ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.16. 00:36

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.02.10. 13:17 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Ennél valamivel egyszerűbb példát szerintem az állatvilágban is láthatunk.
Nemrég természetfilmben figyeltük meg, hogy vannak olyan paraziták, amik a gazdaállatok viselkedését változtatják meg gyökeresen úgy, hogy az már nem az őket hordozó állat túlélésének kedvez, hanem a parazitának.
Ezekre a parazitákra úgy tekinthetünk, mint az ember árnyék-énjére.

Ebből az analógiából kiindulva elképzelhetjük az egyes emberek árnyék-énjét, hogy az milyen pusztítást képes végezni a gazdája sorsában.

Amikor a patkányban szaporodik el a parazita, akkor a patkány külsőleg teljesen egészségesnek tűnik, azonban odaveti magát a macskának, eledelül! A Toxoplazma parazita így tud bekerülni a macska belsejébe, a szaporodási helyére.

Más parazita a csigában hatalmas lüktető kitüremkedést hoz létre és átveszi a csiga felett az irányítást. A csiga a biztonságos, árnyékot adó levelek mögül felmászik a növények tetejére és ott felkínálja magát a madaraknak!

A hangyába került parazita pedig a hangyát készteti arra, hogy az kiváljon a bolyból és magányosan bekuporodjon egy föld alatti üregbe, ahol elpusztul, mert a parazita a hangya fejében növekszik és kel ki.

Az ember sötétben maradó árnyék-énje is így veszi át azok felett a hatalmat, akik nem akarnak tudomást venni a sötét, negatív meghatározottságaikról és elrejtik azokat, vagy ne adj' Isten "erényt kovácsolnak" a különleges őrültségeik divattá növesztéséből és követendővé tételéből.

Sokkal többen szenvednek saját árnyék-énjüktől, mint gondolnánk. Mert sajnos be lehet bújni tudományos magyarázatok és eljárások mögé, vagy el lehet várni a társadalomtól és a környezetünktől a liberális elnéző mentalitást ahelyett, hogy hibabelátást gyakorolnánk.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.10. 15:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Folytatnám tehát...

Mivel Sára nagyon elgondolkoztató analógiás példákkal lepett meg, a két - három hete elhagyott fonal-vég megkeresése érdekében át hozom az utóbbi hozzászólásom, legutolsó mondanivalóját, és onnan folytatom:

De hogyan szabaduljunk meg a pszichiátriában használt öntudat-hirigelő gyógyszerező butítások (Az un. szedálások), vagy, istenőrízz, elektro-sokk kezelések nélkül, attól az árnyék-éntől, amely a Szűz - Halak tengely mentén vigyázza és felvigyázza szigorúan azt, hogy a „gazda” meg ne szabaduljon tőle, holmi asztrológiai leleplezések következtében? – A fent leírtak tükrében nem kevésre vállalkozik az asztrológus úgy-e? Ide már rendkívülien kiképzett, tehát az un. Bolondság rejtelmeibe is beavatott, minden önámítástól mentes, mind a szakmájukat, mind a saját üdvösségük kérdését komolyan vevő, felelősségteljes asztrológusok kellenek! Főként, hogy amit eddig leírtam, még csak akkor is, három konstelláció szerinti karma, hogyha magának az árnyék-énnek a létezését is, ab óvó az Ikrek karma jelenléteként könyveljük el, mint ahogy az általában lenni is szokott!
Tehát: már csak az Ikrek, a Szűz és a Halak jellegű karmák együttese is ilyen vészes belső és külső (Tehát: mind az egyéneket, mind az egész emberiséget veszélyeztetni, illetve lebetegíteni, megnyomorítani képes) következményeket képes hozni magával. A 24 éves gyakorló asztrológusi tapasztalataim szerint viszont, minden egyes ember a földön minimum 4 konstelláció szerinti karmával rendelkezik (És maximum 6-al. Az utóbbiak viszont már elég közel kerülhetnek az őrülethez, a börtönbe záráshoz, vagy a korai halálhoz és tehát ezeknek már az eszükbe sem jut asztrológushoz fordulni. DE nem is nagyon van amit kezdjen ezekkel egy asztrológusnak, azt is tanácsolom tehát a kollégáknak, hogy amennyiben netalán ilyennel találkoznának – Nem véletlenül tehát…:) - , tegyék félre mind a szakmai gőgjüket, mind a pénz-vágyukat és kerüljék ki óvatosan a helyzetet, mert mi nem vagyunk sem test- és elmegyógyászok, sem ítélőbírók, sem csoda-guruk, vagy igazából semmit nem érő bioenergiával kufárkodó megváltó próféták. )

Nézzünk utána annak is, hogy mi történik akkor, hogyha a fenti felállásba a Tűz-karma is bekerül, mint a szegény Geréb Ágnes, vagy a talán még nála is rosszabbul járt másik orvos: Domján László esetében (Mindkettőnek Oroszlánban van a Lilithje és mindkettőnek rengeteg az együttállás a sorsképleteikben.)

A vonatkozó elképzelések és hiedelmek ellenére, a tűz-karmában, nem is az a fontos és a lényeges, hogy szélsőséges esetekben akár a gyilkosságig, vagy az öngyilkosságig menő, végzetes kimenetelű agresszivitást (elvakult és „észbontó” „észtakaró” szenvedélyességet) is képes létrehozni és okozni, hanem sokkal inkább az a szintén veszélyesen, vagy ritkábban: nevetségesen nyílt-, de még inkább rejtett személyi-öntudati probléma-rengeteg amivel általában járni szokott. A tűz-karmás személyeknek (De emellett még az Ikrek – a Bak és a Halak jellegű karmával rendelkező személyeknek is…) veleszületetten hiányos, vagy sérült, vagy zavart a szellemi - morális öntudata, egészen pontosan: az Isteni öntudathoz való visszakapcsolódási képessége. Ezeknek a személyeknek tehát, anélkül hogy ők akaratilag ezért hibásak lennének, vagyis, ugyanolyan értelemben mint a homoszexuális, a leszbikus, meg a pedofil személyek „természeti mássága” és a szexuális „ártatlansága”, a velük született és az esetenként idejében ki nem nevelt beképzeltsége, gőgje, nagyképűsége, nárcizmusa, kevélysége, stb., egyszóval: a felsőbbrendűségi komplexusa, elképesztően nehézzé- És egyes esetekben lehetetlenné is - teszi az alázatot és az együttműködést a lelki ismeretükkel, a spirituális - morális - öntudatukkal, az un. „felettes-énjükkel”. Annyira reflex-szerűen, tehát ösztönösen és természetesen jön tehát nekik, hogy mások és általában mindenki elé helyezzék a saját problémáikat és a (vélt) egoista érdekeiket, hogy a leges legtöbb esetben észre sem veszik és maguk is csodálkoznak, illetve szerintük „joggal” méltatlankodnak és háborognak, illetve megsértődnek és megbántódnak (És a legtöbb esetben persze, azonnal „vissza” támadnak.  ) ha netalán erre valaki felhívja a figyelműket, illetve keményebben „bekontráz” nekik emiatt.

Persze, mivel minden negatív megnyilvánulásnak létezik a kevésbé gyakran előforduló, de igen is, létező, szöges ellentéte is, ugyancsak a tűz-karma esetében, ritkábban bár, de találkozunk a szélsőséges formájában, a „normális” személyeket ugyancsak „rémesen” idegesíteni képes kirívó gyávasággal, a személyi akaratukat és jogaikat érvényesíteni és képviselni képtelen „lelki bénákkal”, a légynek sem ártani akaró, hamis szelídekkel, a betegesen kussolókkal, az un. karakter és gerinc nélküli szolgalelkekkel és személyiség- függőkkel, az „erőszak-gyűlölő” elfogadókkal és toleránsnak mondott konfliktuskerülőkkel, a papucs-férjekkel, vagy a kapcarongy-feleségekkel. stb.. Noha, ez utóbbiaknak a magatartása általában kényelmesnek tűnik azok számára, akik nem kényszerülnek arra, hogy ezekkel érdek- és család- közösségben kell éljenek - ezek számára ugyanis valóságos katasztrófa, vagy isten-csapás egy ilyen családapa például! - , ez a veleszületett – ösztönös viselkedés semmivel nem jobb, vagy értékesebb az előbbinél. A tárgyi valóság által világosan jelzett igazságnak az elhazudása, elcsalása és elrejtése elleni harc elutasítása ugyanis, semmivel nem pozitívabb magatartás spirituális – karma-oldási szempontból, mint az igazság letagadása, elcsalása, vagy zsarnoki kisajátítása. Sőt, azzal épen, hogy egyenértékű és hiába vezet látszólag békességhez, mert valójában lehetővé teszi az egoizmus terjedését és erősödését, vagyis, az öntudat és az egészséges önérvényesítés hiánya, semmi mást nem tesz, mint fenntartja a hamis öntudatnak a fennmaradását, igazságtalan és törvénytelen érvényesülési lehetőségét!

Éppen ezért az utóbbi reflexből eredő gerinctelen mentalitás is éppen olyan agressziót tartalmaz magában, illetve hoz létre, mind az illető személyben, mind általában a világban, akárcsak az ismertebb és zavaróbb ellentéte, a zsarnoki és a mások kárára – hátrányára történő önérvényesítés. Amiért tehát nem annyira látható és látványos, mint az utóbbi, az nem azt jelenti hogy ténylegesen békésebb és egészségesebb és jobb, hanem csak azt, hogy az agresszivitásnak ez a formája rejtettebb. Sőt, éppen azért, mert rejtettebb, az agresszivitásnak ez a rejtett és ezért kivédhetetlen, de ugyanakkora (Pl. egészségi) károkat okozni képes formája bizonyos esetekben, a másiknál még veszélyesebb is. És a tűzkarmának ez, az agresszivitással kapcsolatos jellege a legkevesebb. De pl., ide tartozik az un. függőségi betegségek nagyon nagy része is, mint pl. a személyi függőség, a játék-függőség, vagy a szex-függőség is. És az utóbbiak nem kis erőgyakorlati és élvezeti lehetőséget nyújtó munkát adnak az árnyék-én azon ösztönös, tehát automatikus működésének (késztetésének), amelyeket a korábbiakban több – kevesebb részletességgel megemlítettem és – vagy leírtam. De persze, a legtöbb bajt a hamis moralitás, illetve a hamis morált védő és az agresszivitás jogosságát és természetességét, sőt: annak a kikerülhetetlenségét igazolás-gyártás okozza.

Az árnyék-én tehát itt válik igazán veszélyessé, mind az egyénre, mind az emberiségre nézve, ahol a személyi-öntudat rombolási és bénítási külső és belső élet- és sors-játszmák zajlanak, illetve ezeknek az igazán veszélyes játszmáknak a még veszélyesebb, látható, vagy láthatatlan, észlelhető, vagy észlelhetetlen szövődményeiben és a közvetlen, vagy áttételes (ugyancsak szövődményes), következményeiben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.16. 10:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
A hamis morálra hoznék fel egy példát: az aggodalomról

Most olvastam a hozzám beérkező hírlevélben a következőt:

"India bizonyos vidékein olyan nyomor uralkodik, amit innen Európából elképzelni sem tudunk. A mi itthoni mélyszegénységünk az ottanihoz képest királyi életmód. Ezeken a vidékeken mindennapos a tömeges éhezés és a lakosság jelentős része gyakorlatilag koldus.
Csakhogy mivel mindenki más is rettenetesen szegény, ezért a koldusok alamizsnáira is csak elenyészően keveset tudnak szánni az ottani emberek, ráadásul ez a picike alamizsna is sok sokdul között oszlik szét. Így a koldusok lassú éhhalálra vannak ítélve ezekben a régiókban.
Kivéve, ha vakok, ha el van sorvadva a karjuk, ha szét van roncsolva a lábuk, akkor ők valamivel több alamizsnához jutnak ezáltal. A durva testi fogyatékosság tehát valójában előnyös a túlélés szempontjából.
Épp ezért óriási probléma ott egy szülő számára, ha egészséges gyermeke születik. Ha a gyerek egészséges, megvan a feje, keze, lába, van szeme, van füle, akkor nem fog tudni pénzt keresni és éhen fog halni. Indiának ezen a vidékén nem akkor aggódnak a szülők, ha a gyerek beteg. Hanem akkor, ha egészséges.
Az a szülő, aki igazán szereti a gyerekét és jót akar neki, puszta szeretetből megcsonkítja. A "normális" felnőtt, aki aggódik a gyereke jövőjéért, az elképzelhetetlen módon meg kell kínozza a gyerekét, mert szerintük csak így van esélye a túlélésre. Ezek a szülők nem képesek egy teljesen ép gyerektestben meglátni azt a lehetőséget, hogy jó életük legyen. Nem képesek feltételezni, hogy a gyerekük akár élhetne is, nemcsak túlélhet. Ezért inkább véglegesen eltorzítják a gyermek testét.
Amikor ilyen extrém példával szembesülünk, akkor nyilvánvaló, hogy az aggodalomnak az égvilágon semmi köze nincs a szeretethez. De sok szülő meg van győződve róla, hogy az aggódás a szeretet jele".

Ilyen helyekre bújik például az árnyék-én. Meg merem kockáztatni a felvetést, hogy nálunk Európában a gyermekem kényeztetésébe bújuk pontosan így bele.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.18. 11:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
. De persze, a legtöbb bajt a hamis moralitás, illetve a hamis morált védő és az agresszivitás jogosságát és természetességét, sőt: annak a kikerülhetetlenségét igazoló gondolkozás okozza.

A valamilyen (Kos, Oroszlán, Nyilas) tűz-karmához (is) kapcsolódó árnyék-én tehát ott válik igazán veszélyessé, mind az egyénre, mind a társadalomra, mind az egész emberiségre nézve, ahol az általa uralt személyi-öntudatunk megfelelő („alsó”) része székel. Tehát, az úgynevezett lelkünkben. Illetve ahol a karmánk által sugallt, megfelelő érzelmeink, ambícióink és vágyaink, és ezek által az, az eszünk számára továbbított, „karakter-védelmező”, vagyis: karma-őrző, karma-hizlaló, pragmatikus „helyzet-megoldási” gondolatok székelnek. Vagyis ott, ahol, az önámítási és a győzelmi – uralkodási vágyak és a kudarcoktól való szorongások és ösztönös félelmek, vagyis a rombolási vágyak és azok visszahatásától való félelmek élet- és sors-játszmák elméleti – mentális képzetei honolnak. Vagyis, ezeknek az igazán veszélyes belső júdási játszmáknak és a hozzuk tarozó „égi – mentális: gondolati és képzeleti – háborúknak” a gyakorlati következményei, a még veszélyesebb, látható, vagy láthatatlan, észlelhető, vagy észlelhetetlen szövődményeiben és a közvetlen, vagy áttételes (ugyancsak szövődményes), képzetei vágyakból céltudatos (negatív!) akarattá és cselekvési szándékokká alakulnak. Gondolom, könnyű azt elképzelni, hogy a tűz-karmával is telitett, tehát az öntudati problémákat leplező és azokat a külső környezetre kivetítő, folytonosan a külső ellenségekre haragvó, árnyék-ének mennyi, és milyen veszélyes negatív energiákat termelnek. A várandós nők pl. ettől, a végül a teremtő képzeletükig eljutó, azt feltöltő negatív energiák miatt vetélik el a magzataikat, attól függetlenül, hogy az orvostudomány, milyen konkrét betegséget, vagy más külső okot nevez meg a magzat-elhalás okaként.
Olyan nőktől is kaptam segítség-kérő leveleket, illetve olyanokkal is beszéltem, akiknek az árnyék-énje egészen konkrétan is azt sugallta, hogy hagyja ott a babáját, vagy kis gyermekét, a betegségben szenvedni, és meghalni… Világos tehát, hogy az ilyen kismamák árnyék énje direkt rossz - hibás gondolatokat sugall a gyermekére vonatkozóan, mintha el akarná azt tenni láb alól, annak az érdekében, hogy a gazdának ne lehessenek szeretet-érzései, empátiája, és felelőssége, amit a gyermeke fel tud ébreszteni. Ezt pokoli kapcsolatot, azok a magzat korban elhalt testvéreknek az életben marad testvérnek az aurájában maradó aura-részei okozzák, amelyek ott maradnak a testvérnek a magzati korában való elhalálozása után is a másik testvér aurájában, a karma származási helyével, vagyis végig a pokollal kapcsolatba maradnak, addig, amíg az árnyék-énjét teljesen fel nem számolja a gazda! - Ha ráébred annak a fontosságára és megfelelő öntisztulási spirituális ambícióval felszámolja…
Mondom, hogy igen komoly jelenségről van szó! Hiszen ilyen sátáni sugallatokat már nem a materialista neveltetés és taníttatás miatt kifejlődött ráció, tehát a minden felvetülő életproblémára un. pragmatikus – objektív külső megoldást kereső, racionális gondolkozásunk okozza, hanem annál sokkal nagyobb mélységekből erednek ez ilyen „gonosz” karmikus sugallatok. Éspedig a karma forrásából, vagyis egyenesen a pokolból, amellyel a foganáskor lezárt kapcsolat újból megnyílik, az olyan esetekben, amikor az iker-testvérnek induló magzatok egyike elhal a várandóság esetén és a fizikai része ugyan „kipucolódik” az anya-méhéből, de az élet-adó isteni dimenzióból ugyan kiszakadt aura „spirituális maradéka” ott marad az életben maradt ikertestvér aurájával egyben össze fonódva, azt keresztül – kasul áthatva. Ilyenkor tehát az életben maradt és felnőtt iker-testvér, a nappali éber tudat által ellenőrizetlen és nem megszűrt (sátáni…) információkat és sugallatokat kap a karma-ősforrásából. Ezekből lesznek aztán nem csak az elvetemült gonosztevők, de a sátán-hívők, a sátánista- szektások, a horror-film kedvelők és a vámpír-irodalom és film-alkotások létrehozói és „fogyasztói”.
És senki nincs, aki meg mondja nekik, hogy az ők jellegzetesen Ikrek (kettős tudatú – lelkű személyek) életfeladata éppen abban áll, hogy ettől a sötét világtól elszakadjanak (megszabaduljanak) és a Világosság és a Szeretet egységéből – újra egyesítéséből létrehozható „bolond” boldogság elérésére, vagyis a megváltásra, tehát a minél magasabb rendű kiegyenlítődési képességeik elérésére törekedjenek.

(Folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.19. 11:59 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.06.18. 13:41
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Csikszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Halak
Ebben a rövid írásban megjelentetném az árnyékénnel kapcsolatos tapasztalatom, amelyre Szilárd írásai, munkássága által jöttem rá. Sokat kerestem a lelki okát, de sehogy sem tudtam összekötni az Ikrek motívummal. Nem mellékes, hogy Ikrek-Rák sárkányfarokkal rendelkezem, azaz pontosabban egyes programokban Ikrek, más programokban Rák sárkányfarkam van, tehát a kettősség itt is megjelenik.( abban a periódusban vált jegyet).
       A nyáron kezdett fájni a jobb vállam enyhén, persze nem foglalkoztam vele, de hát ha nem foglalkozol vele, tessék neked fájjon jobban, hogy legyen amiért foglalkozz vele. Novemberre már olyan mértékü fájdalmaim voltak, hogy enni se tudtam felemelni a kezem, valamint sok álmatlan éjszakám is volt e miatt. Én azt tudtam, hogy a váll az Ikrek-hez tartozik, (lapockám és a karom is nagyon fájt), de nem tudtam hova tenni, nem találtam meg milyen Ikrek negatívítás is okozta ezt bennem. Jöttek szembe velem Szilárdnak az árnyékénnel kapcsolatos tanulmányai , de nem igazán jöttem rá a betegségem okára. Naplóztam is, de ott sem jártam sikerrel, lassan kezdett derengeni a külvilág jelzései által, hogy anyagi vetülete lehet a dolognak, de nem éreztem annyira gondterheltnek magam az anyag miatt, hogy bénulás közelébe kerüljek, na meg anyagiassággal kapcsolatos dolgot a Bikához soroltam volna. Még itt is rejtőzködött az árnyék-énem, nehogy feltudjam ismerni, fedni. Lassan-lassan kitisztult a dolog, és a múlt héten Szilárd, Ikrek című videójának hallgatása közben meggyőződtem arról, hogy jól gondolom. Először is ott folytatnám, hogy 2-3 éve, folyton lázadozom a fizetésem miatt, és nem is annyira azért mert nem élünk meg, hanem az önérzeteskedés miatt, mi az hogy nekem csak ennyi jár, és a többinek 3-szor annyi, ugyanis közben 3-szor annyit dolgozok mint egyesek. Abból adódóan hogy nem sikerült befejeznem a felsőfokú tanulmányaimat, nekem  a kollégáimhoz képest nagyon kicsi a fizetésem. Minden fizetés szóbahozásakor sírógörcs fojtogatott, azt hittem, hogy több jár nekem is. Dehogy járt nekem, miért is járt volna, és miért is lenne fontos, hogy én annyit keressek mint a munkatársaim, azért hogy több fölösleges dolgot tudjak vásárolni magunknak, hát nem csak útvesztő lett volna? Mindenünk megvan, semmiben nem szenvedünk hiányt a három gyerekünkel. Az államot szidtam mindvégig, a diplomás rendszert, amely nem azt nézi ki mennyit dolgozik, hanem kinek mennyi diplomája van és szentül hittem hogy “IGAZAM VAN”.  A lényeg az, hogy én amióta folyamatos fejlődésben vagyok, azt hittem annyira változtam, hogy spirituális ( metafizikai) gondolkozás mellet nem  ragadhatok bele ilyen helyzetbe ( ennyire az anyagba). Egyszóval most olyan világos hogy az elmélet amit vallok sehogy sem fért össze a gyakorlattal ( itt van az ikrek motívum), az anyagiassággal és a rendszer hibáztatásával na meg az önérzeteskedéssel, becsvággyal ( Bak 10-es házas Lillithem van, ez igazolja azt, hogy az árnyékén a karmát táplálja). Olyan jól megdumált az árnyékénem, hogy nekem igenis jogom lenne lázadozni éveken át, elvakulva némi több anyagi juttatásért,  na meg hogy többnek érezzem magam, vagy egyenrangúnak a többivel???  Persze azt is tudom hogy az egyenrangot nem így mérik - az önbecsülésnek is bennem kell megszületnie, nem a külvilág befolyása alatt. Istvánnal nem egyszer beszéltünk erről, és egyet értek vele, hogy egy bizonyos idő, fejlődési szint után jó lenne, ha az ember magának dolgozna és akkor tudná felmérni mennyit is érdemel. Értem azt amit Szilárd is vall. Így nem tudjuk felmérni a negatív mágjánk hatását állami fizetés mellet. Az “Ikrek” című videón hallottam, hogy Ikrek probléma esetén meg lehet vizsgálni az anyagot is, mert szomszéd ház-jegy hatása is jelentkezhet. Hosszú hónapok sejtése után meggyőződtem a betegségem okáról. Igyekszem nagyokat nevetni az úgynevezett “kicsi” fizetésemen, hisz éppen elég arra, hogy jól éljünk, semmiben nem szenvedve hiányt. Hoszú távon kezdtem fontolgatni, hogy kiszállok az irodai munkából és megérzéseim szerint öreggondozással szeretnék foglalkozni.  Persze tudom ez ennél komplexebb, de röviden velősen leírva így estem az árnyékén csapdájába. A vállam folyamatos javulásban van, de szerintem még sok időbe telik amíg helyre jön, hisz pont 2-3 év alatt raktam magamra.  Azt hiszem sikerült nyakon csípni az árnyéként, és ez a felismerés nagyon boldoggá, szabaddá tesz. Hiszem, és egyre inkább megértem, az egyetemes törvények müködését, tükröződését az anyagi világban. Ettől a felismeréstől szárnyalni tudok. Soha soha nem tudnám megköszönni többek között Szilárdnak és Istvánnak, hogy szolgáltatják a fejlődéshez szükséges információt. Végezetül megjegyezném, hogy emésztési problémáim is jelentkeztek ezzel egyidőben, és torok kaparás.( mintha ingerelné valami a garatomat). Ezeket a dolgokat is ennek tudnám be. És amióta dolgozom rajta, hogy megoldjam, elfogadjam, és persze elengedjem, székszorulási problémáim is kezdtek jelentkezni. De állok elébe, és hiszem, hogy meg fogom oldani, mint már annyi mindent. :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.21. 16:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Erika!
Köszönjük szépen, hogy leírtad a tapasztalataidat, a vállad történetét.
Bizony én is - az árnyékénem hatására - sokszor elégedetlenkedtem olyan helyzettel, mások viselkedésével, amivel igazából egyáltalán nem kellett volna elégedetlen legyek és nyugodtan boldog is lehettem volna... ahelyett szenvedtem lelkileg, majd ennek következményeként testileg is.

Én is ikrek karmás vagyok, és liberális neveltetésemnek köszönhetően nagyon erős árnyékénnel kellett szembenézzek felnőttként, és főként anyaként és feleségként. De váll problémám nem volt, legalábbis semmi komoly nem. Volt egyszer egy pár hetes, hónapos izomfájdalom egy kicsi részen a vállamnál, és ha jól emlékszek az is, egyfajta helyzet el nem fogadásból és mély méltatlankodásból fakadt. És a kulcsa talán az, hogy nem tudtam magam eléggé felelősnek érezni az esetért - túl durvának és "vállalhatatlannak", egyenesen sértőnek éreztem egy tartósan negatív helyzetet, ami persze az én viselkedésemnek és tetteimnek, és mulasztásaimnak is a következménye volt, tehát így is - úgy is felelős és vétkes voltam.

További jó szimatolást, jelolvasást és boldogulást kívánok!

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.21. 16:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.06.18. 13:41
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Csikszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Halak
Köszönöm Viola a hozzáfűzésedet.
A leírásomban nem foglaltam bele azt a tényt, hogy a felsőfokú tanulmányaimat miért nem sikerült befejeznem, tehát elsősorban saját hibámból, múlasztásomból kerültem ebbe a helyzetbe, amit el kellett volna fogadjak, ha nem voltam képes befejezni azt amit elkezdtem, és nem az államra - rendszerre haragudni. ;)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.23. 23:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Hiába mantrázta a múlt heti leveleiben eszelősen Viola, hogy, amióta (Kedden, vagy szerdán?) az ő karmájának a legtitkosabb (szakrális?) titkának a titkát is, a pszichológia és a pszichiátria segítségével, és tehát nélkülem és főként: ellenemre(!) felfedezte, őt egyáltalán nem az árnyék énje vezérli, dehogy, hanem igen is, a Felettes-Énje, mindabban amit azóta ellenünk (És sajnos, az inkriminált vonatkozó E-mailjében, határozottan és letagadhatatlanul: Ividő ellen is!) elkövetett, mert itt itt van immár az újabb – hivatalos! - tárgyi bizonyítéka annak, hogy a szegény Viola-
feleségem lelkét, igen is, megszállta a rombolás szelleme:

1) „Kedves Kozma Szilárd!

kozmaszilard.cafeblog.hu nevű blogod törlését kérted.
A törlés jóváhagyásához csak az alábbi linkre kell kattintanod, és a művelet végrehajtódik:

[....]


Amennyiben nem te kérted a törlést, javasoljuk, változtasd meg a jelszavad.
A levélben található linket ne kattinsd le, a megerősítő kód 48 órán belül lejár.


Üdvözlettel,
Cafeblog csapat”

Avagy talán, ennyi mindent még sem lehet rákenni az Árnyék-Énre? Hiszen nem lehetett mindig az árnyék-énje, valahányszor a gyermekeket tök feleslegesen pofozta és, ahogy a nagyobbak mesélik: Ividőt többször is, feleslegesen megverte! Az új nézetem és felismerésem szerint tehát, nem „akadhatott” ki ő olyan sok alkalommal, egészen biztos, hogy tök józan fejjel is kegyetlenkedett… És nem csak a gyermekekkel, hanem velem is. Mint most is, például…

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.24. 21:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
> Kedves Szilárd,
>
> valami eszembe jutott. Emlékszel amikor pár hónapja azt írtam egy nagy csalódást követő kijózanodásom után, hogy az emberek nagy többségben, keresnek maguknak valami pótcselekvést, hogy leküzdjék a frusztrációikat? és helyeseltél, hogy igen, tényleg így van.
>
> Aztán én megállapítottam magamban, hogy én bizony nem vagyok mentes a pótcselekvésektől, és vajon te hogy bírod. Aztán arra gondoltam, hogy neked is van egy pótcselekvésed (vagy inkább talán kábítószernek nevezném, tehát amivel elkábítod magad), ez pedig a Viola hamvassága; hogy neked ez az a valami, ami feltölt, ami segít túlvészelni a gondokat. Persze nem írtam meg, mert gondoltam, azt válaszolod, hogy miért, természetes, hogy az ember szerelme az egyik legfontosabb, az isteni öntudaton kívül, amiben igazad is van, csakhogy azt akartam kifejezni, hogy ő tényleg kiemelkedően hamvas, bár nálam csak pár évvel fiatalabb, de én 20 évesen se rendelkeztem ilyen bőrrel. Tehát nem arról van szó egyszerűen, hogy fiatal.
>
> Ez persze nem egy nagy találmány, hiszen te is azt mondod, hogy a szerelem vakított el. De most arra gondoltam, hogy talán mégis csak meg kellett volna ezt neked írnom.
>
> Barátsággal Edit
Kedves Edit barátom... :lol: , bizonyos szempontból, vagyis az illúzió-vesztés szempontjából, amennyiben tényleg csakis illúzió lett volna ez a szerelmi - élettársi viszony, abszolút így van. Az a gonosz Kruella, aki már nem csak a levelekben ármánykodik rafináltan , hanem most már telefonon is hívogat, mikor azzal az ürüggyel, hogy teljesen lenyugodott és átalakult é most már van pozitív mágiája, majd hirtelen eszelős - hisztériásan ordibálva el kezd irracionálisan fenyegetőzni, egy teljesen másik személy, aki számomra tök ismeretlen. Nem hiszem még azt sem, hogy ennek hamvas lehet a bőre... Abszolút idegen. Nekem nagyszerű és gyönyörű élmény volt, az egyre félelmetesebbé váló néhány órás, majd néhány napos krízisek ellenére. De nem én kábítottam magam ezzel, hanem a dolog éppen olyan reális volt, mint az, hogy szép és hamvas a bőre. Segítségre azért, hogy a gondokat túl vészeljem nem volt szükségem az elején hanem magától működött az ajándékba kapott szerelem, miközben teltek a napok, mikor normálisan mint másoknak, akik szerelem nélkül csinálták, mikor kemény harcok közepette. Szóval a kábítószer és a pótcselekvés hasonlatod nem állja meg a helyét, hiszen mondom: nem vásároltam meg őt és nem szereztem be sehonnan sem, annak érdekében, hogy a szerelem illúziójában élhessek, hanem az életemnek teljes értékű szerves része volt, velem egyenrangú személyiség. Hogy most miért alacsonyítja le magát ennyire, hogy mitől ébredt fel benne a felettem való uralkodási - irányítási mánia, de főként a sátáni bosszú-vágy, nem értem... - Mert teljesen világos már, hogy már csak ez a sátáni ambíció vezérli a jelenlegi tetteiben. (Ebben nem kételkedne senki józan személy, aki mellettem lett volna,az alatt a pokoli húsz perc alatt, de "csak" gyermekeim voltak ott. Ividő nem értette, csak azt, hogy amikor kifáradtam és oda adtam neki a telefont, az anyja olyasmiket mondott nemi a jógaival kapcsolatban, amiket ő még nincs ahonnan értsen, és olyan szamárságokat kérdett, hogy visszük-e sétálni eleget, miközben ő himlős és nem szabad még kimenjen a lakásból. Turika viszont, megértette, hogy mi van és sírni kezdett...) Remélem, hogy csak egyelőre...
De ezen túl sem hiszem, hogy pótcselekvésre lenne szükségem. Ha csak a Karatézás nem az? Szerintem nem, de ki tudja? :D
Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.24. 22:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Arról, hogy benne mért történhetett meg ennyire fordítva ez a skorpiói - 8 házi átalakulás, sokat írhatnék, de inkább ki fogom fejteni egy videóban, mert igen összetett. De van e jelensége (negatív transzformáció a visszaélések következtében) egy igen pórias része is: ti., hogy, amikor Sára nem vette el tőle a a laptopért küldött pénzt, de ezt elhallgatta előlem és a laptop birtokában, tudattalanul bizonyos Nyilasi - velem szembeni konkurencia vágyaknak az elharapózását engedte meg a lelkében..., hát szerintem ekkor indult el "titokban" azon a lejtőn szegény, aminek a végében ez a sötét gödör várta, amiben most pokolian szenved. Mérhetetlenül sajnálom, de mivel nálam nem volt szó sem karmaoldás elutasításról, sem semmiféle csalásról, és pláne nem manipulálásról, meg "leuralásról" (Hiszen ezt volt alkalmam leghamarabb megutálni egy életre gyermek-kamasz- és fiatalkoromban.) zsarnoki, vagy pszichológiai vezérkedésről, amivel most még Viola is előállt, minthogyha éppen olyan ostoba és kerge tyúk lenne, mint a volt eleségemnek a tanítónő anyja (Magdi), én igen is nem csak, hogy boldog voltam időnként, de amikor nem voltam az, akkor meg hatalmas karma darabokat oldottam, hiszen megélhettem a férfi szerepkörnek és az apa funkciónak, mind az együttműködően ösztönző, liberális - misztikus, mind a magas metafizikai tudáson alapuló, törvényes igényességi oldalát. Hogy Violánál egyik sem működött, annak ellenére, hogy, érdekes módon, az utóbbi időben inkább a másodikat igényelte, én arról nem tehetek. Én viszont szaturálódtam, most egy kis írói - tudósi aszketizmussal keveredő bohém "nagy" - apai élményekre és megvalósításokra vágyom.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO