ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.04.29. 10:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ezt a kommentárt kellett feltennem a legújabb Jakab István - Paksi Zoltán misztikus csodabogaras -és persze: asztrofizikus Youtube- beszélgetése alá:



Reinkarnáció, mi? Korábbi "életek".. Jó vicc! "A leszületések"... Vagyis: a halasztás vétkében való fetrengés. De főként a végtelen steril spekulációra, meg a parasztvakító halandzsázásra való tökéletes lehetőség... Meg hogy "rezgésekből" :) és csillagképekből vagyunk... És akkor honnan és miért van bennünk a mérhetetlen fájdalom és szenvedés? Az mellékes mi? Azt állítólag el tudjuk tüntetni gyógyító technikákkal...(Meg Béky szerint: füstölt szalonna.evéssel!) Nem, semmiképpen nem mentalitásváltoztatással... Sokkal könnyebb ezt a sok misztikus hazugságot végtelenig darálni, mint tudomásul venni végre azt, hogy az emberi rendeltetés karma-oldás, és nem "sorsirányítás". itt meg csak liberális - idealista, e keményen szemellenzős "sors-kézbevételről" , tehát az egoisták általimádott liberális egoizmus - EGYÉBKÉNT NEM LÉTEZŐ! HISZEN ERRŐL GONDOSKODIK A SZATURNUSZ ŐSEREJE! - határtalan kiterjesztési lehetőségéről papolnak. Ezek arról, hogy az asztrológiával te irányíthatod a sorsodat meg az életedet, Ekhart Tolle meg azt tanítja, hogy arról, hogy TELJESEN át kell adni az irányítást a másvilágnak, vagyis ISTENNEK, KRISZTUSNAK, A MOSTNAK, stb. Kinek higgyünk? Az egoista önmegvalósítás prófétájának (Paksi), vagy az szent önfeladás szimpatikus angyalának (mamlaszának)?
Mindegy! A fontos, hogy mind a két végletben az akaratos egoizmus, meg a gyáva önfeladás közötti érzelgős misztikum ragyogjon a paraszt előtt és ebből jól éljenek a ragyogtatók (Eckhart is, meg Paksi is, meg az ezeregy misztikus csodabogár kozmetikus!). - A fontos, hogy minél tetszetősebb és meghatóbb legyen! Paksi már soha nem fog felébredni, mivel a figyelmeztetésem ellenére, egy évtizede már hogy tovább vastagítja a negatív Szaturnusza által is erősített Bak-karmáját, ahelyett, hogy neki állna oldani azt. De Jakab István felébredhet még az isteni igazságot - a megváltást! - relativizáló, liberális "ezotéria" lázálmából. Reinkarnáció, mi? Korábbi "életek" Jó vicc! "A leszületések"... Vagyis: a halasztás vétkében való fetrengés. De főként a végtelen steril spekulációra, meg a parasztvakító halandzsázásra való lehetőség... Meg hogy "rezgésekből" :) és csillagképekből vagyunk... És akkor honnan és miért van bennünk a mérhetetlen fájdalom és szenvedés? Az mellékes mi? Azt állítólag el tudjuk tüntetni gyógyító technikákkal...(Meg Béky szerint: füstölt szalonna.evéssel!) Nem, semmiképpen nem mentalitásváltoztatással... Sokkal könnyebb ezt a sok misztikus hazugságot végtelenig darálni, mint tudomásul venni végre azt, hogy az emberi rendeltetés karma-oldás, és nem "sorsirányítás". itt meg csak liberális - idealista, e keményen szemellenzős "sors-kézbevételről" , tehát az egoisták általimádott liberális egoizmus - EGYÉBKÉNT NEM LÉTEZŐ! HISZEN ERRŐL GONDOSKODIK A SZATURNUSZ ŐSEREJE! - határtalan kiterjesztési lehetőségéről papolnak. Ezek arról, hogy az asztrológiával te irányíthatod a sorsodat meg az életedet, Ekhart Tolle meg azt tanítja, hogy arról, hogy TELJESEN át kell adni az irányítást a másvilágnak, vagyis ISTENNEK, KRISZTUSNAK, A MOSTNAK, stb. Kinek higgyünk? Az egoista önmegvalósítás prófétájának (Paksi), vagy az szent önfeladás szimpatikus angyalának (mamlaszának?) ? Mindegy! A fontos, hogy mind a kélt végletben az akaratos egoizmus, meg a gyáva önfeladás közötti érzelgős misztikum ragyogjon a paraszt előtt és ebből jól éljenek a ragyogtatók (Eckhart is, meg Paksi is, meg az ezeregy misztikus csodabogár kozmetikus! - A fontos, hogy minél tetszetősebb és meghatóbb legyen! Paksi már soha nem fog felébredni, mivel a figyelmeztetésem ellenére, egy évtizede már hogy tovább vastagítja a negatív Szaturnusza által is erősített Bak-karmáját, ahelyett, hogy neki állna oldani azt. De Jakab István felébredhet még az isteni igazságot - a megváltást! - relativizáló, liberális "ezotéria" lázálmából.

https://www.youtube.com/watch?v=ijz0qekLCO8

Tehát jegyezzük meg jól, hiszen jól tudjuk, hogy Domján László áldozatos munkásságának köszönhetően Magyarországin és Erdélyben rengeteg a Tolle-hívő is, de Paksi és asztrozófia hívő is akad éppen elég. Sőt rengeteg közöttük az is aki mindkét, egymásnak szögesen ellentmondó tanítással azonosulni "képes" ... De hogy a fenébe?

Hiszen az egyik azt mondja, hogy át kell adni a sorsunk és az életünk irányítását, a "transzcendensnek", vagyis az Istennek, a láthatatlan áh határtalan "szelíd" hatalomnak... a teljes önfeladásig, az ego teljes felszámolásáig, a másik meg (A szabad-akarat szerelmes tudósa) arra buzdít, hogy az általa készített "asztrofizikus" :lol: :lol: :lol: horoszkópok segítségével, ragadjuk meg az életünk - A bennünk rejlő lehetőségeink! - gyeplőjét és irányítsuk az által az életünket és a sorsunkat. Hiszen csupa pazar és kozmikusan fénylő lehetőségekből állunk..., vagyis kihasználandó pozitív rezgésekből állunk (És tehát karmából egyáltalán)!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO