ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.12.01. 23:36

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.02.07. 16:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Sokszor olvastam és hallottam már azt a misztikusnak formulának is számító mentafizikai igazságot, hogy az Isten ott van bennem, amit szépen mindig el is tettem mindig magamban (arany igazságként elkönyveltem), de azon kívül, hogy ezt, ugyancsak misztikus egység-érzet és sőt: egység-tudat formájában át tudta élni (érezni) meditációkban, és a teoretikus hátterét és alapját is értettem, sehogyan nem tudtam folytonossá tenni a hétköznapi életem (dolgaim) során. Vagy pl. az elalváselőtti egyedülléteben, amennyiben nem meditációval aludtam el...
És akkor a tegnap este, miután elolvastam Széll János István barátomnak a fészbuk-oldalán (is) megjelent eszmefuttatását arról, hogy mindig és mindenütt-, tehát még a túlvilágon is, önmagunk maradunk, vagyis arról, hogy önmagunktól soha nem szabadulunk meg, és ezért ajánlatosabb azt inkább „megtisztítani”, vagyis a gondolataikat és a képzeletünket is erkölcsőssé – igazságossá és szeretet-teljessé tenni, megértettem és végre egészében és végleg azonosulhattam azzal az elemi létalappal és ősforrással, amit Istennek nevezünk.
Megértettem ugyanis azt, hogy az Isten számomra nem más, mint mindaz, ami ténylegesen pozitívum bennem. Tehát, hogy Isten ott van a szeretteim szeretetében és a természet-, a világ- iránt érzett szeretetemben, meg ott van éppen az Isten iránt érzett szeretetemben is, amire évtizedeken át meditáltam. És ott van a jó-akaratomban, a jóhiszeműségemben, a jóra való vágyamban és törekvésemben, a nem spekuláló, nem karma-dagasztó-, mert nem az önzésemet és nem az öncélú élvezet-vágyamat szolgáló értelmemben, tehát: a nem-Júdási értelmemben, hanem az ego-feladást szolgáló értelmemben (Itt nagyon kell vigyázni!). Vagyis azt, hogy Isten ott van, a megváltás törvényessége (Az egyetemes törvények!) szerinti világosság-vágyamban és a világosságra való törekvésemben, a helyes tükröződési vágyamban az oldódási vágyamban és készségemben, a szépség-vágyamban, valamint a képzeletemért és a képzeteimért való felelősségemben és a minden féle más felelősség-érzetemben és tudatomban, a hiba belátási készségemben és az erre vonatkozó képességemben. Ott van az optimizmusomban, az igazságszeretetemben, a rugalmasságomban, toleranciámban és empátiámban, de legfőképpen a mindezek következtében meghonosodó boldogságomban. Ilyen egyszerű ez. Köszönöm, hogy végre megérthettem és átélhettem hétköznapi módon is azt, hogy mindig bennem és velem vagy Istenem!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO