ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 21:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.08.27. 12:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

Nem a Medárda sorsképletének a helyességében valló kételkedésedről írtam, hanem arról, hogy szubjektíve a te szülés utáni tapasztalataidból (A mellbimbók fájdalma elmaradásából) kiindulva, meg kérdőjelezted a Medárda által leírt, és a számára felmerült probléma kauzális megfejtését és az előállásának a metafizikai magyarázatát, valamint, ezek szerint a gyakorlatban teljesen pozitív eredményt hozó megoldásunknak a helyességét, amit éppen azért írt le, hogy szolgáljon mások számára pozitív tanulságul, és azok a kismamák, akik olvassák a fórumot és ilyen problémákkal küzdenek, esetleg már ne (csak!) a szoptatási technikákban és a különféle krémekben - kenőcsökben, meg mellvédő nájlon-pajzsokban, és mesterséges tej-kifejésben keressék a megoldást, hanem nézzenek utána, hogy kikre, vagy kikre haragszanak tudattalanul, majd, ha nem is karatéznak, vagy más küzdő-sportolnak, keressenek egy spirituálisabb, ám ugyanakkor a tejfejésnél is sokkal eredményesebb megoltást az égető problémájukra, ahogyan azt Melinda is megértette, kismamai tapasztalatok nélkül is.

Mellékesen: Én tudtam, hogy mi az igazi baj, hiszen erről már Tasnak a másnapos korában beszéltem Medárdával telefonon, és belátta, hogy haragszik Tamásra meg a saját anyjára, és így tovább, de azzal is tisztában voltam, hogy bizonyos szempontból akkor ő még mindig előnyben részesítette a materialista magyarázatokat és a technikai megoldásokat, tehát a krémekre is én adtam pénzt neki, szoptatási technikát ismerő barátnőmet is én kértem meg, hogy jöjjön el hozzánk, és magyarázza el.., a "Csíki anyák" honlapját is én ajánlottam, ahol újabb tanácsokat és ha szükség van: újabb közvetlen tanácsadást lehet kérni, sőt: még a nevetséges ember-fejő-gépet is, és a mell-kímélő nejlon pajzsot is én vettem meg, hogy nyugodjon meg afelől,. hogy mindezt a sok nagyszerű lehetőséget és módszert és spekuláns - júdási... - technikát és technológiát kimerítettük, és csak azt követően, tehát, hogy továbbra is panaszkodott, mondtam meg neki a megoldást, amiben biztos voltam, szinte már rá parancsolóan, egy szombaton délután, hogy: "Kislányom, hétfőn fogod magad és el mész karate-edzésre." Persze, mindeközben folyamatosan tudatosítottuk a Medárda helyzetéből adódó, de a horoszkópjából is kikövetkeztethető rejtett agresszivitásainak (Nem véletlenül írtam többes számban!) az okait.

Én tehát csak arra akartam felhívni a figyelmedet kedves Sára, hogy az, amíg és ahogyan az üdvösnek bizonyult megoldáshoz eljutottunk, nem vaktában történt és nem egy felületes megoldás, volt, azzal szemben, ahogy a te hozzászólásod ezt közvetlenül sugallta. Sőt, mi több: ajánlotta, hogy keressünk tovább... Ne haragudj, de az a kis vicces megjegyzés a legenyhébb formája volt annak, amivel figyelmeztettelek, hogy ezzel az elégedetlenkedéseddel és tovább kutatási - keresési ajánlatoddal - igényeddel, valamiért (Bizonyára ennek nagyon összetett - karmikus okai (is) vannak!) nagyon melléfogtál.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.27. 19:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd!

Igen, karmikus oka volt, hogy ilyen mondatot írtam le: ahogy írtad is, az Ascendensemhez közel álló Uránusz a Skorpióban adott hirtelen ötlettől vezérelve tettem a meggondolatlan bejegyzésemet és egyáltalán nem fontoltam meg, ahogyan tettem korábban az Enikő bejegyzésére írt válaszomat is. Most erre azt követően került sor, hogy a Bak karmámról a személyes megfigyeléseimet akartam megírni egy másik rovatban és ott addig fogalmaztam, hogy időtúllépés miatt kilépett a gépem, tehát a 10-es házban a Szaturnusszal együtt álló Szűz Lilithem jelezte ügyetlenkedés így mutatkozott meg. Ezt az árnyék-énem felhasználta és átlendített a másik végletbe, azaz Medárda bejegyzését nem gondoltam végig alaposan, hogy amit felsorolt, az mivel járt a gyakorlatban és azt sem, hogy ezt az ő nyomkeresését hogyan követted nyomon. Gondolatban nem tettem különbséget a saját semleges Marsom és az én korábbi élethelyzetem, illetve a Medárda negatív Marsa és az általa leírt sorshelyzet között, hanem a 10-es házas Bak karmám és a Bak évében született meghatározottságom szerint a nyilvánosság előtt meggondolatlanul és felszínesen nyilvánultam meg. Nem volt tudatos és semmiképpen nem volt szándékos húzás részemről, főként hogy én nem látom napi szinten és személyesen, hogy min mentek keresztül a gyakorlati életben.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.27. 20:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

Köszönjük a magyarázatot, főként azoknak az esetlegesen hasonló gondokkal küzdő kismamák nevében, akiknek a remélhetőleg hasznos tájékoztatása - okulása... érdekében, Medárda elkezdte ezt a rovatot és megírta a hálistennek, jól végződő kezdő szoptatási kálváriája történetét. Amiként a magán-levelemben is megírtam, soha nem haragudtam rád sem a múltban sem a jelenben, és úgy gondolom, hogy a jövőben sem lesz, amiért, hiszen a pozitív igyekezeted és jóindulatod - jóakaratod messze érződik, és tapasztalt gyakorló asztrológusként azt is világosan láttam, hogy a nehéz dupla - Bak karmáddal egyesülő, talán még nehezebb Szűz karmád hirtelen jött (Éppen átléptünk a Szűzbe!) mély bevillanásának lettél az áldozata. Arról nem is beszélve, hogy még az 1. házadban (Tehát az Ascedensed alatt) álló Skorpió-Uránuszod negatív fényszögei által jelzett hirtelenkedési késztetések is megzavarhattak, attól - azzal, hogy egy másik bejegyzést nem sikerült elküldeni és így megsemmisült. - Szoktam én is így járni, ezért lehetőleg más fórumokra nem is írok. :)

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO