ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:50

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.03.31. 10:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Simon Ildikó (A Székely Idő egyik kiadó-tulajdonosa és szerkesztője)

Fénykor-Info/Madár István

Mindannyian sok-sok sérülést hordozunk magunkban, melyeket főképpen gyermekkorunkban és/vagy előző életeinkben szenvedtünk el. Ezek a sérülések némelyike begyógyul ugyan, de a legkisebb karcolásra kifakad. Legnagyobb, legbántóbb sérüléseink azonban nyílt sebek, amelyektől akkor is állandóan szenvednénk (ezek okozzák mindenkinek az életét végigkísérő problémáit), ha mások nem vágnának bele újra és újra. Elkerülhetetlenül sérüléseket, szenvedést okozunk egymásnak, belekarcolunk a mély, nyílt sebekbe, felfakasztjuk a látszólag begyógyult sérüléseket. Miért kell folyamatosan elviselnünk azokat, akik bántanak, frusztrálnak, kényelmetlenséget vagy szenvedést okoznak nekünk? Miért nem lehet végre nyugalmunk, miért nem hagynak békén, miért nem hagyják, hogy háborítatlanul élhessük az életünket, és ne szembesítsenek hiányosságainkkal, gyengeségeinkkel? Azért, mert ha a minket „bántóktól”, irritálóktól elzártan, elszigetelten élnénk, azaz megmenekülnénk a munkahelyi és magánéleti játszmáinktól, esélyünk sem lenne arra, hogy egyszer talán ebben az életünkben eljussunk a teljes lelki egyensúly, a tökéletes megbékélés állapotába. A „bántás” tehát (bármilyen furcsán is hangzik) segítség ahhoz, hogy feldolgozzuk sokszor magunk előtt is eltitkolt sérelmeinket. Ezért van az, hogy hiába is próbálunk elmenekülni bizonyos emberektől, élethelyzetektől, addig fog ismétlődni a frusztráció (hasonló személyekkel, hasonló helyzetekkel), amíg fel nem dolgozzuk, meg nem oldjuk a problémáinkat, vagy a küzdelemben fel nem dobjuk a bakancsot. Ha nem tudunk a sebeinkről, hogy a sunyiba is tudnánk begyógyítani őket? Akik pedig a sérelmeket okozzák nekünk (azaz mi mindannyian egymásnak!), csak élik az életüket, kommunikálnak a saját törvényeik, céljaik szerint, belső kényszerük által hajtva és, jó embernek érzik magukat, mint mi is mindannyian. Viselkedésükkel saját életüket akarják gazdagítani és nem a miénket megnyomorítani. Az pedig egy (bár rövidtávon zavaró, de hosszabb távon) hasznos melléktermék, hogy céljainkat, vágyainkat követve óhatatlanul súrlódunk egymással, mert ebből tanulunk a legtöbbet.




Kuhn Kati Ebben a folyamatban a megbocsatasnak nagy szerepe van!Ha magunknak es masoknak is megbocsatunk elengedjuk a sok frusztraciot ...eletunk uj kanyart vehet egy boldogabb korszak fele!
1
Elrejtés vagy jelentés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
· Válasz · 19 órája
Kozma Szilárd
Khun Kati - Ezt csak akkor, ha teljes spirituális mélységükben sikerül értelmezni minden egyes bántalom és sérülés igazi, bennünk rejlő okát, karma-oldásra felszólító, annak a szükségére figyelmeztető, isteni indokát, Magyarul: csak azt tudom elengedni - elbocsátani és megbocsátani, amit előzőleg jól megfogtam. Vagyis, amit előzőleg jól felfogtam (Ha meg is jegyeztem az igazi - belső! - okot tehát). Másképp semmit nem ér az egész sérülés - lenyelési, elszenvedési és megbocsátási folyamat. Semmi értelme. Az egyetlen lényegi rendeltetésünk ugyanis nem más, mint a folyamatos, és minél mélyebb karma-oldás. Ehhez viszont szimbolikus jelolvasási képesség megszerzése szükséges. Ezt a szimbolikus jelolvasási tudás-rendszert megkaptuk az emberiség hajnalán, de az írástudók - főként az asztrológusok! - el kezdtek jósolgatni, illetve visszaélni vele.
És most emiatt a szélhámos jóslásokkal kompromittált tudásnak a használhatatlansága miatt - az értelmiségieknek - tudósoknak az attól való ódzkodása miatt, szenved ez emberiség 98 százaléka feleslegesen és az élet lényeges tétjét - a rendeletetést, vagyis a megváltást - tekintve, teljesen ostobán.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO