ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.10.23. 06:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.07.01. 09:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves horoszkóp-rendelő!

A sorsképletek kiszámításhoz használt születési időpontokkal kapcsolatosan szeretném a tudomására hozni a következőket:

Én fölösleges állítgatásokat semmiképpen nem készítek, ha nem látom szükségesnek, de azt is be kell látni a rendelőknek, hogy van, amikor ez elkerülhetetlen mivel:

A korházakban megadott, un. „hivatalos” születési időpont, egyáltalán nem biztos, mivel szülészeteken senki nem állt és áll stopper órával, hogy a világra jövés időpontját másodperc pontossággal rögzítse! Hanem azt csak utólag saccolják azt meg a bábák – nővérek. És azt is annak függvényében, hogy könnyebb, vagy nehezebb szüléssel jött-e valaki a világra. Ennek a függvényében tehát, utólag akár 20 - 25 perces eltolódás is keletkezhet! Én pl., karórával a kezemen és számítógéppel a közelben négy gyermeket fogtam ki, tettem az anya-mellre és vágtam el a köldök-zsinórt, mikor csoportban, mikor egyedül, de soha nem lehettem - lehettünk biztosak a gyermekeink születési időpontjában.

Ami tehát, a sorsképlet általam beállított időpontját illeti, a megrendelési tájékoztatóban el van mondva, hogy eltérés szokott lenni a hivatalosan "megállapított" (Tehát a korházban a bába-asszisztensek által utólagosan "megállapított", vagyis emlékezetből megsaccolt) születési időpont, és azon időpont között, amivel az illető személy spirituális struktúrájának (aurájának, szellemi - spirituális bázisának!) megfelelő asztrogrammot fel lehet állítani.
És ezt nem csak azért mert a szülészeteken, nem (még most sem!) áll senki a szülőszobában stopper órával a kezében annak érdekében, hogy mérje a pontos születési időpontot, amit tehát, emiatt utólag saccolnak meg a szülész bábák, természetesen 10 - 20 perces eltéréssel! Gondolkozzunk reálisan! Attól, mert egy bizonyos időpont szerepel a születési kórlapokon, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az, mondjuk stopper-órával mért pontossággal megfelelne az objektív valóságnak! Másfelől melyik időpontot mérnék? Amikor a baba feje megjelenik? Van olyan baba, aki ezután is csak 10 – 20 perce elteltével jön ki egészen, és van, aki azonnal. Van, aki kirobban mint egy pezsgősdugó (A mi Etelkánk is pl.), van, aki burokban születik, amennyiben nem matatnak hozza (Nem repesztik meg a burkot) az orvosok. Amikor felsír a baba? (És ha nem sír fel? Az otthon, tehát nyugodt körülmények között született babák, mint az enyémek is, nem sírnak fel!!!) Az első lélegzetvételét? Hogyan láthatná azt a feltételezett időmérő, hogy mikor lélegzik először az újszülött? A köldökzsinór elvágásának az időpontját? Ugyancsak az otthon szülések esetében az is késhet – Sőt: ajánlatos! - akár egy fél órát, vagy háromnegyed órát is várni a köldök-zsinór elvágásával! Mi is így tettünk az otthon született gyermekeinkkel, akik, a nem otthon születettekhez képest, sokkal egészségesebbek egyébként…
Ráadásul, a pontatlan időméréstől eltekintve is, lehetségesek, sőt, majdhogynem kötelező módon., nem helyes időpontban születnek a kórházakban a babák(!), akik egy részét durva kegyetlenséggel kiugrasztják – vgay kipréselik! - az anyjukból az által, hogy különböző infúziókat adnak be azoknak, amely drasztikus beavatkozások egy része az isteni és a természeti törvényeknek ellentmondva, a szülést hivatottak meghatározott időpontra "beindítani". Vagyis: a szülési fájdalmakat és az izom-összehúzódásokat serkenteni, más szülészeti eljárások viszont éppen fordítva: ennek a fordítottját hivatottak elérni, az orvos pillanatnyi megítélése, pihent, vagy kevesébe pihent állapota, tehát türelme, vagy türelmetlensége - alkalmasint lejáró munkaideje szerint…Igen: nagyon sok esettel találkoztam, amikor az illető személy elmondta, hogy azért született ekkor és ekkor, mert meg serkentették, annak érdekében, hogy az orvos tudjon haza menni, mert lejárt a munkaideje. És, ma már ritka ugyan, de még ezelőtt 15 – 20 évvel a bábák rákönyököltek a szülő-anyák hasára és úgy préselték ki a gyermeket, mint a fokrémet a tubusból. Mi pontosan azért kerültük ki Medárdánknak a korházi körülmények között történő megszületését, mert a kórház-igazgató nőgyógyász unoka-bátyám, aki egy délután megvizsgálta a volt feleségemet a magánrendelőjében, „megígérte”, hogy, amennyiben másnap reggel beviszem a korházba Emőkét, ő, szolgálatos lévén, reggel beindítja a szülést és délre már "kint is lesz" a gyermekem. Ehhez képest Medárda kerek 10 nap múlva született meg önmagától makk-egészségesen a természet lágy ölén. És – Manapság ez ténylegesen a csodák csodája! - a korházi szülésektől eltérően, az életében először (20 évesen!) szülő édesanya szülőcsatornájában (hüvelyében) még egy hajszálnyi repedés sem keletkezett…
Ezek miatt és még sok más szempont miatt tehát, a klasszikus asztrológia tudománya egy harminc öt (35!) perces eltérési lehetőséget (tűrési határt) állapít meg és "enged" meg a hivatalos születési időpontok, és az asztrológus által kiszámítandó, tehát az illető személy spirituális alkatának megfelelő, asztrológiai sorsképlet időpontja között. Ezt kérem szépen megjegyezni és figyelembe venni! Én eddig a határig a legritkább esetekben (Húsz év alatt kétszer) szoktam elérni, a maximális születési időpont-korrekció, amíg el szoktam érni, az 25 perc, de lehetőleg a 20 percet sem szívesen lépem túl. A 10 – 15 perces eltérés viszont, a a hivatalos születési időpont és az asztrológiailag megállípított időpont között, a fent leírtak miatt a lehető legtermészetesebb!

Ne legyünk tehát sem spirituális elszállottak, illetve misztikusan naiv relativisták, sem dogmatikus materialisták, hanem őrizzük meg a józanságunkat és a bízzuk magunkat az asztrológia nevű isteni sors-tudományra, vagyis, az emberiség első tudománynak nevezhető foglalatosságára, illetve az azt művelő, feltételezhetően nem véletlenül kiválasztott asztrológus szakértelmére és felelősség-érzetére.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO