ezt a betegséget, illetve, amennyiben nő az illető személy, ekkor az, aki majd tovább is adja a gyerekeinek, olyankor fogant meg az édesanyja méhében, és olyankor érlelődött ott, amikor az édesanyának az életében kiélezetten jelentkezett az újjászületés, vagyis a gyökeres öntudat- és mentalitásváltoztatás szüksége (Tehát a teljes öntudati - mentális magatartás gyökeres megváltoztatásának a szüksége) és annak ellenére, hogy az anya sejtette is ezt, nem volt hajlandó erre a, belső és igen - igen mély (tehát mélyen spirituális) magatartás-változtatásra. Amikor tehát az anya majdhogynem érinti, mind a kiegyenlítődési-hiánynak, mind az újjászületés mulasztásból eredő, megfordulási - vagy megsemmisülési nulla-pontot, de valamiért mégsem hal meg, illetve éppen azért nem hal meg, mert ezeknek a negatív, kiegyenlítődési hiányból eredő, igen finom (spirituális) energiáknak egy részét sikerül úgy elosztani az anya és a születendő gyermek között, hogy mindkettő megél, és csak hosszú távon, bizonyos, ugyancsak skorpió-jellegű sorsesemények (Azoknak megfelelő, negatív lelki élményeknek) hatására jelentkezik, a spirituális egységbomlásnak a lelki, majd a fizikai zavarodottság - deregláció és un. "kisülési" szükséglet is, az epilepszia nevű betegség külső tüneteinek a formájában.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO