ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.12.01. 22:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.09.04. 18:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd író- és asztrológus.

VIII. A Nyolcadik törvény.

AZ EVOLÚCIÓ, A VILÁGOSSÁG ÉS A CÉLTUDAT-, illetve a tapasztalatból szerezhető értelmi fény-használatnak és a szellemi kapcsolatok meglátásának,
valamint és főként: A HIBAJAVÍTÁSNAK AZ EGYETEMES TÖRVÉNYE.
A fájl alatt olvasható tartalomhoz, ettől kezdve a következők szerint lehet hozzaférni és azt elolvasni, illetve, a könyv nyomtatott változatát megrendelni:

Több mint egy hónapos töprengés és az online megjelenítésről, illetve reklámozási lehetőségről való, konzultáció után, úgy döntöttem, hogy a könyvnek az elektronikus formában való eljuttatásának azt a változatát fogom választani, amely számomra - Vagyis a nagy családom számára! - is biztosít majd némi jövedelmet a publio eljárásához képest, ahol még annyi pénz sem gyűlt össze az én számomra az eddig ott megjelent 6 kemény és súlyos öt könyv után, hogy abból az összegből az újabb könyvemet ott kiadhassam. Tehát messze 19800 forint alatt áll az eddig ott felygült honoráriumom, a hat általuk megjelentetett könyvem után!
Nos, ez az egyszerű mód, nem más mint az, hogy ti ide, vagy a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabaszilard@gamail.com címemre írtok egy levelet arról, hogy az OTP számlámra átutaltatok két ezer öt száz (2500) forintot és én, egyszerű imélben elküldöm a könyvnek egy sokkal jobban megszerkesztet formáját, mint amilyen formában letölthettétek eddíg a publionál. (Pl. oldalszámos tartalomjegyzékkel is el lesz látva.) - Igen, tudom, hogy ez így drágább 1500 forinttal, és nem nyomtatott könyvről van szó, de gondoljatok arra, hogy:
1. a rengeteg munkáért (A családtól elvett áldozatért!) , amivel ezeket a tanulmányokat megírtam, nekem is jár egy kis kiegyenlítés - kompenzáció, nem?
2. Ha valaki sajnálná a 2500 forintot a nem papirra nyomtatott - de figyelem: általam írt! - könyvre, akkor gondoljon arra, hogy ezzel a "gesztusával" segíti az anyagilag éppen, hogy nem nyomorgó, hét gyermekes családunkat. (Medárda ugyan felnőtt, de éppen most jutott be a Szegedi egyetemre, tehát eltartottnak minősül és még van egy 2,5 éves kisfia is: a Tass unokánk!)

Tehát: Aki a könyvnek az elektronikus anyagát meg akarja imélben tőlem kapni, az utaljon át 2500 forintot az alant megadandó számlaszámomra és ezt jelezze, ugyancsak imélben a számomra.E-könyv (prc, epub): 2500 HUF
Nyomtatott könyv postán küldve: 5500 HUF

Elöljáróban: A könyv gondozójának: Domokos Johanna írónőnek a rövid ismertetője

Az egyetemes törvényekről (amelyek még a foganásunkat is "rendezik és intézik", akárcsak a születésünket, meg a sorsunkat, és, az "egész életet" a kozmikus világegyetem működésével együtt) először az Elta egyetem kurzusain hallottam, ahol az asztrológiával megismerkedtem. Nem én fedeztem fel és írtam le tehát világelsőként ezt a tíz egyetemes törvényt, mert azt részben megtették előttem ötezer évvel a hermetikusok. Mivel azonban csak hét bolygót, tehát hét anyag- és világformáló sorserőt láthattak szabad szemmel, ugyancsak hét törvényt ismertek fel és írtak le, a "minden mindennel összefügg" hermészi elv alapján. („Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van…”) Én tehát a hét első törvényt ismertető Kybalionnak a tömör mondatainak a kibontásán kívül, a hiányzó három egyetemes törvényt is leírtam, a tíz bolygó által megtestesített őserőnek, vagyis, a 10-es számrend örök érvényességének megfelelően, az ET-k hatásait nem csak az asztrológiában észlelvén, hanem magamban és az életemben is.
Előszó
Kikhez is szól ez a huszonöt éves gyakorló asztrológusi – azaz sors-figyelői és sors-fejtői – tapasztalattal rendelkező szerzőnek a végkövetkeztetéseit tartalmazó, többszörösen átdolgozott különleges könyv? - Természetesen mindenkihez szól, de leginkább azokhoz, akik tudatosan boldogan és egészségesen akarnak élni, nemcsak fiatal korukban, hanem hatvan, hetven, sőt nyolcvan éves korukban is.
A könyv szerzője, aki nagycsaládos édesapa és ismert költő is egyben, biztató példa. Kozma Szilárd harmincegy éves korában kezdett el rendszeresen sportolni, és hatvanas évei elején szerezte meg a karate-mesteri címének három danos fokozatát, amint mondja: az egyetemes törvények segítségével. Jelen könyvével ugyanakkor nemcsak saját eddigi szellemi munkájának gyümölcseit tárja elénk, hanem a nemzetközi metafizikusok sorába is felzárkózik. Hisz ez a kulcstéma, azaz világunk logikai, metafizikai alaptörvényei időtlen idők óta foglalkoztatják az emberiség sorsát szívükön viselőket. Elég, ha az elődök közül Hermész Triszmegisztoszra, Lao-céra, Hamvas Bélára vagy a kortársak közül Kurt Tepperweinra vagy Deepak Choprára gondolunk.
Mennyire kell a könyv témája iránti érdeklődőnek jártasnak lennie az asztrológiai spirituális irodalomban? Szükséges-e személyi horoszkópjában alaposan kiismernie magát, azaz testközelből, tehát önismereti elmélyülése útján már korábban megismerkednie a könyvben használt magyar metafizikai alapfogalmakkal? Bár belelapozva a könyvbe előfordulhat, hogy a tisztelt Olvasó a leírt mondatok jelentését inkább csak sejti, mintsem érti, a szerző kimondott célja az, hogy fejezetről fejezetre építkezve mindenkinek és mindenkihez szólóan tárja fel a könyv témáját. Sőt, a szerző azt állítja, hogy kimondottan ilyen, a spirituális irodalom berkeiben még járatlan, de annál inkább ténylegesen boldog és egészséges életre vágyó személyek számára írta meg művét. Hiszen ezek a propedeutikus törvények, mindannyiunkban a szó szoros értelmében „ott vannak”, és mindenkin és mindenen keresztül, élve, működve, hatva nyilvánulnak meg! Ebben az esetben tehát mindenkinek célszerű, minél nagyobb mélységben és szélességben megismernie, nemcsak a saját teste sejtjeinek működését befolyásoló, hanem a saját titkolt, vagy nem titkolt gondolatait és vágyait, ambícióit, félelmeit és sóvárgásait, belső sugallatok és sejtelmek formájában vezérlő Egyetemes Törvényeket.
Amennyiben a kedves Olvasó nem hátrál meg attól, hogy az első, felületesebb olvasatra nem érti teljesen az első mondatokat, és tovább olvas, észre fogja venni, hogy mondatról mondatra haladva egy olyan meghitt szellemi légkörbe, tudatállapotba kerül, melyről mindig is sejtelme volt, és aminek szellemi tisztánlátói színvonalára mindig is vágyott. Mert nem egy, a lelkétől idegen szellemi környezetben találja magát, hanem ott, ahol minden egyes mondat és magyarázat az ő régi sejtelmeit, akár rég elfeledett „megvilágosodásait” igazolja vissza. A Mágia, vagy a Vibráció és a Rezonancia Törvényét, vagy a Kiegyenlítődés, a Nemek, a Polaritás, a Ciklus és Ritmus, a Karma, valamint a Fejlődés és a Szeretet Egyetemes Törvényét, de főként a Megváltás Törvényét olvasva, az esetleges kezdeti idegenszerűségtől megérkezünk oda, hogy azt gondoljuk: „Hát persze! Na úgy-e, mondtam (de legalább is gondoltam, vagy sejtettem) én, hogy: Ez így van! Ez teljesen világos! Minek is kell ezt leírni, hiszen ez evidens?”
De nemcsak a felfedezés, illetve az újra-felfedezés öröméért ajánlatos a könyv fejezeteiben elmélyülni, hanem azért is, hogy szélesebb, ugyanakkor mélyebb betekintést nyerhessünk mind a világ, mind a saját életünk és sorsunk logikájába. Külső és belső összhangra törekedvén ezekkel a világ- és sorsirányító szellemi törvényekkel megőrizhetjük, edzhetjük lelki harmóniánkat, testi, szellemi egészségünket, vagy, ha ezek netalán korábban megromlottak, akkor visszaszerezhetjük őket.
Ezek szellemében hasznos szellemi szórakozást és egészséges önépülést kívánok a szerző és a könyv létrehozói nevében is,
Dr. Habil. Domokos Johanna, egyetemi docens, költő, kultúrakutató
Budapest/Bielefeld, 2018 októbere


A Magyarországi OTP – bankszámlám száma:

11773339-01713619

Ennek a SWIFT Kódja: OTPVHUHB
(Postacímem: 5500 Gyomaendrőd, Lévai utca, 3 szám)Ez a feleségemnek a - magyarországi - bankszámlájának az adatai, ide is lehet küldeni a honoráriumot:

Gránit bank, tulajdonos: Kozma-Joó Violetta

Számla száma: 12100011 - 17898461bank neve: Granit Bank Zrt

swift cod: GNBAHUHBXXX

Azok számára, akik Romániából – Erdélyből rendelnek horoszkópot, megadom a romániai OTP-számlámnak a számát, és a tudomásom szerint, arra ingyen tudnak pénzt utalni.

Az én, Romaniai OTP- számla számaim a következők:
És a Lei-es romániai OTP számlám száma: RO14BTRL02101201350728XX

és

RO78 OTPV 260000416328 EU01 – az euró számlaszám
RO28 OTPV 260000416328 HU01 - a forintos számlaszám
Ez a Romániai OTP-banknak a, Csíkszeredai Fiókjában van bejegyezve, vagyis a az OTP romániai leány-kirendeltségének Csíkszeredai fiókjában. (530221 Csíkszereda.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO