ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 09:53

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.29. 11:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A körmönfont Csakazbolondja c. blognak a szarházi tulajdonosa, Geri, kilenc hónapon át folytatta ellenem az általa kieszelt (S sátáni - feminista agyában született!) hazug rágalmaira alapozott hiteltelenítésemet (A magát internet-szerte közéleti bloggernek nevező domina azt írta indoknak és oknak, az egyszerre hadüzenetnek és kicsinálási - kilövési tervnek, internet-háborús stratégiának is beillő Csakazbolondja - bejegyzésében, hogy szerinte agresszív asztrológiát művelek, meg a gyermekszülést és az anyaságot az egekbe emelem.) lejáratási kampányát, amelynek nem csak az képezte részét, a családtagjaimról való folytonos hazudozás mellett, hogy ami után a törlésre felszólítottam, és ő azt lekezelő - cinikusan megtagadta, a fész-oldaláról levettem a születési adatait és digitális technikával a gépemmel elkészíttettem az objektív horoszkópját és közzé tettem, feljelentett a rendőrségen hamis vádakkal, és kiírta, hogy "büntető eljárás folyik Kozma Szilárd ellen". Nem kérem, ez a zseniális sátán-segéd, egyáltalán nem elégedett meg ezzel! Ez fogta magát és álnéven beállt Wikipédia - szerkesztőnek, és még a Wikipédiában található, számomra ismeretlen szerkesztők által korábban nevemre írt szócikknek az egyes részeit is át akarta írni rágalmazó szövegekre és ugyanígy "kiegészíteni", és csodák csodája, ezt sikerült is egy időre lenyomnia a többi szerkesztőnek a torkán!
Szerencsére, a feleségemnek volt annyi lélek-jelenléte, hogy szintén beállt szerkesztőnek a wikipédiához, és a többi szerkesztőt felvilágosítva a velem kapcsolatos objektív valóság felől, a Gerle féle gazember i szövegeket le töröltette.
A minden pokoli hájjal megkent félőrült feminista zseni viszont ebbe nem nyugodott bele, és a szintén férj- és apa utáló segédeivel: Sugival és a szuper-jogász Márta dérével, neki álltak rágalmazó - gúnyolódó mocskolódó blogokat és "petíciókat" készíteni a nevemben és a nevemre! Jogász legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy a BTK szerint hány féle vétket követtek el ezekkel, de a mi ide vonatkozó ügyészségi - rendőrségi és bírósági feljelentéseinknek csak annyi volt az eredménye, hogy a Gerle legelső rendőrségi feljelentését is alaptalannak minősítették és a mi feljelentéseinket is, holott a szenny-blogjaik ott voltak és ott is maradtak az interneten!
A feleségemnek egy hatalmas összefoglalója van mindarról, amit ez a három grácia össze kavart ellenem és ellenünk, a 9 hónap alatt, és amely bűn-szövetségnek úgy lett vége, ahogy azoknak vége lenni szokott: a bűnözök össze vesztek, és valamelyikük le törölte a szennyblogoknak a nagy részét, gondolom, azokat, amelyhez neki hozzáférése volt (Sejtésem szerint Sugi). Ott maradt viszont egy olyan Tmbler - blog, aminek a szerkesztőinek, vagy diszpécsereinek nem lehet elmagyarázni, hogy törvénytelen a léte és az, amit a címben állít sötét rágalom, és csak és csakis azt szolgálja, hogy a potenciális rendelőimet elriassza: "Kozma Szilárd veszélyes asztrológus, óvakodj tőle." És nem elég, hogy ott maradt, de mivel Gerle Éva, aki úgy jutott vagyonhoz és jövedelemhez, hogy pszichológiailag kikészítette és halálba küldte a gazdag és hírneves zsidó-férjét, aki után nem csak házat örökölt, de özvegyi nyugdíjat is kap, meg segélyt a nemzetközi zsidó segély - szervezetektől, egy, a Google magyar szekciójánál dolgozó barátnője által, befuttatta ezt az egyébként éveken át senki által nem olvasott és a kutyát sem érdeklő, egészen pici mennyiségű, primitív rágalmakat tartalmazó blogocskát a nevemre szóló Google lista első oldalának az első helyei közé és, ezzel a Googlenél dolgozó feminista barátnőjével, folyamatosan ki technikázzák, hogy, egyébként, vagyis digitális technikai szempontból, teljesen irracionális módon, ott lógjon ez a hiteltelenítő és a potenciális horoszkóp-rendelőket elriasztani hivatott címke az én google listám első oldalának az első helyein. Néha csak a Wikipédiai szó-cikk linkje nem engedi, hogy a Gerle Éva 2013 december 8-án a Csakazbolondja - bejegyzésében kifejtett álma megvalósuljon (Ti. hogy, ha kicsit másként is, mint ahogy tervezte, de : "első leszek a Google-listáján!), mert úgy látszik, az anyire megerősödött az által - amiatt, hogy ő korábban hozza matatott.

Ennek a nyakas vér-szomjazó, és a saját bevallása szerint is bipoláris depresszióban, meg kényszerbetegségben meg mazochizmusban (És a jelek szerint annak az ellenkezőjében: szadizmusban) is szenvedő, pszichopata - dögnek tehát nem volt elég az a sok bánat és keserűség és egzisztenciális félelem amit okozott a 9 hónapos hadjáratával, de minden felszólítás ellenére, nem csak, hogy ott hagyja azt a sátáni remekművét, de négy éven át azt is hazudta, hogy azt nem ő készítette és nem ő működteti.

Most viszont a megfelelő bírósági feljelentésemre, amit végre a hatóságok komolyan vettek, a rendőrség kinyomozta, és hivatalos jelentésben le is írta, hogy igen is, a Kozma Szilárd veszélyes asztrológus c. blognak a szerzője az apa típusú férfiakkal szembeni vérszomjáról „közismert” kegyetlen leszbi-domina a szerző!

De mit ad isten, a bíróságon kiderítették, hogy a bűnvád emelés és eljárás illetékessége oda tartozik, ahol a tettet elkövették, vagyis szerintük: oda, ahol az a szerver, amin a blogot működtetik található. Vagyis az USA-ban! Legalább is ezt az emeletes abszurditást írta vissza nekem az eredeti vizsgálat elindításával és lefolytatásával megbízott bírónő! Meg áll az embernek az esze, hogy ezek milyen hülyék tudnak lenni, és ez nem elég, de a sátáni bestia, ezt megtudván, továbbra sem törli le a blogot!

Mivel viszont a bizonyosság arról meg van, hogy ő a szerző, egy megfelelő kártérítési pert akasztottam a nyakába. Remélem ugyanis, hogy a több millió forint (Négy évre, ha csak havi 50 ezer ft., kárt számítunk, meg az erkölcsi fájdalom-díj, amit kértem, az sem lesz kevés fizetni való tehát!) nem éri meg már neki, hogy azt a disznóságot tovább fenntartsa egy kretén bosszúvágy beteljesítése miatt, ami úgy sem fog eljönni soha. Ti,., hogy teljesen megbuktasson, illetve anyagi csődbe juttasson engem, és velem együtt a 8 tagú családomat is. Várom tehát a további bírósági fejleményeket.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 17:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Amennyiben, egyáltalán, bármit is el lehet még hinni neki, úgy néz ki, hogy a liberális Budapestnek megfelelő Geri szinten is, született a Budai bíróságon is, egy Sargentini féle jelentés.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 17:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kaptam Geritől személyesen egy levelet, de mivel sok a trágárság és az obszcenitás benne, nem közölhetem. A 10 pontos válaszomat viszont igen
Azt már a 2013 december 8-án írt hadüzenetedből azonnal megtanultam, hogy - mint minden munkakerülő (Pl. a tényleg viskóban lakó Puli barátod is!) - te is fantazmagóriáidhoz igazítod a tárgyi valóságot. Vagyis, hogy: messze tojsz a tárgyi valóságra (Azért is gondoltam az első meglátott fényképed alapján, hogy alkoholista vagy, hiszen akkor még nem olvastam az elemkórtani diagnózisodat), tehát inkább a magam helyen való tartása érdekében írom le a leveledben felsoroltakra, hogy:

1. Az anyám három éve halott, tehát nem szenved attól, hogy védekezek a rágalmaiddal szemben és nem hagyom magam általad és általatok - a feminista bandád által - eltiporni.

2. Ugyancsak három éve lecserélhettem a Ladát egy 7 személyes Opel Zafirára. A Ladát, amit ma is vissza sírok, ingyen adtam vissza a volt gazdájának, aki tanuló - autót csinált belőle.

4. Lassan 2 hónapja, hogy a Hargita lábánál álló panzióban élek és javítom, szerkesztem a kiadandó könyveimet. De nem ez a fontos, hanem az, hogy itt a jó levegő mellett teljes csend és nyugalom van, és ébredés után futok és karate formagyakorlatokat (katákat) végzek. És úgy is van, hogy a hideg tóban úszok. Ezért tehát korai még az egészségemmel és a hogylétemmel kapcsolatban kárörvendő fantazmagóriákat gyártani.

4. Nem csak a család eltartására, de a könyveim kiadására is van pénzem.



5. Hogy neked van amit aprítani a tejbe, abban én soha nem kételkedtem, nem tudom, hogy miért hencegsz azzal, hogy mások - pl. a szüleid! - eltartanak?



6. A feleségem és Dénes Marika is, nagyon jól vannak köszönik szépen.

7. Te tényleg azt képzeled, hogy ennyi gyermekkel, unokával és szerető feleséggel, na meg ennyi kiadásra szerkesztendő javítandó kézirattal, van időm és kedvem hozzád hasonló kettyentekkel foglalkozni? Nem bírod felfogni, hogy csak azt akartam, hogy valaki - valakik már tüntessék el az általatok készített rágalmazó blogokat? Te, vagy Csilla, vagy Villő, vagy a bíróság a rendőrséggel karöltve, nekem mindegy! Te tényleg azt képzeled, hogy boldog vagyok attól, hogy magyarázatként ott kell szerepeltessem a nevem alatt a sátáni haditetteidről szóló tudósításokat?

8. A 2013 decemberében megkezdett hadjáratodnak köszönhető, és tehát a védekezés közben kialakult, rajtad keresztül és általad ért hírnévtől felfordul a gyomrom. – Éppen egy ilyen kirúgott két vibrátoros tanárnőn keresztül akartam én 7 könyves íróként hírnévhez jutni, miután a Hamvas Hatására tudatosan hagytam el az irodalmi pályát! Tudtam, hogy el vagy szállva magadtól és a hazudozási mániád sem ismer határokat, de ilyet kitalálni, hát ide már nem agyafúrtság, hanem 12 pontos agybetegség szükséges!

9. Mindenesetre, azt nem egy, két vibrátoros özvegy feminista fogja megmondani, hogy humbug-e az asztrológia, vagy sem.

10. Amit a tárgyi valóságnak megfelelő igazság helyreállítása érdekében írtam, befejeztem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 18:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Azt is bele kellett volna írnom a fenti levélbe, hogy ez a szerencsétlen annyit hazudik ötletszerűen és folyamatosan és sokszor már érdek nélkül is, szokásból, hogy tényleg teljesen elhülyült tőle, attól függetlenül is, hogy milyen elmebajos tünetekkel diagnosztizálta magát ezelőtt öt - hat évvel a blogján. Azt írja - hazudja - többek között, hogy viskóban élek és éhezek, holott ezt éppen az ő jó barátja, aki a kökösön élő, szekus besúgóm: Nagy Attila Puli "csinálja" éppen. :lol: :lol:

Néhány évvel ezelőtt, arra járván, a három nagyobb lányommal bementem Kökösre az Állomás utcába, és lefilmeztem Puliéknak a putriját. Majd őt magát is, amint elő ront a felesége nájlon zacskós ablakú házából hogy ki tuszkoljon az udvarukról. - Hadd lássák az olvasók, hogy mennyire normális, boldog és hiteles az a kirúgott pap, aki írja rólam a fölényes "leleplezéseit". A sunyi még fel is jelentett azzal, hogy nyolc napon belül nem gyógyuló sebeket okozva, megvertem, de szerencsére a szomszédok látták a jelenetet és ellene vallottak. - Gondolom, mert nem beszéltem velük, de más magyarázat nem volt arra, hogy a rendőrség miért ejtette a vádat.

Nos, ennek, a sok hazudozástól egy illuzórikus világba került jó madárnak, úgy látszik, hogy az a kép ragadt be az agyába, hogy Kozma Szilárd, Nagy Puli meg a viskó, meg, hogy éhezés, és a szeplőket összekeverte. Mert másként honnan vette a "viskót"? hiszen 4,5 évvel ezelőtt még fényképet is tett fel a tömbházunkról a netre, jelezvén, hogy a kémeivel figyeltet...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 20:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Dénes Mária: "de nyilván így is tudja, hogy tönkre vagyok menve és ezen belül is Kozma Szilárd tett tönkre. :lol: Ez már csak ilyen. :)" - Amiként azt is tudta annak idején, hogy ki sem látszom az adósságból, illetve a fél lépőcsőház lakóinak el vagyok adósodva, meg, hogy a gyermekeim "FÉLIG ÁRVAHÁZBAN...", és, hogy azokra panaszkodik minden tanár, diák és szülő az iskolában, hogy Violát csak kihasználom, stb., stb., stb. - Ja éy mint ahogy most "viskóban élek"... - Hát ez tényleg "ilyen". Vagyis: a sok hazugságtól és sátánian rágalmazó fantazmagóriától már teljesen hülye, kretén és kerge. Bocsánat: a madárinfluenza következményeiben szenved, hiszen nem marha, hanem madár: gerle!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO