ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.18. 03:57

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.05.19. 21:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Amikor Budapestet megszállták a nácik, vagyis a Gestapo, és elhelyezték a névtelen feljelentések bedobási lehetőségét biztosító titkos "postaládákat", meglepve, majd elszörnyülködve kellett konstatálniuk, hogy a magyarok tízszer annyi (persze, ugyanilyen aljas és sátáni hazugságokat tartalmazó és ezekkel egymást mocskoló - rágalmazó, és hamis vádas) feljelentést írnak egymás ellen (szomszédaik, ismerőseik, barátaik, rokonaik és családtagjaik ellen), mint a másik, általuk megszállt, vagy "ellenőrzött" országok tagjai. (- Hamvas Béla: Szarepta) Hát a mi kis Adrikánk is ennek a fáin népségnek a leszármazottja, akárcsak Gerle Éva is.

Az ötödik pont a kedvencem... Éppen emiatt fogom én is őt újból és ismételten feljelenteni, de olyan hatóságnál - intézménynél, amely a hivatásánál fogva, valós jogkörrel van felruházva, arra, hogy tényleges igazságszolgáltatói kérdésekben eljárjon, még akkor is, ha ez nem éppen a Pool Péter hivatala (Lásd az első "árulkodást" :lol: .). Egészen pontosan: a BP-i, központi bíróságnál. Nagyon kíváncsi vagyok ugyanis, hogy ez a "fővárosi" szingliktől jövő sötét szarháziság velünk szemben, nagy családos, határokon kívül rekedt magyarokkal szemben, még meddig mehet el? Hogy meddig kell nekünk ezt tűrnünk, ha nem akarunk ön-bíráskodni és a saját kezünkkel igazságot tenni?

"Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. május 16. 13:38
Tárgy: FELJELENTÉS _4. rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.comTisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy első levelüket nem kaptam meg, amelyre a második levelükben hivatkoztak.

Kozma Szilárd Polt Péter legfőbb ügyészt akarja bevonni az ügybe.

Kérem nevezzék meg a hatáskörrel bíró hatóságokat, s jogorvoslati szerveket a jogorvoslati jogaimra hivatkozással.

Összefoglalás:

1.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Adóelkerülő tevékenységet folytattak, azaz asztrológiai szolgáltatásaikról számlákat nem állítottak ki részünkre.
Számlakéréskor megfenyegettek, sőt nyilvánosan testi sértést helyezett irányomba ez a Kozma Szilárd kilátásba.

2.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Asztrológiai titkokat sértettek és visszaéltek személyes adatokkal asztrológiai szolgáltatás írásban történő megrendelését követően. Dénes Mária azt hazudta, hogy letörölte levelezésünket, miközben a csaló Dénes Mária visszaélt a személyes adataimmal és információkkal.

Kozma Szilárd és Dénes Mária nem értenek az asztrológiához, azaz semmiféle tárgyi tudással nem rendelkeznek, így megtévesztenek embereket.
Mindkettőnek be kellene iratkoznia Takács Tiborhoz, akitől megtanulhatnák az asztrológia szabályait, mivel a szabályrendszer ismeretének
a teljes körű hiányában asztrologizálnak. Dénes Mária elfogult az asztológiai szabályokat nem ismerő Kozma Szilárd volt tanítvanyaként.

3.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával több száz embert zaklatott az Interneten.

4.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával a csíkszeredai polgármestert, iskolai igazgatót, óvoda igazgatót korruptnak nevezte, s
a csíkszeredai bírót, s ügyvédeket szélhámosnak, s egy csíkszeredai hivatalnokot pszichopatának. A csíkszeredai iskolában csalásokról számoltak be.
A csíkszeredai politikai pártot, s intézmények vezetőit is visszaélésekkel, s korrupcióval gyanúsították meg, ... stb.

5.) Kozma Szilárd saját leánygyerekeit kurvázta a Youtube-ra kirakott hangfelvételeken, akik a paplan alatt - közlése szerint - hard-pornót nézegettek.
Egyik leánya öngyilkossági terveiről is beszámolt a Kozma Szilárd. Beszámoltak ezek arról is, hogy a Kozma leányok kurvás táncot lejtettek, s a
prostis táncukról feltöltötték a Facebook-ra a felvételeket, ahol az éktelen nagy bögyeiket is riszálták. Hallgassák meg miket mondott ez a Kozma Szilárd!

6.) Testvéremtől több, mint százezer forintot csalt ki a Kozma Szilárd, aki előadta, hogy a gyerekei éheznek, miközben a jól nevelt Kozma leányok
hard-pornót nézegettek, s repülőgéppel utazgatott a trágár szájú Joó Violetta Magyarországra, s ez a Kozma Szilárd nem fogadta el a mérnöki állást.
Ez a Joó Violetta Youtube felvételen számolt be arról, hogy kocsmázott, és falta a férfiakat, ... stb.

7.) Egy Villő nevű nőről a Youtube felvételén jelentette ki a Kozma, hogy odaadhatná Kozma Szilárdnak a Villő a magas havi fizetésének egy részét.
Testvéremtől is elvett ez a Kozma több, mint százezer forintot, s ha nem látják kivülállók, hogy miként hálózta be a testvéremet a Kozma Szilárd,
akkor milliós pénzadományokat fogadott volna el a testvéremtől ez a Kozma, habár tudomása volt arról, hogy testvérem kisjövedelmű, s albérletben él.

8.) Kozma Szilárd gecizett, zsidózott, kurvázott, hülyézett, barmozott, elmebetegezett, pszichopatázott, s promiszkuitással vádolt meg nyilvánosan több tucat
magánszemélyt. S eldicsekedett azzal is, hogy berúgta a szomszédja ajtaját és bántalmazta a család háziállatát, egy a kismacskát. Saját gyereke bugyogójáról tényállításokat tett bírósági perben, ami állítása szerint bűzlött. Youtube felvételen, karácsony szent napján misztériumot sértő durva zene kíséretében tombolt lufikkal díszitve a fát, ami ez által elvesztette a karácsonyfa szimbolikus jelentéstartalmát.

Közben beszámoltak arról is, hogy a Joó Violetta a gyerekekre rákényszerítette a megromlott tejberizst, amitől a gyerekek hánytak.
Gonosz mostoházás is elhangzott Joó Violetta felé a Kozma leányok részéről. Youtube felvételen többször is előadták, hogy Joó Violetta el akarta hagyni a
Kozma Szilárdot.

A Dénes Mária nevű nőről közölte a Kozma Szilárd, hogy a Medárda nevű leányát - ez a magánlevelekkel visszaélő, s mindenféle asztrológia tudást nélkülöző
Dénes Mária - ostoba és buta leánynak tartja: Youtube.

9.) A gyalázkodásokat jelenleg is folytatják, s ez a gyűlölködő Kozma Szilárd jelenleg azzal van elfoglalva, hogy az Interneten szürke szamárként
becézett Joó Violetta nevű trágár szájú nőt korban hozzá egy férfi nem megfelelőnek találta.

10.) Van egy blog, amin leírja egy idegen, hogy veszélyes a Kozma Szilárd. Ezek ellen-blogot indítottak, s ezek a "nem veszélyes" marketing
szöveget vetették be, úgy, hogy még azzal sincsenek tisztában, hogy a 'NEM' szó pontosan az ellenkezőjét generálja az informatikában is. Vagyis a
Kozma Szilárd veszélyes saját bevallása szerint is, aki obszcén is, s beteges hazudozó, s adóelkerülő, aki megtévesztette a testvéremet, s így jutott
anyagi bevételhez,- adózatlanul.

Testvérem több, mint százezer forintot adományozott a Kozma Szilárdnak, aki ebből ötezer forintot vallott be. Őrjöngött a Kozma Szilárd, hogy hol van
a testvérem következő pénzadománya, mert nem tudott enni adni a gyerekeinek, miközben a mérnöki állást nem fogadta el. S a Joó Violetta személyében
fizetett baby-sittert is alkalmazott, akivel elmondása szerint (Youtube) a fizetett gyerekfelvigyázás alatt létesített nemi kapcsolatot.

Számla nélkül, az extrém nagy összegű asztrológiai szolgáltatás-díjakat is megfizette a testvérem a Kozma Szilárd részére a pénzadományainak átutalásán túl.
Mint kiderült nem értenek ezek az asztrológiához, így megtévesztettek bennünket ezek a sarlatáni tanácsaikkal.

Kérem jelezzék, hogy mely hatáskörrel bíró jogorvoslati szervekhez fordulhatok panaszommal.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. április 20. 22:02 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kozma Szilárd és a Dénes Mária kéretlen leveleikkel zaklatnak.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy fenntartom és nyomatékosítom:

1.) Soha nem kaptunk: sem én, sem a testvérem számlákat, igazolásokat a Kozma Szilárdtól és a Dénes Máriától sem. Azaz, megnevezettek
adóelkerülő tevékenységet folytattak asztrológiai titkokat és személyiségi jogokat sértve.

2.) Szeretném, ha kivizsgálnák, hogy mi alapján fogadta el Kozma Szilárd a testvéremtől a nagyon nagy összegű pénzadományokat.
Testvéremet és engemet ezek steril vénleánynak neveznek.
Honnan tudnak ezek bármit az én családi állapotomról,- netán loptak adatokat a magyar Anyakönyvi Hivataltól?!
Az elmebetegező Joó Violetta engemet egy társkereső honlapra is felrakott kéretlenül, miután a nőszemély előadta a YouTube-on a kétes, sötét magánéletét.

3.) Egyetlen, YouTube-ra kirakott felvételen ez a Kozma Szilárd és ez a Joó Violetta a következő embereket gyalázzák:

1.) Csíkszeredai bírónő
2.) Csíkszeredai igazgatónő
3.) Volt feleség, aki szélhámos, mert a leánykori nevét használja.
4-6.) Saját leánygyerekeik, akiket lekurvázott a "fütyiző", csöcsöző, "fügyit a lyukba" megállapítást tevő Kozma Szilárd, metafizikai előadásán.
5.) Elhalálozott férfi: halottgyalázás.
6.) Politikai párt tagjai, akik az igazgatói székhez juttatták korrupt módon a felvételen gyalázott igazgatónőt, Csíkszeredában.
7.) Három személyt teljes névvel említenek, s közülük kettőt súlyos elmebetegséggel vádolnak.
8.) Csíkszerdai ügyvédek, mindenki csal a Kozma Szilárd szerint, aki saját maga nem adott számlát,
s testvéremtől, a steril vénleánytól hatalmas pénzadományokat fogadott el a Kozma Szilárd.
9.) Említ ez a Kozma Szilárd ismerősöket is a nyilvános hangfelvételen, s szabadkozik, hogy azoknak a neveit nem hozhatja nyilvánosságra.

Ez egyetlen hangfelvétel a rengeteg gyalázkodó nyilvánosságra hozott YouTube-ra felrakott hangfelvételük közül: Kozma-Joó páros.

A Kozma Szilárd nyilvánosan azzal is eldicsekedett, hogy berugta a szomszédja ajtaját, azaz vandálul rongált a Kozma Szilárd.
Állatkínzásról is dicsekedett.

Kozma Szilárd és Joó Violetta bizonyítékokat tüntettek el. Amikor kínossá váltak a több száz, sőt ezer feletti nézettségű rágalmaik, s Internetes zaklatásaik,
akkor azokat eltüntették a YouTube-ról és az asztrologosz honlapjukról is.

Szőnyi Tibor arról számolt be, hogy évekig nem vette le róla ígérete ellenére a becsületét sértő hangfelvételeket a Kozma, aki gecizte őt nyilvánosan.

Ez a Kozma Szilárd egy S. Zoltán nevű férfival zsidózott az asztrologosz honlapján, amikor Magyarországon szóltak a testvéremnek, hogy ne
küldjön a Kozma Szilárdnak több pénzadományt.

Engemet ez a Kozma Szilárd és Joó Violetta nyilvánosan közzé tett felvételeken, írásos anyagokban aláztak, rágalmaztak, személyiségi jogaimat sértették.

Testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kifontolásának megfelelően az elmebetegező Joó Violetta bankszámlájára is küldte az éhező Kozma gyerekeknek,
akiket szintén nyilvánosan gyalázott a Kozma Szilárd a nevetgélő Joó Violetta támogatását élvezve.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. április 17. 15:48
Tárgy: FELJELENTÉS _2.rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.com

Tisztelt Hivatal!

Kérem indítsanak kivizsgálást a Dénes Mária nevű nő ellen. Vajon miért nem adott számlát kérésemre, s Kozma Szilárd miért bujtotta fel a
a Dénes Máriát arra, hogy a számla átadása helyett a Dénes Mária fenyegessen engemet.

Dénes Mária hangfelvételt készített részemre, s jól megkérte az árát, miközben szakmai tudást nélkülözve ásítozik a hangfelvételen,
állandóan csöng a Dénes Mária telefonja is, s klienseivel példálózik asztrológiai titkokat sértve a Dénes Mária. Írásos anyagot nem bocsátott
rendelkezésemre a nőszemély. Jelenleg is a magyar asztrológusok 8 EFt (nyolcezer) forintért készítenek hangfelvételt.

Az ügy nem évült még el, kérem vizsgálják ki miért nem adtak számlát a megnevezettek.

Melléklet: 1 db csatolmány - banki igazolás.

A Kozma Szilárd YouTube felvételen dicsekedett el azzal, hogy a Dénes Mária nevű nőt arra uszította, hogy húzzon be nekem. S ezt követően
érkezett meg Dénes Mária fenyegetése a számla helyett. Kozma Szilárd nyilvánosan Dénes Máriát testi sértés elkövetésére bujtotta fel ellenem.

Kérem vizsgálják ki, hogy miért nem adott Kozma Szilárd és Dénes Mária az asztrológiai szolgáltatásaikról számlát. S vajon miért fogadott el
Galambos Esztertől nagyösszegű pénzadományokat a Kozma Szilárd?

Galambos Eszter jelezte, hogy a hamis tényállításokat tevő Kozma Szilárd kérésére a pénzadományai egy részét a Joó Violetta bankszámlájára utalta át.
Tehát: két bankszámlára is utalta a testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kérésének megfelelően.

A pénzadományokat a testvérem a Kozma Szilárd éhező gyerekeinek küldte, és visszaélt a Kozma Szilárd a Galambos Eszter naivságával.

Kozma Szilárd YouTube felvételeiből ez idáig egy kiszerkesztett videót készítettem el, ahol a Kozma Szilárd gyaláz egy csíkszeredai bírőnőt,
egy iskola igazgatónőt, s a volt feleségét is. Sőt a Kozma Szilárd a saját leánygyerekeit kurvázza a felvételen, és a férfi nemiszervet kukinak nevezi.
Kozma Szilárd ezen a felvételen a női mellekről is beszél, pontosabban a kurvának nevezett leányai bögyeiről, sőt halottgyalázásról is, valamint
a Medárda nevű leánya öngyilkossági terveiről. Ez egyetlen felvétel és több százat készítettek, ahol emberek méltóságát gyalázzák a Joó Violetta nőszeméllyel.

A hangfelvételen a Joó Violettával egyetemben a Kozma Szilárd skizofréniával, bipoláris elmebetegséggel vádol meg konkrét személyeket.

Senki nem tud védekezni a nyilvános YouTube felvételek ellen, amelyeken Csíkszereda hivatalnokait is rossz fényben tüntetik fel a Kozmáék.

Az elmebetegező Joó Violetta és Kozma Szilárd páros Csíkszereda jóhírnevét sértő hangfelvételeket rakott ki a YouTube-ra, számos alkalommal.

Testvéremet a Kozma Szilárd megfélemlítette: hamis tanúzás, zsarolás. Kérem szíveskedjenek az illetékes rendőrség elérhetőségét megküldeni számomra.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. március 30. 14:03 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Címzettek!

1. ) Feljelentést teszek Dénes Mária ellen, aki adóelkerülő tevékenységet folytatott irányomba, illetve az asztrológiai esküjét is megszegte.

Dénes Mária számlát, nyugtát, átvételi igazolást/elismervényt nem adott részemre az asztrológiai szolgáltatására vonatkozó pénzátutalásomról.

S amikor kértem az adóügyi bizonylatot a bankon keresztül teljesített pénzutalásomról, akkor a Dénes Mária megfenyegetett a román

rendőrséggel és ügyészséggel a Kozma Szilárd tanácsára: Youtube felvételen.

A Dénes Mária nevű nő honlapján - http://asztrologia.ro/index.php?what=opencat&id=18 - rajta voltak EUR-ban és HUF-ban is a tiszteletdíjaik,- korábban.

S bankszámla számok is szerepeltek a honlapján, s az egyikre a következő utalást teljesítettem a Dénes Mária asztrológiai szolgáltatása kapcsán:

KÖNYVELÉS DATUM K&H Bank TR. ÖSSZEGE TR. NEVE NARRATÍVÁK
2014.01.17 11.000 huf Devizaátutalás bankon kívül RO20OTPV260000569623RO01 DENES MARIA Ref. KH1401161C001338 Közl. - Eredeti összeg: 11 000 HUF

A bank a pénzutalásomról a hivatalos igazolást is rendelkezésemre bocsátotta, s ezen igazolást a jövő héten fogom átvenni az illetékes bankfiókban.

2.) Feljelentés teszek Kozma Szilárd ellen, aki testvérem - GALAMBOS ESZTER - részére nem adott számlát/nyugtát/igazolást az asztrológiai szolgáltatásairól.

Kozma Szilárd kicsalt a Galambos Esztertől több, mint egyszázezer forintot (100.000,- huf), amikor előadta Galambos Eszter felé, hogy a Kozma

gyerekek éheznek. A csíkszeredai TV-ben látható volt, hogy a Kozma Szilárd részére az önkormányzat mérnöki munkát ajánlott fel, amit a Kozma Szilárd

nem fogadott el. Viszont Galambos Esztertől elfogadott több, mint százezer forint adományt. Galambos Eszter az adományküldéseket Kozma Szilárd

bankszámlájára teljesítette. Galambos Eszter sérelmezte, hogy letörölte a Kozma Szilárd azon levelét, amelyben a Kozma Szilárd őrjöngött, hogy

hol van a Galambos Eszter adománya, mert nem tudott a gyerekeinek a Kozma Szilárd enni adni. Galambos Eszternek nyugtatgatnia kellett

a hisztérikus állapotba került Kozma Szilárdot, hogy hamarosan érkezik az újabb pénzadománya a bankon keresztül a Kozma Szilárd részére.

Kozma Szilárd később Youtube felvételen előadta, hogy hard-pornót nézegettek a leánygyerekei a paplan alatt, s ekkor szembesült Galambos Eszter

azzal, hogy a pénzadományait extrém magas Internet számlák kiegyenlítésére költötte el a Kozma Szilárd. Galambos Eszter kijelentette, hogy

nem azért küldte az adományokat, hogy azokat a Kozma leányok hard-pornó nézegetésére használják fel.

Galambos Eszter átadta részemre Kozma Szilárd magánelemzését, s a Kozma Szilárd fröcsög a hangfelvételen, s gyalázkodik obszcén stílusban.

3.) Feljelentést teszek Joó Violetta ellen, aki nyilvánosan elmebetegezett. Ez a nő az asztrológiai szolgáltatásainak a díjait EUR-ban hirdette honlapján.

Feljelentem Joó Violettát becsületem és jóhírnevem megsértése miatt. Az asztrologosz portálon is a Joó Violetta nyilvánosan gyaláz.

Megjegyzés: Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármester úrat korrupció, s csalással gyanúsította a Youtube felvételein. A Medárda leánya - akit

a Kozma Szilárd Youtube felvételen "kurvázott" - előadta a Youtube-on, hogy a csíkszeredai iskolában a pincében gombát termesztenek illegálisan,

s egyéb iskolai csalásokról is beszámolt a nyilvánosság előtt. Ezen Youtube felvételeket eltüntették, de én lementettem ezeket, s hamarosan az Önök

rendelkezésére fogom bocsátani az összes Youtube felvételt.

Ezen Youtube felvételeket többszáz (!) ember látta, amelyeken több, mint száz embert zaklatott az évek során a Kozma Szilárd és a Joó Violetta.

Erről a trágár szájú Joó Violettáról még azt sem tudni, hogy rendelkezik e vajon asztrológiai tanulmányairól bármiféle bizonyítvánnyal.

Youtube felvételen beszámolt arról a Kozma Szilárd, hogy gyerek-elhelyezési perben előálltak azzal, hogy a gyerek bugyija büdős, mert a volt felesége

azt nem tartotta rendben, s eközben a Youtube-on mutogatták a Joó Violetta konyharuháját, ami feketélett a kosztól.

Kozma Szilárd az asztrologosz portálján "gecizett" egy Szőnyi Tibor nevű vajdasági férfit, s ezen geciző irományait a Kozma Szilárd eltüntette a honlapról.

Szőnyi Tibor beszámolt arról, hogy a Kozma Szilárd olyan, mint a szélkakas: hazudik, rágalmaz, s verbálisan bántalmaz, zaklat embereket.

Kérem feljelentéseim kivizsgálását. Szükség esetén a rendőrséghez fordulok.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn"

Nem hiszitek el, de ezen kívül, még írt kettőt, amit csak holnap fogok feltölteni. A harmadik végét csak erős idegzetűeknek ajánlom.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 14:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Karácsony szent napján... Elvis Presleyt hallgatunk.
Bűnhődni fogunk érte - már látom.

:D De nem tudom, mi baja van Elvis Presleyvel Galambos Adrienn-nek? Bokájáig nem ér fel, még beavatottsági szempontból sem. :lol: Ennek a nőnek minden férfi ördög. Bezzeg a sötéten gonosz, sikertelen ripacs Gerle Évának az igénytelen könyvéhez gratulálni kell :lol: :lol: :lol: a nagy Galambos Adrienn szerint, de Elvis Presleynek a vidám, fiatalkori dalai azok durvák és szentségtelenek :D :D Hogyne.
Ezeknek a lökött és feltüzelt fehérnépeknek amúgy is csak egy király van és az Heródes.

Aki nem tudná, mire hivatkozom, azok számára idézem a mi fejünkben rendet rakó, nagyszerű Galambos Adriennünket:
"A király neve Heródes!" - írta ezt nekünk felvilágosító szándékkal, mint szenilis hülyéknek, egy Tarot-os videónk kapcsán, minden különösebb magyarázat, levezetés és felvezetés nélkül - úgyhogy mi sem tudtuk, mit akar, de nagyon kedves, hogy emlékezetett erre minket. És úgy általában nagyon kedves, hogy ő, aki, mint írta egyszer nekem levélben, hogy ő csak a gyerekek érdekében ír - hát persze - de azért lépten nyomon visszakérné a testvére által a gyermekeknek küldött kis ajándékpénzeket, meg mindenféle képtelenséggel jelentgeti Szilárdot és engem is... hát persze, hogy épp úgy jó cél és jó szándék, tehát a gyermekek és persze az állatok meg a természet iránti aggodalom vezérli, mint Gerle Évát, és Lelkes Villőt... :lol: pont úgy, sőt, még jobban.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 17:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kacagunk, mi kacagunk kínunkban, de, ha nem lennék én pl. sokat látott asztrológus, el se hinném, hogy ilyen gonosztevői szívű emberek, mint ez a család- és munkanélküli őrült-példa, szabadon létezhetnek, és szabadon kifejthetik a sátáni tevékenységüket, ez esetben még ráadásul "fél-hivatalosan is"! Azért csak fél, mert - TUDATOSAN! - nem a megfelelő kompetenciákkal és jogosítványokkal rendelkező hivatalokhoz küldözgeti az elme-piszkait. De akkor is...

Nézzük csak, hogy mire nem képes:

"2.) Feljelentés teszek Kozma Szilárd ellen, aki testvérem - GALAMBOS ESZTER - részére nem adott számlát/nyugtát/igazolást az asztrológiai szolgáltatásairól.

- Eszter igen is, kapott számlát-nyugtát- igazolást a banktól, hogy feltette a pénzt, és én, ugyanennek a hozzám érkező a bankszámlának az alapján, könyveltem el a bevételt a szolgáltatásomért, ami egyébként messze többet ér, mint amennyit elkérek a munkáimért és ezt mindenki, akinek horoszkópot készítettem, tudja, és elismeri. Három hónappal ezelőtt meglepetés szerű ellenőrzésem volt az itteni Nav- pénzügyőrei részéről, akik megvizsgálták a könyveléseimet és rendjén találták. Tehát azt is, hogy, amennyiben a kifizetés bankon keresztül érkezik, és nem személyesen, nem vagyok köteles külön elismervényt írni és külön postán elküldeni. Egyébként, abban az esetben, tehát, ha külön ilyen nyugta-postázási műveleteket kellene végeznem, a horoszkópok is annyival drágábbak lennének ...

"Kozma Szilárd kicsalt a Galambos Esztertől több, mint egyszázezer forintot (100.000,- huf), amikor előadta Galambos Eszter felé, hogy a Kozma gyerekek éheznek..."

-Nem csak az a sátáni aljasság ebben a Gerle és Galambos féle hazugságokat hatványozottan sűrítő mondatban, hogy a "kicsalás" éppen fordítva és annyiban igaz, hogy, mivel már akkoriban is ismertem a szűz-karmások nyakatekert moralitását, és ezért semmiféle horoszkópértelmezésen kívüli információ-adásért nem akartam tőled pénzt elvenni, Eszternek külön könyörögnie kellett, hogy valamiképpen kompenzálhasson, és ő is eszelte ki végül ezt a formát, hogy a gyermekeknek küldi ajándékként, mivel éppen Mikulás, vagy Karácsony ideje volt. És aztán, mivel közben leveleztünk és ilyenkor én mindenkit, akiről azt látom, hogy rá szorul, ellátok további életvezetési - cselekvési tanácsokkal is, ugyancsak kéretlenül, küldött húsvétkor is, ugyancsak 10 ezer forintot. Aztán újból karácsonykor és negyedszer 2013 pünkösdkor. Tehát négy alkalommal,. de valamelyik utóbbi küldemény, igaz, hogy több volt mint 10 000. Talán 16 000 mert Turula úgy emlékszik. De semmiképpen nem haladta meg a 20 ezret. És az össz "adomány" sem haladta meg az 50 ezret! (Vagyis, egy rendkívüli horoszkópértelmezés árát!) És mondom, hogy mindíg egy csomót leveleztünk előtte, hogy ne küldjél, de engedd meg, hogy küldjek a gyerekeknek, Azt csak nem tagadhatod meg... És akkor Adrika "több mint 100000 ft. hatalmas értékű "csalásról" hadovázik!
DE nézzük tovább, hogy mit nem képes erre rá pakolni a sátán-fajzat:

"A csíkszeredai TV-ben látható volt, hogy a Kozma Szilárd részére az önkormányzat mérnöki munkát ajánlott fel, ..." - Írja adri baba.

- Arról nekem lila gőzöm nincs, hogy ez az 5 dipotriás hölgy mit látott és mit nem a Csíki tévében, én csak azt tudom, hogy egy fiatal kori, a jelenben magánvállalkozó barátnőmnek a könyvelői irodájában voltam éppen, amikor a Hargita Megyei Tanács Elnök, Bolrboly Csaba (Tehát nem a csíkszeredai önkormányzati elnök, aki talán éppen Ráduly Róbert Kálmán, akiről még csak feltételezni sem lehet azt, hogy egy éppen az ő ignoranciája miatt éhségsztrájkolót felhívjon és annak ilyen ígéretet tegyen!), felhívott azzal, hogy hagyjam abba az éhségsztrájkot, mert biztosít számomra egy munkahelyet, és mennyek be másnap, vagy harmadnap a Megyei Tanács Titkárságára.

És folytatja adrika: "...amit a Kozma Szilárd nem fogadott el." - Ez egyszerűen nem csak notórius hazudozó, aki azt állítja, hogy a tévében látni lehetett, amint én nem fogadom el azt a "mérnöki" állást, amit tehát fel sem ajánlott nekem a "helyi önkörmányzat", hanem aljas idióta is, mivel ezt az egészet Ő úgy és abból kutyulta ki, hogy én valamelyik video-felvételen azt mesélhettem el, hogy Borbolyban is csalódnom kellett, mivel az általa felkínált munkahelyről ki derült, hogy nem is létezik, és én hiába jelentkeztem nála kihallgatáson, mert akkoriban éppen mindig "házon kívül" volt, gondolom, csak a számomra.

De, a kerge sátán folytatja a pokoli méregkeverést:

"Viszont Galambos Esztertől elfogadott több, mint százezer forint adományt. Galambos Eszter az adományküldéseket Kozma Szilárd bankszámlájára teljesítette. Galambos Eszter sérelmezte, hogy letörölte a Kozma Szilárd azon levelét,..."

Tetszik érteni? Adri baba szerint Eszter "sérelmezte" azt, amit ő követett el állítólag..." - Pesrze, mivel az, amit ezzel a sátáni csavarral állít "az Adrika" :shock: ismét csak teljesen másként történt, még hogyha nem is 100 százalékosan fordítva:

"amelyben a Kozma Szilárd őrjöngött..." - Na. hát persze: Adrika éppen itt tekergett Csíkszeredában és látta, hogy "örjöngök"!

"hol van a Galambos Eszter adománya, mert nem tudott a gyerekeinek a Kozma Szilárd enni adni."

A valóságban: Mivel mással voltam nagyon elfoglalva 2012 karácsonykor, nem volt időm elmenni a bankba az Eszeter által küldött 10.000 forintot kivenni, ős viszont folyton kapacitált, hogy mennyek már el és nézzem meg legalább, hogy megérkezett-e, mert neki is nagy pénz ez ám, és nem szeretné, hogy valamerre elvesszen. Ez így folyt egy hétig, aztán elmentem a bankba és a küldeménynek se híre se hamva. Hát persze, hogy nem bárányos bégetéssel írtam meg neki, hogy valamit elrontott a feladásnál. És ez nem elég, arról kezdett irkálni, hogy én innen, nézzek annak utána, hogy hol lehet a pénze? Nehéz intellektuális erőfeszítésembe került megértetni vele, hogy nem innen lehet és kell annak utána nézni, hanem onnan, ahol ő azt feltette.

Szóval ez volt az én "őrjöngésem". De hogy a gyermekek éhezését honnan vette ez a lökött, gőzöm nincs!

És akkor tessék:


" Galambos Eszternek nyugtatgatnia kellett

a hisztérikus állapotba került Kozma Szilárdot," Hát persze, nem neki "tűnt" el a bankok labirintusában a pénze, hanem nekem! És én olyan könnyen "hisztérikus állapotba" kerülő fajta vagyok, mint Adrika!


"... hogy hamarosan érkezik az újabb pénzadománya a bankon keresztül a Kozma Szilárd részére." -

Az a bizonyos "hamarosan", az húsvétkor volt!

És nyomja tovább a gennyes piszkát ez a sátáni féreg:
"...Kozma Szilárd később Youtube felvételen előadta, hogy hard-pornót nézegettek a leánygyerekei a paplan alatt,"

- Amellett a számára "mellékes" körülmény mellett, hogy a két esemény (Eszternek az utolsó 10, vagy 16 000 forint adomány érkezése 2013 pünkösdjén érkezett) között, csekély három és fél (3,5) év telt el, még az is van, hogy nem a "lányaim" nézegettek szex-filmeket, hanem egyedül Turula (Legalább is, akkor és nálunk), mivel Medárda már át költözött akkor Szente Tamáshoz, sőt, már onnan is, az anyai dédnagyanyjához, de ott lakott még Réka is akkoriban. Szóval, itthon csak Etelka volt Turulán kívül és Ividő, aki 4 évesen csak nem nézegetett "hard pornót", a fenébe is! De Etelka sem. Akkor ez a "Szomszédos szex-munkásnőkkel is viszályba került gazember meg miről sápítozik?

Tessék megnézni, hogy miről! Meg áll az embernek az esze, hogy ennek a fantáziáiba mi minden össze nem passzol:

"... s ekkor (Tehát 3,5 év múlva!) szembesült Galambos Eszter

azzal, hogy a pénzadományait extrém magas Internet számlák kiegyenlítésére költötte el a Kozma Szilárd."

- Ahogy Medárdának az a hajdani osztályfőnöke, aki szerint az volt akkoriban a baj a lányommal, hogy túlságosan rám, az egyetlen gyámjára és gondozó - nevelő, asztrológus - édesapjára hallgat: "Erre tessék gombot varrni!"

"Galambos Eszter kijelentette, hogy

nem azért küldte az adományokat, hogy azokat a Kozma leányok hard-pornó nézegetésére használják fel."

- Bizonyára az Országház épületének a Parlamenti gyűléstermében jelentette ki, ha már ekkora súllyal bírt ez az adri baba által keltett harangzúgás- hazugsága!

"Galambos Eszter átadta részemre Kozma Szilárd magánelemzését, s a Kozma Szilárd fröcsög a hangfelvételen, s gyalázkodik obszcén stílusban. "

- Tehát, amennyiben én "már" 2009-ben "fröcsögtem" (Ezt egyébként Gerle Évától tanulta a baba!), és gyalázkodtam, és ráadásul obszcén stílusban", akkor feltevődik az a kérdés, hogy miért és hogyan ajánlhatják a volt rendelőim az élettársaiknak, gyermekeiknek, barátaiknak, és ismerőseiknek, hogy azok is, készíttessék el velem a horoszkópjukat? És Eszter miért levelezett utána még velem és miért akart hálából, legalább a gyermekeimnek némi ajándék-pénzt küldeni?

És ha már gyalázkodásról és obszcenitásról van szó..., kérem szépen elolvasni ezt a sátáni sötétséggel megkomponált feljelentést, mert itt a lányaim "hatalmas csöcseitől" elkezdve, a velük való egy és azonos szobában való szexeléssel való rágalmazásig minden megtalálható! Mit érdemel az ilyen ember? Miért csodálkozik, hogy a fizikai szépsége ellenére, nincs senkije, hogy még az egyetlen testvére is, az egy petéjű iker testvére is menekül előle és senki, de senki nem akarja őt munkára alkalmazni, annak ellenére, hogy 2 felsőfokú végzettségről szóló diplomája is van?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 18:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ötödik feljelentés:

"
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. május 17. 16:45
Tárgy: FELJELENTÉS _5. rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.comTisztelt Hivatal!

Kérem adják meg a csíkszeredai rendőrség és adóhatóság elérhetőségeit.

Kérem hallgassák a Youtube felvételeket! Habár a Kozma Szilárd eltüntette a bizonyítékokat.

11.) Kozma Szilárd a saját anyját "kurva öregasszonynak" nevezte a Youtube hangfelvételén. Medárda nevű leánya gyerekének az apját pszichopatázta

a szürke szamárként elhíresült Joó Violettával egyetemben.

Joó Violetta beszámolt a Youtube-on arról, hogy tengett-lengett évekig céltalanul, s nem dolgozott.

12.) Kozma Szilárd kettő zabi-gyerekéről is beszélt a Youtube-on: egy fiú s egy lány, akikért semmiféle felelősséget nem vállalt fel.

13.) Kozma Szilárd elfogadta a testvérem több, mint százezer forint adományát (amit először teljes mértékben tagadtak!), s ezt követően

az anyjától örökölt lakásról, földekről dicsekedett a Youtube-on. Kozma Szilárd a lakást, és a földeket egykeként örökölte.

S vajon miért fogadta el a testvérem pénzadományait, ha örökölt a Kozma Szilárd.

Ez a moslék-szájú Kozma Szilárd úgy örökölt, hogy nem kellett ennek a Kozma Szilárdnak más testvérrel megosztani az örökséget.

Gondolom illetékmentességet is kért a Kozma, miközben adományokat fogadott el egyedülálló, nehézségekkel küszködő nőtől, aki keményen dolgozott.

Miért nem osztotta szét a steril vénleányozó Kozma Szilárd az örökségét tíz nagycsaládos között?!

14.) Kozma Szilárd arról is beszélt a Youtube-on, hogy a Joó Violetta szülei külföldön (Németországban) keresik a pénzt, s támogatják őket.

15.) Kozma Szilárd a Youtube-on arról számolt be, hogy a kurva leányai dobpergést imitálva dobálták a bögyeiket, s erről készített felvételeket feltöltötték
az Internetre. Megszámlálhatatlan obszcén s pejoratív minősítést használt a Kozma Szilárd vadidegen magánszemélyekre az éves során.

16.) Az adományok elfogadásának adminisztrálására léteznek hatályos jogszabályok, s a törvényi előírásoknak megfelelően kell kezelni az adományokat.

17.) A Kozma Szilárd előadta, hogy a magas keresetű Villőnek az Eszterhez hasonlóan a havi jövedelmének egy részét oda kellene adnia a Kozma Szilárdnak.

18.) Medárda nevű leányát a Kozma Szilárd a Joó Violetta s Dénes Mária nevű nőkkel összefogva verbálisan bántalmazta a Youtube felvételeken.

Őrjöngek, hogy a nagykorú cselekvőképes Kozma Medára húst eszik, s borítékolni lehetett, hogy a fiatalembertől elmarják a leányt.

Üdvözlettel Galambos Adrienn

2018. május 16. 12:38 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy első levelüket nem kaptam meg, amelyre a második levelükben hivatkoztak.

Kozma Szilárd Polt Péter legfőbb ügyészt akarja bevonni az ügybe.

Kérem nevezzék meg a hatáskörrel bíró hatóságokat, s jogorvoslati szerveket a jogorvoslati jogaimra hivatkozással.

Összefoglalás:

1.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Adóelkerülő tevékenységet folytattak, azaz asztrológiai szolgáltatásaikról számlákat nem állítottak ki részünkre.
Számlakéréskor megfenyegettek, sőt nyilvánosan testi sértést helyezett irányomba ez a Kozma Szilárd kilátásba.

2.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Asztrológiai titkokat sértettek és visszaéltek személyes adatokkal asztrológiai szolgáltatás írásban történő megrendelését követően. Dénes Mária azt hazudta, hogy letörölte levelezésünket, miközben a csaló Dénes Mária visszaélt a személyes adataimmal és információkkal.

Kozma Szilárd és Dénes Mária nem értenek az asztrológiához, azaz semmiféle tárgyi tudással nem rendelkeznek, így megtévesztenek embereket.
Mindkettőnek be kellene iratkoznia Takács Tiborhoz, akitől megtanulhatnák az asztrológia szabályait, mivel a szabályrendszer ismeretének
a teljes körű hiányában asztrologizálnak. Dénes Mária elfogult az asztológiai szabályokat nem ismerő Kozma Szilárd volt tanítvanyaként.

3.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával több száz embert zaklatott az Interneten.

4.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával a csíkszeredai polgármestert, iskola igazgatót, óvoda igazgatót korruptnak nevezte, s
a csíkszeredai bírót, s ügyvédeket szélhámosnak, s egy csíkszeredai hivatalnokot pszichopatának. A csíkszeredai iskolában csalásokról számoltak be.
A csíkszeredai politikai pártot, s intézmények vezetőit is visszaélésekkel, s korrupcióval gyanúsították meg, ... stb.

5.) Kozma Szilárd saját leánygyerekeit kurvázta a Youtube-ra kirakott hangfelvételeken, akik a paplan alatt - közlése szerint - hard-pornót nézegettek.
Egyik leánya öngyilkossági terveiről is beszámolt a Kozma Szilárd. Beszámoltak ezek arról is, hogy a Kozma leányok kurvás táncot lejtettek, s a
prostis táncukról feltöltötték a Facebook-ra a felvételeket, ahol az éktelen nagy bögyeiket is riszálták. Hallgassák meg miket mondott ez a Kozma Szilárd!

6.) Testvéremtől több, mint százezer forintot csalt ki a Kozma Szilárd, aki előadta, hogy a gyerekei éheznek, miközben a jól nevelt Kozma leányok
hard-pornót nézegettek, s repülőgéppel utazgatott a trágár szájú Joó Violetta Magyarországra, s ez a Kozma Szilárd nem fogadta el a mérnöki állást.
Ez a Joó Violetta Youtube felvételen számolt be arról, hogy kocsmázott, és falta a férfiakat, ... stb.

7.) Egy Villő nevű nőről a Youtube felvételén jelentette ki a Kozma, hogy odaadhatná Kozma Szilárdnak a Villő a magas havi fizetésének egy részét.
Testvéremtől is elvett ez a Kozma több, mint százezer forintot, s ha nem látják kivülállók, hogy miként hálózta be a testvéremet a Kozma Szilárd,
akkor milliós pénzadományokat fogadott volna el a testvéremtől ez a Kozma, habár tudomása volt arról, hogy testvérem kisjövedelmű, s albérletben él.

8.) Kozma Szilárd gecizett, zsidózott, kurvázott, hülyézett, barmozott, elmebetegezett, pszichopatázott, s promiszkuitással vádolt meg nyilvánosan több tucat
magánszemélyt. S eldicsekedett azzal is, hogy berúgta a szomszédja ajtaját és bántalmazta a család háziállatát, egy a kismacskát. Saját gyereke bugyogójáról tényállításokat tett bírósági perben, ami állítása szerint bűzlött. Youtube felvételen, karácsony szent napján misztériumot sértő durva zene kíséretében tombolt lufikkal díszitve a fát, ami ez által elvesztette a karácsonyfa szimbolikus jelentéstartalmát.

Közben beszámoltak arról is, hogy a Joó Violetta a gyerekekre rákényszerítette a megromlott tejberizst, amitől a gyerekek hánytak.
Gonosz mostoházás is elhangzott Joó Violetta felé a Kozma leányok részéről. Youtube felvételen többször is előadták, hogy Joó Violetta el akarta hagyni a
Kozma Szilárdot.

A Dénes Mária nevű nőről közölte a Kozma Szilárd, hogy a Medárda nevű leányát - ez a magánlevelekkel visszaélő, s mindenféle asztrológia tudást nélkülöző
Dénes Mária - ostoba és buta leánynak tartja: Youtube.

9.) A gyalázkodásokat jelenleg is folytatják, s ez a gyűlölködő Kozma Szilárd jelenleg azzal van elfoglalva, hogy az Interneten szürke szamárként
becézett Joó Violetta nevű trágár szájú nőt korban hozzá egy férfi nem megfelelőnek találta.

10.) Van egy blog, amin leírja egy idegen, hogy veszélyes a Kozma Szilárd. Ezek ellen-blogot indítottak, s ezek a "nem veszélyes" marketing
szöveget vetették be, úgy, hogy még azzal sincsenek tisztában, hogy a 'NEM' szó pontosan az ellenkezőjét generálja az informatikában is. Vagyis a
Kozma Szilárd veszélyes saját bevallása szerint is, aki obszcén is, s beteges hazudozó, s adóelkerülő, aki megtévesztette a testvéremet, s így jutott
anyagi bevételhez,- adózatlanul.

Testvérem több, mint százezer forintot adományozott a Kozma Szilárdnak, aki ebből ötezer forintot vallott be. Őrjöngött a Kozma Szilárd, hogy hol van
a testvérem következő pénzadománya, mert nem tudott enni adni a gyerekeinek, miközben a mérnöki állást nem fogadta el. S a Joó Violetta személyében
fizetett baby-sittert is alkalmazott, akivel elmondása szerint (Youtube) a fizetett gyerekfelvigyázás alatt létesített nemi kapcsolatot.

Számla nélkül, az extrém nagy összegű asztrológiai szolgáltatás-díjakat is megfizette a testvérem a Kozma Szilárd részére a pénzadományainak átutalásán túl.
Mint kiderült nem értenek ezek az asztrológiához, így megtévesztettek bennünket ezek a sarlatáni tanácsaikkal.

Kérem jelezzék, hogy mely hatáskörrel bíró jogorvoslati szervekhez fordulhatok panaszommal.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. április 20. 22:02 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kozma Szilárd és a Dénes Mária kéretlen leveleikkel zaklatnak.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy fenntartom és nyomatékosítom:

1.) Soha nem kaptunk: sem én, sem a testvérem számlákat, igazolásokat a Kozma Szilárdtól és a Dénes Máriától sem. Azaz, megnevezettek
adóelkerülő tevékenységet folytattak asztrológiai titkokat és személyiségi jogokat sértve.

2.) Szeretném, ha kivizsgálnák, hogy mi alapján fogadta el Kozma Szilárd a testvéremtől a nagyon nagy összegű pénzadományokat.
Testvéremet és engemet ezek steril vénleánynak neveznek.
Honnan tudnak ezek bármit az én családi állapotomról,- netán loptak adatokat a magyar Anyakönyvi Hivataltól?!
Az elmebetegező Joó Violetta engemet egy társkereső honlapra is felrakott kéretlenül, miután a nőszemély előadta a YouTube-on a kétes, sötét magánéletét.

3.) Egyetlen, YouTube-ra kirakott felvételen ez a Kozma Szilárd és ez a Joó Violetta a következő embereket gyalázzák:

1.) Csíkszeredai bírónő
2.) Csíkszeredai igazgatónő
3.) Volt feleség, aki szélhámos, mert a leánykori nevét használja.
4-6.) Saját leánygyerekeik, akiket lekurvázott a "fütyiző", csöcsöző, "fügyit a lyukba" megállapítást tevő Kozma Szilárd, metafizikai előadásán.
5.) Elhalálozott férfi: halottgyalázás.
6.) Politikai párt tagjai, akik az igazgatói székhez juttatták korrupt módon a felvételen gyalázott igazgatónőt, Csíkszeredában.
7.) Három személyt teljes névvel említenek, s közülük kettőt súlyos elmebetegséggel vádolnak.
8.) Csíkszerdai ügyvédek, mindenki csal a Kozma Szilárd szerint, aki saját maga nem adott számlát,
s testvéremtől, a steril vénleánytól hatalmas pénzadományokat fogadott el a Kozma Szilárd.
9.) Említ ez a Kozma Szilárd ismerősöket is a nyilvános hangfelvételen, s szabadkozik, hogy azoknak a neveit nem hozhatja nyilvánosságra.

Ez egyetlen hangfelvétel a rengeteg gyalázkodó nyilvánosságra hozott YouTube-ra felrakott hangfelvételük közül: Kozma-Joó páros.

A Kozma Szilárd nyilvánosan azzal is eldicsekedett, hogy berugta a szomszédja ajtaját, azaz vandálul rongált a Kozma Szilárd.
Állatkínzásról is dicsekedett.

Kozma Szilárd és Joó Violetta bizonyítékokat tüntettek el. Amikor kínossá váltak a több száz, sőt ezer feletti nézettségű rágalmaik, s Internetes zaklatásaik,
akkor azokat eltüntették a YouTube-ról és az asztrologosz honlapjukról is.

Szőnyi Tibor arról számolt be, hogy évekig nem vette le róla ígérete ellenére a becsületét sértő hangfelvételeket a Kozma, aki gecizte őt nyilvánosan.

Ez a Kozma Szilárd egy S. Zoltán nevű férfival zsidózott az asztrologosz honlapján, amikor Magyarországon szóltak a testvéremnek, hogy ne
küldjön a Kozma Szilárdnak több pénzadományt.

Engemet ez a Kozma Szilárd és Joó Violetta nyilvánosan közzé tett felvételeken, írásos anyagokban aláztak, rágalmaztak, személyiségi jogaimat sértették.

Testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kifontolásának megfelelően az elmebetegező Joó Violetta bankszámlájára is küldte az éhező Kozma gyerekeknek,
akiket szintén nyilvánosan gyalázott a Kozma Szilárd a nevetgélő Joó Violetta támogatását élvezve.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. április 17. 15:48
Tárgy: FELJELENTÉS _2.rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.com

Tisztelt Hivatal!

Kérem indítsanak kivizsgálást a Dénes Mária nevű nő ellen. Vajon miért nem adott számlát kérésemre, s Kozma Szilárd miért bujtotta fel a
a Dénes Máriát arra, hogy a számla átadása helyett a Dénes Mária fenyegessen engemet.

Dénes Mária hangfelvételt készített részemre, s jól megkérte az árát, miközben szakmai tudást nélkülözve ásítozik a hangfelvételen,
állandóan csöng a Dénes Mária telefonja is, s klienseivel példálózik asztrológiai titkokat sértve a Dénes Mária. Írásos anyagot nem bocsátott
rendelkezésemre a nőszemély. Jelenleg is a magyar asztrológusok 8 EFt (nyolcezer) forintért készítenek hangfelvételt.

Az ügy nem évült még el, kérem vizsgálják ki miért nem adtak számlát a megnevezettek.

Melléklet: 1 db csatolmány - banki igazolás.

A Kozma Szilárd YouTube felvételen dicsekedett el azzal, hogy a Dénes Mária nevű nőt arra uszította, hogy húzzon be nekem. S ezt követően
érkezett meg Dénes Mária fenyegetése a számla helyett. Kozma Szilárd nyilvánosan Dénes Máriát testi sértés elkövetésére bujtotta fel ellenem.

Kérem vizsgálják ki, hogy miért nem adott Kozma Szilárd és Dénes Mária az asztrológiai szolgáltatásaikról számlát. S vajon miért fogadott el
Galambos Esztertől nagyösszegű pénzadományokat a Kozma Szilárd?

Galambos Eszter jelezte, hogy a hamis tényállításokat tevő Kozma Szilárd kérésére a pénzadományai egy részét a Joó Violetta bankszámlájára utalta át.
Tehát: két bankszámlára is utalta a testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kérésének megfelelően.

A pénzadományokat a testvérem a Kozma Szilárd éhező gyerekeinek küldte, és visszaélt a Kozma Szilárd a Galambos Eszter naivságával.

Kozma Szilárd YouTube felvételeiből ez idáig egy kiszerkesztett videót készítettem el, ahol a Kozma Szilárd gyaláz egy csíkszeredai bírőnőt,
egy iskola igazgatónőt, s a volt feleségét is. Sőt a Kozma Szilárd a saját leánygyerekeit kurvázza a felvételen, és a férfi nemiszervet kukinak nevezi.
Kozma Szilárd ezen a felvételen a női mellekről is beszél, pontosabban a kurvának nevezett leányai bögyeiről, sőt halottgyalázásról is, valamint
a Medárda nevű leánya öngyilkossági terveiről. Ez egyetlen felvétel és több százat készítettek, ahol emberek méltóságát gyalázzák a Joó Violetta nőszeméllyel.

A hangfelvételen a Joó Violettával egyetemben a Kozma Szilárd skizofréniával, bipoláris elmebetegséggel vádol meg konkrét személyeket.

Senki nem tud védekezni a nyilvános YouTube felvételek ellen, amelyeken Csíkszereda hivatalnokait is rossz fényben tüntetik fel a Kozmáék.

Az elmebetegező Joó Violetta és Kozma Szilárd páros Csíkszereda jóhírnevét sértő hangfelvételeket rakott ki a YouTube-ra, számos alkalommal.

Testvéremet a Kozma Szilárd megfélemlítette: hamis tanúzás, zsarolás. Kérem szíveskedjenek az illetékes rendőrség elérhetőségét megküldeni számomra.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. március 30. 14:03 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Címzettek!

1. ) Feljelentést teszek Dénes Mária ellen, aki adóelkerülő tevékenységet folytatott irányomba, illetve az asztrológiai esküjét is megszegte.

Dénes Mária számlát, nyugtát, átvételi igazolást/elismervényt nem adott részemre az asztrológiai szolgáltatására vonatkozó pénzátutalásomról.

S amikor kértem az adóügyi bizonylatot a bankon keresztül teljesített pénzutalásomról, akkor a Dénes Mária megfenyegetett a román

rendőrséggel és ügyészséggel a Kozma Szilárd tanácsára: Youtube felvételen.

A Dénes Mária nevű nő honlapján - http://asztrologia.ro/index.php?what=opencat&id=18 - rajta voltak EUR-ban és HUF-ban is a tiszteletdíjaik,- korábban.

S bankszámla számok is szerepeltek a honlapján, s az egyikre a következő utalást teljesítettem a Dénes Mária asztrológiai szolgáltatása kapcsán:

KÖNYVELÉS DATUM K&H Bank TR. ÖSSZEGE TR. NEVE NARRATÍVÁK
2014.01.17 11.000 huf Devizaátutalás bankon kívül RO20OTPV260000569623RO01 DENES MARIA Ref. KH1401161C001338 Közl. - Eredeti összeg: 11 000 HUF

A bank a pénzutalásomról a hivatalos igazolást is rendelkezésemre bocsátotta, s ezen igazolást a jövő héten fogom átvenni az illetékes bankfiókban.

2.) Feljelentés teszek Kozma Szilárd ellen, aki testvérem - GALAMBOS ESZTER - részére nem adott számlát/nyugtát/igazolást az asztrológiai szolgáltatásairól.

Kozma Szilárd kicsalt a Galambos Esztertől több, mint egyszázezer forintot (100.000,- huf), amikor előadta Galambos Eszter felé, hogy a Kozma

gyerekek éheznek. A csíkszeredai TV-ben látható volt, hogy a Kozma Szilárd részére az önkormányzat mérnöki munkát ajánlott fel, amit a Kozma Szilárd

nem fogadott el. Viszont Galambos Esztertől elfogadott több, mint százezer forint adományt. Galambos Eszter az adományküldéseket Kozma Szilárd

bankszámlájára teljesítette. Galambos Eszter sérelmezte, hogy letörölte a Kozma Szilárd azon levelét, amelyben a Kozma Szilárd őrjöngött, hogy

hol van a Galambos Eszter adománya, mert nem tudott a gyerekeinek a Kozma Szilárd enni adni. Galambos Eszternek nyugtatgatnia kellett

a hisztérikus állapotba került Kozma Szilárdot, hogy hamarosan érkezik az újabb pénzadománya a bankon keresztül a Kozma Szilárd részére.

Kozma Szilárd később Youtube felvételen előadta, hogy hard-pornót nézegettek a leánygyerekei a paplan alatt, s ekkor szembesült Galambos Eszter

azzal, hogy a pénzadományait extrém magas Internet számlák kiegyenlítésére költötte el a Kozma Szilárd. Galambos Eszter kijelentette, hogy

nem azért küldte az adományokat, hogy azokat a Kozma leányok hard-pornó nézegetésére használják fel.

Galambos Eszter átadta részemre Kozma Szilárd magánelemzését, s a Kozma Szilárd fröcsög a hangfelvételen, s gyalázkodik obszcén stílusban.

3.) Feljelentést teszek Joó Violetta ellen, aki nyilvánosan elmebetegezett. Ez a nő az asztrológiai szolgáltatásainak a díjait EUR-ban hirdette honlapján.

Feljelentem Joó Violettát becsületem és jóhírnevem megsértése miatt. Az asztrologosz portálon is a Joó Violetta nyilvánosan gyaláz.

Megjegyzés: Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármester urat korrupció vádjával, s csalással gyanúsította a Youtube felvételein. A Medárda leánya - akit

a Kozma Szilárd Youtube felvételen "kurvázott" - előadta a Youtube-on, hogy a csíkszeredai iskolában a pincében gombát termesztenek illegálisan,

s egyéb iskolai csalásokról is beszámolt a nyilvánosság előtt. Ezen Youtube felvételeket eltüntették, de én lementettem ezeket, s hamarosan az Önök

rendelkezésére fogom bocsátani az összes Youtube felvételt.

Ezen Youtube felvételeket többszáz (!) ember látta, amelyeken több, mint száz embert zaklatott az évek során a Kozma Szilárd és a Joó Violetta.

Erről a trágár szájú Joó Violettáról még azt sem tudni, hogy rendelkezik e vajon asztrológiai tanulmányairól bármiféle bizonyítvánnyal.

Youtube felvételen beszámolt arról a Kozma Szilárd, hogy gyerek-elhelyezési perben előálltak azzal, hogy a gyerek bugyija büdős, mert a volt felesége

azt nem tartotta rendben, s eközben a Youtube-on mutogatták a Joó Violetta konyharuháját, ami feketélett a kosztól.

Kozma Szilárd az asztrologosz portálján "gecizett" egy Szőnyi Tibor nevű vajdasági férfit, s ezen geciző irományait a Kozma Szilárd eltüntette a honlapról.

Szőnyi Tibor beszámolt arról, hogy a Kozma Szilárd olyan, mint a szélkakas: hazudik, rágalmaz, s verbálisan bántalmaz, zaklat embereket.

Kérem feljelentéseim kivizsgálását. Szükség esetén a rendőrséghez fordulok.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 18:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ebben a sátáni észnek és a bűzlően rohadt szívnek egy újabb vívmánya ötlik azonnal a szemünkbe:

Miután Gonda Géza álnév alól Galambos Adrienn le "szürke szamarazta" Violát, most azzal áll elő, hogy Viola már "az egész interneten" "el van híresülve", mint "szürke szamár"!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 18:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. május 18. 10:39
Tárgy: FELJELENTÉS _6. rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.comTisztelt Hivatal, kérem postafordultával küldjék meg a hatáskörrel rendelkező román hivatalok elérhetőségeit: rendőrség és adóhatóság.

18.) Kiegészítés:

A Kozma Szilárd először azon őrjöngött, hogy a Kozma Medárdának nem tudott enni adni, majd azon őrjöngtek, hogy a cselekvőképes
Kozma Medárda húst eszik. Szente Tamás szüleit is gyalázták a Youtube-ra kirakott hangfelvételeiken a Kozma Szilárd és a Joó Violetta.
Szente Tamás szülei tiszteletben álló hivatalnokok Csíkszeredában.

A Kozmáék Szente Tamást az édesapjával egyetemben pszichopatázták. Az eszelős Kozma Szilárd kijelentette az egyik Youtube felvételén,
hogy a Kozma Medárda férje a Szente Tamás, akit hónapokig pszichopatáztak nyilvánosan: Youtube.

Kozma Szilárd előadta, hogy Szente Tamás édesapja a WC-be lógatta a gyereke fejét.

A testvéremtől több, mint százezer forint pénzadományt fogadott el a lakást és földeket egykeként öröklő Kozma Szilárd, aki számlakéréskor
testi sértést helyezett ellenem kilátásba. Dénes Máriától és Kozma Szilárdtól nem kaptunk számlákat, de fenyegetéseket kaptunk tőlük.
A pszichopatázó Kozma Szilárd az önkormányzat által felkínált munkát nem fogadta el: csíkszeredai TV felvétel.

Úgy fogadtak el a testvéremtől adományt, hogy volt egy felhívás az egyik Youtube felvételük alatt, hogy további adományokat várnak a Kozmáék.
A testvérem pénzadományait letagadták: Youtube. Ez a Kozma Szilárd további pénzadományokat is elfogadott volna a testvéremtől.

A geciző Kozma Szilárd nem emlékszik az S. Zoltán nevű férfira, akivel zsidóztak, pedig szintén Youtube felvételén teljes névvel gyalázta a férfit.

S azzal is eldicsekedett a Kozma Szilárd, hogy a Joó Violetta szülei is támogatják a családot. Az adományokról átvételi elismervényt nem kapott a
testvérem, aki jelezte, hogy mélységesen elítéli a Kozma Szilárdot azért, mert magánszemélyek levelezéseivel és személyes adataival visszaéltek,
valamint védekezni képtelen embereket rágalmaz a Youtube-on a Dénes Mária és Joó Violetta segítségével.

- NAIH, s GDPR: Európai Unió területén adatvédelmi rendelet.

Nyilvános felvételeken, és írásos anyagokban sértette meg a családom becsületét a Kozma Szilárd és Joó Violetta.

19.) Tájékoztatom Önöket arról is, hogy a Kozma Szilárd előadta Youtube felvételen, hogy ütlegelték (!) a gyerekeiket, akik kiváncsiskodtak, amikor
a Kozma Szilárd és az elmebetegező Joó Violetta szexuális életet éltek az egyik szobában, miközben a gyerekek is jelen voltak.

20.) Az egyik hangfelvételen rajta van, hogy kiabált osztályfőnöki órán a Kozma Szilárd, emiatt az egyik szülő felajánlotta a Kozma Szilárdnak, hogy kifizeti
helyette az iskolának befizetendő pénzösszegeket, csak ne cirkuszoljon a Kozma Szilárd.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. május 17. 15:45 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Kérem adják meg a csíkszeredai rendőrség és adóhatóság elérhetőségeit.

Kérem hallgassák a Youtube felvételeket! Habár a Kozma Szilárd eltüntette a bizonyítékokat.

11.) Kozma Szilárd a saját anyját "kurva öregasszonynak" nevezte a Youtube hangfelvételén. Medárda nevű leánya gyerekének az apját pszichopatázta

a szürke szamárként elhíresült Joó Violettával egyetemben.

Joó Violetta beszámolt a Youtube-on arról, hogy tengett-lengett évekig céltalanul, s nem dolgozott.

12.) Kozma Szilárd kettő zabi-gyerekéről is beszélt a Youtube-on: egy fiú s egy lány, akikért semmiféle felelősséget nem vállalt fel.

13.) Kozma Szilárd elfogadta a testvérem több, mint százezer forint adományát (amit először teljes mértékben tagadtak!), s ezt követően

az anyjától örökölt lakásról, földekről dicsekedett a Youtube-on. Kozma Szilárd a lakást, és a földeket egykeként örökölte.

S vajon miért fogadta el a testvérem pénzadományait, ha örökölt a Kozma Szilárd.

Ez a moslék-szájú Kozma Szilárd úgy örökölt, hogy nem kellett ennek a Kozma Szilárdnak más testvérrel megosztani az örökséget.

Gondolom illetékmentességet is kért a Kozma, miközben adományokat fogadott el egyedülálló, nehézségekkel küszködő nőtől, aki keményen dolgozott.

Miért nem osztotta szét a steril vénleányozó - EGYKE - Kozma Szilárd az örökségét tíz nagycsaládos között?!

14.) Kozma Szilárd arról is beszélt a Youtube-on, hogy a Joó Violetta szülei külföldön (Németországban) keresik a pénzt, s támogatják őket.

15.) Kozma Szilárd a Youtube-on arról számolt be, hogy a kurva leányai dobpergést imitálva dobálták a bögyeiket, s erről készített felvételeket feltöltötték
az Internetre. Megszámlálhatatlan obszcén s pejoratív minősítést használt a Kozma Szilárd vadidegen magánszemélyekre az évek során.

16.) Az adományok elfogadásának adminisztrálására léteznek hatályos jogszabályok, s a törvényi előírásoknak megfelelően kell kezelni az adományokat.

17.) A Kozma Szilárd előadta, hogy a magas keresetű Villőnek az Eszterhez hasonlóan a havi jövedelmének egy részét oda kellene adnia a Kozma Szilárdnak.

18.) Medárda nevű leányát a Kozma Szilárd - a Joó Violetta s Dénes Mária nevű nőkkel összefogva - verbálisan bántalmazta a Youtube felvételeken.

Őrjöngek, hogy a nagykorú cselekvőképes Kozma Medárda húst eszik, s borítékolni lehetett, hogy a fiatalembertől elmarják a leányt.

Üdvözlettel Galambos Adrienn

2018. május 16. 12:38 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy első levelüket nem kaptam meg, amelyre a második levelükben hivatkoztak.

Kozma Szilárd Polt Péter legfőbb ügyészt akarja bevonni az ügybe.

Kérem nevezzék meg a hatáskörrel bíró hatóságokat, s jogorvoslati szerveket a jogorvoslati jogaimra hivatkozással.

Összefoglalás:

1.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Adóelkerülő tevékenységet folytattak, azaz asztrológiai szolgáltatásaikról számlákat nem állítottak ki részünkre.
Számlakéréskor megfenyegettek, sőt nyilvánosan testi sértést helyezett irányomba ez a Kozma Szilárd kilátásba.

2.) Kozma Szilárd és Dénes Mária: Asztrológiai titkokat sértettek és visszaéltek személyes adatokkal asztrológiai szolgáltatás írásban történő megrendelését követően. Dénes Mária azt hazudta, hogy letörölte levelezésünket, miközben a csaló Dénes Mária visszaélt a személyes adataimmal és információkkal.

Kozma Szilárd és Dénes Mária nem értenek az asztrológiához, azaz semmiféle tárgyi tudással nem rendelkeznek, így megtévesztenek embereket.
Mindkettőnek be kellene iratkoznia Takács Tiborhoz, akitől megtanulhatnák az asztrológia szabályait, mivel a szabályrendszer ismeretének
a teljes körű hiányában asztrologizálnak. Dénes Mária elfogult az asztológiai szabályokat nem ismerő Kozma Szilárd volt tanítvanyaként.

3.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával több száz embert zaklatott az Interneten.

4.) Kozma Szilárd Joó Violetta támogatásával a csíkszeredai polgármestert, iskola igazgatót, óvoda igazgatót korruptnak nevezte, s
a csíkszeredai bírót, s ügyvédeket szélhámosnak, s egy csíkszeredai hivatalnokot pszichopatának. A csíkszeredai iskolában csalásokról számoltak be.
A csíkszeredai politikai pártot, s intézmények vezetőit is visszaélésekkel, s korrupcióval gyanúsították meg, ... stb.

5.) Kozma Szilárd saját leánygyerekeit kurvázta a Youtube-ra kirakott hangfelvételeken, akik a paplan alatt - közlése szerint - hard-pornót nézegettek.
Egyik leánya öngyilkossági terveiről is beszámolt a Kozma Szilárd. Beszámoltak ezek arról is, hogy a Kozma leányok kurvás táncot lejtettek, s a
prostis táncukról feltöltötték a Facebook-ra a felvételeket, ahol az éktelen nagy bögyeiket is riszálták. Hallgassák meg miket mondott ez a Kozma Szilárd!

6.) Testvéremtől több, mint százezer forintot csalt ki a Kozma Szilárd, aki előadta, hogy a gyerekei éheznek, miközben a jól nevelt Kozma leányok
hard-pornót nézegettek, s repülőgéppel utazgatott a trágár szájú Joó Violetta Magyarországra, s ez a Kozma Szilárd nem fogadta el a mérnöki állást.
Ez a Joó Violetta Youtube felvételen számolt be arról, hogy kocsmázott, és falta a férfiakat, ... stb.

7.) Egy Villő nevű nőről a Youtube felvételén jelentette ki a Kozma, hogy odaadhatná Kozma Szilárdnak a Villő a magas havi fizetésének egy részét.
Testvéremtől is elvett ez a Kozma több, mint százezer forintot, s ha nem látják kivülállók, hogy miként hálózta be a testvéremet a Kozma Szilárd,
akkor milliós pénzadományokat fogadott volna el a testvéremtől ez a Kozma, habár tudomása volt arról, hogy testvérem kisjövedelmű, s albérletben él.

8.) Kozma Szilárd gecizett, zsidózott, kurvázott, hülyézett, barmozott, elmebetegezett, pszichopatázott, s promiszkuitással vádolt meg nyilvánosan több tucat
magánszemélyt. S eldicsekedett azzal is, hogy berúgta a szomszédja ajtaját és bántalmazta a család háziállatát, egy a kismacskát. Saját gyereke bugyogójáról tényállításokat tett bírósági perben, ami állítása szerint bűzlött. Youtube felvételen, karácsony szent napján misztériumot sértő durva zene kíséretében tombolt lufikkal díszitve a fát, ami ez által elvesztette a karácsonyfa szimbolikus jelentéstartalmát.

Közben beszámoltak arról is, hogy a Joó Violetta a gyerekekre rákényszerítette a megromlott tejberizst, amitől a gyerekek hánytak.
Gonosz mostoházás is elhangzott Joó Violetta felé a Kozma leányok részéről. Youtube felvételen többször is előadták, hogy Joó Violetta el akarta hagyni a
Kozma Szilárdot.

A Dénes Mária nevű nőről közölte a Kozma Szilárd, hogy a Medárda nevű leányát - ez a magánlevelekkel visszaélő, s mindenféle asztrológia tudást nélkülöző
Dénes Mária - ostoba és buta leánynak tartja: Youtube.

9.) A gyalázkodásokat jelenleg is folytatják, s ez a gyűlölködő Kozma Szilárd jelenleg azzal van elfoglalva, hogy az Interneten szürke szamárként
becézett Joó Violetta nevű trágár szájú nőt korban hozzá egy férfi nem megfelelőnek találta.

10.) Van egy blog, amin leírja egy idegen, hogy veszélyes a Kozma Szilárd. Ezek ellen-blogot indítottak, s ezek a "nem veszélyes" marketing
szöveget vetették be, úgy, hogy még azzal sincsenek tisztában, hogy a 'NEM' szó pontosan az ellenkezőjét generálja az informatikában is. Vagyis a
Kozma Szilárd veszélyes saját bevallása szerint is, aki obszcén is, s beteges hazudozó, s adóelkerülő, aki megtévesztette a testvéremet, s így jutott
anyagi bevételhez,- adózatlanul.

Testvérem több, mint százezer forintot adományozott a Kozma Szilárdnak, aki ebből ötezer forintot vallott be. Őrjöngött a Kozma Szilárd, hogy hol van
a testvérem következő pénzadománya, mert nem tudott enni adni a gyerekeinek, miközben a mérnöki állást nem fogadta el. S a Joó Violetta személyében
fizetett baby-sittert is alkalmazott, akivel elmondása szerint (Youtube) a fizetett gyerekfelvigyázás alatt létesített nemi kapcsolatot.

Számla nélkül, az extrém nagy összegű asztrológiai szolgáltatás-díjakat is megfizette a testvérem a Kozma Szilárd részére a pénzadományainak átutalásán túl.
Mint kiderült nem értenek ezek az asztrológiához, így megtévesztettek bennünket ezek a sarlatáni tanácsaikkal.

Kérem jelezzék, hogy mely hatáskörrel bíró jogorvoslati szervekhez fordulhatok panaszommal.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. április 20. 22:02 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Hivatal!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kozma Szilárd és a Dénes Mária kéretlen leveleikkel zaklatnak.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy fenntartom és nyomatékosítom:

1.) Soha nem kaptunk: sem én, sem a testvérem számlákat, igazolásokat a Kozma Szilárdtól és a Dénes Máriától sem. Azaz, megnevezettek
adóelkerülő tevékenységet folytattak asztrológiai titkokat és személyiségi jogokat sértve.

2.) Szeretném, ha kivizsgálnák, hogy mi alapján fogadta el Kozma Szilárd a testvéremtől a nagyon nagy összegű pénzadományokat.
Testvéremet és engemet ezek steril vénleánynak neveznek.
Honnan tudnak ezek bármit az én családi állapotomról,- netán loptak adatokat a magyar Anyakönyvi Hivataltól?!
Az elmebetegező Joó Violetta engemet egy társkereső honlapra is felrakott kéretlenül, miután a nőszemély előadta a YouTube-on a kétes, sötét magánéletét.

3.) Egyetlen, YouTube-ra kirakott felvételen ez a Kozma Szilárd és ez a Joó Violetta a következő embereket gyalázzák:

1.) Csíkszeredai bírónő
2.) Csíkszeredai igazgatónő
3.) Volt feleség, aki szélhámos, mert a leánykori nevét használja.
4-6.) Saját leánygyerekeik, akiket lekurvázott a "fütyiző", csöcsöző, "fügyit a lyukba" megállapítást tevő Kozma Szilárd, metafizikai előadásán.
5.) Elhalálozott férfi: halottgyalázás.
6.) Politikai párt tagjai, akik az igazgatói székhez juttatták korrupt módon a felvételen gyalázott igazgatónőt, Csíkszeredában.
7.) Három személyt teljes névvel említenek, s közülük kettőt súlyos elmebetegséggel vádolnak.
8.) Csíkszerdai ügyvédek, mindenki csal a Kozma Szilárd szerint, aki saját maga nem adott számlát,
s testvéremtől, a steril vénleánytól hatalmas pénzadományokat fogadott el a Kozma Szilárd.
9.) Említ ez a Kozma Szilárd ismerősöket is a nyilvános hangfelvételen, s szabadkozik, hogy azoknak a neveit nem hozhatja nyilvánosságra.

Ez egyetlen hangfelvétel a rengeteg gyalázkodó nyilvánosságra hozott YouTube-ra felrakott hangfelvételük közül: Kozma-Joó páros.

A Kozma Szilárd nyilvánosan azzal is eldicsekedett, hogy berugta a szomszédja ajtaját, azaz vandálul rongált a Kozma Szilárd.
Állatkínzásról is dicsekedett.

Kozma Szilárd és Joó Violetta bizonyítékokat tüntettek el. Amikor kínossá váltak a több száz, sőt ezer feletti nézettségű rágalmaik, s Internetes zaklatásaik,
akkor azokat eltüntették a YouTube-ról és az asztrologosz honlapjukról is.

Szőnyi Tibor arról számolt be, hogy évekig nem vette le róla ígérete ellenére a becsületét sértő hangfelvételeket a Kozma, aki gecizte őt nyilvánosan.

Ez a Kozma Szilárd egy S. Zoltán nevű férfival zsidózott az asztrologosz honlapján, amikor Magyarországon szóltak a testvéremnek, hogy ne
küldjön a Kozma Szilárdnak több pénzadományt.

Engemet ez a Kozma Szilárd és Joó Violetta nyilvánosan közzé tett felvételeken, írásos anyagokban aláztak, rágalmaztak, személyiségi jogaimat sértették.

Testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kifontolásának megfelelően az elmebetegező Joó Violetta bankszámlájára is küldte az éhező Kozma gyerekeknek,
akiket szintén nyilvánosan gyalázott a Kozma Szilárd a nevetgélő Joó Violetta támogatását élvezve.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Dátum: 2018. április 17. 15:48
Tárgy: FELJELENTÉS _2.rész: Kozma Szilárd, Joó Violetta és Dénes Mária Csíkszeredában tevékenykedő asztrológusok ellen. _ANAF részére is.
Címzett: Consiliul Județean Harghita/Hargita Megye Tanácsa <info@hargitamegye.ro>, varoshaza@szereda.ro, primaria@miercureaciuc.ro, denesmaria73@gmail.com

Tisztelt Hivatal!

Kérem indítsanak kivizsgálást a Dénes Mária nevű nő ellen. Vajon miért nem adott számlát kérésemre, s Kozma Szilárd miért bujtotta fel a
a Dénes Máriát arra, hogy a számla átadása helyett a Dénes Mária fenyegessen engemet.

Dénes Mária hangfelvételt készített részemre, s jól megkérte az árát, miközben szakmai tudást nélkülözve ásítozik a hangfelvételen,
állandóan csöng a Dénes Mária telefonja is, s klienseivel példálózik asztrológiai titkokat sértve a Dénes Mária. Írásos anyagot nem bocsátott
rendelkezésemre a nőszemély. Jelenleg is a magyar asztrológusok 8 EFt (nyolcezer) forintért készítenek hangfelvételt.

Az ügy nem évült még el, kérem vizsgálják ki miért nem adtak számlát a megnevezettek.

Melléklet: 1 db csatolmány - banki igazolás.

A Kozma Szilárd YouTube felvételen dicsekedett el azzal, hogy a Dénes Mária nevű nőt arra uszította, hogy húzzon be nekem. S ezt követően
érkezett meg Dénes Mária fenyegetése a számla helyett. Kozma Szilárd nyilvánosan Dénes Máriát testi sértés elkövetésére bujtotta fel ellenem.

Kérem vizsgálják ki, hogy miért nem adott Kozma Szilárd és Dénes Mária az asztrológiai szolgáltatásaikról számlát. S vajon miért fogadott el
Galambos Esztertől nagyösszegű pénzadományokat a Kozma Szilárd?

Galambos Eszter jelezte, hogy a hamis tényállításokat tevő Kozma Szilárd kérésére a pénzadományai egy részét a Joó Violetta bankszámlájára utalta át.
Tehát: két bankszámlára is utalta a testvérem a pénzadományokat a Kozma Szilárd kérésének megfelelően.

A pénzadományokat a testvérem a Kozma Szilárd éhező gyerekeinek küldte, és visszaélt a Kozma Szilárd a Galambos Eszter naivságával.

Kozma Szilárd YouTube felvételeiből ez idáig egy kiszerkesztett videót készítettem el, ahol a Kozma Szilárd gyaláz egy csíkszeredai bírőnőt,
egy iskola igazgatónőt, s a volt feleségét is. Sőt a Kozma Szilárd a saját leánygyerekeit kurvázza a felvételen, és a férfi nemiszervet kukinak nevezi.
Kozma Szilárd ezen a felvételen a női mellekről is beszél, pontosabban a kurvának nevezett leányai bögyeiről, sőt halottgyalázásról is, valamint
a Medárda nevű leánya öngyilkossági terveiről. Ez egyetlen felvétel és több százat készítettek, ahol emberek méltóságát gyalázzák a Joó Violetta nőszeméllyel.

A hangfelvételen a Joó Violettával egyetemben a Kozma Szilárd skizofréniával, bipoláris elmebetegséggel vádol meg konkrét személyeket.

Senki nem tud védekezni a nyilvános YouTube felvételek ellen, amelyeken Csíkszereda hivatalnokait is rossz fényben tüntetik fel a Kozmáék.

Az elmebetegező Joó Violetta és Kozma Szilárd páros Csíkszereda jóhírnevét sértő hangfelvételeket rakott ki a YouTube-ra, számos alkalommal.

Testvéremet a Kozma Szilárd megfélemlítette: hamis tanúzás, zsarolás. Kérem szíveskedjenek az illetékes rendőrség elérhetőségét megküldeni számomra.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

2018. március 30. 14:03 Adrienn Galambos írta, <fiok.gamagan@gmail.com>:


Tisztelt Címzettek!

1. ) Feljelentést teszek Dénes Mária ellen, aki adóelkerülő tevékenységet folytatott irányomba, illetve az asztrológiai esküjét is megszegte.

Dénes Mária számlát, nyugtát, átvételi igazolást/elismervényt nem adott részemre az asztrológiai szolgáltatására vonatkozó pénzátutalásomról.

S amikor kértem az adóügyi bizonylatot a bankon keresztül teljesített pénzutalásomról, akkor a Dénes Mária megfenyegetett a román

rendőrséggel és ügyészséggel a Kozma Szilárd tanácsára: Youtube felvételen.

A Dénes Mária nevű nő honlapján - http://asztrologia.ro/index.php?what=opencat&id=18 - rajta voltak EUR-ban és HUF-ban is a tiszteletdíjaik,- korábban.

S bankszámla számok is szerepeltek a honlapján, s az egyikre a következő utalást teljesítettem a Dénes Mária asztrológiai szolgáltatása kapcsán:

KÖNYVELÉS DATUM K&H Bank TR. ÖSSZEGE TR. NEVE NARRATÍVÁK
2014.01.17 11.000 huf Devizaátutalás bankon kívül RO20OTPV260000569623RO01 DENES MARIA Ref. KH1401161C001338 Közl. - Eredeti összeg: 11 000 HUF

A bank a pénzutalásomról a hivatalos igazolást is rendelkezésemre bocsátotta, s ezen igazolást a jövő héten fogom átvenni az illetékes bankfiókban.

2.) Feljelentés teszek Kozma Szilárd ellen, aki testvérem - GALAMBOS ESZTER - részére nem adott számlát/nyugtát/igazolást az asztrológiai szolgáltatásairól.

Kozma Szilárd kicsalt a Galambos Esztertől több, mint egyszázezer forintot (100.000,- huf), amikor előadta Galambos Eszter felé, hogy a Kozma

gyerekek éheznek. A csíkszeredai TV-ben látható volt, hogy a Kozma Szilárd részére az önkormányzat mérnöki munkát ajánlott fel, amit a Kozma Szilárd

nem fogadott el. Viszont Galambos Esztertől elfogadott több, mint százezer forint adományt. Galambos Eszter az adományküldéseket Kozma Szilárd

bankszámlájára teljesítette. Galambos Eszter sérelmezte, hogy letörölte a Kozma Szilárd azon levelét, amelyben a Kozma Szilárd őrjöngött, hogy

hol van a Galambos Eszter adománya, mert nem tudott a gyerekeinek a Kozma Szilárd enni adni. Galambos Eszternek nyugtatgatnia kellett

a hisztérikus állapotba került Kozma Szilárdot, hogy hamarosan érkezik az újabb pénzadománya a bankon keresztül a Kozma Szilárd részére.

Kozma Szilárd később Youtube felvételen előadta, hogy hard-pornót nézegettek a leánygyerekei a paplan alatt, s ekkor szembesült Galambos Eszter

azzal, hogy a pénzadományait extrém magas Internet számlák kiegyenlítésére költötte el a Kozma Szilárd. Galambos Eszter kijelentette, hogy

nem azért küldte az adományokat, hogy azokat a Kozma leányok hard-pornó nézegetésére használják fel.

Galambos Eszter átadta részemre Kozma Szilárd magánelemzését, s a Kozma Szilárd fröcsög a hangfelvételen, s gyalázkodik obszcén stílusban.

3.) Feljelentést teszek Joó Violetta ellen, aki nyilvánosan elmebetegezett. Ez a nő az asztrológiai szolgáltatásainak a díjait EUR-ban hirdette honlapján.

Feljelentem Joó Violettát becsületem és jóhírnevem megsértése miatt. Az asztrologosz portálon is a Joó Violetta nyilvánosan gyaláz.

Megjegyzés: Kozma Szilárd a csíkszeredai polgármester urat korrupció vádjával, s csalással gyanúsította a Youtube felvételein. A Medárda leánya - akit

a Kozma Szilárd Youtube felvételen "kurvázott" - előadta a Youtube-on, hogy a csíkszeredai iskolában a pincében gombát termesztenek illegálisan,

s egyéb iskolai csalásokról is beszámolt a nyilvánosság előtt. Ezen Youtube felvételeket eltüntették, de én lementettem ezeket, s hamarosan az Önök

rendelkezésére fogom bocsátani az összes Youtube felvételt.

Ezen Youtube felvételeket többszáz (!) ember látta, amelyeken több, mint száz embert zaklatott az évek során a Kozma Szilárd és a Joó Violetta.

Erről a trágár szájú Joó Violettáról még azt sem tudni, hogy rendelkezik e vajon asztrológiai tanulmányairól bármiféle bizonyítvánnyal.

Youtube felvételen beszámolt arról a Kozma Szilárd, hogy gyerek-elhelyezési perben előálltak azzal, hogy a gyerek bugyija büdős, mert a volt felesége

azt nem tartotta rendben, s eközben a Youtube-on mutogatták a Joó Violetta konyharuháját, ami feketélett a kosztól.

Kozma Szilárd az asztrologosz portálján "gecizett" egy Szőnyi Tibor nevű vajdasági férfit, s ezen geciző irományait a Kozma Szilárd eltüntette a honlapról.

Szőnyi Tibor beszámolt arról, hogy a Kozma Szilárd olyan, mint a szélkakas: hazudik, rágalmaz, s verbálisan bántalmaz, zaklat embereket.

Kérem feljelentéseim kivizsgálását. Szükség esetén a rendőrséghez fordulok.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.20. 18:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A vajdasági Szőnyi Tibor, akire Adrika hivatkozik, nem rég biztosított arról, hogy szükség esetén tanúskodni fog a Bíróságon, eme erkölcs-csőszködő Budapesti honlány intrikáló üzelmeiről.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.02. 18:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Adriennek sikerült a 10-ik feljelentésében egy önmagában majdhogynem tökéletes zártrendszerű, a tiszta kristályhoz üveg-ékszert létrehoznia, aminek minden részlete passzol a többihez és a nagy egészhez, és az egésznek nem is az a baja, hogy olyan nevetségesen kicsinyes vádakat vagdos a fejemhez - fejünkhöz -, amiken az olvasók nagy többsége (Így a hozzászólók is, és még a 20 évet be sem töltött Medárda lányom is), csak nevetni tud. Hanem az, hogy minden részletében, és így az egész mivoltában is, teljesen, de teljesen hazug, ami a legtöbb esetben egyszerűen, általa kieszelt aljas rágalmakon és reálisnak tűnő, eszement fantazmagóriákon alapszik, és a maradék esetben az általa eleve rossz hiszeműséggel nézett - hallgatott videóinkon elmondottaknak az elképesztő elferdítésén és kicsavarásán, át-értelmezésén. Hogy az ok - okozat sorrendiség megfordításokon és a szintén az elemi logikának és így a gyakorlati valóságnak teljesen ellentmondó idő-sorrendiség megfordításán!

-Így, ezen az áron, alkotott tehát Galambos Adrienn egy hatalmasan nevetséges vétkekkel telt "vádemelő iratot" ellenünk, de főként ellenem, és én, és mi, aki tudjuk az általa kicsavart és nyakatekert és át-értelmezett, vagyis, ordenáré hazugsággá változtatott eseményeknek (Lásd a macska történetét, vagy a családi szex en grouoo - okat, a hard-pornó csoportos nézegetését és az ebből előállt számlákat, amiket ugyebár a szegény testvérének a pénzéből fizettem mind ki, és amiből még nyaraltunk is, és amiből még Viola repülőzött és kocsmázott is,) a gyakorlati megtörténését csak nézzük hogy honnan telt ennek a kelekótyának ennyi hazugságra, miközben a "be nem avatottak" :lol: , tehát az ex-oterikusok, csak azt látják, hogy milyen kicsinyes dolgokba kötött bele, és hogy egyáltalán hogyan képzeli, hogy ezeket a vádakat valahol valaki még komolyan is veszi? Pedig mondom, hogy nem az a baj velük, hogy kicsinyesek és pitiánerek és szart érőek, hanem, az, hogy egytől egyig valótlanok!


A kérdés tehát, ami fenn marad, az, hogy amennyiben valósak is lennének, miért csinálja?

A válasz roppant egyszerű: BOSSZÚBÓL, AMIÉRT VALAMIKOR NAGYON RÉGEN EL MERÉSZELTEM UTASÍTANI AZ Ő HOROSZKÓP-RENDELÉSI IGÉNYÉT"

És most tessék figyelni: Ráadásul nem is azzal az indokkal utasítottam el, hogy ismerem az erkölcsi alapállását és az aljasul kötözködő ronda szokásait a testvérétől, Galambos Esztertől, hanem azzal, hogy olyan fajta horoszkópot (Egy éves előrejelzést!), amilyet ő igényelt, én nem készítek!

Hogyha van tehát valamilyen bűnöm ebben a pokoli cirkuszban, amit nekem ez az ember rendezett, akkor az az, hogy nem voltam vele szemben becsületes. Vagyis, azért, mert meg akartam kímélni a testvérét attól, hogy rá támadjon, amiért az engem korábban felvilágosított az Iker testvére veszélyesen kiállhatatlan természetéről, csak azt írtam meg neki, ami tény és való a mai napig, ti., hogy én nem írok egy éves előrejelzéseket, vagyis, hogy nem jósolok, mert az szerintem szélhámosság. DE ez nem volt még a teljes igazság! Lehetséges tehát, hogy halálomig és azon túl is egy ezoterikus talány marad a számomra az, hogy vétettem-e, amiért nem mondtam meg neki a teljes igazságot, annak az érdekében, hogy ez által kíméljem meg az ikertestvérét, még egy olyan gyalázatos támadás-sorozattól, amelytől lám, így sem sikerült megkímélnem?????????????!!!!!!!!!!! :oops:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO