ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 03:41

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.02.22. 18:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szégyen és gyalázat a két értelmes ember között az a süket nő! Bámul a helyette válaszoló és magát, meg az Istent értelmező -magyarázó Puzsérre, mint egy borjú az új kapura, holott neki kellene előállnia az igazsággal, amitől Puzsér is szájtátva kényszerülne őt hallgatni! Pl. Hogy nem az a baja Robinak, mint a nemzedékének, hogy nem tud kitartani a partnerei mellett, hanem az, amire a 8. házban és a Rákban álló tök negatív Szaturnusza, ami többek között az atyaság bolygója is, jelez: ti., hogy Róbert tudattalanul iszonyodik attól, hogy netalán édesapa lehessen! Fél az apai funkció felvállal ásásától, és ezzel együtt a megújhodástól, az újjászületéstől. - És aztán erről lenne amit mondani bőven! És ez csak egy olyan motívum a képletben, amiről a végén Puzsérnek nyalni kényszerülő nőnek gőze nincsen. Mert a Puzsér rendkívülien erős árnyék-énjéről, amit az erősen támadott Ikrek-sárkányfarka mutat, és ami Róbertet szemlátomást bele rángatja az irracionális ön9gazolásokba, arról ennek a dilettáns kóklernek, a szakma szégyenének, ugyancsak nincs halvány lila lövése sem!

https://www.youtube.com/watch?v=kLRoyZZDHx4

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.24. 13:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Thetalos Adalaon18 órája
Szerintem az általad említett árnyék-én Robinál a 11.házban koncentrálódik.Ami a Szaturnuszt illeti,ő az atyaságot(szigor,védelem)az anyjától kapta meg.Még a szülésnél is "odanőtt"az anyjához.Az apja viszont anyaként viselkedett bevallása szerint.Tehát ő ezeket mintákat a nemek között összetéveszti tudat alatt. Sajnos az a véleményem,hogy ebből nem fog kilábalni és nem fog megállapodni.Annál is inkább,mert a ma erősödő feminizmus még rátesz erre egy lapáttal.

Kedves Dedalusz! 
Azt részben jól látod, hogy az a rengeteg együttállás a Púzsér Róbert asztrológiai sorsképletének a 11 horoszkópházában, egy rendkívüli árnyék-énre utal. Illetve, és tulajdonképpen: árnyék-énekre. Sőt: az általa, nem csak ebben a beszélgetésben kiemelt, két (Tehát: közéleti és magán) személyiségen kívül, még több háttér-személyiségre is utal a hat bolygónak az együttállása. Azért is ordibál olyan nagyon, mert azokon a zseniális meglátásokon kívül, amiket sikerül néha fantasztikus érzékletességgel kimondania, még három – négy különböző, és néha egymásnak ellentmondó gondolat – elképzelés, vagy elmélet-sor tolakszik a tudatmódosító szerekkel enyhén lecsitított agyából (Hogy szednie kell folyton ezeket a szereket, egy róla szóló portré-interjúban mondta el, nem én fogom rá – Isten ments!) a felszínre (Még így is: tehát szedáltan is!). És, ezeket a háttérből a felszínre törekvő árnyék-énjeinek a gondolatait kell önmagában elnyomnia, vagyis túl ordítania, annak érdekében, hogy a nappali éber tudata által meglátott meglátásait és összefüggéseket tudja elmondani logikusan.

Sőt, a rendkívüli ordítozás még azt is szolgálja, hogy a parterei hangját is, akik az értelmes, vagy ostoba, de nem helyén való bekotyogásaikkal megzavarnák az amúgy is, rendkívüli erőfeszítésbe kerülő koncentrációt, hogy kifejtse a rendkívüli meglátásait, visszanyomja (Azokba bele fojtsa!) arra az időre, amíg neki sikerül az éppen érvényesnek képzelt „ideológiáját” magából kipréselnie. De ennek az egészen a ritka együttállásnak a jelentése is, még majdnem semmi! Mert ennek van pozitív hozadéka is. Ugyanis az a Mérleg és a Skorpió határán álló bolygóhalmaz, a sajátosan Púzséri mentális darázsfészek, pozitív fényszögeket is kap. Tehát ez vitte rá, hogy a vizuális médiába belépjen és ez tette lehetővé azt is, hogy ott, végül ezzel az önmagát is, és másokat is túlkiabálni kényszerülő természetével is, a jó kritikai – morális érzékével (Amiért én spéci szeretem.) sikert arathasson.

„Szerintem az általad említett árnyék-én Robinál a 11.házban koncentrálódik.” - De az ő rendkívülien erős és hatványos árnyék-énjének nem csak ez a jele, hanem első sorban az Ikrekben álló Sárkányfarka! Ez az igazi és cáfolhatatlan asztrológiai jel az Ikrek-karma és az ezzel együtt járó árnyék – én (Vagy árnyék én-ek!) létezésére. Amennyiben pl. ez valakinél a Lilithel duplázódik (Pl. Frederik Nietzsche-nél, aki bele is őrült ebbe az áldatlan mentális állapotába.)! Nos, nem mellékesen, ez a karma-pontja PR-nak, a 7 házában is áll, és Ő hiába nyomja a, félig – meddig ugyan igaz ideológiát az elkárhozott nemzedékéről, amely képtelen a párkapcsolatokban kitartani, mert a vele egy idősek közül is, rengetegen alapítottak családot, nemzettek és szültek gyermeket, sőt, még csak nem is vált el mindenki közülük a férjétől és feleségétől. Ezt a nagyon kis mértékű igazságot tartalmazó fergeteges dumát (ideológiát…) tehát, amit nem először hallok tőle, éppen az elkötelezett élettársi – házastársi életkört megtestesítő 7 házban álló Sárkányfarka által jelzett szabadság-mániája sugallta a számára, amely mánia még duplázódik azzal, a Lilithjénak a Vízöntőben elfoglalt pozíciója jelez, és ami viszont, mindenféle teljes körű partneri elköteleződésre képtelenné teszi. De annyira, hogy még a baráti elköteleződésre is.

„Ami a Szaturnuszt illeti,ő az atyaságot(szigor,védelem)az anyjától kapta meg.” Ha már érteni vélünk valamit az asztrológiához, nem szabad össze keverjük, az sorsképletben látható jeleknek a jelentését, ami a személyi meghatározódásokat (Tudattalan determinációkat) jelzik, a későbbi történésekkel. Annak ugyanis, hogy az ő esetében az anya és az apa funkciója felcserélődött csak pszichológiai és tehát felszíni, mondhatni jelentéktelen jelentősége van. 24 éves gyakorlati asuzrológusi tapasztalatom az ugyanis, hogy infantilis mese az, hogy a szülői minták határozók lennének a gyermekek felnőtti életében. Az anyai ági női felmenőktől öröklött, és a mélytudattalanban ható karma-programok azok amik öröklődnek!

- A szülői (jó, vagy rossz, de…) nevelés, ha még lenne, annak lenne ugyan hatása. De az ő generációjában már nem létezett ilyesmi, mivel a pszichológia nem elégedett meg a politikai sikerével (A közösségi liberalizmus jogosságának a tudományos elfogadtatása), hanem a pedagógiába is bele mászott és azt tönkre verte (Odáig menően, hogy a gyermekeknek a szülőkkel szembeni árulkodási jogáról szóló törvényt is hoztak.). De mi ne absztraháljunk személytelenül, mint Róbert, hanem maradjunk Púzsérnál:

Az, hogy az én, ugyancsak betegesen kisajátító Skorpió-anyámhoz erősen hasonló, édesanyja direkt egy könnyen kezelhető és egy szemvillanással sarokba küldhető, gyenge férfit szemelt ki termékenyítő papucs-herének, annak a pszichológiai - lineáris logikával, amit te is használsz, semmi köze nem lehet ahhoz, hogy a Púzsér Róbert asztrológiai képletében a Hold (Az anyaság, elfogadás, befogadás, megtermékenyülés, stb. őserejét megtestesítő bolygó, ami férfi képletekeben a gyermekekhez való viszonyulási módot is jelzi!) által uralt Rákban (!) álló Szaturnusz (Többek között: az apaság, a törvényesség, a felelősség, a fegyelem, a határok, stb. őserejét megtestesítő) éppen a Skorpió – szellemiség gyakorlati megvalósulási életkörében, az újjászületés és a halál, illetve, a halál és újjászületés életkörében áll, és ami igen is, határozottan azt jelzi, amit leírtam a korábbi hozzászólásomban. Ti., hogy Róbert úr, mély-tudattalan szinteken egyenesen iszonyodik az apává válástól, az apai funkciótó, az azzal járó felelősségvállalástól.

És mivel ő, egy önmagával szemben rendkívülien igényes személy morális szempontból, sejtvén, hogy e lényegi funkcióban csődöt mondana és épen azért mert képtelen magát fegyelmezni (Pl. párkapcsolatban, vagyis házasságban – családban kitartani.), nem csak ezt a személyes életfeladatát kerüli el - Amitől ténylegesen hiteles lenne a moralizálása, hiszen már 44 éves (Így tényleges felelősségek nélkül ugyanis, tehát végeredményben és gyakorlatilag sterilen, metafizikai szempontból csak üres szájjártatás az egész tévéképernyőkön végig csillogtatott moralitása. És ő is, nagyon jól tudja ezt!), hanem ezzel együtt az újjászületést, a tényleges férfivé válást! Mondom: egy 44 éves férfi már rég nem 24 éves, tehát szégyen és gyalázat annak felelősségekről prédikálni, amikor ő nem vállalja fel a legtermészetesebb és legszakrálisabb elleni felelősséget! – Tessék megkérdezni magától Púzsértől, hogy igazam van-e?

”Sajnos az a véleményem,hogy ebből nem fog kilábalni és nem fog megállapodni.” Nyilván, hogy addig, amíg ilyen, magukat asztrológusnak nevező, bárgyú Phütyiák, dilettáns és szakmailag elképesztően tájékozatlan „véleményét” hallgatja meg arról, amit csak a némák, meg a hülyék nem képesek elmondani róla, és amely dillettáns és bárgyú Phütyiák azt sem tudják elmondani neki - Aki viszont rendkívülien jól ért az analogikus gondolkozáshoz, és a szimbolikus jelrendszerekhez! - , hogy miért képes tökéletes karma-determinációs térképet mutatni a születési időre kiszámított sorsképlet, és akiket tehát bal csuklóból elintéz Púzsérnek a leggyengébb árnyé-énje is, nincs is, amitől felébredjen benne az ambíció az önfegyelmezésre, és ami a legfontosabb: a gyakorlati emberi rendeltetés beteljesítésre, az elemi funkció-beváltásra! És mivel erről nincs ahogy tudomást szerezzem, hiába szidja Orbán Viktort és hasonlítgatja azt a köz-bandita Gyurcsány Ferenchez, mert Orbán 5 gyermeket nevelt - ha jól, ha rosszul! -, miközben ő még egyet sem és bármekkora zsarnokká is nőtte ki magát (Puzsér és meg sokak szerint), de, mint magánszemély, minimum a maximális elemi atyai felelősségeket maradéktalanul felvállalta, és ebből a szempontból óriási előnnyel bír Púzsérrel szemben a végelszámoltatásnál. És ezt még akkor is, ha a többi megvalósítása bizonyos – Földi! – szempontokból vitatható lehet. De ha vitatható is, és netalán teljesen értéktelen lenne, mindaz, amit Orbán létrehozott, még akkor is létezik ez a realizáció! Miközben Púzsér Róbertnél egyelőre csak a tárgyi alap nélküli (A számonkérhetőség nélküli: a megvalósítás nélküli) moralizálás és a még sterilebb (Merthogy anyagban való kipróbálás, ellenőrzés nélküli!) elméletek, ahogy ő mondja: morális ideológiák, léteznek,

„Annál is inkább,mert a ma erősödő feminizmus még rátesz erre egy lapáttal.” – Na, ettől az egytől, legalább is Púzsér Róbertet, szerencsére nem kell félteni. Hogyha valamiért tehát elpuskázza az életét mint az általa joggal leszidott Csernus Imre, és ő is végleg realizálatlan marad, mint amaz (Akit szintén a rendkívüli agyába bújt árnyék-démonai vezérelnek), az egészen biztos, hogy nem a feminizmus lesz, hanem az, hogy nincs ma Magyarországon egyetlen olyan asztrológus sem, aki ezeket a rendkívüli egyéniségeket az univerzális ember és az ők, asztrológiai sorsképletéből kiolvasható személyes rendeltetésével, hitelesen szembesíthesse.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.24. 15:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Még egy Ezo-Terike (Csüdöm Melinda a saját fész-oldalán követte el ezt...)

Nem csoda, hogy sorvad el a magyar nemzet - és Európa telik fel migránsokkal...:) - hogyha már az asztrológusok is mélyen benyalnak a 44 évesen is még sterilen (gyermektelenül, család nélkül) moralizáló férfiaknak! Nem hiszem, hogy a Szatmári Nóra mély seggnyalása után (Lásd a Gundel Takács Gábornak a Hétfő Bűn. c. műsorát a Youtubeon), szüksége lenne az azt udvariasságból szembe nem röhögő Púzsérnak még egy másik asztrológus hasra vágódására, dícséretére is! Hanem meg vagyok arról győződve, hogy inkább szüksége lenne neki is, és nekünk is, arra a figyelmeztetésre, hogy egyelőre elemien - röhejesen hozza azt, ami a sorsképletében a 8 - as házban és a Rákban(!!) álló tök negatív Szaturnusza jelöl. - Hogy a 7-házban álló Ikrek- Sárkányfaroknak a jelentéséről (Ti. hogy Púzsér nem csak az apasági funkciótól retteg tudattalanul, hanem az elkötelezett párkapcsolattól, vagyis a hűségtől is!), ne is beszéljünk. És, hogy ettől siralmasan hiteltelen a moralizálása.
És olyat, a 24 éves gyakorlatom alatt még nem is láttam, hogy egy asztrológus dicsérgetni kezdjen valakit annak a karmapontjai által jelzett meghatározódásai szerint (Ikrek Sárkányfarok, Vízöntő Lilith), amikor ezeket a meghatározódásait messze nem haladta meg. Sőt! Púzsér az, hogy képtelen a hűségre és az élettársi - házastársi elköteleződésre, ráadásul a nemzedékének az ilyen jellegű nyomorúságával magyarázza, ami egyszerre röhejes és siralmas.

Ezt - mármint, hogy ezt a bizonyítvány-magyarázó stupid ideológiát, mennyire a karmáját leuraló és azt vele verkliztető árnyék énje sugallja a "kritikusnak" (Vak vezet világtalant!) egy magát kauzális asztrológusnak megnevező személynek, startból tudni illene!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO