ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.18. 18:31

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.02.22. 13:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az új germán medicina, mint minden új gyógyítani hivatott tudomány (Pl. a pszichológia) nem elég alapos és mély ahhoz, hogy a teljes lelki és szellemi kigyógyulást (is) biztosítsa azoknak a betegségeknek az esetében, amelyeknek az okai nyilvánvalóan lelki ls szellemi eredetűek (Például a Rák)

Ilyen formán az új német medicina nem teljes, nem alapos és nem elég mély. Sokkal jobb mint a többiek de a valós kauzalitást, ami az asztrológiában egyértelmű, nem ismeri és van ahol ugyanúgy tudományosodik, mint az akadémikus orvoslás és ezzel szétcincálja a lényeget. Illetve éppen azért cincálja szét, mert kutatva matat és matatva kutat a felszínen, de a lényeget nincs ahogy lássa és tudja.

Én már a kezdet kezdetén megírtam azt, hogy nem csak azt kellett volna az új n. m. kidolgozójának a saját sorsa rendezése szempontjából megoldásként kitalálnia, hogy miként épüljön fel a rákból - Tehát az a doki, akinek a fiát egy eltévedt golyó eltalálta. -, hanem 1) Annak is utána kellett volna néznie, illetve azt beismernie, hogy a fiút sem véletlenül találta el a golyó, hanem azt megkereste, mert valami erősen isten - és törvény-elleneset kavart a lelkében és a szellemében. - Egyrészt. Másrészt, az hogy e mentális szintű tudománnyal nem lehet "mindent" - a sorsot - elintézni, még akkor sem, ha, az alapító-doki családi tragédiájának az okainál maradva, még azt is fel tudta volna fedezni, hogy miért halt meg a fia?

Még ez sem elég tehát a teljes gyógyuláshoz, ha megfejtjük a tragédia okát, ami miatt a mi szívünk sem képes mentesülni a bánat és a sors-erők logikájával szembeni ellenkezésnek a negatív energiákat termelő hatása (terhe) alól. Mint ahogy nekem sem volt elég az például, hogy 1) A karmikus viszgálat és leleplezés segítségével megértettem azt, hogy Medárda miért kellett besétáljon annyira ignoránsan és velem szemben ellenségeskedve, és tőlem hermetikusan elzárkózva, az anyja, a nagyanyja és a Szente Tamás által a számára felépített végzetes sorscsapdába. Hiszen akkor, amikor mindezt megértettem és őt már, úgymond a sorsára bíztam és félvén a skorpió karmám erősödésétől -Illetve szembe nénézve azzal, hogy ha nem erősödök meg szellemben is, akkor nem tudom felnevelni a többi, kisebb gyermekemet - Medárdát elbocsátottam és neki megbocsátottam, már a cukorbetegség, ami később derült ki, el volt bennem indulva. Sőt, Már Medárdával is sikerült felvenni a kapcsolatot és el kezdtünk beszélgetni és a történtekről Videót készíteni, amikor:

2) Még ki kellett derüljön és szembe kellett nézzek a cukorbetegségnek az okaival és jellegével, meg kellett értenem, hogy a mélyen rejtett szomorúságom okozta, illetve az, hogy amiatt hiányos és zavaros lett a hormon-háztartásom. És ennek a fényében a sportolással együtt a boldog - bolond alapú, boldogság-állapotomat is kellett srófolnom és növelnem annak érdekében hogy elegendő boldogság-hormont termeljek ahhoz, hogy az agyalapi mirigyem még a többi mirigyhez is, főként a hasnyálmirigyhez juttasson elegendő dopamint, szerotonint és endorfint, amelyek a hasnyálmirigyre hatván, vissza állíthatják azon szerveimnek a helyes működését, illetve az inzulin egyensúlyt, stb.

3) Mivel mindez nem található meg az új n(g) medicinában, és a felfedező nem tudta, hogy az egyedüli meghaladást és teljes helyreállítást, az asztrológia, illetve a bolond-boldog lelki és szellemi állapot tudja elvégezni, újra legyártott magának egy rákot, amibe aztán már bele is halt!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO