ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 09:00

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.29. 11:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem elég, hogy a körmönfontan gonosz, sátáni eszű és lelkű, Csakazolvassa c. blognak a szarházi tulajdonosa, Gerle Éva, kilenc hónapon át folytatta ellenem az általa kieszelt (S sátáni - feminista agyában született!) hazug rágalmaira alapozott hiteltelenítésemet (A magát internet-szerte közéleti bloggernek nevező domina azt írta indoknak és oknak, az egyszerre hadüzenetnek és kicsinálási - kilövési tervnek, internet-háborús stratégiának is beillő Csakazolvassa - bejegyzésében, hogy szerinte agresszív asztrológiát művelek, meg a gyermekszülést és az anyaságot az egekbe emelem.) lejáratási kampányát, amelynek nem csak az képezte részét, a családtagjaimról való folytonos hazudozás mellett, hogy ami után a törlésre felszólítottam, és ő azt lekezelő - cinikusan megtagadta, a fész-oldaláról levettem a születési adatait és digitális technikával a gépemmel elkészíttettem az objektív horoszkópját és közzé tettem, feljelentett a rendőrségen hamis vádakkal, és kiírta, hogy "büntető eljárás folyik Kozma Szilárd ellen". Nem kérem, ez a zseniális sátán-segéd, egyáltalán nem elégedett meg ezzel! Ez fogta magát és álnéven beállt Wikipédia - szerkesztőnek, és még a Wikipédiában található, számomra ismeretlen szerkesztők által korábban nevemre írt szócikknek az egyes részeit is át akarta írni rágalmazó szövegekre és ugyanígy "kiegészíteni", és csodák csodája, ezt sikerült is egy időre lenyomnia a többi szerkesztőnek a torkán!
Szerencsére, a feleségemnek volt annyi lélek-jelenléte, hogy szintén beállt szerkesztőnek a wikipédiához, és a többi szerkesztőt felvilágosítva a velem kapcsolatos objektív valóság felől, a Gerle féle gazember i szövegeket le töröltette.
A minden pokoli hájjal megkent félőrült feminista zseni viszont ebbe nem nyugodott bele, és a szintén férj- és apa utáló segédeivel: Kovács Csillával és a szuper-jogász Lelkes Villő Márta dérével, neki álltak rágalmazó - gúnyolódó mocskolódó blogokat és "petíciókat" készíteni a nevemben és a nevemre! Jogász legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy a BTK szerint hány féle vétket követtek el ezekkel, de a mi ide vonatkozó ügyészségi - rendőrségi és bírósági feljelentéseinknek csak annyi volt az eredménye, hogy a Gerle legelső rendőrségi feljelentését is alaptalannak minősítették és a mi feljelentéseinket is, holott a szenny-blogjaik ott voltak és ott is maradtak az interneten!
A feleségemnek egy hatalmas összefoglalója van mindarról, amit ez a három grácia össze kavart ellenem és ellenünk, a 9 hónap alatt, és amely bűn-szövetségnek úgy lett vége, ahogy azoknak vége lenni szokott: a bűnözök össze vesztek, és valamelyikük le törölte a szennyblogoknak a nagy részét, gondolom, azokat, amelyhez neki hozzáférése volt (Sejtésem szerint Kovács Csilla). Ott maradt viszont egy olyan Tmbler - blog, aminek a szerkesztőinek, vagy diszpécsereinek nem lehet elmagyarázni, hogy törvénytelen a léte és az, amit a címben állít sötét rágalom, és csak és csakis azt szolgálja, hogy a potenciális rendelőimet elriassza: "Kozma Szilárd veszélyes asztrológus, óvakodj tőle." És nem elég, hogy ott maradt, de mivel Gerle Éva, aki úgy jutott vagyonhoz és jövedelemhez, hogy pszichológiailag kikészítette és halálba küldte a gazdag és hírneves zsidó-férjét, aki után nem csak házat örökölt, de özvegyi nyugdíjat is kap, meg segélyt a nemzetközi zsidó segély - szervezetektől, egy, a Google magyar szekciójánál dolgozó barátnője által, befuttatta ezt az egyébként éveken át senki által nem olvasott és a kutyát sem érdeklő, egészen pici mennyiségű, primitív rágalmakat tartalmazó blogocskát a nevemre szóló Google lista első oldalának az első helyei közé és, ezzel a Googlenél dolgozó feminista barátnőjével, folyamatosan ki technikázzák, hogy, egyébként, vagyis digitális technikai szempontból, teljesen irracionális módon, ott lógjon ez a hiteltelenítő és a potenciális horoszkóp-rendelőket elriasztani hivatott címke az én google listám első oldalának az első helyein. Néha csak a Wikipédiai szó-cikk linkje nem engedi, hogy a Gerle Éva 2013 december 8-án a Csakazolvassa - bejegyzésében kifejtett álma megvalósuljon (Ti. hogy, ha kicsit másként is, mint ahogy tervezte, de : "első leszek a Google-listáján!), mert úgy látszik, az anyire megerősödött az által - amiatt, hogy ő korábban hozza matatott.

Ennek a nyakas vér-szomjazó, és a saját bevallása szerint is bipoláris depresszióban, meg kényszerbetegségben meg mazochizmusban (És a jelek szerint annak az ellenkezőjében: szadizmusban) is szenvedő, pszichopata - dögnek tehát nem volt elég az a sok bánat és keserűség és egzisztenciális félelem amit okozott a 9 hónapos hadjáratával, de minden felszólítás ellenére, nem csak, hogy ott hagyja azt a sátáni remekművét, de négy éven át azt is hazudta, hogy azt nem ő készítette és nem ő működteti.

Most viszont a megfelelő bírósági feljelentésemre, amit végre a hatóságok komolyan vettek, a rendőrség kinyomozta, és hivatalos jelentésben le is írta, hogy igen is, a Kozma Szilárd veszélyes asztrológus c. blognak a szerzője az apa típusú férfiakkal szembeni vérszomjáról „közismert” kegyetlen leszbi-domina a szerző!

De mit ad isten, a bíróságon kiderítették, hogy a bűnvád emelés és eljérás illetékessége oda tartozik, ahol a tettet elkövették, vagyis szerintük: oda, ahol az a szerver, amin a blogot működtetik található. Vagyis az USA-ban! Legalább is ezt az emeletes abszurditást írta vissza nekem az eredeti vizsgálat elindításával és lefolytatásával megbízott bírónő! Meg áll az embernek az esze, hogy ezek milyen hülyék tudnak lenni, és ez nem elég, de a sátáni bestia, ezt megtudván, továbbra sem törli le a blogot!

Mivel viszont a bizonyosság arról meg van, hogy ő a szerző, egy megfelelő kártérítési pert akasztottam a nyakába. Remélem ugyanis, hogy a több millió forint (Négy évre, ha csak havi 50 ezer ft., kárt számítunk, meg az erkölcsi fájdalom-díj, amit kértem, az sem lesz kevés fizetni való tehát!) nem éri meg már neki, higy azt a disznóságot tovább fenntartsa egy kretén bosszúvágy beteljesítése miatt, ami úgy sem fog eljönni soha. Ti,., hogy teljesen megbuktasson, illetve anyagi csődbe juttasson engem, és velem együtt a 8 tagú családomat is. Várom tehát a további bírósági fejleményeket.

Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 17:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Amennyiben, egyáltalán, bármit is el lehet még hinni neki, úgy néz ki, hogy a liberális Budapestnek megfelelő Gerle Éva szinten is, született a Budai bíróságon is, egy Sargentini féle jelentés.

Talán hihetetlen, de kaptam még egy "cáfolhatatlan igazságokkal" telt levelet (Ilyen pl., hogy anyám még mindig haldoklik és, hogy viskóban lakom, meg éhezek, stb.) személyesen Gerle Évától:

"

2018.09.21. 21:56 keltezéssel, Éva Gerle írta:
> Kedves Szilárd!
> Nagyon jó kledvem lett estére.
> Most vettem át a bíróság levelét arról, hogy nem gyalázkodás, és nem bűncselekmény az, hogy Kozma Szilárd veszélyes asztrológus.
> (Hanem tény, bár csak szeretne ő veszélyes lenni, annál sokkal jelentéktelenebb.)
> Neked nem jön be az élet, barátom. Bebuktad ezt is.
> Lassan minden elfogy körülötted, nagyon rút öreg éveid lesznek (vannak), meg halálod. De meg is érdemled, rengeteget ártottál, áskálódtál, és tönkretettél embereket. Így lesz igazság.
> Tuidom, hogy vannak álmatlan éjszakáid, és olyankor rettegsz. Éhezni, viskóban lakni nagyon szar. És tudod, én előre megmondtam, ne kezdj ki velem, tudtam, hogy ez lesz, tudtam, hogy nem érsz el semmit, és te csak mentél előre dúvadként, agresszíven.
> Szóval rettegsz és szégyelled magad. Van neked azért még morál-morzsa valahol a mélyben, voltál te ígéretes fiatal ember is, csak később lettél szörny.
> Engem ugyan nem tetél tönkre, Pulit sem, de például Dénes Máriát vagy a feleségeidet, a gyerekeidet, az anyádat igen. (Tudom, túl sokáig él.)
> A Lada megvan még? Be kell bikázni, megy az!
> De egyébként nem is köthető hozzám a tumblr, nem tudom, honnan vették, semmi bizonyíték, nem is bizonyítható, semmilyen eszköz nincs erre. Én is csak neked írom:
> soha nem vettem részt semmilyen veled kapcsolatos blog indításában, működtetésében, soha nem ültem úgy valaki mellett, hogy ő ilyen blogot írt volna, senki nem mondta nekem, hogy ilyet akar indítani, mindenki a saját mulatságára dolgozott. Nincsenek csicskák. Utáltak ők is, nem a kedvemért csinálták. Aoha nem is küldtek át terveket vagy elkészült szövegeket, mert kértem, hogy ezzel hagyjanak, undorodtam tőled, lehúzó, szánalmas, elkeserítő a világod, az erőszakod, az egoizmusod és a lustaságod.
> Nekem a csakazolvassa van, és egy titkos, csak kettőnk által látható blog a szerelmemmel – és ennyi. Nem szeretem az itt-ot elkezdett, félbehagyott blogokat, virtuális környezetszennyezésnek tartom.
> Őt-hat nevet tudok, aki közül bárki lehetett, ez csak a wordpressesekre vonatkozik, könnyen lehet, hogy a tumblr szerzőjének semmilyen kapcsolata nincs velem. De hadd írják le ők is a véleményüket, nem? Nekik is joguk van, és nekik ez a véleményük rólad. Pesten ezt a fiatalok úgy mondják (figyelj!), hogy a fagyi visszanyal. Annyi szemét dolgot mondtál, hazudtál másokról.
> Tetszett volna felmérni az erőviszonyokat, és nem nekem esni 2013-ban. Violetta kezdte, és te folytattad, remélted, hogy felkapaszkodsz az én szintemre, figyelmet kapsz a cirkusz révén, én meg szóba álltam veled, botor módon, a demokratikuis elveim miatt, nem nézzük le a suttyókat meg a vidékieket...
> Nekem nagyon lojális és népes olvasói táborom van. Kár volt, Szilárd, komolyan.
> Amiről tudom, hogy Hajnalkám volt, azt ő már törölte, ezek wordpresses blogok, amúgy nem tudtam volna elérni vagy megkérni, hogy törölje vagy ne írja vagy mit írjon rá, mert felnőtt ember, amúgy is kikérte magának mindig a beleszólást. Egy idő után hozzád is, Minden Áronhoz is törleszkedett, tetszett neki, hogy valaki foglalkozik vele, sajnos, vannak ilyen nők. Amúgy ő szervezett mindent 2014 januárjától, amikor még rajongott értem, nagyon aktív volt, neki köszönhetsz mindent, ő indította el az egész lavinát, és nem szólt róla nekem.
> Tudom, a te paternalista gondolkodásodban nagyon erős, hogy emberek hierarchikus viszonyban vannak, és majd engedelmeskedik egyik a másiknak, meg lehet mondani, hogy "törülje" (TÖRÖL, Budapesten, ha nekik írsz, így használd, törülni segget szokás, de az is vicces), de ez nem így működik, külön emberi világok, szándékok vannak, mi nem szólunk úgy bele egymás dolgaiba, mint nálatok szokás.
> De amúgy az egész soha nem érdekelt nagyon, én akkor márciusban mértem rátok egy csapást, majd elengedtem ezt a dolgot. A saját életemet éltem és a blogomat írtam akkor is, azóta is.
> Ha tehát valamit, a wordpresses blogokról tudok, amelyek nem léteznek már, de tudni nem bűn (és főleg nem bűnszövetkezet), és soha nem mondtam volna el a bíróságon, rendőrségen, de be se idéztek, ez egy vicc.
> Hihetetlen bután fogalmazol, okoskodva, fölfelé kapaszkodva, rengeteg hibával írsz, tartalmi abszurdumokkal. Szerintem nagyon kiröhögtek.
> A 21 milliós kár hogy jött ki?
> Már én is jó lennék, hogy valami pénzhez juss? Van bőr a képeden.
> Mindenki hibás, csak te nem, ugye?
> Való igaz, jól élek. Még jobban, mint amikor rákezdted a luxusözvegyezést. Nem kell számolgatni, takarékoskodni.
> Én vívtam ki, amim van, részben azzal, hogy nem hagytam magam erőszakos férfiak által megrövidíteni. Büszke vagyok rá.
> Szeretettel, haladj csak a sorsod felé,
> és ne feledd: az asztrológia humbug!
> Éva"

:cry:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 17:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azt már a 2013 december 8-án írt hadüzenetedből azonnal megtanultam, hogy - mint minden munkakerülő (Pl. a tényleg viskóban lakó Puli barátod is!) - te is fantazmagóriáidhoz igazítod a tárgyi valóságot. Vagyis, hogy: messze tojsz a tárgyi valóságra (Azért is gondoltam az első meglátott fényképed alapján, hogy alkoholista vagy, hiszen akkor még nem olvastam az elemkórtani diagnózisodat), tehát inkább a magam helyen való tartása érdekében írom le a leveledben felsoroltakra, hogy:

1. Az anyám három éve halott.

2. Ugyancsak három éve lecserélhettem a Ladát egy 7 személyes Opel Zafirára. A Ladát, amit ma is vissza sírok, ingyen adtam vissza a volt gazdájának, aki tanuló - autót csinált belőle.

4. Lassan 2 hónapja, hogy a Hargita lábánál álló panzióban élek és javítom, szerkesztem a kiadandó könyveimet. De nem ez a fontos, hanem az, hogy itt a jó levegő mellett teljes csend és nyugalom van, és ébredés után futok és karate formagyakorlatokat (katákat) végzek. És úgy is van, hogy a hideg tóban úszok. Ezért tehát korai még az egészségemmel és a hogylétemmel kapcsolatban kárörvendő fantazmagóriákat gyártani.

4. Nem csak a család eltartására, de a könyveim kiadására is van pénzem.5. Hogy neked van amit aprítani a tejbe, abban én soha nem kételkedtem, nem tudom, hogy miért hencegsz azzal, hogy mások - pl. a szüleid! - eltartanak?6. A feleségem és Dénes Marika is, nagyon jól vannak köszönik szépen.

7. Te tényleg azt képzeled, hogy ennyi gyermekkel, unokával és szerető feleséggel, na meg ennyi kiadásra szerkesztendő javítandó kézirattal, van időm és kedvem hozzád hasonló kettyentekkel foglalkozni? Nem bírod felfogni, hogy csak azt akartam, hogy valaki - valakik már tüntessék el az általatok készített rágalmazó blogokat? Te, vagy Csilla, vagy Villő, vagy a bíróság a rendőrséggel karöltve, nekem mindegy! Te tényleg azt képzeled, hogy boldog vagyok attól, hogy magyarázatként ott kell szerepeltessem a nevem alatt a sátáni haditetteidről szóló tudósításokat?

8. A 2013 decemberében megkezdett hadjáratodnak köszönhető, és tehát a védekezés közben kialakult, rajtad keresztül és általad ért hírnévtől felfordul a gyomrom. – Éppen egy ilyen kirúgott két vibrátoros tanárnőn keresztül akartam én 7 könyves íróként hírnévhez jutni, miután a Hamvas Hatására tudatosan hagytam el az irodalmi pályát! Tudtam, hogy el vagy szállva magadtól és a hazudozási mániád sem ismer határokat, de ilyet kitalálni, hát ide már nem agyafúrtság, hanem 12 pontos agybetegség szükséges!

9. Mindenesetre, azt nem egy, két vibrátoros özvegy feminista fogja megmondani, hogy humbug-e az asztrológia, vagy sem.

10. Amit a tárgyi valóságnak megfelelő igazság helyreállítása érdekében írtam, befejeztem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.23. 18:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azt is bele kellett volna írnom a fenti levélbe, hogy ez a szerencsétlen annyit hazudik ötletszerűen és folyamatosan és sokszor már érdek nélkül is, szokásból, hogy tényleg teljesen elhülyült tőle, attól függetlenül is, hogy milyen elmebajos tünetekkel diagnosztizálta magát ezelőtt öt - hat évvel a blogján. Azt írja - hazudja - többek között, hogy viskóban élek és éhezek, holott ezt éppen az ő jó barátja, aki a kökösön élő, szekus besúgóm: Nagy Attila Puli "csinálja" éppen. :lol: :lol:

Néhány évvel ezelőtt, arra járván, a három nagyobb lányommal bementem Kökösre az Állomás utcába, és lefilmeztem Puliéknak a putriját. Majd őt magát is, amint elő ront a felesége nájlon zacskós ablakú házából hogy ki tuszkoljon az udvarukról. - Hadd lássák az olvasók, hogy mennyire normális, boldog és hiteles az a kirúgott pap, aki írja rólam a fölényes "leleplezéseit". A sunyi még fel is jelentett azzal, hogy nyolc napon belül nem gyógyuló sebeket okozva, megvertem, de szerencsére a szomszédok látták a jelenetet és ellene vallottak. - Gondolom, mert nem beszéltem velük, de más magyarázat nem volt arra, hogy a rendőrség miért ejtette a vádat.

Nos, ennek, a sok hazudozástól egy illuzórikus világba került jó madárnak, úgy látszik, hogy az a kép ragadt be az agyába, hogy Kozma Szilárd, Nagy Puli meg a viskó, meg, hogy éhezés, és a szeplőket összekeverte. Mert másként honnan vette a "viskót"? hiszen 4,5 évvel ezelőtt még fényképet is tett fel a tömbházunkról a netre, jelezvén, hogy a kémeivel figyeltet...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 10:51 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 258
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Nem bírta ki, hogy a jogi sikerére való tekintettel ne fölényeskedjen , alapbeállítottságához híven. :)

Az, hogy ehhez engem is miért kellett felhasználjon nem tudom :), úgy néz ki mégsem tudja lenyelni, hogy a felvételeken elmondtad a nyilvánvaló és véleményem szerint súlyos tényt,hogy a Gerle János betegségének és korai halának ő az okozója nagyrészt, erre aztán vissza kellett vágni, hogy Szilárd viszont több nő életét tetted tönkre egyenesen. Azért gondolom, hogy nagyrészt mert, ha materalista arányokat veszek, csupán a könnyebb érthetőség érdekében, akkor 30 százalékban a János személyes gyengesége, gerinctelensége és a nőkkel szembeni (férfi) vaksága is hozzájárult a tragikus helyzetének kialakulásához (nyilván még lehet más is, de nekem ennyit elég tudni erről). Viszont mindezek mellett is, ha nem veszi el Évát (hanem csak megtartja szeretőnek maximum) s nem árulja el valószínű többszörösen is korábbi családját, s nem utolsó sorban önmagát, vagy időben elmenekül Éva elől, mellől, esetleg elzárkózik lelkileg, mint a korábbi férje, akkor nem jutott volna oda, ahová jutott az biztos.
Az álláspontom az, hogy ameddig Gerle Éva nem képes belátni (még utólag sem) milyen indulatokat gerjesztett és egyben, és ugyanakkor fojtott el abban a férfiban, s nem ismeri be, hogy nélküle még ma is élhetne, addig az én szememben teljesen vak önismereti, szellemi szempontból, s nem érdekel mit mond, vagy mit ír. Ekkora (finomabb) valóság nem észlelést és a másik ember iránti érzéketlenséget, hol tudja ellensúlyozni példul az, hogy ő Budapesten anyagi jóllétben él, s ezzel pózol önmaga előtt is ? Tőlem lehet akármilyen anyagi jóllétben, vagy bármilyen világi sikerben része, mert ameddig, minimum ezt a belátást képtelen megtenni , bármit is állít, az csak azt fogja mutatni milyen mélyen kába, s megvezethető a mai magyar női értelmiség bizonyos része, rétege. (Itt egyáltalán nincs szó arról, hogy arra buzdítanék bárkit is, hogy a férfiak igazságtalanságát vagy a tipikus férfi önkényességeket szolgálja ki, félreértés ne essék.) Egyszóval Gerle Éva, nekem legalábbis, játékon kívüli.

Másrészt azon információk, amivel Gerle Éva rólam rendelkezik a nullához közelítenek, de nyilván így is tudja, hogy tönkre vagyok menve és ezen belül is Kozma Szilárd tett tönkre. :lol: Ez már csak ilyen. :)

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 15:51 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Szerintem itt senki nem vágyott a Gerle Éva szintjére "emelkedni...

Sem a fenekét fotón a netre kitevő, bipoláris- vagyis mániákus depressziós bloggernek lenni, se gondolatrohanástól és rögeszméktől, kényszerképzetektől szenvedni, sem vibrátoros tanárnői történetekkel felkelteni az unatkozó, "olvasó közönség" figyelmét... :D :D :D
De persze ezt ő soha em fogja érteni, az ő személyes világában mindenki Gerle Évát irigyli, Gerle Évába szerelmes - természetesen! - Gerle Évára ragad rá, rajong stb, és ott az ő világában az, amit ő művel, az valami érték, irodalom-féle, de legalábbis "ügy"! És amit pár éve művel az pedig állítólag egészséges életvitel és sportolási minta és jó-tanács.
Én valahogy egyikben sem láttam semmi színvonalat, semmi szellemet...
Akárhogy csűri-csavarja, de ő ragadt ránk, ő kezdett el rólam írni, majd Szilárdról, ő csinált ügyet, jogosnak hazudott társadalmi ügyet a tönkretételi kísérletéből, neki kellett a jogi út, a feljelentések, mindent ő kezdett, és folytatott, és máig nem tud abbahagyni.

Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon tényleg olyan ártatlan-e, hogy meglepődik az állandó visszahatásokon, vagy mint minden őrült ő is csupán élvezi azokat, mikor egyedül titokban, mikor szűk "baráti" körben.
:lol:

Azt illetően, hogy Szilárd mellett állítólag boldogtalanok a nők... Érdekes, én ezt is fordítva látom. Hiszen Emőke kifejezetten jó bőrben volt, mindaddig, amíg Szilárdtól el nem vált, egy hamvas fiatal, csinos nő volt 3O évesen, négy gyermekes anyaként (!), azóta viszont nem mondhatni, hogy sugározna ettől az egészséges és finom szellemiségtől... ha ő rá gondolt egyrészt.

Másrészt bizonyára olvasta Éva, hogy mi történt velem a nyáron, ami egyenlőre, csak itt a Logoszon volt megírva, és bizonyára erre is utal, nőiesen csendesen és konkrétumok nélkül. Hát, ezzel sem tudna sokáig érvelni, ugyanis, én visszajöttem, egyértelműen azért, mert meggyőződtem arról, hogy nagy vétek lenne elárulnom ezt a házasságot, a férjemet, és mert akár milyen erős is volt az egom, az árnyék-énem, végül úgyis a bennem levő igazi én, az igazi mag győzött. Tudom, hogy ő, aki sohasem volt boldog, nem értheti ezt úgysem. Neki fogalma sincs arról, milyen az, amikor egy férfiben meg lehet bízni - nem csak együtt szórakozni. Ő nem tudja milyen az, amikor "nem szorít a cipő"*. :lol: ("Ez a cipő másként szorít." - Gerle Éva az állítólag szeretett férjéről...)

Ő csak azt tudja, milyen másra mutogatni, komoly képpel elmagyarázni, hogy egy férfi ezt, meg ezt kell tiszteletben tartsa, ellenben a nők "valahogy" nem kell azt viszonozzák, tiszteletben tartsák, még csak meg sem kell értsék a férfi-társukat... Micsoda elmélet :D :D :D

És még ezt tartja ő Európainak :lol: :lol: :lol: Ezt a rafináltan fasiszta okoskodást, népbutítást.
Fogalma nincs a kultúráról, a kultikus szeretetről és a szeretet kultuszáról. Ő egy olyan különleges lény, aki intelligensnek született, de primitív és vadon nőtt. Tőle butábbak és primitívebbek is kaptak már diplomákat, az igaz. A pszichológiai diplomához, meg mint tudjuk eleve előny, ha valaki "implikált". Legalábbis a modern "Európában".
(Természetesen tisztelet a kivételnek.)

Amikor a leveleket megmutatta Szilárd, akkor nagyon megszántam Évát. Eddig oly büszke volt arra, hogy ő velünk nem tárgyal, nem levelezik, most pedig, odamegy a wordpress-es blogra, megtetszikeli az egyik róla szóló írást, jelezvén milyen jó neki, hogy írunk róla, hogy örül... mint egy vásott kisgyermek. Aztán Szilárd levelére visszaírogat, "komoly" elméleteket gyártva, eljátszva, hogy ő mennyire, de mennyire le se sz... minket. És elő áll a világra szóló viccel, hogy Szilárd biztos "szerelmes belé"!!! (sic)
Nem is teszek kacagó jelet, nehogy valaki azt higgye, hogy én ne tartanám őt szépnek, nőiesnek, és nemhogy impozánsnak, de intellekuálisan is vonzónak... :lol: De azért azt a mellékes körülményt nem felejtsük el, hogy a férfiak, még ha olyan nagy tisztelői is a női nemnek, és esetleg tényleg olyan könnyen elcsábíthatóak... akkor is, ki az..., ugyan melyik férfi szeret bele abba a nőbe, aki rátámad, kihirdeti a tönkretételét, nemhogy az élettárástól való elválasztását, de a gyerekei állami gondozásba juttatását, majd azok éhen hálását kívánja, miközben hónapokon keresztül terrorizálja a csatlósaival az egész családot? Létezik esetleg egyetlen-egy férfi is valahol, aki annyira "a legyet is röptében..." típus, hogy tényleg még egy ilyen-, egy vele és a családjával ezt művelő nőt még megkívánna? Nemhogy egyenest bele is szeretne... Ez már tényleg agybaj, ennyire megcsusszanva lenni mentálisan...
:lol:

Éva drága, a bájaidat nem akarom kétségbe vonni, habár az utóbbi évek aljas háborúzásai és a sok body buildingezés eléggé más irányba formáltak téged testileg, de azért használd néha a felvilágosult és extrahumanizált szuper-nyelvész intelligenciádat, hogy egy ilyen esetben, egy férfinek, ha tényleg éppen annyira félrelépő típus is, ha annyira gyengéje a pesti szőke, bocsánat a budai aranyhajú intellektuális típus, akkor is mégis, mikor lett volna ideje és alkalma beléd szeretni?
Melyik volt az a meghitt momentum "kettőtök között" :) , amikor erre alkalom nyílt volna...?

És honnan jönnek neked ezek a romantikus elképzeléseid? Talán a gyermekeid apjai is ilyen furcsa szerelmi találkozás után bútoroztak veled össze?
Vagy esetleg csak arról lenne szó, hogy mint a Parfüm című filmben az ellenállhatatlan illatot kikeverő vadember-zseni (kretén kéjgyilkos féle emberszörny) végül olyan ellenállhatatlanná válik, hogy mindenki megőrül érte és majd felfalná és esetleg te magadat is ilyen minden férfi számára emberfeletti, misztikus vonzerővel rendelkezőnek képzeled? Tehát, hogy minden férfi, ha meglát, vagy meglátott régebb, hagyott csapot, papot, családot és asszonyt - vagyont érted? :lol:

Harmadik magyarázatot már nem tudok kitalálni, hogy milyen logika alapján lehetne Szilárd, de úgy általában véve bárki is szerelmes beléd, akire rátámadtál és tönkre akartad tenni. Sőt, szerintem mivel ezt nyilvánosan művelted, így végül is téged ezért már minden férfi elkerül, vagy legalábbis bolond lenne felvállalni nyilvánosan egy ilyen nőt a társaként...
Úgyhogy mind irkálhatod a szerelmes leveleidet, és mind kattintgathatod a bosszúblogodat tovább... Sokat nem érsz vele.*

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 20:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Dénes Mária: "de nyilván így is tudja, hogy tönkre vagyok menve és ezen belül is Kozma Szilárd tett tönkre. :lol: Ez már csak ilyen. :)" - Amiként azt is tudta annak idején, hogy ki sem látszom az adósságból, illetve a fél lépőcsőház lakóinak el vagyok adósodva, meg, hogy a gyermekeim "FÉLIG ÁRVAHÁZBAN...", és, hogy azokra panaszkodik minden tanár, diák és szülő az iskolában, hogy Violát csak kihasználom, stb., stb., stb. - Ja éy mint ahogy most "viskóban élek"... - Hát ez tényleg "ilyen". Vagyis: a sok hazugságtól és sátánian rágalmazó fantazmagóriától már teljesen hülye, kretén és kerge. Bocsánat: a madárinfluenza következményeiben szenved, hiszen nem marha, hanem madár: gerle!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO