ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 10:24

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.28. 15:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
   MARS AZ V. HÁZBAN




     A nyers életenergiáknak tehát („vad”-nak is mondott) természeti életerőknek, a szenvedélynek és más, spontán és ösztönös megnyilvánulásoknak, a bátorságnak és az ösztönös erélyességnek, valamint a célirányosságnak és harci készségnek, illetve a spontán, a hathatós válaszadási (reagálási) készségnek, valamint az átható mentális (értelmi gondolati) képességek célirányos felhasználásának az őserejét megtestesítő Mars bolygó által megtestesített őserő, és az arra jellemző életproblémák (sors-kihívások és provokatív konfliktusok) kiemelten a rejtett személyi tulajdonságok és és képességek felszínre hozásának, megismerésének és kiművelésének ( Azok új tulajdonságokká alakításának kreatív képességekké való átváltásának.), valamint az el nem kötelezett (fesztelen) szerelmi kapcsolatoknak az életterületén fejti ki a hatását a szülött személyében és életében (sorsában).

   A szülöttnek nagy az élet-ereje, a céltudatossága, helyes nevelés következtében, akár erélyes vezető és irányító képességekkel is rendelkezhet. Erőteljes és sikeres lehet a nevelésben és a tanításban. Fennáll azonban annak veszélye, hogy elragadja a kaland-vágy, és - vagy a játékszenvedély és sikertelenséghez vezető kockázatokat vállal, veszteséges vállalkozásokba, mások kárára történő, tisztességtelen akciókba kezd. Szerelmi élete, nemisége erőteljes, de hajlamos az állhatatlanságra – kalandozásra - is. Azt a szeretőjét, amelyet úgy érzi, hogy már minden mélységében és vonatkozásában megismert ( a szó ószövetségi értelmében...),azt előbb-utóbb elhagyja, újabb élményeket, újabb helyzeteket újabb megismerni való ellentétes nemű személyeket, szexuális-szerelmi partnert keresve. Élvezetvágya és mennyiségi értékekhez kötött élményvágya miatt folyton nyugtalan és a kielégületlensége miatt ingerlékeny, ami miatt nehezére válik élete első felében a családi kötöttség és az ezzel járó felelősség. Ezért gyermekeihez is (amelyek rendszerint egykék, vagy más - más élettárstól származnak) türelmetlen.

    Fiatal korában sok ingerlő élmény és veszélyes kaland csábításának a bűvös körében él, amelyeknek néha áldozatául is esik (szexuális erőszaktevésre vetemedik, illetve ilyen cselekménynek esik áldozatul), mivel végzetesen vonzzák, vagy taszítják az erőszaktételre hajlamos, szélsőségesen szenvedélyes (néha aberrált) típusú személyek.

    Életfeladata a kreatív képességeinek a megszerzése felszabadítása és kipróbálása - csiszolása, valamint a saját személyisége nemesebb részeinek a kialakítása az intim párkapcsolatok által, vagyis az intim partnerei által kiváltott rejtett tulajdonságainak a felszínre kerülése által: tehát a partnerekben való tükröződés segítségével és a kreativitása gyümölcséhez kell, hogy vezessen. Az alkotói eredmények eléréséhez szükséges céltudatosság elsajátításához, a türelemre és kitartásra való önnevelés (a saját magával szemben gyakorolt őszinteség, nyíltság és erélyesség) képességének a megszerzéséhez.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO