ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 17:59

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.31. 17:56 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Viola!

Igaz, hogy ezt a tisztázást, magánlevélben is megírhatnám, de úgy érzem, hogy ezt joga van tudni a barátainknak és logosz- és más internetes ismerősünknek is, akik hittek és remélhetőleg, még mindig hisznek az asztrológia, szerintem maximális és utolérhetetlenül pontos karma-oldási és sors-rendezéshez szükséges helyes tanácsadáshoz biztos információt adni képes, igen is: "tudományos" lehetőségeiben.

Az ide feltöltött, őszinte "megigazulási" szándéknyilatkozatnak is beillő bocsánatkérésed egyi passzusában ezt írod:

"Én hittem magam jobbnak, okosabbnak nálad, miközben nem voltam se erősebb, se okosabb, csupán nem láttam, hogy miattam nem tudsz teljesen boldog lenni - nem önhibádból, hanem miattam, rám várva, és látva, hogy bizonyos kérdésekben végül sehogy sem akarok rád, segítő tanácsaidra hallgatni..."

Nos, én attól kezdve, hogy azt láthattam, hogy te, a fiatal korod ellenére, mennyire ügyesen "rendezed" mind a három nálam levő gyermekeket, tehát az akkoriban hozzánk vissza kerülési félben levő Turulát is, akiért éppen ezért mertem elindítani az eredeti családjába való visszahozása érdekében folytatott bírósági harcot, mert ennek te is a szükségét láttad és erre biztattál, tehát, kb. 2010 nyara óta, de még inkább attól kezdve, hogy a tudomásomra hoztad azt, hogy "még ilyen körülmények között is" szeretnéd, ha te is szülhetnél tőlem gyermeket, én általában "teljesen boldog" voltam, és csak olyankor kezdtem némileg szorongani és a helyes útválasztásomban enyhén kételkedni, amikor 4 - 5 , vagy hat hónaponként megszorultunk anyagilag. Majd persze, ez az időszakos kételkedés is erősebb lett, amikor sejteni kezdtük, majd konkrétan is bebizonyosodott, kb. Ividőnek az egy éves kora utáni időszakban, hogy az anyagi hullámvölgyeknek az is lehet az oka, a Puli gonosz rágalmazások mellett, majd a Gerle - Támadások mellett, hogy téged időnként el - Egyre inkább ... - el kap a sorssal szembeni elégedetlenség és az isteni igazsággal szembeni kétely... Majd persze, amikor a házasságkötésünk után ezek, a tavaly őszig egyébként, csak néhány napos kríziseid megerősödtek a rám való - szerintem indokolatlan... - haragvásaiddal is. De ezeket a napokat kivéve, én, nem csak félig, hanem teljesen boldog voltam! - Az más kérdés, hogy tehetetlenségemben - Hiszen a misztikus átvalósulást, a teljes metanoiát tehát, nem végezhettem el helyetted! - ennek az érdekében egyre elnézőbbé és hamisan megértővé kezdtem válni. Azt viszont te is tudtad, hogy az igazi és végleges átfordulásod igényéről, ami reméljük, hogy most megtörtént, nem mondtam le. És az is lehetséges, hogy hogy éppen ez volt az, ami végül felnyitotta az elmúlt két hét elképesztő Pandóra szelencéjét. De mondom: én "teljesen" boldog voltam. (Persze, a a Medárda intermezzó-t kivéve. DE akkor sem süllyedtem el sem a boldogtalanságban sem a depresszióban, vagy a melankóliában.) És amint a felső új-szomszédék, a tavasz végén elkezdett elképesztő méretű lakás - felújítási-, tehát: fal- és padlódöngető, és tömbház rengető, meg fal és gerenda fúrási- faragási - vésési, kipp - kopp kalapálási szükségeiket kielégítik és befejezik, újból teljesen boldog leszek. :D

Addig sem esek kétségbe, csak kimenekülök a gyermekekkel a halastavak természetes csendjébe.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.01.28. 14:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Sike Sára – Kozma Szilárd:

Röviden az árnyék-énről.

Az árnyék-én egy – már materialista-tudományos (pszichológiai) eljárásokkal is feltárt és leleplezett – rejtett én-tudat, az életben-maradást, illetve megélést és a túlélést szolgáló, természetesen egoista gondolkozásunk terméke és 35 éven felül már önveszélyeztetővé váló maradványa. Egoista, mert az árnyék-én hajtotta ember önkéntelenül - és automatikusan - eltávolodik, mind a saját boldogságától, mind az Isten és az Abszolút Lét egyetemes megváltódási céljától, mivel a szellemi tudása nagyokos elméletekké, a gyakorlati megvalósításai pedig túlélési, életnyerési praktikává, felületes problémamegoldássá válnak.


Az árnyék-én egy része, úgy jön létre, hogy természetes folyamatként, nagyon sok várandósság iker-foganással indul, de néhány hétre rá az egyik magzat elhal, amit a jövendő anyák nagyon ritka esetben vesznek észre, hiszen ebben a fázisban a legtöbbjük még azt sem észlelhette, hogy várandós lett. Egészen magas arányban, az emberiség 65 – 70 százalékánál a magzat fogantatása utáni időszakban, az anyaméhben meghal az ikertestvér. Az édesanya várandóságának korai szakaszában észrevétlenül elhalt ikertestvérnek az aurája megmarad az élve maradt testvér aurájába fonódva, azzal eggyé válva, és aztán, a megszületett utódban dupla, rejtetten kettős öntudati – valóságértelmezési központot képez. Ez a második valóság-látási és értelmezési központ – tehát a negatív mentális duplázódás - általában Ikrek jellegű mentalitás szokott lenni és ezért a gazda gyors és felületes információ-áramoltatási késztetéseinek kiélése közben a legerősebb. Máskor meg Szűz jellegű, karmikus meghatározottságokkal rendelkező emberekre jellemző kézzelfogható gyakorlati feladatok elvégzése során pereg – megtelik a koreszméknek megfelelő pragmatikus gondolkozási, információ-értelmezési késztetésekkel -, és így minden hosszú távú spirituális probléma-megoldásban kételkedve, megváltásellenes gondolatokat gyártó és sugalló, hamis valóságértelmezési központtá válik.
Az árnyék-ént önkéntelenül és öntudatlanul hordozó – éltető egyén (A Gazda!) életének és sorsának, sorshelyzeteinek a fordított erkölcsi értelmű, az isteni megváltódási céltól elrugaszkodott, légiesen levegős és kézzel foghatatlanul, okos-filozofikusan Ikrek jellegű, vagy földhözragadtan pragmatikus, de néha ez is zseniálisan okos és hatékony Szűz típusú, de persze, a gazdát ez is, hosszútávon elveszejtő irányítása és rendezése szerinti, elméleti megoldásokat termel. Azt is mondhatni, hogy a gazdának és annak az életének a látszólag olajozott, jól működő és indokolt, de hosszútávon minden jó elméleti indoklás ellenére bukást hozó sikertelenségre és rombolásra rendezéséből nyeri az erejét. Ezt úgy, hogy az egyén születésekor elhalt ikerpárja fizikai megvalósulási, inkarnálódási kudarc-élménye „átöröklődik”, át származik, megmarad és rögzítődik a megszületett testvérben és ennek a következtében az a második tudati – látási – értelmezési központ, csakis a halott magzatnak, a kudarc élménye által sugallt és aszerinti negatív magoldásokat és jövőképeket képes mutatni. Mintha egy törött tükörben nézné magát az ember. A negatív jövőképek akkor igazán veszélyesek, amikor az árnyék-én gazdája nem ismeri fel, hogy ezeknek a megvalósítása micsoda elveszejtő sorsrontáshoz vezetik őt. Lehet ez sok apró „veszett fejsze”, például egy eleve elszáradt fa elültetése, ilyen helyzetek halmozódása, de lehet szó szélsőséges eltévelyedésről, például a főnök feleségének elcsábításáról, vagy egy banki hitelből vásárolt luxusautóért való egész életen át tartó robotolásról, sokmilliós lakáshitel felvételéről, olyan társ választásáról és megtűréséről, aki lusta újjászületni és inkább gonoszkodik az emberrel, vagy a saját vagyon feláldozásáról annak érdekében, hogy egy érdekesen vonzó vallásos szektához csatlakozzon valaki.
Így a túlélő testvér az elhalt magzat kudarc-tudatával kénytelen élni, majdnem úgy, minthogyha ez az élet-sikertelenségi öntudat a saját kudarcából származna. Holott az ikrek közül a túlélő magzat minimum a megszületés és az életben maradás tekintetében már sikerrel járt.
Volt rá példa, hogy egy 26 éves egyetemista, gyermektelen hölgynek egyre nagyobb gondjai akadtak a tanulással, ezért a fejét kórházban vizsgálták, daganatot találtak benne. Ezt a daganatot végül kiműtötték, azonban kiderült, hogy valójában nem is daganat, hanem az elhalt ikertestvér anyagi maradványai: haj, fogak és csontok egy csomóban! Nem mindenkinél ilyen látványos az elhalt ikertestvér szellemi és fizikai maradványainak jelenléte és nem mindenkinél kerül fizikai formában a felszínre. Azonban a legtöbb árnyék-énnel született ember életében annál több és súlyosabb erkölcsi, szellemi-lelki zavart és kárt okoz, ami végül fizikai rombolódásban, anyagi és egészségi károk formájában válik láthatóvá.
Az árnyék-én sugallta rejtett gondolatok valójában nem az egyén nappali éber tudata szerinti mentális késztetések, nem az ő éber, felelős és erkölcsi gondolkozása által létrehozott egyéni ráció szerinti gondolatok, hanem a Lilith és Sárkányfarok nevű karmapontok konstellációs és házhelyzeti pozíciója által jelzett fő karmáknak az esszenciáját képezik. Az árnyék-én hatására az azt hordozó személy tudattalanul és önkéntelenül irányítva van a logikusnak és jogosnak tűnő, rá személyesen jellemző karmikus meghatározottságok által. Például Halak Lilith vagy Sárkányfarok esetén az irracionális félelmei, Szűz karma hatására az aggodalmai, vagy egy Rák-Kos karma kombinációnál a nevetségesen infantilis ambíciói által. Holfolyamatosan akadályoztatva van – különféle magyarázatokkal és divatos elméleti indoklásokkal, kibúvókkal, hol pedig ész nélküli, azaz átgondolatlan cselekvésekkel, karmából táplálkozó rutin megoldásokkal „vissza él”, ahelyett, hogy a rendeltetése beteljesítése érdekében élne . Tehát ahelyett, hogy az elemi boldogulásában, például a párkapcsolat-létesítésben, vagy a már létező párkapcsolata harmonizálásában, valamint és főként az egészsége megőrzése, illetve helyreállítása, és végül a megváltása elérésében lelné az örömét és abban járna.
Az árnyék-én leleplezése nagyon nehéz, de nem lehetetlen, hiszen a rejtett, az éber nappali tudat alá nyomott és a felelősségtudat elől elrejtett zavarok következtében megjelenő károk – mint például a baleset, a betegség, az időveszteség – elég látványosak. Igen kitartónak és ébernek, a megváltás megvalósítására elkötelezettnek szükséges lenni, hogy a működését még a tárgyi-fizikai következmények, esetleges tragédiák bekövetkezése előtt észleljük és azt belső szellemi-lelki pálfordulással megállítsuk. Az árnyék-én megbújik minden kétségben és irracionális félelemben, és onnan viszont félelem-birodalmat alkot. És olyan is van, hogy teljes élet-pánikot kelt. Ha nem leplezzük le időben, akkor valóságos versenyfutást és ámokfutást végez és diadalmaskodik is, a személyi emberi-szellemi értékek letagadásában, a normalizálásért és az igazságért való harcról és pozitív cselekvésekről való lemondásban, az önfeladásban, az elért sikerek letagadásában, az indulatoskodásban, a haragvásban, az önérzeteskedésben, a hibás, mert egoista – a megváltás ellen Júdás módjára spekuláló, okoskodó – erkölcsi magtartásban, és ebből eredően a téves morális elvárásokban, a téves ítélkezésben, mások lenézésében vagy mások ellen való intrikában, az öncélú uralkodási törekvésekben, de még a kényelmességben és a spirituális-morális magatartás helyett, a technikai-tudományos trükkök alkalmazásának a választásában is.
Az árnyék-én nagy mestere az időhúzásnak – például depressziós lelki-szellemi állapotok fizikai tünetekig menő gerjesztésével –, nehogy az ember az életútja bejárásával töltse az idejét, ahol pedig a megváltásáért tehetne. Máskor rémálmok formájában kelt félelmet és kételyeket, de mindenképpen a jövőre vonatkozóan blokkolja gazdáját, ott, ahol még nem bizonyos az események kimenetele. Van, hogy az árnyék-én egészen téves – gazdaságilag biztosnak látszó, de a valós spirituális-szellemi fejlődéstől távol eső törekvésekre készteti a gazdáját. Tehát a sorsképletben látható Aszcendensre jellemző pozitív tulajdonságok megszerzését keresztül húzza, és ezt követően-, a majdan megvalósítandó Sárkányfej szellemiségétől messzire eltávolító – életpályára helyezi a gazdát. Egy ilyen eltávolító árnyék-én manőver lehet egy nem megfelelő – kényelmes, azaz nem provokáló – élettárs választása is. Vagy, hogy az intim párkapcsolatok elkerülésére ösztönzi a gazdát, így meggátolva őt abban, hogy a sorsképletéből kiolvasható életfeladatait teljesítse, a tényleges boldogságát az Egyetemes Törvényekkel való együttműködés segítségével elérje, hogy így, az Abszolút Lét megváltásában is részt vegyen.
A krízisek és tragédiák kialakulása előtti leleplezésben a saját kauzális horoszkópunk az igazi segítség, és mindaz a szellemi-spirituális tájékozódást segítő ismeret, amely rendszerezi és a valóságnak megfelelően megfejti az anyagi világban látható szimbolikus probléma-megjelenítő jeleket. A kisebb-nagyobb tragédiákat, anyagi veszteségeket és betegségeket mindig megelőzik a diszharmonikus lelki-szellemi állapotaink, feszültségeink, jogosnak képzelt – de valójában téves, mert az Egyetemes Törvényeket figyelmen kívül hagyó – haragvásaink és rejtett nehezteléseink, sorsellenes lázadásaink és az apró, figyelmeztető jellegű balesetek, úgymint ujjaink, lábujjaink sérülése, a fontosabb dolgaink elvesztése. Ezek a jelek akkor lesznek értelmezhetőek - és így a nagyobb tragédiák megelőzhetőek -, ha a születési sorsképletünk ismeretében rendszeresen elemezzük a velünk történteket, spirituális naplóban kibontva az akár leglényegtelenebb negatív eseményeket, az azt megelőző negatív szellemi-lelki állapotainkat, a karma működését.
Az árnyék-én hatására – lebeszélő, figyelemelterelő, megváltás-ellenes sugallatára –nem lépett tovább az ellentétes nemű személyek megismerésében sem, és abban sem, hogy, ha nő a gazda –személy, akkor férfiakon keresztül az önben rejlő férfi oldalt megismerje és fordítva… A gyors siker elmaradásakor, nagyjából elveteti ezt az életterületet és inkább elkerüli az intim párkapcsolatok létrehozására tett lépéseket, vagyis: lemondott ezen az életterületen az erőfeszítésekről, helyette a hivatalosan szabályozott, illetve az önnek könnyebb és biztosabb sikereket hozni képes munkahelyi játszmákban kereste az önmegvalósítást. Ez pedig az árnyék-énje zseniális trükkje arra, hogy a gazdát megvezesse és a legfontosabb életfeladatát a civilizált, jómódú emberiség nagy részére jellemző, de ettől ezért még hamis öntudata – önkéntelen, az egész civilizált nyugati társadalomban általánossá és gyakorlatilag követendővé, szinte kötelezővé vált – építésével, egója karmikus rutinból jövő, tévképzet-növesztésével kikerülje: tehát, hogy az igazi spirituális személyisége megismerését és átformálását elmulassza. A negatív Nyilashoz tartozó magyarság egyébként is büszke mindenre, ami úri sorba emeli, és aminek a segítségével nem kell piszkos munkát végeznie, ez a jómód azonban különösen károsan hat az öntudat egészséges fejlődésére.
Az árnyék-énnek még számtalan trükkje létezik az emberek megbuktatására, az egészségük és a boldogulásuk felé tartás megakadályozására. Ilyen lehet a kényelmes és erőfeszítés-mentes életvitelnek a követendővé tétele. A Bika Sárkányfarok ezt jelzi, illetve a negatívan fényszögelt Vénusz bolygó a Lilith által megzavart 5-ös földház gyakorlati életkörében. Ilyenkor hajlamos lehet arra – annak érdekében, hogy ne kelljen szembesülnie a hiúságával, nárcizmusával, gőgjével, (esetleg a másokon való uralkodási késztetések miatti) rossz lelkiismeretével, rejtett alattomosságával… –, hogy folyamatosan letagadja a spirituális lényét és az arra rakódott karmával működtesse az életét, az öntudatát. Az árnyék-énje szolgálatába került nappali éber tudata úgy válik meg képzeleti-idea szinten a személyes felelősségtől, hogy letagadja, inkább elbagatellizálja a spiritualitást és ahelyett, hogy a felettes, képzeletileg is felelősségteljes öntudatával gondolkodna, inkább mindig a karmikus késztetéseivel működik együtt, mert az könnyebb, a manapság divatos irányzatnak megfelelő, tehát erőfeszítés-mentes.
A gazda, az árnyé-én hatására, az anyagi eszközeit a szükségesnél nagyobb kényelem és öncélú élvezetek elérése érdekében hazsdnálja, a természetesnél nagyobb mértékben halmozza és önkéntelenül olyan helyzeteket keres, ahol a horoszkópjában pozitív fényszögekkel jelzett tehetségeivel és a pozitív bolygók által jelzett, jó karma-oldási képességeinek a másoknál megtetszett világi sikerek elérése érdekébe való fordításával, hasznosításával érvényesülhet. A kellemetlen és kényelmetlen helyzeteket, a konfliktusokat és a személyisége árnyoldalának megismerését kerüli, de legalább is, eddig elé, nagyon elkerülte. Holott az lenne a természetes és az Egyetemes Törvények szerint való, ha bátran vállalná a véleményét és a konfliktusokat annak érdekében, hogy mindenki számára kiderüljön a tárgyi valóság szerinti igazság. Hiszen ha eldobjuk a szemetet és másoknak hagyjuk ezt, akkor végül, szemétdombra kerülünk mi magunk is. Na, ez a szemetelés pedig képzeleti-idea szinteken is működik. Tehát, amit a környezetvédők írnak és mondanak a természet-szennyezésről, csak a jéghegynek a csúcsa, ahhoz képest, hogy milyen szemétvilágban élnek az emberek szellemi és lelki – képzeleti (spirituális) szempontból, az árnyék-énüknek köszönhetően. A környezetünk úgy nem lehet kellemesebb, hogy letagadjuk és lehazudjuk a szemét létezését, ahogyan az árnyék-ének kedvelt helyéül szolgáló zsúfolt nagyvárosokban is feljön a csatornaszag a nyári melegben. A személyes árnyék-énünk létezését tehát egyáltalán nem egészséges és nem célravezető letagadni, de ugyanúgy veszélyes azt akár csak az árnyék-barátunknak nevezve, a jelenségen puhítani és magunkat ez által korrumpálni, vagyis: hagyni magunkat a zseniális árnyék-énünk által még ily módon is, még a legmagasabb szakmai szinteken is átverni és megvezetni, mint ahogy ezt az erős öntudati-karmát jelző Oroszlán Sárkányfarka hatására, Kalo Jenő asztrológus is, a Youtoube-ra feltöltött, az árnyék-barát című előadás-sorozatában.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO