ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.09.02. 14:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva meghívása:

Szilard, tetszik neked a fenti bejegyzes?

Valaszom: Igen, nagyon tetszik. A központi mondanivalód, az alapeszme szempontjából abszolút igazad van, normális és normálisan élni akaró ember (demokrata), aki tiszteli és szereti a szólásszabadság elvét, és ha kell, harcol is azért, hogy másnak joga legyen a szabad vélemény-nyilvánításhoz, csakis egyet érthet az alap mondanivalójával.
Csupán az a baj benne, hogy az alapötletet adó, illetve az illusztrációként használt, "Kozmáékról" szóló rész hitelteleníti az egészet, mivel, az, a tárgyi valóság szintjén, nyilván a tőled általunk már napirenden megszokott emeletes hazugságoknak a mintapéldája. Ti., hogy te nem sértetted meg a magyar jogszabályokat és nem követél volna el velünk szemben súlyos és sorozatos bűncselekményeket. Hiszen már a kezdetek kezdetén, amikor az ellenünk kieszelt "gyűlöletkampányod" indításának a szándékát bejelentetted, olyan kemény hazugságokat "közöltél" rólam, hogy:
1. Nem rendelkezem Cégbíróság által kiállított vállalkozói engedéllyel, tehát, hogy feketén dolgozom.
2. Hogy nem rendelkezem megfelelő szakképesítéssel, erről szóló hivatalos elismervénnyel. - Vagyis: minden szempontból törvénytelen a hivatásgyakorlásom, vagyis az a pénzkereső munkám is, amivel eltartom a családomat.
3. Hogy rendszeresen verem és bántalmazom Violát is, és a gyermekeimet is, akik fölött zsarnokoskodom és akiket éheztetek.
És már csak ez a három első hazugság is, amit rólam, mint "hiteles hírforrás" (Közéleti író ), "tényként" közöltél, már nem csak rágalom, hanem egyenesen merénylet azon egyszerű emberi - és polgári! - jogaim ellen, hogy:
A. Még, hogyha neked nem tetsző és általad elítélendő módon is, de szabadon dolgozhassak (Ez lett volna tehát itt, a te szólásszabadsági és véleménynyilvánítási jogod. Ti, hogy kinyilvánítsd azt, hogy attól, amit én munkaként folytatok, "és ahogyan élek, elborzad minden ép lelkű ember", de attól én még szabadon és zavartalanul dolgozhassak és hivatást gyakorolhassak és eltarthassam a családomat. Mert ez szabad egyéni vélemény. De amit te a tárgyi valóság ellenében az én hivatalos munkaviszonyomról jogtalanul állítottál, már tudatos hitelrontó rágalmazás), , mindaddig, amíg a megfelelő hatóságok nem emelnek ez ellen kifogást, illetve nem vonják vissza a vállalkozói - pénzkeresői engedélyemet.
B. A jó hírnévhez való jogomat.
C. A családjogomat.
3. Hogy el vagyok adósodva a szomszédaimnak, sőt, konkrétan: "az egész lépcsőháznak"
4. Hogy a gyermekeimet "az egész iskola utálja", sőt, ezen keresztül minden oda járó gyermek szülője is utál.
5. Hogy "a gyermekeim félig állami gondozásban"...(Így, írva, és mondva, szóról szóra, állítmány nélkül, és éppen Te, aki még ebben a szövegben is kitér arra, hogy mennyire jogos az a követelése, hogy helyesen írjunk magyar nyelven, miközben elképesztő, hogy mennyi mondattani, sőt: még helyesírási hibát követsz el te magad. De ez a hipokrita magatartásod most itt lényegtelen, nem is akarom, hogy erre reflektálj, mivel ezzel csak elterelnéd a szokott módon, a lényegről a figyelmet, noha te még ilyen részletkérdésekben is a kettős mércét alkalmazod mindig és ezért még ebben a kérdésben is bántalmazó - hipokrita módon viselkedsz, amikor éppen ezzel a hipokrita nyelvészi fasizmusoddal fölényeskedsz mások fölött és éppen az általad etikátlannak ítélt "bántalmazó módon". Amennyiben tehát nem vétenél te magad a fentihez hasonló módon súlyos helyesírási, de főként mondattani hibákat, nem szólnék egy szót sem. De így, sajnos, mint minden, amit írsz, a te jól ismert és "nálad" - úgy látszik - már egyszerű stílus- bravúrnak számító kettős mércéről, vagyis a magadat mindig felmentő, a nyilvánvaló felelősség alól mindig kibúvást biztosító, hipokrita alapállásról beszél.)
6. Hogy én általában is, agresszív vagyok, tehát, az általam művelt és gyakorolt asztrológia, nem csak, hogy hivatalos engedélyek és jogosítványok híján (Lásd fent!) "törvénytelen", de ráadásul "veszélyes" is (Amiként létre is hoztál egy olyan google - profilt is, hogy: Kozma Szilárd Veszélyes). Vagyis elkerülendő a tőlem való horoszkóprendelés.
7. Hogy az erdélyi asztrológusok s, mind utálnak. (Mellékesen: a jelenlegi erdélyi asztrológusok, ha nem is mind közvetlen tanítványaim, de olyan barátaim, akik azt követően választották ezt az életpályát, hogy elkészítettem a horoszkópjukat. Léásd az általad szintén utálattal emlegetett Csüdöm Melindát. Sajnos, nem léteznek ezeken kívül számot tevő "erdélyi asztrológusok, akik utálhatnának.)
Ez a hét általad cáfolhatatlan pont, amelynek a tárgyi valóságáról mind létezik tárgy bizonyíték, gondolom, elegendő ahhoz, hogy az állításom, ami szerint a nekem egyébként nagyon is tetsző, jogról és a normálisan elvárható jogról való gondolkozásról, a jogszerű magatartásról és eljárásról szóló eszmefuttatásod alapötletét adta - és még ez sem lenne baj, ha éppen a mondandódat alátámasztó "élő példaként" a velünk szemben elkövetett bűntetteidet példaként nem állítottad volna - hamis és az állításaidnak homlokegyenesen ellent mond és ezért elveszi az egész eszmefuttatás hitelességét.
Tetszik • Válasz • 4 órája


csakazolvassa Szilárd, "a gyerekei félig állami gondozásban" mondattal semmi baj, figyelj, hasonló, létező mondatok, ahol a határozó mellett nincs létige: az ajtó zárva, júniustól a mozikban, a keze megkötve. De ha mutatsz nekem egy leíró nyelvtani szabályt, amely tiltja az ilyet, átírom a mondatot, és beleteszem a létigét, bár legnagyobb íróink sorozatban és vígan lépték át mindig is az akadémiai szabályokat a stiláris hatás érdekében. Nekünk más a nyelvállapotunk, nyelvérzékünk, innen sokszor viccesen hat , amiket te használsz (egy és egyetlen, nincs, amiért stb.), továbbá én a magyar nyelvi versenyeken elég jól szerepeltem, és magyar szakot végeztem, erős nyelvészeti képzéssel, de ilyenek miatt nem kellene, hogy feszültség legyen közöttünk. A fogalmazásmódodból, a sátáni, vibrátor stb. szavak hiányából arra következtetek, megnyugodtál egy kicsit. Ennek örülök.
Tetszik • 1 • 4 órája • Szerkesztve


Kozma Szilárd Mondtam, hogy veled képtelenség szót érteni, mivel nem csak, hogy betegesen beképzelt vagy és nem bírod ki, hogy nagy lóról ne beszélj másokkal, hanem a notórius hazudozás reflexedből (Lásd: az általam Kaméleon-nak nevezett, anya ágról öröklődő karmikus programok leírását. - "Olvass értőn" is, ne csak Minden Ároni kipellengérezhető "gusztustalan tartalmakat" kutatva - Kozma Szilárdot!) "természetesen-hipokrita", és ravasz róka módra, gyorsan elviszed a beszélgetés fonalát abba a sötét lyukba, ahol magad erősebbnek érzed. Neked mindig csak a süket, mások felébe kerekedési lehetősége a fontos, nem az igazság. Előre megírtam, hogy ezt fogod tenni, nem? Látod mennyire gyenge vagy? Mindig csak a betegesen őrzött fölényben levés látszatőrzése. Tényleg nagyon sivár lehet ennyire egyedül leni, folytonosan másokat lekezelni a sérthetetlenség látszatának őrzése érdekében. "Sajnállak".
Miért nem arra reagáltál, amit válaszoltam, ha már - Ha, persze, csak látszólag is, de - érdekelt a véleményem?
Menny el, Éva, menny el...
Ha valaki nem értené: Nem arról van szó alapvető és eredeti lényeg szerint, hogy én mit kellene tanulnom rég óta leköszönt és az irodalmi élettől magától a szép-prózától meg a közéleti sajtótól is elbúcsúzott íróként Nadasdytól meg persze, Gerle Éva nagyítóról, hanem, arról a gyakorlati tényről, hogy a gyermekeim NEM VOLTAK a tavaly december elején MÉG EGY CSONKA IRODALMI MONDAT EREJÉIG SEM "FÉLIG ÁLLAMI GONDOZÁSBAN". Sőt, még most sincsenek félig állami gondozásban, hogy Gerle Éva aztán minden tőle telhetőt meg tett annak érdekében, hogy oda kerüljenek!
Gerle Évának a magának a hírnévszerzés érdekében tett sátáni hazugságainak, tehát a bűncselekményeinek a gyakorlati tényéről van tehát szó, és nem az én stilisztikai önkifejezési hiányosságaimról!
Tetszik • kb. egy órája • Szerkesztve


csakazolvassa Szilárd, miután lerángattál a sárba és mocsokba, a férjemet gyaláztad, hazugságok százaival üldöztél, én veled nem akarok szót érteni. Meg tudod ezt érteni? A menny, az menj, ennyit jegyezz már meg.
Tetszik • kb. egy órája


csakazolvassa Apám pedig nem néptanító, hanem villamosmérnök.
Tetszik • kb. egy órája


csakazolvassa Nem akarok Kozma Szilárdot olvasni, sem értőn, sem sehogy.
Tetszik • kb. egy órája


Kozma Szilárd És akkor még semmit nem szóltam a neveinkre készített szennyblogokról, amit tényleg szerencsétlen ötlet volt éppen a jogról szóló, általam is helyeselt eszmefuttatás mellé, mint helyes példát, oda biggyeszteni. (A kriminalista pszichológusok szerint is, a gyilkosok mindig vissza térnek a tett színhelyére) Ez, az alapeszmét teljesen kompromittáló példa ugyanis több sebből is vérzik. Első sorban is abból, hogy lelkes Villő - tavaszstb, nyíltan elismerte, hogy ők készítik a mi blogunkon tett bejegyzésében. S méghozzá fenyegetésként, illetve bosszúállásként, amiért mi elindítottuk az Évának a rólunk szóló sátáni(!) hazudozásokon alapuló rágalmait leleplező blogunkat. A többi érvet, ami azt bizonyítja, hogy a rmocsok-blogokat Éva működteti, rengeteg helyen felsoroltuk, de hát az ostobák is ki tudják azt következtetni, hogy a wikipédia-gate után, csakis ő lehet azok szerzője, még, ha esetleg digitális - technikailag nem is ő hozta azokat létre. De még ezt a morális körülményt is tekintsük elhanyagolhatónak, Sőt azt is, hogy a "Mindig van lejjebb" és a: "Döbbenet, hogy Kozma Szilárd, milyen gusztustalan tartalmakat hoz létre", jelmondatok nem kiabálnak, hanem ordítanak a Gerle Éva szerzőségről. De mondom, ezt is hagyjuk.

Hanem most tessék jól figyelni, kedves Csakazolvassa - olvasók és az általa képviselt igazság szelleme fenntartása érdekében állítólagos milliós kávépénzeket küldő barátnők: Gerle Éva maga és a maga nevében, tehát ezúttal nem álnév alatt, a Secret-en elárulta, hogy jól ismeri a szennyblogok szerzőit és működtetőit, akik ki kérték az ő jóváhagyását és akik kikérik mindig a blogok eszmei világával, működési etikájával kapcsolatos tanácsait, Nem szóról szóra így írta, de garantálom, hogy ez a bejegyzésnek az erre vonatkozó értelme, ha kell, majd beidézzük pontosan, de mindenki elolvashassa a Secret-en, csak rá kell keresni, azonnal megjelenik a teljes és eredeti szöveg.

Na most kérem szépen, Ha annyira szoros eszmei és erkölcsi kapcsolatban van Éva az engem idióta kutyának, majomnak és egyéb degenerált - mutáns génekből alkotott állatnak ábrázoló blogok szerzőivel (A vallomások alapján tehát azok neki komoly és megbízható, az igényeit figyelembe vevő barátnői!), AKKOR, KÉRDEM ÉN, MIÉRT NEM KÉRI MEG SZÉPEN AZOKAT A KEDVES, ÉS HOZZA ANNYIRA KÖZEL ÁLLÓ ÉS BIZONYÁRA MEGÉRTŐ SZÍVŰ BARÁTNŐIT, HOGY TÖRÖLJÉK MÁR LE AZOKAT A BLOGOKAT. És még csak nem azért, hogy végre mi is egy kis lélegzethez jussunk és több gyümölcsöt vásárolhassunk a gyermekeknek és a gyermekeket szorongás nélkül küldhessük iskolába (Remélem, senki, még Gerle Éva sem tagadja azoknak a potenciális horoszkóprendelő-riasztó, elkedvtelenítő, hatását!), hanem AZÉRT KÉREM SZÉPEN, HOGY A MI DRÁGA ÉVÁNKNAK LEGYEN TELJESEN HITELES MINDENKI SZÁMÁRA. A SZEPTEMBER 1-ÉN KELETKEZETT NAGYSZERŰ, SŐT, IGAZ I JELENTŐSÉGGEL BÍRÓ, BEJEGYZÉSE!
- Könyörgök tehát drága, csakazolvassa -olvasók, akik között bizonyára akad nem csak empátia-készséggel rendelkező, morális belátásra és az egészen egyszerű, tehát nem spirituális, hanem tárgyszerű és formai - lineáris (racionális) logikai gondolkozásra is képes személy is bőven, hogy magyarázzak el ennek a csakugyan zseniális személynek, hogy az ők józan gondolkozása és jó-érzése szerint is, ez a gerle Éva számára mind máig fantasztikusan nehéznek tűnő etikai művelet nagyon kevés erőfeszítés, sőt mindössze egy kis jóindulat árán is elvégezhető.
És mondom: ezzel, nem csak, hogy mi szabadulnánk fel ez alól a ránk különös gazdasági terhet rakó, mentális és mindenféle lelki nyomás alól, hanem GERLE ÉVA IS ÚJBÓL EGY HITELES SZEMÉLLYÉ VÁLNA, legalább is és minimum, a saját olvasói és barátnői szemében.
-
Mert különben így, teljesen világos mindenki számára, hogy amennyiben annyira hallgatnak rá a minket mocskoló és a teljes és végleges gazdasági tönkretételünket célzó szenny-blogok szerzői, és amennyiben ő tényleg egy ennyire jogszerűen gondolkozó, igazságszerető és emberszerető és közösségi moralitás és jogszerűség érdekében bátran harcba szálló, morális ember, mint ahogyan a Csakazolvassa február 1-számában leírja, akkor HA MEGKÉRNÉ AZOKAT A MISZTIKUS BARÁTNŐIT, HOGY töröljék már le azokat a négy gyermekes székely családot nyomorban tartó, aljas és gonosz és igazságtalan gúny-rajzokat és képeket és szövegeket tartalmazó, amúgy is minőségtelen és magukra a szerzők és működtetők számára (Persze, hogy nincs közöttük Gerle Éva!) is szégyenteljes blogokat, AZOK EGÉSZEN BIZTOS, HOGY EZT A HATALMAS ÁLDOZATOT MEG HOZNÁK AZ ŐK DRÁGA BARÁTNŐJÜK KEDVÉÉRT!
Mégsem tetszik • 1 • 39 perce


Kozma Szilárd Nem kell ugrani a megszégyenítésemre, csak azért tettszikelem a fenti szöveget, hogy ellenőrizzem: csakugyan fel lett-e töltve. Korábban ugyanis háromszor kidobott a rendszer. Köszi a megértést.
Tetszik • 37 perce


Kozma Szilárd Ne játszd az ártatlan áldozatot!
Én csak két héttel azt követően kezdtelek "lerángatni", és ráadásul előbb, a későbbiekben történtek elkerülése érdekében, a rólunk szóló, fent leírt sátáni hazugságaidnak a letörlésére felszólítva, (Vagyis az otthoni, saját házad táján való tisztogatásra) háromszor is felkérve, miután te - rombolási őrületedtől hajtva - már rég óta a pöcegödrödbe nyomkodtad, nem csak az én nevemet és szakmai becsületemet, hanem a gyermekeit féltőn-óvó, gondozó, szerető, elem édesapai érzelmeimet, szülői önértékelésemet is!
Hogyha a valódi kiléted-leleplezéseként bárhova is lerángattalak tehát, akkor csak és csakis oda rángathattalak le, ahova te előzetesen lenyomtál, és a harmadik kérésemre sem voltál hajlandó józan belátásra térni. - Magadnak köszönd tehát a kialakult helyzetet, amennyiben ténylegesen sértene. - Merthogy annyit hazudoztál ez alatt a kilenc hónap alatt, hogy még azt sem lehet rólad elhinni, hogy ez, a rád visszahárulódott mocsok ténylegesen bántana. Hiszen nem én büszkélkedtem el a vibrátoraimmal és azzal, hogy az első fenékbe-kúrásom dátumára és órájára is pontosan emlékszem. És nem én írtam , hogy a gyermekeid meg is dögölhetnek, hanem te írtad azt, hogy az én gyermekeim felőled meg is dögölhetnek. - Szó szerint!

De most nem ez a fontos!

Most az a fontos, hogy ez a kifogásod is megbukott:

Azt senki nem hiszi el neked, hogy azok a bizonyos misztikus a barátnőid nem törülnék le szívesen a szennyblogokat, amennyiben tényleg igaz lenne az a hazugságod, hogy nem te készítetted, és működteted őket!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO