ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 01:32

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 22:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Szellemi összeköttetés anya és gyermeke között
Körülbelül egy hete Tas elkezdte átaludni az éjszakákat. Tegnap éjjel viszont mégiscsak felköltött hajnalban, és noha alaposan megszoptattam, nyűgös maradt, nem tudott vissza aludni és így hajnali három óta nem aludtam. Izgultam és nyugtalan voltam valami miatt, és ő ezt megérezte.
Ez bizonyíték arra, hogy az édesanya tudattalanja és a gyermeke között egy rendkívül erős kötelék van. Tas minden egyes alkalommal megérzi ha a tudattalanom feszült, zavarodott, és pillanatokon belül nyűgös lesz, sőt néha azonnal sírásba kezd. Érdekes hogy másodperceken belül elkezdi a nyűgösködést, ha felidegesedek valamiért. Bámulatos, ugye?
Azt is megfigyeltem, hogy az Árnyék-énem sokkal jobban beindul és nekilendül a romboló aknamunkájának, ha kialvatlan vagyok. Ezért is egy kiváló próbatétel az anyaság. Meg kell tudni maradni jókedvűnek és bátornak akkor is, ha nem aludtam.
Tegnap például egész nap alig tudtam leültetni az árnyék-énem, egyfolytában nekem próbált esni, mindig valami más ürüggyel. Az önbizalmam próbálta szétrombolni, mindig más irányból. Aztán este már alig bírtam, és hagytam hogy a hangulatom felett átvegye a hatalmat. Éppen csak egy kis időre, és máris észre vettem, hogy a kicsi Tas vállán a BCG oltás helyén maradt sebet felsértettem, és vérezni kezdett. A váll az Ikrek jegyéhez tartozik, az Ikrek által megtestesített szellemi erőkkel áll kapcsolatban. Így a Tas vállacskáján lévő seb nekem jelzi hogy mikor hagyom magam az árnyék-énem által legyőzni. Pontosabban jelzi azt hogy mikor kezd az öntudatom megkettőződni, mikor lendül munkába az Isteni öntudatom ellenlábasa, az árnyék-énem, és mikor hagyom magam az Árnyék-énem által megvezetni, mikor hallgatok rá.
Szerencsére egyéb bajt nem okoztam a kicsi Tasomnak a tudattalan haragvásaimmal és félelmeimmel, édesapám neveltetésének köszönhetően. De a figyelmem és az éberségem továbbra sem lankadhat.
Viszont ha engedek a félelmeimnek és Tamás mellett maradok, biztos vagyok abban, hogy a szülésem se sikerülhetett volna ilyen jól, és én és a kicsi fiam is egész életünkben betegeskedhettünk volna, a szellememben-lelkemben lévő határtalan önámítás, az elkeseredés, és a tehetetlen düh gyakorlati-anyagi következménye miatt.
Az igazi anyai felelősség abban áll, hogy az édesanyának tudatában kell lennie annak, hogy a tudattalanja össze van kötve a gyermekével, és ha elveszti éberségét és nem tud kellő önuralmat gyakorolni például az Árnyék-énje felett, akkor azt a gyermeke fogja megszenvedni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.23. 20:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Nemcsak akkor jár jól egyédesanya, ha tud asztrológiát, metafizikát, hanem akkor is, ha ilyen értelmes és 30 évnyi asztrológusi tapasztalattal rendelkező édesapja van, mint nekem. :D ;)
Most egy régebbi, Tas életének első 6 hetében fennálló fájdalmas helyzetet mutatnék be asztrológiai szempontból. :)
Nekem a szoptatás első 6 hetében kegyetlenül fájt a mellem szoptatás alatt és a szoptatások között is.
Akármit próbáltam, váltogattam sorra a szoptatási pózokat, krémet írattam fel a családorvosunkkal, próbáltam mindenféle módom a mellem a babámnak felkínálni, vagy a szájába gyúrni, az égadta világon semmi se használt. A fél internetet végig olvastam, angolul, magyarul és románul, de semmit sem találtam ami segített volna. Ha úgy vesszük, remek beavatás volt ez számomra arról, hogy a szűzies(most a Szűz konstelláció által megtestesített szellemi erőkre gondolok) pragmatizmussal és a materialista felfogással semmit sem tudtam elérni, hiába csináltam bármit, csak egyre jobban fájt... :lol: Akármilyen praktikát próbáltam bevetni, ugyanúgy változatlanul sírtam és reszkettem a fájdalomtól, amely a szoptatások között sem akart szűnni.
Édesapám már akkor ráérzett, sőt egyenesen eltalálta a problémám okát amikor én még Tassal a kórházban voltam, vagyis Tasnak pár napos korában, hogy a mellbimbó a Marshoz tartozik, nem a Holdhoz, mint a mell, és ezáltal a mellbimbó-fájdalom, amit én meg kellett éljek, valamilyen negatív marsi magatartást jelez. Tudni kell rólam hogy a Marsom teljesen negatívan van fényszögelve, amelynek hatását édesapám a neveléssel részben hál'Istennek, kiküszöböltt. Próbált is édesapám rávezetni a fájdalmam szellemi-spirituális okára, de én valamiért nem tudtam teljesen befogadni az általa nekem átadott szellemi információt, mert a fájdalmam ahelyett, hogy csitult volna, egyre csak erősödött.
És észre is vettem, megfigyelhettem azt, hogy a szülésemet követő hetekben mennyire agresszív és haragvásokkal teli voltam tudattalanul.
Ahhoz, hogy ezt a hatalmas fizikai fájdalmat okozó szellemi problémát orvosolni tudjuk, édesapám kitalálta, hogy vissza kell mennem Karate-zni, és a fájdalom meg fog szűnni. Én semmiképp sem akartam hinni édesapámnak, továbbra is azt hittem hogy majd csak találok valamilyen praktikát, ami a fájdalmam elmúlasztja. De csaknem találtam, és így eljutottam arra a pontra, hogy ha a Karate-Do sem segít, akkor feladom, nem szoptatom tovább Tast és más alternatívát találunk a táplálására. Érdekes az a megfigyelésem, hogy amint megszületett bennem az elhatározás, Vasárnap este, már akkor nem fájt annyira a mellbimbóm, és világosan emlékszem arra, hogy a hétfői Karate edzés után már nem fájt úgy, mint közvetlenül edzés előtt. És utána a helyzet rohamosan javulni kezdett, és Tasnak 8-10 hetes korára a fájdalom teljesen eltűnt.
Esküszöm, hogy mielőtt elhatároztam magamnak hogy az edzésre elmegyek, teljesen kétségbe vo!tam esve, hogy mivel és hogyan fogom én tudni azta a hatalmas agressziót, amit a fájdalmam jelzett, kitisztítani. És láss csodát, a Karaté segített rajtam. Segített rajtam, mert a Karate által végre sikerült a bennem lévő Tűz elemet "megreguláznom" egy kicsit, a romboló erejét éltető erővé tudtam átalakítani. Tűz karmásoknak és azoknak az embereknek, akiknek a Marsuk negatívan fényszögelt, kifejezetten ajánlom a harcművészeteket, mert segítségükkel a bennük lévő negatívan-tehát vagy túl sok és romboló jellegű Tüzet, vagy pedig a nem elegendő erősségű és mennyiségű Tüzet éltető Tűzzé, a Megváltásuk kiharcolásához elegendő és megfelelő Tűzzé alakítani.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.23. 21:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 109
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Kedves Medárda! Kedves fórumozók!
Bocsánatot kérek előre is, mert a téma nem az anyukákhoz kapcsolódik, de reagálnék Meda utolsó bejegyzésére: ugyanis a karate kitisztító erejéről írtál. És valóban: az a helyzet, hogy én gyerekként karatéztam csak, de ezzel szervesen összefüggő dologra szeretnék rávilágítani. Akinek bármilyen módon tűz karmája van (ha csak házhelyzet szintjén is, vagy tök negatív a Marsa) az keresse a konfrontálódást!!! Magamon vettem észre (szintén többszörös tűz karmásként), hogy amikor ráordítottam pimasz, szemét alakokra, vagy fórumokon jól kiosztottam valakit, de tanításom során is, ahányszor "ledobobtam az atombombát" furcsa módon nem kéjelgést éreztem a "hatalmam" miatt, hanem megkönnyebbülést, egészséges önbecslést SŐT! a diákjaim felé -akikre rádörögtem- képes voltam szeretetet és igazságosságot éerzni-képviselni, amiért is, az első évem alatt a diákjaim nagyon szerettek és tiszteltek. Tehát bennük és bennem sem az agressziót fokozta, hanem ELLENKEZŐLEG: kioltotta és egészséges mederbe terelte. Hasonló a helyzet a kűzdő sportokkal. Csak ezt szerettem volna hozzá fűzni.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 17:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3913
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Rég mondom én, hogy aki nem meri, vagy nem tudja - Persze, csak akkor, ha a kívánt célt (A legtöbb esetben a tiltást) - nem lehet másként elérni. - a gyermekét szeretettel megpofozni, az nem is szereti azt igazából. Az csak érzeleg, vagy okoskodik, szerepel a nem létező cirkuszigazgató előtt, mert igazán nem szeretheti azt, akinek a sors tőle függ, de mégis engedi, hogy a rombolás szelleme megrontsa a szívét (Mármint a gyermeknek), csak azért mert a "jó ember", illetve a jó anya, vagy apa cukros szerepében akar maga előtt és mások előtt tetszelegni.

Szabályozott és irányított igazság-tűz (tisztító-tűz!) nélkül, lehetetlen bármit is meg- és átvilágítani. És fény nélkül az ember gödrökben, vagy egyenesen szakadékba zuhan, lett légyen szeretettel akár csordultig is, telve a szíve!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 17:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Ez tényleg nagyszerű javulás, nem gondoltam volna erre az összefüggésre.
Nekem mondjuk nem is volt ilyen problémám, bár a Marsom semmilyen fényszöget nem kap és nagyon közel áll a Szűz Lilithemhez a Baknak megfelelő 10-es házban. Karatézni sem jártam akkoriban, úgyhogy nem egészen tudom, mitől is jutottam abba a szerencsés helyzetbe, hogy semmilyen problémám nem akadt szoptatáskor és egészen a fiam másfél éves koráig anyatejjel táplálhattam őt. Sőt, nekem kifejezetten jó érzés volt, hogy mintha a semmiből adnám neki azt, amitől "hízik" :D

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 17:56 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Melinda, egyet értek veled, hogy az igazságért való harc és tisztázó konfliktus egészséges és nagyon jót tesz. Főleg a Bak, így a 10-es házas karmásoknak közösségi szinten. Én ezt nem értettem nagyon sokáig és szinte taszított például a politikusok egymást lejáratása és az egész politikai élet, ahogy van.
Nekem még az jutott eszembe, hogy érdemes lenne alaposabban kideríteni a rejtett konfliktusnak az okát, amin a karate segített, mert mondom, nekem nagyon rossz Marssal nem volt semmi ehhez fogható problémám. Annyi röhejes incidens csak, hogy a kórházban nem értették, mitől lett vörös az anyatejem és nem engedtek szoptatni az első 1-2 napban, amíg azt hitték, hogy "vérzik a mellem". Pedig mondtam nekik, hogy célkalevet iszom!
Szerintem maga a negatívan fényszögelt Mars még nem biztos, hogy ilyen szoptatási problémát okoz, hiszen én például ezek után is még sok dologban gyáván viselkedtem.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 18:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Bocsánat, egy kicsit összeért az előbb az előző két bekezdés. Egyik a Melinda, másik a Medárda bejegyzésére válasz.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.25. 15:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 33
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Édesapámmal mi kiderítettük Tarot-kártya vetéssel, és már a Tarot-kártya vetést megelőzően is kiderült, hogy én, amíg a mellbimbóm fájt, nagyon intenzíven haragudtam édesanyámra és Tamásra is, és Tamás szüleire is, és mindenkire, aki valaha megpróbált engem az édesapámmal és a családommal szembeni gazemberkedésbe bele vinni. És haragudtam a testvéreimre is, amiért nem fogadnak nekem szót, de hát igazából nem is voltam képes nekik egyértelműen és türelmesen elmondani, hogy miként is kell ők nekem segítsenek a lakást rendben tartani. És másrészt pedig a kialvatlanság miatt is nagyon agresszív voltam, és pont hogy a mellbimbó fájdalom miatt is. És érdekes módon, amint vissza mentem karate edzésre, éreztem hogy a lelkem-szellemem megnyukszik, és hogy nem neheztelek senkire többé.
Sohasem élveztem úgy a Karate-Do-t azelőtt, mint akkor és azóta. Egyszerűen éreztem hogy nekem a Karatera szükségem van ahhoz, hogy ne haragudjak.
Az is lehet, hogy tudat-alatt azért voltam olyan intenzíven agresszív, mert azt éreztem, hogy semmire sem vagyok képes. Azt hittem hogy nincs bennem elég életerő, Tűz. És ott, a Karate edzésen rájöttem hogy nagyon is van bennem elegendő erő, és nem igaz az, hogy én nem vagyok képes semmire.
Szerintem a harművészet nemcsak férfiak és édesapák számára való, hanem az édesanyák számára is. Szerintem nagyon fontos hogy egy édesanya ott és akkor fel tudja vállalni a harci helyzeteket, amikor kell, és így a tudattalanja nem fog háborogni feleslegesen, és így nem fogja átnyomni a negatív energiákat a gyermeknek a szellemi köldökzsinóron keresztül.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.25. 21:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3913
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

A Mars önmagában soha senkinek semmiféle bajt nem okozott, nem, hogy mellbimbó-fájdalmat!

1. A Negatívan fény-szögelt Mars a Rákban és a 9-es házban viszont, utalhat bizonyos testrészek túlérzékenységére bizonyos spirituális sorshelyzetekben.

2. Bejegyzésedben azt állítod, hogy a te MARSOD FERÁLIS POZÍCIÓBAN VAN, vagyis, egyáltalán nem fény-szögelt. Nos: A. Ez egyáltalán nem egyenlő a teljesen negatív pozícióval. B. A Mars a Szűzben teljesen mást jelez, mint a Rákban. C. A 9-es házban álló Mars is teljesen más hajlamokat jelöl és más magyarázatokat igényel egy - egy testrész "kényessége" és fájdalma egy ilyen Marssal, mint egy 10-es házas Marssal. D. Szerintem én helyes magyarázattal szolgáltam Medárdának, amit a majdnem azonnal megérkező pozitív visszajelzés is bizonyított.

Nem hiszem tehát, hogy ezt a magyarázatot felül kellene vizsgálni. Még akkor sem ha neked nem fájtak a mellbimbóid az első szoptatási napokban.

Sőt, az is lehetséges, hogy Medárdán is segített volna egy kis céklalé... :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.26. 08:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd,

én nem kételkedem Medárda sorsképlete helyességében. Nem ismerem azt részletesen, arra reagáltam, amit ő írt a negatív Marsrol.
Az pedig már az én tárgyi tudásom hiánya, hogy a fényszog nélküli Marsot, ami nálam van, a negatív Marshoz hasonlónak gondoltam. Ez tehát nem a tanításodban való kételkedés volt!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO