ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.01.21. 13:53

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.08.21. 01:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Már jó ideje nem hiszek olyan protekciózó, büntető Istenben, aki madzagon rángat bábuként, a szabad akaratomat semmibe véve. Az ateisták materialista gondolkodását sem tudom elfogadni, melynek téves elméletei szerint az anyagon túl nem létezik semmi és a betegségeket, kríziseket a fizikai tüneteknél kell kezelni.
Valamennyire ismerem az Egyetemes Törvényeket, mivel azonban a földi-társadalmi törvényességhez kapcsolódó Bak konstellációnak megfelelő 10-es horoszkópházban van a Szűz Lilithem és ráadásul a kínai asztrológia szerint is a Bak évében születtem (ez egészen mélyen rejtett negatív meghatározottságot jelöl). A Neptunuszom a 2. földház csúcsán sokszorosan negatívan fényszögelt, ezért elképesztő ügyesen tudom saját magamat átverni a valódi feladataimat és az igazi rendeltetésemet, az életfeladataim vállalási szükségét illetően, miközben külső körülményekre hivatkozva elmulasztom az Egyetemes Törvények betartását. Ez persze utólag szokott tudatosulni bennem, mivel a Vízöntő Napom és a Vízöntő Sárkányfarkam is a nyers, hús-vér tapasztalási szükségeket jelölő 3. földházban áll.

Kézzel fogható bizonyíték ezért a tegnap - augusztus 19-én - vezetés közben az autópályán szerzett tapasztalatom arra, hogy az Egyetemes Törvények közül a Szeretet Törvényében szereplő isteni elvárás: diszkrét szeretetáramoltatás gyakorlása mennyire fontos és hogy ez inkább és főként a nők számára „kötelező”.

Vezetés közben azon gondolkoztam, hogy mik azok a közös dolgok az eddigi kapcsolataimban, amikkel nekem dolgom van és foglalkoznom kell, saját fejlődésem érdekében. Számba vettem az eddigi szerelmi kapcsolataimat és a jellemzőket kezdtem vizsgálni, miközben egyre jobban eluralkodott rajtam egy felsőbbrendűségi érzés. Egyszer csak az előttem hajtó kocsi utánfutójából (egy lapos, ketrec formájú futót húzott az új autó) kirepült egy régi, bontott, keretes ablak és előttem az aszfaltra hullott. Az üvegszilánkok záporoztak a szélvédőmre. Lehajtottam, behúztam a fejemet ijedtemben és hajtottam, szerencsére kellő távolság volt köztem és az előttem haladó utánfutó között. Egyből tudtam, hogy valami nagy hibát követtem el képzeletben és szerintem ennek a tudatosításnak köszönhető, hogy nem volt szükség ennél súlyosabb sorsjelzésre. A szélvédő épségben maradt, karcolás sem esett rajta, a klíma tartály kaphatott szilánkokat a szellőző rácson keresztül.

Ez a figyelmeztető sorsjelzés a következő hibára vezethető vissza: a negatív Neptunuszom jelezte idealista káprázatvilág és a Szűz Lilith szerinti hibás rendeltetéstudat, illetve a dupla Bak karma szerinti látszatok fenntartására való törekvések összeadódtak bennem. A Szaturnuszom és a Jupiterem is teljesen negatív a Szűz Lilith mellett, így a képzelgéseimért való felelősségvállalás, a megváltási értékrend még hiányzó és zavaros bennem, habár igyekszem javítani. Amikor az autóban a korábbi kapcsolataimat elemeztem, valamiféle gőg és felsőbbrendűségi érzés kerített hatalmába. Gonosznak bélyegeztem magamban a korábbi szerelmeimet, akik az elvárásaimtól merőben eltérően viselkedtek, miközben én annyi áldozatot hoztam értük. A gőg és a gyűlölet a legrosszabb, amit az ember elkövethet és ilyenkor szokott az ember térdre kényszerülni, hátráltatott helyzetbe kerülni. Hibásan osztottam fel a világot „jó” és „rossz”-ra a gyakorlati valóságban, a negatív Neptunuszom sorsképletben elfoglalt pozíciójának megfelelően. Az Istenre és az Egyetemes Törvényekre való neheztelésemnek, a törvénytelen alapállásomnak meg lett a következménye. Az üvegszilánkok szélvédőre való záporozása előtt észre sem vettem, hogy mennyire átmentem gyűlölködőbe. Dühös voltam, hogy miért nem maradhatok sokáig egy akármilyen kapcsolatban, elkerülve az egyéb tapasztalatokat, még ha az adott kapcsolat boldogtalan is… az ilyen vágy teljesen megváltásellenes, jobb, ha mindenki letesz róla, ha hasonlót forgat a fejében (főként 3. házas életfeladatokkal).

Szilárd azt írja a Szeretet Törvényében, hogy ő jobban hisz abban, hogy az "ellenségeket", ellenségesen viselkedő személyeket Fénnyel, azaz racionális érveléssel könnyebb le lehet győzni (hatástalanítani az ellenségeskedést), a támadásaikat tudatosítással lefegyverezni. Azt írja, ez közelebb áll hozzá, mert ő férfi.
Szerinte a nőknek talán a szeretetáramoltatás jobb eredményt hozhat és ez az, amiről kézzel foghatóan meggyőződtem. Nemrég több cikket olvastam a férfiak viselkedéséről és egyeztettem a tapasztalataimmal. Arra jutottam, hogy Szilárdnak maximálisan igaza van. Mármint hogy a nőknek a diszkrét szeretetáramoltatás sokkal fontosabb ellenséges szembenállás esetén, mint a „fényadás”, az értelmes magyarázkodás. Azaz teljesen feleslegesen próbálják a férfiakat ész érvekkel jobb belátásra bírni, akkor, amikor velük konfliktusba kerülnek. Csakis a maximális szeretetáramoltatás (mosoly, érzelmek kifejezése és a nekifeszülő gondolatok háttérbe szorítása) segít. Amennyiben sok a férfi-nő konfliktus, például egy kapcsolatban, akkor inkább érdemes a kapcsolatból kilépni, amennyiben a férfi reménytelen eset és a nőt a szeretetgyakorlás helyett folytonosan vitára készteti.

Az eddigi férfiakkal gyűjtött tapasztalataim összhangban állnak a Szeretet Törvényében leírtakkal. Amikor az a gyakori eset megtörtént, hogy Oroszlán – saját karmikus vonásain uralkodni képtelen, de rajtam annál inkább uralkodni akaró – minimum valamilyen Tűz-karmás férfiba voltam szerelmes, akkor a kapcsolat tönkre ment a teljesen negatív Neptunuszom jelezte idealista és érzelgős, hamis rész-szeretet érzéseim utálkozásba fordulása miatt. Ennek megfelelően mindig akkor ment el az szerelmeim "kedve" tőlem és tettek pontot a kapcsolat végére, amikor ellenséges helyzetbe kerültem velük, de a helyzetet okos érvekkel, magyarázatokkal akartam megoldani. Bármennyire is igazam volt, egyedül maradtam ezzel, és kiábrándultam abból, akit előtte szerettem. A legnagyobb vétek az volt, hogy haragudtam az Istenre és az Egyetemes Törvények logikájára (amiket sokáig nem is ismertem) azért, hogy miért kell elveszítenem mindig a szerelmeimet (akárcsak kiábránduláson keresztül is). Legjobb szándékom szerint épp azért magyarázkodtam és érveltem, hogy értsék már meg, mit miért teszek, mi miért jó, hogyan lesz majd jó nekünk.
Miközben azok a férfiak, akikkel semmilyen vitát nem erőltettem – érdektelenségből fakadóan – és kihátráltam kedvesen, amikor zavaros, idegesítő dolgokat tapasztaltam a részükről, még utánam is jöttek sokszor. Győzködtek és változtattak a viselkedésükön, mintha magasra tettem volna a mércét.
A dupla Bak karmámnak megfelelően gyakorlatilag mindig törvénytelenül viselkedtem azokkal a férfiakkal szemben, akikkel viszont nem voltam érdektelen, és akiket fontosnak tartottam. Aztán még nekem állt feljebb az Istennel szemben, hogy miért ilyen gonosz emberekbe vagyok szerelmes.
Nem értettem, miért csak azok normálisak velem, akik engem nem vonzanak különösebben.
A Szűz Lilith jelezte hibás rendeltetéstudat így nyilvánult meg nálam, hogy egyrészt mindig meg akartam tartani az első ígéretesebb férfit hosszútávra, és így próbáltam elkerülni a személyes, hús-vér tapasztalatszerzési szükséget, másrészt a viták hevében mindig tőlem idegen férfias viselkedést tanúsítottam, hibásan gyakoroltam a rendeltetésemet.

Az Egyetemes Törvények alól azonban nincs felmentés senki számára, ezért mindenkinek, de leginkább a nőknek érdemes jól megtanulni, és gyakorolni a Szeretet Törvényét. A mai gender-elméletek és feminista ideológiák súlyosabb károkat okoznak a társadalmunkban, mint azt gondolnánk.
Az Egyetemes Törvények azonban mindenhol működnek: ezt jelzi számomra, hogy Angela Merkel is kaphatott elég figyelmeztetést a sors részéről (a videókon látható volt, ahogy remegett, valami gyötörte. Úgy tűnik, kezdi elismerni, hogy a magyarországi férfias, felelős és határokat szabó hozzáállás helyénvaló és életképesebb az ő eddigi liberális, korlátozások nélküli szemléletével szemben.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO