ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:27

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.07.06. 12:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Krasznai Zoltánt barátunktól , a Magyar Nemzet egykori főszerkesztőjétől, valamikori kutató közgazdásztól (Aki az akkor divaros politikai gazdaságtan elmélet-rendszere alapján, 7 évvel korábban előre "kiszámította" a szovjetunió és a szocialista rendszerek bukását.) kaptuk az alábbi levelet:



2017.07.06. 10:57 keltezéssel, Krasznai Zoltán írta:
> Az alábbi írás nem csak szellemes, hanem nagyon szomorú. Tény hogy, csak az tud távlatosan gondolkozni, akinek gyerekei és unokái vannak. Különben is ők adják az élet értelmét, s ezzel semmilyen ún. karrier nem versenyezhet. A dögunalmas politika pedig pláne nem. (Én is lehettem volna akadémikus vagy miniszter, de nekem nagyobb kincs volt a négy gyermekem, hat unokámban pedig életem legfőbb értelmét látom. - Aki nem tudná, Bálint fiaméknál decemberben jön a harmadik, tehát nem sokára hét lesz!)
>
> Van egy jó barátom. Neki hat gyermekétől már 31 unokája van!
>
> A propos: Trumpnak Orbánt kellett volna megkérdeznie. Neki is öt gyereke van mint Trumpnak; négy lány és egy fiú. (Nem lettem Orbán-hívő, de ami tény, az tény.) Itt kezdődik a honvédelem. (Erdély azé lesz, aki teleszüli - mondta még a reformkorban Wesselényi Miklós báró. Nem mi szültük tele, hanem az oláhok. Az övék is lett.) S ott folytatódik, hogy nem az élősdi rétegek szaporodását segítjük (cigányok, migránsok), hanem az önmagukat fenntartani képes, dolgozó családokat, ahol a gyerekek úgy szocializálódnak, hogy látják, a szüleik dolgoznak a család megélhetéséért, s nem a napot lopják, miközben várják a "segílyt". - Volt régen egy mondás: Aki nem dolgozik, az ne is egyék! - Ezt kellene törvényerőre emelni. Hamar megoldódna a "cigánykérdés".
>
> Minden EU-s vezetőnek örökbe kellene fogadnia 4-5 migráns gyereket. Hadd tanulják meg, hol lakik az Úristen!
>
> Apa / Zoltán
>
>
>
>
> Objet : Európa jövőjéről döntők gyülekezete... (1 szellemes írás)
>
> GYEREK HELYETT MIGRÁNS-IMPORT 2017. május 29.
> Merkelék saját családmodelljüket akarják rákényszeríteni Európa lakosaira: az EU meghatározó vezetői zömének nincs gyermeke. Többségük ilyen-olyan „liberális” nézeteket vall. Mindegyikük migránspárti. Nyilván véletlen…
> Donald Trump a NATO-csúcs után Brüsszelben barátkozni próbált az Európai Unió meghatározó vezetőivel. Családi fotókat mutogatott nekik, büszkén mesélt nekik öt gyermekéről, szinte sütött róla a boldogság, amikor elmondta: idén jön a kilencedik unoka.
> Európa meghatározó vezetői csöndben ültek.
> Trump nem nagyon értette a dolgot, de ez egy amerikait sohasem akadályozott a kommunikációban, az európaiakat amúgy is furcsa bogaraknak tartják a tengerentúlon. Gondolta, mutat nekik fényképeket a családról.
> Ott ült mellette Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke már 64 éves, Trump gondolta, feszültségoldóként elkvaterkáznak az unokákról. Juncker idegesen köhintett, majd közölte, nős ugyan, de gyermeke nincs, így értelemszerűen unoka sincs. Brüsszeli bürokrácia van.
> Az amerikai elnök Angela Merkelhez fordult ezután, vele ugyan nem akart barátkozni, sőt, őt a francba elküldeni jött Brüsszelbe, de hát, ha már ott van… Merkel 62 éves, precíz német, génekbe programozott családtervezési koncepcióval, itt csak nem futhat lyukra.
> Hát sikerült. A német kancellár közölte, hogy ugyan volt két házassága, de a karrier mindkettő esetében előnyt élvezett, így nincs gyerek. S ha már beszélgetnek, akkor beszélgessenek a Mercedes gyár amerikai adókedvezményeiről, és ne olyan oktalanságokról, mint a család.
> A beszélgetésre felfigyelt Mark Rutte holland kormányfő, és jelezte Trumpnak, hogy mi itt Európában már nem foglalkozunk olyan ósdi dolgokkal, mint a család! Neki például se felesége, se gyereke. Trump Rutte CIA-aktájában látta, hogy az 50 éves holland életrajzában a politikus mellett a történész, tanár és zongorista is szerepel a foglalkozások között, így nem forszírozta további okok keresését.
> Ezzel már egyébként is volt baja a luxemburgi kollégával kapcsolatban. A first ladyk éppen külön programra indultak Brüsszelben, amikor Trumpnak feltűnt, hogy egy sötét öltönyös, fess fiatalember is van köztük. Kérdezte, „Az a boy mit keres az asszonyok között?”, mondták neki, hogy ő a luxemburgi first lady…
> Az amerikai elnök immár biztosra akart menni, Emmanuel Macront szólította meg. A francia elnök 39 éves, ereje teljében, olvasta, hogy dekoratív felesége is van. Egy francia, feleséggel, ott csak van utód – pipált ki fejében egy újabb sztereotípiát Donald Trump. Csalódnia kellett. Macron szégyenlősen közölte, hogy gyerek nincs, és nem is valószínű, hogy lesz. Brigitte már 64 éves, és az üzlet, az asszony gazdasági kapcsolatai és a politika jobban összetartanak, mint a gyermek.
> Trump egyre idegesebb lett, utolsó reménye Paolo Gentiloni olasz kormányfő volt. Egy latin csődör, 62 harcos évvel a háta mögött csak hagyott maga mögött valakit a világban?! Hogyan lehetne ez másképpen Casanova és Berlusconi hazájában? Hát úgy, hogy Gentiloninak szintén csak felesége van, a gyerekre nem jutott idő ’88-as házasságkötése óta.
> Nincs pénzük gyereknevelésre? – merült fel Trumpban. Ezt gyorsan elvetette. Nincs idejük? De hát van dadus, vagy bármi. Hoppá! Ott az a svéd, náluk aztán olyan a szociális háló, hogy jobb sem kell! Ott, ha valamiért nem jön össze a házasság, az egyedülálló anyát is felkarolják, ellátják, a gyerek meg végképp mindent megkap!
> Kjell Stefan Löfven mosolyogva sétált oda Trumphoz. Az amerikai elnök a közepébe vágott: no, hogy vannak a gyerekek? A svéd kormányfő tovább mosolygott, és lelkesen magyarázni kezdett: a gyerekekkel? Nos, a gyerekekkel minden rendben. Minden migráns család külön lakást kap, a kiskorúakat svéd családokhoz költöztetik.
> Néha lopnak és késelnek, de jól megy az asszimiláció. Igaz, a múltkor égett kicsit Stockholm külvárosa, de hát a gyerekeknél előfordulnak az ilyen csacskaságok. Ja, hogy neki van-e gyereke? Hát, nincs, és most így, 59 évesen már nem is szeretne. Az ő gyermekei, az ő család-termékei a migránsok!
> Trump otthagyta Brüsszelt. London felé nem került, Theresa May-jel már eljátszotta a családfotós „játékot”, Nagy-Britannia 60 éves kormányfője is férjét és népét kezeli gyerekként.
> Mint ahogy az EU vezetői a jelek szerint totál hülyére veszik Európa lakosságát. Liberalizmusról, nemek egyenlőségéről, melegházasságról és gender-szabadságról szónokolnak, mindezt európai értéknek állítva be. Miközben lerombolnak mindent, ami az elmúlt hosszú évszázadokban Európát jelentette. S a kivéreztetett kontinenst feltöltik közel-keleti és afrikai migránsokkal.
> Miért számolnának következményekkel? Kit féltenének? Nem hagynak maguk után senkit. Nincs gyerekük. Utánuk a vízözön!
>
> http://matete.pestisracok.hu/2017/05/29 ... ns-import/

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO