ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 19:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.02.06. 18:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Felhívás, az Erdélyi Magyar nyelvű média összes főszerkesztőjéhez, szerkesztőjéhez, rovatvezetőjéhez és újságíró-riporteréhez, műsorvezetőjéhez!
Tisztelt Hölgyem, Uram!
Arra kérem szépen, hogy amennyiben egy Gerle Éva, vagy Galambos Adrienn nevű Budapesti hölgy, bizonyos csíkszeredai ismerőseink keresztül (Pl. a Csíki anyák szervezetén, vagy annak valamely képviselőjén keresztül) meg keresné önt azzal a céllal, hogy rólunk önökkel is (Mint korábban a Transindex-el, vagy az Erdélyi Tévével is), a tárgyi valóságnak abszolút ellentmondó hazudozásaira alapozott, rágalmazó - lejérató, hitelrontó riportot, vagy bármilyen más "érdekes" anyagot készíttessen (Készítsenek), akár csak élő adásban történő, közvetített telefonbeszélgetés formájában is, LEGYENEK NAGYON ÓVATOSAK. Ez a sztár-mániában szenvedő, de rendkívülien intelligens és művelt ripacs, több mint valószínű, hogy elmebeteg, és erről ő maga is őszintén vallott, a saját "Csak az olvassa" c. blogján, ahonnan az alant olvasható, saját őrületének a tüneteiről szóló vallomását lemásoltuk.
Kérem szépen tehát, hogy amennyiben ez a gazdasági tönkretételünkre és a Violának a tőlem való elválasztására felesküdött eszelős ámokfutó önöknél jelentkezik, semmiképpen ne kövessék el azt, amit a Transindex újságírója, vagy az Eerdélyi Tévé műsorvezetője elkövetett, ti., hogy készségesen kiszolgálva egy pszichiátriai beteget, annak az eszelős fantazmagóriái és hazudozásai alapján, hozzá járultak és partnerei lettek, a mi gazdasági és ezzel családi tönkretételünkre irányuló, több ízben is nyíltan vállat terve végrehajtásában.
Vagy,
Ha esetleg önök is annyira érdekesnek találnák a GÉ által felvetett témát, mint a Kolozsvári és a Vásárhelyi kollégáik, akkor viszont, csak arra kérem, hogy ne készítsenek egy olyan egyoldalúan elítélő műsort, hanem legalább kérdezzenek meg a valós tényállásról minket is. Viola nevében ugyanis, nyomós érvek és tárgyi bizonyítékok kíséretében, végül mi, feljelentettük Gerle Évát, több rend beli család- és személy-elleni vétek elkövetése miatt a Budapesti XII kerületi Ügyészségen. Megértését és amennyiben szükséges lesz: felelősségteljes alaposságát és pártatlanságát előre is köszönve, maradok tisztelettel:
Kozma Szilárd hét könyves költő - író, a Magyar Írószövetség tagja

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.13. 19:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Egy, első hallásra hihetetlennek és mindössze általam kieszelt, de sajnos, a hétköznepi tárgyi valóság-szinteken, kegyetlenül ható valóság-elemeken alapuló, négy hónapja tartó, szüntelen liberális mocskolási offenzíváról (levadászási háborúról), kell beszámolnom és a PANASZFAL SEGÍTSÉGÉT KÉREM!
Ezt az offenzívát, egy Gerle Éva nevű, Budapesti munkanélküli ultra-feminista blogíró indította meg ellenem és az élettársam: Joó Violetta ellen mivel, az a nagycsaládos és tradicionális életmodell, aminek a hívei és megtestesítői is vagyunk, homlokegyenest ellenkezik az általa fennen hirdetett, férfi- és férfiasság-gyűlölő, vagyis az apa-gyűlölő feminista élet-modelljének. Ez, a számomra a derült égből érkező,és a Gerle Éva által rólunk kieszelt, elképesztő hazugságokon alapuló rágalmazási, jó hírnév és – hitelrontási internet-háború, rajtam keresztül a békésen élő családomnak a, rágalmazó-hitelrontás útján történő gazdasági tönkretételét, koldus-botra juttatását célozta meg.

Kérésemmel azért fordulok önhöz, mert a magánjellegű érzelmi okokkal nem indokolható (szervezett) kitartással és elképesztő ambícióval (Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de még a Wikipédián szereplő adataimat is képes volt lejárató jellegűre átíratni, és amíg egy Pécsen élő barátom, észre nem vette és nem szólt, hogy intézkedjek!) folytatott, családellenes – liberális tönkretételi akció, olyan, számunkra, romániai magyarokra nézve, hátrányos jogi keretek között zajlik.
Én elsődlegesen román állampolgárként, a romániai BTK és PTK alapján, nem kezdeményezhettem – De legalább is, Decemberben még azt képzeltem! - a Gerle Éva hirtelen rám zúdított, hazugság-halmazának a leállítását, mivel a román BTK-ból 2OO7-ben kiszedték a becsületsértésre és a rágalmazásra, stb. vonatkozó cikkeleyket! Ám ugyanakkor, mivel ő nem volt hajlandó a súlyos bűnvádaknak is számító rágalmait visszavonni (az ő forgalmas internetes naplójáról –blogjáról – és facebook-oldaláról letörülni) a harmadik figyelmeztetésemre sem, én, a Gerle Éva több héten át rám ragasztott mocskainak a semlegesítése érdekében, közöltem az ő horoszkópjának a karmikus elemeit, ezzel is bizonyítván azt, hogy neki első sorban önmagát kell erkölcsileg megtisztítania, és nem határon túli magyarokkal szemben kell erkölcs-csőszként fellépnie.
Gerle Éva viszont, a Magyarországi BTK és PTK-k alapján, a rendőrségen feljelenthetett becsületsértés és rágalmazás címen. De figyelem: első sorban azért, jelentett fel, hogy a feljelentése alapján elindított nyomozásra hivatkozva, még több hitelrontó, hazugságot közölhessen rólam és rólunk, és cikkeket is írasson arról, hogy ellenünk milyen hatalmas „büntető eljárás folyik”… - És ezzel a ravasz liberális húzásával, már el is érte az eredeti célját: EZZEL MÁR SIKERÜLT IS GAZDASÁGILAG TELJESEN ELLEHETETLENITENIE, mivel március elejétől (három hónappal az akció beindítása után!), alig – alig kapok horoszkóprendelést, holnapután már talán nem is lesz, amit adjak az egészséges és jól tanuló, három nagyobb gyermekemnek!

Hihetetlen, de még ez a feljelentés is, az, eredetileg kieszelt család- rombolási tervnek a része volt eredetileg. Bizonyítékok:

I. Gerle Évának a „Csak az olvassa – én szóltam” c. blogról, valamint a Gerle Éva Faceebok oldaláról képernyő-lementés (kép-rögzítés) útján lementett TÁRGYI BIZONYÍTÉKOK, vagyis, e tárgyi bizonyítékokból kiolvasható IDŐBELI SORRENDISÉG szerint, világos és egyértelmű tény az, hogy elsőként Gerle Éva volt az, aki számomra teljesen ismeretlenül, tehát előbb és korábban többszörösen engem megrágalmazott, tehát gazdasági tönkretétel céljából, elképesztő hazugságokat (Pl. hogy engedély nélkül dolgozom, vagy, hogy a gyermekeim – „félig” - állami intézetben vannak!) közölt több internetes fórumon is. Még akkor tehát, amikor én még nem is tudtam, hogy ő létezik a világon. Tehát már JÓVAL KORÁBBAN! – légből kapott rágalmak halmazát közölte több fórumon is!
Sőt, ugyancsak ezekből a mellékelten csatolt TÁRGYI BIZONYÍTÉKOKBÓL határozottan kiderül az is, hogy többszörösen is, szabályos LOGISZTIKAI terveket közölt az én – És ezen keresztül, az általam eltartott 4 gyermekes családom! – gazdasági ellehetetlenítse és tönkretétele céljából. E tárgyi tény megállapítása érdekében, kérem szépen, megvizsgálni a feljelentésemhez csatoltan küldött, 1-es számú – Az élettársam MEGFENYEGETÉSÉT és az én elhagyásomra való felkérését: megzsarolását is tartalmazó. – mellékletben leírtakat. Már ennek az első számú tárgyi bizonyítéknak, az alsó soraiban is olvasható a Gerle Éva fenyegetése, arra vonatkozóan, hogy igazságtalanul fel fog jelenteni engedély nélküli hivatásgyakorlásért, és „kiskorú veszélyeztetésért”. Ez a dokumentum, még azért is fontos, mert többes szám, második személyhez szólóan íródott. Tehát, Gerle Éva már akkor is, 2O13 december 8-án, hozzám szólóan is fenyegetően írt a család-ellenes hangvételű feminista blogján, - Miközben én, sem őt sem a blogát nem ismertem! -, holott én addig - Egészen pontosan: 2O13 december 1O-ig! -, semmiféle kapcsolatban nem álltam vele, őt nem bántottam még csak róla szóló írások esetleges közlésével sem. Sőt: én 1O-éig, NEM IS TUDTAM, HOGY Ő LÉTEZIK EGYÁLTALÁN A VILÁGON!
Ez, a családfőn keresztül történő, és látszólag nem-bűncselekmény számába menő, apró hitelrontási bűntetteken (egyszerű hitelrontó hazugságokon és légből vett rágalmakon) keresztüli, család-tönkretevési akció, aminek az áldozatai vagyunk, annyira abszurd mesébe illő elemeket tartalmaz, hogy, amennyiben nem én állnék a központjában, magam sem hinném el! Ezért arra kérem önt, hogy, próbálja meg úgy olvasni az alant következőket, hogy ezeket egy, a tárgyi valósághoz erősen ragaszkodó, a szavak és a kifejezések súlyát ismerő, 4 gyermekes családapa - író írta:

Gerle Éva család-tönkretevő tervének ez a kivitelezési stratégiája megszokott.

Mivel erre rá kényszerített, utána néztünk az interneten és hamar kiderült, hogy bizony, Gerle Évának nem ez, az első ilyen jellegű, vadász-akciója, de az első amely során ilyen, számára is meglepő, erős ellenállásba ütközött. Az ellenünk indított háborúja, aminek az általa rutinból végezett rendőrségi feljelentés, illetve annak az alapján, a példás büntetés követelése, mindössze az egyik eleme a több fronton is elindított és folytatott, teljes család-tönkretételi akciónak. Ez ugyanis, abban különbözik a korábbiaktól, hogy most nem „csak” egy férfibe kötött bele, hanem egy, az édesapáknak a családban betöltött fontos funkciójára figyelmeztető nőbe (Joó Violába, akit startból lehülyézett). Ugyanakkor, az én személyemben, ugyancsak első ízben támadott rá egy, a budapesti liberális dzsungelháborúkhoz nem szokott határon kívüli (vidéki) magyar személybe. De ezzel együtt, velünk szemben is, ugyanazt a stratégiát követte, ami jól bevált számára a korábbiakban. Ti., hogy indulásból megvádolja az ellenfeleit azokkal vétkekkel, amiket tulajdonképpen ő követ el ellenük. Ennek a logikának a szellemében állította tehát a rendőrségi feljelentésében is, hogy mi támadtunk rá, holott az egész történet, kezdve a Joó Viola ismeretlenül történő lehülyézésével, majd folytatva azokkal a veszélyes hazugságokkal, hogy mi nem miatta fogunk leszegényedni, mert minket már amúgy is utál mindenki a Székelyföldön, sőt, egész Erdélyben is, és, hogy a gyermekeink („Félig”! – Az milyen?) állami gondozásban vannak (Figyelem: ő mindezt a „biztos információt” Budapesten élő személyként „közli” a világgal, vagyis a potenciális rendelőimmel is), mind, de mind azt bizonyítják, hogy ő volt az, aki nem csak, hogy ELSŐKÉNT a becsületembe gázolt, de EGYENESEN A JÓ SZAKMAI – és erkölcsi! - HIRNEVEMTŐL FÜGGŐ EGZISZTENCIÁNKAT, TEHÁT AZ ÉLETHEZ VALÓ ELEMI JOGUNKAT TÁMADTA MEG, ismétlem: TELJESEN ISMERETLENÜL. Nos, Gerle Éva ebből, az indulásból már szájba- és orrba verten lezsibbasztva, tehát védekezésre képtelen állapotba hozva minket igyekezett, a fent említett (kegyetlen!), „kilövési - tönkretevési” tervét kivitelezni. Többek között ezzel, az általa indított „jogi – tőrbecsalási” akciója segítségével is!

II. Még le se tette a Budapesti rendőrségre a feljelentését (Január 6), és máris cikket jelentetett meg a Kolozsvári internetes hírportálon (Nem Cicaharc – ) „a Csíkszeredai asztrológus-pár szörnyű tetteiről”, aminek az volt, az általa később ezer-egy alkalommal megismételt (különböző internet-fórumokon leírt) legfőbb mondanivalója, hogy máris „hatósági eljárás folyik ellenünk.” – Hát kell-e ennél egzisztencia-rontóbb „hírverés” egy asztrológus számára? Eltájolódott személy kell legyen az, aki ilyen ismertetők hallatán, még személyi horoszkópot rendel egy olyan asztrológustó, aki ellen „hatósági eljárás folyik! Hát nem? Habozás nélkül elismerem tehát, hogy Gerle Éva tökéletes, hogy ne mondjam: zseniális stratéga és kiváló fejvadász, abszolút jól látja azt, hogy hova kell a célkeresztet fordítani, és habozás (gátlások!) nélkül, mindig a kellő pillanatban röpíti a golyót a kiszemelt áldozata homlokának közepébe! - Nem túlzok, a többi TÁRGYI BIZONYÍTÉKBÓL IS, ez fog kiderülni.
III. Gerle Évának a facebook oldalára először 2013. december 10-én este írtam az első felszólító levelemet. Abban, többek között megírtam neki, hogy a másik, hozzá hasonló módon engem gazdaságilag tönkre tenni akaró rágalmazómnak sem sikerült a hasonló akciója. Nagy Attila Puli, ugyanaz a személy, aki a székely zászlók használata miatt több rendben feljelentette a román hatóságoknál és kormány-pártnál, a Székleyföldi polgármestereket és megyei tanácselnököket. Nagy Attila Puli viszont, román állampolgár lévén, nem büntethető a rágalmakért, mert Romániában nincs ilyen törvénycikkely. – 5. számú melléklet. Nekem 61 éves koromig, ezen a bevallottan, az agybeteg felesége betegnyugdíjából élősködő Nagy Attila Puli nevű, alkoholizmus miatt az unitárius egyház papi közösségéből kirekesztett, és újságírók kérdéseire adott válaszaiban is vállalt, deklaráltan magyar nemzet ellenes tevékenységet folytató, magát „anarchista profétának” nevező személyen (És persze, a négy gyermekes családunkat felelőtlenül elhagyó volt-feleségemen) kívül, senkivel nem volt különösebb jelentőséggel bíró internetes, vagy más jellegű konfliktusom. – Gerle Éva mégis azt állítja, hogy „Székelyföld szerte a konfliktusaimról vagyok ismert”. Holott éppen Nagy Attila Puli és az őt erősen szimpatizáló Gerle Éva az, akik, nem csak az internetes konfliktusaikról ismertek, hanem a több rendben, hatósági intézkedéseket szükségessé tevő konfliktusaikról is! – Ezért írtam korábban, hogy a mindenkivel hadakozó Gerle Éva bevált stratégiája az, hogy mindenkit azzal vádol meg, amiket éppen, hogy ő követ el titokban, vagy nyíltan.
4. A hitelrontási (Egzisztenciális ellehetetlenítési) TERV:

Gerle Éva írja a „Csakazolvassa-” c. blogjában:„… ismerve a blogom erejét, és a Google preferenciáit, például, hogy kedveli a blogokat (Kozma Szilárd megjegyzése: tehát, hogy a napi blog- bejegyzéseket perferálja és részesíti előnyben az én asztrológusi honlapjaimon és portálomon található komoly metafizikai – asztrológiai tanulmányaimmal szemben.), különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére….” „Hogy miért? Mert amit csinálnak, az túl a zergeségen, hihetetlenül romboló, egyre agresszívabb, és meg kell állítani.” „…a gyerekszülés egekbe emelése, az önjelölt, erőszakos asztrologizlásás. EZ NEM MEHET TOVÁBB.” ….” Az ő életük, úgy működik, hogy akkor van megrendelés, ha valaki rájuk talál az interneten, és tetszik neki, amit talál. Ezért írják ők is tele az internetet…, TELJESEN KI VANNAK SZOLGÁLTATVA ANNAK, HOGY MÁSOK MIT ÍRNAK RÓLUK.” - Tette közzé mindezt Gerle Éva 3O13 december 1O-i hajnali bolg-bejegzésében, amelyből akkor is egyértelműen ki következtethető, hogy ő kíván az, az „internetes néphatalomnak” a megtestesülése lenni, aki mindebben, a gyalázatosságban minket meg fog állítani, még ha ezt nem is írja le egyértelműen. Az viszont konkrét tény, hogy engem nyíltan provokált arra, hogy ilyen, akkor még csak általa felmért – számomra tehát kedvezőtlen - körülmények között „mérkőzzek meg vele.” Hiszen mi mást jelenthetnek ezek a kiszólások a szövegből: „Mi fog történni a családi dinamikában? Mellé áll-e, az élettárs, úgy, ahogy ő is kommentel, a férfi jó híre érdekében, készülnek-e antigerleéva-videók (Ó Bár…!) És Szilárd is közli majd a saját scribdjei között a „tanulmányokat”, vagy ez csak Cicaharc, Violetta magán retikülpárbaja? Szilárd, ön mit szól ehhez?”
Nos, én ettől a keringőre való felhívástól, még nem szóltam volna semmit, mivel nem csak akkor, de még nagyon sokáig nem olvastam Éva féle feminista műveket, mivel az én metafizikai életszemléletem szempontjából, érdektelennek és lényegtelennek tartottam az ilyen fórumokon megjelenő, a valóságot bántóan egyoldalúan tárgyaló írásokat, a mások (pl. a kiszemelt és általában a férfiak) rovására történő szellemeskedéseket. De a gerleévai, konkrét vadász-provokációt megelőző, korábbi, lekezelő és mélyen igazságtalan asztrológia-ellenes sorok olvasása bizony ellenkezést váltott ki belőlem december 1O-én este. Viola ugyanis, késő délután közölte azt a http://www.asztrologosz. c. portálon. Ekkor rámentem a Gerle Éva Facebook-oldalára, és ott, többek között, még több ilyen, a mi állítólagos káros tevékenységünknek a megállításának a szükségéről szóló eszmefuttatást – értekezést is olvastam, amiket Gerle Éva azóta már rég letörölt, akárcsak a Naja nevű olvasójának adott, elképesztő valóság-hamisításokat tartalmazó válaszait.
De nem ez volt Gerle Évának, a mi „megállításunk”, egészen pontosan: „az ő Blogja erejével, és a Google és más internet-keresők preferenciája segítségével”, szerinte könnyen keresztülvihető tönkretételünk lehetőségéről szóló, egyetlen terve. Ilyet közölt még a Facebookon (Amit szintén letörült), és a mi állítólagos „gyűlöletkampányunk” ellen indított Petíciójának az egyik komment-szövegében is (15-ös sz. tárgyi bizonyíték, amely 2O13 december 28-án keletkezett), amit mi képernyő-másolási technika segítségével lemásoltunk és el mentettünk, és amelynek a szkennelt fénymásolatát Violetta elküldött önöknek korábban.
Summa summarum: azt tehát, hogy mindaz, ami a későbbiek során történt, egy előre jól megfontolt stratégiai terv szerint vitte véghez velünk szemben Gerle Éva, nem tagadható le. És tisztességtelen dolog, a törvényhozói szervekkel szemben is, azt állítani, amit Gerle Éva ország-világ által hirdet, ti., hogy mi kötöttünk belé, mi hurcoltuk meg az ő nevét, illetve, ahogy a rá jellemző nagyképűséggel a Najának adott válaszában írja, hogy „úgy kell nekünk”, mivel mi „meghúztuk neki a bajszát.”

Az ügy további fejlemények leírásától meg szeretnék kímélni mindenkit. Azokat részletesen és tárgyi bizonyítékokkal alátámasztva, leírtam a Budapest 12 –kerületi ügyészséghez címzett és oda elküldött, Gerle Évának a családunk ellen elkövetett súlyos vétségeit (rézben) leíró feljelentésemben. Ennek viszont nem lehetek biztos a jogi hatásosságában, mivel elsősorban mégis csak román állampolgár maradtam, mivel Romániában élek és itt fizetek adót is. Gerle Éva meg, azt híreszteli fennhangon az interneten, hogy Magyarországon „büntető eljárás folyik ellenem”, holott csak arról van szó, hogy a 12 kerületi bíróság az ő rendőrségi feljelentése alapján nyomozást indított el. De, arról már nem ír, hogy ellene is! Nekem pedig már ez is elég nyomorúság, ti, hogy sikerült végül is ezen ravasz fogásai segítségével az abszurd és felfoghatatlan tervét kiviteleznie és minket napi megélhetési gondokba döntenie, nem, hogy még Csíkszeredából Budapestre is kelljen utazgatnom – És egyáltalán milyen pénzből? – ahhoz, hogy meghatározott időpontokra egy Budapesten levő jogi intézmény előtt bizonygassam az igazamat és megvédhessem magam egy, hozzám képest mégis csak „otthon levő, őshonos”, tehát a megfelelő liberális összeköttetésekkel is rendelkező, Budapesti személynek a vádjaival szemben, amelyek bizonyos pontokban most már persze, hogy jogosak is lehetnek, hiszen nekem az egyáltalán nem ért rá, hogy a bírósági tárgyalások eredményeképpen egy év, vagy két év múlva ki derül, hogy nem én vagyok a rágalmazó, hanem éppen az, aki a feljelentését megtette, mivel nekem most, tehát a jelenben kell eltartanom a családomat folytonosan, tehát a jelenben van szükségem a személyi horoszkóp-rendelésekre, amelyektől a Gerle Éva hazug rágalmai megfosztottak volna, amennyiben nem leplezem le azt, hogy ő egy máskor is simán hazudozni szokó, hiteltelen személyiség, alantas ösztöneinek a kielégítése céljából akar tönkre tenni, vagy azért mert valakik ezért megfizették.

Itt látható Gerle Évának egy későbbi akciójának a következménye, amikor a volt feleségemet, tehát a nagyobb gyermekeimnek az édesanyját megfizette, hogy neki a kémkedjen rólunk:

http://www.youtube.com/watch?v=8znz_P6x ... unOxud74kA

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.16. 12:51 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Joó Violetta imája

4 hónapja már, hogy folyamatosan védekezésre kényszerít, égi és földi törvényt folyamatosan sértve Gerle Éva és önkéntes zaklató, rágalmazó csapata.
Pl.: Így telt Lelkes Villőnek, az 5 diplomás uniós hivatalnoknak a tegnapi éjszakája:
http://www.peticiok.com/forum/83179/start/14000#14022
20 oldalon keresztül, több ezerszer ismételte a kOzma SZilárdot rágalmazó szöveget. És ma reggeltől folytatja szakadatlanul. Mit szóltok jó dolga van az uniós hivatalnoknőnek? Látszik rajta az 5 diploma? - Az elsőt a Szegedi egyetemen szerezte, majd még angliai híres-neves egyetemeken is "végzett". Az élősködéshez már nagyon ért, ez kétségtelen.
Vége lesz-e egyszer már annak, hogy a Gerle Éva és csatlósai rabszolgái vagyunk immár több, mint négy hónapja és napról napra hétről hétre rágalmakat törlünk, bizonyítékokat mentenünk,bíróságon feljelentünk, sértő tartalmakat jelentgetünk szolgáltatóknál, magyarázkodunk és weboldalt végtelenségig optimalizálunk?

Kérem, a nyilvánosság erejét, hogy segítsen rajtunk, segítse meg a családunkat.
Én az élet pártján állok, én építeni szeretnék, biztonságban nevelni és gondozni a gyermekeinket, asztrológusként segíteni másoknak (elérni azt a párkapcsolati harmóniát, egészségmegőrzést, javítást, családi harmóniát, egészséges gyermekeket nevelni, amit mi is realizáltunk) nem azért van ez a tudásunk, hogy a Gerle Éva rabszolgái legyünk és ellene védekezzünk, tönkremenjünk és feladjuk az asztrológusi hivatásunkat. Gerle Évának nincs joga minket megakadályozni a hivatás gyakorlásunkban, ez emberi szabadságjog, mégis sérül ez a jogunk már négy hónapja. Az is csoda, hogy mindeközben többnyire egészségek tudtunk maradni, ugyanis szellemileg, lelkileg, idegileg óriási próbatétel ennek a rengeteg és folyamatos igazságtalanságnak a terhe.
Én úgy érzem, hogy megharcoltam már, amit kellett és lehetett, most már kérem a sorsot, az "Úr-istent", hogy oldozzon fel ez alól a teher alól. Ne vigyen minket a kísértésbe és szabadítson meg a gonosztól. 4 hónap harc elég volt. Nem lehet állandóan védekezésre kényszerítve egészségesen élni. A sorsrendezésben segítő asztrológusi munkáinkat szeretnénk végezni, mert szívbéli hivatásunk, és mert abból él a családunk, ahol négy gyermek is van, és nemcsak anyagilag okoz kárt Gerle Éva, azzal, hogy a jogainkat sértve védekezésre kényszerít és dolgoztat minket, de a gyermekekre fordított időből vesz el, amiért mind nekem és Szilárdnak, mind a gyermeknek érezhető, és fájdalmas.
Minden nap, reggel este imádkozom azért, hogy nyugodt tudjak maradni és jókedélyű, hogy higgyek abban, hogy az emberek nem riadnak el tőlünk a Gerle Éva fölöttünk való kényúri magatartása, gyalázkodásai, rágalmazásai miatt és amiatt, hogy látják, hogy mennyi munkánk van a védekezésekben. Én továbbra is hiszek az igazságban. És ahogyan Hamvas Béla is megírta: "Ha az igazság eltávolodott tőle, és ezt felismerte, az ember egyetlen esélye és védelme, hogy hű marad."
"Igazságtalanság. Ez az amibe nem lehet beleegyezni. Ez az, amiért szégyelleném magam, ha itt egyetlen pillanatra is boldog tudnék lenni.Itt kell élni égő arccal, az igazságtalanságnak kiszolgáltatva, és az igazságtól lehagyatva. Látni, hogy a gézengúzok, elkövetik véres csínyeiket, és bántódásuk sem esik. A ripők hatalmaskodik, és senki sem fog rá lesújtani."
Láthatjuk, hogy Hamvas Bélának is kegyetlen felismerései voltak az földi élet és az igazság viszonyairól... Én sem reménykedem már abban, hogy az igazság diadalmaskodni fog. Hogy a földi törvény majd kimondja. Kimondva talán nem lesz. Diadalom nem lesz. De az egyetemes törvények érvényesülni fognak és a mi családunk együtt fog maradni épen, és az alapvető szükségleteink nem fognak sérülni. Az abszolútum törvénye nem csak a másik 9 törvény mindenkori érvényesülésére ügyel, de lényegében mind a 10 őserő, és mind a négy alapelem érvényesülésére. Ha én szeretem a páromat és elköteleztem magam neki, ha szeretem a gyermekeim és elköteleztem magam a családnak, az anyaságnak, akkor nincs olyan isten, nem lehetséges és nem létezik az, hogy bárki tragédiát okozhatna az én életemben.
Tudom, hogy ez az év az bizonyára az elmúlt évtizedek legtüzesebb éve. Főként negatív értelemben. De azért, az mégsem járja, hogy elkötelezett társként, szeretőként, és főként családanyaként én egy évig állandóan harcoljak és az életadó és életgondozói (lényeges) része a szellememnek háttérbe szoruljon és sorvadjon el. Nem lehet, mert én tudatosan vállaltam fel a harcot az igazságért, mert olyan nincs, hogy egy feminista klikk az internetre, ország-világ elé kibiggyessze, hogy elmebeteg uszító vagyok, akit fel kell jelenteni, csak mert azt mertem írni, amit (!) - Az apa utáni feltétlen igény - A Szaturnusz jelentése és az apa szerep című tanulmányomban. (Itt olvasható: http://aldottelet.com/tanulmanyok/az_ap ... apa_szerep )

Nem egy szerencsétlen önérzeteskedő vagyok. Elmebetegeztek már le pusztán rámnézésre. Kit érdekel? Én elhiszem, ha valakinek én furcsa voltam és szokatlan. Én magamról tudom, hogy szélsőséges voltam kamaszkoromban. Istenem, és akkor mi van?
Én Gerle Évával ha pusztán azért elmebetegez le, mert nem tetszik neki, ahogy öltözök, a hajam, a gesztusaim, a beszédem, a stílusom, a helyesírásom, a nyelvtudásom, akkor is illusztráltam volna vele a nősovinizmusról szóló tanulmányom! Mert az durva, hogy ő fogja magát és kiteszi nekem a ország világ elé azt a hazugságot, sértő rágalmat, hogy elmebeteg vagyok, kiteszi az internetre és nekem ott díszelegjen életem végig? De neki nem csak az én személyemmel volt és van nagy baja, hanem az igazságokkal, amiket én a tapasztaltaim alapján leírtam. Emiatt nekem igazán fájó volt az a támadás. Mert könnyű nem csinálni önérzeti kérdést abból, ha valakinek személy szerint én nem tetszek és irritálom. De nem ez történt. Gerle Éva a szellemiségemet támadta meg, azt, hogy élet, igazság és egészség párti vagyok valójában és lényegében. Azt állította, hogy az elmém nem ép (Még a Szaturnusz őserejét is elfogadó és azzal harmonizálódó.), azért irkálok "olyanokat", "nők elleni uszító szövegeket". Ez számára elkerülhetetlen volt, hiszen ő viszont tényleg uszít a férfiak ellen, így hát kénytelen volt megtámadni azt is, aki a két nem közötti harmónia lehetőségeiről ír, nem csak szeretői Vénusz-Mars szinten, de szülőpárok harmóniájáról, a Hold és a Szaturnusz őserejének egységéről. A Szaturnusz többnyire elfogadhatatlan a ma emberének, pedig állítom, hogy a Szaturnusz harmonikus ősereje egyáltalán nem az ördögtől való. Ellenben a Szaturnusz pozitív erejét kizáró negatív Szaturnuszi erők határozottan a patás ördögtől valóak, az életnyesegető és fojtogató aggodalmaskodástól elkezdve a - szintén spirituálisan teljesen siket - gátlástalan felelőtlenkedésekig.
A harcot nem akarom kiiktatni az életemből, sem elkerülni - sem nem fogok az igazságtól elpártolni, de én nem akarok háborút. Én a magam harcát megharcoltam önként, én nem kell háborúkba menjek. Tudom, hogy miért történt ez, miért volt szükség minderre.

Kérem a Nyilvánosság erejét, hogy segítsen a törvényes helyzet mielőbbi bekövetkezésében, hogy újra szabad emberek lehessünk, hogy a szeretett és becsületesen végzett hivatásunk által önállóan eltarthassuk és elláthassunk magunkat és a gyermekeinket, tehát normálisan élhessünk. Hiszen a múltban nagyon sokszor nem harcoltam meg az igazságért, nagyon sokszor. Tudom, hogy gyáva voltam és sokat késtem, tudom, hogy szükséges volt ez a harc. De én úgy érzem, megharcoltam, le akarom tenni az íjat, életet és harmóniát teremtő és gondozó anya akarok lenni, élethez és harmóniához segítő, sorsrendezési tanácsadó asztrológus. Teremteni, építeni, tágulni, gyarapodni akarok - kívánok, harcra késznek lenni, az igazságért bármikor egyet csörtézni, az igazságtalanságnak soha-soha egy lépést sem engedni, de békével a szívemben élni, és nem háborúzni. Kérem a sors törvényeket, hogy Gerle Évát válasszák le rólam, illetve rólunk (!) mert mi nem akarunk vele háborúzni és Gerle Évának és az általa ellenünk uszított személyeknek semmi, de semmi keresni valója nincs tovább a mi életünkben, nekik itt babér nem terem, én ami az enyém, nem adom. Nem vagyok meghódítandó terület. Nem hagyom veszni a méltóságom, ép elméjű és lelkű ember vagyok, nincs joga rólam ennek az ellenkezőjét hazudni. Nincs joga rólam megalázó hazugságokat gyártani, és nincs tovább értelme ezt folytatnia, az eddigi rágalmait rólam és rólunk tovább bárhol őriznie, terjesztenie. Azok el kell tűnjenek mind az internetről.

Kérem a sorserőket, az istent, hogy segítsen meg minket: és legyen vége ennek a háborúnak, az igazságtalanságnak, a romok, a mocskok, kerüljenek eltakarításra, legyen vége és lehessen építeni és normálisan élni.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.07. 09:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezennel ünnepélyesen megígérem a Szent szellemnek, hogy AZ ÁRNYÉK-ÉNEM-nek a maradék (Ezek szerint, nagyon rafináltan rejtőzködő) fejeit is felkutatom és le vagdosom tőből, csak az ilyen szipirtyó Galamboktól szabadítson meg már végre, mert erősen bele fáradtam, abba, hogy ellenük védelmezzem továbbra is az igazságot, és, hogy a bűn-pártoló (izgalom-keltők működését bátorító) szolgáltatókkal szélmalomharcot vívjak.

Mivel a Fészbukosok, nem hajlandók levenni a, világos, hogy GA által készített Szilárd Kozma c. ál-profilt, Ezért mindannyiatokat meg kérlek szépen, hogy legyetek szívesek küldeni egy, mindösze egy, vagy két mondatos angol nyelvű bejelentést a Fészbukhoz, a Szilárd Kozma - Fészbuk-profilon található szövegeknek (Minden ott található, az én nevemben és rólam írt rágalmazó szövegnek!) a célzottan csak és csakis lejárató - destrukciós (Szakmailag hiteltelenítő - megbuktató!) jellege miatt. Ez ugyanis, "Nem egyezhet a Fészbuk erkölcsi és közösség.építői alapelveivel.", ahogy ők írják. Nekünk ugyanis csak olyan sablon szövegeket küldenek válaszként a panaszunkra, amelyek szerint, ők le ellenőrizték alaposan (Egy nagy fenéket ellenőrizték!) a bejelentést és nem találták a profil tartalmát ("képeit és videóit...") az alapelveikkel ellenkezőnek! Nem hiszem tehát, hogy a Facebook alapelveivel összhangban áll, a különböző tanulmányainkból, tehát az eredeti szövegkörnyezetből célzatos rosszindulattal kiemelt, általunk írt "bátor és őszinte" szövegrészeknek az UGYANCSAK CÉLZATOS ROSSZ INDULATTAL VALÓ értelmezései segítségével, meg a Galambos Adriennek a merő hazugságokon alapuló feljelentéseiből való idézgetésével való személyi-rágalmazási és bemocskolási hadjárat. Tehát a Gerle Évának a négy évvel ezelőtti sátáni hadjáratának a Facebookra való kiterjesztése!
Azért kérem, hogy angol nyelven íjátok meg a bejelentést, mert a magyar "Facebok csapata", aminek nekünk a panni, meg a józsi nevű diszpécserei írtak, az ÜGYET NAGYKÉPŰ ARCÁTLANSÁGGAL "LEZÁRTÁK."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO