ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 13:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.06.23. 21:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A tudományos felfedezések otromba és aljas politikai alkalmazásának a nyomán (Lásd az ágyú-bombákat, és a vegyi fegyvereket, majd az atombombákat és hidrogénbombákat, az antraxt meg az új biológiai fegyvereket.) létrejövő politikai média-ijesztgetésekkel és manipulációkkal szemben, az egyetemesen látni és gondolkozni képes, keresztény asztrológusnak figyelembe kell vennie a Krisztusi tanításnak a materiális - tudományos logika szempontjából legnagyobb szamárságnak és irracionális képtelenségnek számító figyelmeztetését is, a sorsképletek értelmezésénél. Mert nyilván, hogy nem a mágikus pénznövesztésről, meg az anyagiakról beszél a megváltó, amikor azt mondja, hogy: „Akinek van annak adatik és akinek nincs attól elvétetik.”, noha az Isteni szükséget (A Teremtés eredeti Rendeltetését - értelmét és célját!) és a teremtést, meg a megváltást irányító Törvényeket a kalkulusból kihagyó Új Világrend urai, mintha tovább is, ezt az idióta játékot erőltetnék, akárcsak Adolf Hitler és minden deklarált, vagy sunyi kis diktátor a világtörténelem folyamán…
Nem pénzről, és nem házakról, vagy autóról, meg egyéb anyagi javakról van itt szó, hanem arról, amit Dispenzáék nem sokára ugyancsak mérni is fognak tudni az elképesztő agy-kurkász műszereikkel: a Szeretetről és a Boldogságról, amit a Sorsképletekben a Rák, a Mérleg, a Skorpió és főként a Halak testesítenek meg. Tudniillik, aki képes ezt – ezeket a spontán gyógyulásokat is előidézni képes belső nemes lelki és "emelt szintű" tudati állapotokat magában létrehozni, az azt fogja észlelni, hogy idő teltével ezeknek, nem csak a minőségi ereje, de a szó szerinti mennyisége is exponeciálisan növekedni kezd. És, a ritmus és a ciklus egyetemes törvényét, vagyis az idő-törvényét is persze, számításba véve, a hatás – visszahatás törvényes szerint, a feléjük áramló külső szeretet is, növekedni kezd a láthatatlan csatornákon, akárcsak a boldogság külső körülményei is megjelennek.
Ezért nagyon fontos tehát az, hogy a kauzálisan (keresztény módon) gondolkozni képes asztrológus, a karmikus meghatározódások mellett, illetve azzal - azokkal együtt, a vizsgált személyeknek a szeretetre és a boldogságra való képesség akadályoztatásának, illetve, ezek elferdülésének (gyűlölködésre és önimádatra való hajlamoknak) a jellegét és megjelenési körülményeit is figyelmes aprólékossággal megkeresse és kimutassa.
Nos, az ilyen „megváltottak”, akik vagy veleszületetten rendelkeznek a szeretet- és boldogságképességgel, és - vagy a neveltetésükből adódóan, vagy valamilyen csoda folytán ezt nem veszítették el az élet viharaiban, illetve azok, akik megszerezték azt, valamilyen misztikus vallásos gyakorlat, vagy misztikus tan, illetve a horoszkópjukból szerzett ismereteik hatására, már nem fognak sem atom-, sem hidrogén, bombákat, sem rafinált biológiai fegyvereket kieszelni, illetve, ilyenek gyártására pénzt fizetni és rendeléseket leadni –Na, meg ezeknek a sátáni termékeknek a használatára parancsolat adni, de még csak harácsolni, vagy hazudozni sem akarnak, - és persze: manipulálni sem akarják még önmagukat sem. Hiszen ők igazából boldogok és nincs szükségük ennek az átéléséhez semmi féle eszközre (főként nem kábulat okozó anyagokra), vagy más, mesterséges boldogság-okozó élményre vagy körülményre!
Mert akinek van, annak adatik, és akinek nincs (Aki tehát nem szerzi - szerezte meg) attól, még az a kevés szeretet- és boldogság-képesség is elvétetik, amivel veleszületetten még rendelkezett, mielőtt az iskolában, rá vezették volna arra, hogy ahhoz, hogy boldog lehessen, előbb meg kell szereznie (persze, a tudomány által biztosított eszközök és lehetőségek segítségével) azt a pénzt, amivel megvásárolhatja a boldogsága feltételeit.
(A boldogságért, a természetet gátlástalanul kizsigerelve, feleslegben termelő és hazudozó manipuláló, másokon uralkodni akaró emberiség-rész teljesen hülyévé teszi önmagát már gyermekkorától kezdve. Megérdemli, hogy a tudósai és a média "szakemberei" kovidokat és egyéb (pl. klíma) mumusokat gyártsanak a megfélemlítése és a számbeli csökkentése érdekében...
Mert nem is a profit-orientált gondolkozásával van a baj, ahogyan írja Széll János István barátom, hanem azzal, hogy a gyermekeinket arra tanítják, hogy meg szerezni kell nekik valamit (bármit) is, ahhoz, hogy boldogok legyenek, ahelyett, hogy arra tanítanák, hogy fogadják nagy figyelemmel és felelősséggel azt, amit az élet eléjük hoz és tár, és elégedjenek meg azzal, hogy megtanulnak felelősségteljesen bánni mind saját magukkal (nem károsítani az egészségüket pl.), egymással, mind a természettel.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO