ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.25. 23:42

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.10.29. 13:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Loránd Barátom írta:


> Kedves Szilárd!
>
>
> Még egyszer gratulálok az Ikrek születése alkalmából és ismételten kívánok Nektek éberséget, sok bölcsességet és az ezekből fakadó egészséget a fölnevelésükhöz és a metafizikai értelemben vett beavatásukhoz!
>
> Az idiótákkal Dunát lehetne rekeszteni. Látod, a budapesti kerületi és főpolgármesteri választások eredményei kapcsán, hogy a médián keresztüli agymosás hová vezetett! Hogy lehetnek ennyire idióták és szűk-látókörűek, s a józan paraszti gondolkodástól ennyire egészségtelenül eltérőek a "felvilágosult" budapestiek? Pedig azt lehetne feltételezni, hogy éppen a fővárosi és nagyvárosi emberek kellene a leginformáltabbak és a legfelvilágosultabbak legyenek. Minél nagyobb mennyiségben fogyasztója a nagyvárosi ember a szellemi vakságban élő szerzők szerzeményeinek (mocskainak), annál idiótábbá válik. A szó szoros értelmében. "Azzá leszel, amit megeszel."
>
> Gondolatban Veletek voltam a békéscsabai példás kórházi harcotok kapcsán. Nagyon fontos, hogy felvállaltátok e harcot, csak nagyon meglepődtem, hogy végül Viola engedett az orvosoknak. Ezeknek a nagy-okos orvosoknak (a "könyv-csinálta" varázsló-inasoknak) fogalmuk sincs milyen szubtilis változásokat okozhat a vérátömlesztés, amely a tudattalan szintjén ható és a létrontás jegyében álló, át nem világított karmikus programok által. Megfigyelték a szerv-átültetések után, hogy a donorok bizonyos tulajdonságait, szokásait bizonyos szinten átveszik azok, akiknek szervet ültetnek át. Ezek az orvosok e téren nagyon szűklátókörűségek, a felsőbbrendűségűségi komplexusaik mellett. Nem tudom, hogy honnan veszik a jehovisták, de az életveszély esetét leszámítva, valóban igazuk van, hogy elutasítják a vérátömlesztést. Az életveszély esetét kivéve, szerintem minden esetben harcolni kellene a vérátömlesztés ellen.
>
> Az előadásaidat követem. Magyar nyelvterületen igazi metafizikát csak Nálad és Istvánnál lehet találni. Van még néhány tisztességes ember (pl. Sándor, a fogorvos, akit hadd ne nevezzek Gunagrihának) de kár, hogy hiányosan beavatott emberek, akik ezért nagyon sokat nem is tudnak mondani. Majd én is neki fogok látni a magvetői tevékenységnek, csak szeretném befejezni a házat - ami eléggé lefoglal - s még néhány tevékenységet, amit a ház befejezéséhez szükséges pénzszerzés végett vállaltam fel.
>
> "Majd ott is belátják, hogy a liberalizmusból 0,00001 - re vissza kell venni." Igen, így van. Tudod, a liberális, a "haladó" és a "nyitott" gondolkodású emberek a holnap emberei. A metafizikailag is helytálló, tradicionális gondolkodásúak pedig a holnaputánéi.
>
>
>
> Baráti üdvözlettel,
> Loránd.





Kedves Loránd!

1. Violának volt még egy szubtilis oka arra, hogy bele egyezezn a vérátömlésztésbe, azon felül, hogy előzőleg a két héten áttartó folyamatos pszichológiai nyomásgyakorlással (ijesztegetések, fenyegetőzések) és megalázással, önérzete és öntudata sárba-tiprásával, teljesen kifárasztották, és azzal, hogy a Gyulai kórház pszichiátriai osztály főnökével (Micsoda agyafúrt sátáni módszer!) hozatták a tudomására, hogy kineveznek egy gyámot a magzatok számára és az alapján a gyám bele egyezését tudja adni abba, hogy a magzatok érdekében, Violába erőszakkal nyomják bele a vért, ezzel az idegen vérelfogadással, Viola egyfajta térdet és fejet hajtott a sors-erők előtt, illetve a hatás és visszahatás törvénye előtt, a magzatok foganása előtti években és hónapokban átélt sors-ellenes ellenállásai és önkéntelen lázadásai miatt.

2. Ami a Mo-i helyhatósági választások rossz eredményeit illeti, ha bele gondolunk abba, hogy a magyar választók több mint fele olyan nő, akikkel valamikor úgy elbántak a Mo-i szülészeteken, mint most Violával, és amitől azok teljesen megzavarodtak egész életükre, nem csak spirituálisan, de lelkileg is, tehát akiknek "a józan paraszti" esze, ehhez A BORZALMAKKAL TELI élet-élményhez csatolódik vissza mély-tudattalan járatok szintjén, egyáltalán nincs amiért csodálkozni azon, hogy kormány-ellenes magatartást tanúsítanak, hogy a rejtett intézménye-ellenes gyűlöletük, vagy csendes neheztelésük a mindenkori kormány ellen irányítja a vágyaikat a szavazófülkékben.

Hiszen ezt a majdnem vágóhidi szociális - intézményi élményüket (Bak és 10-es ház!), amely során, az életük legfontosabb eseményében porig alázták, akaratukat és a teremtői - szülői mivoltukat a semmibe vették és a döntési lehetőségüket teljesen elvették, soha le nem nyugvó öntudatlan lázadási ingerületeket hozott létre a mély-tudattalanunkban, amely folyamatosan az aktuális politikai szféra (Ugyancsak Bak és 10-es házhoz tartozó spirituális és gyakorlati életterület) ellen irányul. - És joggal!

Meglátásom tehát az, hogy Magyarország lakóinak a női része, soha nem fog kigyógyulni ebből a tudattalan, mindenkori kormány-ellen való lázadásából, gyűlöletéből és haragjából, és emiatt, ha teljesen ártatlanul is, de egy számottevő része, mindig az ellenzékre fogja leadni a voksát. Amennyiben tehát sürgősen nem intézkednek hathatósan az életadás gyökerénél, tehát az állami szülészeteken, ott tehát, ahol a női lakosság nagyobbik része szülni kénytelen, és nem állítják le az orvosokat abban, hogy eleve betegeknek és veszélyezetteteknek sorolják a szülő-nőket, és, hogy arra alapozva, alkalmazzák rajtuk (szükségtelenül) "ha kell, ha nem" minndazt, amit az egyetemen megtanultak, illetve szakmai rutinból, teljesen feleslegesen alkalmaznak, több mint valószínű, hogy maximum csak egy ciklust fog még kibírni a KDMP-fidesz a kormány.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO