ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 12:01

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.10.19. 18:23 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ami ezt a rengeteg orvosnak a véleményével egyezően, az én véleményem szerintem is a túlzásba vitt korona-vírusos felhajtást gyanússá teszi, az, az leges legelső sorban, hogy a hivatalos fórumokon és a politika-párti, nemzeti és nemzetközi médiákban, miért nem beszél senki, de senki (Egyetlen politika-párti orvosprofesszor, egészségügyi miniszter, vagy minisztériumi ágazat-igazgató, orvos egyetemi rektor, vagy dékán, vagy egyetemi klinikai igazgató, népegészségügyi kormány-bíztos, vagy éppenséggel maga Müller Cecilia sem!)
AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉNEK A RENDKÍVÜLI - ÉS TALÁN A LEGES LEGFONTOSABB ÉS LEGES LEGELSŐ! - FONTOSSÁGÁRÓL, a járványnak a nemzeti szintű leküzdésében?
HOGY MIÉRT NINCS TELE ÉS TELE A NEKÜNK ANNYIRA JÓT AKARÓ ÉS A MINKET MINDEN ÁRON A JÁRVÁNY VESZÉLYEI FELŐL HELYESEN INFORMÁLNI AKARÓ SAJTÓ, meg a kormány-propaganda, azzal, hogy MIKÉNT - milyen fajta táplálkozással például - ERŐSÍTHETJÜK ÉS, hogy ezzel szemben fordítva: - AMI TALÁN AZ ERŐSÍTÉSNÉL IS FONTOSABB: - MILYEN FÉLE TÁPLÁLKOZÁSSAL ÉS MILYEN ITALOK (Alkoholos!) fogyasztásával GYENGÍTJÜK AZ IMMUNRENDSZERÜNKET?


Micsoda ez a nagy elhallgetás az immunrendszerünk fontosságáról?

Miért nem erről van szó, miért nem ez ömlik ki végre már a csapból is - És főként a gyerekeknek a vírusfertőzéstől való tényleges megvédése érdekében! - a minden józanul gondolkozni képes és gimnáziumi szinten tájékozott személyek által utált, kötelező szájmaszkviseltetés és a "nagy megmentő" védőoltásoknak az istenítése helyett? A védőoltások mindenek feletti, és mindenekkel szembeni védő-hatalmáról szóló hazugságokkal való nemzeti és globális agymosásunk helyett?

MIÉRT MINDIG CSAK A KÜLSŐ ELLENSÉGGEL SZEMBENI VÉDEKEZÉS (A kórokozóktól és a kár-okozóktól való félelem) a természettel és az Istennel (Az isteni - egyetemes! - törvényekkel való harmonikus együttélési és együttműködési lehetőségekről szóló, NEM - FÉLELEMKELTÉSI, HANEM ŐRÖMHÍR-HOZÓI "PROPAGANDA" helyett?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO