ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 11:11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.05.12. 10:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ahogy a spekuláns George Soros semmit mondó, kifejezéstelen fénykép-portréját nézem, az jut szembe, hogy ez a tipikusan kereszténytelen - megválthatatlan ember, akiről Jézus azt mondja, hogy a neve nincs beírva az Élet Könyvébe. Ő a Tarot 22-es ikonján látható Bolondnak: a megváltott embernek a háta mögött morgó - csaholó, lábikra-mardosó, éles tépőfogas kutya, akinek az a szerepe, hogy a megváltódni vágyó személyek cél-figyelő öntudatát éberen tartsa... Amint Sorosnak is, a Bolond misztikus kutyájának millióan esnek áldozatául és elindulnak a Mikulás által irányított "pénzügyi" mennyország irányába és az ilyen megkergült (Az alapfunkció-vesztett) pásztorkutyák által hibás irányba terelt és megvadított bárgyú juhok (barmok) mind bezuhannak a sziklás szakadékba, akárcsak kamaszkorom egyik szépséges hangulatú angol filmjében (Távol a megbolydult világ zajától?).

És azt én mondom, aki az ő - Másoktól (Szegényektől?) elcsalt. - júdás-pénzén adattam ki a harmadik verses kötetemet. 1994-ben azt sem tudtam, hogy ő ki az, csak annyit, hogy van egy ilyen alapítvány, ahol könyvek kiadásához szükséges pénz-szerzés érdekében lehet pályázni...Most meg azt olvasom, hogy ez a kevély-hülye, aki a személyi nyeresége érdekében, már Anglia pénznemét (A Fontot) és állami kincstárát is megrengette, és aki már a japánok pénzét és állami gazdaságát is veszélyeztette, és aki Bokros segítségével Magyarország gazdaságát is zsebre akarta vágni, kevély ambíciójában, már a lengyel kormányt is meg akarja dönteni. (Székely szólás: "Ne, a bolond mit csinál!") Persze, ma már világszerte ismerik a sötét urat és sátáni fortélyait, ezért ez sem fog már bejönni neki, mint Magyarország zsebre-vágása.

Szóval erről az egész Soros-kavarásról, illetve az általa is kavart. és talán a leginkább általa kavart migrációs kavarodásról, nekem a Hamvas Béla Karnevál c. beavatási regényének az 5. fejezetéből az a második "Hegyi beszéd" jut eszembe, amit Manuel atya az Indiai szerzetes tart a főhősnek, Bormester Mihálynak a tényleges kereszténység "felfoghatatlanságáról", megérthetetlenségéről és elpusztíthatatlanságáról.

Feltétlenül olvassátok el! És ha már elolvastátok, olvassátok el újra!

Soros... egyenesen a liberális sátánizmusnak, tehát szemforgató, mélyen a tudattalanunkba rejtett beavatkozási és irányítási mániának a megtestesülése! Számomra világos, hogy a felelősségektől való megszabadulással kecsegtető liberalizmus ugyanabból az Isten-tagadásból eredő rejtett, Isten-félelemből ered, mint a kommunizmus. De az utóbbi még a kommunizmusnál is zseniálisabban keni rá a zsarnokoskodási céljait a nép állítólagos érdekére. És nem csak azért veszélyesebb a kommunizmusnál, mert annál sokkal jobban képes álcázni magát, hanem azért is, mert spirituális éberség nélkül kivédhetetlen. A Liberalizmus ugyanis, nem egy hirtelen - És főként nem forradalmi tragédia útján - beállt "külső" rendszer, hanem az ember elemi karmájában, az öncélú kényelmi és élvezeti ösztöneiben, illetve az ezen alantak - karmikus - vágyak beteljesítését lehetővé tevő és tegát ezeknek a feltételeként szereplő mérhetetlen és mélységesen mély kapzsiságában.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.05.12. 10:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Soros mindent meg akar dönteni, még magát a kereszténységet is, csak a saját kevélysége és az abból adódó hülyesége - A mesterséges és erőltetetten létrehozandó olvasztótégely filozófiája - megdöntésére képtelen! Megtérni és alázatot gyakorolni képtelen. Ő az igazi bozgor mintapéldája és nem a romániai magyarság tagjai! Neki még a szívéből is hiányzik a haza képzete. Ilyesmi számára nem létezik. Egy egyszerű beavatkozási és irányítási mániás vénember, aki, merő tévedésből, hogy ne mondjam: kergeségből nem a politikai propaganda vonalán indult el fiatal korában az "öncsinálásban", hanem egy másik emberi kergeség mentén: az öncélú pénz-fialtatás vonalán, a nagy bábel-torony vég nélküli építéséhez szükséges "befektetések és nyereségek" vonalán, és most, az így nyert vagyonával, vagyis a pénz-hatalmával politikust játszik, azoknak a politikusoknak a segítségével (Pl. Jean Claude Juncker), akik elfelejtették, hogy miért is indultak el "népvezérkedni" és eladták a lelküket annak, amit az obskúrus misztika pénz ördögének nevez.De nem sokáig. Az igazi - tényleges hatalom birtokosai ugyanis nem sokáig tűrik meg az ilyen kívülálló beavatkozókat, még akkor sem, hogyha valahol - valamikor hasznukra váltak a kavarásai.

De nem csak ezért lesz képtelen ártani a kereszténységnek, aminek, ha bármi is tudna ártani, egyáltalán, akkor a jelenlegi, liberális pápa lenne az. De az igazi kereszténységnek még ez, a liberális pápa sem tud ártani, bár elég ügyesen és szorgalmasan törekszik erre. Ha meg akarjátok tudni, hogy miért nem lehet a kereszténységnek ártani, hát olvassátok el Hamvas Béla Karnevál c. regényének az 5 fejezetében a Pére Manuel "Hegyi beszédét". És amennyiben korábban elolvastátok volna, olvassátok el újból.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO