ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.17. 14:44

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.03.07. 18:55 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 741
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kozma-Joó Violetta: Korunk életrombolási divatja és az emberiség fejlődési nehézségei

A gyerek persze, hogy nem tárgy, nem bábú, nem robot, nem cuki játékbaba, nem kutya, és más kedvenc állat, , de legfőképpen, nem élettapasztalattal és nem gyakorlati élet-tapasztalati logikával rendelkező felnőtt személy kicsiben. Nem egy kicsi felnőtt. A gyermek az olyan kis anyagi testben véglegesedett spirituális struktúra, aki egyáltalán nincs hozza szokva még a fizikai - anyagi törvényekhez, és a természeti zárt és fájdalom-jelzésekkel telt létezéshez. Aki mindezért természetesen, ki van szolgáltatva a szülőnek, nem csak fizikálisan, de szellemileg és lelkileg is, mert pont olyan tapasztalatlan és ügyetlen és éretlen ez utóbbi, szellemi szempontokból is, mint fizikailag. Ezért kell vigyázni rá, tanítani, nevelni, beavatni, pl. a határokat kijelölni számára határozottan, mert ő még képtelen azokat érzékelni, nem, hogy a szükségüket megérteni. Nem, semmiképpen nem szabad mindent ráhagyni, szórakoztatni, állandóan félrevezetni, félrevezetéssel nyugtatni, és csak a szórakoztatással vezetgetni, mert az felelőtlenség, sőt, veszélyes nevelési módszer. A gyerek nem nyűg, sem nem szórakozásra született miniatűr felnőtt véglény.

A nem-nevelés, vagyis az a gyermekekre irányuló megvezetés és figyelem-elterelés, amit a liberális pszichológia kispekulált, és amit ma teljesen hibásan nevelésnek neveznek, az katasztrofális eredményeket hoz hosszú távon. Hibásan nevezik tehát ezt a figyelem elterelő megvezetési módszert nevelésnek, mert a helyes megnevezése a nem-nevelés igazából, vagyis az elhanyagolás, a gyermek gyermeki mivoltának az ignorálása, és ezért a gyermeknek a minél több hamis és haszontalan információval való hülyítése, amire a gyerekek már 2-3 évesen jól rászoknak és hozzászoknak, sőt, kívánják a hamis információt, és onnantól lehet hagyni, hogy a tv-n, a netes játékokon, az egymás cukkolásán - hergelésén, és az iskolai disco-n nőjön fel. Persze, otthon is megkapnak mindent ehhez a modern zombie létezéshez.

Ami az elejétől fogva hazug -hamis és felelőtlen, abba nem tud nem belebukni a szülő. Persze a látványos bukást a gyermek fogja elkövetni, amikor tizenévesen inni, drogozni, füvezni kezd, hogyha egészséges - tehát, ha nem lesz addig depi - mert egész életében a szórakozáshoz és egy nem létező valósághoz szoktatták (nem-nevelték...). Pontosan az is lesz belőle, amire nem nevelték, vagyis, amire megvezetve rávezették. Az érzékenyebbek drogoznak, isznak, elhíznak, játékfüggők lesznek, a kevésbé érzékenyek találnak egy fix munkát, foglalkozást és elvegetálnak ugyanúgy, mint az előbbiek... És a szülők életük végéig játszhatnak velük liberális baba-mamásat, mert ezek a gyerekek felnőttként nem képesek önálló életre, hiszen az életre nem is nevelték őket, ahogy semmire sem nevelték és semmihez nem szoktatták a szórakozáson kívül. De arra meg nem kellett nevelni csak hagyni, hogy a gyerek kábuljon, butuljon a sok hamis információtól, idióta meséktől, fantázia játékoktól, üvöltő slágerektől, disco fényektől, ja és persze a kívánsággyártástól, a flancos ruháktól, a márkás divatcipőtől, ezektől még legyen teljesen hamis öntudata és már kész is a vegetáló fiatal felnőtt. Ezen generációk nagy része 20 éves korára depressziós, pánik beteg, és egyéb pszichológiai és pszichiátriai betegségeket szerez magának a nem-nevelés áldásos vele járójaként, vagyis a szellemi, lelki hülyítés és elhanyagolás miatt.

És akkor ma egy ilyen TERMÉSZET- ÉS ISTENELLENES, világhódító divat miatt ott tartunk, hogy egyrészt ettől teljesen elhülyültek a modern, fejlett országok társadalmai és rohamosan fogyásnak indultak, mert az így nem-nevelt emberek nem tudnak még párkapcsolatban sem harmonikusan élni, még önmagukért sem tudnak felelősséget vállalni, nemhogy egy párkapcsolatért, isten őrizz egy vagy több saját gyerkőcért....

Szép eredmény. Elég kevés szellemi tudomány, vagy értelmiségi-ideológiai irányzat mondhatja el a modern gyermekpszichológián kívül azt, hogy néhány évtized alatt több fejlett civilizációval rendelkező társadalmat így elsorvasszon és kihaló pályára állítson. És figyelem, ez a zombikat nevelő tudomány, tehát a pszichológia még nagyon fiatal tudomány, csak az a baj, hogy így ki is írtja ennek a valóság-idegen elméletnek a gyakorlatba ültetésévvel (pl. a pedagógiába) önmagát a modern civilizáció. Így teljesíti be tehát ez a tudomány a szellemi "rendeltetését"? Sorvasztván az intellektuálisan ugyan "túlfejlett", de spirituális szempontból annál inkább primitivizálódó civilizált nemzeteket?

Persze a pszichológia eredetileg "nem sátántól való" dolog, de hamar azzá vált. amikor eltért az eredeti céljától és rendeltetésétől: a gyógyítástól, és ahelyett önálló szellemi - intellektuális elmélet-rendszerré vált,mint a filozófia, vagy a teológia. Mert erre a valóságidegen, semmihez nem kötött steril elméletre volt igénye az önzéssel betegesen megfertőződött emberiségnek. hiszen amikor a pszichológia megszületett, akkor már Magyarországon javában spóroltak a földbirtokos családok, de a városi polgárok is a "gyermekáldással", és úgy egykéztek, hogy a szülőknek a nagyszülők tiltották meg, hogy szeretkezzenek, nehogy gyermek szülessen. Olvassátok el Papp Lajos szívsebész életrajzi regényét. Ő is ilyen gondolkodású családba született. Az egykézésnek ez a múltja, ez a gyökere, a beteges gazdagodási, birtoklási mánia, és a gyermekáldásnak a vagyonosodás érdekében történő csökkentésének a nézeti szokásrendje! A gyermekben az egoizmusnak a kiélése, az öncélú egoizmus ördögi létezés nagy projektjének a kiteljesedése. Micsoda beteges spekuláció! Hogy csak egyet! Csak egy gyermeket! Hogy azé legyen minden, amiért dolgozott minimum hat másik ember, négy nagyszülő és két szülő. Hamvas Béla a pszichológiáról írja, hogy szellemileg, lelkileg "kibelezett" embert tud gyártani. Pl., ha bajt okoz a felelősség, a lelkiismeret, akkor kivágja, ha bajt okoz az igazságszomj, kivágja, ha bajt okoz a párkapcsolat kivágja, és csinál egyedülálló steril lényt, stb.. De ez a szellemi kibelezés, ez már létezett korábban is, lásd azt a magyarországi földbirtokosi munkásparaszt mentalitást, amire ott van az élő példa, Papp Lajos története. De ki ne ismerne a saját rokonságából olyan, érdekes módon, általában inkább női személyt, aki az egykézésnek a rejtett katonája, de inkább a gyermektelenségnek és a felelősséggel nem terhelt könnyű vénlányságnak!

Kiegészítés:

Nem hittem el eddig, hogy az alábbi régészeti lelet valódi lenne, és az emberiség eszerint már legalább egyszer, de akár többször is felszámolta volna saját magát, hogy újból a kőkorszakon előbbről, a nulláról induljon. Most már elhiszem. A fenti meglátásomat megírva, sok minden összegződött bennem, a fenti jelenség és annak az ideológiája: a pszichológia az egyik anti-krisztusi szellemi ág, ami az emberiség önfelszámolását szolgálja, de ennek a jelei ott vannak már mindenhol, fejlődik a technika egyre felelőtlenebbül, és ezért egyre inkább visszaélnek vele a kapzsi hatalmak által direkt még inkább butított népek. .. (Puzsér Róbert épp ma írt a hírről miszerint Vujit Tvrtko nevezetű riportert, interjúst egyből kirúgták mihelyt nevén merte nevezni egy népbutító "celeb" személy kapcsán az az által közvetített és propagált ürességet, igénytelenséget, humánus koncepció-nélküliséget...)

És tovább: az alábbi link kapcsán. Még hogy Ufók? Nincsenek itt semmiféle Ufók... egyes egyedül az ember műveli a zseniális technikai, intelligenciai fejlődést, majd azzal zombivá, primitív véglénnyé hülyíti az utódait, akik már párkapcsolatra és ezzel utódnemzésre és utódgondozásra képtelenné nőnek fel. Ennyire egyszerű a képlet. Sajnos.

Melléklet: A 1o.ooo éves nagyenyedi alumínium (és a 4oo.ooo millió éves mechanikus szerkezet)
[url]
http://avilagtitkai.com/articles/view/a ... b-rejtelye[/url]
Kép


Véleményem szerint az emberiség teljesen kihalni nem tud. Nem is lehetséges ez, mert az a rendeltetése, hogy oldja a karmáját és azzal megváltódjon, és a maga magváltásával hozza járuljon az egyetemes - isteni megváltáshoz... Elbukik, hát elbukik (tömegével, globálisan). Addig ismétel, míg egyszer csak talán mégis továbblép. Valami kicsi fejlődések, itt - ott, bizonyára azért vannak. Valószínű, hogy mindig egy kicsit többet tud az emberiség, mielőtt - miközben - katasztrófába sodorja magát és troglodítává zülleszti az utódait, akik kipusztulnak, mivel a már ugyancsak fél-hülye szülők, egyenes utódnemzésre és gondozásra képtelennek nevelték. Akarom mondani: nem-nevelték, hanem reménytelenül és vissza vonhatatlanul a karmájuk dagasztásához, vagyis a folyamatos boldogtalansághoz és szellemi - lelki magatehetetlenséghez szoktatták.

Szerencsére nekünk már jóval több lehetőségünk van boldogságot realizálni, mint volt pl. Hamvas Bélának., aki bőséges tudással rendelkezett bőven a "témában." De közben az emberiségnek ezzel a fejlődési nehézségével is szembe kell néznünk. Ahhoz képest, hogy a többség mekkora rózsaszínű fantazmagóriákat képzel, miközben a nyugati típusú kultúra úgy lezüllesztette magát, hogy válságpontra érkezett. Most jön az a fázis, hogy átadja-e a helyét a primitív hordáknak, vagy feléled?
Nem könnyű korszak. Pedig kb.: 20 éve még úgy nézett ki, hogy vidámpark lesz 21-ik a szabadi Európa, hát most nem az. Főként nem Németországban, Angliában, Svédo.-ban, vagy Franciao.-ban.
Mind mondta Szilárd, hogy baj van azokkal a népekkel, akik nem tudják reprodukálni magukat és képtelenek kellő utódot nemzeni, akiknek közvetlenül át adhatja a saját kultúráját. Én ezt nem éreztem nagy problémának, hiszen azt láttam, hogy a többség erre magasról tesz és megy tovább a világ - most viszont már kezd igencsak félremenni, és valami szemből is jön ám... most már, ahogy a gyerekeink növögetnek, és egyre hallom, hogy mi a "megszokott" az iskolában, már látom, hogy az európai ember a steril tudományával a primitív szórakozás szintjére züllesztette magát és nem nagyon lehet elkerülni a válság végzetes fokozódását. A többség el lett hülyítve főként a gyermek pszichológiával, ami erőltetetten és képtelenül mindent a gyermekkori élményekkel és a hormonok hatásával értelmez és magyaráz, és gazdaságtannal, vagyis fogyasztói mentalitással. És nem ébred fel, nem tud egy könnyen korrigálni. Nagyon kemény világ jön, amit nem lehet elkerülni, mert a többség rég óta nem lát el az orráig, nem képes a felébredésre.

És én ebből a szempontból is elég naiv voltam. De Gerle Évával megkezdődött a naivitásból való felébredésem.

Ami pedig az emberiség felébredési és korrigálási - fejlődési nehézségeit illeti, sokkoló példa erre a migránsokat nagy szeretettel a keblére ölelő Angela Merkelnek a 2016. márc. 5-ei egyenesen sátáni nyilatkozata:
"Orbán Viktor kerítése le fog omlani!"... "az NDK fala is leomlott 25 évvel ezelőtt, és mi mind nagyon boldogok voltunk, amikor ez megtörtént. Nem lehetett fenntartani. Európa nem tud erőddé változni. Ez nem fog működni."

Egy hírportálon az olvasható a fenti nyilatkozattal kapcsolatosan: "Kelet-Európát kritizálta a menekültválsággal kapcsolatban Angela Merkel német kancellár egy zárt ülésen – tudta meg a Politico. A kancellár szerint a keleti országoknak tanulnia kellett volna a történelemből. Akkor tudnák, hogy az izoláció nem megoldás. Merkel Magyarországgal kapcsolatban elmondta: azért nyitotta meg a határokat a migránsok előtt, hogy megvédje Európa méltóságát. Orbán Viktor kerítésépítését pedig a berlini falhoz hasonlította: szerinte ez a fal is hamarosan le fog omlani." - http://legfrissebb.info/angela-merkel-o ... og-omlani/
Sajnos, nincs igaza. A magyar határ-kerítésnek addig kell meg és fennmaradni, amíg a magyar nemzet újból szaporodni kezd. Vagyis, addig, amíg az emigránsoknak nem lesz már amiért Magyarországra menjenek, mert újból telni kezd az ország magyar gyermekekkel. És ez nem fog megtörténni egyhamar.

Angela Merkel tulajdonképpen egy fordított hitleri jelenség, elődjéhez hasonlóan a nemzeti sorvadás tömegsorsát levezénylő, őrült diktátorrá vált, aki ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy a saját országában rendet tegyen és megvédje a németeket az általa behívott, ténylegesen primitív és vad hordáktól, ehelyett azzal foglalkozik, hogy Magyarországra és más a muszlim hódítóknak ellenálló országokra is előbb-utóbb ráerőltesse az önkéntelen befogadást, a kulturálatlan, gazdasági bevándorlókat, akik nem csak az adott ország törvényeire tesznek jó magasról, de még csak az adott ország nyelvét sem akarják megtanulni, nemhogy az ottani kultúrát elfogadni... És én itt első sorban nem magamat sajnálom, hogy ilyen Európában kell éljek, és ilyen világba kell majd engedjem a lányainkat - persze sajnálom ezt is - de nagyobb a megdöbbenésem azt illetően, hogy az Európai társadalmak, az emberiség európai része ennyire le van butítva, hogy nem elég, hogy ide jutottunk, de még mindig hagyják a németek az ő Merkelüket garázdálkodni nem csak fölöttük, de egész Európában! Akárcsak Hitlert annak idején. Mélységesen sajnálom, hogy nincsenek ott olyan normális kormányon levő politikusok, vagy olyan erős társadalmi rétegeket mozgósítani képes civil megmozdulások, amelyek hatására és intézkedésére lemondatnák és lecserélnék ezt a steril agyalót, ezt a két lábon járó felelőtlen gyermektelenséget? Hogy nem ébrednek fel? Hogy lehet ezt végignézni, amit Merkel művel?...

2016 a Majom, vagyis a Vízöntő éve, és ahogy a vak, ukrán jósnő is megjósolta már évekkel ezelőtt, Európa egy nagy fordulathoz érkezett el az idén. Ebben immáron én is teljesen biztos vagyok, látva, hogy pl. Merkel mit művel és ismerve az idei év karmikus színezetét, ami a következő: Vízöntő egész évben, és nyár közepétől a Skorpióban halad a Lilith. Halak Sárkányfarok szinte egész évben, tehát sok lesz a hazugság és a felelőtlenkedés a vezető politikusok részéről is, még több mint a tavaly, de most még bejátszik az uránuszi pörgető hatalom is. Majd el lehet telni a nagy látványos fordulatoktól :D De a radikális változások bekövetkezését ez semmiben sem fogja akadályozni, viszont annál váratlanabbnak és véletlenszerűbbnek fogják megélni sokan ezeket a változásokat. Ezt csak azért írtam le, hogy mi, akik tudjuk, hogy mire is megy ki igazán a játék, és akiktől a gyermekeink jövője is függ, ne ijedjünk meg és maradjunk nyugodtan a helyünkön, hogy lehetőleg semmit ne veszítsünk - és ne veszítsük el egymást sem - amíg a fejünk fölött elvonul a kiáltozón hőbörgő eszmei szamárságok civilizációs nagy-hulláma.

_________________
Egy csepp harc többet ér egy könyvtárnyi elméletnél. Mert a szeretetben is csak az lehet kitartó, aki harcolni is tud.
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO