ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.12.13. 07:23

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.03.03. 14:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A misztikus csodabogár - kozmetikusok, vagyis a hiteltelen misztikusok Bolond-listája

(Remélem, Puzsér Róbert nem perel be a listázási ötlete kölcsönvétele miatt... Igazából csak erre az egy alkalomra kölcsönöztem annak érdekében, hogy elvégezzem helyette azt, amit egy hozzá hasonlóan bátor kultúra-kritikusnak kellene (Kellett volna, legalább már ezelőtt 20 évvel korábban!) elvégeznie, amennyiben hiteles lenne. A Simicska féle hírtévénél művelt, hányingerkeltő politikai reklámjai, illetve a dekadenssé vált Jobbikra való választásra buzdító Puzsér Róbert viszont 2018- tavaszán teljesen leveszítette a hitelességét és nem teheti meg ezt. Sőt, végül is, nem csak a politikai amoralitása miatt nem képes megtenni, hanem azért is, mert, a saját bevallása szerint is (Sőt, több vele készített interjúban is beszél erről) tudatmódosító szereken él, vagyis dilibogyókat kell szednie, ahhoz, hogy normális legyen :lol: :lol: :lol:, illetve, hogy a normalitás látszatát kelthesse.
De Puzsérnek, e listának az alkalmatlansága arra, hogy ezt a listát összeállítsa - A megfelelő metafizikai tájékozódás-hiánya mellett! - számomra akkor és abból derült ki végleg, amikor a szédült ártatlanságában leült, ráadásul a tőle szokatlan és váratlan szelídséggel, vagyis: ámuló tisztelettel bájcsevegni egy teljességgel hiteltelen, mert elképesztő szamárságokat szajkózó asztrológussal. Ennek a nevét, csak mellékes példaként említem meg a lista 10 pozíciójánál, mert egyrészt nem annyira ismert "szakember", tehát olyan nagy vizet nem kavar, mint pl. Paksi Zoltán. Másrészt azért, mert a kétségbeejtő badarságokat tök magabiztossággal szajkózó nőt, éppen a számomra igen szimpatikus Gundel Takács Gábor hívta meg, akitől viszont nem lehet elvárni, hogy asztrológusi-, és spirituális hitelességi kérdésekben is tájékozott legyen.)

A tíz leghiteltelenebb személyiség a magyar ezo-misztikában.


Mivel a metafizikában, és az asztrológiában nem fontos az olvasók felizgatása, mint a tévé-műsorokban, itt az értékelési sorrend, fordítottja a Puzsér Róbert Sznobjektív c. műsorának.

1) Avatara, aki a minden ellenőrizhető reális alapot („Ami fent van ugyanaz, mint ami lent van…”) nélkülöző, elképesztő mennyiségű és minőségű misztikus fantazmagóriák mellett, amiket a „hívei” számára összehord egy – egy előadásán, amelyek nagy részében a saját magasztos és magas rendű égi leszármazását is bizonygatja (Lásd az un. indigó és kristály-gyermekekről szóló előadását, - amelynek már a témája is egy elképesztő misztikus blöff -, aminek a káros következményei ma már egészen jól láthatók és tapasztalhatók a gyakorlatban is, hiszen a feltételezetten kivételes származású gyermekeket nem merik nevelni a szülők, amitől azok nem, hogy fasiszta eszméket kezdenek vallani, mint Avatara fiatal korában, de sokan közülük egyenesen sátánisták lesznek.), még gátlástalan módon, pálinkát is iszik előadás közben! Ez nem csak a hallgatókkal szembeni tiszteletlenség, hanem annak is a jele, hogy hamis próféta, mivel – Minden ide vonatkozó misztikus szokás és elképzelés ellenére! - azok akik tényleges spirituális életet folytatnak, maximálisan őrizkedniük kell minden olyan étel, vagy ital fogyasztásától, ami kábulatot okoz, hiszen a spirituális (agyi) tevékenység – És főként az ilyen jellegű információ-közlés, illetve tanítás! - maximális éberséget igényel. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben egy előadásnyi időt nem bír meglenni alkoholos ital fogyasztása nélkül, az egyértelmű jele annak, hogy alkohol-függő, tehát beteg. Vagyis, az Avatara esetében, aki még egy párkapcsolatot sem volt képes megvalósítani, nem, hogy az elemi teremtői - női szakrális képességét gyakorolni lenne képes, egyértelmű, hogy a „Vak vezet világtalant” esete forog fent.

Persze, az is indokolná, hogy Avatara a Puzsér-listám vezetője legyen, hogy mielőtt ily csodálatos módon megvilágosodott volna a saját arkangyali szintű égi származása felől, egy újfasiszta szervezet emblematikus női alakja volt - Egyenruhában, meneteléssel, karlendítéssel és így tovább! - amitől soha a nyilvánosság előtt nem határolta el magát. De, mivel a fentieket (Mármint a misztikus ezoterikus csodabogár marhaságok szajkózását) annyira gátlástalanul teszi, hogy az már a kétségbeejtő ostobaság szintjét súrolja, efelől már el is tekinthetünk. Így is, úgy is, több lóhosszal vezet a következőkhöz képest:


2. Villás Béla, (Misztikus egyházfő… és a saját egyházában főpap) aki, a többi, folyamatosan sorjázott, de nem ennyire feltűnő misztikus hazugságokon kívül, azt is állítja az egyik youtube-on nézhető és hallható előadásában, hogy léteznek valahol Ázsiában – Ahol ő látta is őket állítólag! - olyan „magas szintre jutott” személyiségek, akik, idézem: „Itt hagyták (Valamiért…) – Lekonzerváltan? - a földi testüket, de az aurájukkal, amely tehát nem szakadt el a testüktől, mert ezek szerint, valamikor…, vissza akarnak még azokba térni, magasabb dimenziókban élnek és "munkálkodnak". - Akárcsak a lótusz, amely fent pompázik, miközben a vízalatti gyökér-szárának a hajszálerei a földben gyökereznek... És ezt, a csodás főpapunktól egyébként már megszokott, hatalmas meggyőzőerővel!

3) Müller Péter, aki, ha nem is lapos, de szürkén általános (megható…) humanista – vallásos közhelyeket állít be spirituális igazságként, de még arra sem képes, hogy a Mi atyánk c. imának a tényleges spirituális – kauzális (hermetikus) értelmezését megadja (Leírta… - valamelyik könyvében, talán a Lomb és gyökér címűben.), illetve, a boldogságnak és a megváltásnak a metafizikai értelmét elmagyarázza. (Erről is egy egész könyvet írt, csupa megható, rózsaszínű mellébeszéléssel.)
De azért is hiteltelen, sőt: főként azért, mert az 1956-os forradalom idején, amikor az olyan erős és felvilágosult és „igazságszerető” férfiak mint ő, a szabadságért harcoltak, ő ahelyett, hogy ugyanezt tette volna, vett két kenyeret a hóna alá és elindult azokkal, az akkori szerelme (Későbbi felesége) szívének a meghódítására, vagyis, szó szerint is, annak a lekenyerezésére, mivel korábban elutasította őt. (Ezt maga Müller Péter meséli többszörösen is el, és még csak azt sem veszi észre, illetve, ha rá jött volna, nem világosítja fel az olvasóit afelől, hogy azért kellett lőnie a szovjet katonának olyan kitartóan többször is a combjába (Tehát, a Nyilassal analógiában álló testrészébe.), mert akkor ő igen is, nagyon „rosszul járt”, tehát a karma-oldás és a spirituális fejlődés szempontjából erősen hibás módon járt el, és főként, azokban a kiélezett karma-oldási (kiegyenlítődési) lehetőségeket biztosító órákban és napokban.

4) Takács Tibor asztrológus, aki lusta (vagy a rengeteg pénzkeresési elfoglaltsága miatt, nincs ideje…) megfigyelni (Nem tartja érdemesnek erre időt és energiát áldozni) a 19 és a 20 századi asztrológiai felfedezéseket és a 21 századi asztrológiai sorsképletek felállításakor már általánosan használt karma-pontok egyikének (Legalább a Leszáll holdcsomópontnak...) a jelentését sem akarja elfogadni és az szerint értelmezni a személyi horoszkópokat, mondván (Tehát azzal az ürüggyel utasítja ezt el), hogy a zseniális és nála sokkal, de sokkal elmélyültebb és okosabb elődök által felfedezett, valamint az úgyszintén zseniális alapossággal kiszámított új horoszkóp-jeleket, azért nem kell figyelembe venni, mert azok nem bolygók, tehát nem is lehet (Fizikai, vagy misztikus?) „hatásuk”!

És ezt annak ellenére is, hogy

A) Az újkori (Lényegében a piaci kóklerkedés által bevezetett jóslási koncepciók „valóságosságának” a bizonyítására használt!) un. hatás-asztrológiai elméletek, már nagyon rég óta, megbuktak és csődöt mondtak.

B) A Takács Tibornak, az asztrológiai hetes (7) horoszkópházában áll a Sárkányfarka, ami azt jelzi, hogy erős párkapcsolati karmája van, és ez világosan magyarázza azt, hogy miért fél elvenni feleségül az élettársát, akivel viszont hosszú évek óta együtt neveli az öt - Azzal közösen nemzett! - gyermekét.

C) Mivel a legfontosabb horoszkóp-elemeknek a jelzéseit figyelmen kívül hagyja, olyan elemi hibákat követ el, mint pl. hogy, egy Galambos Adrienn nevű, két diplomás és szuper-intelligens kliensének, fényes karriert jósolt, néhány héttel az előtt, hogy annak az addig elé biztos munkahelye megszűnt és ennek a nagy családosokat elviselni képtelen, azokat aljasul minden lehetséges intézménynél hamis vádaival jelentgető, gyermektelen nőnek 5 év elteltével sem sikerült munkába állni. Holott, ennek a személynek, mind a két karma-pontja, amit TT. semmibe vesz, az elvonulások és a lecsendesedések, a magába-szállások és a meditáció, meg a kontempláció, gyűjtőnevén: a remetéskedés életkörében (a 12. horoszkópházában) található. TT. Tehát, ha nem ennyire hiteltelen, az önismeret elmélyítésére alkalmas lenyugvást, lecsendesedést, vagyis külső ingerektől mentes helyre és helyzetbe való elvonulást kellett volna javasoljon a nőnek, a fényes szakmai karrier magjóslása helyett, ami szöges ellentétben állt azzal (A fényes karrierrel), amire ezzel a stupid jóslatával felkorbácsolta annak a képzeletét. (Egyébként a nő asztrológiai sors-képletében erre utaló jel sem létezik… Mármint: fényes szakmai karrier-építési és befutási - un. világi önmegvalósítási életfeladatra utaló jel!)

D) Mivel ugyanígy (A Karma-pontok jelentése figyelmen kívül hagyásával), és tehát ennyire tévesen értelmezi a tanítványainak is, a sorsképletét is, de ugyanakkor felsrófolja azoknak a misztikus - mentális tevékenységét, azok közül jó-néhányan máig tévelyegnek az életben és egyesek közülük még mentális betegségek áldozatai is lettek.

E) Látván azt, hogy a kliensei és a tanítványai nagy része, képtelen a sorsát és az életét rendezni, maga is „elismerte” :oops: :D , a fent említett Galambos Adrienn testvérének, hogy „Az asztrológiával senkin nem lehet segíteni, hanem esetleg az asztrológus, képes vele önmagát megmenteni...” :oops: :P :?: :lol: :lol: :lol: :ugeek: – Vagyis, oda jutott, a szakmai felfedezésekkel szembeni nyakas elutasításával, tehát a spirituális strucc-taktikájával, hogy pénzt vesz el olyan munkákért, amelyeknek a pozitív hatásában és következményében egyáltalán nem hisz!


5) Balogh Béla (A Végső valóság könyvnek a szerzője, amely könyv egyébként, egyáltalán nem a "végső valóságról" szól, hanem ugyanarról, mint amiről a The Secret c. könyv és film is, vagyis az első - A mágia és a teremtés - egyetemes törvénynek a létezését bizonygatja materialista tudományos szempontok alapján.) ugyanazt a hiteltelenítő „hallgatást” (titkolózást) követi el, egészen pontosan: nem követi el :), hanem ugyanúgy hallgat a negatív eredményeivel, mint Domján László. Ő is a mágiára, illetve a mágikus gyógyításra és más trükkös „sorsintézésre” és sorskicselezési trükkök használatának a jótékony hatásait oktatja és hirdeti, a megfelelő gyakorlati karma-oldást szolgáló és azt lehetővé tevő, konkrét életfeladatok felvállalása helyett. Miközben ő maga is, egyértelmű sors-csődbe jutott, a CD-n és más utakon is hirdetett és terjesztett, univerzális „csoda - írként” hirdetett mágikus mantrái és misztikus elméletei ellenére! És nem csak az által, hogy kétszer volt rákos és mind a két alkalommal a klasszikus műtétek segítségével „szabadult” meg a karmája eme figyelmeztető jeleitől, miután a mágikus mantrázásai ellenére is, megkapta őket, de nem tudta azok segítségével meggyógyítani magát, holott egy angol misztikus gyógyítói rendnek (páholynak?) az oszlopos tagja. Hanem attól a feleségétől is, akinek a megtalálásáról oly szép misztikus meséket olvastunk (Állítólag egymásnak is voltak rendelve az égi erők és hatalmak által.), el kellett válnia, mert az nem akart szeretkezni vele, mivel félt egy újabb teherbe-eséstől. (Az én asztrológusi véleményem ráadásul az, hogy éppen ezért lett rákos a prosztatája - dülmirigye - is, és ezért kellett kioperálni azt, mert az égi hatalmak által kiválasztott párja lehetetlenné tette a férfiassága természetes és spirituális ki- és megélését. Balog Bélának ugyanis, többek között Rák jellegű karmája is van.
Mindez nem lenne probléma, ha kiállna az olvasói elé és elmondaná, hogy ebben és ebben és itt és itt, ezért és ezért tévedtem. De ő is elmulasztja nyilvánosságra hozni azt, hogy a mágikus mantrázási technikái és módszerei, amelyeket pénzért árult, bizony drámai a sors- nehézségeket és veszélyes eredményeket hoztak hosszú távon, de legalább is, nem voltak képesek megelőzni és kivédeni – semlegesíteni a karmája oldatlanságának a következményeit. Hiába na! A Liberálisok által fennen hirdetett "titkolózáshoz való jog", még a magyar misztikába is bebetonozta magát és ott is szedi az áldozatait. Hiszen a titkolózáshoz nem kell lelki erő, hanem rosszul értelmezett szégyen, tehát hamis felelősség-érzet. A tévedések beismeréséhez viszont óriási lelkierő kell. Na meg a Skorpió és a Halak konstelláció által megtestesített morfogenetikus spirituális erőterek jelentésének az ismerete!


6) Szántay Lajos, aki több előadásában is, szó szerint veszi az aranynak az alkímiai értelmét (metaforáját), és az egyik előadásában azt állítja, hogy az Árpád házi magyar királyok, többek között azért is voltak olyan gazdagok, mert a Tokajban termett (termesztett?) szőlő szemek, szó szerint is, fém-aranyból voltak. :?: Egy másik (Vagy ugyanabban?) az előadásában meg (Ahol többek között, valamilyen kazettás mennyezet ikonjainak a jelentését magyarázza), azt állítja, hogy valahol egy dunántúli vidéken - faluban?) egy garabonciás (Sic!), személyes haragjában (dühében) olyan vihart támasztott, aminek két gyermek áldozata is lett. Sőt, azt is szó szó szerint hirdeti az előadásaiban, hogy Attila nevű nagy királyunk teste, a halála után arannyá változott. Tessék meghallgatni: sehol nem teszi hozza, hogy ezt alkímiai - spirituális metaforaként kell érteni. Szó szerint is, fém aranyról beszél! :shock:


7) Ez megosztott.
A) Born Gergely - alkímiai előadások címmel általános formai logikát ismerő és normálisan gondolkozni képes általános iskolások józan eszével is abszolút megítélhető marhaságokat terjeszt (Mond), mint pl., hogy amikor Jézus a mennyibe emelkedett, magával húzta föld felszínét, aminek a következtében kialakultak a hegyek, és, mivel a felemelkedés éppen a mai Mo-n történt, így alakult ki a kárpát-medence.
B) Az idő-utaztató Éles István, aki olyasmiben "utaztatja" a naiv klienseit, ami a jelenben nem létezik, aminek a jelenben való létezése lehetetlen: a múltban és a jövőben. - Hát ez se semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Noha, a múltból vannak tárgyi emlékeink és létezik írott történelem, meg archeológia, stb. , tehát azt még el lehet fogadni. De hogy a jövőbe... ami elképesztő mennyiségű és minőségi, jelen béli feltételes dolognak a beteljesülési feltételén, és ráadásul az emberek szabad-akaratán, teremtő 6 milliárd és háromszáz millió ember teremtő (mágikus erejű) képzeletének a képzelgési irányén és kedvén is múlik... - Egy dolog az, hogy az emberek nem szeretnek általában gondolkozni. De, hogy a misztikus szélhámosok ekkora bátorsággal merészeljenek erre a lustaságra alapozni, hát ez számomra is meglepő! - Pedig, a 26 éves, gyakorló asztrológusi-, és spirituális tapasztalatommal a hátam mögött, én is láttam épp eleget, higgyétek el!

8) Noha, „hivatalosan” csak annyiban ezo-misztikus dr. Csernus Imre , hogy volt képe előadást (vagy előadásokat?) tartami a „Misztikus csodabogár kozmetikus” - ideológia alapján működtetett Pax-tévé által indított és rendezett „mesterkurzus” c. műsorban, azért került mégis erre a listára, mert nagyon sokan azt képzelik, hogy valamiféle misztikus tudással is rendelkezik annak nyomán, ahogy mindenek felett álló mindentudóként fellép, és ő ennek még alá is játszik, nem, hogy ezt megcáfolná, mint ahogy illik az egy komoly szakembertől. Ő tehát „csak” annyiban hiteltelen "misztikus csodabogár", hogy miközben előadásokat vállalt ott, ahol a kristály- és indigó-gyermekekről, valamint az UFO-k és az ET-k létezéséről szóló misztikus hazugságokkal hülyítik a magyarok egy részét, nagy sikerű könyveket írt a női, meg a férfi lélek rejtelmeiről, illetve a párkapcsolatok pszicho-misztikus fortélyairól és csinja-binjáról. És ezzel a párkapcsolat, meg az élettársi viszony, sőt: a család és a nevelés nagymesterének is kiadta magát, miközben máig (Ha jól tudom, már elmúlt 50 éves, tehát a nagytata kor küszöbét tapossa!) nincs, nem hogy több, de legalább egy gyerekes családja sem! Sőt, még egyetlen felvállalt és elkötelezett párkapcsolata sem!


9. Ez a hely megosztott hely Nagy Szilvia Théta-hillinges művésznő és a magát asztro-zofusnak :D nevező, Paksi Zoltán, meg a tanítványa: Kunó között. Szilvia azért markáns figurája a listának, mert miközben mindig meggyőzően dumálja meg Jakab Istvánt arról, hogy - Minden karma-tudatosítás és karmaoldás nélkül, és anélkül is persze, hogy magyarul helyesen beszélne, vagyis, anélkül, hogy szellemileg magával szemben egy parányit is igényes lenne! -, milyen nagyszerű eredményeket lehet elérni az ő jellegzetesen nőies, vagyis, a toleránsan liberális - relativizmusra és főként gendizmusra alapozott tudományával, szemlátomást és hajmeresztően öregszik és hízik, egyik Viva Naturas beszélgetésétől a másikig.

A magát asztrozófusnak(!) nevező Paksi Zoltán meg azért van itt, mert egyrészt képtelen - De legalább is úgy tesz, mintha képtelen lenne... - felfogni azt, hogy a klasszikus asztrológia helyesen teszi, amikor a földnek a precessziós mozgása miatt mostanra már egy egész konstellációnyit elcsúszott (Az örök pozíciójából tehát látszólag eltérő helyen levő) égi képet (A konstellációkat és a bolygókat), vissza - számolja és vissza helyezi a bolygókat, a földi precesszió által el nem "mozdított" (Tehát a helyes és reális) égi pozíciójukba. (Lenyelte a szellem-dús Hernádi Gyula író kacsáját és máig nem sikerült azt sem alól, sem felül kiengednie.) Sőt, mivel a konstellációknak és a bolygóknak a látszati pozíciója elfogadásával, máshova teszi a konstellációkat mint ahol vannak a valóságban, mikor 14-et, mikor 15-öt, vagy 16-ot lát és számol azokból a klasszikus tizenkettő helyett, minthogyha nem létezne összefüggés az asztrológia és az aritmológia között! Ama komplexusom miatt, hogy nehogy azt képzelje valaki, hogy szakmai irigységből tettem fel a listára, le is hagynám a legszívesebben, de, mivel nem elég neki ez a metafizikai "süketségből" eredő "mássága" (Bakban van az egyik karma-pontja és teljesen negatív annak az uralkodója: a Szaturnusza!), hanem még nagy-fölényesen rá is tesz még erre az ostobaságára és azt állítja, hogy ez miatt, egyedül ő és a tanítványai készítenek helyes asztrológiai sorsképleteket és tehát egyedül ők, az általa ily módon kieszelt asztrozófia képviselői, értelmezik helyesen a horoszkópokat (Vagyis azt, hogy az asztrológusok mind hülyék, vagy a legjobb esetben szélhámosok, miközben ő és a tanítványai a hitelesek ugyebár... :roll: ), hát bizony, semmiképpen nem hagyhatom ki ebből a listából!
Kunó, az előbbinek a tanítványa viszont, még a mestere misztikáján is túltesz, azt állítván, hogy ő meditációs transzban értelmezi a horoszkópokat. Ez viszont egyenértékű azzal, hogy drog hatása alatt dolgozna, vagy minimum két deci unikummal kezdi és hat - hét decinél végzi be a munkáját, amire éppen úgy nem szégyell pénzt elvenni, mint Takács Tibor, aki nem hisz abban, hogy a munkájának lenne pozitív eredményeket szülő - Magváltáshoz vezető... - következménye, de mégis csinálja...- jó pénzért, persze!
Persze, a relativista (Mert holmi "tendenciákról" hadováló) Szatmári Nórával együtt - Aki Till Attilának pl. egy egész gyermekkel többet olvasott ki a sorsképletéből, a létező háromnál (Egyáltalán honnan veszi a gyermekek számát? Ilyen jel és lehetőség nincs, nem létezik a sorsképletekben. És egyáltalán nem is ilyen konkrét események meghatározásáról szól az asztrológiai sorselemezés, tehát nem ez a sorsképletek értelmezésének célja és az "értelme"! Egyenesen elképesztő ez a szemtelen dilettantizmus!), nagyon sok más, jósolgató és Nórához hasonlóan, a személyi sorsképletekből egészen meglepő, sőt: furcsa dolgokat is kiolvasó "asztrológus" :lol: helyet kaphatna még. (Emlékszem, a Nők Lapja Café c. blogon, a még véletlenül is szőke :), un. asztrológus, külön heti horoszkópokkal állt elé homoszexuálisok és leszbikusok, valamint kertészek számára is.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10) Annyi panaszt és bizonyítást kaptam Kovács Magyar Andrásra, illetve, hogy neki mindenképpen fel kell kerülnie erre a listára, hogy kénytelen vagyok a listát vele folytatni. Én viszont nem tanulmányoztam őt annyira, illetve "nem kaptam el" egyetlen olyan nagy misztikus hazugsággal sem, mint amilyeneket pl. Villás Béla, vagy Balog Béla állít, aki szerint már a Hold is egy, tessék megfogózni: mesterségesen létrehozott "valami". Na, hát persze: a Rák karmája ellenére egyetlen gyermeket nemzett a világra és azt is csak jóval azt követően, hogy figyelmeztettem arra, hogy gyermek nélkül nem lehetséges a Rák karmának az oldása. Szóval: hogyha az anyaság, vagyis a teremtés és az utód-gondozás - nevelés ősgéniuszát megtestesítő Hold egy mesterséges "csinálmány", akkor miért is kellett volna neki több gyermeke szülessen attól a nőtől, akit ő is, az általa tanított és ajánlott (jó pénzért CD-ken árult) mágikus mantrák segítségével idézett be? :D

Szóval, az indokot arra, hogy miért került ide Magyar Kovács András, az alant hozzászóló barátaimnak, de különösen a Nagy Annamária hozzászólásaiban olvasható el.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.03. 17:22 
Offline

Csatlakozott: 2018.02.12. 21:02
Hozzászólások: 1
Napjegy: kos
Aszcendens: nyilas
A 9. lehetne mondjuk Kovács-Magyar András, aki hiteles volt az elején, de a kezdeti sikerek és a mammon teljesen megszédítette, és emiatt letért a helyes útról.

Ha annyi észrevételt megengedsz, Szilárd, megjegyezném, hogy Puzsér megengedheti magának az ilyen kritikát, mert ő kívülálló. Tőled ugyanez már másképp hat, mert szakmabeli vagy, és bármennyire is helytállóak a megállapításaid, akiknek nem tetszik, könnyen rád süthetik, hogy kenyér féltésből vagy irigységből beszélsz. Ilyet egy kívülállóra nem süthetnek rá. És ha rád sütik, akkor magyarázkodni kényszerülsz, amivel már a támadóid lesznek fölényben, bármennyire is igazad van. Tudom, hogy nem kell félteni téged, csak megjegyeztem.

Zoli


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.03. 19:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Arion!

Bár nem követtem annyira, egyelőre csak azzal vagyok, hogy azok, amiket Kovács Magyar András mond az előadásaiban, soha nem háborítottak fel. Tehát szerintem , bár neki is vannak néha érezhető misztikus és érezhetően üzleti indíttatásból tett apró mellészólásai, mind a józanságot illetően, mind a tisztességet illetően, messze a jó ízlés és a józan ész határain belül mozog a listában felsoroltakhoz képest. Ráadásul a jó fizikai állapota is jelzi számomra valamennyire, hogy jó úton jár. De megígérem, hogy ennek még utána nézek.

2) A - Meggyőződésem, hogy a spiritualitásban és az asztrológiában nem létezik konkurencia, illetve, az képtelen itt érvényesülni, é mindenki annyi jövedelmet szerez, amennyire a spirituális fejlődése, tehát a belső spirituális letisztult és megnyugodott - Bolond! :) állapota - azt szükségessé teszi, illetve elbírja.

B. Senki sem kívülálló itt az életben, mindannyian belül állók vagyunk, csak egyesek erről még nem vettek tudomást. Puzsér semmiképpen nem kívülálló a maga területén: a médiában és a kultúrában.

c) Éppen ezért szimpatikus a számomra, mert azt állítja, hogy nem szabad hagynia magát elrettenteni az igazságtól egzisztenciális függőségek miatt. - És ő még csak nem is ismeri a sorserők múködési mechanizmusát úgy mint én! vagyis: abszolút igaza van.

De köszönöm, hogy kétség-kívüli jóindulattal és jóakarattal hozza szóltál, mert ez mindennél fontosabb! Máskor is szívesen fogadjuk! Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.17. 15:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 58
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Kovács Magyar Andrástól is lehetett hallani olyasmiket, mint Szántaitól, pl. a kínai agyaghadseregről mondta azt, hogy erre az a magyarázat, hogy az Atilla ellen vonuló sereget a "Jóisten" agyaggá változtatta. Vagy hogy egy barátnőjének a kislánya kiesett az ablakon, és szörnyethalt, de ő (mármint KMA) ekkor Szent Margithoz imádkozott, és az feltámasztotta a kislányt. (Megpróbálom megkeresni a videókat, amelyekben ezeket mondta, az egyiket azt hiszem egy VNTV-s beszélgetésben mondta Jakab Istvánnak.)

Tegnap találtam egy Kaló Jenő által készített interjút egy Éles István nevű "utaztatóval", aki évtizedek óta előző, sőt jövendő életekbe utaztatja az embereket, s ezekről a tapasztalatairól számol be. Kíváncsi lennék, mit szóltok hozzá, én, ahogy mondani szokás, lehidaltam, mikor meghallgattam. :shock: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=P1xV3UoPV10

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.10.22. 18:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Annamária, akkor hát, és ezek szerint, annak köszönhetően, hogy asztrológusok vagyunk 12-re növeljük a leginkább hiteltelen "misztikus csodabogár - kozmetikusoknak" a számát. De végül is, még bukkanhatnak elő ilyen Éles Istvánok, tehát, még az is megtörténhet, hogy fel visszük a kabbalisztikus 22-re. De azon felül, semmiképpen!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO