ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:13

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.02.25. 10:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
VII. Az anyai ági örökletes (karmikus) programoknak a Lilith és a Sárkányfarok pozíciója szerinti ismertetése.


A két negatív karmikus pontnak: Lilithnek és a Sárkányfaroknak a személyi horoszkópokban elfoglalt pozíciója több éves egyéni és csoportos megfigyelése (Az EHBBT asztrológus-tagjaival) vezetett az emberi léleknek (spirituális és kauzális struktúrának) a legtitkosabb mélyrétegeiben rejlő, családi vonalon, többnyire anyai ágon öröklődő, anyáról leányra és fiúra szálló spirituális zavaroknak az egyéni karakteri tulajdonságokként, vagyis egyéni meghatározódásként átadott szellemi örökség-csomagoknak a felfedezéséhez. Ez, egyben az életfeladat-öröklődésnek a felfedezését és a személyi programok kauzális (ok-okozati) értelmezése által történő kimutatási lehetőségének a felfedezését is jelentette. Vagyis az egyéni sorsnak az igazi, gyakorlatilag is kimutatható eredetének, valamint kideríthetőségének és kimutathatóságának a felfedezését, amelynél jobb módszert és nagyobb lehetőséget a sors- és életrendezésre, vagyis a tragikus kimenetelű, végzetes betegségek és balesetek elkerülésére, a tragikus élethelyzetek kialakulásának a megelőzésére, illetve a harmonikus, derűs, kreatív és egészséges élet kialakítására egyetlen humántudomány, vagy szellemtudomány sem képes felmutatni.

Ezernyi személyi és családi sors és életút átvizsgálása után bebizonyosodott számunkra, hogy azok a személyek, akiknek az ősei, intenzíven átélt magzat- gyermek- és családellenes érzelmeket és képzeteket hordoztak magukban éveken át, csendes neheztelés és szorongás, rejtett (elfojtott) vagy nyílt gyűlölködés, bosszúvágy, vagy életre-törés (gyilkosság, öngyilkosság, vagy több abortusz) és átkozódás (kiátkozás) formájában, önkéntelen és öntudatlan rombolási és önrombolási késztetésekkel születnek a világra.
Ezek a velünk született, tehát már a csecsemőkorban is, a tudattalan szellemi személyi struktúránkban lappangó rombolási hajlamok, tizennégy éves korunk után aktiválódnak és a kamaszkor időszakában felszínre jönnek és felnőtt korunkra (21 év.) határozott formákat öltenek. Agresszivitás, elvakult ambíció, öncélú birtokvágy, vagy öncélú élvezeti vágyak, irracionális szorongások, félelmek, rögeszmék, depresszió, különböző komplexusok, türelmetlenség, öntudatlan és önkéntelen Isten- és sors-gyűlölet, rombolási és önrombolási, tehát valaminek, vagy valakinek az eltüntetési vágya, vagy éppen öngyilkossági késztetések formájában, vagy a felnőtti léttel és az általános emberi életfeladatokkal szembeni averzió (pl. elköteleződés és hűségesség-ellenes, otthon- és családalapítás ellenes, gyermekvállalás és gondozás ellenesség), szexuális elferdülésre, és más, ezeregy pszichésnek nevezett szellemi és spirituális tévképzetekből eredő, lelki zavarokra való hajlam formájában.

Ezek a spirituális – karmikus zavarok, a racionális logikánk számára érzékelhetetlen akarat- és sorsirányító hatásukat, az életkorunkkal arányosan, egyre inkább kifejtik, annak ellenére, hogy közösség-etikai okokból, vagy egyéni megfontolásból, az önfegyelem segítségével, magunkba fojtjuk ezeknek a mentalitásunkat irányító, tudattalan vízióknak, vagyis: szellemi programoknak a felszíni megnyilvánulási formáit. Az elfojtások következtében ugyanis, ezek a programok (élet- és létvíziók) nem oldódnak fel és nem számolódnak fel, hanem a tudattalan képzeleti, gondolati és vágyvilágunk mélyrétegeiben tovább folytatják a gondolkozásunknak sugallatszerű irányítását, az aknamunkájukat.
Mindannyian manipulálva vagyunk ezek által az őseinktől örökölt, általuk a tudattalan képzeleti, gondolati és érzésvilág mélyrétegeibe lefojtott, és így a generációk közötti tudattalan szellemi öröklődést biztosító spirituális memória révén, az utódoknak átadott szellemi programjaink által. És ezt annak ellenére, hogy közben, az iskolai – egyetemi képzettségünkkel arányos-maximálisan, meg vagyunk győződve arról, hogy az értelem által vezetett szabad akaratunkat gyakorolva, pozitív humánus vágyaink és ésszerű erkölcsi világképünk szerint gondolkozunk, érzünk és cselekszünk.
Nem tudjuk, hogy az örökölt negatív szellemi programok összetett hatásai miatt, illetve az általuk sugallt negatív, szellemi és lelki mentalitások önkéntelen átélése miatt, betegedünk meg látszólag indokolatlanul, és hogy miattuk sodródunk olyan konfliktusokba, olyan drámai, vagy tragikus kimenetelű helyzetekbe, amelyekbe nem csak, hogy nem akartunk, hanem amelyekre még csak soha nem is gondoltunk.



1. Lilith, vagy Sárkányfarok a Tűz-, vagy a Levegő jegű konstellációkban, illetve, az ezeknek a konstellációknak megfelelő gyakorlati erőterek (horoszkópházak) valamelyikében: tehát a 1, 3, 5, 7, 9, 11 házak egyikében.

A Világosság- és a maszkulinitás-ellenes programok az adott személynek a mások személyiségével szembeni, a karakter-jegyüket nyíltan felvállaló személyekkel szembeni, nyílt, vagy rejtett, tudatos, vagy öntudatlan, szembenállási és versengési késztetéseket szülő veleszületett sors-programot jelez. Ebben az esetben a nyílt, vagy a lappangó mentális devianciák (depressziós tünetekkel váltakozó agresszivitás) skálája a hatalmi ambícióval járó, nyílt vagy rejtett kegyetlenkedésre és brutalitásra való hajlamtól, az ellenségnek képzelt személyek és tárgyak megbüntetése és rejtett megsemmisítése vágyától, a különböző önpusztító, önromboló, öncsonkító és önbüntető hajlamokig, és szélsőséges esetekben a kegyetlenkedési sóvárgástól a perverz szadizmusig terjed. Ez az ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának, vagy nagyanyjának a saját apjával, vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett, igen erős, de többnyire rejtetten átélt személyiség érvényesítési ambícióiban gyökerezik. De kapcsolódhat intenzíven és huzamosan átélt, erős ellenségképekhez kötődő, mély vallásos vagy nemzeti érzelmekhez is.

Ennek a személy-ellenes, illetve egyéniség-ellenes gyűlölködési programnak a betegségtünetei: a szívbetegségek összes változatai, a súlyos hűléses
betegségekre, valamint a migrénes betegségekre való hajlam, a mellkas tájéki gerinc-problémák és a mellkasi problémák, a csontozati, érrendszeri, vérkeringési és vérnyomási problémák, férfiaknál a here- és prosztatagyulladások, a here sérv, az agyvérzés következtében beálló lebénulás, valamint a here és a prosztata rák.


2. Lilith, vagy Sárkányfarok a Rákban és a másik karma-pont valamely Víz, vagy földjegyű konstellációk, valamint az azoknak megfelelő házak valamelyikében.

A magzat- gyermek- és családellenes, vagyis a teremtés és természetellenes programok azt jelzik, hogy az illető személy édesanyja, vagy annak az anyai ági felmenői, rejtetten: lelkük és öntudatuk legmélyére süllyesztett és ott lefojtott, negatív anyasági problémákkal: gyermekvállalási, gyermekszülési, magzat- és gyermekvesztési (gyermek-eltevési: "angyalcsinálói" tetteikkel), tudományos családszűkítési, vagy családszétszakítási gondolatokkal és érzelmekkel küzdöttek huzamosan és intenzíven.
Az adott személynek is ilyen jellegű gondjai, problémái lesznek állandóan, annak ellenére, hogy esetleg olyan közkedvelt személyiségről van szó, aki például nagy ambícióval és kitűnő eredményekkel halad a politikai, a tudományos, vagy a művészi karrier-építés útján. Amennyiben férfiről (fiúról) van szó, az életút elején enyhébb a program következménye, mert csak abban nyilvánul meg, hogy nem képes meglátni szerelmi partnereiben a potenciális anyát, hogy hiába vágyik családi nyugalomra, mert igazából nem akar, vagy nem képes családot alapítani, illetve azért felelősséget vállalni. Amennyiben mégis családot alapított fiatalon, később indokolatlanul szétdúlja azt, elszakad a családtól és nem képes újabb családot létrehozni.
A negatív családi (gyermek- és életellenes) program külső hatásai úgy is jelentkezhetnek, hogy családon kívüli kapcsolatokból származó (vállalt, vagy letagadott, esetleg közönyösséggel kezelt) gyermekei születnek, akikhez zavaros viszonyok fűzik.
Nőknél az előbb leírtak annyiban változnak, hogy ők már kamaszkorukban, nyíltan, vagy rejtetten, de elutasítják magukban a saját anyaságuk képzetét, de legalább is, nagyon félnek attól, illetve elhárítják maguktól az anyai szerepkört. Nem képesek és/vagy nem akarják saját magukban felismerni a potenciális anyát, sőt: ha önkéntelenül és öntudatlanul is, de ellenséges érzelmekkel töltik el az ilyen jellegű képzetek. Mindez korai menstruációs zavarokkal és a havi vérzéssel kapcsolatos (tisztulási) problémákkal tetéződik és szerencsés esetben igen korán és véletlenszerűen (váratlanul) válnak anyává. Szerencsétlenebb helyzetben a meddőség ördögi körével küszködnek, miután a méhüket és a petefészküket tönkretették mentálisan a gyermekszüléstől való irracionális félelmeiknek, valamint a tudományos családtervezés különböző eszközeivel.
Az életellenes programok betegségtünetei tehát a gyomortájéki és az emésztőrendszeri betegségek mellett, a gyermekszüléssel és gyermektáplálással kapcsolatos női szerveknek a megbetegedései és elváltozásai. De ide tartózik a málformációs utódok (csonkák, bénák, púposok, farkastorkuk, félkegyelműek, stb.) kialakulásának és világra hozásának a jelensége, a szülési és "teherviselési" szövődmények, valamint az imént felsorolt szervek rákosodása.
Példa az Indiában szentként tisztelt Véda fordító és értelmező Ramana Maharisi aszkéta. Ő, annak ellenére, hogy rendkívüli aszkézisével: lelki fegyelemmel a diszharmonikus hajlamait megfékezte, a legfájdalmasabb betegségek egyikében, csontrákban halt meg. Ennek a misztikusnak azért kellett idejekorán meghalnia, mert annak ellenére, hogy olyan gyermek- és életellenes családi mintázat fedezhető fel a sorsképletében, amit csakis a családalapító szülőként, illetve a családról és a gyermekekről való gondoskodással lehet feloldani, nem alapított családot. Ráadásul soha nem élt élettársi viszonyban, ehelyett a halott anyjának állított szentélyt. Mindig utazó - mozgó remeteként és Véda fordítóként - értelmezőként élvén, nem részesült nyers földi tapasztalásban, ami ráébreszthette volna, hogy az erőfeszítéseket igénylő, konkrét életfeladatait felvállalva ("Vegye fel mindenki a maga keresztjét"), bárki jobban megvilágosulhat mind a normálistól eltérő életet folytató szentek.
Ramana Maharisi, félreismert sorsfeladatának áldozataként és szentként, csupán a poláris ellentéte volt Sztálinnak, Hitlernek és a húszadik század többi sátáni személyiségének. Életének tragikus vége csak szomorú beigazolódása a Csuang-Ce azon híres aforizmájának, miszerint a szentek élete, a követhetetlensége és a „csodás”, de steril megvalósítás feleslegessége miatt, spirituális szempontból a rablógyilkosokéval egyenértékű. A követhetetlenség alatt itt nem azt kell érteni, hogy nem lehet azt az egyedi misztikus utat végig járni, hanem azt, hogy nem érdemes. Spirituális szempontból tévút az ilyen, máskülönben nem végződne rettenetes fájdalommal járó betegséggel és persze korai halállal. Ramana Maharishi Tevékenységével ugyan nem okozott tragédiákat mint Sztálin és Hitler, de amennyiben a magukat a szent öncsalás állapotában ringató híveire és a tömeges öngyilkosságoknak elméleti alapul szolgáló elméleteit a lét és az élet - az ember - rendeltetése szemszögéből felülvizsgáljuk, ugyanúgy az intő példákként szolgáló szomorú történelmi tények közé kell sorolnunk, mint a nagy felforgatókét.


3. Lilith, vagy Sárkányfarok az Ikrekben, a Szűzben, vagy a Vízöntőben és a másik, karma-pont a Levegő, vagy a Föld-jegyekben, illetve az ezeknek megfelelő földházak valamelyikében.

A lineáris, valamint lét-dimenziók közti információ-áramlási sorserőkhöz és a tudományt és a technikát szolgáló tárgyi eszközökhöz és materiális filózófiai – technológiai elméletekhez kapcsolódó, veleszületett (karmikus) programot, csak három-négy évre a többi program után fedeztem fel. Ennek hatására az illető személy az ún. pozitivista intellektualizmus késztetéseit, a materialista tudományosság (a tudományoskodó fontoskodás) és a tudományos-technikai beavatkozás jótékony hatásában, a technikai találmányok és az ésszerű munka-szervezés megváltó erejében való fanatikus hit, a gazdasági-technologizálási és sokszorozási – robotizálási mánia, a tökéletes rendszerezés és a rendszerező szőrszálhasogatás, vagy a sterilen absztrakt (elvont) elméleti konstrukciók és filozófiai rendszerek alkotási késztetését örökölte a spirituális memória révén az anyai ági felmenőitől. (Ezek vagy az un. józan paraszti ész szerint gondolkozó és életüket az szerint, „ész szerűen” irányítani igyekvő gyakorlatias, de egyszerű emberek voltak, vagy értelmiségiek és ritkábban persze, tudósok.).

Ezek a személyek mintegy rendíthetetlenül hisznek abban, hogy a tudományos és technikai gondolkozás által, valamint a gazdaság, a gazdasági növekedés által biztosított „korlátlan” ésszerű és gyakorlati megoldási lehetőségek valamelyikének a segítségével sikerül az életük, valamint a szeretteik élete minden problémájára végül is egy pozitív „ésszerű” megoldást találni. Ők tehát, többek között a formula-hívők, a tudományos fantaszták, az UFO- elméletek és tudományos vallások gyártói, hívei és terjesztői.
Ritkábban, de lehetséges ennek a szöges ellentéte is, amelynek a hatására az illető személy képtelen a nagyobb horderejű racionális és logikus gondolkozásra, illetve a valóság különböző szintű világaiban létező, azonos metafizikai (lényegi) tartalommal bíró elemek közötti összefüggésének, illetve azok különbözőségének a megtételére, megértésére és meglátására, azok önálló felfedezésére, megismerésére.
Ők a nagyokos naivak, akikkel minden technikai felfedezés és megvalósítás mindent eligazító és végül az egyént is megváltó csoda-hatásáról szóló mesét, minden misztikus és vallásos – szentimentális maszlagot be lehet vetetni, amennyiben az humánus szempontból „jónak”, azaz hasznosnak látszik. Ők a média-reklámok áldozatai, illetve az áldozatokat lépre csaló reklámok kieszelői, valamint a különböző címeken hirdetett nagy (És nagyszerűnek ígérkező!) „a tudat rabságából felszabadító” mágia-tanok, a misztikus gyógyítói iskolák, és tudományosnak mondott agykontroll tanfolyamok követői, akik úgy képzelik, hogy a technikai trükkök, a mágikus és misztikus praktikák és technikák öncélú és önkényes gyakorlása és alkalmazása segítségével elintézhetik minden sors-problémájukat, szabadokká válhatnak a környezetüktől és megnyerhetik az életüket. Elhiszik, hogy egész életükben boldogak és egészségesek lehetnek, minden féle – fajta elköteleződés és hűség, vagy kitartás nélkül, anélkül, hogy általános emberi és a jellegzetesen személyi életfeladatokat felvállalnának. Ők a spirituálisnak képzelt, „nagy felszabadító –megváltó” posztmodern elméletek kieszelői, lelkes követői és a megfelelő – többnyire egytől egyig közönséges szélhámossággal végződő - mozgalmak működtetői. Persze, anélkül, hogy a tényleges spirituális fejlődésük és kiegyenlítődési képességük elérése által tényleges gyakorlati megvalósítással rendelkeznének, illetve, hogy annak az érdekében, a sorsukból eredő, hibás, belső és külső mentalitásuk változtatása érdekében, személyes és gyakorlati tapasztalatokat szereznének. Anélkül élnek tehát, hogy a közvetlen tapasztalataikból levonható tanulsága szerint, mentalitásbeli változásokat eredményező erőfeszítéseket tennének.
E sorsprogramokkal a leggyakrabban természetesen az internet-függők és a kütyürü-imádók és szerkentyű-bolondok körében, valamint a technokraták körében találkozunk. Azok között tehát, akik, vagy a tudomány és a technika vívmányai által vélik megnyerhetőnek az életet, és akik úgy képzelik, hogy a boldogságuk és az egészségük mindössze azon múlik, hogy meg találják-e, illetve felfedezik-e azt a tudományos technikai eszközt, amely az ők és az egész emberiség nagy sors- és életproblémáit és életfeladat beváltási nehézségeit megoldja. Vagy, akik az emberi elme állítólagos csoda-gyártó mágikus képességének az öncélú erőltetése és kizsákmányolása által vélik megnyerhetővé tenni az életüket és persze, a másokét. Ez a program, rendszerint, a kaméleon programmal együtt szokott jelentkezni,
Ezeknek a személyeknek az anyai ági őseik (anya, nagyanya, dédnagyanya és üknagyanya), vagy ezen női ősök közül csak valamelyik, abban a fizikai valósághoz kapcsolódó, gazdasági és technikai tévhitében (rögeszmeszerű tévképzetek szerint), abban hittek az utódaik foganása idején, hogy az élet és a sors bármely problémáját megoldhatják a józan ésszerűség és gyakorlatiasság, illetve a tudomány és a technika, a technikai - gazdasági pragmatizmus, vagyis a természettudomány által feltárt valóság-tényekre alapuló gyakorlatiasság és a gazdasági törekvések segítségével. Egyszóval, a természettudomány és a magas fokú gazdaság segítségével. - A gazdaságban, mint megváltó erőben való hit, ide úgy kapcsolódik be, hogy ezek a személyek azt képzelik, hogy az élet- és sorsproblémák oly mértékben oldhatók meg, amekkora mértékben képesek mindenféle eszközt és szakembert (orvosokat, pszichológusokat, biológusokat, misztikus gyógyítókat és jósokat, jogászokat, mérnököket, technikusokat, szociológusokat, stb.) megvásárolni, illetve megfizetni annak érdekében, hogy ezek segítségével, tanácsával és „magas fokú” beavatkozási képességével elrendezzék az őket égető sorsproblémákat.
Amennyiben a tapasztalataik segítségével nem sikerül megszabadulni a tudományos sikerbe, vagy a mágikus technológia sikerébe vetett rögeszméiktől, nem csak elmegyógyászati és idegrendszeri problémáknak nézhet elébe, hanem a csodabogárság és a rögeszmés habókosság bélyegével is, valamint valamely üdvözítőnek tűnő tudományos-technikai rögeszme szolgálatában töltött aktív életet követő, hiábavalósági és kietlenségi (silánysági) érzésekben (szélsőségesebb esetekben: melankólia kórban) folytatott, többnyire magányos öregkor perspektívájával.
Ritka esetben ugyan, de jelentkezhet az előbbiek szöges ellentéte is. Vagyis, a gyakorlati racionalitásra és az elméleti gondolkozásra való képtelenség, el egészen a lineáris, vagy az analogikus logika teljes hiányáig. Ez jobb esetben erős idealizmusra és miszticizmusra - misztifikációra való hajlamokat eredményez, rosszabb esetben a babonás gondolkozást és/vagy a dogmatikus vallásosságot, szélsőséges esetben a tudományos ködkergetést, a tudományt és technikát misztifikáló (vallásositó) habókosságot, a fárasztó, vagy egyenesen veszélyes dogmatizmust és fanatizmust. Ilyen pl. az ugynevezett Ufológia tudománya. Egyik végletes megjelenési forma sem jobb a másiknál és mindkettő ugyanannak a zavarodott szellemiségnek a természeti kifejeződése.

4. Az öncélú élvezetvágy, illetve a hamis és mesterséges kiegyenlítődési (kielégülési) és boldogságszerzési program.

Az hamis egység-alkotási és hamis boldogságszerzési program. Avagy az öncélú boldogság- és élvezethejszolási, a kényelem-szeretet és kényelem-féltés, illetve ennek az ellentétének: az örömre és boldogságra való képtelenségnek a programja. Röviden: a hedonizmus és az esztétikai élet-vágynak, illeve az öncélú aszkétizmusnak a programja.

Ez, a kimondottan a Bikához és a Mérleghez (Lilith, vagy Sárkányfarok ezek valamelyikében) , valamint a Vénusz negatív fényszögeihez, és azon belül is a Vénusznak a Holddal, a Jupiterrel, a Szaturnusszal és a Neptunuszusszal alkotott negatív fényszögei által jelzett spirituális program, az anyáknak és az anyai ági ősanyáknak a tudattalan szerelmi és végy-világuk legmélyebb rétegeibe huzamosan lenyomott és elfojtott, intenzív örömtelenségi érzetéből és boldogtalansági tudatából, szomorúságából és melankolikus lelkiállapotából ered és két, egymással szögesen ellentétes megnyilvánulási formája van.

1) A nagyfokú és öncélú élvezet- és boldogsághajszolási vágy, az öröm- és boldogságérzetek mesterséges- és lehetőleg vég nélküli fokozási vágya, illetve ezeknek az elvesztésétől, vagy az el nem érésétől való irracionális félelem, a nagy élvezetekben való részesülési lehetőségekről való lemaradási félelem, illetve ezeknek az elvesztésétől való öntudtatlan és önkéntelen szorongás. Másik jelentkezési formája a nagy fokú kényelem-szeretet, a beteges kényelemre, kényelmes körülmények elérésére való törekvés, illetve a kényelemnek az elvesztésétől való irracionális rettegés. Az, az öntudatlan és önkéntelen törekvés tehát, hogy, Hamvas Béla szavaival: "Az életet úgy berendezni, minthogyha állandó vikkenden élnénk."
Az ötödik programnak ez a kívülállók által nem érzékelt és el sem képzelhető, szellemileg egészen magas – és ezért utolérhetetlen - színvonalon működő, önzést - és egoizmust adó formája, amely rendszerint az első (a személyiség-ellenes), vagy/és főként a második (az magzat- és gyermekellenes) programokkal együtt szokott jelentkezni, a leginkább a Lilith általános asztrológiai hatásaival rokonítható, és felszíni jelentkezési formájában könnyen összetéveszthető az egyszerű szerelmi és szexuális igénnyel. Az is igaz viszont, hogy ezek a negatív Vénusz - Jupiter - Neptunuszusz alakzatok, akkor jelentkeznek a személyi horoszkópokban, amikor a Lilith, vagy a Sárkányfarok a Vénusz által uralt Bikában, vagy a Mérlegben áll. Illetve amikor azok gyakorlati életkörében: a II., vagy a VII. Házban áll, ami kimondottan jelzi, hogy az ősanyák, vagy az anyagiak miatt (esetleg azok szűkössége miatt) voltak boldogtalanok, vagy, és még inkább, a kielégületlen és beteljesületlen romantikus szerelmi vágyaik és álmaik, a kielégülés nélküli szerelmi - szexuális helyzetük miatt.
Vagy kései és alkalmi szexuális kapcsolatokban, esetleg a szokás és a szexuális ösztönök kényszeréből elfogadott párkapcsolatban élt valamelyikük tehát, vagy másba volt - voltak - szerelmes, mint akiktől az a lány utóduk fogant, akitől az a személy származott, akinek a horoszkópjában ezeket az alakzatokat és karmikus jegyeket lehet látni.
2) Az öröm elfogadására és a boldogság elérésére való képtelenség, az irracionális szomorúságra, és ok nélküli bánatra és melankóliára való öntudatlan és önkéntelen késztetések, illetve az örömnek és a boldogságnak az olyan természetellenes elérésére és megélésére való hajlam, mint a közvetlen testi és lelki élvezetektől, örömérzetektől való teljes önmegtartóztatás, illetve az azok miatti mély bűntudat, a teljes absztinencia, a szüzességi állapot öncélú fenntartása és a szélsőséges aszkétizmus. Enyhébb megnyilvánulása (kevesebb negatív fényszög hatás és természetes – egészséges nevelés esetében) az, hogy a személynek nincs érzéke a szexualitás spirituális és élettani fontosságának a felismeréséhez, illetve amikor huzamosabb élettársi, vagy házastársi kapcsolat közben, elhanyagolja, illetve nem is gyakorolja a szexuális együttlét normális formáit, mondván, hogy túl fáradt ahhoz, illetve, hogy nem azon múlik a szerelem, vagy a szeretet. Szélsőséges esetben nőknél lehetséges az orgazmus elérési képtelensége a hüvelyi szeretkezés esetében, férfiaknál az ejakulációs képtelenség, természetes szeretkezés közben. Legszélsőségesebb negatív megjelenési formája a fetisizmus.
A program által kiváltott önkéntelen és öntudatlan negatív mentalitás következtében keletkező, jellemző betegségek: a nemi szervek betegsége (főként gombásodása) mellett, a különböző felszíni bőrbetegségek (ugyancsak a gombásodásra, vagy a rühösödésre való hajlam) valamint a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag és a húgyvezetékek betegségei. Tényleges feloldási és meghaladási lehetőség, valamint igazi, maradéktalan gyógyulási lehetőség, csakis a párkapcsolat metafizikájának (spirituális és kauzális eredetének és értelmének) a megértésében és ezen eredeti rendeltetési értelem szerinti gyakorlásában, valamint a horoszkópból kiolvasható többi életfeladatnak a maradéktalan felvállalásában és beteljesítésében keresendő.


Az 5. számú karma-program.
Első sorban a tűz- jegyű Konstellációkhoz, de a Mars által ugyancsak uralt Skorpióhoz is, meg a Jupiter (szintén tűz-jegyű bolygó!) által uralt Halak szellemiségéhez is kapcsolódó, jellegzetesen és első sorban agresszivitást (sőt, nyílt, vagy, figyelem: rejtett kegyetlenséget és vadságot) hordozó Karma-programok. Vagyis, azoknak a személyeknek a mély-tudattalan képzeletvilága, akiknek a Sárkányfarka, Lilithje, vagy teljesen negatívan fényszögelt Napja, a fent jelzett konstellációkban található, illetve, akik ezen konstellációknak megfelelő kínai asztrológia szerinti, éves konstellációkban születtek (Tehát: a Kutya, a Tigris, a Kígyó, a Ló, meg a Kakas évében születtek), még akkor is csordultig telve van karmikus jellegű, tehát a sejtelmek és a sugallatok szintén raktározott, illetve onnan eredő, agresszív képzetekkel, hogyha a világ legcsendesebb emberei. (Ahogy mondani szokták: még a légynek sem ártanának.) Vagyis ez, az agresszivitási – kegyetlenkedési, illetve, gyávasági és közömbösségi program (Lásd: autisták) a tűzjegyekhez, vagyis a tűzjegy jellegű „karmákhoz” kötött, valamint a Skorpióhoz és a Halakhoz is.
Ezekre a személyekre lehet rámondani első sorban, hogy az egyik legnagyobb és legnehezebb életfeladatuk ezt az, áétzalában nagyon mélyen rejtett, un. önkéntelen agresszivitást érlelő, karma-programjukat feloldani és meghaladni, még akkor is, ha az illető személy, mindig csak szelíd . angyalisággal mosolygó indiai guru, és látszólag az evangéliumi szelídség és béketűrés megtestesülése.
Nyugodtak lehetünk abban, hogy amennyiben valakinek, a sorsképletében az említett karma-pontok bármelyike is, a tűzjegyek valamelyikében, illetve a Skorpióban, vagy a Halakban található, a legkisebb testi, vagy helyzeti kényelmetlenség miatt is, vagy a legkisebb fájdalmat okozó testi sérülés (pl. tűszúrás), vagy enyhén negatív szóbeli sérelem- benyomásnak az esetében is, reflex-szerűen mindent és mindenkit támad gondolatban és képzeletben. Ezeket még az is idegesíteni szokta, hogyha a tárgyak nem engedelmeskednek az akaratuknak – szándékuknak, és a fizika törvényeinek engedelmeskedve, leesnek, ki- vagy felborulnak, becsapódnak, vagy éppen ellenkezőleg, nem akarnak kimozdulni a holt-pontúból, illetve úgy mozdulnak, ahogy ők nem szeretnék, és figyelem: csak és csakis azért, hogy őket bosszantsák. Vagyis: ezen személyeknek önkéntelenül és öntudatlanul támadón védekező képzet-reflexek jönnek létre a képzeleti idea-világában, ahonnan lekerülnek a gondolati- és érzésvilágukba.
És ez történik a kívülállók számára, illetve egymás számára láthatatlanul még akkor is, ha – talán a helyes nevelésnek köszönhetően, vagy azért, mert valamiért, tudatosan erre neveli magát valaki és folytonosan fegyelmezi - a fizika és a pszichikai mentalitásában, ebből semmi, vagy majdnem semmi nem érzékelhető. Sőt: ez esetben, tehát az ilyen mélyen rejtetten-, tehát csak mentális és idea-szinteken, illetve sors-képzeleti szinteken agresszív, tehát az un. „hazug-békés” személyeknek az agresszivitása első sorban saját magukra nézve veszélyes. Ők maguk az első áldozatai ennek az esetleg önkéntelen és öntudatlan, de inkább csak jól el rejtett és jól a tudattalan képzelet-világuk mély-rétegeibe száműzött, képzeleti „fekete-mágiázásnak” , negatív mentális és a fantázia-világ szintjére lenyomott, spirituális energia-termelésnek, ami első sorban gyakori megbetegedésben, vagy balesetek formájában jelentkezik egy bizonyos életkor elteltével. De persze, másokat is szüntelenül bántanak, vagy bántalmaznak, és vagy közvetlen nyíltsággal (becsületesen), vagy rejtett rafinériával, de az uralmuk alá igyekeznek hajtani, irányítani és befolyásolni akarják őket. Persze ezt olyan mértékben és abban a színezetben, amilyen más jellegű karma-programmal vegyül ez a program. Például, hogyha az egyes programnál leírt késztetésekkel együtt hat, akkor kimondottan a mások személyétől, de főként a határozott, bátor és céltudatos személyek természetes megnyilvánulásától irritálódik a leginkább, az illető személy. Hogyha a hetes (7) pontnál leírt programmal társul, akkor, elkerülhetetlenül beavatkozási és irányítási mániában fog szenvedni, hogyha meg a 8, vagy a 10 pontnál leírt programmal, akkor kimondottan eltüntetési, megsemmisítési vágyak keríthetik hatalmába, illetve a rombolási, vagy önrombolási, a gyilkosság, vagy öngyilkossági vágyak. Ezek számára találták ki a triller és a horror-filmeket.
Persze, mások, illetve más horoszkóp-jegyekkel rendelkező személyek is, „szenvedhetnek” ebben a rejtett agresszivitásban, de ők, az előbbiekhez képest sokkal enyhébben vezéreltek, ettől a fantázia-világ szintjén folyamatosan üzemelő, „égi-háborús” karmától, mint pl. én is, akinek mindössze a teljesen negatív Marsa áll együtt a Lilithjével és ez a páros meredeken szemben áll a Kosban található, ugyancsak teljesen negatívan fényszögelt Holddal. Ez tehát utal egyfajta tűz-karmára, De ez még kevés jel lenne, a „tüzes” karma által való vezéreltséghez. Az igazi tűz jellegű karmámat ugyanis, nem ez jelzi, sőt, az európai asztrológia szerint nem is lehet világosan és határozottan kimutatni az én tűz-karmámat. De az a tény, hogy a kínai asztrológia szerint a a Kígyó évében születtem, világosan beszél erről, mert az viszont a Skorpióval áll analogikus kapcsolatban, vagyis annak a szellemiségét testesíti meg szintén a kínai Kígyó konstellációja, aminek viszont a Mars az egyik uralkodója. És valóban: amíg erre rá nem jöttem és ennek az egészég-károsító következményeire a saját mentalitásomban fel nem figyeltem, mind csak romboltam – gyengítettem és betegítettem le az un. férfiassági szerveimet, holott amúgy, ritkán voltam látható mérgesen, de otthon sem szoktam „kétségbeesett dühömben” J rugdosni sem a székeket, sem a szekrényeket, de még a falakat sem. És mégis, belülről emésztett a majdnem szüntelenül háborúzó képzeletvilágom fekete tüze…
De pontosan, amiért úgymond jól nevelt lévén, folyamatosan nem engedtem meg magamnak a nyersen agresszív megnyilvánulások luxusát, sőt, határozottan idegesített és fárasztott, ha ilyen jellegű mentalitást csak érzékeltem is, nem hogy annak az alanya legyek, jöttem rá arra, hogy az un. légynek sem ártó, jó emberek tulajdonképpen csak gyávák, még akkor is, ha ezt a visszahúzódott és konfliktuskerülő mentalitást jólneveltségből gyakorolják, és éppen annyira és olyan gyakran a szenvedő-alanyai lesznek, az ide vonatkozó betegségeknek és baleseteknek, mint a nyíltan agresszívek, a mások személyi világát ls intimitását – nyugalmát megsértők, az un. spontán zsarnokok és kegyetlenek.
Mantrákat (gondolat- és képzeletvezérlő, jelmondat-szerű, személyi imákat) kellett írnom és felmondanom diktafonra, és vissza kellett azt hallgatnom hosszú heteken és hónapokon át, amíg sikerült az un. spontán- agresszív fantáziálásomat, lehetőleg mindig pozitívra át-formált és olyanoknak fenntartott gondolatok segítségével, pozitív életképzeletre kicserélnem, az egész karmikus képzeletvilágomat pozitív, építőjellegű képzet-építményekké változtatnom, hogy, ha teljesen (maradéktalanul) nem is tudtam kigyógyulni a korábban beidézett betegségekből, legalább a, látszólag jól működőképes egészségi és erőnléti állapotomat vissza tudtam nyerni és némileg állandóvá tenni. Az illető szervek és izomzat – vér- és ínrendszer, az izomhártyák meggyógyulhatnak ugyan, de azok nagy fokú érzékenysége mindig meg fog maradni. És ez így van a gyakori, illetve a krónikussá vált „agressziós” betegségek esetében is: a szív, a szívkoszorú, az agy, a prosztata, a herék, stb. azt követően is érzékenyek maradnak, hogy az ember leszokik még képzeleti szintem is az agresszióról, és ennek következtében meggyógyulnak a megfelelő szervek, vagy testrészek.
Látszólag ezt a karma-programot a legkönnyebb még magunkban – magunknak is, felismerni, hiszen nem csak az kellemetlen, ha gyakran betegek vagyunk, vagy váratlan balesetek érnek, illetve: „balesetezünk”. Vagy, hogyha a rezonancia törvénye alapján, a közelünkben akár kegyetlen és agresszív, vagy éppenséggel bosszantóan gyáva, vagy közömbös személyek élnek. Hanem az is, ha mi magunk vagyunk folyton „zsigerileg” irritáltak, és ezért azt képzeljük, hogy ugyanilyen könnyű lehet a tőle való megszabadulás is. Hogy elegendő lenne az agresszívnek - persze, amennyiben ez tudatosodna benne, és őszintén és erősen meg is akarna szabadulni a karmájától – ráparancsolni magára és visszafognia magát. Vagy, hogy a gyávának elegendő lenne kiadni saját magának a parancsot, hogy inkább mennyen át a másik végletbe és legyen akár agresszív is, néha - néha és egy – egy kicsit, és aztán, hogy megtapasztalta a másik végletet is, majd, fokozatosan vissza vesz a hevületéből és át szabályozza magát normális – bátorrá. Ez viszont egyáltalán nincs így.

A Karma-programoktól (az azokra jellemző képzeleti, gondolati és érzési késztetésektől) való megszabaduláshoz, rengeteg önmegfigyelés és türelem, vagyis türelmes önszabályozás szükséges. Még azok számára is, akik felismerték azt, hogy milyen végzetes, sorsrontó, akár gyilkosság, vagy más végzetes kár-okozási, veszélyeket is rejt magában a túl expontáltan heves (egzaltált) viselkedésük, vagy, hogy nem csak a maguk számára, de a családjaik számára is rettenetesen hátrányos helyzeteket idéznek elő mind a felesleges szenvedélyességgel, heveskedéssel, vagy a gyávaságukkal, még azok részéről is, akik tudnak erről a karmájukról és meg kívánnak szabadulni tőle.
Azokról, akik számára ezek bármelyik véglete is, természetesnek tűnik, illetve akiknek eszébe sem jut, hogy a túlfűtötten szenvedélyes, vagy az ordítón gyáva és konfliktus-kerülő természetükkel, mennyi baj van, nem akarok beszélni, hiszen ezeknek a tetteivel – főként az elsők tetteivel, vagy „szörnyű” baleseteivel – van tele a napi média hírrovata és ezekről szólnak a tragédiák a görögöktől a napjainkban keletkezett drámai remekművekig, és pszichodrámai krimi- filmekig. Ám azokról igen is, kell szólnom, akik igen is, tudnak e végzetes, vagy végzetesen nevetséges természetükről, és nem, hogy nem „tudnak”, de voltaképpen „egyelőre még” nem akarnak tenni semmit a tűz-karmájuk feloldása érdekében. Hanem a Kaméleon- programjuk segítségével megszerzett álcázási és valósághamisítási képességeik segítségével, rejtetten, vagyis álcázott - rafináltan, de szabad megélési lehetőséget biztosítanak a maguk számára, vagyis a nagy mennyiségű agresszív-vágyaiknak a pszichológiának az úgymond „kiélési lehetőség” elméletét meglovagolva Vagyis, akárcsak a 9-es számú (többek között a perverzitást okozó) karmikus vágyak által okozott feszültségeiknek a kioldási - „enyhítési ” szükségére hivatkozva, szabadjára engedik az agresszivitásukat, amikor csak lehet. De akárcsak a perverzióknak a szabad kiélésekor, aminek a lehetősége érdekében, több mint egy fél évszázada folynak a társadalmi tudatot fertőző politikai csatározások, az agressziós késztetéseket a fodbal- hoki, vagy boksz meccseken való szurkolói szabad ordítozás sem fogja még csak enyhíteni sem, hanem mindössze tudatosítani. A feloldást, akárcsak a perverziók esetében is, a képzeleti, vagyis a vizionálási szinteken kell véghez vinni, mert abban még a gondolati és akarati fegyelmezés sem képes hosszú távon pozitív eredményeken elérni. Minden karmát és karma-programot ugyanis az idea-világban kell feloldani, a fizikai, vagy pszichikai jelentkezési – megtestesülési formák, csak a tudatosítást képesek szolgálni. Már amennyire erre valaki, hajlandó képessé tenni magát…




6. Lilith vagy Sárkányfarok a Nyilasban, vagy a Halakban, a másik karma-pont meg valamely Víz- vagy Levegő-jegyben, vagy ezeknek a konstellációknak megfelelő gyakorlati életkörben: horoszkóp-házban.

Ahhoz tehát, hogy valaki a Ramana Maharisiéhez hasonló szellemi és értelmi képességek segítségével valaki a legmagasabb spirituális szinten tudja becsapni magát (és környezetét) és akkor is úgy képzelje, hogy ő a lényeget tekintve nem tévedett, nem a rombolási, de annál is veszélyesebb spirituális sors-programmal kell hogy szülessen. Ez a környezet - és öntévesztő program, önkéntelen hamis információ-áramoltatási program. Ez az ember ősemlékezetében, az állati létből visszamaradt létfenntartási állapotokra, az ellenséges természeti, ragadozó – áldozat szerepkörökre visszautaló, automatikus ámítási késztetések programja. Ez az automatikus álcázási és megtévesztési késztetéseket és az ezzel járó, spontán hamis információ-áramoltatási (hazudozási) késztetéseket előidéző szellemi program.
Úgy alakul ki egy kismamában és úgy kerül be egy megszületendő ember (csecsemő) személyi struktúrájába, hogy az anyai ági felmenők (ősanyák) nem csak a szüleiket és a férjeiket vezetik mesterien félre a saját személyükre (vágyaikra, szándékaikra, akaratukra) vonatkozó lényeges kérdésekben, hanem annyira beleélik magukat a félrevezetés (szemforgatás) célszerűségébe és jogosságába, hogy sikerül becsapniuk és összezavarniuk a saját lelkiismeretüket is. Sőt: amennyiben vallásosak voltak, még az Istent, vagy a kedvenc szentjüket is szerették volna a maguk pártjára állítani a céljaik elérésében, és noha tudták, hogy igazságtalanul és hamisan járnak el, imádkoztak azért, hogy a szentjeik segítsék őket szándékaik kivitelezésében. Igyekeztek az Istent, a szenteket és saját lelkiismeretüket is meggyőzni arról, hogy az, amit tettek, vagy tenni szándékoznak, voltaképpen nem is olyan nagy bűn, nem erkölcstelen. Ennek a spirituális szintre emelt öncsalásnak a szelleme nem szűnik meg az illető ősanyák halálával, hanem annak függvényében, hogy egy-egy utód fogantatását megelőző időszakban, mennyire intenzíven élték át a környezet- és az önámítás állapotát, az utódokba átszármazott és konkrét (nyíltan megélt, vagy rejtett: lappangó) ámítói tulajdonságok formájában megjelent az utódokban és azok utódaiban.
Ezek, az őskorrupció motívumához kapcsolódó, spirituális szintekre vésődő, ámítási programok az intellektuális jellegű iskolázottsági (tájékozottsági) fokkal arányosan nőnek, összetettebbé és intenzívebbé válnak, ahelyett, hogy azzal oldódnának. A grafológusok között köztudomású, hogy a nyugati személyek kézírás-mintái tartalmazzák a legtöbb hazudozási hajlamra utaló jelt. Hiába tudjuk Nietzsche óta, hogy elenyészően kevés és jelentéktelen tény az, hogy sokat hazudunk másoknak, ahhoz képest, hogy saját magunknak mennyit hazudunk, mert a legtöbb esetben, nem tudjuk, hogy mikor és miért áramoltatunk a lelkiismeretünk, vagy a környezet irányába hamis információt, hogy miért csapjuk be magunkat és környezetünket.
Az őskorrupció, vagyis az őshazudozás kulcsszavai: kényelmes, kellemes, biztonságos és élvezetes. És ha észre vesszük, hogy az állandó kéj-állapotot: a folytonos világi sikert, vagyis tudományos és gazdasági boldogságot nem lehet elérni, legalább egy kis lét-biztonságot akarunk szerezni.
Valójában nem az öncélú (szexuális) kéjelgés a főbűn, hanem az a sors-kikerülési -kicselezési vágyunk, a mesterséges és külső (anyagi és személyi) feltételekhez kötött biztonságra és kényelemre való törekvésünk, amellyel elszakítottuk magunkat a természettől. A természettel, a természet változásaival és határhelyzeteivel való közvetlen (egyértelmű) és állandó (folyamatos) kapcsolatunk nélkül, meg vagyunk fosztva a fejlődésünkhöz szükséges közvetlen, úgymond nyers tapasztalatoktól és azoktól a közvetlen és elemi jelzésektől, amelyek arról tudatosítanak, hogy törekvéseinkben, fizikai, lelki és szellemi állapotainkban, kapcsolatban állunk-e, harmóniában élünk-e az egyetemes törvényekkel, vagy nem.

Amint a neve is mutatja, a kaméleon program végeredményben a természeti létért való küzdelem primér játékában létrejött szellemi folyamatoknak különböző megjelenési formája. Ez a ragadozó–áldozat közötti, az ellenfél megtévesztését szolgáló játszma akkor válik veszélyessé, amikor a természeti ember és a felettes énnek is nevezett lelkiismerete közötti: az Isten és a személy közötti viszonyban használja az ember a megtévesztést, a hamis információáramoltatást. Akkor, amikor az ember az egyéni elképzelései szerinti kicsinyes érdek-koncepciót, mint egyetemesen érvényes törvényszerűséget tüntet fel mások és a maga számára. Magyarán: amikor az egyéni, vagy a csoport érdekekhez kötött, abból kiszármazott erkölcsi világképét úgy tünteti fel, minthogyha az egyetemes szükségszerűségként "az Isten" erkölcsi elvárása lenne.

Az álcázás, a cselezés, a félrevezetés, a becsapás és a hazudozás tehát a legelemibb és a legösszetettebb létjelenségekben is jelen van.
A kaméleon programra utaló diszharmonikus személyi mintázat még csak arra utal, hogy az illető személynek a születésétől fogva hiányzik, vagy zavart az a képessége, amelynek segítségével helyesen fel tudná mérni, és értékelni tudná magát, a saját (jó, vagy rossz) személyi tulajdonságait. Ennek következtében zavart és hamis képet alkot magáról, helytelenül ítéli meg a személyét mind a környezetével való viszonyaiban, mind az emberi és általában a szellemi értékek viszony-rendszerében, hatásmechanizmusában.
Mikor igen alul-, mikor igen fölül értékeli magát, mivel születésétől fogva hiányzik az önértékelési és az önkritikai érzéke. Ő a szerénykedő ember, aki a mások szemében meglátja a szálkát, de a saját szemében nem képes észrevenni a gerendát. Mivel helytelenül ítéli meg magát, helytelen az a kép is, amit saját magáról a környezetének kivetít, kisugároz. Az általa kisugárzott hamis valóság-képekre és önképre visszaérkező környezeti válasz-reakciók miatt és ezek következtében, vagy folytonos bizonytalanság-tudattal (komplexusokkal) él, mint aki állandóan bűnös valami olyan dolgokért is, amikről nem is tud. Máskor és más esetben, teljes magabiztossággal és meggyőződéssel jelenít meg egy olyan (szerinte legalábbis értékes) személyiséget, amely a valóságban nem is létezik. Például kedves ripacs, vagy felelőtlen, de fantázia-dús bohém, érzelgős és jóindulatú segítség-osztó, de valójában számító és, ha lehetősége nyílik erre, kegyetlen zsákmányoló bohóc. Enyhébb formája a nyíltan és bátran kinyilvánított megbízhatatlanság, illetve a szélhámosságra való hajlam.
Amikor az ámítási és önámítási reflex a képi - képzeti folyamatok és a fantázia tevékenysége szintjén jelentkezik, a fentiekben leírtakat pesszimista világlátással és életszemlélettel (ellenségképekkel), vagy habókosan fantáziadús pozitív ködkergetéssel duplázza meg. A személy, aki egy ilyen veleszületett program által vezérelt hajlammal rendelkezik, összetéveszti a tárgyi és a szellemi valóságot az ő negatív képzeteivel, vagy habókos vízióival, misztikus, vallásos, vagy tudományos fantazmagóriáival.
Rendszerint azok a babonásan vallásos, vagy a magukat felvilágosult ateistáknak valló édesanyák hoznak a világra ilyen sorsképlettel rendelkező gyermekeket, akik bálványimádókként úgy képzelik, hogy a tőlük függetlenül létező objektív Isten és Sátán harca jellemzi az életük minden részletét. Illetve az, hogy mennyiben engednek az egyik, vagy a másik hívásának, ha nem is halált, de súlyos életkatasztrófát idéznek maguk és a családjuk fejére. Vagy, akik az anyag mindenhatóságába vetett hitük miatt, a tárgyi világot fetisizálják és a gyermek apját is, tőlük függetlenül létező és döntő objektumként kezelik. Betegség-hajlamok: ezeknél a leggyakoribbak a spirituális betegségek, amelyek a tévképzetekből eredő kedélyállapotokhoz, illetve a csalódásokban és a bűntudatban gyökerező pszichés traumákhoz kapcsolódnak. Ezért ezekben, a szellemvilághoz való zavaros kapcsolatokban gyökereznek a mirigy betegségek, illetve a hormonzavarok is, amelyek végül is, az anyai ősök által intenzíven átélt misztikus káprázatoknak és fantázia-képzetek kergetésének és intenzív átéléseinek a következményei.
Az alkoholizmus és az erős dohányzás is, de főként a kábítószerezés, mint a mesterséges önámítás megtestesülése, a kaméleon program különböző formáját jelzi, illetve annak a fel nem oldott következménye. A kaméleon programok által vezérelt tulajdonságok képesek a hatodik hatványra is fel fokozni a többi veleszületett programból eredő negatív késztéseket, aminek szellemi önismeret és öntisztítás hiányában gyógyszerfüggőség, majd orvos- és kórház-függőség, esetleg korai halál lesz a vége, arról nem is beszélve, hogy ezzel az önkéntelen áltatási és önáltatási késztetéssel lehetetlen fenntartani egy normális élettársi viszonyt, ami nélkül lehetetlen a ténylegesen boldog és egész-séges élet elérése.

Logikus tehát, hogy a gyakorlati, vagy a misztikus (fantazmagórikus) ámítások és önámítások következménye végül, az életenergiák teljes összezavarodása és a személy elgyengülése: a cukorbetegség, az elhízás és amennyiben a befelé ható kaméleon program a szintén befelé, vagyis a sors, a sors-helyzet irányába: az abszolútum irányába ható romboló programok valamelyikével társul, a következmény a rák betegség. A vírusok is a zavart ősideáknak, illetve a hamis sors-információkból álló mentális struktúráknak a genetikai megtestesülései.



7. Hamis felelősségi, tehát aggodalmaskodási vagy közömbösségi program

A Lilith, vagy a Sárkányfarok a Bakban, a másik karma-pont a föld-elemű jegyek, vagy horoszkópházak valamelyikében.

Egyes személyiséget meghatározó erőknek a zavaros megjelenési formáihoz kapcsolódnak az aggodalmaskodási és a biztosítási kényszerbetegségeket eredményező családi programok, akárcsak azok ellentéte: a felelősség-elhárítási késztetések, vagy a rögeszmés kötődések, vagy elhárítások, a tárgyakhoz, helyzetekhez és személyekhez való, irracionális ragaszkodási fóbiák és gyűjtögetési mániák. Mértéktelen és önkéntelen aggodalmaskodást, túlzott és aprólékos felelősségérzést, vagy annak az ellentétét: a felelősség kikerülést, elhárítást, a felelősség átruházási - átadási, átpasszolási - késztetéseket eredményeznek ezek a negatív spirituális programok, illetve a közömbösséget és az egykedvűséget kiváltó, e két ellentétes magatartások valamelyikére inspiráló és predesztináló hajlamok.
Mivel elsősorban az egyetemes felelősség őserejét, illetve a határ- és az aránytudat teremtői őserejét megtestesítő erőhöz kapcsolódik, csak látszatra gyökerezik a családi tradíciókban. Inkább az ősanyáknak a spirituális, vagy a pragmatikus (tetterős) felelősség szellemiségéhez való pozitív vagy negatív viszonyulásban. A veleszületett program, eredhet abból is, hogy az ősanyák valamelyike nem jó szemmel nézte, illetve racionális értelmezés nélkül helytelenítette (nem helyesen ítélte meg, illetve haraggal elítélte) az apja, az apósa, vagy a férje családapai szerepkörének a betöltési módját. Esetleg, ezek az ősanyák féltek attól, vagy azoktól, sőt: titokban és rejtetten gyűlölték ezeket a családapai szerepkörükben, szerintük negatívan viselkedő férfiakat. Ritka esetben a közösségi - társadalmi életet szabályozó hatóságokkal, intézményekkel, illetve azoknak a hatalmi képviselőivel, irányítóival, vagy hivatalnokaival gyűlt meg az ősanyák közül egynek, vagy többnek a baja, nyílt szembesülés, vagy erős elhárítási, kikerülési vágy, esetleg üldöztetési érzések és képzetek formájában, mielőtt megszületett volna az a lányutódja, akitől a személy származik.
Ezen személyek nem bíznak a teremtésnek és a saját sorsuknak - életüknek a pozitív rendeltetésében és értelmében. Nem bíznak a saját intelligenciájuk és létfenntartó képességeik erejében, a teremtői képzeletük pozitív sors-létrehozó képességében, és szüntelenül aggodalmaskodva "azért, hogy mit esztek holnap és holnapután" (Názáreti Jézus), folyton be akarják biztosítani magukat a nehézségek ellen, és emiatt mindig csak a jobbnak remélt, illetve a rettegett, jövőben és soha nem a jelenben élnek.
Nem képesek a jelenben – és így az öröklétben! – élni, a jövőért való aggódásaik miatt, a jövő befolyásolása érdekében hozott, általában negatív következményekkel járó, „áldozatos törekvéseiknek” a meg nem szűnése miatt. Be akarják biztosítani magukat a jövőben történhető szerencsétlenségekkel, betegségekkel, nélkülözésekkel szemben, illetve szebb és jobb jövőt szeretnének biztosítani önmaguk és az utódaik számára, és ezért folyton lemondanak a jelenről, az által, hogy mindig csak a jövőért élnek, dolgoznak és halnak, illetve a megszerzett jövő-zálogaikat: a felhalmozott gazdasági javaikat szeretnék megőrzöés céljából bebiztosítani, biztosított helyzetbe és állapotba hozni. Ezzel, a megváltás elemi logikájával szemben akarják önmagukat és utódaikat bebiztosítani, és a biztosítási törekvéseikben, illetve az utód-féltésükben, az utódok miatti aggodalomban, inkább tönkre teszik a jövő megélhetést biztosító környező természeti életet, halálra szennyezik és sterillé szipolyozzák a természet világát. És végül, már csak egy, de maximum két utódot "vállalnak", de inkább egyetlen utódot sem nemzenek és gondoznak, mert ugye, ennyi aggodalomra okot adó probléma mellett, magas fokú felelőtlenséget jelentene a gyermekek „vállalása” és így jutnak el a görcsös felelősségből, vagyis az aggodalmaskodásból a teljes felelőtlenségbe.
Sorsproblémáik feloldása szempontjából, éppen ott és abba az irányba zárkóznak el és arra nyitnak, ahol, és amerre nem kellene. Vagyis: amely információk és tudásrendszerek irányába nyitniuk kellene, nem tudnak, vagy nem akarnak nyitni, nem akarnak megnyílni, hanem inkább elzárkóznak, mivel félnek az új és ismeretlen jelenségek, helyzetek és állapotok megtapasztalásától, még akkor is, ha azoknak pozitív következménye lenne. Ezért rugalmatlan, idejekorán elfásult, vagyis koravén személyek. Hamarabb öregednek szellemileg és ennek következtében lelkileg és testileg is.

Ezek csak úgy (lennének) hajlandók a megfelelő, helyes információt be- és elfogadni, ha azok hirdetőjétől (szerzőjétől) garanciát kaphatnak, hogy - akárcsak az orvosi receptek és gyógyszertári készítmények, „tényleg működnek” és hatnak, azonnali eredményt és hasznot hoznak. Sőt: lehetőleg a modern világ körülményei között és a modern élet feltételei között is alkalmazhatóak, és lehetőleg „olcsón megvásárolhatóak” legyenek. A program kiválthatja mindennek az ellentétes mentalitását is, ami az előbbinél is károsabb: a bántó közömbösséget mások problémáival szemben és a relativizmusig menő felületes viszonyulást a spirituális és kauzális információval szemben, a szellemi alapú erkölcsi magatartási formákkal szemben. A felületes kapcsolatkezelést, a sorsállapotoknak és élethelyzeteknek az igényesség szűrője nélküli, és ezzel együtt határozatlan és bizonytalan, lagymatag elfogadása, befogadása.

Ők a jövő és a megélhetés miatti aggodalom által hajtott, fölöslegben termelő hangya-emberek, az iparkodó halmozók, a felhalmozott anyagi javak és élvezeti eszközök biztonsága miatt aggódók, akik a biztonsági zárakat, és lézer-sugaras biztonsági berendezéseket feltalálják, illetve azok, akik a sors-ellenes biztonsági eszközöket és biztosítási kötvényeket megvásárolják és ők, akik a bankoknál is gazdagabb biztosító társaságok apparátusának a működtetését, azok személyzetének a fizetését, azoknak a kötvényeik vásárlása által fenntartják.
Ugyanarról a spirituális tőről fakad az iméntivel ellentétes mentalitás, de a kiegyenlítődés és a polaritás törvénye szerint, ugyanazt a lényegi zavart testesíti meg: a felelőtlenség, illetve a felelősség-kerülő, közömbös, lusta és hanyag, már fiatal korukban elfáradt személyek mentalitása. Ennek hatása alatt az ember nem izgatja magát a holnapért, hiszen tudja, hogy a fent leírt aggodalmaskodók élnek nagy többségben és mindig elég fölösleget termelnek és fölösleges javakat (élvezeti, kényelmi és általános fogyasztói cikket) halmoznak fel, ahhoz, hogy ebből a fölöslegből a létfenntartáshoz szükséges táplálék és az anyagi javak, az ők számára is kikerüljenek. Szociális juttatások, illetve testvéries és igazságos elosztás formájában. Vagy, ha nem, akkor úgy, hogy amazoktól önkényesen elveszik, elrabolják, anyagi javak és pénz formájában, annak a függvényében, hogy személyiségük többi elemét képező sajátosságaik milyen jellegű gondolkozási módra, miféle ambíciókra, és félelmekre, aktív, vagy passzív személyiség-jegyekre utalnak.
Egyáltalán nem aggodnak a jövőért és az utódokért, nem gyarapítják a különböző lakat- és zárgyártó, az ultramodern biztonsági berendezéseket gyártó cégek tőkéjét, valamint a biztosítási bankok mesés bevételeit - tőkéjét. Maximum annyiban működtetik a globális természet-kizsákmányolói nagyüzemet, hogy vállalkozói szelleműek és vakmerőbbek, az által, hogy időnként levágják, feltörik, felrobbantják, a zárakat és a biztonsági berendezéseket, és persze, elrabolják a feleslegben felhalmozott értékeket, ezzel újabb zárak, berendezések gyártására és biztosítási bankok létrehozására és finanszírozására késztetik az aggodalmaskodók millióit. Családi felelősséget ritkán, vagy egyáltalán nem vállalnak, de ha családot alapítanak is, akkor az utódok számával nem spórolnak, amiként azok gondozása, nevelése miatt sem törik össze magukat.

A „Fekete Lyuk” örvényének (A Lilithnek) a vonzásába került felelősség őselve átalakul önmaga ellentétévé és ennek hatásaképpen egyre törvénytelenebb módon: a természettel ellenesen és a lelkiismeretével ellentétesen kezd élni az ember. A természettel összhangban élő organikus közösségek építése helyett, erőszakos eszközökkel: büntető hatalommal ellenőrizhető és befolyásolható organizált társadalmakat épít. A személyi felelősségét előbb átruházta az erősnek látszó, gátlástalan és erőszakos vezetőkre: a hadvezérekből lett fejedelmekre, királyokra és császárokra, majd később a politikusokra és a társadalmi életet szabályozó intézményekre.

Így jutottunk oda például, hogy miközben rengeteg természetvédő törvénykezés és szabályozás született és látszatra senki, vagy legalábbis kevesen szennyezik és pusztítják a természetet, valójában minden egyes személy, már az elemi létével is, önkéntelenül pusztítja és szennyezi a természetet, mint az életük első három – négy évét pempersz pelenkákban eltöltő csecsemők, és az ökológiai katasztrófa felé sodorja a földet. A spirituális felelősség szellemébe ágyazott polgári öntudat nélkül, vagyis a világ törvényeiben gyökerező egyéni felelősségtudat nélkül, az öncélú élvezet-hajhászsási, táplálkozási, lakási és tisztálkodási szokásokkal szemben, a legjobb természetvédő törvényekkel sem lehet megmenteni a természetet.
Azaz a fenntartható növekedés téveszméjével magát kábító, a civilizáció-terjesztő háborúival, az önálló és öncélú hatalommá váló társadalmi intézményeivel magát szabályozó, felelőtlen emberiséggel szemben. Az intézmények nem helyettesíthetik az egyéni öntudatra építhető globális öntudatot, de a helyettesítési törekvésük által lerombolják azt, mivel az alaphelyzet az intézményes törekvésekkel ellentétes: a spirituális öntudatból következik az egyéni öntudat, és az egoizmusra alapuló intézményes társadalmakban éppen úgy nem születhet egyetemes öntudat, mint ahogy a vallásos fantazmagóriákban sem.

A közgazdászok és ökológusok által kidolgozott fenntartható növekedés néven ismert világmentő elmélet tételeinek a kidolgozásánál, a tudósok nem veszik figyelembe az embernek a személyi felelősségtől való ódzkodását, illetve az ide vonatkozó elemi önámítási késztetéseit és annak a széles körű és hosszú távú (civilizációs, tehát a természettel szemben védekező, sőt, azt kizsákmányolandó objektumnak és legyőzendő ellenségnek képzelő késztetéseinek) következményeit. Ezért, az elmélet utópia marad, mivel a tételei ellentétben állnak, az ember felelősség-hárítási vágyát szolgálni hivatott, az embert a saját megváltási sors-programja ellen védelmező, az embert a megváltás-ellenes törekvéseiben erősíteni és segíteni hivatott (szociális) intézmények (egészségügy, tanügy, munkaügy, stb.) önfenntartó és önfejlesztő pénzűgyi érdekeivel, vagyis ördögi törekvéseivel (Lásd a minisztériumi, tehát államkormányzási szintre emelt intézményes egészség-maffia apparátusát.). A fenntartható növekedés tételei ellentétben állnak a nemzeti és a nemzetközi szociális hálókat fenntartó, az önmegváltási képességeiket kifejleszteni hivatott életfeladataikkal szembeni harcukban elesett és pórul járt (Rosszul járt: téves spirituális úton járó) személyeket biztosítani és spirituális fejlődési sorsuktól megvédeni hivatott szociális intézmények a fenntartását és működését finanszírozó állami kincstáraknak a minél nagyobb pénz-bevételekhez jutási érdekeivel és törekvéseivel.



8. A nyolcadik program a szabadság-mánia és az anarchia, valamint az elköteleződéstől rettegő, erős Árnyék-Én karma-programja. Ez a Lilithnek, vagy a Sárkányfaroknak, valamint a negatívan fényszögelt Napnak(!), az Ikrekben és a Szűzben, de főként a Vízöntőben való jelenlétéhez, valamint a sorsképletben található a Nap, valamint az Uránusz és a Merkúr és – vagy a karma-pontok között kialakuló, minimum három együttálláshoz és a kínai majom évéhez kötött.

Azok a személyek, akik ezzel, a saját magukkal is folyamatosan ellentmondásba kerülő, „a szabadság-börtönönében való őrült vergődésnek” a forradalmi és anarchista karmájával születnek. tehát, akiknek a Vízőntőben, vagy az Ikrekben áll az egyik – netalán mind a két! – karma-pontja, sok esetben még a szenvedélyes - agresszíveknél, az önámító és a másokat akár személyes érdek nélkül is megvezető, hazudozóknál, vagy az aggodalmas – közömbösöknél is idegesítőbb „szerzetek” tudnak néha lenni. Mert, miközben ők, a totális szabadság, pontosabban: a minden elképzelhető lehetőségek kihasználási lehetőségnek a „teljes szabadságnak” a hírnökei, menten a legnagyobb zsarnokokká és szabadság-tiprókká változnak, amikor a többség egyes tagjai kritizálják őket a felelősség és a következetesség hiányáért. Amikor tehát, a családpárti konzervatív személyek, azt igénylik tőlük, hogy fogják vissza magukat, mivel a szabados – liberalizmusukkal, zavarják őket az életük alapvető jogainak (pl. a pihenéshez és a nyugalomhoz való joguk) gyakorlásában. Vagy a gyermekeiknek a humánus környezet és lehetőségek közötti gondozáshoz és neveléshez való jogaiknak a gyakorlásában. Vagy amikor ezek a „fárasztó tradicionalisták”, azt igénylik, a szabadság- és kötetlenség – mániásoktól, hogy az utübbiak „ne fertőzzék” a gyermekeiket a digitális - elektronikai kisgépeiknek a csábító mutogatásával, és a a korlátlan szabadosság-elmélettel és a kötetlenség gyakorlásának a dicsőtésével. Azt, hogy a hippi mozgalmak által maximálisan törvénybe helyezett liberálisoknak a neveletlen és ezért, a tudattalan mély- ösztöneik (a nem irányított, illetve a vissza nem fogott karmájuk) által morálisan negatívan vezérelt, gátlástalan gyermekei, ne közösítsék ki és ne készítsék ki, ne nyomorítsák meg az ők megnevelt gyermekeiket. Hogy ne csábítgassák és ne szöktessék el a feleségeiket – férjeiket és kamasz, vagy tini korú gyermekeiket, stb.
Amit eddig ennek a karmának ezekről a manapság jellegzetesen és szélsőségesen liberális megnyilvánulási formáiról írtam, nagyon fontosak, de, csak annak az érdekében, hogy megértsük az a sok – sok szenvedést, amit az ilyen karmával születő rengeteg személy, önmagának és a környezetének okoz, azért, mert még csak nem is tudnak arról, hogy az elköteleződéstől való félelmükben. És, hogy a legtöbb esetben, valamilyen furcsa irracionalitással párosuló, mély szabadság-féltésüknek a következtében, amit ők a személyi autonómiájuknak a „jogos féltésének” képzelnek, egyszerűen képtelenek boldogok lenni, akkor is, amikor elnyerik a környék legszebb és leggazdagabb, legnormálisabb és tehát, a legvágyottabb, ellentétes nemű személyének a szerelmét. Hogy az ilyen karmával született nők, még az imént leírt esetekben is, e határtalan szabadság-mániás lelki görcseik miatt, képtelenek lévén az igazi odaadásra, képtelenek a hüvelyi orgazmus elérésére is. És fordítva: éppen amiért képtelenek a teljes és igazi odaadásra, azt képzelik, hogy a partnerük, szerelmük, férjük – feleségük is, „biztos”, hogy így van ezzel és emiatt eszi őket a féltékenység és az elhagyástól való félelem, a legtöbb esetben, teljesen feleslegesen. És persze, meg is gyanúsítják elég gyakran a szerelmüket, élettársukat, ahhoz hogy azoknak, amennyiben nem ismernek asztrológiát és metafizikát, egy idő után elegük legyen a sok vádolásból és zaklatásból, és tényleg ott hagyják őket… Mennyi felesleges ideg-baj és zaklatás és zaklatottság, feleslegesen. Hát nem? Ráadásul a rezonancia törvénye és a polaritás törvénye, meg a fejlődés törvénye szerint, be is vonzzák az életükbe azokat a személyeket, akik vissza tudják igazolni a számukra ezeket a „megérzéseiket”. (Többek között, ezért is tartom én az egyik legnagyobb misztikus szamárságnak azt a bíztatást, hogy „hallgass az intuíciódra”.)
A legtöbb pszichológiai probléma, és a legtöbb pszichiátriai betegség ezekhez a karmákhoz kötött, illetve, amennyiben nem fedezik fel idejében a karmikus (kauzális) horoszkóp-vizsgálat segítségével, ezek váltják ki, mind a schizofréniát, mind a különböző pszichózisokat, természetesen, azzal a két karma-fajtával, amelyekről a 9-es és a 10-es pontokban olvashatunk. Ennek a vészterhes karma-programnak a teljes morfológiáját, illetve az árnyék-én származását, és rendszerint a 7-es programhoz szorosan kötődő, tehát az ugyancsak megváltás-ellenes „célját” és működési mechanizmusát leírtam az Árnyék-énről szóló, a jelenséget részletező, valamint a megszabadulást is ismertető nagy-tanulmányomban. Az ide kötődő betegség-hajlam (Ami persze, csakis szélsőséges esetekben valósulhat meg, és ami a kauzális horoszkóp-feltárás segítségével megelőzhető), az egyértelműen a schizofrénia és a bipoláris depresszió, valamint a pszichopátia! (Figyelem: Az emberiség negyven százaléka „szenved” ezekben a klinikailag nagyon nehezen és nagyon későre kimutatható mentális betegségekben! )

9) A Nyilas és a Halak konstellációkban, valamint a 9 és a 12 házakban található Lilith, és Sárkányfarok, illetve, csak negatívan fényszögelt Nap által jelzett lényegi (esszenciális és kauzális) ősideáknak az alap-funkciója szerinti meg-és összezavarodását jelző karma-programok. Az alap-ösztönöknek a vizuális funkciója szerinti összetévesztések programja, ami nem más mint az lényegi – esszenciális - spirituális és kauzális anarchia (funkcionális összezavarodás, összekavarodás, és egyik a másiktól való szerep- és funkció-átvétel) karmája, vagyis ez a karma-program nem más, mint a vészterhes PERVERZIÓK és a beteges dekadencia, meg az önfeladás programja.

Ez a karma- program természetesen, a Nyilas mellett, a vízjegyekhez, tehát Halak, Rák és Skorpió – hármashoz és azok uralkodó bolygóihoz kötődik. A perverziónak a káros hatásai és vészes következményei felől, nem tudományos eufémizmussal, kell(ene!) az embereket felvilágosítani. Vagyis, azokat a valódi élet- és sorsrontó- jellegük és súlyuk szerint és nem azokat enyhítően és félrevezetőn finomító módon átkeresztelve (Nyelvi szélhámossággal) kellene az embereket azoknak a sorsrontó mivoltára az emberek figyelmét felhívni, rávezetni. És még inkább nem kell azt felszabadítani majd kiélni, ahogyan a pszichológia tanítja! Hanem meg kell vizsgálni a keletkezési helyükön, tehát a személyek központi élet-víziójában, a sors- imaginációban azt a gyökér-zavart, ahonnan az egész funkció-összetévesztés elindul. Azt a kauzális – erkölcsi zavart, ami átszüremlik a mentális (gondolkozási) és az asztrális (érzelmi) síkokon, és érzelmi (pszichikai), majd érzéki vágy, vagyis: fizikai abberáció formájában megjelenik az illető személynek a tudatosság és tudatosítás nélkül, „csillapíthatatlan” sóvárgásaiban.
Azt tehát, hogy melyik perverzió milyen lényegi összetévesztésből, milyen karmikus vízió-zavarból ered, milyen karmikus élet- és létlátomás szintű, alapfunkciók összetévesztésből ered, tudatosítani kell és nem a kiélést elősegíteni, a perverziót megélő személyt annak a kiélésére bíztatni, mert máskülönben még nagyobb bajt és esetleg egészségi károsodást is tud okozni az elfojtás. És úgyszintén az eredeti helyén: az élet-vízióban kell helyre állítani az életgyakorlatban, elemi-funkcionálisan is, a - nem véletlenül olyanná, amilyenné kialakult! - egyetemes törvények szerinti eredeti rendeltetéseknek megfelelően!

Nem erőltetett rendszerben - rendszerekben kell tehát gondolkozni és, majd, az elfajult, zabolátlan kiélők ellen lázadni, hanem az egyedül érvényes eredeti egyetemes rendet kell felfedezni és az szerint gondolkozni, élni és képzelegni (Mármint a boldogságról) – vizionálni. Mert „Rend egy van örök és preegzisztens, amely önmagát önmagából szabályozza.”, mondja a liberális perverzek által meghaladottnak képzelt és deklarált Hamvas Béla!
Még hogyha kis hatékonysággal, nehezen és törés-kockázattal is, de lehet közvetlenül is, inkább közvetlen-ivásra gyártott üvegpohárral is, vizet húzni a kútból, de vederrel tanácsosabb. És kalapáccsal egyáltalán nem lehet vizet merni, még akkor sem, ha azzal egyáltalán nem is kockázatos. Miért írom ezt? Azért mert ezzel a karmával születettek nem mindig tartják fontosnak, hogy: A száj evésre – táplálkozásra, vízivásra, beszédre, éneklésre és csókolózásra van és nem a táplálék- salak kiürítésére, és semmiképpen nem kapaszkodásra, vagy támaszkodásra, fűrészelésre, stb.. Hogy a fülünk nem tud betölteni látási funkciót, és a szemünk nem használható hallásra, vagy étkezésre pl.. De azt sem, tartják fontosnak, hogy a gyomorban, vagy a belekben a hím ivarsejtek nem találhatnak megtermékenyíteni való női petesejteket a természet rendje szerint és tehát az Isteni előretervezés (akarat) alapján. A fenéklyuk meg fekália-ürítésre van és a végbélben szintén nem találhatók megtermékenyítésre váró női petesejtek, hanem üríteni való exkrementum. És ez akkor is így van és így marad, ha az egyes (zavartnak: perverznek született) személyek érzékelési rendszere veleszületett "összetévesztésben" van azt illetően, hogy a hímveszőt a nőnek milyen és melyik üregébe kell bevezetni és lökődő mozgásokkal a szexuális gyönyörhöz lehetőleg mindkét félnek a eljutni.

Egy dolog tehát az, hogy karma szinten, és éppen a feloldani és meghaladni való karmájuk (életfeladatuk) miatt, ilyen torz – perverz és abberált elképzelésekkel kell éljenek egyesek, még a felnőttkor küszöbén is, mivel ezzel, a feloldani és meghaladni . való életfeladattal születtek. És teljesen más dolog az, hogy megváltási rendeltetése szerint, az a dolgunk mindannyiunknak, hogy ezeket a karmikus összetévesztéseinket, illetve ezeket a karmikus idea-torzulásainkat felfedezzük és le szokjunk róluk, és magunkban (a spirituális – kauzális lét-képzeleti magunkban!) helyre állítsuk a fizikai – biológiai nagy általánosság (tehát: a törvényesség) szerinti rendet, éppen a fizikai – fiziológiai funkcionalitás segítségével. Ti., hogy micsoda, mely szervünk mire való és mire nem való.
Nem arra való az anyagi - földi (hús-vér) létezési forma, hogy az egyéni - individuális spirituális struktúrák karmikus zavarát, tovább fokozzuk benne a rész-hibás egyéni érzékek tovább "fejlesztésével" (A karma-dagasztással és ego- növesztéssel). Hanem éppen, hogy arra való, hogy a külvilág tükre segítségével az ősrendet magunkban helyre állítva, spirituálisan megtisztulva, törvényesekké (általánossá) váljunk és ez által kiegyenlítődésre képessé válva, törvényes módon kiegyenlítődjünk (Figyelem: nem csak kielégüljünk!) és e kiegyenlítődési képességek segítségével az Isteni lét-egységbe (az itt szerzett törvényes normális mivoltunkat megerősítve) vissza juthassunk. (Megváltódjunk)
- Persze, ezt a szükséget, az elvetemült gátlástalan zavarodottak nem bírják felfogni, illetve, ha felfogják is, utálják a normalitás kiegyenlítődési képesség eléréséhez szükséges erőfeszítéseket, sőt: félnek a megpróbáltatásoktól. És inkább cinikusan gúnyolódnak és nagyképűen fölényeskednek, ahelyett, hogy a megfelelő erőfeszítéseket megtegyék! - De csak addig, amíg a perverzióik „szabad” kiélése következtében ki-alakuló nehéz sorsuk, az igazi életfeladataik felvállalására és elvégzésére rá nem szorítja őket. És ekkor, ha legalább még mentálisan egészségesek, vagy vállalják a teljes kijózanodáshoz és a kábulattól való megszabaduláshoz szükséges belső harcot és küzdelmet a saját hazugságaik leleplezésére, ami normalitás - törvényesség helyreállításának az első feltétele, vagy feladják azt, és idejekorán meghalnak. Ha fizikailag nem, hát akkor erkölcsileg, aminek viszont az a következménye, hogy kietlen magányban folytatják a még kietlenebb halálukig az életüket.
..

Példa: Volt egy horoszkóp-esetem egy nagyon korrekt és szép és kedves jogásznővel, akinek a férje olyan csokoládé-reklámügynök volt, aki városról - városra, illetve üzletről üzletre járva, reklámfogásként havi, vagy heti kvótára kellett ajándékozzon (gondolom különböző eladó-nőknek és főnököknek) csokoládékat. Persze, hogy jóképű és lévén, "volt annyi esze" : ) , hogy ezt a lehetőségét úgy is rendezte, hogy a megajándékozott hölgyeknek érdeke is legyen szeretkezni vele a sok csokihoz jutás fejében.
Hosszú évekig próbálkoztak gyermeknemzéssel és annak ellenére, hogy a laboratóriumi eredmények szerint annak be kellett volna következni, nem sikerült. Én is megvizsgáltam mind a két horoszkópot, és a férfi horoszkópjából, meg a "mesterségéből" egyértelműen kikövetkeztettem, hogy az idea-szintű (tehát a sok képzeleti) csalás miatt, nem képes megtermékenyíteni a feleségét. A szegény feleség össze zavarodott és meghátrált, nem tudta, hogy higgyen-e nekem, vagy sem, nem tudta elképzelni, hogy az ingyenes (de persze a férj által, „procisan” kiválasztott) csokoládé-osztogatástól,miért ne tudná őt megtermékenyíteni a férje?
Más-fél két év múlva viszont, mégis írt a feleség, hogy igazam volt, mert újra megvizsgálták laborban a férj spermáit, és azok össze - vissza mozogtak, ("hibás koordinációs mozgásuk van"), tehát az, „Ami fent van ugyanaz, mint ami lent van" univerzális lételv alapján, a spermák is úgy viselkedtek egy idő után, mint az ingyen-csokoládékat procis alapon osztogató férj képzelete. Tehát nem célirányosan! Emiatt nem tudtak bejutni abba a járatba, és azon felmenni, ahol a női petesejt várt rájuk a megtermékenyítésre.
Sőt, ez már nem ide tartozik, de azt követően, hogy a kedélyek lecsillapodtak, egy évre rá megint kaptam a hölgytől egy levelet, ami arról szólt, hogy kicsit később, a férjétől még valamilyen komoly nemi betegséget is kapott (tripper, vagy szifilisz). Vagyis, az ügynök - férj nem akárhogy – vagyis: nem aleatorikusan - osztogatta a csokoládét, de még csak nem is úgy, hogy ettől a beetetett személyek minél több csokoládét rendeljenek az üzleteikbe, hanem olyan nőknek, akiktől joggal remélte, hogy cserében, szeretkezni is fognak vele. Az, hogy ezek közül az egyik, vagy a másik hölgy, nem csak vele szeretkezett, hanem más ügynökökkel is, akik szintén, még más hölgyekkel is szeretkeztek szerte a világban, amerre az ügynökök csak elérnek. A korábbi, "hihetetlen" elméletemnek tehát, sajnos ilyen drasztikus vissza-igazolódása lett. Hogy tehát, az „Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van…”világelv alapján, nem csak a házasságból félre járó csokoládé-ügynök férjnek a spermái kezdtek el hibás irányban mozogni, akárcsak a nekik életet adó gazdájuk a minden szintű – szellemi, lelki és érzéki - csalás útjain, hanem a „gazda” és a felesége egy olyan nemi betegségnek is az áldozatai lettek, amit az Úristen azért eszelt ki, hogy, az által mérsékelje és korlátozza a szexuális tévelygések számát.

Más szinten, azt is meg kell megértenünk, hogy amiért halvány gőze nincs a mai „írástudóknak” – vagyis az orvosoknak és a pszichológusoknak, az íróknak és újságíróknak - arról, hogy a perverziónak kauzális és spirituális funkcionális zavar a hajszálgyökere, illetve azt, hogy az összetévesztés az oka, a vallásos, vagy a polgári moralitástól messze el szakadt em,berek, azt képzelik, hogy az élvezet-hajhászó, összes vétkeiket, káros következmények nélkül, tehát nyakló nélkül követhetik el. Fel kell fognunk végre, hogy egyenesen képtelen morális igényességet hirdetnek a magukat felvilágosultnak képzelő, liberális koreszméktől elvakított írástudók (Filozófusok, írók, újságírók, és egyéb „média-szakemberek" , akik természetesnek veszik és hirdetik a homoszexualitást. És akik, kegyetlen kritikával illetik és szidják a különböző egyházakat és konzervatív államokat - parlamenteket, amiért nem iktatják törvénybe az azonos nemű személyek házasodási és gyermek-örökbefogadási jogát. Miközben ugyanazok a "felvilágosult" író-bölcsek és magukat írástudónak képzelő médiaszakemberek külön elítélendő kategóriába sorolván egy másik kauzális és spirituális összetévesztést: a pedofíliát, kígyót békát kiáltanak azokra a homoszexuális késztetésekkel rendelkező papokra, akik gyermekeket rontanak meg a zavarodott szexuális élvezet-vágyaik kiélése céljából. Holott a homoszexualitás is ugyanabban a spirituális zavarodottsági karmában gyökerezik mint a pedofília, és egészen biztos, hogy amennyiben ezek a zavarodott írástudók nem hirdetnék olyan nagy hangon, hogy az azonos nemű személyek közötti szexuális viszony természetes és legalizálni való, akkor a homoszexuális pedofíliának a kiélési kísérletei és gyakorlásai is, nagyon nagy mértékben megszűnnének.
Persze, ez a tanulmány, nem a perverziókról szól és így, a funkcionális imaginációs (élet-víziós) zavarokból eredő perverzióknak csak egy igen kis területét elemezhetem és nem is kívánok kitérni ms, ide vonatkozó „megvalósulási” példákat szállítani képes életkörök által szült, vagy lehetővé tett perverziókra. A lényeg az, hogy az igazi – KARMIKUS EREDETŰ – okokat megértsük és horoszkóp-értelmezések során felhasználjuk.


10. Kimondottan a Lilithnek, vagy a Sárkányfaroknak a Skorpióban és a Halakban való jelenlétéhez, valamint a másik karma-pontnak a Tűz- vagy a Levegő- jegyek valamelyikében, vagy az azoknak megfelelő horoszkópházak valamelyikében való tartózkodásához kötött, és ezért, jellegzetesen sors- és megváltásellenes, illetve Isten-ellenes karma-program.

Vagyis: a spirituális és kauzális kiegyenlítődésre való képtelenség, az azzal való önkéntelen szembeszegülésre való önkéntelen (sugallat szerű) késztetések programja. Az úm. zsigeri, Isten- és megváltás ellenes, az Isten elleni és a megváltozás-igény elleni önkéntelen lázadások és gyűlölködések programja. Szélsőséges esetben: az öngyilkossági és a rombolási - önrombolási hajlamok programja, a gyilkolásban való kéjelgési vágy, és – vagy: a tömeggyilkosságban való titkos részvételi vágy programja. Ez a legkifinomultabb, de éppen ezért a legveszélyesebb örökletes program. (Sárkányfarok, vagy Lilith a Skorpióban, vagy a Halakban, vagy a VIII, vagy a XII, házakban.)
Az öntudati változás, illetve a mentalitásváltoztatással szembeni önkéntelen és öntudatlan ellenkezési reflexeknek a karma-programja. Ami, tulajdonképpen a sors- és megváltás elleni önkéntelen lázadásig menő ellenkezés és ellenséges elhárításának, azokra való öntudatlan haragvásnak a programja. Vagyis, a spirituális és kauzális kiegyenlítődésre és a szellemi együttműködésre való képtelenség programja. Szélsőséges esetben: az öngyilkossági és a gyilkolási, vagyis a rombolási - önrombolási hajlamok programja.
Ez, a legfinomabb, de éppen ezért talán a legveszélyesebb negatív örökletes program a Halak és a Skorpió napjegyeiben található Lilith és Sárkányfarok, valamint az egyes, a kilences és a tízes bolygó által megtestesített őserők negatív kapcsolatához: a nyers személyi tudatot megjelenítő Nap és az egyetemes (Isteni) léttudatot, a spirituális éberséget megtestesítő Neptunuszusz, illetve az Isteni igazság-tudatot megtestesítő Plútó közötti negatív fényszög- alakzatokhoz, fényszög- rendszerekhez kapcsolódik. Pontosabban: ezek az asztrológiai alakzatok segítenek a felfedezésükben és feltárásukban.
Amennyiben tehát egy személyi horoszkópban a Lilith és vagy a Sárkányfarok a Skorpióban, vagy a VIII házban, illetve a Halakban, vagy a XII házban tartózkodik, az Isten-ellenes programmal (Az Isten elleni harag, illetve az istentől kapott nehéz sors-program, vagy sors-helyzet miatti önkéntelen és öntudatlan neheztelési - haragvási késztetésekkel) állunk szembe, még akkor is (Sőt: akkor még inkább!), ha az illető személy esetleg buzgó vallásos. Az utóbbi esetben ugyanis, mindössze az Istentől való misztikus és öntudatlan félelem a hajtó-oka a vallásosságnak, vagyis az attól való félelem, hogy amennyiben mégiscsak létezne egy kívülálló és őt (minket) figyelő, elenőrző, illetve az ő életét és boldogságát - boldogulását irányító és befolyásoló objektív Isten, az igen rossz néven venné és negatívan reagálná le az ő hitetlenségét, iletve a nehéz sorsa miatti haragját. És tényleg: úgy is jönnek létre ezek a programok, hogy valamelyik anyai ági ősszülő, azt megelőzően, hogy megfoganna a méhében az az utód, akitől a vizsgált személy (a horoszkóp megrendelője) származik, erősen neheztelni kezd az Istenre, illetve az Istentől kapott nehéz sorsára, amiért az "olyan nehéz életkörülményeket és kegyetlen sorshelyzetet", illetve őt az életbe rosszúl elindított, tévesen nevelő szülőket, gonosz és kegyetlen férjet (a horoszkóprendelő ősapját), esetleg anyóst és apóst is, rendelt a programot létrehozó és tovább adó - elindító anyai ős (ősanya) számára.

E programhoz hozzá tartozik a sors-félelemből eredő vallásosság, vagyia a misztikus fanatizmus pont úgy, mint a "vallásos istentagadás": a harcos ateizmus. De nők esetében, és különösen a második (az élet- és gyermekellenes) programmal társultan, hozzá tartozik a szülői - családi, illetve a természeti boldogságra való képtelenség mellett, a magzat-foganási, illetve a gyermeknemzési képtelenség, a vetélés, a magzat kihordás és/vagy a szülés közbeni életveszélyes szövődmények (az anya újjászületési, megújhodási képtelensége miatt) és szélsőséges esetekben a születendő magzatok minden nemű testi (szervi, testrészi) zavara, fogyatékossága is. Ezeket az alakzatokat lehet tehát megtalálni azoknak a személyeknek a képletében, akik testi fogyatékossággal, illetve bármely testi rendellenességgel (ilyen a hat láb-ujj, vagy a hat kéz-ujj is, illetve az összeragadt újjak, amit a hiányos spirituális ismeretekkel, vagy az alacsony színvonalú spirituális kultúrával rendelkező közösségekben sámán jelként szoktak emlegetni!) születtek, születnek a világra. Ha számba vesszük azt, hogy Szent István királyunknak a korabeli feljegyzések és rajzok szerint hat ujja volt mindkét kezén és azt, hogy az egyetlen fia (figyelem: akkoriban nem voltak fogamzásgátlók és a királyi család bizonyára nem spórolt a gyermekáldással gazdasági – civilizációs megfontolásokból, vagyis nagyon is gyanús, hogy az életerős királynak miért született mindössze egy csenevész fia:), Imre herceg a misztikus vallásosság labirintusába szédült, majd idejekorán meghalt, akkor egyértelmű számunkra, hogy milyen spirituális programtól hajtva nyomta el a kard erejével az ősi magyar hitrendszert és fojtotta vérbe István urunk a Koppány féle lázadást, és gyilkoltatta meg a nagybátyát, amellett, hogy egy teljesen átírt, az eredeti Jézusi tanításokkal merőben ellenkező, a világi hatalmi törekvéseket szolgáló kereszténységet honosított meg az új államában.
E program viszont akkor a legveszélyesebb, amikor a Nap, a Szaturnusz és a Plútó is támadja a Skorpió jegyében, vagy a VIII házban álló Lilithet, vagy/és a Sárkányfarkat, főként ha azok közvetlenül a Nappal, a Neptunuszusszal, vagy az Uránusszal alkotnak negatív fényszöget. Ez utóbbi fényszög által jelzett személyi (karmikus) meghatározódás, valósággal fékezhetetlenné, vagyis ellenőrízhetetlenné és irányíthatatlanná, és ezért csaknem feloldhatatlanná, meghaladhatatlanná teszi az Isten-ellenes, illetve a belső boldogságra (a lelki békére) való képtelenségi hajlamokat. Mivel a horoszkópokban a motívum-ismétlődések, vagyis az azonos és a hasonló asztrológiai motívumok egymást erősítik és árnyalják, a fényszög-alakzatokból kiolvasható Isten-ellenes programok általában a Skorpió, vagy a Halak motívumrendszerének a valami fajta megjelenésével együtt jelentkeznek (Karmikus pontok: Lilith vagy/ és Sárkányfarok a Skorpióban, a Halalakban, illetve a VIII. és/vagy a XII. házban), és abban az esetben viszont, amikor a Szaturnusz is részt vesz az Isten-ellenes programra utaló karmikus alakzatban, igen erős (terhelt: megpakolt) pl. a VIII. ház, vagy a Skorpió és erős öngyilkossági - önrombolási, illetve rombolási hajlamokra lehet számítani.

Az egyetlen feloldási és meghaladási lehetőség a Tarot 22-ős ikonja által, a Bolond által megtestesített abszolút derűs állapot elérése, illetve a teljes neheztelés- és haragmentességi (A Sors-kellemetlenségek és az igazságtalan Isten-képzetek elleni háborgás és irritáció-mentes) lelkiállapot megvalósítása. A spirituális beavatottság segítségével történő megváltódási állapot elérése, a teljes megbocsátási és elengedési képesség, a kiegyenlítődési - megváltódási képesség megszerzése. Vagyis, a teljes és igazi megszabadulás minden negatív tudattalan (finom: szellemi) érzelemtől és önkéntelen haragvási – más- és önbüntetési késztetéstől. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szülöttel szemben a lehető legmagasabbak (legigényesebbek) az úgynevezett égi elvárások, tehát nem üdülni és szórakozni született a világra.
És annál rosszabb neki, ha e tény miatt haragszik, vagy neheztel bármire, vagy bárkire is, és még rosszabb, ha a benne is létező, általa is megnyilvánuló Teremtőre, vagy az anyai ági őseire haragszik, hiszen el kell jutnia addig a spirituális fejlettségi állapotig, amelyben képessé válik a teremtővel való lényegi azonosságának a felismerésére és átélésére. A teremtő viszont nem haragudhat saját magára, illetve a saját abszolút állapotára, amely magában hordja a Lilith teremtést provokáló, negatív őserejét is.

És itt, e rendkívülien nehéz meghaladási lehetőségnél érjük utol a hetedik program igazi, kauzális gyökerét is. "Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van …", fogalmazza misztikus formulába Hermész Triszmegisztosz az analógia törvényét. És csakugyan: a többi programra mind találunk megfelelő spirituális folyamatot az idea-világban, vagyis bibliai magyarázatot a Luciferi, vagy az édenkerti bűnbeesések metaforikus történeteiben. Az ötödik programra viszont nem. Miért? Azért mert az ötödik program (az ötödik pecsét) égi - mennyei megfelelője és magyarázata a Teremtés előtti állapotokban lakozik. Hamvas Béla írja a Titkos Jegyzőkönyv c. esszéjében, hogy a patrisztikus keresztény misztika tud az Isten szörnyű haragjáról, illetve az isteni harag állapotáról és említést tesz erről a teremtés előtti állapotról a Patmosz harmadik könyvében, Valamint Az ősök nagy csarnoka I. kötetében is. Nos, erre a teremtéselőtti, iszonyú - infernális - haragra akkor gerjed az Abszolútum saját maga ellen (- Az Isten teremtői állapotát megelőző negatív lét-állapota ellen), amikor azt észleli, hogy a Lilith őserő kiforgatja magából, vagyis az abszolút állapotából és káosszá, kaotikus állapottá kezdi változtatni. Vagyis akkor, amikor azt kénytelen észlelni - érzékelni, hogy nem tudja megállítani és megfékezni a Lilith őssóvárgás által "begerjesztett" önmagát, aminek a hatása (következménye) az abszolút állapot teljes elvesztésével, a teljes Káosz-állapottá változással fenyegeti. Ebben a "jeges tűzben, ebben az önző félelemben" (Hamvas), ahova a más állapotra való sóvárgás juttatja, születik meg a megoldás: az önmegváltás spirituális eszméje: nem visszafogni, nem elfojtani, hanem a legnagyobb áldozatot meghozva, tudatosan kiengedni, kiáramoltatni az egészet, vagyis a Lilithet, a Fény (Az Isteni értelem) által átvilágítva Szeretetté: odaadássá változtatni. Ez az egyetemes teremtés és a megváltás nagy misztériuma. "Ha ezt megértetted és megtanulod alkalmazni, előled minden sötétség kitér", mondhatnánk Hermész Triszmegisztoszt aposztrofálva.

Az én horoszkópomban is jelen van ez a veszélyes karma az által, hogy a kínai asztrológiai évjárati konstelláció szerint, a Kígyó évében születtem, amit hangsúlyoz ráadásul az európai asztrológiai sorsképletemben a karmikus alakzatoknak egy érdekes formája, ugyanis, abban a Nap - Plútó, valamint a Mars-Nap és a Mars-Plútó negatív fényszögkapcsolódások együtt, egy úgynevezett negatív pajzsot alkotnak. Ráadásul, a Lilithem együtt áll a jellegzetesen skorpiós alakzatot alkotó többi bolygó által is egyértelműen negatívan fényszögelt Marssal. Ez a mély és rejtett (spirituális) agresszivitás, legrejtettebb formáival látja el az érzés- és képzeletvilágomat, amit csak nagy odafigyeléssel és szüntelen önelemzéssel tudok pozitív kreatív rekció-képességekké átalakítani, és a kedélyállapotomat egyensúlyban tartani a kultikus karatézás, ameditáció, a vezeklés és az önleleplező, önfigyelmeztető spirituális naplóírás segítségével. A Skorpióban álló negatív Szaturnuszi "erősítés" is, szerencsére csak igen áttételesen jelentkezik, mivel a Szaturnusz nem fényszögeli közvetlenül ezt a Lilithel megerősített önveszélyes "védekezési eszközt", ami a veszteségtől, a boldogság elérési képtelenség, vagy annak az elvesztését minduntalanul az életképzeletembe idéző rém-képzetéből eredő félelemből eredő konfliktus kerülésre, vagyis a gyávaságra, illetve annak a szöges ellentétére, az önfeledt agresszivitásra való hajlamot.

Ezért testi, vagy szervi hibával nem születtem ugyan, hanem mindössze eleresztési - székelési - nehézségekre (elbocsátási, megbocsátási nehézségekre) való hajlammal. Gondból viszont elég az is, hogy az életem legváratlanabb periódusában rám törő "automatikus" sorsneheztelések miatt, a ritka, de két alkalommal éppenséggel életveszélyessé sikerült fejsérüléseim mellett, gyakran és néha igencsak súlyosan meghülök, bármennyire is igyekszem derűsen szemlélni a karmikus meghatározódásaim (az egyes részletekben sokáig feloldatlanul maradt negatív szellemi tulajdonságaim) által okozott sorsnehézségeimet, kudarcaimat és a folytonos (például írói) hátráltatottságomat. És ahhoz képest, hogy egy-egy ilyen program másoknak (számtalan osztálytársamnak!) a korai (esetleg balesetszerű) halálát is okzta már, én még mindig szerencsésnek mondhatom magam, amiért még aránnylag jó kondícióban élek és egyre kevesebb szenvedést okozok (és, ha erre mégis rá vagyok kényszerítve, néha éppen a sosrprogram-feltárói - asztrológusi hivatásgyakorlásom során, remélem, hogy már nem felesleges szenvedést okozok.) másoknak. Azt a teljes (kauzális és ideális) kiegyenlítettségi állapotot viszont, amit a Tarot 22-ös ikonja: a Bolond jelképez, a folytonos sors-derű állapotát, még nem sikerült teljesen megvalósítanom.
Ezzel, az Isten-ellenes programmal (az Isten elleni harag, illetve az Istentől kapott nehéz sors-program, vagy sors-helyzet miatti önkéntelen és öntudatlan neheztelési - haragvási késztetéseket kiváltó karmával) találkozhatunk még akkor is (sőt, akkor még inkább!), ha az illető személy, akinek a karma-pontjai a fent említett konstellációkban és házakban található, esetleg buzgón vallásos. Ebben az esetben ugyanis, mindössze az Istentől való karmikus bűn-elkövetési hajlamoknak a sejtelmétől, sőt: az ilyen jellegű bűn-elkövetési vágyak miatti, öntudatlan illetve, fél-tudatos félelem a hajtó-oka a vallásosságnak, az állítólagos és másokra néha még zavaróan is ható, rendkívüli Isten-szeretetnek. Holott, ebben az esetben szeretetről szó sem lehet. Hanem, inkább az attól való félelemről, hogy amennyiben mégiscsak létezne egy kívülálló és őt (minket) figyelő, ellenőrző, illetve az ő életét és boldogságát - boldogulását megadni képes és azt befolyásoló objektív Isten, az igen rossz néven venné és negatívan reagálná le az ő hitetlenségét, a nehéz sorsa miatti haragját, az, az miatti titkos Isten-ellenes és sors-ellenes nehezteléseit...
És tényleg! Úgy is jönnek létre ezek a programok, hogy valamelyik anyai ági ősszülő, azt megelőzően, hogy megfoganna a méhében az, az utód, akitől a vizsgált személy származik, erősen neheztelni kezd az Istenre. Illetve, a vallásos képzetek szerint az Istentől kapott nehéz sorsára. Azért tehát, amiért az Isten "olyan nehéz életkörülményeket és kegyetlen sorshelyzetet" teremtett a számára.
Ha materialista az illető, akkor őt az életbe rosszul elindított, tévesen nevelő szülőket gyűlöli rejtetten, vagy titokban, vagy, a gonosz és kegyetlen férjet (Esetleg a vizsgált személy ősapját.), esetleg az anyóst és vele együtt az apóst is. Ez a program akkor a legerősebb visszahatású és majdnem, úgymond rögtön ölő, amikor a vizsgát személy a programot létrehozó és azt tovább adó - elindító anyját, vagy az anyai nagyanyját gyűlöli meg nyíltan, vagy titokban, arra, vagy azokra csendesen neheztelve.
E programhoz hozzá tartozik tehát, a sors- és Isten-félelemből eredő vallásosság, vagyis a misztikus fanatizmus, pont úgy, mint a "vallásos istentagadás": a harcos ateizmus. De nők esetében, és különösen a második (a Rák-jellegű élet- és gyermekellenes) programmal társultan, hozzá tartozik a szülői - családi, illetve a természeti boldogságra való képtelenség programja is. Ennek a hatására, az illető személy, még a legpozitívabb életkörülmények és sors-események között sem tud teljesen és úgymond, igaz-szívéből boldog lenni. Ez mellett, a magzatfoganási, illetve a gyermeknemzési képtelenség mellett, a vetélés, a magzatkihordás és/vagy a szülés közbeni életveszélyes szövődmények (az anya újjászületési, megújhodási képtelensége miatt) és szélsőséges esetekben, a születendő magzatok minden nemű testi (szervi, testrészi) zavara, fogyatékossága is lehetséges.
Ezeket a szélsőséges következményeket (hosszú időre, vagy egész életre szóló drámákat és tragédiákat okozó) programokat lehet tehát megtalálni azoknak a személyeknek az aurájába, más kifejezéssel: mély-tudattalanjába kódoltan, akik testi fogyatékossággal, illetve bármely testi rendellenességgel születnek. (Ilyen a „sámánfog”, a hat lábujj, vagy a hat kézujj is, illetve az összeragadt ujjak, amit a hiányos spirituális ismeretekkel, vagy az alacsony színvonalú spirituális kultúrával rendelkező közösségekben sámán jelként szoktak emlegetni!)
Ha számba vesszük azt, hogy Szent István királyunknak, a korabeli feljegyzések és rajzok szerint hat ujja volt mindkét kezén, és azt, hogy az egyetlen fia (figyelem: akkoriban nem voltak fogamzásgátlók és a királyi család bizonyára nem spórolt a gyermekáldással gazdasági – civilizációs megfontolásokból, vagyis nagyon is gyanús, hogy az életerős királynak miért született mindössze egy csenevész fia), Imre herceg a misztikus vallásosság labirintusába szédült, majd idejekorán meghalt, akkor egyértelmű számunkra, hogy milyen karma- programtól hajtva nyomta el a kard erejével az ősi magyar hitrendszert és fojtotta vérbe a Koppány féle lázadást. Hogy minek a hatáaára gyilkoltatta meg a nagybátyát, amellett, hogy egy teljesen átírt, az eredeti Jézusi tanításokkal merőben ellenkező, a világi hatalmi törekvéseket szolgáló, korrupt kereszténységet honosított meg az új államában.
E program viszont akkor a legveszélyesebb, amikor más negatív személyi meghatározódással kombinálódva, valósággal fékezhetetlenné, vagyis ellenőrizhetetlenné és irányíthatatlanná válik a személyben az a vágy, hogy megvalósíthassa. És, ezen összetettsége csaknem feloldhatatlanná, meghaladhatatlanná teszi az Isten-ellenes, illetve a belső boldogságra (a lelki békére) való képtelenségi hajlamokat. Hogy az általa hordozott és a „gazda” személy számára sugallt, rombolási és az önrombolási (öngyilkossági) hajlamoknak a feloldási – meghaladási nehézségeiről ne is beszéljek.
Az egyetlen meghaladási lehetőség a rendkívüli (Vallásos…) ambícióba ágyazott neheztelés- és haragmentességi (s sors-kellemetlenségek és az igazságtalan Isten-képzetek elleni háborgás és irritáció-mentes) állapot elérésére való törekvés, a spirituális beavatottság elérése mellett! Vagyis, a teljes megbocsátási és elengedési képesség megszerzése, valamint a kiegyenlítődési - megváltódási képesség megszerzése. Vagyis: a teljes megszabadulás minden negatív tudattalan (finom: azaz szellemi) érzelemtől és önkéntelen haragvási – más- és önbüntetési késztetéstől. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szülöttel szemben a lehető legmagasabbak (legigényesebbek) az úgynevezett elvárások, tehát, hogy ő, egyáltalán nem üdülni és szórakozni született a világra.
És annál rosszabbat tehet magának és a környezetének az, ha e tény miatt haragszik, vagy neheztel bármire, vagy bárkire is (Amire éppen, hogy e karma – program miatt erősen hajlamos!). És még rosszabb, ha a benne is létező, általa is megnyilvánuló Teremtőre, vagy az anyai ági őseire haragszik, hiszen el kell jutnia abba a magasan fejlett spirituális és kauzális öntudati állapotba, amelyben képessé válik az egyetemes teremtővel való lényegi azonosságának a felismerésére és átélésére.

Ennek, a legveszélyesebb karma-programnak az egyetlen feloldási és meghaladási lehetőségét a Tarot 22-ős ikonja által jelzett szellemiség tudja biztosítani, vagyis, a Bolond által megtestesített abszolút derűs állapot elérése, illetve a teljes neheztelés- és haragmentességi (A Sors-kellemetlenségek és az igazságtalan Isten-képzetek elleni háborgás és irritáció-mentes) lelkiállapot megvalósítása. A spirituális beavatottság segítségével történő megváltódási állapot elérése, a teljes megbocsátási és elengedési képesség, a kiegyenlítődési - megváltódási képesség megszerzése. Vagyis, a teljes és igazi megszabadulás minden negatív tudattalan (finom: szellemi) érzelemtől és önkéntelen haragvási – más- és önbüntetési késztetéstől. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szülöttel szemben a lehető legmagasabbak (legigényesebbek) az úgynevezett égi elvárások, tehát nem üdülni és szórakozni született a világra.
És annál rosszabb neki, ha e tény miatt haragszik, vagy neheztel bármire, vagy bárkire is, és még rosszabb, ha a benne is létező, általa is megnyilvánuló Teremtőre, vagy az anyai ági őseire haragszik, hiszen el kell jutnia addig a spirituális fejlettségi állapotig, amelyben képessé válik a teremtővel való lényegi azonosságának a felismerésére és átélésére. A teremtő viszont nem haragudhat saját magára, illetve a saját abszolút állapotára, amely magában hordja a Lilith teremtést provokáló, negatív őserejét is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO