ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 06:33

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Az astrologos fórum házi szabályai

Kedves Asztrologosz -látogatók, ismerős barátaink és egyelőre számunkra még ismeretlen ismerőseink!

A társaim (Maresz, Berci, és Viola) által is elfogadott és alább közölt asztrológusi hitvallásunknak megfelelően, amit mi komolyan veszünk, téged is arra kérünk, hogy te is tisztelj meg a bizalmaddal és jóindulatoddal. Ha véletlenül mégis úgy vélnéd, hogy – Abban az esetben, ha nem nick-névvel és nem hiányzó adatokkal regisztráltál (Ami egyébként lehetséges…, tehát jogod van álnévvel is a folyó vitákhoz hozza szólni), és tehát amennyiben nem álnévvel szólsz hozza (Hiszen abban az esetben, ha te nem vállalod a kérdéseidért és-vagy válaszaidért a személyes felelősséget, beláthatod, hogy mindaz, amiről e szabályzatban szó van értelmetlenné válik automatikusan)! - a személyedet sértő, vagy felületes, illetve az általad éppen ismert asztrológiai - metafizikai szemlélet szerint téves, választ - válaszokat kapnál volna, fontold meg és ne élj (vissza!) azonnal, a nyílt fórum által biztosított szemrehányási, megsértődési "lehetőséggel". Hidd el - kérünk szépen! -, hogy minket is a lehető legjobb szándék és maximális segítőkészség vezérel, úgy a magánpraxisunkban, mint ezen a fórumon kifejtett tevékenységünkben, amiként azt a spirituális fejlődés egyetemes törvénye (Lásd: Az Egyetemes Törvények, 8) meg is követeli tőlünk.
És nem csak az egymás személyét, hanem mindenkinek, aki hozzánk fordul a kérdésével – kérésével, igyekszünk a személyiségét, erkölcsi és öntudati integritását, maximálisan tiszteletben tartani (- De legalábbis nagyon törekszünk azt tiszteletben tartani), a Teremtés (Mágia és a személyi tudat zavartalansága – 1.), a Fejlődés (8) és a Megváltás (1O.) egyetemes törvények szellemében. Ám ugyanakkor, az is lehetségessé válhat, hogy éppen a Szeretet és a nyitottság - avagy: a szabad és zavartalan információ-áramoltatás szükségének az egyetemes törvénye szellemében, néha szükség legyen arra, hogy valamelyik – a szabadelvűség és a szólásszabadság elvét és szellemét tévesen, illetve önkényesen értelmező (ál-liberális) hozzászólóval szemben szigorúbbak és határozottabban kelljen fellépnünk. Sajnos, ez is megtörténhet, amiként a múltban is megtörtént, hiszen természetes az, pl., hogy valaki, egyébként a horoszkópjából is kiolvasható karmikus determinációja szerint ítélkezik. Vagyis az, hogy valakinek az ítélkező – liberális – humanista, vagy vallásosan dogmatikus véleményeken és nézeteken alapuló – világ- és életlátása, és az ennek megfelelő hozzászólása egyelőre még, ellentétes az általunk rég óta ismert és használt egyetemes törvényeknek, valamint a megváltásnak – a tényleges boldogulásnak a logikájával.
Vagy, hogy esetleg azt látjuk, hogy a sok - sok éves asztrológusi és egyéni tapasztalataink szerinti a kauzális és a spirituális információ, amivel válaszolunk, nem tud érvényesülni és a felszínre kerülni annak következtében, hogy valaki közületek, a minden áron csak másokat kritizálni, mások felett ítélkezni és fölényeskedni kívánó (szerető) magatartása miatt, valamit elhallgat, ha, az általunk kifejtett értelmezésekkel szemben következetesen (nyakas módon) és sokáig értetlenkedik. Hogyha tehát, a fentiek miatt esetleg szükség lesz arra, hogy erélyesebben válaszolunk, mint ahogy némelyetek szerint bizonyára az egy nyílt fórumban megengedhető lenne, nagyon kérünk, hogy ne sértődjetek meg azonnal és ne engedjetek annak a kényszereteknek, hogy minket a figyelmeztetésért mindjárt móresre tanítsatok. Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy bármiféle, személy-bántó, vagy Isten őrizz, trágár kifejezéseket engednénk meg magunknak, mint a nálunk liberálisabb szellemben működő hasonló magyar portálok tulajdonosai, irányítói. Ez mindössze, annyit jelenthet, hogy lehetségesek majd az olyan szellemiségű mondatok is, hogy "Vedd már észre magad, kedves Szilárd, és ha nagyon szereted is magad ámítani, a Jupiteredet negatívan fényszögelő Napod és Merkúrod által jelzet tulajdonságaid szellemében, a velünk való kommunikációdban lehetőleg győzd le ezt a késztetéseket, és öntsünk végre tiszta vizet a nyílt kártyákba." Vagy: "Kedves Szilárd, ne próbálj te négy bolygós Skorpióként, azzal a fránya Plútóddal az Oroszlán Ascendensden, éppen engem manipulálni, aki huszonöt éven át igyekeztem, mások mellett, saját magamat is, sőt: még az Istent is manipulálni, mert nem fog menni. Hiszen ezt az önáltatási képességemet 2O évvel ezelőtt felismerve, annak az érdekében, hogy az éveken át létrehozott karmikus sors-nyomoromtól megszabaduljak és az igazi lényemet megtaláljam, tizennyolc éven át ráncigáltam majd tépdestem le magamról a maszkokat. Jobb tehát, ha rám hallgatsz egyelőre, mint a Lilithed által jelzett karmikus meghatározódásod szerinti árnyék-éned sugallataira."
- Ilyenkor tehát, arra kérünk, hogy mielőtt durván, vagy finoman, de sértett-önérzetesen visszaszólnál, gondolj arra, hogy mi még az ilyen mondatokat is különös körültekintéssel és felelősséggel, a horoszkópodból kiolvasható, illetve a sok éves asztrológusi tapasztalatainkból eredő megváltási - megszabadulási logika szerint járunk el. És semmiképpen azért mert a hányavetiségnek, a cinikus fölényeskedésnek, vagy a mások ostoba sértegetésének lennénk a hívei, vagy azért mert megfontolatlanul, sértett önérzetünkben, vagy türelmetlenségből eredő indulatból cselekednénk – válaszolnánk. Hanem azért, mert olyan spirituális sors-tapasztalatok szerinti sors-igazságok birtokában vagyunk, amelyek alapján, teljesen értelmetlennek találjuk a ti világi szempontjaitok szerinti, un. „dialektikus” (öncélúan és sterilen okoskodó) vitatkozást és úgy érezzük, hogy nincs amiért az ilyen jellegű tapasztalatok hiányában született, un. “zöld fülű” személyek steril okoskodásainak itt , korlátok nélkül, helyt adjunk.
Amennyiben tehát valamely, hirtelen támadt indulatban, illetve első ötletre megfogant válaszotokban azt látjuk, hogy ennek a - kívülálló és főként humanista - liberális szemmel talán nagyon is bírálható - de a mindannyiunk spirituális fejlődése szempontjából, nagyon is ésszerű etikának valamiért nem tudtok eleget tenni, éppen a zavartalan párbeszéd folytatása és az egészséges együttműködés szelleme megőrzése érdekében, a harmadik ilyen steril önérzeteskedésből eredő, „kihágás” észlelése után, egyszerűen kitöröljük az ilyen jellegű újabb hozzászólást és – vagy fölényes válaszokat. És amennyiben a negyedik válaszodat is az általad jogosnak képzelt szemrehányás, illetve a mi szakmai, vagy etikai kioktatásunk szelleme motiválja, azt ismételten töröljük. És az ötödik, ilyen, másik hozzászólót, vagy éppen minket sértő, vagy kiokító hozzászólás után is erősködik valaki, akkor egyszerűen kitiltjuk az illető személyt, bárki is lett légyen az. Persze, anélkül, hogy ezzel megbélyegzettnek tartanánk akár egy másodperc erejéig is.
Köszönjük, ha ezt a kis házi szabályt elfogadod és a mindannyiunk számára gyümölcsöző együttműködés reményében, kívánunk neked jó és hasznos fórumozást.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO