ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:16

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2021.12.01. 20:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Végtelenül sajnálom, hogy semmi, de semmi metafizikát nem tudván (Pedig minimum az utóbbi 2000 évben annyit megtanulhattak volna, hogy „Aki meg akarja nyerni az életét, elveszíti azt…”), az emberek hagyják, hogy az életüket tönkre tegye ez az újonnan fellépett vírus-fajta. Illetve, hogy tönkre tegye az életüket, az a politikai hatalom birtokában álló, ostobán pánikba került, vagy éppen felsőbbrendűen a nagy tömegeket manipuláló, és rossz indulatú materialista kisebbség, amely tényleg el hiszi még, hogy a kórokozó tényezőket irányító isteni intelligenciával és akarattal szemben lehet egyáltalán védekezni, illetve jót tesz az azzal való szembe szegülés. És mivel az öntudat -emelő lelki – erkölcsi mentalitásváltoztatás helyett, és a kábulat és a kábulás örömeiről való végleges (örökre való) lemondás helyett, továbbra is a sorsjelzésekkel szembeni védekezés mentalitását akarja gyakorolni továbbra is, inkább hagyja, hogy a vírus, egészen pontosan: a vírust kiirtani törekvő politikus tudósok és tudós politikusok, rothadásra fogják és tönkre tegyék nem csak a szerelmesek csókját, de még a gyermek – szülő közötti elemi ölelést is, és egyáltalán a normális hétköznapi érzéseket, gondolkozást és a boldog jövő-képzeteiket.
Elképesztő, hogy akadémiai rangú és hírnevű és tekintélyű és amit akarsz…tudósoknak még mindig nem esik le, és egyéb sem telik a nagyokos tudományos fantáziájából, mint hogy emelni az oltottsági számarányokat, majd az oltási adagok számát, holott a vírus Géniusza rég bebizonyította számukra, hogy minél nagyobb a védekezés, illetve a vírus „teljes” kiirtására irányuló törekvés, annál rafináltabb és kivédhetetlenebb változatokat „talál ki magának” és tehát esze ágában nem áll békén hagyni az emberiséget, amíg az nem hagyja békén őt, illetve, amíg az nem változtat életvezetést, illetve életszemléletet.
Mondom: egyenesen elképesztő a vírus által legyőzött tudós emberiség szellemi (metafizikai) farkasvaksága.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2021.12.02. 15:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A legtisztább ősi – isteni Szeretet-állapotba kell eljutni és bekerülni, azzal eggyé-olvadni és azzal azonosulni, ahhoz, hogy minél mélyebben – átfogóbban és gyökeresen megtudjunk gyógyulni, ahhoz és azért, hogy a betegségünk a hasznunkra (erősödésünkre) váljon tehát.

Ez a folyamatosan átélhető, diszkréten meditatív ősi – legtisztább szeretet-állapot (és persze: béke-állapot), semmi, de semmi önzést és önös kívánságot nem tartalmazhat – még a gyógyulás kívánását sem – hanem minden gondolattól, vágytól és érzelemtől mentesült, "fennkölten tiszta" kell, hogy legyen. Valami olyasmi, mint amilyen feltétlen szeretetet érezhettünk édesanyánk iránt, amikor még öntudatlanok és teljesen ártatlanok voltunk. Ennek a kristálytiszta szeretetnek az elérési és átélési képességének a megszerzésére, illetve az arra való meditációra, erre a szeretet-meditációra kell törekednünk folyamatosan, mert éppen azért kerülünk ilyen szorongatott vírusos fenyegetettségbe, mert ez a képesség egyre inkább hiányozni kezdett az emberiségből, és erre, ennek az elérésére és ennek a kristálytiszta –szeretet képességnek a megszerzésére nagy szükségünk mutatkozik az egész emberiség szintjén ebben a civilizációs helyzetben, amelyben spirituálisan emberiség szintjén egy ilyen, egyelőre gyógyíthatatlannak látszó, fertőződési helyzetbe kerültünk.
Ezzel az Önzetlen Szeretet - szérummal kell tehát az 'egész szívünk, elménk, lelkünk és minden erőnk" szintjén beoltani magunkat, egész lényünket át kell hatoltatnunk a szeretettel, ahhoz, hogy nem csak mi, de a gyermekeink is megszabadulhassanak, nem csak a mostani, de a majdani fertőződéstermészetesen, figyelembe véve azt is, hogy szellemi fény és spirituális világosság nélkül, a szeretet szétmállik, erőt veszít,éppen úgy, ahogy az értelmi fény, élettelen absztrakt világosságot képes létrehozni Szeretet nélkül, a szeretet-szükségek figyelembe vételen nélkül. Jó példa erre az, hogy akadémikusok sem képesek csak azt hajtogatni, hogy az oltások számának a 100 százalékosra való növesztésével "legyőzhető" az, ami éppen, hogy nem azért jött létre, hogy külső eszközökkel és erőszakos (tudományos) beavatkozásokkal legyőzhető legyen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO