ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.08.20. 07:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Árnyék én
HozzászólásElküldve: 2010.12.15. 23:06 
Offline

Csatlakozott: 2010.12.15. 18:51
Hozzászólások: 1
Napjegy: Kos
Aszcendens: Szűz
Kedves Szilárd!

Kicsit zavarban vagyok, nemigen tudom, miként kezdjek neki. Az igazat megvallva "csak" köszönetet szeretnék mondani. A napokban keveredtem az Ön honlapjára, azóta csak falom az ott talált anyagokat, de ami arra késztetett, hogy meg is szólaljak, az az árnyék énről szóló írása.

Négy éve lesz lassan, hogy egy igen meghatározó élmény fenekestül felforgatta az életemet. Előtte sem volt épp állóvíz, de azóta...Magyarázatot keresve, szinte menekültem a spiritualizmushoz, érteni akartam, mi történik velem, mi a válasz, hol lehet a válasz mindarra, amit átélek, amin keresztülmegyek. Hosszú lenne elmesélni, de a fentebb említett cikk olvastán értettem meg, hogy az a bizonyos történés ébresztette fel az árnyék énemet.

Csak azt éreztem, hogy napról-napra mélyebbre kerülök egy spirálban, és az őrület határán táncolok már, s minél inkább keresem a megoldást, a magyarázatot, annál rosszabb lesz minden. Épp mint Erzsók abban az írásban, komolyan attól féltem, hogy megőrülök. Olykor akadtak jobb napjaim, de aztán jött újra és újra az az állapot, amikor az embernek megmozdulni sincs kedve, ereje, mert egyvégtében azt kérdezi: MINEK? Mi értelme? Mi célja? És meg is válaszolja magának: SEMMI!
Halálfélelem, félelem mindentől, rettegés, pánik, és az érzés, hogy az ember lánya - nem szívesen beszélném el mindezt magamra vonatkoztatva -, csak bajt hoz mindenre és mindenkire maga körül, hogy körülötte minden csak meghal, pusztul - egyébként ez igaz a környezetemre is, a környékünkön a házak sorra leégnek, vagy üresen maradnak és összedőlnek, netán többek meghalnak bennük, sorozatban, más házakban meg öregek - 90 éves nénikék - élnek - pusztulás mindenütt. Közben az emberbe beleeszi magát az érzés, hogy veszélyt jelent a szeretteire, félni kezd attól, hogy bajt hoz rájuk, erős késztetést érez távoltartani őket magától, sőt, retteg, hogy egy óvatlan pillanatban kárt tesz a csöpp unokájában. Borzalmas érzés. El lehet képzelni, milyen feszült figyelemmel olvastam a nevezett írás erről szóló sorait.

Egész idő alatt jöttek a megérzések, a gondolatok, hogy állapotomhoz köze lehet édesanyám fiatalon meghalt húgának, vagyis annak, amit az anyaméhben éltem át, miután a születésem előtt 11 nappal, hirtelen, és teljesen váratlanul meghalt édesanyám húga, én pedig az Ő nevét vagyok kénytelen viselni, amit világéletemben, ami óta az eszem tudom, ellenérzésekkel viseltem. Világéletemben kétkedőn álltam az asztrológiához, a horoszkópokhoz, ugyanis Kos vagyok, de a Kosok egyetlen jellemzésének egyetlen szava sem igaz rám. Gondoltam hülyeség, ahogy van - elnézést.

És döbbentem olvastam az iker-jelenség leírását. Na, ez betalált, amúgy alaposan. Hát kérem, ez vagyok én - ezt éreztem egész idő alatt, és azt a bizonyos érzést, amiről egy másik írásban olvastam. Nevetnem, kacagnom kellett. Kacagnom magamon. Örömömben, mert végre megértettem, végre rátaláltam a magyarázatra, már tudom, hol keressem a hibát.

Tavaly egy kedves ismerősöm elkészítette a horoszkópomat, és póstán elküldte, pár szónyi magyarázattal, hát ettől nem lettem okosabb. Most azonban előkaptam, és megkerestem Lilith helyét. Nos, a Lilithem a Kosban áll - ezért nem illett rám a Kos leírása. Persze van ott sok más is, de én nem értem, hisz nem tanultam. Hirtelen az jutott eszembe, hogy születés és halál együttállása. :)

A családunk - anyai ágon (is) -, sokszorosan terhelt, telistele válásokkal, balesetekkel, önpusztító családtagokkal, szinte az összes férfi kemény alkoholista, és az összes nő nyugtatókon él, vagy idegosztályon kezelik, mindig azt mondogattam, milyen szerencsés vagyok, hogy nekem még "egyik sem jött össze". Édesanyám tíz esztendősen majdnem vízbe fúlt, ehhez képest a bátyám súlyos asztmában szenvedett, sokszor állt a halál szélén pici korában, én csaknem vízbe fúltam kétévesen, a húgom szintén asztmás volt, míg az öcsém a nyakára tekeredett köldökzsinórral, királykék színben pompázva jött világra. Elsőszülöttem hathetesen csaknem megfulladt a kezeim között, harmadik lányom asztmás volt...És ez csak a családi lajstrom egy rövid kis epizódja.

Nos, most érzem magam szerencsésnek, amiért az Ön honlapjára rátaláltam, pontosabban - ne legyünk igazságtalanok, először Violetta írására egy másik honlapon -, és már tudom, merrefelé vezet az út. Természetesen tervbe vettem, hogy amint lehet, elkészíttettem Önnel a horoszkópomat - szeretnék tisztán látni, bár talán ez is a hibáim egyike, mindent meg akarok magyarázni, és tisztán látni, megérteni. Tudom, ha valóban szükségem van rá, a pénz is meglesz hamarosan...:D

Addig is köszönöm, hogy Önök léteznek, hálás vagyok minden szóért a honlapjukon, három napja már, hogy sokkal, de sokkal jobban érzem magam, és legalább már némi fényt látok magam előtt.:)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Árnyék én
HozzászólásElküldve: 2010.12.16. 17:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Kosala!

Köszönöm szépen a munkánk minőségét elismerő sorait és önnel együtt örvendek a világosság - szabadság küszöbön-állás érzéseinek!
Ugyanakkor, arra is vigyáznia kell, hogy a közölt motívumok, szimbólum-értelmében, vagy nyílt, vagy rejtett (áttételes), de igen erős Skorpió-motívumokat is jeleznek. Szerintem tehát, ne várja meg, amíg a pénz össze jön, keressen meg azelőtt imélben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Árnyék én
HozzászólásElküldve: 2010.12.17. 12:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Kosala!

Köszönöm a további bizalmát, amiért az adatait elküldte. A Skorpió-motívumra vonatkozó feltételezésem tehát egyértelműen kiderült, mivel az ön egyik karmikus pontja: a Sárkányfarok határozottan a Skorpióban áll (Egy kicsit a negatív Mars által is megerősítve), a Kos-Lilithje viszont a Skorpió gyakorlati megvalósulási erőterében, a gyökeres öntudati átváltozás és teljes személyi átalakulás - átvalósulás életkörét megtestesítő VIII. ház csúcsán áll! Az már csak hab a tortán, hogy a Kos napja is vele együtt áll ugyanott!
De a rejtett Ikrek-karma motívumra is ezek az együttállások utalnak! Tehát: a Nap, a Lilith és a Szaturnusz hármas együttállása, a Sárkányfarok és a Mars együttállása (A Sárkányfarok ráadásul az Ikerek gyakorlati erőterének a Csúcsával áll együtt. - Itt nyilván, szükség lesz majd egy kis születési időpont korrekcióra, de csak úgymond esztétikai okokból, ti., hogy a házcsúcsok közeli elemek a csúcsokra egészen rákerüljenek.) És persze: a Plútónak és az Uránusznak az Aszcendensen való együttállása.
További részletek a magánlevelezésünkben.


Csatolmányok:
Ella(3).jpg
Ella(3).jpg [ 141.05 KiB | Megtekintve 1143 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO